Találatok a következő kifejezésre: Unalmas az mit tegyek (12 db)

Nem volt még soha barátom, nincsenek fiúbarátaim, és az új osztályomban a legtöbben unalmasnak tartanak. Mit tegyek?

Én vagyok a csendes lány,és már nagyon unom:(

Legjobb válasz: most valahogy én is így érzek tehát eggyütt tudok veled érezni,bár a régi osztálytársaim még mellettem állnak de már semmi sem a régi.18/F

most valahogy én is így érzek tehát eggyütt tudok veled érezni, bár a régi osztálytársaim még mellettem állnak de már semmi sem a régi.18/F
Velem is hasonló a helyzet :( 15/L
Velem pont ugyan ez a helyzet, csak rosszabb :D :$

8 hónapos x-boxom tegnap bemondta az unalmast. Most mit tegyek?

már 3 játékot megkarcolt,és az internet összeköttetést csak akkor érzékeli,ha a gépet féloldalasra döntöm...mit tegyek??ez mit?l lehet??

Legjobb válasz: Egyébként is fektetve érdemes tárolni a jobb szellõzés miatt. Na meg azért mert úgy nem karcol.

Egyébként is fektetve érdemes tárolni a jobb szellõzés miatt. Na meg azért mert úgy nem karcol.
Cseréltesd ki.
Ha még van rajta garancia vidd vissza a boltba ahol vásároltad és biztos kicserélik vagy megjavítják csak a papírokat ne felejtsd otthon.
ez az xbox 360 szokd meg!
8 hónap? Nekem a PS3 FAT 40GB-sem 3 éve megvan már, de még egy aprócska hiba sem fordult elõ. Mindig gyors, pontos, erõs :)

Unalmasak a barátaim és újakat nem tudok szerezni, mit tegyek? Elunom az életem

Mióta ebbe a suliba kerültem, csak 3 emberrel tudtam összebarátkozni, vagyis csak kett?vel mert az egyiket már ismertem. Az a problémám hogy ugyan kedvesek, viszont halál unalmas emberek, és néha úgy érzem hogy kicsit gyerekesek. Mára már kifejezetten idegesítenek. (A többi lánnyal nem tudok lógni mert én nem vagyok népszer?. Próbáltam már de ha hozzájuk szólok nem is válaszolnak. Pedig velük szívesen lennék mert jó arcok és nem egész nap csak ülnek a helyükön mint ezek.) Mit csináljak?:S A szüleim is mondják hogy miért nem megyek sehová hétvégén? Mennék én ha lenne kivel. Itthon szarráunom magam már bocsánat. Nem hiszem hogy velem van a probléma, el?tte általánosban sok barátom volt és az osztályból szinte mindenkivel jól kijöttem.

Legjobb válasz: Szervezz te programot, és hívd meg az unalmas barátnõidet.

Szervezz te programot, és hívd meg az unalmas barátnõidet.
Ok... kozejuk szeretnel tartozni... holott meg szora se meltatnak... te tudod... mellesleg ha be is fogadnanak maguk koze te csak egy kis csicskasuk lennel... szerintem ennel minden ember tobbet er, de ez csak az en velemenyem. az meg hogy nem vesznek semmit a plazaban..huha... azert ebbol meg nem az jon le hogy unalmasak..
Lehet, hogy õk csak Facebookon lennének hajlandóak kommunikálni veled. Írd ki a facéra, hogy ekkor meg ekkor buli nálad, aztán majd jelentkeznek. Ha meg nem, és tényleg nem állnak veled szóba, akkor máskor úgysem fogják megkérdezni, hogy hogy sikerült a buli.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem nézek rájuk fel, azért szeretnék "közéjük tartozni" mert bírom õket és sztem hasonló a stílusunk csak nem ismernek. Nem zavar hogy nem vesznek semmit, de akkor minek akarnak oda menni? Volt h csak azért mentünk el mert õ akart venni valamit amit kinézett és kapott rá pénzt, ott voltunk azt mondta majd holnap feljön és megveszi. Akkor minek kellett elmenni?
Már ne haragudj kedves kérdezõ, de te vagy egy nyávogos ..... vagy. nem csodálom hogy csak ennyi barátod van... illetve furcsának találom hogy egyáltalán õk szóba állnak veled, holott nem érdemled meg... a "menõ csajok"-hoz szeretnél tartozni?? rájuk nézel fel?? hiszen csak egy kis csírának tartanak... te írtad hogy hozzád se szólank... akkor meg mit akarszt tõlük?? becsüld meg azokat akik egyáltalán szóba állnak veled... az meg téged miért zavar hogy õk nem vesznek semmit a plázában?? olyan nagy baj az hogyha valaki nem szórja anyuci-apuci pénzét? ha meg annyira unalmasanak tartod õket, akkor ne barátkozz velük... egyedül leszel egy hétig és sírva rohansz vissza az "unalmas" barátaidhoz...
Nekem meg gimiben pont a népszerû emberek tûntek unalmasnak, mert csak azzal tudtak foglalkozni, hogy hogy néznek ki, meg hogy ki kufircolt kivel.Szerintem a csendesebb emberekben ennél sokkal több van, bár kivétel erõsíti a szabályt, nekem is volt egy unalmas barátnõm.Õ is egész nap a helyén ücsörgött, nem lehetett vele semmirõl sem beszélgetni, mert semmi sem érdekelte és menni sem lehetett vele sehova, mert mindig lemondta a találkozókat az utolsó pillanatban.Remélem, neked nagyobb sikered lesz azért a barátkozásban, mint nekem anno. Még annyit, hogyha életre akarod kelteni a barátaidat, akkor ne plázába vidd õket, mert valószínû, õket ezek nem érdeklik, hanem valahova máshova.
A kérdező hozzászólása: Volt már hogy elhívtam õket valahová de egész végig csak nyafogtak hogy hideg van, meg minden bajuk volt. A másik meg hogy elmegyünk plázába és mindig csak én vásárolok õk sosem. És nem is az hogy nem tehetik meg mert igen de ez már nem ide tartozik. A népszerû csajok nem jönnének el a bulimra mert amint írtam ha hozzájuk szólok nem is válaszolnak xD Utolsó köszi hát a sport nem fekszik nekem de majd keresek valamit :)
Kezdl el egy téged érdeklõ iskolai szakörre, különórára járni, és akkor ott össze tudsz barátkozni évfolyamtársakkal, nagyobbakkal, kisebbekkel is. Pl: vmilyen edzés biztos van a sulitokban. Ezenkivül kezdj el járni valahova táncsuliba/nyelviskolába stb..., az ott tanulókkal is összehaverkodhatsz, nem csak osztálytársakkal lehet hétvégén lógni.
Vagy csinálj házibulit, és hívd meg a népszerû csajokat is.
Barátiit velem én bizti nem vok sõt én 4 ével idösebekel szoktam leni í rj privit


Kicsit unalmas az öltözködésem, Mit tegyek?

Nah szóval 16 éves fiú vagyok kb 60Kg és 175cm magas, kicsit unalmas az öltözködésem már többen is mondták. Tudnátok pár tippet adni hogy hogyan lehetne divatosabb az öltözködésem. Ha kérhetném minden válasz maradjon a kérdéssel kapcsolatban és részletesen irjátok le.

Legjobb válasz: Szia! :) Mit szólnál ehhez? Sportcipõ, nadrág, sima fehér póló, és rá egy kockás ing? :)

Unalmas az életem mit tegyek?

16 éves vagy egy nagyobb faluban élek sosem voltak barátaim leszámítva azt az egy két embert kivel egy iskolába jártam...Ez néha elég nyomasztó...Én hajlamos lennék az ismerkedésre ,de gyakran csak ki vagyok csúfolva az egyik eléggé látszodó betegségem miatt.(Nagyobb a fejem a kelleténél és ezért érnek negatív szavak,ami a neurofibrematózis kísérője.Napi teendőim:csak szinte egész napi gépezés...Most nem járok suliba arcidegbénulás miatt,de akkor is valamikor az unalomtól sírhatnék...Akkori programjaim iskola hazajövök alvás gép egész estig:(Már unom...szeretnék barátok:(Szerintettek?

Legjobb válasz: Ha majd újra mész suliba akkor valakivel mindegy kivel barátkozz össze aki ki szok járkálni a faluba és te menj vele aztán megismerkedsz a barátaival... Amúgy ha a "nagy" fejedet bántják akkor mond nekik, hogy "nagy a fejem több az eszem" vagy ha olyan õrült osztálytársaid vannak akkor azoknak "nagy a fejem? tiéd meg kicsi ba___ meg"

Ha majd újra mész suliba akkor valakivel mindegy kivel barátkozz össze aki ki szok járkálni a faluba és te menj vele aztán megismerkedsz a barátaival... Amúgy ha a "nagy" fejedet bántják akkor mond nekik, hogy "nagy a fejem több az eszem" vagy ha olyan õrült osztálytársaid vannak akkor azoknak "nagy a fejem? tiéd meg kicsi ba___ meg"

2 éve vagyok együtt a barátommal és egy ideje úgy érzem hogy unalmasak a vele töltött órák, szeretem de én újra vágyom. Minden nap ugyan az van és szeretném ha változna ha olyan lenne mint a kapcsolatunk elején. Mit tegyek? (a többi lent)

van 1fiú a suliba aki tetszik és én is tetszek neki és megbeszéltük h titokban találkozunk. Van büntudatom de ott van az is h úgy érzem hogy 16évesen leragadtam és nem élek. Mert nem lenne gond h leragadtam 1fiúnál de minden nap ugyan azt csináljuk én meg újjat akarok.

Legjobb válasz: hát egyet jegyezz meg.soha nem lesz ugyan az mint a legelején....én 22 vagyok 5 éve vagyok együtt a párommal és most született egy kisfiam szóval nekem pontosan ugyan úgy telik szinte minden nap....addig válts amíg lehet

hát egyet jegyezz meg.soha nem lesz ugyan az mint a legelején....én 22 vagyok 5 éve vagyok együtt a párommal és most született egy kisfiam szóval nekem pontosan ugyan úgy telik szinte minden nap....addig válts amíg lehet
Az baj, ha már úgy érzed, leragadtál. Ha 2 év után máris unalmas a kapcsolatotok, az sok jót nem ígér. Ha szereted még a barátodat, akkor beszélj vele, csináljatok több közös programot, próbáljatok ki együtt új dolgokat! Ha ez sem hoz változást, akkor lépj. Ja és új kapcsolatot CSAK akkor kezdj, ha a régit már lezártad!!!!
A kérdező hozzászólása: szeretném több ember válaszát
De igen, ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: értem de nem ilyen egyszerû
Úgy értem, hogy ha nem írtad volna le a korod, akkor azt gondoltam volna, hogy vagy 30 éves vagy. Talán azt te se gondoltad, hogy 14 évesen ismered meg a férjed, úgyhogy mivel kvázi még gyerek vagy, talán szakíts vele és ha már mindenáron kell valaki más, akkor keress olyat akivel jól tudod érezni magad.
A kérdező hozzászólása: ezt hogy érted?
Igen, na, szar dolog 16 évesen kiégni.
A kérdező hozzászólása: de szeretem a barátom és úgy érzem hogy ha szakítanánk megbánnám és nem tudnék nélküle élni. Nem tudom mit csináljak..
Na figyelj.. Velem is volt ilyesmi, csak nekem nem tetszett más. Beszélj vele, Én ezt tettem, és tõk érdekes lett minden. Programok, sok séta, egyéb.. Minden más. Néma gyereknek anyja se érti a szavát. Amúgy.. Ha már más megtetszik úgymond, akkor valószínûleg már nem szereted..

Hogyan usszam meg az olvasást? Mert az egri csillagokat kell olvasnom és nem akarom kiolvasni mert dög unalmas. Mit tegyek?

Kérem a jó válaszokat PLS!!

Legjobb válasz: http://www.kotelezokroviden.msnfan.hu/gardonyi-geza-egri-csi..

Bárki bármit mond, az Egri csillagok unalmas könyv szerintem. Egyetlen egyszer tudtam csak elolvasni, 8 évesen. Bezzeg mikor kötelezõ lett volna képtelen voltam megismételni. Azt hiszem túl késõn adják fel azt a könyvet olvasásra.
Nézd meg a filmet (bár nem Spielberg rendezte)! De szerintem jobban járnál, ha mégis elolvasnád! A helyesírásodra is jó hatással lehetne!
Hát annakidején én sem tudtam elolvasni mikor kötelezõ volt, pedig szeretek olvasni de tényleg uncsi az eleje... aztán meg már nincs is kedve az embernek továbbmenni. Szerintem egy gyors összefoglalót keress a neten, hogy azért tudj valamit mondani a tanárnak ha kérdez.... bár sztem dogát is fog íratni belõle.
Az egri csillag az egyik legjobb könyv. Az eleje unalmas. Olvasd el az utolsó két fejezetet, ami már Egerben játszódik.
Az Egri Csillagok nem unalmas! Csak nincs tele annyi hülyeséggel, mint a Harry Potter! Nyáron elég idõd lesz elolvasni.
Hát én az általános iskolás kötelezõket nem olvastam el, mert egytõl egyik [email protected] voltak. Kezdve a TÜSKEVÁRRAL, EGRI CSILLAGOKKAL... Ezek nem ennek a korosztálynak való könyvek. Így 17 éves fejjel már kezdek kacsingatni a Tüskevár és az Egri csillagok felé is, amellett 4. óta rettentõen szeretek olvasni, és sokat olvasok, de ezektõl undorodtam. A mellett, hogy kötelezõ, még rém unalmas is. Én azt támogatnám, hogy igen, valami könnyû könyvecskét berakni 4-5-6 osztályban, aztán 7-ben már lehet durvítani, 8-ban meg készülve a középsulira már valami kõkemény könyvet is lehet berakni. De ez így nem pálya...
elõzõ vagyok, a Láthatatlan ember sokkal jobb tõle. majd ha öregebb leszel és unatkozol, abba nézz bele.
Én az Egri csillagokat a kötelezõk közül kifejezetten szerettem. Pedig én is úgy állok hozzá, hogy kötelezõ= dögunalmas könyv amit még csak véletlenül se próbálj meg elolvasni, mert a szemeid 5 perc után leragadnak tõle. A legtöbb kötelezõt úgy olvasom, mintha csak átfutnék egy szöveget. A leírásokat kihagyom, elolvasom a párbeszédeket, aztán keresek a neten hozzá valami oldalt, ami tömören leírja atörténetet. Nálunk ez így elég, de még sok is.
Hát õszintén sajnálom.XD Én imádok olvasni, de amikor nekem kellett kiolvasnom vért izzadtamn vele, annyira pocsék és unalmas...

Néha már egy picit unalmas hogy mindig azt mondja hogy nem szeretem, és hiba mondom neki. És már néha nagyon unom mit tegyek?

Legjobb válasz: valószínûleg nem véletlenül érzi így. Érezztetsd vele jobban!

valószínûleg nem véletlenül érzi így. Érezztetsd vele jobban!
Meg tudom érteni hogy nem érti meg amit mondassz. :D
hali mit nem szeret a párod?
Lehet, hogy önbizalom hiányos és nem tudja elhinni, hogy valaki szeretheti õt.
éreztesd vele kedveskedj neki mond neki hogy szükséged van rá! ez nagyon fog neki imponálni tudom mirõl beszélek!
Mondd magadtól hogy szereted.. és ne várd meg míg õ kérdezi! :) ez szokott segíteni! :)
Tényleg szereted vagy csak hangoztatod? Mert nagyon nem mindegy és igen könnyen észrevehetõ, ha valakinek csak a szája jár :) Ha unod, hogy nem hiszi el neked, akkor nem biztos, hogy õbenne van a hiba. Szerintem filózz el ezen egy kicsit.
Kell éreztetni. Egy nõnek fontod, hogy viszajelzést kapjon, hogy jó nõnek tartod, hogy fontos neked, hogy szereted. Nem kell nagy dolgokra gondolni, egy sms, egy szép szám vagy egy képeslap facebookon, csak hogy lássa, hogy törödsz az apróságokkal.Ha közbe kapna egy valamit ha önbizalom hiányos ha nem úgy is elhinné, de persze csak akkor ha szívbõl jön. 20L

Unalmas az életem, változtatnom kéne mit tegyek?

Unalmasnak tartom azt amit csinálok, állandóan ugyan az történik, tényleg kéne már változtatni... Szóval iskola-tanulás(gyakran estig) , közben tv, gép, heti 2-3 edzés jóesetben, alvás... Unom már ezt, mit tegyek? 16/f

Legjobb válasz: Jah, velem is ez van... Amúgy nem tudom. 14/L

Jah, velem is ez van... Amúgy nem tudom. 14/L
A kérdező hozzászólása: Októberben megyek angol középfokra, spanyolra is tanítanak, de azt nem szeretem :) hobbinak a sportot mondanám, azt nem tudnám abba hagyni, csak sokat kell utaznom edzésre, az egy kicsit most zavar :( Hangszer lehet hogy jó ötlet, tavaly el akartam kezdeni gitározni, vettem is egy elektromos gitárt meg erõsítõt , de lett belõle semmit, most meg max szombaton érek rá.. olvasás meg nem tudom..nagyobb változtatá kellene :D Várok még 5leteket.
figyu, kezdj el tanulni valamilyen hangszeren játszani... jó téma hiddel, én például dobos vagyok, de már elkezdtem zongorázni tanulni és e mellé még gitározni is, de a zongorázni tanulgatok ingább. Vagy kezdj el angolul tanulni, vagy más nyelven ha akarsz mindent lehet... szóval csak gondold át, én magtanultam már dobolni, sikerült három zenekarban is játszani, koncerteket adtunk és jó sok új dolog ért, izgalmas és változatosak voltak a napjaim...
Keress az életednek értelmet, célt. Mindenkinek van, csak ki elõbb, ki késõbb találja meg. Hobbid van?
én ha unatkozom olvasással ütöm el az idõm (legtöbb esetben Harry Pottert olvasok). de elmehetsz valahová a haverjaiddal, nézzetek meg együtt egy horrorfilmet, vagy valami ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: 19.27, a stb. , stb.re lennék kíváncsi :)
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:26 Köszi :) (1. voltam)
Kezdj el eljárni bulizni, keress új hobbikat stb. stb.:)
Elsõ és kérdezõ: jöjjetek össze aztán dugjatok egy jót
csatlakozom :( F/15 eléég unalmaas, lehet kirándulini :)
Ebben mi az unalmas? Amúgy érdekel a gép, szoftverek, közlekedés, foci stb. közül valami? Ezekkel az érdeklõdési körökkel õrült jól el lehet ütni az idõt.

Unalmas az életem! Mit tegyek?

18éves lány vagyok és soha semmi nem történik velem, egész nap itthon ülök és nem tudok magammal mit kezdeni.Nem sok barátom van, egy kis faluban lakom és itt sincs sokminden...szóval ha akarnék se tudnék nagyon a faluba mászkálni.Annyira irigylem a velem egykorú lányokat hogy nem unatkoznak, van barátjuk, minden hétvégén buliznak..Úgy érzem sokszor hogy csak én vagyok ilyen különc :S Egész nap gépezek :S De már ezt is nagyon unom. Nem tartom magam ronda lánynak teljesen átlagos vagyok, de egyszer?en nem tudok közel kerülni egy fiúhoz sem:( Talán csak nincs elég türelmem?! Segítsetek lécci csak normális válaszokat várok!!

Legjobb válasz: Hát én is ilyen vagyok... bár én magántanulóként tanulok, szóval suli miatt se tudok kimozdulni... jó ha hetente vagy kéthetente van hova mennem :/ Merre laksz amúgy? 16/L

Hát én is ilyen vagyok... bár én magántanulóként tanulok, szóval suli miatt se tudok kimozdulni... jó ha hetente vagy kéthetente van hova mennem :/ Merre laksz amúgy? 16/L
nem hinném hogy akár a külsõd akár a belsõd miatt lennél ilyen helyzetben. amirõl beszélsz az szerintem az a vidéki szeparáció, ami Magyarország 4/5-ére jellemzõ. :) elég komoly probléma. lehet nagyvárosban is lakni, én is ott lakom, de itt sincs semmi élet, mindenki az utcákról/terekrõl visszahúzódva rejtegeti a szegénységét otthon, vagy ha megteheti, akkor havi x alkalommal rommá issza magát valamelyik búfelejtõben. szóval tudnék mesélni, lényeg, hogy nem benned van a hiba. van úgy is, hogy nem sikerül kitörni ebbõl, és így él le az ember egy életet. márpedig kétlem, hogy erre lenne igényük.
ha van város a közelben, és nem sajnálod rá az idõt akkor valamelyik plázában vagy bevásárlóközpontban telepedj le egy padra és olvasgass vagy csak nézd az embereket, próbáld kiismerni õket, így jó emberismerõ lehetsz egy magányos lányra azért csak odafigyelnek a pasik:) ) fõleg ha még ki is csinosítja magát
Székelj.
És a kevés barátoddal mit szoktatok csinálni?
Nem akarok sablonos választ adni, de regisztrálj egy társkeresõn, én ott ismertem meg a mostani feleségemet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek :) Elsõ, írtam neked.
Kérdezö: Az elsö válaszoló vagyok, ugye írtam, hogy magántanuló vagyok, ezért nekem se nagyon van hova kimozdulnom... és még csak nem is nagyvárosban lakom... Én is Baranya megyei vagyok, ha gondolod írj egy mailt :)
Válassz olyan hobbit amit bárhol csinálhatsz.. iskolapadban matekon.. a disznóólban plázában, bárhol. Fiú lennél mondanám gördeszka, bmx de nem is sorolom mert lány vagy. Amik így eszembe jutnak : Kötés, olvasás, zene hallgatás, De csak találsz olyat ami jó kis elfoglaltság, és nem lehet eleget csinálni, és bárhol teheted. Amúgy a társaságra/fiúkra annyi idõd lesz hogy megfogod õket unni, ez a te korodban természetes ezt az idõt mûvelõdésre használd és hogy azt csinálj amit akarsz mert késõbb ez nem így lesz, fõleg a társaság miatt.
hát nem csak a diszkó meg a pláza van ám a világon! van a sétálás, kertészkedés, olvasás és még sorolhatnám...
A kérdező hozzászólása: 11:09-es Nagyon Köszönöm :) Nyitott próbálok lenni mindenre :)
A kérdező hozzászólása: Kevés barátaimmal :D hát filmet nézünk, beszélgetünk, sétálgatunk, bulizunk de ez sajna ritkán van mivel õk járnak suliba és nem nagyon érnek rá...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat aranyosak vagytok!! Én Baranya megyében lakom. És igen idén végeztem a sulival (érettségi) Sajnos most nem tudtam tovább tanulni anyagi okok miatt, ezért is sok a szabadidõm.. De jövõre mindenképpen megyek, addig meg nyáron dolgozgattam, legalább addig sem unatkoztam és pénzem is volt.. Utolsó válaszoló: Azt hiszem nagyon jó emberismerõ vagyok, mindenki ezt mondja a családba, mindenkit akivel van lehetõségem beszélgetni valamennyire átlátom hogy milyen csak magamat nem :S
idén végeztél suliban v jövõre?
En 37 vagyok, van ket gyerekem, mar 8. éve vagyok itthon velük. Kvàra unalmas. Mennék màr dolgozni vagy kimozdulni, sportolni, de nincs kire hagynom a két gyerekemet, magammal meg nem akarom vinni, mert akkor az màr nem kikapcsolodàs, van akkor az màr nem sport, mert akkor rajuk kellene vigyaznom akkor is. Szüleim tavol laknak, senkim nincs, ferjem ejjel-nappal dolgozik. Szerinted?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!