Találatok a következő kifejezésre: Ugye nincs aggódni (15 db)

31. héten az átlagosnál több magzatvizet állapított meg az orvosom. Kinek van hasonló tapasztalata? Ugye nincs miért aggódnom? !

voltam már vérvételen, de majd csak két hét múlva megyek újra az orvoshoz.és tudom, hogy fölösleges előre aggódni, de csak ezen jár az eszem....köszi aki ír.

Legjobb válasz: Nekem átlagosnál kevesebb volt a magzatvizem.A több és a kevesebb is jár kockázatokkal, de nem kell aggódni.Manapság ezt már figyelik és ha bármi olyat látnak ami veszélyeztetné a magzatot akkor közbe lépnek. Nekem 2 hetente kellett mennem Uh.-ra e miatt és szerencsére egy hónap múlva megoldódott a probléma magától. Nekem az orvosom aztmondta, hogy figyeljük és nem lesz belõle probléma.Nem is lett.:) 14 hónapos kislány anyukája.:-)

Nekem átlagosnál kevesebb volt a magzatvizem.A több és a kevesebb is jár kockázatokkal, de nem kell aggódni.Manapság ezt már figyelik és ha bármi olyat látnak ami veszélyeztetné a magzatot akkor közbe lépnek. Nekem 2 hetente kellett mennem Uh.-ra e miatt és szerencsére egy hónap múlva megoldódott a probléma magától. Nekem az orvosom aztmondta, hogy figyeljük és nem lesz belõle probléma.Nem is lett.:) 14 hónapos kislány anyukája.:-)
A középsõ lányomnál a 20. héttõl végig az átlagosnál kissé több volt a magzatvíz. Nem derült ki mi okozta, teljesen egészséges.

Mikor fogok menstrualni eloszor szules utan? Ugye nincs miert aggodnom?

5honapja szultem csaszarral,jelenleg is szoptatok.Tudom mindenkinel mas de nem egyszer mondtak hogy 6het utan meg kell jonnie az a normalis.Elso gyerek nem tudom hogy is van.Koszi a valaszokat.

Legjobb válasz: Nem ritka, hogy valakinek 7-8 hónappal utána jön meg elõször. Akkor érdemes elkezdeni aggódni ha egy évvel a szülés után sem jött még meg.

Nem ritka, hogy valakinek 7-8 hónappal utána jön meg elõször. Akkor érdemes elkezdeni aggódni ha egy évvel a szülés után sem jött még meg.
Nekem 3 hónappal a szülés után jött meg, pedig még szoptattam és kiegészítést se kapott a fiam. 6 hónapos koráig csak anyatejet kapott, 11 hónapig szoptattam. És mikor megvolt, akkor is ugyanúgy szopott.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat.Csak ijesztgetik az embert az ismerosok:(Persze nekem se hianyzik a menstrualas:D
Nekem masfel ev utan jott meg. 25 honapos koraig szoptattam a kisfiam
Hát nekem nem jött meg míg szoptattam-egy éves és 3 hetes volt az utolsó szoptatásnál a gyermekem, rá 21 napra meg is jött.De ez mindenkinél változó.
Most is szoptatok(1éve s a lányom)s még sehol semmi:) szerencsére..
Nekem 7hónapos volt a lányom mikor elõször megjött.6hónapig szoptattam.
Ha végleg abbahagyod a szoptatást, és utána 3 hónappal nem jön meg, akkor kell orvoshoz fordulni. Én 10 hónapig szoptattam, 12 hósan jött meg elõször.
Nekem úgy volt, hogy ahogy abbahagytam a szoptatást rögtön visszaállt a ciklusom a rendes kerékvágásba, a szoptatás alatt egyébként csak egyszer jött meg akkor is 3 napra szóval nem volt az igazi. Én is császáros vagyok. Szerintem ne aggódj, van akinek rendesen megjön a szoptatás alatt is van akinek nem, ha nincs egyéb tüneted akkor szerintem nincs baj.
Szia! Én is császárral szültem. 8, 5 hónapra jött meg az elsõ, mikor kevesebbet szopott mint napi 6 alkalom.

Van miért aggódnom? Ugye, nincs?

Még a nyáron Facebook-on egy cikkhez azt a hozzászólást fűztem, hogy: "Rohadt cigányok!!!" Október 22-én egy férfi azt a választ adta a kommentáromhoz, hogy "Ezt még megjárod, te féreg!!!" (vagy valami hasonló).

Legjobb válasz: Nincs. A ciggerek mindig alulmaradnak.

Nincs. A ciggerek mindig alulmaradnak.
az elsõ jól irja :)
Azért ha rádgyújtják a házat, akkor legalább lesz kiindulási pont.
ha tudnám ki vagy* :)
kis náci qurva! tudod mé vagy raszp*unci? mee általánosítassz! ha tudnám rád gyújtanám a házadat te gyáva nethuszár.
Neked is a szád volt nagy, neki is az jó eséllyel.
Bajom? Nekem hálistennek semmi. De ha a kocsma elõtt leereszteném a Huggyos Józsi biciglijinek a gumiját, és ráadásul ezt észrevenné a zélettársa, akkó gyorsan szereznék egy pumpát, oszt fõpumpánám mire a Józsi kigyün!
A kérdező hozzászólása: Dehogy. Nem tudom, mi bajotok van, utolsó két válaszoló.
Mert ma ilyen idõket élünk.
A kérdező hozzászólása: Miért gyújtanák rám?
Én nem lennék ilyen nyugodt a helyedben! A házat akár az elvbarátaid is rádgyújthatják.
A kérdező hozzászólása: Igen, bár hátha nem történik ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon remélem, hogy igazatok van. :) Üldözési mániám van egyébként, és már teljesen kétségbe voltam esve, nehogy felkutassanak... (mert a Facebook-on látszik a településnév is, ahol lakom.)
Nem tudom mennyi idõs vagy, de úgy gondolom, hogy nem kéne így nyilatkozni errõl az etnikai kisebbségrõl, bár másikról sem. Nem tudom, Te hogy reagálnál, ha valaki hasonlóan nyilatkozna rólad és a családodról is így. Mielõtt valaki kitalálja megközelítõleg sem vagyok cigány. Közöm sincs hozzájuk. De csak azt hallani a nagy "fehér" emberektõl, hogy mind unintelligens...Erre itt van jó ellenpéldának ez....Kiváló példája a hülyeségnek. De szerintem nyugodj meg, ha nincs a közeledben ismerõsük akkor megúsztad. De a helyedben meggondolnál, hogy mit írok vagy beszélek. A haverok elõtt cigányozz ne a cigányok elõtt.... Remélem érted mire gondolok és kerüld az ilyen helyzeteket, mert könnyen lehet belõle bajod.

Ugye, nincs miért aggódnom, nem kaptam mérgezést?

Anyukám szokott venni a Tescóban fehér, néha barna csiperkét (nem dobozosat, hanem fatálcából szedhetõt). Csinált gombalevest, ettem két nagy tányérral, és nagyon aggódom, hogy mi van, ha véletlenül gyilkos galóca keveredett közéjük még a Tescóban. Ugye, nem fordulhat ilyen elõ? Honnan szedik a Tescós-fatálcás gombákat?

Legjobb válasz: Biztosan nem. Ezek termesztett gombák, nem az erdõben gyûjtik, a közelükben sincs gyilkos galóca. A nagy áruházaknak visszakövethetõ, nagyobb beszállítóik vannak, nem Pista bácsitól veszik 3 szemenként, amirõl azt sem tudni honnan van. Viszont ha ennyire paranoid vagy, akkor nem árt ezen elgondolkodni...

Biztosan nem. Ezek termesztett gombák, nem az erdõben gyûjtik, a közelükben sincs gyilkos galóca. A nagy áruházaknak visszakövethetõ, nagyobb beszállítóik vannak, nem Pista bácsitól veszik 3 szemenként, amirõl azt sem tudni honnan van. Viszont ha ennyire paranoid vagy, akkor nem árt ezen elgondolkodni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Még ha vadon termõ gombákat is árulnának a Tesco-ban, azt elõtte szigorúan ellenõriztetnék gombaszakértõkkel. Tehát teljesen biztos, hogy a Tescoban vagy más áruházban nincs se gyilkos galóca, se más mérges gomba!
A kérdező hozzászólása: És a piacon sem? Mert a nagyszüleim ott szokták venni.
Elõzõ vagyok. A piacon árult gombákat is meg kell vizsgálniuk gombaszakértõknek!
Nem tudom hány éves vagy, de nem gondolod, hogy ha anyukád nem lenne biztos benne, hogy a gomba ehetõ, meg se venné... Csak nem mérgezné le a családot.

Ugye nincs okom aggódni?

10 hetes terhes vagyok, és utoljára 7 hetesen voltam uh-n, két hete pedig dokinál, de akkor nem vizsgált meg, csak megnézte az eredményeket. Az uh-n gyönyör?en látszott a kis szíve a babónak, és majdnem elolvadtam, amikor láttam.

Legjobb válasz: Nyugi, ilyenkor már a terhességi tünetek enyhülnek. A következõ ultrahangon megint láthatod majd a babád. Ne aggódj, az idegesség a babának is árt.

Nyugi, ilyenkor már a terhességi tünetek enyhülnek. A következõ ultrahangon megint láthatod majd a babád. Ne aggódj, az idegesség a babának is árt.
A kérdező hozzászólása: Jaj már annyira várom!:) Igyekszem nyugtatni magam, nagyokat sétálok meg kellemes zenét hallgatok, de néha nagyon elfog a félelem...
ugyanigy voltam én is. Mindig csak az UH-on nyugodtam meg és utána még egy pár hétig, aztán megint kezdõdött. De ne gondolj rosszra. Ha nincs panaszod hidd el akkor õ is nagyon jól van.
Nekem pl. egyaltalan nem volt semmilyen terhes tunetem, ezert csak akkor lehettem teljesen biztos abban, h ott van (persze uh-ok kivetelevel) mikor 19 hetesen megmozdult :) ) Addig eszre se vettem szinte, h babas vagyok. Ne aggodj! 24 hetes kismama
szia.én ma töltöttem be 11.hetet..és ugyan ugy érzek mint te..én is 7 hetesen voltam ultrahangon, és jövöhéten kell mennem ...akkor is azért hogy kapjak beutalot a tarko redö mérésre.szerintem a legtöbb anya ugy érez mint mi.aggodik..és ez egy életen át fog tartani:Dja amugy nekem is volt szivhangom meg minden..:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat:) Ezek szerint tényleg nincs okom aggódni. Annyira furcsa, hogy a családban mindenki végighányta a terhességet, az is, aki sportolt meg tök jó kondiban volt, én meg, aki a legbetegesebb vagyok, meg sem érzem:) Nagyon jó babavárást nektek!

Nincs okom aggódni, ugye?

26-án lefeküdtem valakivel, menstruáció alatt. A menzesznaptáram szerint 9-16-ig vagyok termékeny, 11-én volt az ovuláció. 25-e óta menstruálok. Óvszerrel védekeztünk, ami elmondása szerint nem szakadt ki, tehát semmi gond nem kéne hogy legyen. Még ha nem is védekeztünk volna, akkor is elég alacsony az esélye, hogy teherbe essek, nem? De volt óvszer, nem tudom miért aggódom mégis éjjel-nappal. Túlságosan félek hogy terhes leszek mivel még fiatal vagyok nagyon. Mit tegyek, hogy megnyugodjak?

Legjobb válasz: Menzi alatt, ráadasul gumival, alaptalan a félelmed. De ha ennyire félsz, irass fel bogyót, mellé óvszer, és úgy már tényleg végképp semmi félnivalód nem lesz! Az állandó félelem megmérgezi az életed, az együttléteket, a kapcsolatod. Ne parázz :)

Menzi alatt, ráadasul gumival, alaptalan a félelmed. De ha ennyire félsz, irass fel bogyót, mellé óvszer, és úgy már tényleg végképp semmi félnivalód nem lesz! Az állandó félelem megmérgezi az életed, az együttléteket, a kapcsolatod. Ne parázz :)
A kérdező hozzászólása: ez a mostani együttlét egy alkalom volt, jelenleg nincs tartós kapcsolatom, de biztos hogy ha lesz, akkor gyógyszer+gumi..
Tényleg fura ez a szorongás. Mennyire vagy fiatal. Nem lehet, hogy még nem kellene szexelned vagy nagyon komoly bizalom mellett?

Nincs okom aggódni, ugye?

Szexeltem egy sraccal, az elejetol fogva ovszer volt rajta es abba is elvezett el, megkerdeztem utana hogy nem lyukas e meg,hogy biztos az ovszerbe elvezett es semmi gond nem volt. Megis kombinal az agyam hogy,valahogy megis terhes vagyok. Amugy a ciklusom 3. Napjan tortent tehat nincs is peteeresem, most meg menstrualok.

Legjobb válasz: nincs

nincs
Ha ennyire parázol akkor minek szexelsz?
A legjobb védekezés az ilyen lányoknak akik ennyire paráznak a szopás! Attól biztosabb nincs! De a zoknit ne hogy le vegyétek az is kell hozzá de csak ha van akkor keresztben csíkos! Ja és az ajtót félig nyitva kell hagyni!
na jó. több ilyen kérdést nem nyitok meg. miért nem Gyakori kérdések-válaszok- és jósda az oldal neve?
Szerintem inkább szedj fogamzásgátlót, akkor hátha nem fogsz ennyire félni. Bár most sem kellene..
képes vagy kiemelni, de lusta vagy beírni ugyanezt a kérdést a keresõbe... kb 531351 ugyanilyen kérdés volt már.

Babam 5honapos mult par napja. Aggaszt h a kis lustija csak egy helyben fekszik amikor lent van, es ugy nezlodik, esze agaban nincs forogni ha elis forditom visszahuppan. Hason pedig utal. Aggodnom kene? Meddig normalis ez?

Legjobb válasz: Az én fiam ugyan 7 és fél éves, de volt baba. Májusban született, és decemberben, amikor már 7 hónapos volt, még semmit nem csinált. Nem mászott, nem forgott, nem ült, stb. Aztán januárban, mintha valami csoda történt volna, egyik nap felült, másik nap elkezdett mászni, és két hét múlva lábra állt és elindult. Ezeket azért tudom ennyire pontosen, mert 5 hónapos kislányom miatt állandóan nézegetem a fiam babanaplóját, mert õ meg már annyi mindent csinál, hogy furcsáltam. Szerintem ne aggódj. A fiúk mindig is lustábbak, legalábbis ezt szokták mondani. Ha mégis aggaszt a dolog, akkor feltétlen beszélj az orvossal és a védõnõvel. Jó babázást.

Az én fiam ugyan 7 és fél éves, de volt baba. Májusban született, és decemberben, amikor már 7 hónapos volt, még semmit nem csinált. Nem mászott, nem forgott, nem ült, stb. Aztán januárban, mintha valami csoda történt volna, egyik nap felült, másik nap elkezdett mászni, és két hét múlva lábra állt és elindult. Ezeket azért tudom ennyire pontosen, mert 5 hónapos kislányom miatt állandóan nézegetem a fiam babanaplóját, mert õ meg már annyi mindent csinál, hogy furcsáltam. Szerintem ne aggódj. A fiúk mindig is lustábbak, legalábbis ezt szokták mondani. Ha mégis aggaszt a dolog, akkor feltétlen beszélj az orvossal és a védõnõvel. Jó babázást.
Azért szerintem szólj a védõnõnek vagy a gyerekdokinak. Az én fiacskám is 5 és fél hónapos volt mire átfordult. És elég lusti volt másokhoz képest, meg késõbb is csinálja a dolgokat (most 15 hós és még nem megy). De õt rendszeresen hasra tettem elõször csak pár percig, aztán egyre nyújtva az idõt. Mert abból lesz a megfordulás meg a kúszás, a 4 kézlábazás , mászás stb. Felülni nekem csak utána ült fel (kb.8 hónaposan).
Próbáld kicsit noszogatni baba-mama torna hasonlók.én azért megemlíteném a védõnõnek..
A kérdező hozzászólása: Oke.Egyepkent noszogatom.Esetleg tud valaki ilyen segito torna gyakorlatokat, amivel segithetem?

Ha voltam strandolni terhesen, de nincs semmi jel fertõzésre, akkor ugye nem kell aggódnom?

Múlt hétvégén voltam aquaparkban, egész nap fürödtem a medencében és csúszdáztam. Tudom, hogy nagy a fertõzésveszély ott, de ha így 1 hét elteltével se érzek semmi tünetet arra, hogy valamit elkaptam volna, akkor ugye nem kell aggódnom? 13 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Ha zárt a méhszájad semmi okod az aggodalomra. (Persze lesznek akik majd ezért a hozzászólásért lepontoznak, de nem a kisújamból szoptam, az orvos mondta, hogy amíg nem nyílik a méhszáj irány a medence és ússzon a kismama minél többet).

Ha zárt a méhszájad semmi okod az aggodalomra. (Persze lesznek akik majd ezért a hozzászólásért lepontoznak, de nem a kisújamból szoptam, az orvos mondta, hogy amíg nem nyílik a méhszáj irány a medence és ússzon a kismama minél többet).
én a 36. hétig aquafitnesseztem és aquadynamicoztam... semmit nem kaptam el. ráadásul az orvos mondta, hogy ezt a fajta sportot válasszam a spinning után (azt a 26. hétig tudtam csinálni)
Inkább azon kellene aggódnod, hogy terhesen nem kéne csúszdaparkba menni, mert nem tesz jót. Maga a fertõzés miatt nem kell annyira aggódni.
Jaj istenem, várandós, nem halálos beteg :D Semmi bajod nem lesz :) )
Az jelenthet veszély, hogy megütöd magad. Terhesen nem kellene csúszdázni, vigyázz magadra jobban!

Inzulinrezisztencia vizsgalatonvoltam, kinek mi a véleménye? Úgy gondolom nincs okom aggódni. Inzulin 0' 8, 8 60' 24, 7 120' 35, 9

Legjobb válasz: Jó lenne a cukrokat is látni, de mondjuk már ez alapján is látszik, hogy ir-es vagy.

Jó lenne a cukrokat is látni, de mondjuk már ez alapján is látszik, hogy ir-es vagy.
3 hónap meforal szedés után nekem is romlottak az eredményeim. Akkor cserélt a doki gyógyszert, azóta Eucreast szedek, és javulnak az eredményeim. És ha a 120 perces inzulinod magasabb, mint a 60 perces, az továbbra sem jó.
Jaaaaaa, hát ha szeded a metet, akkor nyilván jó a homa... :) )))
A kérdező hozzászólása: Èn is szedem ettõl függetlenül továbbra is a Metet, bízom a hatasaban. Sok sikeres terhességet ennek szedése hatására hallottam!!
Nekem 2, 2, a klinikai kép és a terhelés alapján a férjem mégis kiírta a metet, és ezzel sikerült végül teherbeesnem három hónap után. 2. voltam
A kérdező hozzászólása: IR Homa indexem: 1, 84 Normális<2 Valószínû>2, 5(felnõtt) Diabetes>5, 0 Szóval nem értem ez miért nem jó ?
A kérdező hozzászólása: Az összértékem 2 alatt van mi NEM inzulinrezisztencia!
Ha a 120 perces magasabb, mint a 60 perces, az egyáltalán nem jó! Akkor már visszafelé kellene mennie az inzulinnak! Diétát tartod rendesen, és mozogsz is a metformin mellé?
A kérdező hozzászólása: Igen próbàlok odafigyelni.
Hát az lehet. Diétát tartod?
A kérdező hozzászólása: Megmyugodtam, gyerekvállalás miatt nézték. Nem sikerül teherbe esni. Igaz 3 hónapja szedem a Metformint, lehet attól jó vagy jobb az eredmény.
Cukrod az jó, az inzulinra én is azt mondanám mint a 2-es, enyhe ir, nem vészes.
A kérdező hozzászólása: Cukrom: 0' 4, 7 60, 5, 7 120' 5, 5
Nagy gond nincs, de enyhe IR azért látszik... Ne a referenciákat nézd, a szabály, hogy az éhgyomri 4-5 körül jó, és a terheltek nem lehetnek 25 fölött, plusz max. az éhgyomri 5x. Nálam az éhgyomri 9.8, a 60 perces 140, a 120 perces meg 60 volt, és a Mensmentisben még erre is azt mondták, hogy nem vészes. Szóval ebbõl, és a referenciákból is azt gondolom, hogy a tiéddel nagy gond nincs, enyhe IR lehet.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk még mindíg jobb mint 100 fölötti eredmény! Látok olyanokat is :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!