Találatok a következő kifejezésre: Ultrahangon még voltam, (115 db)

27 napja késik. Ma voltam ultrahangon. Meg van nagyon vastagodva a méhnyálkahártyám 18, 5 mm-es, a doki szerint ebből bármi lehet. Ha nem jön meg, akkor két hét múlva megismétli az ultrahang vizsgálatot. Lehetek még terhes?

10 napja csináltam tesztet, az negatív lett. Írjatok!

Legjobb válasz: Ha ennyit késik, látnia kellett volna már valamit, de még így sincs kizárva hogy terhes vagy. Lehet hogy azért nem látta, mert túl vastag volt a méhnyálkahártyád, A következö UH-n talán kiderül mitõl nem jött meg.

Ha ennyit késik, látnia kellett volna már valamit, de még így sincs kizárva hogy terhes vagy. Lehet hogy azért nem látta, mert túl vastag volt a méhnyálkahártyád, A következö UH-n talán kiderül mitõl nem jött meg.
Én azért csinálnék egy újabb tesztet. 10 nap alatt pozitívvá változhat az a fránya negatív!!!
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, ha nem jön meg, akkor egy hét múlva csinálok egy tesztet.

18 hetes terhes vagyok, jók a leleteim az afp is, meg voltam 4d ultrahangon ott sem láttak semmi rosszat, ma megyek 18 hetes genetikai ultrahangra, ha eddig jó volt minden, akkor van esély, hogy ez rossz lesz?

Legjobb válasz: Ne ijedj meg, biztosan minden rendben, csak nagyon kis hányadnál találnak valami gyanújelet és a gyanújelesek egészen kis hányadánál bármi problémát. Nagy az esély, hogy rendben van minden!

Ne ijedj meg, biztosan minden rendben, csak nagyon kis hányadnál találnak valami gyanújelet és a gyanújelesek egészen kis hányadánál bármi problémát. Nagy az esély, hogy rendben van minden!

Tegnap voltam 5 hét 6 napos és az ultrahangon még csak a petezsák látszik. Ez normális?

El?tte 4 hét 2 naposan voltam. A mostanin a petezsák mérete kb. 2 x nagyobb, viszont még nem látszott a baba és a szívhang sem. A doki nem mondott semmit, én meg jól meg vagyok ilyedve :-(

Legjobb válasz: Ne légy megijedve ez teljesen normális , nekem 5 hét 3 naposan 9,5 mm volt a petezsák. Két hét múlva rendelt vissza akkor már 12 mm volt a baba és volt szívhang is. Türelmetlen az ember én is az voltam de minden renben van ne félj. 21 hetes kismami

Ne légy megijedve ez teljesen normális , nekem 5 hét 3 naposan 9, 5 mm volt a petezsák. Két hét múlva rendelt vissza akkor már 12 mm volt a baba és volt szívhang is. Türelmetlen az ember én is az voltam de minden renben van ne félj. 21 hetes kismami
Nekem 5 hetesen 7mm-es petezsákot látott a doki, 12 hetesen pedig több mint 6cm-es magzat látszódott, úgyhogy ne aggódj minden oké nálatok!
Én 7 hetesen voltam elõször orvosnál, mert nekem õ mondta, hogy elöbb nem érdemes menni, akkortól van már szívhang is. Ne legyél megijedve 1 hét múlva már látod a kis szívdobogást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató szavakat. Nekem olyan 9-10 mm-es volt a petezsák. Akkor az rendben van ugye?
Szia! Én pont ennyi idõsen voltam elõször ultrahangon, 5 hét 6 napos voltam és reménykedtem, hogy lesz már szívhang, de nekem sem volt! Aztán voltam 8 hét 6 naposan és tökéletesen látszódott minden és ott dobogott a kicsi szíve! :) Ne aggódj minden rendben van!!! :) 9 hetes kismama


Mit tennetek? Ma voltam down syndrome szuresen (2 hete vervetel, ma ultrahang), meg is kaptam az eredmenyeket Nyugtassatok meg legyszi!

. Az orvos azt mondta h surolja mas riziko hatarokat, es igazandibol a vizsgalat nem deritett ki semmit mert annyi a riziko mint amennyi % a koromhoz van rendelve. vagyis a koromhoz a riziko faktor 8 a 274-hez, az eredmeny meg 8 a 297-hez. holnap megyek a valasztott nodokimhoz meg reszletesebb magyaraztokhoz, de most aggodom, h kene csinaltatni-e magazatvizvizsgalatot, de annak meg a veszelye a veteles. ti mit tennetek?

Legjobb válasz: Harmadik válaszoló vok. A magzatvízvétel után nagyobb százalékban mindig az derült ki, hogy nincs baj! Próbálj meg erre gondolni.

Harmadik válaszoló vok. A magzatvízvétel után nagyobb százalékban mindig az derült ki, hogy nincs baj! Próbálj meg erre gondolni.
Azt hiszem, megkockáztatnám a magzatvízvizsgálatot, ha a doki válasza nem nyugtat meg. De mindenképp kikérném az orvos véleményét!
Ne aggodj a vetélés kockázata nem több mint bárkinek.Én is csináltattam magzatvízvizsgálatot, és megkérdeztem, hogy mibõl fakad a vetélés, azt mondta hogy általában 80 százalékban a kismamák miatt van, mert szigorú hihenést, fekvésr ir ki utána amit be kell tartani, és általába ezt nem tartják be a kismamák.csináltasd meg a vizsgálatot és teljesen megnyugszol legalább, hogy minden rendben van.én legalábbbis ezt tenném.de a döntés a tied.
Ha nem szeretnéd a babát betegen vállalni akkor mindenképpen csináltasd meg. Ha úgy döntesz hogy akkor is megtartod ha esetleg beteg lesz, akkor meg nincs értelme szerintem a magzatvíz vételnek. Én a helyedben megcsináltatnám és az eredmény alapján döntenék.
Egyébként mi a neve ennek a szûrésnek? 8:297-hez az eredmény? Integrált teszt vagy kombinált vagy mi a neve? Nem lehet megismételni vagy másfajtát is csináltatni?
A kérdező hozzászólása: nemreg jottem az orvostol. az ultrahang eredmenyei jok es a baba meretei jok. a vervizsgalat miatt lett a riziko um moderate, aminel azt vizsgaljak h a kijott eredmeny mennyire ter el az atlagtol. az enyem jobban elter az atlagtol de meg nem magas riziko. az en eredmenyem 1:297 hez fentebb rosszul irtam a magas riziko a 200-as erteknel kezdodik... az orvos a magzatvizvizsgalatra annyit mondott h a veteles kockazata nagyobb mint a baby-nek down syndrome-ja van. meg azt mondta h megnezi a babat 16ik heten 3 het mulva h meg a meretei jok e es 19 heten es ha minden jo a merettel akkor nem kell magzatvizvizsgalat ha a meret abnormalissa valik akkor meg a 19-ik heten is elvegzik a vizsgalatot. igy emellett a verzio mellett dontottem. nincs szivem rizikozni a baby eletet feleslegesen. Koszonom azert a valaszokat.
Én is így döntöttem volna!
6-7 hetes terhes lehetsz szerintem.
A kérdező hozzászólása: es ilyenkor megcsak petezsak latszik az ultrahangon?
Nekem 6+4 naposan már látszódott a pici 8mmm volt és a szívecskéje is pulzált!

Pénteken kellett volna megjönnie, ma vasárnap van. Kedden voltam nőgyógyásznál. Kivizsgált, hüvelyi ultrahang, meg minden, de nem mondta, h terhes lennék. Most akkor teherbe estem?

még nem láthatta vagy csak késik?!

Legjobb válasz: Az orvos még nem látja uh-on sem a beágyazódás folyamatát, hiszen a vizsgálat a nem várt menzi elõtt történt. Csinálj egy tesztet és ha baba miatt késik, akkor az kimztatja!

Az orvos még nem látja uh-on sem a beágyazódás folyamatát, hiszen a vizsgálat a nem várt menzi elõtt történt. Csinálj egy tesztet és ha baba miatt késik, akkor az kimztatja!
A kérdező hozzászólása: de ha várandós lennék akkor amikor orvosnál voltam lettem volna 4 hetes, szoval annak már látszódnia kellett volna, nem?!

Clostylbegyt tablettát szedek.3-ik hónapnál járok és már 10 napja nem jött meg. Voltam dokinál 5napja. Ezt látta ultrahangon. Szerintetek?

9mmes méhnyálkahártyát találtak.Jobb petefészekben (ahol volt a peteérésem)15mm-es folyadék található.

Legjobb válasz: Ha 10 napja késik, tesztelhetnél is, és akkor nem találgatnánk. Már biztosat mutat.

Ha 10 napja késik, tesztelhetnél is, és akkor nem találgatnánk. Már biztosat mutat.
A kérdező hozzászólása: Nem találgatást kértem tõletek!Hanem valakivel történt e már ilyen.Egyébként oda van írva hogy negatív a tesztem
Velem soha, pedig 6cikluson at szedtem. Mit mondott az orvos, màrmint h szerinte mi lehet? A 9mm nem tudom eleg vastag e teherbeesésnèl, nekem ha jol emlekszem 11mm volt.
A kérdező hozzászólása: A doki azt mondta hogy lehet hogy terhes vagyok csak még nem látszik....Tavaly második hónapban babás lettem a clostytól..viszont akkor a melleim majd leszakadtak..most semmi nincs....
Nekem a 3 gyerekemmel nem ugyanazok a tünetek voltak, az nem jelent semmit ha most nem faj! Teszteljel ujra, lehet mar mast mutat a teszt:-) Mikor kell visszamenned a dokihoz? Elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: Pénteken.Megpróbálok egyet tesztelni holnap...de szerintem megint negatív....csak nem tudom mi lehet az a 15mm-es folyadék...és miért nem jöhet meg
Ha idõben kezelik, akkor nem lesz semmi baj:)
Valószínûleg a pajzsmirigyed mûködése nem tökéletes. Nincs ok pánikra, gyógyszerrel szépen kikezelhetõ.
Vagy elhízol vagy lefogysz, vagy semmi nem lesz. :) Valószínûleg a TSH mutatott nemi eltérést, ezt szeretné kivizsgáltatni. Az alaposabb vizsgálatok alapján jó eséllyel semmi bajod nem lesz, fõleg ha eleve nincsenek panaszaid. Ne aggódj, csak szeretnének biztosra menni.
Ha pajzsmirigy alul mûködésed van, annak a tünete lehet hízás. De várd meg a vérvétel eredményét.
A kérdező hozzászólása: Már megvan. Tényleg TSH volt eltérõ, és alulmûködésem van.. AKKOR ELFOGOK HÍZNI??? :O
Kezelni fogják, nem fogsz elhízni.
Ha alulmûködik, akkor gyógyszerekkel helyre tudják állítani, csak eltart egy ideig amíg a napi adagot beállítják. Ne aggódj, gyógyszerrel nem lesz semmi baj.

Hétfőn megyek a dél pesti kórházba, ultrahangra. Még sohasem voltam, van kartonozó, vagy valami ahol be kell jelentkeznem? Vagy csak a beutalómmal várom, hogy rám kerüljön a sor?

Gondolom van számítógépes rendszer, be mikor kell bejelentkeznem, a vizsgálat során regsiztrálnak, vagy el?tte kell?

Legjobb válasz: igen a földszinten be kell jelentkezned. elõször az automatából kell sorszámot húznod, aztán ha az ablaknál látod a számod odabenni és bejelentkezni. aztán mehetsz a megfelelõ osztályra a vizsgálatra.

igen a földszinten be kell jelentkezned. elõször az automatából kell sorszámot húznod, aztán ha az ablaknál látod a számod odabenni és bejelentkezni. aztán mehetsz a megfelelõ osztályra a vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Nagyon sokan szoktak lenni, sokat kell várni?
Szia 37 hetes vagyok voltam már egy párszor.:-) Ahogy bemész ott vannak a nõvérkék sorba egy üvegkalitkába..:-) Mivel kismama vagy soron kivül mehetsz bárhova..:-) Szoval odamész soron kivül valakihez akinél elfogynak vagy nincs senki vagy csak ugy beálsz a sorba és mehetsz is. Sok sikert! Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: 11 hetes vagyok elvileg, de utolsó vizsgálaton azt mondta a doki, hogy szerinte már erõsen 11 hetes a bébi. :) Akkor nem is kell sorszámot húzogatnom? :)
A kérdező hozzászólása: mármint 10 hetesen mondta a doki, hogy 11 hetes, tehát most a doki szerint már 12 hetes :) Remélem érthetõen írtam le :)
Szia Bocsi hogy késõn irok. Nem nem kell huzogatni..:-) Gratula akkor ha 12 hetes vagy akkor henetikai uh lesz majd irj mi volt ha van kedved!
elsõ vagyok, bocs azt nem tudtam, hogy kismamákat soron kívül engednek bejelentkezni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!