Találatok a következő kifejezésre: Utalhat terhességre, 3 (13 db)

Ha napkozbe a hom 36, 5 vagy 36, 7-es digitalis homerovel merem nyelvalatt kb.3-percig merem mindig napkozbe, ez utalhat terhessegre? Ma kellett volna megjonnie de csak halvany rozsaszin folyas van itt-ott!

Legjobb válasz: A napközbeni hõd semmiképp nem utalhat terhességre.Ha már méred akkor az ébredési hõdet mérd, persze rendszeresen.Az viszont jó, hogy még nem jött meg.De a halvány rózsaszín folyásod sajna még átválthat mensire.Ha késik még egy pár napot, akkor csinálj egy tesztet.

A napközbeni hõd semmiképp nem utalhat terhességre.Ha már méred akkor az ébredési hõdet mérd, persze rendszeresen.Az viszont jó, hogy még nem jött meg.De a halvány rózsaszín folyásod sajna még átválthat mensire.Ha késik még egy pár napot, akkor csinálj egy tesztet.
Szia! Lett belõle baba?

3 nappal az esedékes menzesz elõtt barnás pecsételés. Utalhat terhességre?

Tegnap éjjel menzesznél hasonló görcsölésem volt,mindjárt megjön érzéssel,majd 1-2 csepp barnás folyás társult mellé.5-10 percig tarthatott a görcsölés,folyásom sem volt utána.Ma megint észleltem barnás pecsételést,hasfájás nem igazán van. Csütörtökön van a nem várt napja. Ezek utalhatnak terhességre?

Legjobb válasz: Szia, szerintem igen, utalhat, lehetnek ezek beágyazódási görcs és vérzés, ha egyébként nem szoktál barnázni mensi elõtt pár nappal, mert van aki szokott. Szerintem csinálj meg egy 10-es érzékenységû tesztet reggeli vizelettel, nekem a 11. napon, azaz mensi elõtt 3 nappal az már halvány (nagyon halvány) pozitív lett.

Szia, szerintem igen, utalhat, lehetnek ezek beágyazódási görcs és vérzés, ha egyébként nem szoktál barnázni mensi elõtt pár nappal, mert van aki szokott. Szerintem csinálj meg egy 10-es érzékenységû tesztet reggeli vizelettel, nekem a 11. napon, azaz mensi elõtt 3 nappal az már halvány (nagyon halvány) pozitív lett.
A kérdező hozzászólása: *nálad
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok, hogy csak most írok de nem volt idõm feljönni. Kedden megvettem a tesztet, szerda reggel teszteltem, de sajnos negatívat, majd pár órával utána meg is jött.:-( Sokszor teszteltem már én is és a csalódás után nehéz reményekkel kezdeni a következõ hónapot, de álljunk úgy hozzá, hogy biztos meg van a maga ideje ennek is, hiába szeretnénk sürgetni.Most már próbálok így hozzáállni! :-) Remélem nálatok is elõbb-utóbb(de reméljük elõbb) összejön a baba! :-) Új hónap, új remények!
Kedves Kérdezõ! Mi újság Veled? Teszteltél végül? Nekem ma reggel megjött. :(
Becsatolom a görbémet. <a href="http://www.fertilityfriend.com/home/3e8d1f/">My Ovulation Chart</a> Mi a véleményetek?
Én nem csináltam.Ma van az ovu utani 11. napom. Sokszor teszteltem mar, és mindig csalódtam.Szándékosan nem is vettem tesztet. Ma is volt egy kis barna maszatolás.A cicim fájdogál, de a hasam már nem. Szerintem mint mindig, most is megjön. :( Ugy nincs kedvem semmihez.
Ja az elsõ válaszoló voltam :) Csak kiváncsi vagyok mi lett :)
Mi újság Csajok? Csináltatok tesztet?
Köszönöm, aranyos vagy! :) Én is Neked!
A kérdező hozzászólása: Szorítok neked is, hogy baba legyen a dologban !!! :-)
Szia! Mintha én írtam volna ezt az üzenetet. :) Nekem sem volt mostanában menzesz elõtt pecsételés, és most tegnap este egyszer volt rózsaszínes folyás, aztán semmi, szárazság. A melleim feszülnek, a hasam is egy picit, ma vagyok 10. napon ovu után, és 14. napra szokott megjönni. Ma délelõtt is wc-zéskor volt nagyon pici pirosas. A hõm fenn van még. Én szombatra nem várom. :) Reméljük, hogy mindkettõnknek a beágyazódás zajlik odabenn. :)
A kérdező hozzászólása: Nekem eddig soha egyszer sem késett a mensim és nem is volt elõtte sem soha barnázás.Remélem igazad lesz.:-) Így, hogy veled is hasonló történt..:-) Veszel ma egy tesztet és holnap megcsinálom elsõ vizeletbõl.:-) Köszönöm, hogy írtál! :-)
Fel a fejjel Neked is! Kitartást! Majdcsak eljön a mi idõnk is.

Utalhat terhességre, hogy 3 napja 37 a hőm?

Ma 37.1

Legjobb válasz: Ha elmaradt a mensid, és egyébként teljesen jól érzed magad (nem vagy meghûlve), akkor utalhat. Csinálj tesztet! Szorítok.

Ha elmaradt a mensid, és egyébként teljesen jól érzed magad (nem vagy meghûlve), akkor utalhat. Csinálj tesztet! Szorítok.
Elviekben igen. Ha nem ugrik le pár nap múlva sem, akkor csinálj teszet!
Szia! Általában a l4. naptól /tüszörepedés után/ 37 C körüli a hõmérséklet és csak a mensi elõtt l-2 nappal esik lejjebb a hõ. Tehát kb 12-l3 napig fennáll a 37 C. Tehát ez még nem utal terhességre. Ha kimarad a mensid és a hõmérsékleted 37 C körül marad akkor már lehet terhességre gondolni.
Nem. Semmi köze hozzá.

Utalhat terhességre a 3 napja tartó pecsételő "maszat"?

3 napja barnás pecsételő maszatolásom van. Most kellene megjönnie, de így soha nem kezdődött még a menstruációm.Illetve a hőm 37.3 volt ma(beteg pedig nem vagyok). Van köztetek olyan esetleg akinek így kezdődött a terhessége?Utalhat rá? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Hát nem tudom. Nekem nem volt maszatom sem, csak olyan görcseim, mikor mindjárt megjön, de nem jött. Mindig napra pontosan betegedtem meg, 2 nap késés után neg. teszt, majd a késés után 1 héttel pozitív. A görcsök egyébként kb. a 10.hétig megvoltak. 18hkm

Hát nem tudom. Nekem nem volt maszatom sem, csak olyan görcseim, mikor mindjárt megjön, de nem jött. Mindig napra pontosan betegedtem meg, 2 nap késés után neg. teszt, majd a késés után 1 héttel pozitív. A görcsök egyébként kb. a 10.hétig megvoltak. 18hkm

Elvileg 3 hete volt ovulációm, rögtön a menstruáció után, és kb. második hete fáj a derekam (folyamatosan), néha görcsöl a hasam is. A melleim viszont nem érzékenyek. Utalhat terhességre?

Szerintetek ez utalhat arra, hogy sikerrel jártunk baba ügyben?

Legjobb válasz: nekem sem fáj a mellem de minden más utló jel lehet.ahogy szokták írni,megkell várni az elmaradt menszeszt és csak utána lehet beleélni magunkat a baba dologba.

nekem sem fáj a mellem de minden más utló jel lehet.ahogy szokták írni, megkell várni az elmaradt menszeszt és csak utána lehet beleélni magunkat a baba dologba.
Ne gorcsoljetek ennyire par nap es ugyis kiderul, azt monjak nincs annal rosszabb mint a nem vart mensi elotti stressz.
A kérdező hozzászólása: és az normális, hogy csak akkor nem fáj a derekam és görcsöl a hasam, ha sétálok/mozgok???
Én is drukkolok Neked! Írj majd hogy mi lett! Nekem jövõ héten nem kéne hogy megjöjjön! Szorítok!
Utalhat bizony, viszont két csík megjelenéséig semmi se biztos, légy türelemmel.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: De villámgyorsak vagytok! Koszi Viki, megkaptam. és hajrá neked is! :o)
privát üzi olyan privát?lehet hogy minket is érdekelne!
Üzentem neked privát!
utalhat.
A kérdező hozzászólása: hmmm. Most picit vérezgetek, de nem olyan, mint amikor meg szokott jönni. Vasárnap kellene megjönnie, tehát a 24. napon vagyok. Tudom, no para, de ezért ez megijeszt. Lehet, hogy ki kellett volna hagynom a tegnapi fitnesst?

Ma vagyok a 23. napon és már 3 napja sűrű fehér folyásom van. A hőm folyamatosan emelkedik, 2 napja 37.1.14-én kellene megjönni. Utalhat terhességre? Csinálhatok tesztet, vagy még korai?

Legjobb válasz: Ja, és érzékenyek a mellbimbóim. Már régóta szeretnénk babát és most Clostit kaptam ennek a ciklusnak az elején. Szerintetek van esély?

A kérdező hozzászólása: Ja, és érzékenyek a mellbimbóim. Már régóta szeretnénk babát és most Clostit kaptam ennek a ciklusnak az elején. Szerintetek van esély?
Még kevés a valószínûsége hogy a teszt kimutassa. Leghamarabb ha 14. napon volt a peteérés a 26-27 cn-en már lehet látható valami.
hány naposak a ciklusaid?Mert éppen amit elmondtál peteérésre utal.
A kérdező hozzászólása: Általában 28 naposak a ciklusaim, de volt már 27 napos is. Peteérésem már volt a 16. napon, mert iszonyatosan fájtak a petefészkeim. Ha terhes lennék, akkor végig megmaradna a sûrû folyás? Köszönöm az eddigi válaszotokat!
A kérdező hozzászólása: JA, és a 14-16 napig tojásfeh váladékom is volt, tehát ez nem lehet peteérés.
szia! Szerintem tesztet csak 14-én csinálj. Nekem 26 naposak a ciklusaim és a 28. napon teszteltem és kimutatta a terhességet. Légy türelemmel, szoritok Neked!

Barnás folyásom van 3 napja, ez utalhat terhességre?

A mensim csak 4-5 nap múlva jön meg, de barnás a folyás, a mellem iszonyatosan fáj és kemény, de ált. mensi környékén ez jellemz? is. Sokat eszem, de amúgy nincs más tünet. Szerintetek???

Legjobb válasz: Lehet baba is,de ugyanannyi esély van arra hogy mensi lesz!

Lehet baba is, de ugyanannyi esély van arra hogy mensi lesz!
Sajnos nem feltétlenül. Ha volt megfázásod, felfázásod, vagy egyéb betegséged az elmúlt hónapban, akkor a mensi-elõzetes akár több napos is lehet és az barnás.Persze kívánom, hogy ne így legyen! :)
Szia! Nekem a ciklusom 21-22. naján volt barnás folyásom, de csekély mértékû, aztán nem jött meg, terhes lettem. Szóval akár utalhat terhességre is.
Lehet baba, a tünetek stimmelnek. Kb 10 nap múlva csinálj tesztet, az már utal majd valamire:-)

Kb. 3 hete próbálkozunk a párommal, hogy kisbabánk legyen. 1 hete nagyon érzékenyek a mellbimbóim. Utalhat ez terhességre?

Már tesztet is csináltam, az negativ lett!! Tévedhet a teszt? Vagy rossz id?pontban csináltam?

Legjobb válasz: szia! igen, utalhat rá. csinálj pár nap mulva/kb.3-4 nap/ mégegyet. ha az is negatív de ugyanolyan érzékenyek lesznek, menj orvoshoz, õ biztosan megmondja. nekem két teszt is negatív lett és már rég terhes voltam, ráadásul nekem még meg is jött.a melleim iszonyúan fájtak, de más bajom nem volt. idegeskedtem, hoy miért nincs baba, közbe meg csak a természet csapott be. szurkolok!

szia! igen, utalhat rá. csinálj pár nap mulva/kb.3-4 nap/ mégegyet. ha az is negatív de ugyanolyan érzékenyek lesznek, menj orvoshoz, õ biztosan megmondja. nekem két teszt is negatív lett és már rég terhes voltam, ráadásul nekem még meg is jött.a melleim iszonyúan fájtak, de más bajom nem volt. idegeskedtem, hoy miért nincs baba, közbe meg csak a természet csapott be. szurkolok!
Terhesség is lehet, ám nálam például a közelgõ menstruációt jelzi a mell feszülése. Azért pár nap múlva is végezz el egy tesztet, hogy biztosabb lehess az eredményben! Szorítok nektek!
Lehet terhes vagy csak még nem mutatja ki a teszt, csinálj pár nap múlva másikat lehet az már pozítiv lesz!sok sikert!

Fémes íz a szájban, alhasi enyhe fájás és rossz közérzet. Utalhat kora terhességre (kb 2-3 hetesre)?

Legjobb válasz: 2 hetes pont akkor vagy amikor ovulálsz. 3 hetes pedig ovulációd után vagy 1 héttel. hát 3 hetesen már bármi megtörténhet, érezhetsz néhány tünetet szerintem, mivel minden terhesség más is más.

2 hetes pont akkor vagy amikor ovulálsz. 3 hetes pedig ovulációd után vagy 1 héttel. hát 3 hetesen már bármi megtörténhet, érezhetsz néhány tünetet szerintem, mivel minden terhesség más is más.
Ahogy az elõzõ írta. 2 hetes terhességnél eshetsz kb. teherbe. :)
Igen, csak fémes ízt pl. egy rossz fog is okozhat! Nekem pl. volt és akkor nem voltam terhes. Sõt, ha picit vérzik az ínyed, amit észre sem veszel esetleg, attól is érezhetsz fémes íz. 1001 tünet van, ami lehet terhességtõl, vagy éppen nem attól. Az egyik legbiztosabb, akkor is a teszt! Én pl. 6 hetes vagyok, de nekem szinte semmi tünetem nem volt. Illetve semmi olyan, ami a nagykönyvben le van írva. Most sincs még nagyon. Ha nem tudnám az uh és a sok pozitív teszt alapján, hogy ott a baba, akkor nem venném észre, hogy terhes vagyok!
Szia! Utalhat arra is és rossz fogra is! Nekem is alhasi fájdalmaim vannak, kényelmetlen a hason fekvés, hányingerrel fekszem és kelek. :) Fogalmam sincs, hogy ez babut jelent-e de 5 nap múlva nem várom. Maj kiderül:)
Majd:)
nekem a 10.dpo-tól volt fémes íz érzésem és baba volt
Szia! A várható menses ideje körül érezhetsz elõször bármiféle terhestünetet. Ha még messze van a menses ideje, akkor mástól van. A legbiztosabb terhestünet a pozitív teszt. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!