Találatok a következő kifejezésre: Utálok fogat Hogy (31 db)

Utálok fogat mosni. Hogy tehetném vonzóvá magamnak?

Sokszor öklendezek közben, de egyébként sem szeretem. A mentolos fogkrém helyett már citromosat használok, de így se sokkal jobb.

Legjobb válasz: Használhatsz gyermekfogkrémet is. vagy ha a sós íz nem zavar, moshatod szódabikarbónával is. Vonzóvá pedig úgy teheted, hogy azt mondod magadnak: Ha rendszeresen mosom, szép fehérek és egészségesek lesznek a fogaim, a leheletem pedig kellemes lesz. Ha nem mosom, akkor sárgák és késõbb lyukasak lesznek a fogaim, a leheletem pedig borzalmas.

Használhatsz gyermekfogkrémet is. vagy ha a sós íz nem zavar, moshatod szódabikarbónával is. Vonzóvá pedig úgy teheted, hogy azt mondod magadnak: Ha rendszeresen mosom, szép fehérek és egészségesek lesznek a fogaim, a leheletem pedig kellemes lesz. Ha nem mosom, akkor sárgák és késõbb lyukasak lesznek a fogaim, a leheletem pedig borzalmas.
Moss fogat zenére!!!
hat sztem gondolj arra h ha nem mosol fogat rendszeresen s alaposan komoly kovetkezmenyei is lehetnek m legtobb betegseg a szajbol kezdodik, s a fogaktol...ugyanugy ahogy kezunket is megmossuk egy nap tobbszor a fogunkat is megkell min 2 m itt is talalhatok bacik, amik csk igy urlnek ki...
VEGYÉL EGY ELEKTROMOS FOGKEFÉT MERT TELJESEN MÁS ÉRZÉS VELE FOGAT MOSNI ÉS HASZNÁLJ HOZZÁ GYEREK FOGKRÉMET
vagy gondolj a fogorvosra, ill a hasonló rémségekre amiket veled csinál.:) ha el akarod bliccelni a fogmosit, mindig ez jusson eszedbe:) :)
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötleteket. Közben volt egy rohadt fogfájásom, amilyen még sosem volt, úgyhogy most már csak arra a hétvégére kell gondolnom, mikor Cataflamon éltem, és egybõl húzok fogat mosni.:-) A gyerekfogkrém jó ötlet, ki fogom próbálni. Köszi a tippeket még1x!
Ha volt egy ilyen fogfájásod, akkor azt a fogat mutasd meg fogorvosnak. Ugyanis most pusztult ki az ideg belõle - és, ha semmit nem tesz vele, egy idõ múlva nemcsak vége a fognak (ez a kisebbik baj) - viszont gennyes góc lehet belõle, aztán esetleg nem tudod, miben haltál meg. Irány a rendelõ!
A kérdező hozzászólása: Természetesen elmentem, ki is kezelte gyönyörûen, profi módon. Nem szoktam elhanyagolni a fogorvost, csak fogat mosni utálok :-)

Ha egy számlaszámra utalok különböző összeget és akinek küldöm ő tudni fogja hogy én küldtem?

Legjobb válasz: A számlaszám mindenképpen ott van, de a küldõ üzenete címû rovatban név szerint is azonosíthatod magad, ergo tudni fogja.

A számlaszám mindenképpen ott van, de a küldõ üzenete címû rovatban név szerint is azonosíthatod magad, ergo tudni fogja.
Közlemény rovatnak hívják azt a részt, ahová írhatsz amit akarsz. Pl. "Ezt tudod mé' kaptad... no azér'..."
Igen
Igen. Annak a számlának a tulajdonosa, ahonnan utaltak, mindig látszik, a nevet nem kell mégegyszer beleírni a közleménybe.

Mire utal az, hogy futasnal foldre erkezesnel a jobb felso nagyorlo fogam faj?

Legjobb válasz: Talán van egy gyulladás alatta.

Talán van egy gyulladás alatta.


Ezek a tünetek lehetnek már arra utaló jelek hogy hamarosan szülni fogok?

Kb 3-4 napja borzasztó hányingerem van...alig eszem étvágyam sincs...nagyon fáradékony vagyok és alig kapok leveg?t...mindenem nehéz ...a 34. hétben vagyok bár a dokim szerint valamivel id?sebb lehetek...ezek a tünetek lehetnek már arra utaló jelek hogy hamarosan szülni fogok?

Legjobb válasz: Nekem pl. semmi elõjele nem volt, 37. héten szültem.

Nekem pl. semmi elõjele nem volt, 37. héten szültem.
Ezek még nem biztos jelek. Én a 36. héten voltam hasonlóképp, és a 41.héten szültem - akkor meg elõjelek nélkül.
Én nem szültm még, de ezekk a tüneteid szerintem azért vannak, mert a baba nagyon nyomja a tüdõdet meg a gyomrod. Majd csak eztán fog a pocid leerezkedni. 32hkm
Én eddig akárhány kismamával beszéltem mind azt mondta, hogy õ inkább éhesebb lett szülés elõtt, mert lejjebb ment a baba és lett hely a gyomrának!:) Én 36 hetes múltam és két napja érzem, hogy többet tudok enni és alig van savam, de látszik is, hogy lejjebb ment egy picit a hasam. A levegõvétel meg azért nehéz, amit írtak, hogy nyomja a tüdõt, de az nem mérvadó. Szóval ezekbõl nem lehet megmondani. Bár azért jó lenne, ha még bent maradna nálad a pici!
A kérdező hozzászólása: Ma bementem a dokimhoz mert nem hagyott nyugodni a dolog...kevesebb a magzatvíz mint az általános azért erõsebbek a keményedések, mozgolódások, de már kezdek kinyílni és a méhszájam is nagyon puha...jahh és a méhlepény is kezd elöregedni...a vérnyomásom jó, és a ctg se mutatott semmi bajt...szóval se nem jó se nem rossz a helyzet...szigorú fekvés , és pihi...csak ezt egy 20 hós eleven kisfiú mellett nem olyan könnyû...de valahogy megoldom:) )))))...köszönöm a kommenteket:)
Kedves kérdezõ! Fel a fejjel, mostmár itt vagy a cél elõtt. A szigorú pihenést is gondolom egy pár hétig kell tartanod, hisz utána már a baba elég fejlett ha úgy döntene, hogy ki akar bújni. Nekem is valamivel kevesebb a m.víz, de nem mondtak rá semmit. Neked nem mondták, hogy ez miért van?
A kérdező hozzászólása: Szia elõzõ...köszi a bíztatást:) ...nem nem mondták hogy miért van , de azt se hogy olyan nagy gáz lenne ez miatt, , , csak annyit mondott a dokim, hogy ez miatt van az hogy sokkal erõsebbnek érzem a baba mozgását és fõleg azt mikor úgy kitülemkedik és attól érezhetem úgy mintha egyfeszt keményedne a hasam...inkább az aggasztott hogy kezd elöregedni a méhlepény, de állítólag az sem jelenti azt hogy akkor én 2 nap múlva meg is szülök...sokan még túl is hordják a babájukat 3-as méhlepénnyel is...én meg még 2-3-as vagyok...de azért igyekszem sokat pihenni, mert ez a két hét még nagyon fontos lenne a baba miatt...szép napot mindenkinek...

A mai napon semmi nem utalt rá, hogy meg fog jönni.Tegnap görcsölgetett a hasam, de mára elmúlt. Terhes lennék? Ma (nem) kellett volna megjönnie.

Tüneteim:krémes kevés folyás(tegnap sok volt),fejfájás,gyomorégés(nem ettem olyat amit?l éghetne),enyhe szédülés,rosszullét.Szerintetek baba van a dologban?

Legjobb válasz: szia nekem is ma nem kellene megjönnie nekem is megvannak ezek a tüneteim én ma teszteltem gabriellel és negatív lett reménykedjünk együtt hátha te teszteltél?

szia nekem is ma nem kellene megjönnie nekem is megvannak ezek a tüneteim én ma teszteltem gabriellel és negatív lett reménykedjünk együtt hátha te teszteltél?
Szerintem reggel tesztelj , ha baba van már egy halvány csikocskának meg kellene jelennie.
én amikor terhes voltam, már az elsõ nemvárt naptól minden perceben olyan"most jön meg" érzésem volt, és nagyon álmos voltam egész nap.És pozitív is lett a teszt
Sziasztok! Nekem is ma Nem kellett megjönnie! Én még várok a teszttel!! HAjrá csajok:) !

1 éves kislányom UTÁL autóban utazni! Mit tegyek? Mikor fog ez változni? Hogy menjünk így bárhova is? Más is van így?

kislányom maximum 10-15 percet bír ki, vagy még annyit sem!utálja hogy be van kötve, nem mozoghat! már az etetőszékben is alig tudom megetetni! egész nap jön, megy, egy percre nem nyugszik, kis örökmozgó! Már vettünk "rendes" ülést, nem hordozóban van! énekelünk, mondókázunk, eszünk, iszunk mindent csinálunk!! alvás időben vagy frissen ébredve mindegy mikor megyünk... :S és a legközelebbi város is 20percre van, de az az üvöltés, megfeszülés amit csinál, nem bírjuk hallgatni!! hányásig képes lenne sírni!! :( így nem is tudunk kimozdulni! mikor fog ez változni??? párom már gondolt arra is hogy közben vigyünk dvd-t nézzen mesét, de nem köti le őt, nem szokott menni itthon a tv se! ha itthon elaltatom és úgy indulunk el, rögtön felébred! legyek türelemmel és fogadjam el, hogy ez ilyen időszak, és majd változik?? most túl nagy a mozgásigénye??

Legjobb válasz: Próbáljatok alvásidõben menni és ne legyen tele a hasa, hogy ne tudjon hányni. Enyém nem sírt, csak mindig hányt -- de az volt a titok, hogy utazás elõtt ne egyen, ne igyon és legyen álmos. Mellesleg, én nem foglalkoznék vele, lehet hogy õ utál autózni, de néha ettõl még muszáj. Mivel ti foglalkoztok vele, persze hogy még jobban csinálja, még jobban feszíti magát. Próbáljátok meg, hogy nem szóltok hozzá, hátra sem néztek (csak titokban). Meg kell neki mondani, hogy most utazunk, ez van, ezt kell szeretni, aztán menni. Egyébként fog változni, igen. De ez rajtatok is múlik tényleg.

Próbáljatok alvásidõben menni és ne legyen tele a hasa, hogy ne tudjon hányni. Enyém nem sírt, csak mindig hányt -- de az volt a titok, hogy utazás elõtt ne egyen, ne igyon és legyen álmos. Mellesleg, én nem foglalkoznék vele, lehet hogy õ utál autózni, de néha ettõl még muszáj. Mivel ti foglalkoztok vele, persze hogy még jobban csinálja, még jobban feszíti magát. Próbáljátok meg, hogy nem szóltok hozzá, hátra sem néztek (csak titokban). Meg kell neki mondani, hogy most utazunk, ez van, ezt kell szeretni, aztán menni. Egyébként fog változni, igen. De ez rajtatok is múlik tényleg.
Nekem a középsõ fiam volt ilyen, kb 1-1, 5éves kora között egy rémálom volt vele utazni. 15km-re laknak anyukámék és egy odaút is tiszta kimerítõ volt. Egy kosár játékkal, mondókával, dallal stb készültem mindig. De egyre jobb lett a helyzet és kb másfél éves kora után már nem üvöltött a kocsiban. Nem igazán értettem, mi volt az a nagy baj, elõtte bírt autózni.

Először hasról hátra vagy hátról hasra fordul a baba? Mennyi idős korában kezd majd forogni? És ha utál hason lenni mi fogja "motiválni" abban, hogy hasra forduljon? 2 hós baba

Legjobb válasz: Én fiam is utált hason lenni!3 hónaposan kezdtem el tudatosan hasra tenni, minden nap pár percre,játék idõben, elé tettem valami izgi játékot, hogy emelgesse a fejét.Ez után már hason is aludt, úgy megszerette.De fordulni elõször 6 hónaposan fordult, elõször hátról hasra,majd fordítva.Azóta meg sem lehet állítani, most 7 hónapos:) Hidd el, fejlõdik, egyre érdekesebb lesz neki minden és az fogja a legjobban motiválni, amit nem akarod, hogy megfogjon:)A fiamat jóformán nem is érdekli a játékai!De ha a kezébe adok egy mûanyag tálat a konyhából, na azzal eljátszik egy csomó ideig!Ilyen még a DVD, CD, kulcsok, telefonok....persze ezeket nem adom oda neki, van is belõle balhé:D

Én fiam is utált hason lenni!3 hónaposan kezdtem el tudatosan hasra tenni, minden nap pár percre, játék idõben, elé tettem valami izgi játékot, hogy emelgesse a fejét.Ez után már hason is aludt, úgy megszerette.De fordulni elõször 6 hónaposan fordult, elõször hátról hasra, majd fordítva.Azóta meg sem lehet állítani, most 7 hónapos:) Hidd el, fejlõdik, egyre érdekesebb lesz neki minden és az fogja a legjobban motiválni, amit nem akarod, hogy megfogjon:) A fiamat jóformán nem is érdekli a játékai!De ha a kezébe adok egy mûanyag tálat a konyhából, na azzal eljátszik egy csomó ideig!Ilyen még a DVD, CD, kulcsok, telefonok....persze ezeket nem adom oda neki, van is belõle balhé:D
Általában hasról hátra elõször, mert tudja tolni magát a kezével. Az én fiam pont 4 hónapos volt, amikor hasról hátra, és pont 6 hónapos, amikor hátról hasra is fordult. Õ is utált hason lenni, de napi 2-3-szor 4-5 percet 'muszáj' volt neki, mert így ráérzett az ízére, és erõsödtek a nyaki és hátizmai. Motiválni az fogja, hogy felfedezze a körülötte lévõ világot, 4-5-6 hónaposan már nagyon kíváncsiak és unnak egyhelyben heverészni.
Az én picurom is utált hason lenni, aztán egyszer a szopizós párnán hasaltattam, mert fájt a pocija. Na, az megtetszett neki, mert könnyebben fel tudta emelni a fejét. Azóta egész jól elvan hason és már szépen tartja a fejét is. Sõt, már hasról hátra tud fordulni! Most 4 hónapos.
Az enyém hátról hasra fordult elõször, merthogy utált hason lenni. kb. 3, 5 hós volt. Mi már kínunkban azt csináltuk, hogy hasra tettük a tv elõtt, vagy egy tükröt tettünk elé, hogy ha hason van, ne ordítson. Bevált, fõleg a tükrös módszer, utána már nem akart háton lenni.
Jaj, rosszul írtam, 5 hósan fordult meg elõször, nem 3, 5 hósan.
Lánykám 3 hónapos volt amikor hátról hasra fordult, pedig utált hason lenni. Ettõl a perctõl kezdve hogy megfordult pedig egyfolytában hason volt. rá pont egy hónap múlva vissza is fordult, 5 hónaposan már kúszott. Most 5, 5 hónapos és tegnap négykézlábra állt!!!:)
Ezek a válaszok engem is megnyugtattak, mert az én kisfiam is utál hason lenni, és félrem hogy nem fog forogni. Általában végig üvölti azt a pár percet, míg úgy van. A tévét viszont szereti (bármennyire is nem szeretném, hogy nézze), úgyhogy ki fogjuk próbálni az egyik válaszoló általi tévés és tükrös módszert, hátha beválik.
A fiam tegnap 3 hónaposan és egy hetesen hátról hasra fordult (azóta ez a kedvenc elfoglaltsága), a hasról hátra verzión egy hete túlvagyunk. Semmi jelentõsége, de azért büszke vagyok. :)
Nem, nem utal, mindenkinek máskor jön.
Biztos, hogy nem ne aggogj!Minden baba mas!!!!!!
Nem rendellenesség, de azért nagyon ne örülj, sajnos a fogak minõsége szempontjából az a jó, ha minél késõbb bújnak ki, azt mutatják a vizsgálatok, tehát várhatóan nem lesz túl jó fogú. De semmi baj vele egyébként.
Nem okoskodni akarok, de mi is 3-4 hós korában azt hittük, hogy jön a foga. Kb. 1, 5 hónapig egy kis fehér érdes vmi volt alul, szerette ha dörzsöltem az ujjammal. Kb. 2 hete viszont elmúlt... Nem tudom mi lehetett:) :) :) Nem lehet, hogy nálatok is ez van?
A kérdező hozzászólása: nem, mert már félig kinnt van 2 alsó foga.

Ha az én babám utál hason lenni, honnan fogom tudni hogy fordulni akar? 3 honapos.

Legjobb válasz: eleinte minden baba utál hason lenni, hiszen elég nehéz a fejüket tartaniuk amíg nincs edzett hátizmuk. Próbálj meg vele egy síkban feküdni szembe és szórakoztatsd így, majd megszokja ...

eleinte minden baba utál hason lenni, hiszen elég nehéz a fejüket tartaniuk amíg nincs edzett hátizmuk. Próbálj meg vele egy síkban feküdni szembe és szórakoztatsd így, majd megszokja ...
Szia! Nekem mindkét fiam utált hason lenni. Persze azért le szoktam õket tenni, úgy is. Ha fordulni akar, hamar észreveszed. Pikk-pakk rájön miként szabaduljon a számára kellemetlen helyzetbõl. :) Kinyomja magát és elkezdi oldalra tenni a fejét aztán átfordul. Egyre ügyesebb lesz, csak mikor jó a kedve, nem nyûgös és ott vagy vele tedd hasra, amíg bírja.
a legtöbb baba utál hason, de azért mégiscsak szoktatni kellene hozzá, mert úgy erõsödik a nyaka, az pedig minden mozgás alapja. Szerintem kezdd el, kis idõkkel és lassacskán emeld az idõt, amit hason tölt. Hidd el, meg fogja szeretni!
Az én kislányom is utált hason a dokinõ azt mondta, minden etetés elött 5-10percre forditsam meg.Tehát utált hason lenni és mégis hamar gyönyörûen megtanult forogni.
Enyém is utálta, nem erõltettem, csak naponta 5-10 percre, amíg nem kezdett el nyekeregni miatta. De a forgás szerintem nem a "hasonfekvési vágyból" indul ki, nagyon ügyesen, ösztönösen elkezdett forogni. Elõször csak hasra, és mivel azt utálta, így szinte azonnal nyekergett is, hogy fordítsam vissza. Aztán rögtön megint hason volt.
Az én babám is utálta, hasra tettük és már ordított is.Féltem is, hogy baj lesz, mert nem emelte a fejét sem hason, meg meg se próbálta kinyomni magát, csak sírt keservesen. Most már 4 hónapos, ugyanúgy nem fekszik hason, de már odáig eljutottunk, hogy ha hasra teszem, rögtön el kezd erõlködni és megfordul.Így megnyugodtam, mindennap egy kicsit hason van, de változatlanul nem szereti, de legalább megfordul magától:)
Enyém is utálta világéletében, most viszont szinte már csak hason alszik. 13 hós.

3 éves pitbull lányomnak pár napja eltűnt előlről 2 kis metszőfoga alulról. Ti tapasztaltatok már ilyet? Most vettem neki kalciumtablettát, hogy legalább a többi fog maradjon. Ez valami fajtajelleg lehet? A kereső nem dob ki semmi erre utalót.

Legjobb válasz: a piteket ismerve ezen nem kell csodálkozni :D elég egyszer rossz helyre dobni a labdát (nem feltétlenül betonon, az is lehet, hogy a fûben pont van ott egy kõ amit nem láttál) és hullik is a fog kifelé. nekem még a juhászkutyám is elvesztett egy fogat a kertben, labdázás közben... ha kicsit megfontoltabbak, lassabbak lennének, akkor gondolom nem lenne ilyen, de hát azért szeretjük õket, mert õrültek :)

a piteket ismerve ezen nem kell csodálkozni :D elég egyszer rossz helyre dobni a labdát (nem feltétlenül betonon, az is lehet, hogy a fûben pont van ott egy kõ amit nem láttál) és hullik is a fog kifelé. nekem még a juhászkutyám is elvesztett egy fogat a kertben, labdázás közben... ha kicsit megfontoltabbak, lassabbak lennének, akkor gondolom nem lenne ilyen, de hát azért szeretjük õket, mert õrültek :)
Semmiképpen sem fajta jelleg. Valamire ráharapott ahogy elõttem is írták. Nekem egyszer az Amstaffom kiharapott egy motor gumit, és benne maradt a foga :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnyugodtam. Valóban nekifut a betonfalnak is, ha a labda arra pattan, õrült, az biztos. :)
Nem fogköves? az okozhat még ínysorvadást, és amiatt ki szoktak hullani a fogak. Bár õ ehhez még elég fiatal lenne, de azért figyelj oda erre is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, dokival megnézetem, az a tuti. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!