Találatok a következő kifejezésre: Ugye nincs aggódni (12 db)

31. héten az átlagosnál több magzatvizet állapított meg az orvosom. Kinek van hasonló tapasztalata? Ugye nincs miért aggódnom? !

voltam már vérvételen, de majd csak két hét múlva megyek újra az orvoshoz.és tudom, hogy fölösleges előre aggódni, de csak ezen jár az eszem....köszi aki ír.

Legjobb válasz: Nekem átlagosnál kevesebb volt a magzatvizem.A több és a kevesebb is jár kockázatokkal, de nem kell aggódni.Manapság ezt már figyelik és ha bármi olyat látnak ami veszélyeztetné a magzatot akkor közbe lépnek. Nekem 2 hetente kellett mennem Uh.-ra e miatt és szerencsére egy hónap múlva megoldódott a probléma magától. Nekem az orvosom aztmondta, hogy figyeljük és nem lesz belõle probléma.Nem is lett.:) 14 hónapos kislány anyukája.:-)

Nekem átlagosnál kevesebb volt a magzatvizem.A több és a kevesebb is jár kockázatokkal, de nem kell aggódni.Manapság ezt már figyelik és ha bármi olyat látnak ami veszélyeztetné a magzatot akkor közbe lépnek. Nekem 2 hetente kellett mennem Uh.-ra e miatt és szerencsére egy hónap múlva megoldódott a probléma magától. Nekem az orvosom aztmondta, hogy figyeljük és nem lesz belõle probléma.Nem is lett.:) 14 hónapos kislány anyukája.:-)
A középsõ lányomnál a 20. héttõl végig az átlagosnál kissé több volt a magzatvíz. Nem derült ki mi okozta, teljesen egészséges.

Mikor fogok menstrualni eloszor szules utan? Ugye nincs miert aggodnom?

5honapja szultem csaszarral,jelenleg is szoptatok.Tudom mindenkinel mas de nem egyszer mondtak hogy 6het utan meg kell jonnie az a normalis.Elso gyerek nem tudom hogy is van.Koszi a valaszokat.

Legjobb válasz: Nem ritka, hogy valakinek 7-8 hónappal utána jön meg elõször. Akkor érdemes elkezdeni aggódni ha egy évvel a szülés után sem jött még meg.

Nem ritka, hogy valakinek 7-8 hónappal utána jön meg elõször. Akkor érdemes elkezdeni aggódni ha egy évvel a szülés után sem jött még meg.
Nekem 3 hónappal a szülés után jött meg, pedig még szoptattam és kiegészítést se kapott a fiam. 6 hónapos koráig csak anyatejet kapott, 11 hónapig szoptattam. És mikor megvolt, akkor is ugyanúgy szopott.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat.Csak ijesztgetik az embert az ismerosok:(Persze nekem se hianyzik a menstrualas:D
Nekem masfel ev utan jott meg. 25 honapos koraig szoptattam a kisfiam
Hát nekem nem jött meg míg szoptattam-egy éves és 3 hetes volt az utolsó szoptatásnál a gyermekem, rá 21 napra meg is jött.De ez mindenkinél változó.
Most is szoptatok(1éve s a lányom)s még sehol semmi:) szerencsére..
Nekem 7hónapos volt a lányom mikor elõször megjött.6hónapig szoptattam.
Ha végleg abbahagyod a szoptatást, és utána 3 hónappal nem jön meg, akkor kell orvoshoz fordulni. Én 10 hónapig szoptattam, 12 hósan jött meg elõször.
Nekem úgy volt, hogy ahogy abbahagytam a szoptatást rögtön visszaállt a ciklusom a rendes kerékvágásba, a szoptatás alatt egyébként csak egyszer jött meg akkor is 3 napra szóval nem volt az igazi. Én is császáros vagyok. Szerintem ne aggódj, van akinek rendesen megjön a szoptatás alatt is van akinek nem, ha nincs egyéb tüneted akkor szerintem nincs baj.
Szia! Én is császárral szültem. 8, 5 hónapra jött meg az elsõ, mikor kevesebbet szopott mint napi 6 alkalom.

Van miért aggódnom? Ugye, nincs?

Még a nyáron Facebook-on egy cikkhez azt a hozzászólást fűztem, hogy: "Rohadt cigányok!!!" Október 22-én egy férfi azt a választ adta a kommentáromhoz, hogy "Ezt még megjárod, te féreg!!!" (vagy valami hasonló).

Legjobb válasz: Nincs. A ciggerek mindig alulmaradnak.

Nincs. A ciggerek mindig alulmaradnak.
az elsõ jól irja :)
Azért ha rádgyújtják a házat, akkor legalább lesz kiindulási pont.
ha tudnám ki vagy* :)
kis náci qurva! tudod mé vagy raszp*unci? mee általánosítassz! ha tudnám rád gyújtanám a házadat te gyáva nethuszár.
Neked is a szád volt nagy, neki is az jó eséllyel.
Bajom? Nekem hálistennek semmi. De ha a kocsma elõtt leereszteném a Huggyos Józsi biciglijinek a gumiját, és ráadásul ezt észrevenné a zélettársa, akkó gyorsan szereznék egy pumpát, oszt fõpumpánám mire a Józsi kigyün!
A kérdező hozzászólása: Dehogy. Nem tudom, mi bajotok van, utolsó két válaszoló.
Mert ma ilyen idõket élünk.
A kérdező hozzászólása: Miért gyújtanák rám?
Én nem lennék ilyen nyugodt a helyedben! A házat akár az elvbarátaid is rádgyújthatják.
A kérdező hozzászólása: Igen, bár hátha nem történik ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon remélem, hogy igazatok van. :) Üldözési mániám van egyébként, és már teljesen kétségbe voltam esve, nehogy felkutassanak... (mert a Facebook-on látszik a településnév is, ahol lakom.)
Nem tudom mennyi idõs vagy, de úgy gondolom, hogy nem kéne így nyilatkozni errõl az etnikai kisebbségrõl, bár másikról sem. Nem tudom, Te hogy reagálnál, ha valaki hasonlóan nyilatkozna rólad és a családodról is így. Mielõtt valaki kitalálja megközelítõleg sem vagyok cigány. Közöm sincs hozzájuk. De csak azt hallani a nagy "fehér" emberektõl, hogy mind unintelligens...Erre itt van jó ellenpéldának ez....Kiváló példája a hülyeségnek. De szerintem nyugodj meg, ha nincs a közeledben ismerõsük akkor megúsztad. De a helyedben meggondolnál, hogy mit írok vagy beszélek. A haverok elõtt cigányozz ne a cigányok elõtt.... Remélem érted mire gondolok és kerüld az ilyen helyzeteket, mert könnyen lehet belõle bajod.

Ugye, nincs miért aggódnom, nem kaptam mérgezést?

Anyukám szokott venni a Tescóban fehér, néha barna csiperkét (nem dobozosat, hanem fatálcából szedhetõt). Csinált gombalevest, ettem két nagy tányérral, és nagyon aggódom, hogy mi van, ha véletlenül gyilkos galóca keveredett közéjük még a Tescóban. Ugye, nem fordulhat ilyen elõ? Honnan szedik a Tescós-fatálcás gombákat?

Legjobb válasz: Biztosan nem. Ezek termesztett gombák, nem az erdõben gyûjtik, a közelükben sincs gyilkos galóca. A nagy áruházaknak visszakövethetõ, nagyobb beszállítóik vannak, nem Pista bácsitól veszik 3 szemenként, amirõl azt sem tudni honnan van. Viszont ha ennyire paranoid vagy, akkor nem árt ezen elgondolkodni...

Biztosan nem. Ezek termesztett gombák, nem az erdõben gyûjtik, a közelükben sincs gyilkos galóca. A nagy áruházaknak visszakövethetõ, nagyobb beszállítóik vannak, nem Pista bácsitól veszik 3 szemenként, amirõl azt sem tudni honnan van. Viszont ha ennyire paranoid vagy, akkor nem árt ezen elgondolkodni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Még ha vadon termõ gombákat is árulnának a Tesco-ban, azt elõtte szigorúan ellenõriztetnék gombaszakértõkkel. Tehát teljesen biztos, hogy a Tescoban vagy más áruházban nincs se gyilkos galóca, se más mérges gomba!
A kérdező hozzászólása: És a piacon sem? Mert a nagyszüleim ott szokták venni.
Elõzõ vagyok. A piacon árult gombákat is meg kell vizsgálniuk gombaszakértõknek!
Nem tudom hány éves vagy, de nem gondolod, hogy ha anyukád nem lenne biztos benne, hogy a gomba ehetõ, meg se venné... Csak nem mérgezné le a családot.

Ugye nincs okom aggódni?

10 hetes terhes vagyok, és utoljára 7 hetesen voltam uh-n, két hete pedig dokinál, de akkor nem vizsgált meg, csak megnézte az eredményeket. Az uh-n gyönyör?en látszott a kis szíve a babónak, és majdnem elolvadtam, amikor láttam.

Legjobb válasz: Nyugi, ilyenkor már a terhességi tünetek enyhülnek. A következõ ultrahangon megint láthatod majd a babád. Ne aggódj, az idegesség a babának is árt.

Nyugi, ilyenkor már a terhességi tünetek enyhülnek. A következõ ultrahangon megint láthatod majd a babád. Ne aggódj, az idegesség a babának is árt.
A kérdező hozzászólása: Jaj már annyira várom!:) Igyekszem nyugtatni magam, nagyokat sétálok meg kellemes zenét hallgatok, de néha nagyon elfog a félelem...
ugyanigy voltam én is. Mindig csak az UH-on nyugodtam meg és utána még egy pár hétig, aztán megint kezdõdött. De ne gondolj rosszra. Ha nincs panaszod hidd el akkor õ is nagyon jól van.
Nekem pl. egyaltalan nem volt semmilyen terhes tunetem, ezert csak akkor lehettem teljesen biztos abban, h ott van (persze uh-ok kivetelevel) mikor 19 hetesen megmozdult :) ) Addig eszre se vettem szinte, h babas vagyok. Ne aggodj! 24 hetes kismama
szia.én ma töltöttem be 11.hetet..és ugyan ugy érzek mint te..én is 7 hetesen voltam ultrahangon, és jövöhéten kell mennem ...akkor is azért hogy kapjak beutalot a tarko redö mérésre.szerintem a legtöbb anya ugy érez mint mi.aggodik..és ez egy életen át fog tartani:Dja amugy nekem is volt szivhangom meg minden..:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat:) Ezek szerint tényleg nincs okom aggódni. Annyira furcsa, hogy a családban mindenki végighányta a terhességet, az is, aki sportolt meg tök jó kondiban volt, én meg, aki a legbetegesebb vagyok, meg sem érzem:) Nagyon jó babavárást nektek!

Babam 5honapos mult par napja. Aggaszt h a kis lustija csak egy helyben fekszik amikor lent van, es ugy nezlodik, esze agaban nincs forogni ha elis forditom visszahuppan. Hason pedig utal. Aggodnom kene? Meddig normalis ez?

Legjobb válasz: Az én fiam ugyan 7 és fél éves, de volt baba. Májusban született, és decemberben, amikor már 7 hónapos volt, még semmit nem csinált. Nem mászott, nem forgott, nem ült, stb. Aztán januárban, mintha valami csoda történt volna, egyik nap felült, másik nap elkezdett mászni, és két hét múlva lábra állt és elindult. Ezeket azért tudom ennyire pontosen, mert 5 hónapos kislányom miatt állandóan nézegetem a fiam babanaplóját, mert õ meg már annyi mindent csinál, hogy furcsáltam. Szerintem ne aggódj. A fiúk mindig is lustábbak, legalábbis ezt szokták mondani. Ha mégis aggaszt a dolog, akkor feltétlen beszélj az orvossal és a védõnõvel. Jó babázást.

Az én fiam ugyan 7 és fél éves, de volt baba. Májusban született, és decemberben, amikor már 7 hónapos volt, még semmit nem csinált. Nem mászott, nem forgott, nem ült, stb. Aztán januárban, mintha valami csoda történt volna, egyik nap felült, másik nap elkezdett mászni, és két hét múlva lábra állt és elindult. Ezeket azért tudom ennyire pontosen, mert 5 hónapos kislányom miatt állandóan nézegetem a fiam babanaplóját, mert õ meg már annyi mindent csinál, hogy furcsáltam. Szerintem ne aggódj. A fiúk mindig is lustábbak, legalábbis ezt szokták mondani. Ha mégis aggaszt a dolog, akkor feltétlen beszélj az orvossal és a védõnõvel. Jó babázást.
Azért szerintem szólj a védõnõnek vagy a gyerekdokinak. Az én fiacskám is 5 és fél hónapos volt mire átfordult. És elég lusti volt másokhoz képest, meg késõbb is csinálja a dolgokat (most 15 hós és még nem megy). De õt rendszeresen hasra tettem elõször csak pár percig, aztán egyre nyújtva az idõt. Mert abból lesz a megfordulás meg a kúszás, a 4 kézlábazás , mászás stb. Felülni nekem csak utána ült fel (kb.8 hónaposan).
Próbáld kicsit noszogatni baba-mama torna hasonlók.én azért megemlíteném a védõnõnek..
A kérdező hozzászólása: Oke.Egyepkent noszogatom.Esetleg tud valaki ilyen segito torna gyakorlatokat, amivel segithetem?

Inzulinrezisztencia vizsgalatonvoltam, kinek mi a véleménye? Úgy gondolom nincs okom aggódni. Inzulin 0' 8, 8 60' 24, 7 120' 35, 9

Legjobb válasz: Jó lenne a cukrokat is látni, de mondjuk már ez alapján is látszik, hogy ir-es vagy.

Jó lenne a cukrokat is látni, de mondjuk már ez alapján is látszik, hogy ir-es vagy.
3 hónap meforal szedés után nekem is romlottak az eredményeim. Akkor cserélt a doki gyógyszert, azóta Eucreast szedek, és javulnak az eredményeim. És ha a 120 perces inzulinod magasabb, mint a 60 perces, az továbbra sem jó.
Jaaaaaa, hát ha szeded a metet, akkor nyilván jó a homa... :) )))
A kérdező hozzászólása: Èn is szedem ettõl függetlenül továbbra is a Metet, bízom a hatasaban. Sok sikeres terhességet ennek szedése hatására hallottam!!
Nekem 2, 2, a klinikai kép és a terhelés alapján a férjem mégis kiírta a metet, és ezzel sikerült végül teherbeesnem három hónap után. 2. voltam
A kérdező hozzászólása: IR Homa indexem: 1, 84 Normális<2 Valószínû>2, 5(felnõtt) Diabetes>5, 0 Szóval nem értem ez miért nem jó ?
A kérdező hozzászólása: Az összértékem 2 alatt van mi NEM inzulinrezisztencia!
Ha a 120 perces magasabb, mint a 60 perces, az egyáltalán nem jó! Akkor már visszafelé kellene mennie az inzulinnak! Diétát tartod rendesen, és mozogsz is a metformin mellé?
A kérdező hozzászólása: Igen próbàlok odafigyelni.
Hát az lehet. Diétát tartod?
A kérdező hozzászólása: Megmyugodtam, gyerekvállalás miatt nézték. Nem sikerül teherbe esni. Igaz 3 hónapja szedem a Metformint, lehet attól jó vagy jobb az eredmény.
Cukrod az jó, az inzulinra én is azt mondanám mint a 2-es, enyhe ir, nem vészes.
A kérdező hozzászólása: Cukrom: 0' 4, 7 60, 5, 7 120' 5, 5
Nagy gond nincs, de enyhe IR azért látszik... Ne a referenciákat nézd, a szabály, hogy az éhgyomri 4-5 körül jó, és a terheltek nem lehetnek 25 fölött, plusz max. az éhgyomri 5x. Nálam az éhgyomri 9.8, a 60 perces 140, a 120 perces meg 60 volt, és a Mensmentisben még erre is azt mondták, hogy nem vészes. Szóval ebbõl, és a referenciákból is azt gondolom, hogy a tiéddel nagy gond nincs, enyhe IR lehet.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk még mindíg jobb mint 100 fölötti eredmény! Látok olyanokat is :(

Ha kb 3 orára sex után megjött a menszeszem akkor nincs okom azért aggodnom hogy terhes lettem ügye?

Legjobb válasz: jóóember hol élsz Te,a marson? kétpetéjû ikreket az ufók hozzák?? ne legyéé má hígagyú!

jóóember hol élsz Te, a marson? kétpetéjû ikreket az ufók hozzák?? ne legyéé má hígagyú!
jónagy tévhit hogy pont akkor nem eshetett teherbe..nem hallottatok még olyanról h 2 pete száll le, és csak az egyik válik le, a másik pedig csak késõbb? mert van ilyen, és az h nem engedte beléd, az a legrosszabb védekezés, mert szex közben is váladékozik a pénisz, és közepes mértékben megtermékenyítõképességgel bír ez a "váladék" SZÓVAL RETTEGJ!
nem lesz gond, mert megjott!
Attól függ védekeztetek-e?!
Ja amirol beszelsz az viszont szex es nem sex. Bocs de annyira zavart:D
Ezek nem csak ijesztgetesek. Az utolso altal hulyenek titulalt valaszolok lehet hogy tanultak biologiat. A bolcs utolsoval ellentetben. Kicsi az esely nagyon hogy teherbe estel, de nullanal nagyobb azert a valoszinusege. De kar miatta aggodni, legkozelebb vedekezzetek inkabb. Azert kb 0, 5% esely miatt ne allj neki most parazni.
jajj ne idegeskedj!! nem lesz baj! tuti nem vagy terhes!! a sok kis hülye meg ijesztget csak!! :) ) Na aggódj!! Személyes tapasztalat!! (tudom nem minden ember egyforma, de ez esélytelen)
nem kell parazni, de maskor gumi..
Elég kevés esélye van h terhes leszel, de attól még ott van.
Olyan nics, hogy két pete száll le. Egyszerre csak EGY pete lehet a petevezetékben. És egyik hónapban az egyik petefészek, a másik hónapban pedig a másik petefészek termeli azt az EGY petesejtet.
A sperma napokig elél benned, viszont tényleg nagyon kevés az esélye ebben az esetben, mert pont megjött, tehát nincs benned most petesejt, amit meg tudna termékenyíteni a sperma. Menzesz alatt iszonyú kicsi az esély a teherbeesésre. De attól még védekezni KELL!
A kérdező hozzászólása: ovszert*
A kérdező hozzászólása: nem használtunk oyszert...de nem élvezet belém
ha védekeztetek akkor nincs, de bármikor teherbe lehet esni, ezt ne felejtsd el.(bár ilyenkor azért nem sok esély van rá, de spontán peteérés bármikor lehetet, a nõvérem is most vár babát és akkor esett teherbe amikor nem igazán lehetett volna elvileg)
Mindig van rá esély sose feledd, ilyen esetben is, és attól hogy nem fordult még elõ valakivel megtörténhet, amúgy hány éves vagy, hogy nem védekeztek?esetleg akartok már gyereket?

Két napja smároltam egy csávóval. Kiverte majd durván fogalmazva belém jött, óvszer nélkül. Nincs okom aggódni ugye?

Légyszi segtsetek baromi fontos:S ja és ez a menstruációm után 3nappal történt.

Legjobb válasz: Aggódjál csak nyugodtan...van miért :D

Aggódjál csak nyugodtan...van miért :D
Én máris aggódok. :)
inkább legyen Nintendó
De buta egy k*rva vagy, már bocs! Tényleg ilyen hülye vagy? Kiverte, ott a sperma a [email protected]án és beengeded a hüvelyedbe. Mi lesz a gyerek neve? Légyszi egy üzit majd nekem, köszi! :D
ha csak smároltatok és szájbadugott, akkor nincs okod aggodni.
aggódjál..
"szal nemtelejsen dugott meg" Áááh, ez kész!... XD Nincs olyan, hogy kicsit vagy nagyon, vagy teljesen vagy részben. Ha benned volt, akkor megdugott, nem kell ezt szépíteni.
olyan 13-14 vagy? mert sztem neked nagyon nem kéne szexel foglalkoznod, túl hülye vagy, ráadásul ha 17 alatt vagy még fiatal is vagy hozzá, de neked úgyis felesleges beszélni, kutyából nem lesz szalonna, aggódjál csitrike
gyorsan 72 órás tabi ha még nem késõ mer jön a baba és ezt komolyan mondom
GYIVI ilyen balesetek miatt van tele.Van miért aggodnod!!!!
Szörnyû, hogy manapság ilyen embereknek lesznek gyerekei...
Utolsónál a pont.
Biztos kedves fickó....(de az is hülye aki hagyja)
"elõtte, és utána kb 3 napig biztonságosabb sokkal, mint máskor" BiztonságosABB, de nem biztonságos. Szóval a kérdezõ csak aggódjon szépen.
Elvileg szerencséd volt, de csak, mert a mesi utáni harmadik nap miatt. mert elõtte, és utána kb 3 napig biztonságosabb sokkal, mint máskor. akkor klevésbé foganhat meg gyerek (ronaldó tetszett :D:D ) Amúgy én is aggódnék, de nem a sperma miatt, hanem az eszed miatt. Elõször is, pár nappal a smárolás után miért engeded a puncikádba? Ha meg engeded, akkor miért nem védekezel? sok pasi letojja, hogya lány védekezik-e, azt gondolja, õ baja, oldja meg õ. Azért a nevét kérdezd meg, hogy a gyerektartást tudd kire iratni :D
Igen, lehetsz. Fõleg, hogy elõtte kiverte. A húgycsövében még maradtak spermiumok... De még jó, hogy megzavartak. Mégis meddig csináltátok volna így? Ha szerencséd van, akkor nem esel teherbe.
A kérdező hozzászólása: mondjuk az hogy megzavaartak..
Kamu.
Legyen a neve lakatos eszmeralda/ronaldó!
2 centire bögdös a barátod? Szeritned normális, kedves kérdezõ? Mit csinált a csücskével? Oké, izgató tud lenni a makkal való simogatás, de ha simán bedugja, az még nem.
A kérdező hozzászólása: de csak épp hogy belém jött szal nemtelejsen dugott meg meg nem élvezett belém .. kb 2ccentire ha bennem volt akkoris?:S
Na! Nem írtad, hogy akkor mi lett? Csináltál terhestesztet? Megírhatnád egy mondatban! Meg azt is, hogy Ronaldó, vagy Eszmeralda lett-e!

Igaz nincs okom aggódni? Ha nem múlt el a hányinger akkor ugye biztos nem halt el a baba?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdésedet!Miért halt volna el a babád?

Nem értem a kérdésedet!Miért halt volna el a babád?
A kérdező hozzászólása: Sajnos már volt két missedem, de akkor semmi tünetem nem volt. Most 8 hetes vagyok és szinte egésznapos hányingerem van. Azért tettem fel a kérdést, hogy ez ugye jót jelent?
Szerintem nincs okod aggódni, nyugodj meg biztos minden rendben van a babuciddal!Mindig gondolkodj pozitívan és minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálok csak a jóra gondolni!
az jót jelent hogy nem múlt el a hányingered, de ha el fog múlni sem jelenti azt hogy elhalt a babád.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!