Találatok a következő kifejezésre: Utazóágyba lehet tenni (2 db)

Azt vettem észre, hogy a babám idegen helyen nehezen alszik el. (Mamáéknál vagyunk minden héten és ott is). Voltatok már ilyen helyzetben? Mi a megoldás erre? Mit lehet tenni? Viszem az ő illatát is. Az utazóágy szivacsára teszem rá a textilpelust.

Legjobb válasz: Ennél többet? Semmit. :) Ez nálunk is így van. Ilyenkor fel van pörögve, és nagyon kíváncsi is, fél, hogy lemarad valamirõl, és valami "megvizslatlan" marad. :) A megoldás a türelem. Bemegyek huszadszorra is lefektetni, betakarni, elõbb-utóbb elalszik. Ilyenkor sajna borul a nap, de emiatt felesleges idegeskedni. Amúgy én sem tudok olyan jól pihenni "idegen" helyen... :) Fel a fejjel! A saját ágybelsõ segíthet, de nem sokat.

Ennél többet? Semmit. :) Ez nálunk is így van. Ilyenkor fel van pörögve, és nagyon kíváncsi is, fél, hogy lemarad valamirõl, és valami "megvizslatlan" marad. :) A megoldás a türelem. Bemegyek huszadszorra is lefektetni, betakarni, elõbb-utóbb elalszik. Ilyenkor sajna borul a nap, de emiatt felesleges idegeskedni. Amúgy én sem tudok olyan jól pihenni "idegen" helyen... :) Fel a fejjel! A saját ágybelsõ segíthet, de nem sokat.
Szerintem más a levegõ, a ház....stb.Az én fiam is csak a kezemben alszik ha az anyuméknál vagyok.Másképp nem fog menni, be kell ott is rendezni egy kis zugot, ahol õ biztonságban érzi magát-és meg fogja szokni

Utazóágyba lehet légzésfigyelőt tenni?

Legjobb válasz: Nekem is van benne.

Nekem is van benne.
Ez a kérdés engem is érdekel!Hogy rakdtad bele az érzékelõket és a vezetéket hol vezetted ki az utazóágyból?ELNÉZÉST kérek a kérdezõtõl, hogy így beleírok a kérdéséhez, de nem akarom fel tenni mégegyszer ezt a kérdést.
Sziasztok! Én vettem bele mégegy matracot.Rendes kiságyba valót, 60X120-as méretût, és az alá helyezem a lapokat.Oldalt az emelõbetét alatt vezetem ki a vezetékeket. Minden jót, üdv
És a babakocsiba, hogy raktok? Mert ugye abban is alszik.
Utolsó válaszolónak! Én a kocsiba nem rakok, mert amikor abban alszik, akkor mindig vele vagyok.Viszont mikor az ágyába, vagy utazóágyba altatom, akkor órákig egyedül van a szobában. Sajnos elõttem van rosszpélda, egy ismerõsöm 6 hónapos kislánya halt meg a délutáni alvása közben.Nem volt légzésfigyelõjük.Nekem biztonságérzetet ad. Üdv
Nem is értem, hogy lehet órákra egyedül hagyni. A babakocsit csak viccbõl írtam. Én igaz 5 percenként megnézem ugyan, de nincs légzésfigyelõm. Azzal nem lehet sajnos kikerülni a karmánkat..
Én meg azt nem értem, hogy minek zargatni 5 percenként. Nekem mindhárom gyerekem az elsõ naptól kezdve a saját szobájában a saját ágyában aludt, és azóta is így van.Nem hagyom otthon egyedül, de a szobájában csak biztonságba van. És nem nyitogatom az ajtót rá ha alszik, mert felesleges.Talán ezért olyan jó alvók mind, és ezért aludták már át az éjszakát 2-3 hónaposan. A légzésfigyelõ pedig nagyszerû találmány. Én nem érezném biztonságba a kicsimet alváskor nélküle. Nekem ennyit megér.10perc alatt is történhet baj, aztán utólag lehet jajgatni.
Az Angelcare nem riszt be tévesen, mi azt használunk már fél éve! Dia


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!