Találatok a következő kifejezésre: Ugye nincs baj, és (114 db)

Mennyi idõs vagy? Növekedéstõl nem fájhat már?
Nekem is volt már ilyen. A térdem belsõ oldala fájt, és ráadásul nem hajlításkor, hanem pont ellenkezõleg, kiegyenesítéskor. Vagy egy félévig volt vele problémám, aztán magától elmúlt. Én arra tippeltem, hogy meghúzhattam, amikor terpeszülésben a lábamra hajoltam, bár nem emlékszem konkrét esetre, amikortól fájt volna.
Próbáld ki, hogy pihenteted egy kicsit. Nekem a nagylábújjam az idõjárástól ilyen. Gyerek koromban gyakran voltam hidegben meztelen lábbal meg egyszál úszónadrágban. Még hóban és jeges vízben is. Most pedig kijött a következménye.
A kérdező hozzászólása: A pihentetéstõl nem lett jobb, sõt meég be is merevedett jobban. sõt tegnap gyalogoltam kb.30 percet és hegymenetnél még csak nem is volt gáz. Növekedésben már nem vagyok, viszont sajnos az elmult hónapokban elég sokat híztam.

Alig mozog ma a babám. Ugye nincs baj? Tegnap sokat gyalogoltam és kifárasztottam magam, eléggé félek!

Legjobb válasz: Alig mozog, de mozog? Mert akkor nincs baj, ha érzed. Nekem változó - egyik nap bukfenceket vet a pocakomban, másik nap meg épphogy csak pöckölget. De ott van és mocorog, ez a lényeg. Remélem semmi baj nincs!

Alig mozog, de mozog? Mert akkor nincs baj, ha érzed. Nekem változó - egyik nap bukfenceket vet a pocakomban, másik nap meg épphogy csak pöckölget. De ott van és mocorog, ez a lényeg. Remélem semmi baj nincs!
A kérdező hozzászólása: Tegnap este aktív volt, ma csak délelõtt éreztem picit, de nagyon gyengén.
Nem kell egybõl rosszra gondolni. Most lustálkodik!:) Nekem 2 napig alig mozgolódott, azt is csak esténként, aztán ma délelõtt megállás nélkül rúgta ki az oldalamat, most megint csendben van. 26 hkm
hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: 22. Most voltam tornázni, egy picit mozgott azóta.
ááá 22 hetesen még egyáltalán nem gond!nekem egy csomószor volt abban az idõben hogy alig éreztem, ez az idõ miatt is lehet, meg a miatt hogy úgy rug, hogy nem érzed, mivel még nem olyan nagy.Vagy ne rug mindig olyan erõsen.Szóval ne agódj, ha több napig egyáltalán nem éreznéd, akkor kéne dokihoz menni, de meglátod, holnap mozgoldóik majd többet:)

Ugye nincs baj? 28 hetes kismami vagyok, és este nagyon erős pocakfájásom volt.

Tegnap este elmentem a wc-re, ér miután felálltam, iszonyú er?s görcsöt éreztem az egész hasamban, f?leg a pocak két oldalán. Nem tudtam kiegyenesedni. Nincs semmi vérzés, és gyorsan lepihentem, ami után kb. 5 perccel el is múlt. Mi lehetett ez? 28 hetes kismemi vagyok.

Legjobb válasz: Nem tudom mi lehetett, és szerintem senki sem fog tudni okos választ adni erre csak az orvosod! Hivd fel , mondd el neki és kérdezd meg. Ha azóta nincs semmi és vérzés sem volt, nem valószinû hogy baj lesz. Esetleg gondold át az elõzményeket. Ettél e vmit ami nehéz lehetett a pocidnak, vagy esetleg szexeltél e elõtte? vagy az is lehet hogy a baba csak úgy kényelmesedett el hogy neked az nagyon rossz helyen volt. De mindenképp az orvost ajánlom. Õ jobban ért hozzá.

Nem tudom mi lehetett, és szerintem senki sem fog tudni okos választ adni erre csak az orvosod! Hivd fel , mondd el neki és kérdezd meg. Ha azóta nincs semmi és vérzés sem volt, nem valószinû hogy baj lesz. Esetleg gondold át az elõzményeket. Ettél e vmit ami nehéz lehetett a pocidnak, vagy esetleg szexeltél e elõtte? vagy az is lehet hogy a baba csak úgy kényelmesedett el hogy neked az nagyon rossz helyen volt. De mindenképp az orvost ajánlom. Õ jobban ért hozzá.
Azt hiszem, a tartószalagok nyúlnak, és azt érezted, nekem többször volt ilyen a terhességem alatt. Csak görnyedve tudtam utána menni pár percig. Ha érzed a baba mozgását, akkor sztem nincs baj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat, mindenképp fogok beszélni a dokimmal, jelemleg sajnos szabin van. Azóta nem volt görcs, és hál istennek a baba is jelez hogy minden ok. Köszi mégegyszer!

Ugye nincs baj? Nem merünk szeretkezni a férjemmel mert volt már vetélésem. De az éjjel "jót" álmodtam és arra ébredtem hogy menzisen érzem a hasma. Nem görcsölt csak éreztem.7 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Ha nem görcsöltél és nincs erõs vérzés akkor nincs baj.A terhesség elején szoktunk ilyet érezni.Nyugalom!! Bolodg Baba várást! 27+4 hetes kismami

Szia! Ha nem görcsöltél és nincs erõs vérzés akkor nincs baj.A terhesség elején szoktunk ilyet érezni.Nyugalom!! Bolodg Baba várást! 27+4 hetes kismami
Szia Az elsõ idõkbe nekem is mensi szerû fájdalmaim voltak a doki megnyugtatott hogy a méh növekedése miatt van nekem is volt már vetélésem viszont az elsõ 12 hétbe kerüljétek tényleg a szexet 32 hetes
Én is 7 hetes vagyok és amióta kiderült hogy terhes vagyok, mi sem voltunk együtt. Nekem is volt nemrég vetélésem:( A hányinger miatt nekem annyira nem is hiányzik most:)
A kérdező hozzászólása: Nem voltunk együtt amióta késik a menzi és a teszt pozitív lett. Bár nagyon hiányzik. Gondolom ezért álmodtam azt hogy szeretkeztünk a férjemmel... Nem görcsölök és nem volt vérzés sem, csak az a pici menzis érzés. De akkor megnyugodtam, köszönöm!
Persze h nincs baj.Én eddig kétszer álmodtam ilyet és szó szerint el is élveztem és méhösszehúzódásokra ébredtem.Mi ugyan együtt vagyunk de nagyon ritkán, mert a férjem nagyon félt minket.És a terheség elõtt szinte minden nap együtt voltunk csak akkor nem ha éjszakás volt.Így most ez a havi egy kettõ kevés, de már nem is olyan kényelmes meg nem is kívánim én sem mindig vagy bealszok.30 hetes+5napos
Semmi baj nem lesz, nyugi! nekünk sem szabadott szeretkezni, és én is legalább heti 1-szer álmodtam ilyet, és én is méhösszehúzódásokra ébredtem... Nagyon féltem, de semmi baj nem lett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek is a megnyugtató szavakat! :)
Nincs baj, de orulsz neki hogy terhes vagy?
Elõször is gratulálok, én is a hétvégén teszteltem pozitívat. Nálam is van ilyen mikor túl sokat eszem. Nem kell megilyedni, nincs semmi baj. Én majd csak 2 hét múlva megyek dokihoz, akkor már biztosan fog látni valamit. Mikor a most 15 hós fiammal lettem terhes, akkor elmentem rögtön a pozitív tesz után és még nem látott semmit a doki és visszahívott egy hét múlva, úgyhogy szerintem ráérsz Te is 2 hét múlva menni csak. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: 33 eves vagyok es nagyon orulok. ha ket het mulva megyek el orvoshoz, akkor nem lesz problema , ha esetleg mehen kivuli? nem lesz keso? olvastam, hogy az nagyon veszelyes..
33? akkor gratulálok:)
14.55-ös vagyok. Miért kell rögtön a legrosszabbra gondolnod? Már miért lenne méhen kívüli? Szerintem az akkor sem sok idõ. Ne aggódj minden rendben lesz. Majd írj, hogy mi volt a dokinál. Te hol laksz?
A babát az utolsó mensitõl számolják, kb a második harmadik héten már tuti látják ultrahangon. De gondolom utánanéztélmár... Nekem a kajától semmi bajom nem volt, amúgy is elég zsírosan fõz a nagyi :) A cicim feszült, majd az állandó pisilés... Ne aggódj! Míg nem lesz nagy a pocid addig mindent csinálhatsz úgy mint eddig. Azt egyed amit szeretsz. Sok gyümölcs...
Szia! 14.55-ös vagyok, mi újság? Mi volt a dokinál?
A kérdező hozzászólása: egy icipici pontot lattak a mehemben.. allitolag az lehet majd a petezsak.. azota mar annyi minden volt, neha a hasam ugy gorcsol mintha meg akarna jonni, neha a bal petefeszek tajan szurkal.. es tapinthatoan nagyobb .. feher folyasom van.. elvetve napi egyszer icipici rozsaszines valami is.. nem tudom baj lehet -e ?! legkozelebb csak dec.ben tudok menni dokihoz.. kulfondon vagyok, igy nem egyszeru

24hetes vagyok első babás, és kb 3órája folyamatosan mozog a babám ez normális? Teljesen befészkelte magát a jobb oldalamra ez mennyire sűrű ügye nincs baj? Csak annyi mindent hallok, ha sokat mozog az a baj, ha keveset az.

Legjobb válasz: Na, remélem, lehiggadt mindenki... A kérdésedre a válasz, hogy nagyon is örülj, ha ennyit mozog! Én ugyanígy voltam, mint te! Az én kisfiam is nyomta a rizsát egész álló nap, reggeltõl estig! Bárhol jártam, akármikor meg tudtam mutatni másoknak, hogy milyen érzés az, mikor rúgdos! Csak megfogtam a kezüket, rátettem a hasamra és 2 percen belül már fel is jajdultak örömükben, hogy "de jóóóó, rúgdal!!!" Egy kismama a terhesség végére teljes mértékben ismerni fogja a babája napi ritmusát, hangulatát és Te is ki fogod õt ismerni. Nálam a baba rossz hangulatának az a jele, ha nem mozog... Akkor tudom, hogy vagy front van, vagy nem kapott "ismerõs" kaját... Ha vendégségben eszem, nem reagál a kajcsira... Más fûszerezés, más állag, és elképesztõ, hogy különbséget tesz már anya fõztje és a másoké közt. Örülj, ha mocorog, jól érzi magát! Boldog babavárást! 35 hetes kismami

Na, remélem, lehiggadt mindenki... A kérdésedre a válasz, hogy nagyon is örülj, ha ennyit mozog! Én ugyanígy voltam, mint te! Az én kisfiam is nyomta a rizsát egész álló nap, reggeltõl estig! Bárhol jártam, akármikor meg tudtam mutatni másoknak, hogy milyen érzés az, mikor rúgdos! Csak megfogtam a kezüket, rátettem a hasamra és 2 percen belül már fel is jajdultak örömükben, hogy "de jóóóó, rúgdal!!!" Egy kismama a terhesség végére teljes mértékben ismerni fogja a babája napi ritmusát, hangulatát és Te is ki fogod õt ismerni. Nálam a baba rossz hangulatának az a jele, ha nem mozog... Akkor tudom, hogy vagy front van, vagy nem kapott "ismerõs" kaját... Ha vendégségben eszem, nem reagál a kajcsira... Más fûszerezés, más állag, és elképesztõ, hogy különbséget tesz már anya fõztje és a másoké közt. Örülj, ha mocorog, jól érzi magát! Boldog babavárást! 35 hetes kismami
Sziasztok! Én 22 hetes vagyok és nekem is biztos csak a jobb oldalon van mert arra eláll a hasam.és látom amikor rugdos szinte a mellem alatt..Ami rossz hogy pont ott szúr valamiért(biztos felnyomja a szerveket).
Az elsõ válaszolónak üzenem, hogy inkább ne válaszoljon ha értelmesen nem tud. Egy elsõ babáját várónak igenis minden új és itt annyi hülyeséget kérdeznek a kismamák amikre meg senki nem ad lehurrogó választ. Én is elsõ babámat várom és amikor nekem elõször órákig ugrált a baba én is feltettem magamban a kérdést, hogy nem azért mozog e ennyit mert most meg valami nem jó neki. Sokan írják, hogy éjjel ha x oldalukra fekszenek a baba annyira rugdal, hogy el kell fordulniuk mert hogy az nem jó a babának. ebbõl kiindulva a kérdést feltevõ kismami is gondolhatta, hogy esetleg vmi nem oké odabent. Üzenem neked kedves kérdezõ, hogy tényleg hallgass az ösztöneidre és amíg látható jele nincs a bajnak addig csak a jóra gondolj. ha nagyon ugrálj, örülj neki és beszélgess vele. Sok boldogságot! 31 hetes km
Mi lenne, ha a sok sületlenség helyett inkább az öszöneidre hallgatnál?? Kevesebb marhaságot kellene olvasnod..
ne légy felháborodva, kedves kérdezõ, a válaszolónak igaza van. Örüljünk, hogy mozog, mert ha nem mozog, az sokkal rosszabb. Én csak akkor esek kétségbe, ha már fél napja nem mozgott. 25 hetes szintén elsõ babás
A kérdező hozzászólása: Milyen kedves vagy válaszoló!!!!!!Mivel elsõ babás vagyok természetes szerintem, hogy mindent elolvasok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és tudom, hogy az a jó ha mozog de úgy gondolom ezért van az oldal hogy kérdezzen aki nem tapasztalt!!!Csak annyi mindent hallani és még ilyen nem volt, de persze nagyon élvezem, imádom ahogy ficánkol!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó válaszoló nagyon kedves vagy erre volt szükségem:) )!!!!!!Boldog babázást majd neked és könnyû szülést:) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedvesek vagytok:) )!!!akkor jól érzi magát ott:) )!!!mindenkinek sok boldogságot!!!!!!

18. hétben lépek kedden! Volt idő mikor ugy éreztem mintha buborékok mozogtak volna a pocimban! Kb 1 hete pici rugást! és azota semmi! Ez természetes? Mikor lehet először érezni a babát rendesen? Szokott fájni a hasa pocija másnak is? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Még bõven van helye mozogni a pocakodban, nem kell mindig érezned. Nemsokára majd inkább azon leszel, hogy miért nem viszi már arrébb a kezét, lábát stb. mondjuk a bordádtól, mert már úgy nyom, vagy mozogjon már, mert rajta ül a hólyagodon. :) Nyugi, minden rendben van!

Még bõven van helye mozogni a pocakodban, nem kell mindig érezned. Nemsokára majd inkább azon leszel, hogy miért nem viszi már arrébb a kezét, lábát stb. mondjuk a bordádtól, mert már úgy nyom, vagy mozogjon már, mert rajta ül a hólyagodon. :) Nyugi, minden rendben van!
Én akkoriban este teljesen csendben lefeküdtem és éreztem a babámat ahogy "rebeg" de csakis teljesen mozdulatlanul és csendben:-) Már 7 hónapos:-))
nem! Kell fel!kiáltó! jelet tenni! Mindig mert rohadt! Zavaró! Attól nem tûnsz okosabbnak.... azt meg hogy van-e baj mondja meg az orvos, itt senki sem jós. Menj orvoshoz ha fáj valamid.
A kérdező hozzászólása: az utolsonak irom!LEHETNE PICIT RENDESEBB!KÖSZI
Ez ilyenkor természetes. Ha még csak most kezded érezni, nem kell minden nap. De ha már rendszeresen érzed és néha sokáig nem, az sem gond, nagyon elalszik. Még rengeteg helye van mozogni. A héten voltunk uh-n, egész végig kapálózott, forgott, a hátáról a hasára fordult, én semmit sem éreztem belõle. :) 19+4 hetes kismami
húúúú! Második nagyon nem lehet megelégedve az életével:-(Sajnállak!
11:40-es! Csak nyomatékosítani szerette volna a vele történt dolgokat. :)
A kérdező hozzászólása: 11:40-eshez!valaki családszeretõ!valaki állatszeretõ!-))

Ugye nincs baj? 7 hetes vagyok, már voltam orvosnál, és megállapította a méhen belüli terhességet. Folyt.

Tegnap reggeltől viszont eléggé szúr a bal oldalam, főleg tüsszentésnél, illetve nagyobb levegővételnél érzem jobban.

Legjobb válasz: Nincs semmi gond, ne aggódj! A szervezeted folyamatosan változik, nõ, szúr, majd viszketni is fog rendesen :) Ez mind természetes és normális.

Nincs semmi gond, ne aggódj! A szervezeted folyamatosan változik, nõ, szúr, majd viszketni is fog rendesen :) Ez mind természetes és normális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ. Már megijedtem, hogy valami nincs rendben. De ha fájnia kell, hát legyen.
Nincs baj! :) Fog a hasad még ez alatt a 9 hónap alatt szúrni, fájni, húzódni, stb. :D Gratulálok a babához! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Ne aggódj, nekem is szúrt, sajgott, nyilallt, görcsölt. Tüsszentésnél, alvásnál ha mozogtam. Természetes, nyúlnak a szalagok, egész nap dolgozik a méhed, növekszik, stb... Szedj nagy adagban magnéziumot, azért az segít. Nekem fõleg ilyen növekedési ugrásoknál, pár hetente jön elõ a "kellemetlenebb fájdalom", de ez mind természetes. Boldog babavárást:)
Ha NINCS VÉRZÉS, ERÕS GÖRCSÖLÉS nem szabad aggódni. (Néha biztos elõfordul úgy baj, hogy nincs jele, de azért az nagyon ritka.)Ja, és képzeld, nekem akkor van (és az elõzõ terhességnél is volt) olyan feszítõ, furi érzés ott, ha nagyvécéznem kell majd menni. Bocsi, de ez van. Valahogy ott a belek nyomják a megnõtt méhet, vagy nem tom:-) szóval ezer ilyen lesz majd. Ja, meg tegnap este pl. le kellett feküdnöm, mert nagyon sajgott, ilyenkor dobj el mindent, pihi, és elmúlik egy-két óra alatt:-)

12-hetes vagyok, eddig hánytam a 5. -hét óta, vészes hányásom is volt, 2-napja nem hányok tegnap nem volt hányingerem sem ma nagyon jól vagyok semmi bajom és teli vagyok energiával, ugye nincs baj, csak elmúlt végre a hányós idő?

Hétfőn megyek UH-ra,rászámolással most 13-hetes vagyok uh-szerint 12.Van ilyen,hogy 2-3 nap alatt elmúlik egy ennyire intenzív tünet,van már egy 3-évesem de vele nem volt semmi tünetem.

Legjobb válasz: Általában a 12. hétig elmúlnak ezek a tünetek, ha korán jönnek elõ. Persze nem mindenkinél. Jönnek-mennek, nem kell aggódni :)

Általában a 12. hétig elmúlnak ezek a tünetek, ha korán jönnek elõ. Persze nem mindenkinél. Jönnek-mennek, nem kell aggódni :)
elmúlik egyik napról a másikra, nem kell emiatt aggódni, inkább örülj neki :D én is azt teszem mióta nem hányok.
Ne aggódj nekem is a tünetek egyik napról a másikra múlnak /múltak :) 14+5htk
örülj neki hogy elmult. Sokakanak van végig vagy jóval tovább mnt 12. hét. sokaknak igy egyik napról a másikra mulik el.
Nekem a 8.-dik héttõl a 16.-dik hétig folyamatos rosszullétem volt. Aztán egyik napról a másikra elmúlt, mintha elvágták volna.
Nincs hát. Arra figyelj hogy nehogy leess a bicajról és nehogy a hasadra ess!!!!!
A kérdező hozzászólása: jaj nem remélem nem lesz ilyen. egyébként elég jó az egyensúly mert a hátsó ülésben cipelem a 13 kgos lányomat :) de vigyázok mindig leszállok a bucka elõtt, vagy felállok az ülésrõl, de ezt véletlenül nem láttam, .
Én is elég sokáig jártam biciklivel, semmi baja nem lett a lányomnak :-)
Én is tök sokáig jártam biciklivel, úgy kb 20-23 hetes koromig, persze ésszel, a bukkanókat kikerültem, ha lehet azért te se menj bele, gondolom hogy nem szándékos volt, de azért figyelj. :) és nehogy eless. Boldog babavárást :) 33 hkm
én végig bringáztam az elejétõl a végéig (kivéve mikor télen lefagyott) még az utolsó héten is bringával mentem a védõnõhöz, óriás hassal, 4 kg-os babával, menni már nem tudtam úgy nyomta a hólyagomat, jobb volt bringázni, bár elég viccesen néztem ki :D szóval nem baj, csak nagyon figyelj a biztonságotokra!!
Én nem hiszem, hogy baj lenne! Azonban a következõ látogatásod alkalmával említsd meg a nõgyógyászodnak, hogy bicózol! Nekem ez volt az elsõ amirõl letiltott a doki! Lehet, ez csak egyedi eset! Azért jobb a békesség! Jó babavárást kívánok!
5. vagyok a 6. válaszolótól kérdezném, hogy miért tiltott le a doki? mivel indokolta? az enyém is tudta, de még meg is dicsért :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!