Találatok a következő kifejezésre: Utalhat terhességre, olyan (9 db)

Elmult a mensesen 1 hete vagy több egy kicsit . De olyan mensis érzésem van . Utalhat terhességre?

3 napja fáj a hasam eléggé mintha megjönne...,felvan puffadva elég rendesen.van egy kis fehéres folyásfélém is.lehet inkább felfázva vagyok??! van már egy 2,5 éves kisfiunk.a mensesen ha jol emlékszem 2-3 napig tartott de már az el?zö is igy történt.nem tudom vajon ujra kismama lennék??

Legjobb válasz: Most én is ezeket a tüneteket produkálom (alhasi fájdalom, fehér folyás+érzékeny mellbimbó), hétfõn tesztelek, remélem pozitív! :)

Most én is ezeket a tüneteket produkálom (alhasi fájdalom, fehér folyás+érzékeny mellbimbó), hétfõn tesztelek, remélem pozitív! :)
A kérdező hozzászólása: szurkolok neked..én nem is tudom , de nagyon meglennék lepve ha kismama lennék.
Nem lehet tudni, sokminden lehet az oka.
Terhességre biztos nem utalhat, de a pozitív teszt igen.
Ez a ciklustól függ. A ciklus során változik a hõmérsékleted, a méhnyak nyitottsága, állása, tapintása és a váladék is.
A kérdező hozzászólása: És én kitudnám tapintani?
Persze! Leguggolsz, és rajta! Termékeny idõszakban olyan puha a tapintása, mint az ajkadé. Terméketlen napokon pedig keményebb, kicsit mintha "porcos" lenne, mint az orrod hegye.
Kicsit részletesebben: http://www.babaterv.hu/mehszaj.php

Utalhat terhessegre, ha tegnap este fajt a szex olyan pozokban, ahogy egyebkent nem szokott fajni?

Parom 10 napig nem volt itthon, tegnap este jott haza.

Legjobb válasz: Ilyen korai terhességnél szinte biztos hogy nem fájhat a sex. Szerintem menj el dokihoz, mert ez nem normális!

Ilyen korai terhességnél szinte biztos hogy nem fájhat a sex. Szerintem menj el dokihoz, mert ez nem normális!

Felnyultam ujjal oda, es olyan golyo alaku valamit ereztem amit megis tapintottam ujjal. Ez utalhat terhessegre? Esetleg hogy osszejott a baba? Es mikor kivettem az ujjamat akkor suru feher valami van az ujjamon. Ez baba?

Legjobb válasz: Szerintem a méhszájadat érezted. Az mindenkinek (nõnek) ott van. CSak óvatosan, mert fertõzéseket is bevihetsz! Ez nem bizonyítja a babát.

Szerintem a méhszájadat érezted. Az mindenkinek (nõnek) ott van. CSak óvatosan, mert fertõzéseket is bevihetsz! Ez nem bizonyítja a babát.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, valóban a méhszájat érezted, és ha könnyen elérted valószínû jönni fog a mensi.

Utalhat terhességre, ha olyan érzésem van, mintha mindjárt megjönne?

Pedig a mensiig legalább még 5-6 napom van és tegnap este kis barnás folyásom volt. elméletileg (ovu teszt szerint) az ovulációtol számítva most tartok a 10 napon.

Legjobb válasz: Szia! Nálam is volt barna folyás a mensi 20-21. napján és aztán kiderült, hogy terhes vagyok. Lehet, hogy nálad is a beágyazodás jele a barna váladék.

Szia! Nálam is volt barna folyás a mensi 20-21. napján és aztán kiderült, hogy terhes vagyok. Lehet, hogy nálad is a beágyazodás jele a barna váladék.
Igen lehetsz terhes.Ha már késik, csinálj tesztet.

37 fokos hő, alhasi szúrkálás, két hét menses késés, ami nem teljesen olyan volt, mint szokott, de volt, a nyers hústól való hányinger, de két negatív teszt utalhat még terhességre?

Más tünetem nincs, naponta párszor a mellembe hirtelen feszülést érzek, de nem egyfolytába. A derekam is fáj és rengeteget alszom és fehér folyásom is van.

Legjobb válasz: Igazság szerint mi még nem próbálkozunk a babával, 1-2 év múlva szeretnénk, úgyhogy megszakítással, óvszerrel védekezünk, de azért én is nagyon örülnék a babának. Olvastam olyat, akinek csak 13 hetesen mutatta ki a teszt. Hát érdekes.

A kérdező hozzászólása: Igazság szerint mi még nem próbálkozunk a babával, 1-2 év múlva szeretnénk, úgyhogy megszakítással, óvszerrel védekezünk, de azért én is nagyon örülnék a babának. Olvastam olyat, akinek csak 13 hetesen mutatta ki a teszt. Hát érdekes.
Szia! szerintem attól még lehet h. baba van a dologban mert nekem is 2 hete késett a menszeszem és utánna csináltam tesztet és pozítiv lett. Menjel orvoshoz az biztosabbat tud mondani! Sok sikert!
Szia!Hasonló helyzetben vagyunk, hõ, tünetek stimmelnek, nekem 1hete késik és a mai tesztem is negatív lett.Semmi mensire utaló jel!Csodás lenne ha BABA!De akkor nem értem, hogy miért - a teszt.Szorítok, hogy a Babák tegyék ezt velünk!
lehet, de azért ez még nem egy pozitív teszt....
nem, nekem a doki mutatta meg, hogy hol van a méhem az elsõ terhesgondozáson, akkor olyan volt tapintásra, mint egy teniszlabda, és olyan ruganyosan kemény- nem tudom érted-e amit mondok, de állítólag koraterhességben éppen puhának kell lenni a méhnek. szerintem ha érzed, hogy valami mozgás va az lehet a babóca ágyazódásának jele, nekem sajna mensi elõtt is van, hogy olyan mocorgós érzés, szóval nálam ez nem lenne tünet, de ha Te ilyet nem éreztél, akkor lehet, hogy nálad az. mikorra nem várod?
Nagyon sajnálom.. én is 24-ére nem vártam és drukkoltam magunknak, nekem vasárnap jött meg.. Jól átvert a testünk, mi? Mi a tanulság? Nem szabad ilyen görcsösen figyelni magunkat. Ha jönni akar a baba, úgyis jön :) Fel a fejjel! :) Remélem jövõ hónapban babások leszünk! ;)
A kérdező hozzászólása: :( megjött
A kérdező hozzászólása: :) Drukkolok nektek is meg magamnak!
Sziasztok! Én 25-re várom és nekem is szurkálnak a petefészkeim, meg puffadtnak érzem magam. A hõm mára megemelkedett két tizeddel, eddig 36, 8 volt most ma már 37 volt. Ha ez így marad, akkor azért talán reménykedhetem:)
Szia! Én is 24-ére nem várom, nekem folyamatos bizsergés van lent, meg állandó pisilhetnékem van és nekem is fent van a hõm 37-37, 2 körül. Meg néha van egy-két szurkálásom a petefészkeimnél. Érdekes dolog ez, mert mikor az elsõ babámmal voltam terhes, ezek fel sem tûntek, most meg, hogy várom, minden kicsi jelnek hatalmas jelentõsége van ;) Drukkolok magunknak! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
sajna ez még nagyon korai, még az is lehet, hogy csak most randiznak a sejtek benned, drukkolok, hogy összejöjjön a baba!
A kérdező hozzászólása: Amúgy 24-ére nem várom. Köszi az eddigi infókat. Amúgy meg tanulni lehet mások tapasztalataiból! :)
A kérdező hozzászólása: Enyhén bizsergõ érzés van a hasamban, meg olyan érzés mintha valami lenne rajta.
A kérdező hozzászólása: Ez biztató!? Tesztet leghamarabb hétvégén csinálok. Majd megírom mi lett. Amúgy Te éreztél ilyet terhesség alatt?
A kérdező hozzászólása: :) Neked is fel a fejjel! Én is úgy vagyok vele, ha jönni akar akkor fog is. Szorítok azért Neked is és természetesen mindenkinek aki babát szeretne!

Öt napja késik a mensim, szúrkál a hasam alja, nagyon fáj a mellbimbóm, és fehére folyásom van elég sok 2 napja. Olyan érzésem van hogy bármelyik percben megjöhet. Utalhat ez terhességre? Ha igen akkor meddig fogom még érezni hogy mindjárt megjön?

Legjobb válasz: Tesztelj!!! A tünetek alapján nagyon úgy tûnik, hogy baba van a dologban! Egy darabig még biztos azt fogod érezni, hogy mindjárt megjön, de ez ilyenkor teljesen normális. Írj, ha teszteltél, majd szeretnék gratulálni! :))

Tesztelj!!! A tünetek alapján nagyon úgy tûnik, hogy baba van a dologban! Egy darabig még biztos azt fogod érezni, hogy mindjárt megjön, de ez ilyenkor teljesen normális. Írj, ha teszteltél, majd szeretnék gratulálni! :) )
szia én is azt mondom, hogy tesztelj minél hamarabb és várom a fejleményeket. L
A kérdező hozzászólása: A tegnapi tesztem negatív lett, de megpróbálom jövõhéten is és feltétlenül megírom az eredményt.
Szerintem is baba lesz az! :) ) A minjárt megjön érzés? Hát akár még egy hónapig is érezheted. :(
Elõzõ válaszoló vagyok. Próbáld a Clearblue tesztet! Az elég érzékeny teszt, szerintem nagyon megbízható, bár kicsit drágább a többinél. Nekem a nem várt menzesz 1. napján kimutatta a gyermekemet. Drukkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap hajnalba azt álmodtam, hogy barnázok és mire felkeltem így is lett, csak sajnos be is pirosodott:(( Sajnos nem vagyok terhes, de új hónap, új remény!!! Nem adjuk fel, csak nem kell görcsölni rajta. Jó hogy így nyugtatom magamat ugye?:)

13-án nem kéne megjönnie a mensimnek. Pár napja olyan mindjárt megjön érzésem van, folyton azt hiszem, hogy már véres is lett a bugyim. Fáj a hátam, derekam. Cicim kemény, feszül, szinte mindig áll a bimbóm. Utalhat ez terhességre is?

Együtt voltunk a párommal amikor p.érésem volt,többször is. folyton éhes vok, egész nap csak enni tudnék. Kicsit többször is járok pisilni. A fejem is picit fájdolgál, és olyan mintha szédülgetnék is. Tegnap este is olyan furán éreztem magam, elég hamar elaludtam, fáradtnak éreztem magam, kimerültnek. Olykor-olykor fehér folyásom is van, de nem szagos, nem csíp, nem viszket. Mikor teszteljek majd? :))

Legjobb válasz: Szia! Én a nem várt mensi napján teszteltem és már pozitivat mutatott. Ez attól is függ, hogy a hCG szint milyen magas a szervezetedben. Lehet, hogy 13-án még negativ, ha mégis kimarad a mensid várj pár napot és tesztelj ujra. Sok sikert!

Szia! Én a nem várt mensi napján teszteltem és már pozitivat mutatott. Ez attól is függ, hogy a hCG szint milyen magas a szervezetedben. Lehet, hogy 13-án még negativ, ha mégis kimarad a mensid várj pár napot és tesztelj ujra. Sok sikert!
Gondolom türelmetlen vagy, és alig várod, hogy pozitív legyen. Tesztelj, ha kimarad a mensesed, de ha -, és továbbra se jön meg, akkor próbáld megint a hétvégén.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!