Találatok a következő kifejezésre: Ugye nincs a babának attól hogy (2 db)

Ugye nincs baja a babának attól hogy én nem igazán hízok?

Aggódom! A 22. hétig szépen rakódtak rám a kilók. Addig fel is szedtem 5 kg-ot, de most megállt. Két nap múlva leszek 25 hetes, 22. hétt?l semmit nem híztam. A 22. hétt?l nem ettem édességet, diétázgattam, mert vizes voltam egy kicsit. Most viszont elkezdtem normálisan enni, mert megijedtem.

Legjobb válasz: Ennyit teyz a nasizás..mármint a kilókat.Én a 22dik hétig nem híztam semmit,aztán jöttek a nasik és fel is pattant 6kiló.Most diétázgatok saját ütemben,2kiló ment így efl,de ha nagyon kívánom a csokit eszek 1-2kockát.Nyugi semmi baja a picinek,ráadásul most iszonyat meleg van az ember ennii sem nagyon bír.Ne aggódj a baba elveszi ami kell neki.34hetes kismama

Ennyit teyz a nasizás..mármint a kilókat.Én a 22dik hétig nem híztam semmit, aztán jöttek a nasik és fel is pattant 6kiló.Most diétázgatok saját ütemben, 2kiló ment így efl, de ha nagyon kívánom a csokit eszek 1-2kockát.Nyugi semmi baja a picinek, ráadásul most iszonyat meleg van az ember ennii sem nagyon bír.Ne aggódj a baba elveszi ami kell neki.34hetes kismama
Szerintem nem lehet baja. Az orvos mondaná, ha lenne! Barátnõm is kb. ennyit szedett fel, nem is igazán látszik még rajta a terhesség. Õ is aggódott, az orvosa mondta neki, h ne aggódjon semmi baj nincs a babóval.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató választ! Én is abban bízok, hogy elveszi ami neki kell. Reggelizek ebédelek vacsorázok normálisan, napközben pedig csak gyümölcs!
A kérdező hozzászólása: Jövõheten megyek orvoshoz, õ majd bitos megnyugtat!
Szia Leendõ anyuka! Én is így voltam ezzel egészen a hatodik hónapig, hogy nem híztam szinte semmit, mivel én sok gyümölcsöt és zöldséget kívánta. Attó meg ki hízik? Október 11-re voltam kiírva a szülésre, de a kis pocaklakó már szeptember 24-én kisietett a nagyvilágba. Így is 3, 5 kg, és 53 centivelszületett meg. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogyha sok vitamint eszel/gyümölcs-zöldség/ akkor semmi baj nem lehet. Nyugi!!
Most én is így vagyok vele mint te most vagyok 26 hetes de 1 hónapja inkább fogytam 1-2kilót mindt híztam. Mi az elején szedtük fel. Nekem nagyon jó étvágyam volt az elején, most már alig tudok enni, de vitamint szedek. Ami kell a babának azt elveszi, csak vigyázz a fogaidra meg a csontjaidra.
Vagy pl gondolj azokra akiknek kényszerbõl diétáznia kell(mondjuk cukrosak), õk sem híznak 1kg-ot sem pl:én.És a baba mégis rendben van.
A kérdező hozzászólása: Most már megnyugodtam, köszönöm nektek kedves válaszolók!
Én most vagyok 21 hetes, és eddig 3 kilót híztam. A doki meg i jegyezte múltkor, hogy ez nem elég, mert csak fél kiló jött rám az elmúlt négy hétben. De így 66 kiló vagyok. Ha 56-ról indultam volna, akkor tényleg kevés lenne, de nem vagyok nagyonvékony alkat. A baba pedig szépen fejlõdik, a víz is rendben, nem értem akkor miért kéne többet hízni! Ne aggódj, biztosan minden rendben!
Elsõ vagyok, mindkettõ baba fiú, elsõ 3400 g, második 4450g. Én 55 kg vagyok. :)
Nekem az elsõ gyerekkel alig volt hasam. A másodikkal meg hatalmas. Semmit nem jelent szerintem a has mérete. Esetleg kicsit hátrébb fekszik a baba vagy valami ilyesmi. Biztos nincs semmi baj. Remélem!! Jó babavárást!
Csatlakozom. Elsõ babával alig volt hasam és alig híztam, lány lett, másodikkal már két hónaposan is azt hitték hat hónapos vagyok:D , 20 kilót híztam, fiú lett és 3650 grammal született.
Szia semmi baj a 32 heti uh a z kötelezõ!Én is 32 hetes vagyok:-))
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, legalább megnyugodtam:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!