Találatok a következő kifejezésre: Utazhat valaki múltjába (1 db)

Utazhat valaki a múltjába vagy előző életébe meditációval, regressziós hipnózissal, vagy bármilyen más módszerrel?

Legjobb válasz: Olvastam valahol, hogy hipnózissal az elõzõ életükben jártak már emberek. Persze kicsit kételkedek benne, de kipróbálnám.

Olvastam valahol, hogy hipnózissal az elõzõ életükben jártak már emberek. Persze kicsit kételkedek benne, de kipróbálnám.
szia , ha megcsap a nosztalgia szele vagy az érzése az már az. Az azt jelenti , hogy te már jártál ott.Vagyis az elõzõ életed részeit éled mintha egy könyvbõl néhány fejezetet újra olvasnál
A kérdező hozzászólása: Ha értesz angolul, akkor innen le tudsz tölteni egy angol nyelvû regressziós önhipnózist. ***** Nekem még nem sikerült az utazás, de én már utaztattam másokat elõzõ életükbe, illetve jelenkori életükbe (gyerekkorba) egy másik technikával, úgyhogy attól függetlenül hiszek az elõzõ életekben, hogy én magamon még nem tapasztaltam meg ezt az élményt.* Automatikusan eltávolított tartalom.
van egy olyan meditációs gyakorlat amivel vissza lehet menni elõzõ életbe
Én hiszek benne és próbáltam már a regressziós hipnózist , de nem ajánlom , mert súlyos következményekkel járhat.Még a kísérleteim elõtt volt egy visszatérõ álmom , amirõl kiderült , hogy egy emlék..egyébként nagyon furcsa érzés a hipnózis...de szerintem ne próbálkozz vele!!!Óva intelek, mert nem tudhatod miket éltél át akkor...
A kérdező hozzászólása: Én hiszek az elõzõ életekben, és szerintem tobb embernek segitett mar eddig az utazas, mint amennyinek artott. En inkabb azt mondanam, hogy csak akkor erdemes utazni, ha feltétlenül szükség van rá egy probléma megoldásához. Én csak kiváncsiságból utaznék, de tudom, hogy annak meg nem sok értelme van. Csak foglalkoztat a téma, ezért is vetettem fel itt.
Nincs elozo elet. Most elsz, ez az eleted. A hipnozis pedig roppant veszelyes dolog, ahogy az egyik elottem szolo mar leirta. Minek vajkalni a multban? Semmit nem old meg. A jelenedben elj a jovodnek.
Igen, szakemberek erre képesek, csak vigyázni kell, mert egyeseknek az egész életét megváltoztatja egy ilyen élmény, vagy tudás az elõzõ életébõl. Érdemes átgondolni, hogy biztosan érdekel-e!
Vigyázat! Hipnózissal sok olyat lehet szuggerálni, ami meg se történt. Egy lánnyal mutatták be: EGYETLEN dolgot szuggeráltak bele: hogy kiskorában elveszett egy áruházban. A 4. hipnózis során már részletesen elmesélte, hogyan veszett el, mit érzett, egy néni hogyan segített neki... és ez be is épült a fejébe, mint örök emlék. Soha életében nem veszett el áruházban.
Én is a hipnózist mondanám ez a legközismertebb, az elõzõ életbe is belevittek már több embert is ezen az úton. Sõt a múltbéli dolgokat is fel lehet idézni, olyanokat amikre már nem emlékszünk. Én is alávetném magam a hipnózisnak, tuti sok érdekességre fény derülne.
Ha még egy személy jelen van a hipnózisvezetõn kívül, vagy esetleg felveszed kamerával az egészet máris védve vagy. Egyébként a hipnózisvezetõ tesz fel neked kérdéseket és te válaszolod meg, és a kérdésekkel nem sugallhat semmit. Ha van egy dolog ami érdekel valakit és más módon nem juthat el a tudáshoz, csak a saját döntése hogy él-e ezzel a lehetõséggel, vagy esetleg nem tesz szert erre a tudásra. (Az idõ relatív, még a jelen cselekedeteink is hatással lehetnek nemcsak a jövõre de a múltra is.)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet az ember karmája az, hogy megrekedjen?

Arra gondolok, hogy világ életemben arról szólt az életem, gondolom nem vagyok egyedül, hogy az ember körül az élet zajlik, tart valahonnan valahová, vannak mélypontok is, de minden ború után kiderül és vannak fellendülések is. Ezzel szemben én egy jó ideje úgy érzem, hogy meg vagyok rekedve. Enyhe mérv? satnyulást, hanyatlást is érzek az életemben, bár els?sorban mérhetetlenül unalmas stagnálást, megrekedést. És már végigmentem az összes stációján a "neked kell rájönnöd, hogy mit csinálsz rosszul" és nem tudom a választ. Kezdtem bele új dolgokba, próbálom mindig valahogy átértékelni és új alapokra helyezni az életemet, a véleményemet, a hozzáállásomat a világhoz, de mégis csak ez a szinte beteges megrekedtség vesz körül. Hogyan javíthatnék ezen? Nem hiszem, hogy az embernek az lenne a karmája, hogy stagnáljon.

12

Akik hisznek a reinkarnációba vagy volt ilyen álmuk azoknak nem ismerős a következő?

Ihletet kaptam ,akkor már megkérdezem én is, hátha erre emlékszik valaki:

5

Pránanadis utaztatókat hol találok? Nem kezelőre gondolok, hanem egyéni személyre.

19

Pránanadis utaztatáshoz mily gyertyatartót célszerű beszerezni? És milyen üzletbe találok?

7

Lehetséges, hogy előző életemmel kapcsolatos?

Kisgyerek koromban, amikor még nem tudtam rendesen beszélni, ha láttam madarakat, mindig azt kiabáltam lelkesen mutogatva rájuk, hogy: "Bató, bató!" (vagy esetleg "bátó, bátó!"). Ezt anyukám mondta régebben.

18

Lelassulhat e végtelenül a tudatunk halálunkkor, úgy, hogy úgy érezzük örökké élünk?

Hasonlóra gondolok, mint az Inception c. filmben volt. Halálunk pillanatában végtelen mértékben lelassul a tudatunk, és amíg a kívülállók azt látják, hogy meghalunk azalatt mi évmilliókat élünk meg, illetve még annál is többet, gyakorlatilag örökké él a tudatunk.

9

Van e valami mód arra, hogy megtudjuk kik voltunk előző életünkben?

5

Ha elhuny egy ember, és újra inkarnálódik ugyanarra a helyre, ahol elhunyt, könnyebben elsajátítja a nyelvet?

Kíméljenek a kételked?k, térít?k, és beszólások!

4

Meggyőződésem, hogy a karma valójában LEDOLGOZHATATLAN. Mit szóltok ehhez?

26

Hogyan tudhatom meg, mi történt az előző életemben?

Kérem, csak az írjon, aki hisz benne.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!