Találatok a következő kifejezésre: Ultrahang árthat terhességnél (1 db)

Ultrahang árthat korai terhességnél?

Sok-sok várakozás után most végre a teszt alapján sikerült teherbe esnem, inszeminációval... Az orvos azt mondta egyértelm? a teszt és szerdán már láthatom ultrahangon. Azért aggódom, mert mégcsak pontosan 5hetes leszek holnap, mikor bent akar túrkálni az orvos az ultrahanggal. Abban biztos vagyok , hogy azért itt a Medd?ségiben tudják azt, hogy már látható lesz a petezsák, de nagyon aggódom, hogy baja lesz annak a pinduri él?lénynek, mikor ultrahanggal bent keresgéli majd. Hallottatok ilyen esetr?l? Elvetélhetek ha nem óvatos az orvos? Az a baj, hogy az elejét?l utálom, és nem bízom benne, de nincs más választásom...

Legjobb válasz: Választásod mindíg van. Menj másik dokihoz!!! Szerintem egyébként nem vetélhetsz el ettõl, legalábbis én még nem hallottam ilyenrõl. Gratulálok!:)

Választásod mindíg van. Menj másik dokihoz!!! Szerintem egyébként nem vetélhetsz el ettõl, legalábbis én még nem hallottam ilyenrõl. Gratulálok!:)
Én még ilyet nem hallottam hogy az UH-tól elvetélni.
Szia! Olyanról már hallottam, hogy valaki a nõgyógyászati vizsgálat következtében elvetélt, de olyanról, hogy az ultrahang következtében, még nem. Ott nem nyomkod, csak hozzáér. Szerintem nem kell félned. 26 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat! Remélem tényleg nem lesz baj. Egyébként természetesen belsõ (hüvelyi ) ultrahanggal történõ vizsgálatra gondoltam, nem külsõ UH-ra, mert azon aztán tényleg nem látszana még semmi...sajnos...pedig nyugodtabb lennék, ha az lenne.
miért kell ilyen korán menned? nem várhatna még 1-2 hetet a vizsgálat? akkor már lenne szívhang is! 5 hetesen biztos nincs.
Szia! A 3. válaszoló vagyok. Természetesen a hüvelyi ultrahangra gondoltam. Nem árt neki! De az állandó idegeskedésed, és aggódásod IGEN! Próbálj meg megnyugodni. Mi is szerettük volna a babát. Az elsõ idõszakban gyakran jártunk UH-ra, de nem voltam ideges, mert tudtam, hogy ez egyáltalán nem árt neki. Most léptem a 26. hétbe, és nincs semmi baj. NYugodj meg, mert az árt neki! A doki tudja mit miért tesz. Boldog babavárást!
Szia! Én a helyedben várnék 10 hetes korig! Én 2 éve 5 hetesen elmentem ultrahangra(hüvelyi) és mivel nem látták még a babát 3 naponként kellett visszajárnom.Az 5 alkalomnál mire hazaértem elvetéltem!!!! Akkor mondták az ismerõseim hogy nem lett volna szabad ilyen korán mennem! Én azt csinálltam amit a doki mondott. Igy jártam!
Szerintem megnyugodhatsz, nekem is 5 hetesen nézte a doki, természetesen hüvelyi uh-al, és a babának nem ártott meg, szépen növekszik. A uh készüléket csak a hüvelybe vezetik, a baba pedig a méhben van, tehát szerintem ilyen szempontból mindegy, hogy hasi vagy hüvelyi a vizsgálat. Sok sikert a babához! Azért arra számíts, hogy 5 hetesen a baba még nem látszik esetleg, csak a petezsák.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Sperti kenőcs használt valakinek? Mennyi idő után? Nagxon fájt előtte?

2 napja iszonyatosan fáj az aranyerem.Már nem tudok másra koncentrálni.Tegnap kaptam a patikustól spertit, de nem érzem jobban magamat.Várjam még a hatást egyáltalán? 32hkm

4

5 hetes vagyok, és sárgás folyásom van, ez normális?

3 napja sárgás a bugyim, ilyen erős sárga kicsit okeres

4

30 hetesen 2 heten belul osszesen 40 orat kell utaznom autoval. Felvaltva vezetunk.4X 10 ora. Mire figyeljek?

4

Kivel fogok szülni 2014. Júniusban?

Arra lennék kiváncsi, hogy ki fog ugyanakkor szülni, mint én?:)

13

MIT JELENT A P2-ES CITOLÓGIAI EREDMÉNY?

Azt mondta a dokim rendben van,mégis küldtek levelet a rendelőből,de még nem tudom mi van benne mert ma megyek átvenni... de csak azmiatt jöhetett levél... másra nem tudok gondolni!!! 15 hetes kismama vagyok!!!!

9

5 hetes terhes vagyok és nagyon rosszul viselem, de vár még rám egy hosszú ut mit csináljak?

Sziasztok. 5 hetes vagyok és már minden "tunet" elojott (emelyges,hanyas,folyamatos rosszullett). Ki kellene mennem kulfoldre 12 oras ut, igaz nem én vezetek,de mar most felek. Tudnatok tanacsolni valamit?

4

38 hetes km vagyok, és eszméletlenül görcsölök. Totál olyan, mint a menstruációs görcsök. Ezek jóslófájások?

Ez a harmadik terhességem, de az előző kettő épp amiatt lett császár, mert nem éreztem a fájásokat. Igazából azt sem tudom, hogy milyen az, amikor beindul a szülés, és fájások vannak. Most, amikor programozott császárom lenne, épp most fog beindulni magától a szülés?

5

28 hetes terhes vagyok és 4 kg-t híztam eddig. Szerintetek mennyi plusz kg-val fogok szülni?

4

Van kdvetek tippelni?

18

Terhességi diabétesz esetén ki ad beutalót a diabétesz szakrendelésre?

Kiderült, hogy terhességi diabéteszem van. A kerületünkben van diabétesz szakrendelés. Az lenne a kérdésem, hogy kitől kell kérnem a beutalót? Vagy oda terhességi cukorbetegség esetén nem adnak? Mehetek egyáltalán ingyenesen (beutalóval) ilyen helyre? Hogy működik illetve mi ilyenkor a folyamat? Én magándokihoz járok, viszont ő a kerületünkbe nem tud beutalót adni a szakrendelőbe. Magánrendelők pedig elég húzós áron foglalkoznak csak a cukorbetegekkel. Gondolom sok vérvétel is szükséges ahhoz, hogy lássák, hogy alakul diéta hatására a cukrom. Segítsetek kérlek! Köszönöm!

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!