Találatok a következő kifejezésre: Ujjazástól átszakadhat szűzhártya (6 db)

Ujjazastol atszakadhat a szuzhartya? Es ha nincs mar a szűzhátya könnyebb a teherbe esés?

Legjobb válasz: Tények az ujjazásról Sok fiatal túl korán érik, hamar kezdik a szexuális életét, mégis zûrzavar van a fejükben, sok mindet nem tudnak, de csinálnak, segítség nekik; néhány tény az ujjazásról. Mi is az ujjazás? A nõ kézzel történõ kielégítését jelenti az ujjazás. Fõleg elõjátékként van jelen, de még szüzesség elvesztése elõtt, maga a petting fõ része. A szûzhártya átszakadhat a folyamat során? Lehetséges, de nem minden esetben. A szûzhártya egy rugalmas hártya, sokszor 2-3 ujjat is elbír, viszont vannak olyan lányok, akiknek nagyon vékony hártyájuk van, így akkor 1 ujj is átszakíthatja. Ilyen esetben csak testileg veszíti el a szüzességét a lány, igazából akkor beszélünk szüzesség elvesztésérõl ha már közösült. Orgazmus elérése lehetséges-e? Egyéntõl függ, ha inkább csikló orgazmusod van, akkor nem igazán lehetséges. Ha inkább hüvelyi, akkor lehetséges. Olyan nõknél, akik csikló orgazmust szoktak elérni, nekik nem elég intenzív az ujjazás, így valószínûleg nem érik el az orgazmust, csak a behatolás során lehetséges. Mit lehet tenni, ha a párod nem csinálja jól? Kommunikáció, tapasztald meg, mi a jó neked és ezt közöld a partnereddel. Ha szégyenlõs vagy ilyen téren, akkor egyszerûen irányítsd a kezét úgy, ahogy neked jó. Fáj az ujjazás? Nem természetes dolog, ha fáj. Egyik oka az lehet, hogy sok az ujj, így feszíti a hártyát, vagy karcol a partner körme. Önkielégítés elõtt érdemes picire vágni a körmöket és lereszelni, mindig figyelj magadra, csak olyat csinálj, ami kellemes. A kellemetlent hagyd abba. Teherbe lehet esni így? Ha magadnak csinálod, akkor nem. Ha a párod csinálja neked, akkor figyelni kell rá, hogy a pénisze és ondója ne legyen közelébe. Ha ondós lett a keze, akkor menjen el kezet mosni a biztonság kedvéért. Betegségek elkapása lehetséges? Igen! Ujjak alatt sok bacilus lakózik, így nagyon fontos a megfelelõ tisztán tartása a kéznek. Ne feledd: Mielõtt a hüvelyedbe nyúlnál mindig alaposan tisztítsd meg a kezed, a körmeid alatt is, hogy nehogy véletlenül elkapj valamilyen hüvelyi fertõzést.

Tények az ujjazásról Sok fiatal túl korán érik, hamar kezdik a szexuális életét, mégis zûrzavar van a fejükben, sok mindet nem tudnak, de csinálnak, segítség nekik; néhány tény az ujjazásról. Mi is az ujjazás? A nõ kézzel történõ kielégítését jelenti az ujjazás. Fõleg elõjátékként van jelen, de még szüzesség elvesztése elõtt, maga a petting fõ része. A szûzhártya átszakadhat a folyamat során? Lehetséges, de nem minden esetben. A szûzhártya egy rugalmas hártya, sokszor 2-3 ujjat is elbír, viszont vannak olyan lányok, akiknek nagyon vékony hártyájuk van, így akkor 1 ujj is átszakíthatja. Ilyen esetben csak testileg veszíti el a szüzességét a lány, igazából akkor beszélünk szüzesség elvesztésérõl ha már közösült. Orgazmus elérése lehetséges-e? Egyéntõl függ, ha inkább csikló orgazmusod van, akkor nem igazán lehetséges. Ha inkább hüvelyi, akkor lehetséges. Olyan nõknél, akik csikló orgazmust szoktak elérni, nekik nem elég intenzív az ujjazás, így valószínûleg nem érik el az orgazmust, csak a behatolás során lehetséges. Mit lehet tenni, ha a párod nem csinálja jól? Kommunikáció, tapasztald meg, mi a jó neked és ezt közöld a partnereddel. Ha szégyenlõs vagy ilyen téren, akkor egyszerûen irányítsd a kezét úgy, ahogy neked jó. Fáj az ujjazás? Nem természetes dolog, ha fáj. Egyik oka az lehet, hogy sok az ujj, így feszíti a hártyát, vagy karcol a partner körme. Önkielégítés elõtt érdemes picire vágni a körmöket és lereszelni, mindig figyelj magadra, csak olyat csinálj, ami kellemes. A kellemetlent hagyd abba. Teherbe lehet esni így? Ha magadnak csinálod, akkor nem. Ha a párod csinálja neked, akkor figyelni kell rá, hogy a pénisze és ondója ne legyen közelébe. Ha ondós lett a keze, akkor menjen el kezet mosni a biztonság kedvéért. Betegségek elkapása lehetséges? Igen! Ujjak alatt sok bacilus lakózik, így nagyon fontos a megfelelõ tisztán tartása a kéznek. Ne feledd: Mielõtt a hüvelyedbe nyúlnál mindig alaposan tisztítsd meg a kezed, a körmeid alatt is, hogy nehogy véletlenül elkapj valamilyen hüvelyi fertõzést.
Átszakadhat és a szûzhártyától független a teherbeesés, ha egyszer spermium kerül a hüvelyedbe/környékére.
1. Igen 2. Elvileg nem befolyásolja, bár nehezen tudom elképzelni, hogy meglévõ szûzhártyával jutna sperma egy nõbe. Persze nem lehetetlen, csak kissé macerás... x)
#2 kedveském úgy ahogy a menstruációs vér kijut
amíg fogalmad nincs ezekrõl ne csinálj semmit, mert elég sötét van bent, kéne egy kis világosság is amit kérdeztél az tragédia, ezek szerint még azt sem tudod, hogy a szûzhártya, az nem teljesen zárt, a net tanulásra alkalmas, sajnos ehhez is kell ész
3-as: köszönöm "kedveském", nem vagyok teljesen sötét. :) Mint azt írtam is, "Persze nem lehetetlen, csak kissé macerás". Ez alatt azt értem, hogy pl. a fiú kissé bekenegeti az ujjacskáját spermával, majd óvatosan a szûzhártya átszakítása nélkül megujjazza. Azért szerintem nem sûrûn fordul elõ ilyesmi, vagy tévednék?

Ujjazástól átszakadhat a szűzhártya?

A barátom megujjazott, teljesen felnyúlt, fájt is, de inkább jó érzés volt.:)) Lehet hogy az ujjazástól átszakad? úgytudom igen

Legjobb válasz: persze ha elég mélyre ment

persze ha elég mélyre ment
Még szép, hogy átszakadhat. Pusztán egy nehezebb emeléstõl is.
Korod?
Igen átszakadhat. De mielõtt megkérdeznéd szûzvagy mindaddig még a péniszét be nem tette.
"persze ha elég mélyre ment" Lol, a szûzhártya közvetlen a hüvely bejáratánál van. Ha benyúlt, felettébb valószínû hogy átjutott rajta. A szûzhártya sokféle lehet, gyûrû forma vagy félhold, esetleg szita szerû. Ettõl akár be is repedhetett, vagy csak kitágult, vagy el is szakadhatott, vagy nem lett vele semmi. Ezt igazából ilyen távolságból nem lehet megmondani.

Ujjazástól átszakadhat a szűzhártya?

Legjobb válasz: Ha óvatosan csinálod akkor nem.

Ha óvatosan csinálod akkor nem.
Téged is ujjaz? Nem csak a szomszéd csajt?
Még tampontól is nem hogy az ujjadtól.
át
Erre még soha nem gondoltam!Na mind1 az a lényeg hogy légy mindig nagyon nagyon óvatos ezzel is!Lehet hogy a móka fájdalommal is járhat!
most komolyan miért ilyesztegeted?? a tampontól nem szakadhat át.. könyörgöm hány éves vagy??? 12? :|||| am nem hinném h átszakadna.

Az ujjazástól átszakadhat a szűzhártya?

Legjobb válasz: Akkor a lány jól is jár vele, h szakítanak, ekkora marha hogy lehet a pasi :/

Irigylem a problémájukat. Amúgy az, hogy átszakadhat-e két dologtól függ. Mekkora barom a kedves csávó, és mennyire rugalmas a lány szûzhártyája. Egyik csaj ismerõsnek például egy véletlen spárgázás (hehe, vizes járólap örömei) következménye lett az, hogy elszakadt a szûzhártyája :) Az meg hogy könnyû volt a behatolás... Arra számít talán, hogy betonfalat kell áttörnie?:)
Akkor a lány jól is jár vele, h szakítanak, ekkora marha hogy lehet a pasi :/
Mert a barátnõd hülye, hogy ilyen pasival van, aki nem értékeli eléggé. Azt nem értem, hogy miért fontos egyáltalán neki, hogy szûz legyen, ha már õ nem az. Honnan tudná egyébként milyen nehéz a behatolás... Bunkó paraszt a srác, de a csaj sem túl okos.
mi egy gyökér pasixD
Ezért akarja kidobni? Jobb lesz a lánynak is. Ilyen hülyére kár pazarolni az idõt. Már az is elég egyéni, hogy kinek mennyire tágas a nyílás a szûzhártyáján. Vkinek könnyû a behatolás, vkinek meg nem. De az ujjazástól is átszakadhat.
Ez miatt dobni is akarja? Hát akkor meg kretén :) . Tudod mit? Az ilyennek ne is legyen nõje, halál felesleges neki.
Csak jól járnak, ha nekik ez szakítási ok...
jaja, de ez miért fontos?
átszakadhat mástól is, és van akinek nincs is.. emiatt hülyeség dobni vkit..
A kérdező hozzászólása: mivel pasija azmiatt akarja dobni-.-
Miért is lényeges ez? Nem tök mindegy, ha úgyis szexeltek?-.-" Menj aludni inkább.
A kérdező hozzászólása: barátnõmet pasija megujjazta utána lévõ nap lefeküdtek és a srác szerint a barátnõm már nemvolt szûz mert hogy könnyü volt a behatolás..
át..de ez egyénfüggõ mi a "tûrõhatára..":D

Ujjazástól átszakadhat a szűzhártya?

az "akciónk" után volt egy vércsepp a fehérnem?mben. 2X próbálta de akkor nem ment mert fájt. de mikor sikerült akkor jó volt, de akkor is volt pár pillanat mikor fájt kicsit

Legjobb válasz: át

át
Statisztika...
A kérdező hozzászólása: miért érdekes az?
hány éves vagy?
háezcink
nem feltétlenül , ez is hártya függõ kinek milyen..Rugalmasabb stb...De amúgy megvan rá az esélye kb 60-70%
Igen. :D
A kérdező hozzászólása: 2.: nem saját magamnak csináltam :O
igen .. mivan kipróbáltad ? :O
igen

Ujjazástól átszakadhat a szűzhártya?

Legjobb válasz: Ekkora baromságot, amit a 2. válaszoló írt! El ne hidd!!!

Ekkora baromságot, amit a 2. válaszoló írt! El ne hidd!!!
Igen átszakadhat, ha durván csinálják, de ettõl még szûz maradsz!
ez butasàg, ha valamit beleraksz a vaginàjàba ami eléri a szuzhàrtyàt, az àtszakithatja.
Természetesen nem szakadhat át. Kizárólag a férfi nemi szerv által kibocsájtott speciális, az elõváladékban megtalálható enzimek hatására indul el ez a folyamat. Ezért marad ép a szûzhártya abban az esetben is, ha a férfi gumióvszert visel. Viszont patikában kapható a Rudamoncsepp, ami éppen ezekben az enzimekben gazdag emulziós oldat. Ha ezzel kezeljük az ujjakat behatolás elõtt, teljes biztonsággal szavatolható a szûzhártya átszakadása.
Szerintem a második hozzáfûzésnek volt bármilyen tudományos alapja, a többi csak "azért van úgy, mert csak" típusú megmondás...
persze:) a második válaszolonak meg küldöm hogy máshol tegyen fel gyerekeknek ilyen hülye választ talán elhiszik hogy az oviba megdugják egymást a bokorban.
bármi át szakíthatja a szûzhártyádat de az nem azt jelenti hogy akkor te nem vagy már szûz.
:D bírom.....
:DDDD Frankó :) Ember, olvass már... Rudamon csepp!! Nem esik le??? :DDD
A második választ is te adtad... Tudományos alapja van, de kamu. Ha túl kicsi a kéjléc, akkor robbantja be ez az enzim a szûzhártyát, amúgy meg gondold el, valaki könyékig beléd nyúl és egyben marad az a kis szövetdarabka? Ha petting van, max amúgy meg kitágul, esetleg ha hirtelen 2-3 ujjat tolnak be, megrepedhet, de elég durván kell tolni hozzá, hogy átszakadjon.
Nekem is ugyanez lenne a kérdésem...normális választ még nem kaptam rá...nem tudom kinek higyjek...Ha a pasim megujjazott, erõsen, és fájt és utána kicsit véreztem is az azt jelenti, hogy átszakadt a szûzhártyám? Már nem vagyok szûz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!