Találatok a következő kifejezésre: Ujjazás után a (37 db)

Az baj ha a barátnőmnek van 10percig kicsi fájdalma ujjazás után a hüvelyében? És meddig lesz még ez neki?

Ha egyb?l arra gondoltok h én "durrbele a közepébe" módon csak úgy belenyomtam az ujjam , hát NEM így történt,eleve csak egy ujjam dugtam be neki, aztse mélyre!!!ilyen offolásokat nem is kérek!

Legjobb válasz: Nagyon helyes, hogy pettingeltek a "nagy alkalom" elõtt! :) Mindent be kell vezetni. Így az ujjazást is. Itt 2 eset áll fenn: még szûz és az, hogy hiába a bevezetés, csók, simogatás, mégsem elég nedves. De gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás. Meg persze ellazulás. Minden menni fog! :) Sok sikert!

Nagyon helyes, hogy pettingeltek a "nagy alkalom" elõtt! :) Mindent be kell vezetni. Így az ujjazást is. Itt 2 eset áll fenn: még szûz és az, hogy hiába a bevezetés, csók, simogatás, mégsem elég nedves. De gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás. Meg persze ellazulás. Minden menni fog! :) Sok sikert!
Óvatosan csináld, mert lehet hogy megsértetted a hüvelyét és figyelj hogy tiszta kézzel csináld.
ha szüz akkor érthetõ. csináld ugy hogy elötte nyald egy 5 percig. amig jó nedves nem lesz, és utána dugd be egy ujjadat, ugy könnyebb lesz.
Szia! A körmöd le van vágva rendesen? Bocs, ha megsértettelek ezzel a kérdéssel. De én már találkoztam olyannal, hogy picit nagyobb volt a körme és azért fájt.
nem az izmokkal lesz gond.:D inkább a szüzhártyával. elileg van rajta egy kis luk, de nem mindenkinek valakinek teljesen zárt. én nem tudodm ez menynire van bent a hüvely nyilástól , nem vagyok lány, amit tudok azt is itt tanultam a többi kommentbõl. :D de az biztos hogy a szüzhártya miatt fáj neki.
szerintem csináld amig megnem szokja. utána meg két ujjal amig megnem szokja és csak utána jöjjön a ... tudod. :D
en is pont igy voltam ahogy irod. nekem az elso az kifejezetten kellemetlen volt. a kovetkezo mar jobb. es igy szep lassan 1 ido utan mar nem is fajt es kezdett kellemes lenni. orgazmusom meg igy se volt 1 darabig, de attol meg nagyon elveztem. szerintem maradj ovatos, ne probalgasd 2 ujjal amig 1 se megy jol. esetleg kerd meg h vezessen, szoljon ha vmi jo vagy ha nem jo vagy ha van 5lete h mit szeretne. par alkalom es megszokja ;) de ha neki se lesz orgazmusa meg 1 darabig, ne ijedj meg, nem feltetlenul te nem csinalod jol. es o se frigid. egyszeruen ezt is "tanulni kell". a lenyeg h turelmesek es oszintek legyetek. a legtobb lanynak eleinte csikloorgazmusa van ugyh ujjazas kozben is figyelj a csikora. nyelvvel, ugyanazzal vagy a masik kezzel, ahogy kenyelmesebb. keresd meg a G pontjat, ha arra is nagyon erzekeny (ami normalis:) akkor ne csak ki-be mozgasd az ujjad hanem neha korkorosen is.
ha a szuzhartyan nincs lyuk az mar patologias. pont ezert kell bemetszeni.
ha nem szinleli -ami hujeseg lenne ugyh nem hiszem- akkor tenyleg orgazmusa van :D jo uton jartok. a fajdalom hamarosan el fog mulni.
A szûzhártya a hüvelybemenetnél van, nem fenn az egekben! Ha belül érez fájdalmat, nem az lehet a baj! Lehet, hogy miközben csinálod, nem tudja magát kellõképpen elengedni, és tudat alatt rágörcsöl a dologra, amikor bevezeted az ujjad a hüvelyébe, mert még mivel szûz, nem igen járt semmi odabenn. Nem tudom nem az lehet-e a baj, hogy erõsen csinálod, mert azt mondod nedvesnek elég nedves. Kérdezgesd közben, hogy hogy jó neki, csináld-e gyengédebben, stb. És közben éreztesd hogy szereted (lelkileg)! A körmös hozzászólásról viszont eszembe jutott valami. Nem csak a körmöddel sértheted meg, hanem ha a köröm mellett ilyen kis bõrdarabka kiáll. Azt is simára le kell vágni, ha ilyen van. Bár nem valószínû, hogy ez a baj, azért ideírtam. Szûzhártya helye: http://www.freeweb.hu/vaginizmus/nemsz.html
A kérdező hozzászólása: köszi!majd holnap még átolvasom és talán írok is , ma késõ van már! hnap se feledjetek el ti se írni!Jó8
A kérdező hozzászólása: Neki hálaistennek Orgazmusa az mindig összejön , vagyis 10-15 perc folyamatos izgatás után csípõemelgetés, heves nyögés ill. utána szokta mondani h elég....ebbõl arra következtetek :) További komenteket várok!!!
debizony van olyan. és általában ilyen esetben orvosi segitség szükséges. aki bemetszi. ez nem vicc. a szüzhártya meg nem olyan fennt van h ujjal nemlehetne elérni.
elozo vagyok. olyan nincs h a szuzhartyan ne legyen lyuk mert akkor a menstruacios verzes hogy tavozik??? szerintem a szuzhartyanak semmi koze. azt tudtommal ujjal amugyse ered el. (vagyis attol fugg milyen hosszuak az ujjaid:) egyszeruen ki kell tagulnia, hozza kell szoknia. a huvely nagyon rugalmas, hamar alkalmazkodni fog.
A kérdező hozzászólása: köszi!értem :p Deh várom azért a további meglátásokat / válaszokat!!!
A kérdező hozzászólása: Kicsit profibbak szerint is a szûzhártya lenne?És ha tényleg az akkor míg nem fekszünk le minden ujjazásnál ijen lessz, ha ugyanilyen óvatosan csinálom mindig?
A kérdező hozzászólása: Õh , nem egészen ijen válaszokra gondoltam :P Mert természetesen volt elõtte vagy 10 perc nyali ( írtó nedves volt ) Körmöm persze rendbe , kezem tiszta :P meg nem sértettem, nagyon ügyeltem rá :) Hanem ugy ezeken kivül normális ha egy kicsit fura érzése van neki...? Én az izmaira gondoltam hogy még nem voltak ijennek kitéve meg stb.... Deh köszi az eddigieket... További válaszokat Várok!!!!
A kérdező hozzászólása: további válaszokat várok Nagyon szívesen , mert eddigiek alapján nem egészen egyértelmû !
Miért, az ujjából g.ci jön ki??
Fehérfolyásról hallottál már? A hüvelyváladék attól függõen, hogy hol tartasz a ciklusodban folyamatosan változik. Hol teljesen híg és átlátszó, hol sûrûbb, opálosabb. Egészen addig normális, amíg nem csíp vagy viszket, és nincs kellemetlen szaga. Egyébként milyen kérdés ez? Úgy szexelsz, hogy csak hallomásból ismered a pasid nedvét, illetve a saját testedet? Ha nem tudod eldönteni, hogy mi jött ki belõled: nyald meg az ujjad (így rövid u-val) és majd rájössz!
mind a kettõ keveredve!
Gondolom nem teljesen fehér-fehér csak épp h látszik, az teljesen normális nyugi
A kérdező hozzászólása: nem !!! semmi viszketés. tegnap csináltuk és ma a testnedvem fehér volt ezért kérdezem hogy lehetséges hogy g.ci vagy testnedv.
De lehet fehér, ha mondjuk gombás fertõzésed van és amúgy is van folyásod. Nem viszket, vagy piros?
Sztem a nõk testnedve ugyanolyan, mint a férfiak spermája. A férfi sperma is lehet sûrû fehér, vagy híg átlátszó. A nõknél is lehet fehér színû. Ez gondolom függhet attól, mikor volt utoljára szex, mennyire van felizgulva stb.
A kérdező hozzászólása: és a nõké nem lehet fehér ?
A kérdező hozzászólása: ahj, de most komoly válaszokat már
Maradhatott benned igen. Amúgy átlátszó a nõk testnedve, a férfiaké enyhén fehéres.
az GENYÓ! hatosikreid lesznek!
OMG -.-"
A kérdező hozzászólása: úgyértem hogy a tegnapi szex után maradhatott bennem v agy az testnedv ?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!

Miért fáj ujjazás után a lukam?

Legjobb válasz: szûz vagy? lehet hogy megvan még a szûzhártyád, és azt megsérted, vagy durván csinálod ...

szûz vagy? lehet hogy megvan még a szûzhártyád, és azt megsérted, vagy durván csinálod ...

Egy nőnek bejön ha ujjazás után a szájába adod az ujjad?

ujjazás

Legjobb válasz: Bocs, elírtam a kulcsszót

A kérdező hozzászólása: Bocs, elírtam a kulcsszót
nekem bejön... ezen mi a fúj?:DD
Én azt is utálom, amikor szex közben/után a barátom arra kér, cumizzam le. Akkor a farkán ott van az én saját lém. Fúj. Még szerencse, hogy nem szeretem, ha ujjaznak, és így ilyen problémám nincs. Túl sok pornó, határozottan.
nekem bejön:)
Nem. Egyértelmûen túl sok pornót nézel.
Nekem bejön, de én perverz vagyok. Nõje válogatja.
Túl sok pornót nézel.
Fuj bmeg
Hát nekem nem anyira jönne be ( te élvezned ha õ akarná a szádba tenni a smermádat?)
Nekem nem, de embere válogatja.

Megalázó a nőnek, ha férfi ujjazás után a szájába dugja az ujját (a nő szájába, hogy szopogassa)?

Legjobb válasz: nem megalázó. max annak aki finnyás.. de úgy gondolom egy ember ne undorodjon a saját nedveitõl

nem megalázó. max annak aki finnyás.. de úgy gondolom egy ember ne undorodjon a saját nedveitõl
szerintem igen és ezért szeretem:)
Elsõre kicsit talán meglepõdnék, de engem inkább izgatna. :)
Miért, ha pózváltás közben szájjal csinálja egy kicsit a csaj, vagy én elkezdem nyalni mielõtt újra beteszem neki, akkor az megalázó bármelyik félnek? Kétlem.
no
Engem izgat. Nem megalázó. Azonban nem mindenki gondolkodik így.
Nem, csak fura.
"de úgy gondolom egy ember ne undorodjon a saját nedveitõl" Ennyi erõvel a saját hugyát is megihatná. Ez a gondolatod nem teljesen állja meg a helyét.
Ha lehet én inkább kihagynám. Picit ódzkodok a saját puncim ízétõl. A szexben mindig az a lényeg hogy mindkét fél egyformán akarja. Akkor semmi sem megalázó. Mi például análozunk, és a számba/arcomra élvezhet a párom. Szóval változatos hogy ki mit élvez. 31/N
Emberfüggõ, de szerintem szex közben nem erre kellene gondolni...
ATM rulez!
Nem megalázó, de igazából miért dugja bele? Õ a pasi, elvileg õ szereti a nunit meg az ízét, akkor nyalogassa le õ az ujjáról a nedveket... Én személy szerint nem szeretném, nem látom értelmét, hogy a saját nedvemet nyalogassam, mikor ott van a pasi...
Miért lenne megalázó? Fordított helyzet persze már érdekesebb. Kiveri a csaj a pasinak, aztán megeteti vele a szerelmi gyümölcslevet. Hmmm......
ha férfi ujjazás után? Attól függ, melyik félt és melyik likba dugta az ujját.:$ 19 / Nyuszi
ez embere válogtja
Megalázónak nem megalázó, de én nem csinálnám. Ha kinyalt, utána megcsókolom, ebbõl nem csinálok gondot, de egyáltalán nem vonz ez a dolog, sõt. Ha mittudomén õt izgatja, hha szopogatom az ujjait, mert ott van erogén zónája, akkor nem mondom h nem csinálom sose ha már ujjazott elõtte, de biztos h azzal az okkal, h a saját nedvemet lenyalogassam, nem fogom csinálni, ezt gusztustalannak érzem ebben a formában. Szóval nem magát a tényt, h ez megtörténik, hanem azt, hogyha ez az oka. Ha csak mellékhatása valami más tevékenységnek, akkor elviselem.
ujjazás után is szûz vagy.. Bár attól függ hogy nézed...
Még most is szûz vagy. Nem szakadt át a szûzhártyád. Teljesen normális, lehetséges, hogy kicsit megsérült a hüvelyfalad.
Ha azóta folyamatos viszket ott, akkor valami fertõzésed biztos van. Nem feltétlenül az ujjazástól, de lehet. Természetesen ez nem normális.

Miért véreztem ujjazás után? Átszakadt volna a szűzhártyám?

Még sz?z vagyok.Amikor a barátom megujjazott utána észre vette, hogy véres a keze.De nem nagyon volt olyan és azonnal rá is száradt. Õ azt mondta, hogyha átszakadt volna akkor jobban véreztem volna. És azel?tti nap múlt el a menszeszem.

Legjobb válasz: Hát ha már elmúlt, akkor átszakadhatott a szûzhártyád. Az is lehet, hogy volt még egy kis utóvérzés, nehéz ezt megállapítani. A vérzés mennyiségére nem lehet támaszkodni, nekem kevés vér folyt ki, mikor átszakadt (szintén ujjazás után).

Hát ha már elmúlt, akkor átszakadhatott a szûzhártyád. Az is lehet, hogy volt még egy kis utóvérzés, nehéz ezt megállapítani. A vérzés mennyiségére nem lehet támaszkodni, nekem kevés vér folyt ki, mikor átszakadt (szintén ujjazás után).
Úgy látszik a pasid tapasztalt akkor miért nem tõle kérdezed meg?
A kérdező hozzászólása: Még most is vérzek kicsit, de ez már ilyen barnás cucc.De ezis nagyon kevés.:]
nyugi ez szetem csak utóvérzés
Attól függ melyik lukat ujjazták...
befostál
Mit ujjazott, a csokist vagy a tépõzárast?
kiszedte beloled a cuccokat! basszrá
Lehet hogy pukiztál vagy a leved ilyen színû !Hangsúlyozom hogy csak lehet

Normális, ha szex után, vagy ujjazás után fáj a pisilés?

Eddig háromszor szeretkeztünk,és utánna órák után is,ha elmentem pisilni,eléggé csíp?,éget? érzés volt,és ugyanigy van ez ujjazás után is.Lehet,hogy csak azért mert most kezdtem szexuális életet élni ?17L

Legjobb válasz: lehet elkaptál valami fertõzést. Viszketni nem szokott?mert akkor hüvelygomba is lehet

lehet elkaptál valami fertõzést. Viszketni nem szokott?mert akkor hüvelygomba is lehet
nekem érzékeny szex után mikor pisilek, és elõfordul hogy fáj.. de kb. 1 óra után már semmi baj... gumival védekeztetek? lehet, hogy tényleg összeszedtél valamit. esetleg ha gumival, allergiás lehetsz a latexre....
Az ujj a körmök miatt jobban irritálhatja a hüvelyt. Ha érzékeny (mert ezek szerint az), akkor jobb, ha nem ujjaz sokáig a barátod (ha szereted, azért egy ideig hagyhatod), mert könnyen megsérülhet a hüvelyfal. Ez önmagában nem jelent fertõzést, viszont sokkal könnyebben fertõzõdhet.
a csípõ, égetõ érzés valóban utalhat gombára, vagy fertõzésre, ahogy a többiek is írták, illetve lehet felfázás is, vagy valamilyen kismedencei gyulladás, az is tud ilyen jellegû fájdalmat okozni. ha nem múlik, érdemes lenne felkeresned egy nõgyógyászt.
Felfázásra megoldás: szex után menj el pisilni, és igyál sokat, úgy általában.
Nem szabadna, hogy csípjen. Biztosan fertõzésed van. Menj el orvoshoz!
nem kéne, de ahelyett, hogy kutyulgatsz, miért nem mész nõgyógyászhoz?
Nem szabadna, hogy égjen! Menj el orvoshoz! De sztem egy egyszerû gombás fertõzés lesz!
A kérdező hozzászólása: Megyek hétvége után rögtön, csak érdeklõdöm. Azért vagy két ilyen több napos kúrát végig csináltam, ezért gondolta, hogy már nem kéne fertõzésemnek lennie....
Mit kotyvasztottál? Sem gombát, sem baktériumokat nem fogsz tudni normálisan eltüntni egyedül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!