Találatok a következő kifejezésre: Ujszülöttnek milyen ruhadarabokat érdemes vásárolni (2 db)

Ujszülöttnek milyen méretű ruhadarabokat érdemes vásárolni a haza-hozatalra?

A n?gyógyászom azt mondta még a terhességem elején hogy az 50-es méreteket felejtsem el ne is vegyek,de attól tartok hogy a 62-es meg nagyon nagy lesz rá. Nem tudom teljesen mit lenne érdemes venni jobban csak a hazahozatalra kellene eldöntenem utána már akár vehetek is de mi van ha olyat veszek ami kicsi vagy éppen óriási? kérlek segítsetek,els? babámat várom és annyira aggódom mert nem vagyok tisztában ezekkel a méretekkel.

Legjobb válasz: Én vettem pár 56-os cuccot (ez ha jól tudom egy mérer 50-56 így kötõjellel), hát még azok is lógtak rajta. Pedig nem volt koraszülött, meg semmi. Nem kell belõlük sok, de a fiam 1, 1,5 hónapig ezeket tudta hordani.

Én vettem pár 56-os cuccot (ez ha jól tudom egy mérer 50-56 így kötõjellel), hát még azok is lógtak rajta. Pedig nem volt koraszülött, meg semmi. Nem kell belõlük sok, de a fiam 1, 1, 5 hónapig ezeket tudta hordani.
Mi vittünk egy váltás 56-os, és egy váltás 62-es ruhát. 3500 g, 57 cm-vel született, és 3 hétig voltak rá jók az 56-osok. Nem is volt belõle sok.

Ujszülöttnek milyen méretű ruhadarabokat érdemes vásárolni?

párommal mind a 2-en nagyon magasak vagyunk,így a babánk is elég hosszú lesz szerintünk és a n?gyógyászunk is azt javasolta,hogy az 50-es méreteket felejtsük el. De attól félek hogy a 62-es 68-as méretek pedig nagyok lesznek rá.

Legjobb válasz: 56-os méretû ruhákat vásárolj. Ne sokat, nagyon hamar kinövi.

56-os méretû ruhákat vásárolj. Ne sokat, nagyon hamar kinövi.
56-os szoktak venni. Ez az átlagos 3-3, 5 kilós babákra jó. Az elsõ babám 3, 1 kg volt, neki sokáig elég volt az 56-os, a 62-esben elveszett. A második babám 4 kg volt, na nelki igen hamar kellett a 62-es, mert az 56-os épp elég volt újszülöttként.
Vegyél néhány 56-os méretet( nekünk 1 hónapig volt jó) a következõ méretbõl a 62-esbõl mondjuk 3X annyit .(Ez kb 3 hónapig bírta). Mind a két gyerekünk 3700 és 3650grammal született. Jó egészséget kívánok nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!