Találatok a következő kifejezésre: Ugye nincs baj, és normális, hogy (2 db)

Ugye nincs semmi baj, és normális, hogy időnként fájogat a hasam?

Nem görcsöl, csak érzem, hogy van, néha szúrkál, néha nyillal, és néha csak úgy fáj egy kicsit. 6 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Teljesen normális, de azért pihizz sokat! Nekem is végig fájdolgát! Nyilalt, szúrt.... Dia (6 hós anyuka)

Teljesen normális, de azért pihizz sokat! Nekem is végig fájdolgát! Nyilalt, szúrt.... Dia (6 hós anyuka)
Szia! Ismerõs "probléma":) én is ugyan így egkérdeztem itt, aztán a védõnõt is. Ne izgulj csak azt jelenti hogy nõ a méhed nyúlnak a szalagok. Szóval teljesen normális. 9 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor megnyugodhatok. :-)

Normális az hogy 27 hetesen hánytam? Már nagyon régen nem hánytam, de most valamiért visszajött az öszibarack befőtt. Lehet hogy a kis manócskámnak nem tetszett és visszaküldte? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Valoszinuleg a gyomid nyomodik nagyon attol, hogy most mar nagy a pocid. Nekem is van, h. visszajonnek dolgok. Foleg olyankor amikor eves utan iszom.... 27 hetes vagyok en.... Boldog babavarast neked!

Valoszinuleg a gyomid nyomodik nagyon attol, hogy most mar nagy a pocid. Nekem is van, h. visszajonnek dolgok. Foleg olyankor amikor eves utan iszom.... 27 hetes vagyok en.... Boldog babavarast neked!
Szia. Én is így vagyok ezzel! Sokszor már büfizni sem merek, mert nem csak levegõ jön. Épp ma kérdeztem a védõnõt, azt mondta, hogy ilyenkor már(én 29 hetes vagyok) a méh nyomja a gyomrot, és ezért van ez a kellemetlenség. Többször kell kevesebbet enni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!