Találatok a következő kifejezésre: Unom h valami (5 db)

Unom h mindig valami baj van. Tonkreteheti ez a kapcsolatunkat?

Szeptemberben-karambolozott a parom.Tulveszeltuk.Azota is vannak maradando karosodasok.Most a munkahelyen ismet agyrakodast szenvedett..nem birom mar lelkileg.MEGOL A SOK IDEGESSEG.Ki atkoztak a kapcsolatunkat vagy minket??Es ha nem akkor mi ez a sok baj allandoan?? :(

Legjobb válasz: Megertelek. Az, hogy ez tonkreteheti-e a kapcsolatotokat te tudod. En tudom milyen egy "szarmagnessel" egyutt elni...de tudod mit? Jobb lenne, ha rendorok vinnek be mert olyen reszeg, hogy fogalma sincs hol lakik? V. milyen ciki te nem vagy otthon es a szomszedokkal szemelyazonositjak....tudnek meselni. Engem is odavagott a sok idegesseg sot, depresszios is lettem. Szemet dolog amit mondok, tudom de ne kinozd magad ha nem muszaj. Olyan ferfit valassz, aki kepes a sajat laban megallni nem a tieden.

Megertelek. Az, hogy ez tonkreteheti-e a kapcsolatotokat te tudod. En tudom milyen egy "szarmagnessel" egyutt elni...de tudod mit? Jobb lenne, ha rendorok vinnek be mert olyen reszeg, hogy fogalma sincs hol lakik? V. milyen ciki te nem vagy otthon es a szomszedokkal szemelyazonositjak....tudnek meselni. Engem is odavagott a sok idegesseg sot, depresszios is lettem. Szemet dolog amit mondok, tudom de ne kinozd magad ha nem muszaj. Olyan ferfit valassz, aki kepes a sajat laban megallni nem a tieden.
az hogy vonza a szart nem ok arra hogy kidobja hülyeségeket beszélsz...kedves elsö válaszadó...nem tehet rola hogy baj történik vele
Szerintem pont most kellene a pasrod mellett alj ha enyi baja van.Te segitsd ne hagyd ott mint ahogyan a kedves elso valaszolo javasolta!
gratula hozzászólók, tisztelet a kivételnek, remélem ha ti is balesetet szenvedtek utána a párotok ott hagy a francba...
HÁT EZ DURVA!!! TI CSAK ADDIG VAGYTOK A PÁROTOKKAL MIG MINDEN RENDBEN VAN?????? GARTULÁLOK! SZÉP TELJESITMÉNY...tisztelem az elõzõ hozzászólást, és NEKTEK hasonló "jókat" kivánok... 18 éves leszek, 8. hónapja a barátommal, amibõl kb 3 hónapot végig sirtam, idegeskedtem, mig helyreráztam a depresszióból, egy (szinte)öngyilkosságból...és most boldogok vagyunk és TUDOM hogy bármit megtenne értem, BÁRMIT. Az a kérdésed hogy tönkreteheti-e a kapcsolatot? Nem veszed észre hágy már tönkre is tetted? Milyen ember vagy??? Ha a párod helyébe lennék én biztos elküldenélek...Tudom, h egy kivülállónak könnyû irpgatni, de ha tényleg neked ez csak "önsanyargatás" hagyd az egészet a fenébe! nekem nem lenne szükségem egy ilyen barátnõre...
jaaaaaa és tegyem hozzá azt, hogy más ha azért hagyod el mert egy részeg disznó, vagy azért hagyod el mert beteg lett. Egy részeg disznó mellett én sem élnék...
Fújjjjjj ennyit a te nagy "szeretetedrõl" a párod iránt.....komolyan...te cask akkor vagy együtt a pároddal hogyha minden tetõtõl talpig csillagokban úszik????ha minden szép és jó???gyönyörû komolyan......mi az hogy ->unod>....ez a szó is...Õ TEHET RÓLA HOGY KARAMBOLOZOTT???Õ TEHET AZ AGYRÁZKÓDÁSRÓL??????istenem milyen emberek vannak...ilyenkor lenne a párodnak a legnagyobb szüksége rád..és te ilyenkor mondod hogy unod???akkor gondolom hogy mennyire szeretheted õt...a párod helyébe rég kihajítottalak volna...Pffff.(csaj vagyok amúgy..és 1éve vagyok együtt e barátommal és õ is és énis minden bajban egymás mellett vagyunk és voltunk idági is..mert nekünk is voltak dolgok:( ..de átvészeltünk mindent és nagyon szeretjük egymást...ENNYI) szerintem gondolkozzál el magadon milyen ember is vagy.....na pá

Szevasztok azt szeretnem kerdezni h kb 3 napja szex kozben elszakadt a fitymamat rogzito kis valami az un fitzymafék hogyan lehet ezt gyogyitani orvosi beavatkozés nélkul meggyogyul? Es mit kell csinálnom.

Legjobb válasz: Az a helyzet h elszakadt de már ugy erzem gyógyulófélben van mert 2 napon belul elmult az erzékenysége es most már olyan mintha mindig igy lett volna de igazad van,van ott valami már nem oda illõ bõrke.Nem kell azt összevarni?

A kérdező hozzászólása: Az a helyzet h elszakadt de már ugy erzem gyógyulófélben van mert 2 napon belul elmult az erzékenysége es most már olyan mintha mindig igy lett volna de igazad van, van ott valami már nem oda illõ bõrke.Nem kell azt összevarni?
Háziorvos --> urológia. A végeit lecsípik, és nem fog lifegni. Lehet rövid volt és ezért szakadt el, de akkor ez volt a sorsa, jobb lesz így majd a szex. Viszont a sebet le kell kezelni, amint írtam is, urológia az illetékes.
Valamint azt sem felejsd el , hogy ha nem rakod rendbe ezt a dolgot akkor a gyogyulas mindig heggesedessel fejezodik be.Ergo mindig feszesebb lesz.

Volt olyan h a leendõ nagyszülõk nem örültek az unoka érkezésének? Utána változott valami? Hogy mondtátok el?

Legjobb válasz: Igen. Azóta imádják. Párom egyszerûen bejelentette, hogy jön a baba.

Igen. Azóta imádják. Párom egyszerûen bejelentette, hogy jön a baba.
Mikor megtudták anyósék akkor lehordtak minket mindenféle hüjéknek...pedig terveztük a babát...majd mikor megszületett a lányunk akkor meg mindenbe bele akartak szólni és minden nap itt voltak hozzáteszem nem 10 percre ugrottak be hanem órákat és semmit nem segítettek csak kritizáltak, szó szerint azt mondták nem áll jól a gyerek a kezünkben...és mindent bele akartak tömni 4 hetes babába... pfff amíg egy napon elegünk lett és megmondtuk a véleményünket azóta nincs kontakt velük és boldogok vagyunk, így nélkülük de nem is kiváncsiak az unokára már...szóval ennyit a " nagy szeretrtöl" férjem támogat ez a jó !
Igen. A párom részérõl örült mindenki, ez nagyon jól esett. Az én családom viszont csak rázta a fejét, hogy fiatalok vagyunk (én 23 voltam, párom 28) és hogy meg fogjuk bánni... Már 2 éves és még nem bántuk meg ;) de apukám is odavan az unokáért, mindig mondja, hogy imádja, sokszor mennek kettesben ide-oda, tényleg szeretik egymást. Szóval nálunk jó irányba fordultak a dolgok, de gondolom van olyan is, hogy nem ilyen szerencsésen alakul.
Hát kedves 2es. Szóról szóra ez a mi történetünk is. Hihetetlen, de minden részlet stimmel. Sajnos. :( én azért sajnálom, hogy így alakult, sokat rágódom rajt. Férjem azt mondja neki eszébe sem jut.


1. Nem lehet 2. Nem ebben a kategóriában van a helye
Ez van, lépd tovább. Most 2 + klikkelés nem telik 30 percbe... Amúgy nem muszáj megadni, az csak arra az esetre van, ha feltörnék a fiókodat.

Mennyibe kerül kb a h und m be a műköröm? (ragasztós)? Vagy tudsz valami olcsóbbat ami jó?

fontos lenne, mert holnap megyek be a városba, azér ragasztottat akarok mer csak pár napra kéne

Legjobb válasz: Ott van mûköröm? Ez biztos? Az egy ruhabolt.. Amúgy még ha ragasztót is veszel, kijössz 1500-ból.

Ott van mûköröm? Ez biztos? Az egy ruhabolt.. Amúgy még ha ragasztót is veszel, kijössz 1500-ból.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!