Találatok a következő kifejezésre: Utasítás szerint használni (2 db)

SZILIKA macskaalmot vettem. Mi errõl a véleményetek? Az utasítás szerint 2 macseknak 2 hétig jó. Nekem 2 európai macsekom van és 1 hétig tudtam használni, mert a macsekok büdösek lettek az alom kotorászása miatt.

Legjobb válasz: Mi is szilika gél almot használunk, bár nem úgy, ahogy azt a leírás tartalmazza. Nem túl gazdaságos így, de az tuti, hogy szagtalan. Én mindig kiszedem ebbõl is a pisit/kakit azonnal, amint bele kerül.

Mi is szilika gél almot használunk, bár nem úgy, ahogy azt a leírás tartalmazza. Nem túl gazdaságos így, de az tuti, hogy szagtalan. Én mindig kiszedem ebbõl is a pisit/kakit azonnal, amint bele kerül.
A kérdező hozzászólása: a kakit ki tudod dobni belõle, de a pisit, mivel ez a szilika nem csomósodik, hogyan dobod ki??A pisi végül is az alom alján összegyûlik és amikor a macsek kaparászik benne, a lába pisis lesz.Ezért lettek büdösek, pisiszagúak.Nagyon nem gazdaságos.Az igaz, hogy a lakásban nem volt pisiszag, de a büdös, pisislábú macsek rád is, meg a bútorokra is felmászik.
Elsõ és egyetlen válaszoló vagyok :) Az én macsekom mindig egy helyre pisil, utána pedig nem kaparja szét, tehát szerencsére simán ki tudom válogatni a pisis részt. Bele sem lép, úgyhogy az õ lábikója nem lesz pisi szagú :)
A kérdező hozzászólása: minden macsek rejti a produktumát(kaki, pisi)ezért igyekszik bekotorni, eltakarni, kivéve a kandúrt, amikor a territóriumát jelöli./olvasd Csányi Vilmos professzor írásait/A szilika nem csomósodik, a pisit átengedi, a szagot elfedi, a pisi az edény alján elterül.Ha nem csomósodik, ha nem szívja be a pisit, hogyan válogatod ki-egyenként??-, hogy pisis kidobom, nem pisis megtartom??Közben a pisi az edény alján folydogál.
Érdekes módon nekem nem folydogál az edény alján az eredmény :) Elég vastagon rétegzem a szilikagélt, és mivel csak az edény egyik csücskébe pisil a cica, így azt a sarkot ürítem ki :)

Utasítás szerint szoktam használni a gumit, mégis valamiért az aktus megkezdése után nemsokkal letekeredik vagy nemtudom. Mert a töve az a helyén marad csak az eleje lóg. Miért van ez?

Legjobb válasz: Mert valószílûleg spermatartályos gumit használsz. DE ez így helyes. Ha tartály nélkülit használnál, azt sem tekerhetnéd szorosan magadra, a végén kellene kis hézagot hagyni, különben az ondótól kiszakadhatna. Ne zararjon a dolog, ez így természetes. Esetleg a felhelyezéskor ha összenyomod a végét és kijön belõle a levegõ, kevésbé fog lógni.

Mert valószílûleg spermatartályos gumit használsz. DE ez így helyes. Ha tartály nélkülit használnál, azt sem tekerhetnéd szorosan magadra, a végén kellene kis hézagot hagyni, különben az ondótól kiszakadhatna. Ne zararjon a dolog, ez így természetes. Esetleg a felhelyezéskor ha összenyomod a végét és kijön belõle a levegõ, kevésbé fog lógni.
:DLehet túl vad vagy.Csak vigyázz h a lányba ne hagyd!És sztem vegyél másik márkájú gumit (vagy kisebbet)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!