Találatok a következő kifejezésre: Utalhat terhességre, 3 napja 37 (2 db)

Utalhat terhességre, hogy 3 napja 37 a hőm?

Ma 37.1

Legjobb válasz: Ha elmaradt a mensid, és egyébként teljesen jól érzed magad (nem vagy meghûlve), akkor utalhat. Csinálj tesztet! Szorítok.

Ha elmaradt a mensid, és egyébként teljesen jól érzed magad (nem vagy meghûlve), akkor utalhat. Csinálj tesztet! Szorítok.
Elviekben igen. Ha nem ugrik le pár nap múlva sem, akkor csinálj teszet!
Szia! Általában a l4. naptól /tüszörepedés után/ 37 C körüli a hõmérséklet és csak a mensi elõtt l-2 nappal esik lejjebb a hõ. Tehát kb 12-l3 napig fennáll a 37 C. Tehát ez még nem utal terhességre. Ha kimarad a mensid és a hõmérsékleted 37 C körül marad akkor már lehet terhességre gondolni.

Ma vagyok a 23. napon és már 3 napja sűrű fehér folyásom van. A hőm folyamatosan emelkedik, 2 napja 37.1.14-én kellene megjönni. Utalhat terhességre? Csinálhatok tesztet, vagy még korai?

Legjobb válasz: Ja, és érzékenyek a mellbimbóim. Már régóta szeretnénk babát és most Clostit kaptam ennek a ciklusnak az elején. Szerintetek van esély?

A kérdező hozzászólása: Ja, és érzékenyek a mellbimbóim. Már régóta szeretnénk babát és most Clostit kaptam ennek a ciklusnak az elején. Szerintetek van esély?
Még kevés a valószínûsége hogy a teszt kimutassa. Leghamarabb ha 14. napon volt a peteérés a 26-27 cn-en már lehet látható valami.
hány naposak a ciklusaid?Mert éppen amit elmondtál peteérésre utal.
A kérdező hozzászólása: Általában 28 naposak a ciklusaim, de volt már 27 napos is. Peteérésem már volt a 16. napon, mert iszonyatosan fájtak a petefészkeim. Ha terhes lennék, akkor végig megmaradna a sûrû folyás? Köszönöm az eddigi válaszotokat!
A kérdező hozzászólása: JA, és a 14-16 napig tojásfeh váladékom is volt, tehát ez nem lehet peteérés.
szia! Szerintem tesztet csak 14-én csinálj. Nekem 26 naposak a ciklusaim és a 28. napon teszteltem és kimutatta a terhességet. Légy türelemmel, szoritok Neked!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!