Találatok a következő kifejezésre: Utalhat terhességre, 3 napja (8 db)

3 nappal az esedékes menzesz elõtt barnás pecsételés. Utalhat terhességre?

Tegnap éjjel menzesznél hasonló görcsölésem volt,mindjárt megjön érzéssel,majd 1-2 csepp barnás folyás társult mellé.5-10 percig tarthatott a görcsölés,folyásom sem volt utána.Ma megint észleltem barnás pecsételést,hasfájás nem igazán van. Csütörtökön van a nem várt napja. Ezek utalhatnak terhességre?

Legjobb válasz: Szia, szerintem igen, utalhat, lehetnek ezek beágyazódási görcs és vérzés, ha egyébként nem szoktál barnázni mensi elõtt pár nappal, mert van aki szokott. Szerintem csinálj meg egy 10-es érzékenységû tesztet reggeli vizelettel, nekem a 11. napon, azaz mensi elõtt 3 nappal az már halvány (nagyon halvány) pozitív lett.

Szia, szerintem igen, utalhat, lehetnek ezek beágyazódási görcs és vérzés, ha egyébként nem szoktál barnázni mensi elõtt pár nappal, mert van aki szokott. Szerintem csinálj meg egy 10-es érzékenységû tesztet reggeli vizelettel, nekem a 11. napon, azaz mensi elõtt 3 nappal az már halvány (nagyon halvány) pozitív lett.
A kérdező hozzászólása: *nálad
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok, hogy csak most írok de nem volt idõm feljönni. Kedden megvettem a tesztet, szerda reggel teszteltem, de sajnos negatívat, majd pár órával utána meg is jött.:-( Sokszor teszteltem már én is és a csalódás után nehéz reményekkel kezdeni a következõ hónapot, de álljunk úgy hozzá, hogy biztos meg van a maga ideje ennek is, hiába szeretnénk sürgetni.Most már próbálok így hozzáállni! :-) Remélem nálatok is elõbb-utóbb(de reméljük elõbb) összejön a baba! :-) Új hónap, új remények!
Kedves Kérdezõ! Mi újság Veled? Teszteltél végül? Nekem ma reggel megjött. :(
Becsatolom a görbémet. <a href="http://www.fertilityfriend.com/home/3e8d1f/">My Ovulation Chart</a> Mi a véleményetek?
Én nem csináltam.Ma van az ovu utani 11. napom. Sokszor teszteltem mar, és mindig csalódtam.Szándékosan nem is vettem tesztet. Ma is volt egy kis barna maszatolás.A cicim fájdogál, de a hasam már nem. Szerintem mint mindig, most is megjön. :( Ugy nincs kedvem semmihez.
Ja az elsõ válaszoló voltam :) Csak kiváncsi vagyok mi lett :)
Mi újság Csajok? Csináltatok tesztet?
Köszönöm, aranyos vagy! :) Én is Neked!
A kérdező hozzászólása: Szorítok neked is, hogy baba legyen a dologban !!! :-)
Szia! Mintha én írtam volna ezt az üzenetet. :) Nekem sem volt mostanában menzesz elõtt pecsételés, és most tegnap este egyszer volt rózsaszínes folyás, aztán semmi, szárazság. A melleim feszülnek, a hasam is egy picit, ma vagyok 10. napon ovu után, és 14. napra szokott megjönni. Ma délelõtt is wc-zéskor volt nagyon pici pirosas. A hõm fenn van még. Én szombatra nem várom. :) Reméljük, hogy mindkettõnknek a beágyazódás zajlik odabenn. :)
A kérdező hozzászólása: Nekem eddig soha egyszer sem késett a mensim és nem is volt elõtte sem soha barnázás.Remélem igazad lesz.:-) Így, hogy veled is hasonló történt..:-) Veszel ma egy tesztet és holnap megcsinálom elsõ vizeletbõl.:-) Köszönöm, hogy írtál! :-)
Fel a fejjel Neked is! Kitartást! Majdcsak eljön a mi idõnk is.

Már 1 éve szeretnénk kisbabát! Azt hiszem, hogy pont félidőben voltunk együtt a férjemmel, 3 nap eltelete után folyamatosan fáj tompána a hasam alja. Utalhat ez terhességre?

Legjobb válasz: Azt nem írtad hogy mikor esedékes a menszesz, de utalhat babára is. Gondolom a teszthez még korán vagy, drukkolok!

Azt nem írtad hogy mikor esedékes a menszesz, de utalhat babára is. Gondolom a teszthez még korán vagy, drukkolok!
Szia!Tényleg nem írtad, mikor lenne esedékes a mensid, de az tény, hogy babu is lehet, de ha most voltatok együtt, akkor még nem lehet, mert be sem ágyazódott, max.a párod megnyomott jobban.Figyeld magad továbbra is, ha kimarad a mensid, vagy jóval kevesebb van mint szokott, akkor mensi 1.napja után egy héttel tesztelj, elõtte nem érdemes, mert lehet hogy nincs elég hormon a szervezetedben, és nega, miközben várandós vagy.Sok sikert, én 24 hónapja várok.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: A menszimnek most vasárnap(27) kellene megjönnie!

Utalhat terhességre, hogy 3 napja 37 a hőm?

Ma 37.1

Legjobb válasz: Ha elmaradt a mensid, és egyébként teljesen jól érzed magad (nem vagy meghûlve), akkor utalhat. Csinálj tesztet! Szorítok.

Ha elmaradt a mensid, és egyébként teljesen jól érzed magad (nem vagy meghûlve), akkor utalhat. Csinálj tesztet! Szorítok.
Elviekben igen. Ha nem ugrik le pár nap múlva sem, akkor csinálj teszet!
Szia! Általában a l4. naptól /tüszörepedés után/ 37 C körüli a hõmérséklet és csak a mensi elõtt l-2 nappal esik lejjebb a hõ. Tehát kb 12-l3 napig fennáll a 37 C. Tehát ez még nem utal terhességre. Ha kimarad a mensid és a hõmérsékleted 37 C körül marad akkor már lehet terhességre gondolni.

Utalhat terhességre a 3 napja tartó pecsételő "maszat"?

3 napja barnás pecsételő maszatolásom van. Most kellene megjönnie, de így soha nem kezdődött még a menstruációm.Illetve a hőm 37.3 volt ma(beteg pedig nem vagyok). Van köztetek olyan esetleg akinek így kezdődött a terhessége?Utalhat rá? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Hát nem tudom. Nekem nem volt maszatom sem, csak olyan görcseim, mikor mindjárt megjön, de nem jött. Mindig napra pontosan betegedtem meg, 2 nap késés után neg. teszt, majd a késés után 1 héttel pozitív. A görcsök egyébként kb. a 10.hétig megvoltak. 18hkm

Hát nem tudom. Nekem nem volt maszatom sem, csak olyan görcseim, mikor mindjárt megjön, de nem jött. Mindig napra pontosan betegedtem meg, 2 nap késés után neg. teszt, majd a késés után 1 héttel pozitív. A görcsök egyébként kb. a 10.hétig megvoltak. 18hkm

Ma vagyok a 23. napon és már 3 napja sűrű fehér folyásom van. A hőm folyamatosan emelkedik, 2 napja 37.1.14-én kellene megjönni. Utalhat terhességre? Csinálhatok tesztet, vagy még korai?

Legjobb válasz: Ja, és érzékenyek a mellbimbóim. Már régóta szeretnénk babát és most Clostit kaptam ennek a ciklusnak az elején. Szerintetek van esély?

A kérdező hozzászólása: Ja, és érzékenyek a mellbimbóim. Már régóta szeretnénk babát és most Clostit kaptam ennek a ciklusnak az elején. Szerintetek van esély?
Még kevés a valószínûsége hogy a teszt kimutassa. Leghamarabb ha 14. napon volt a peteérés a 26-27 cn-en már lehet látható valami.
hány naposak a ciklusaid?Mert éppen amit elmondtál peteérésre utal.
A kérdező hozzászólása: Általában 28 naposak a ciklusaim, de volt már 27 napos is. Peteérésem már volt a 16. napon, mert iszonyatosan fájtak a petefészkeim. Ha terhes lennék, akkor végig megmaradna a sûrû folyás? Köszönöm az eddigi válaszotokat!
A kérdező hozzászólása: JA, és a 14-16 napig tojásfeh váladékom is volt, tehát ez nem lehet peteérés.
szia! Szerintem tesztet csak 14-én csinálj. Nekem 26 naposak a ciklusaim és a 28. napon teszteltem és kimutatta a terhességet. Légy türelemmel, szoritok Neked!

Utalhat beágyazódásra/terhességre hogy 3 napja fáj a méhem?

Okt.6-án volt az utóbbi mestruációm els? napja.Rá egy hétre voltunk együtt.

Legjobb válasz: Kicsit szûkre szabtad a ciklusod leírását. Ez alapján nem biztos, hogy terhes vagy. Ovud mikor szokott lenni? Hány napos a ciklusod?

Kicsit szûkre szabtad a ciklusod leírását. Ez alapján nem biztos, hogy terhes vagy. Ovud mikor szokott lenni? Hány napos a ciklusod?
A kérdező hozzászólása: 28 napos
Az ovud okt. 20.-án volt.Ha csak 12.-én voltatok együtt, akkor szinte kizárt a terhesség.

Barnás folyásom van 3 napja, ez utalhat terhességre?

A mensim csak 4-5 nap múlva jön meg, de barnás a folyás, a mellem iszonyatosan fáj és kemény, de ált. mensi környékén ez jellemz? is. Sokat eszem, de amúgy nincs más tünet. Szerintetek???

Legjobb válasz: Lehet baba is,de ugyanannyi esély van arra hogy mensi lesz!

Lehet baba is, de ugyanannyi esély van arra hogy mensi lesz!
Sajnos nem feltétlenül. Ha volt megfázásod, felfázásod, vagy egyéb betegséged az elmúlt hónapban, akkor a mensi-elõzetes akár több napos is lehet és az barnás.Persze kívánom, hogy ne így legyen! :)
Szia! Nekem a ciklusom 21-22. naján volt barnás folyásom, de csekély mértékû, aztán nem jött meg, terhes lettem. Szóval akár utalhat terhességre is.
Lehet baba, a tünetek stimmelnek. Kb 10 nap múlva csinálj tesztet, az már utal majd valamire:-)

Clostibegytet szedek, es a progreszteron szintem a 26. napon:115.5/nmol/L a hom 36.8 korul mozog. A teszt negativ 3-an kene jonnie. Esetleg ez utalhat iker terhessegre is?

Ma reggeltol hanyingerem van.Szerintetek?Babas lehetek?

Legjobb válasz: ikerterhességre a megemelkedett hcg szint utal

ikerterhességre a megemelkedett hcg szint utal
Szia! Nekem most volt hormonvérvételem. A progeszteron értéke 10-és 50 között van. Nekem 45 lett és azt mondta a doki, hogy tökéletes, van pém. De ez a 115!!! Gyanús!!!! Reggel próbálj ki 1 tesztet ha van kedved! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Azzal meg varnek par napot, nem akarok csalodni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!