Találatok a következő kifejezésre: Utalhat-e terhességre a (8 db)

Utalhat-e terhességre, hogy nemvárt előtt kb. egy héttel elkezdtek a mellbimbóim fájni, de szó szerint, egyik napról a másikra?

Eddig menzi el?tt mindig csak mellfeszülést éreztem,de ez most teljesen más. Tapasztalatokat várok ezzel kapcsolatban! Köszi!

Legjobb válasz: Utalhat, de nem feltétlen. Én az elsõ próbálkozásnál minden tünetet beszimuláltam, a mellem is fájt (ami elõtte sosem), amikor meg összejött a baba, akkor egyáltalán nem fájt.

Utalhat, de nem feltétlen. Én az elsõ próbálkozásnál minden tünetet beszimuláltam, a mellem is fájt (ami elõtte sosem), amikor meg összejött a baba, akkor egyáltalán nem fájt.
Kedves Kérdezõ! Most én is ebben a cípõben járok ovu után 4-5 nappal hirtelen elkezdett érzékeny lenni a mellbimbóm ég ha hozzá érek, és a törülközés sem a legkellemesebb eddig menzi elõtt 1 héttel szokott elkezdõdni és olyan szokott lenni mintha izomlázam lenne. Te mikorra nem várod??
Nekem a menzi elõtt 1héttel már érzékeny volt a mellem. De mindig is fájni szokott mikor megjön így nem vettem róla tudomást.
A kérdező hozzászólása: Nekem kb.még egy hetem van a nemvártig. Én is pont azt érzem, eddig mindig csak feszült, de most inkább fáj és ég.. Remélem jót jelent!:)
Nekem minden peteérés után fáj, ég a mellbimbóm, aztán menzi elõtt elmúlik. Onnan tudom mikor jön meg..szóval kb 1.5 vagy 2 hétig..
Ugyanez volt az elsõ tünetem. Majd leszakadtak a mellbimbóim furcsa volt elõtte ilyet sose éreztem. De nem tulajdonítottam nagyobb figyelmet rá mert elõtte 1 héttel még negatívat teszteltem. Aztán letelt az az egy hét aznap kellett volna megjönnie szurkált is a hasam ahogy szokott de csak nem jött semmi. Gondoltam na bumm még egy negatív teszt de megcsinálom. Hát olyan erõs pozi lett h csuda :) Azóta már 23 hetes terhes vagyok a kislányommal aki éjjelente az oldalamat erõ szeretettel rugdossa :D Lehet nálad is úgy van mint nálam volt :) Sok sikert hozzá szurkolok! :)

Hirtelen, erős mellfeszülés/fájdalom a ciklus 17-18. napján utalhat-e terhességre?

27-29 napos ciklusaim szoktak lenni, így pl. az utolsó is hajszál pontosan 28 napból állt. A mostani ciklus 10. napján voltam együtt a párommal, és a 11-15. nap között erős mellbimbófájdalmat éreztem (talán a peteérésel állt összefüggésben?), amely ezután megszűnt. A 17-18. napon viszont HIRTELEN, iszonyat módon és fájdalmasan megduzzadtak a melleim (és most már inkább maga a melltest érzékenyebb, mint a bimbó). Elképzelhető, hogy ilyen korán jelentkeznek a terhesség tünetei, vagy ez inkább csak egy intenzívebb ciklus lehet? Tudom, hogy kb. 9 nap, és kiderül, csak gondoltam, megkérdezem, hátha valaki járt már hasonló cipőben. :) A válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Ilyenkor ez kétesélyes még nagyon. A beágyazódás után fájhat a melled, de ez még lehet valóban azért is, mert intenzívebb a ciklusod, eltolódott a peteérés vagy játszanak a hormonjaid. Nekem 30 napos ciklusaim voltak, és a nemvárt elõtt csak 1-2 nappal kezdett feszülni a mellem, aztán szerencsére nem jött meg. Ha babát szeretnétek, akkor drukkolok, hogy ez terhességi tünet legyen.

Ilyenkor ez kétesélyes még nagyon. A beágyazódás után fájhat a melled, de ez még lehet valóban azért is, mert intenzívebb a ciklusod, eltolódott a peteérés vagy játszanak a hormonjaid. Nekem 30 napos ciklusaim voltak, és a nemvárt elõtt csak 1-2 nappal kezdett feszülni a mellem, aztán szerencsére nem jött meg. Ha babát szeretnétek, akkor drukkolok, hogy ez terhességi tünet legyen.
A kérdező hozzászólása: Valóban kétesélyes. Ráadásul nekem a legkülönbözõbb ciklusrészekben szokott fájni a mellem; van, hogy peteérés elõtt vagy után közvetlen, de van, hogy csak mensi elõtt nem sokkal... Ilyenre viszont, mint most - tehát hogy a valószínûsített ovuláció elõtt és utána is fáj a mellem, ráadásul a két fájdalom típusa között érezhetõ a különbség - még nem volt példa. Azon gondolkozom, hogy ha babás lennék, és a melleim is emiatt duzzadtak volna meg, akkor vajon már egy terhességi teszt segítségével kimutatható-e az eredmény? :) Vagy egyelõre csak az emelkedett progeszteronszint miatt érzem a mellfájdalmat, és a beágyazódás még valójában hátravan, már ha egyáltalán meg fog történni? :)
Szerintem korai. Ha mondjuk a 14-15. napon volt peteérésed, akkor a ciklus 17. napján még nem érezhetsz semmit!
A kérdező hozzászólása: Pontosan, nekem is ezért fura! Szerintem úhy kb. a 13-14. nap lehetett ovulációm, de még úgy is korai, hacsak nem rendellenesen rövid ciklusról van szó... Viszont szokatlanul fájnak a melleim, még akkor is érzem õket, amikor nem mozgok. Lehet, hogy csak egyszerû hormonális oka van a jelenségnek...
Mizujs veled? Babas voltal? :)
lehet, de azért ez még nem egy pozitív teszt....
nem, nekem a doki mutatta meg, hogy hol van a méhem az elsõ terhesgondozáson, akkor olyan volt tapintásra, mint egy teniszlabda, és olyan ruganyosan kemény- nem tudom érted-e amit mondok, de állítólag koraterhességben éppen puhának kell lenni a méhnek. szerintem ha érzed, hogy valami mozgás va az lehet a babóca ágyazódásának jele, nekem sajna mensi elõtt is van, hogy olyan mocorgós érzés, szóval nálam ez nem lenne tünet, de ha Te ilyet nem éreztél, akkor lehet, hogy nálad az. mikorra nem várod?
Nagyon sajnálom.. én is 24-ére nem vártam és drukkoltam magunknak, nekem vasárnap jött meg.. Jól átvert a testünk, mi? Mi a tanulság? Nem szabad ilyen görcsösen figyelni magunkat. Ha jönni akar a baba, úgyis jön :) Fel a fejjel! :) Remélem jövõ hónapban babások leszünk! ;)
A kérdező hozzászólása: :( megjött
A kérdező hozzászólása: :) Drukkolok nektek is meg magamnak!
Sziasztok! Én 25-re várom és nekem is szurkálnak a petefészkeim, meg puffadtnak érzem magam. A hõm mára megemelkedett két tizeddel, eddig 36, 8 volt most ma már 37 volt. Ha ez így marad, akkor azért talán reménykedhetem:)
Szia! Én is 24-ére nem várom, nekem folyamatos bizsergés van lent, meg állandó pisilhetnékem van és nekem is fent van a hõm 37-37, 2 körül. Meg néha van egy-két szurkálásom a petefészkeimnél. Érdekes dolog ez, mert mikor az elsõ babámmal voltam terhes, ezek fel sem tûntek, most meg, hogy várom, minden kicsi jelnek hatalmas jelentõsége van ;) Drukkolok magunknak! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
sajna ez még nagyon korai, még az is lehet, hogy csak most randiznak a sejtek benned, drukkolok, hogy összejöjjön a baba!
A kérdező hozzászólása: Amúgy 24-ére nem várom. Köszi az eddigi infókat. Amúgy meg tanulni lehet mások tapasztalataiból! :)
A kérdező hozzászólása: Enyhén bizsergõ érzés van a hasamban, meg olyan érzés mintha valami lenne rajta.
A kérdező hozzászólása: Ez biztató!? Tesztet leghamarabb hétvégén csinálok. Majd megírom mi lett. Amúgy Te éreztél ilyet terhesség alatt?
A kérdező hozzászólása: :) Neked is fel a fejjel! Én is úgy vagyok vele, ha jönni akar akkor fog is. Szorítok azért Neked is és természetesen mindenkinek aki babát szeretne!


Utalhat-e terhességre ha a beágyazódás napján felment a hőm 37, 7-re?

Múlt hét pénzeken volt pé. és úgy számolom hogy most kör?l kellene leni a beágyazódásnak ha sikerült? Tegnap és tegnapel?tt felment a h?m 37,7-re és egész nap ennyi volt ma már csak 71,2 szerintetek mit jelen ez? ma vagyok a cikusom 21-ik napján, mindig 28 napra jön meg.

Legjobb válasz: Én nem tudom biztosra, de nekem is hasonló a görbém...a pé utáni fázis közepén megint felment. Ez lehet a beágyazódástól, mert akkor még több ???hormont termel a szervezet...de nézd meg a babtervezok.otthona.net oldalt! Ott vannak ilyen trifázisos görbék...

Én nem tudom biztosra, de nekem is hasonló a görbém...a pé utáni fázis közepén megint felment. Ez lehet a beágyazódástól, mert akkor még több ???hormont termel a szervezet...de nézd meg a babtervezok.otthona.net oldalt! Ott vannak ilyen trifázisos görbék...
A kérdező hozzászólása: Én hallottam olyat hogy ha a pé. utáni közép idõben ha felmegy a hõ az ualhat beágyazódásra.Volt már így valaki? Neked mikor kell megjönni, hanyadik napon ment fel a hõd?
nekem szerdán kellett volna megjönnie. A pé-m 4-én volt, akkor elindult fölfelé a hõm (36, 7), aztán 12-én még jobban felment (37 körülire). Remélem mindkettõnknek a beágyazódása volt!
megint én vagyok, csak az jutott eszembe, hogy azon a weblapon is azt írják, hogy ez a típusú hõgörbe 95 %-ban terheseknél fordul elõ...de sajna van 5 %, ahol nem emiat van.
A kérdező hozzászólása: nagyon drukkolok mindkettõnknek. Mikor fogsz tesztelni? Kérlek ird meg mi lett az eredménye.Amúgy van valami terhes tüneted?
én tegnap elõtt teszteltem, de nega lett. Ha kibírom, akkor csak hétfõn tesztelek legközelebb...én írtam az elõbb azt a kérdést, ami úgy kezdõdik, hogy "ez a 37. napom"...ot leírtam a tüneteim. Nekem van már egy gyerekem, amikor vele terhes lettem, õt sem mutatta ki a teszt, csak a 6. hét után.

ET+8 napon vagyok, még nem tudom hogy terhes vagyok-e de már herpesz díszeleg a számon! Utalhat ez terhességre? Volt már valakinek ugyanez a problémája?

Legjobb válasz: Én mindig onnan tudom,hogy babát várok,ha sorozatban kijönnek a herpeszek a számon. Egyébként nem szokott lenni. (3 terhességemén bejött) ;)

Én mindig onnan tudom, hogy babát várok, ha sorozatban kijönnek a herpeszek a számon. Egyébként nem szokott lenni. (3 terhességemén bejött) ;)
*terhességemnél
Hát ez hihetetlen! Miket meglehet tudni ennek az oldalnak öszönhetõen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Akkor reménykedhetek! Bár nekem szokott lenni, de nagyon ritkán! Bízom benne hogy végre sikerült!
Nekem is volt herpesz elsõ terhességemkor. Másodiknál nem.
Én is herpesszel kezdtem...:-) 19 hkm

Utalhat-e a köldökpiercing begyulladása terhességre?

Évek óta bent van,soha nem volt vele semmilyen probléma. Két-három napja viszont bepirosodott,fáj ha hozzáérek. A melleim is rettenetesen fájnak... hétvégére kellene megjönnie!

Legjobb válasz: Hûha....nem, ez butasàg. Lehet valami fertõzés miatt gyulladt be. 9-10 éve van nekem is. Terhes is vagyok és semmi baj nincs vele. 15hkm

Hûha....nem, ez butasàg. Lehet valami fertõzés miatt gyulladt be. 9-10 éve van nekem is. Terhes is vagyok és semmi baj nincs vele. 15hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Csak gondoltam, megkérdezem, mert olvastam valahol, hogy a hormonváltozásra reagálhat!
Nem!
Nem. Szimplán begyulladt. A koraterhességi tünetek nincsenek hatással sem a piercingre , sem a fülbevalóra, sem semmi ilyesmire. Az, hogy ha nagy pocid van, és feszül, elképzelhetõ, de ettõl még azért messze vagy. A mellfájdalom pedig nem tipikus terhestünet, mensi is lehet. Szerintem inkább azokat a kérdéseket tedd fel magadnak, hogy mikor voltak együttléteitek, védekeztetek-e vagy sem, mikor lehetett peteérésed, milyen hosszúak a ciklusaid, mikor lesz mensid... ezeken érdemes ilyenkor elgondolkodni, a piercing mástól fáj.

A terhességre utalhat-e bármilyen folyás (milyen) a kimaradt menszi előtt vagy annak környékén?

Legjobb válasz: Nem mert mensi elott lehet vizes, kremes, csuszos, vagy szaraz! Es terhessegnel pedig uezek! Esetleg az lehet fura ha nagyon sok van, tobb mint szokott, de ez sem mervado!

Nem mert mensi elott lehet vizes, kremes, csuszos, vagy szaraz! Es terhessegnel pedig uezek! Esetleg az lehet fura ha nagyon sok van, tobb mint szokott, de ez sem mervado!
Ahány nõ annyi folyás a terhesség során. Általában a sûrû krémes fehér folyás szokott lenni, vagy vízszerû bõ színtelen folyás, ez a ritkább. De nekem mikor terhes lettem felváltva volt ez is az is. Csak ebbõl nem lehet megállapítani , hogy terhes vagy vagy sem.
ha olyan a folyásod amit mensi elõtt nem szoktál tapasztalni az utalhat terhességre, nekem nagyon vizes volt és nagyon sok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!