Találatok a következő kifejezésre: Ugye nincs a (1998 db)

22 hetes kismama vagyok, és elég sűrűn szokott szúrni lennt a hasam. Nagyon aggódok, hogy mitől lehet ez. Ugye nincs a picikémnek semmi baja?

Legjobb válasz: Szió!Én mióta szedem a magne B6-ot azóta meg szüntek ezek a dolgok.Én is sokkat szenvedtem,hasszúrás,görcs,és elmult.Napi 2x1 szedek bellõle.18 hetes kismami

Szió!Én mióta szedem a magne B6-ot azóta meg szüntek ezek a dolgok.Én is sokkat szenvedtem, hasszúrás, görcs, és elmult.Napi 2x1 szedek bellõle.18 hetes kismami
Nincs, ne aggodj-föleg ha minden nap érzed a picurka mozgasat!Több mint valószínü nõ a méhed, tágulnak a szalagok és azért faj.Én is voltam így.Nem tudom, hogy szedsz-e Magne B6-ot, de csak javasolni tudom, nekem is az segít(2szer2 szedj naponta).üdv.28hetes pocakos
Nincs ez normális dolog ahogy nyúlnak a szallagok meg nõ a méh.Üdv 32hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ. :) iszonyú aggódós vagyok, és már ha fél napot nem érzem a picikém mozgását, már tiszta ideges vagyok nehogy valami baj legyen.Az ülõ munkától nem lehet?Napi 11 órát dolgozom, és ülõ munka.
Húha!Az nagyon sok, napi 11ora ülõ munka plané mert a hátad, gerinced, lábaidnak sem tesz jót.Probáld csökkenteni a munkaidõdet 8 orára, 11tul sok.De ha ennyit kell dolgoznod-meg amugy is-tarts oránként 10perces sétaszünetet-föleg a vérkeringés miatt(bár a méhednek sem tesz jót az a sok ülés):( 2.válaszoló
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nem tesz jót, és lehet el is fogok menni táppénzre miatta, mert nem teljesen megoldható, hogy óránként el tudjak menni sétálni.Meg az emberek is elég idegesítõek szoktak lenni.(vodánál dolgozom, és velünk üvöltenek mindenért)
Júj!!!Hát akkor meg pláne, menj táppénzre, nincs értelme kockáztatni és hadd ne kiabáljanak veled(kismamával)a sok "lökött" utas, nem éri meg idegeskedni.Menj táppénzre éa várd nyugodt körülmények között a babád, hidd el megéri.Én is azt teszem és olyan jó.:) Hidd el nem te lennél az elsõ meg az utolso sem!Boldog babavárást!28hetes kismama 2.válaszoló

26hetet betöltött kismama vagyok. Egész éjjel a köldököm felett meg volt keményedve a hasam, de csak ott, és 1 kis dudor is volt. Nagyon nyomott valami idegfélét, lehet, hogy a kisfiam volt? Ugye nincs a babónak semmi baja?

Legjobb válasz: Szia szerintem a babád volt nekem is mindig ott volt meg oldalt és még föjebb megy malyd nekem most szinte a bordáimnál van 36 hetes kismama

Szia szerintem a babád volt nekem is mindig ott volt meg oldalt és még föjebb megy malyd nekem most szinte a bordáimnál van 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat, és már ilyen hamar tud nyomni valami ideget ez a kismanó?
Semmi baja, épp ellenkezõleg! Jól fejlett szép nagy és erõs baba lesz!!! :) Üdv, egy néggyermekes boldog anyuka.
nálam is igy volt, most meg már látszik, ahogy kidudorodik a feneke.. :-) az a babád, minden rendben. fog még helyezkedni, csak úgy hullámzik majd a pocakod.. :-) ha méhösszehúzódásod lenne, akkor az egész hasad bekeményedne, mintha telepakolták volna kõvel. De Te csak a kisbabád érzed. Csodálatos érzés.. 33 hetes pocakos

Már 12 napja fogamzásgátlót szedek, a menstruációm első napján vettem be az első szemet. Ugye nincs rá esély, hogy terhes vagyok?

A vérzés megindulásától kezdve pár óra elteltével vettem be az els?t, azóta rendszeresen, ugyanabban az id?pontban veszem be a gyógyszert. Közben volt kis mennyiség?, mellékhatásként fellép? vérzésem. A barátom szerint nincs miért aggódnom, én mégis félek egy picit.

Legjobb válasz: ha rendesen szeded nem hagytál ki akkor nincs illetve minimális mert ugye egyik fogamzásgátló modszer sem 100 százalékos

ha rendesen szeded nem hagytál ki akkor nincs illetve minimális mert ugye egyik fogamzásgátló modszer sem 100 százalékos
Amíg a fogamzásgátló hatni kezd, az minimum 1 hónap, de az orvosnak el kellett volna mondania, vagy elolvashattad volna az útmutatót. Nagyon is van esélyed a terhességre, mivel ennyi idõ után még nem ad védettséget.
Ezzel vitatkoznék, kedves utolsó, ill. azzal hogy a tájékoztatóban mi szerepel. Én leglább 4 félének a tájékoztatóját olvastam már, mindegyikben az van, ha rendszeresen szeded, és sem hányásos sem hasmenéses megbetegedés következtében nincs esély rá, hogy felszívódás elõtt kikerült a szervezetbõl, akkor már az elsõ naptól lehet bármilyen más védekezés nélkül szexelni, mert már védettséget ad. Szerintem ha aggódsz emiatt, akkor az orvosodat, vagy egy gyógyszerészt kérdezz meg, biztosabb, mint a mi véleményünk.
a 2es vagy nem szedett még fogamzásgátlót vagy csak szivatni akar, 3as tökéletesen leirta
Utolsó, valóban, ezért írtam, hogy a tájékoztatót olvassa el, mivel ilyen gyógyszerrel még nem volt dolgom. Én anno milligestet szedtem és nekem még azt mondta az orvos, hogy ha teljesen biztos akarok lenni a hatásában, akkor várjak 3 hónapot. Én akkor sem gondolom, hogy egy nap után már védettséget adna, de attól még én is tévedhetek. Ezért a legcélszerûbb az orvostól tudakozódni, nem mások véleményére alapozni.
NINCS!
Egy ismerõsöm megérezte a fogantatás utáni 3-4. napon, hogy õ bizony terhes lett. Mindkét babánál. De ezek a történetek fehér holló számba mennek, ebben ne nagyon bízz. És már éreztem/hittem minden elképzelhetõ tünetet, mégsem voltam terhes. Aztán amikor meg pozitív lett a teszt, csak annyit éreztem, hogy melegem van rettenetesen. Aztán pár napra rá elvetéltem sajnos. :-(
Ha kizárt ha nem, én mindkét terhességemnél pár nappal ovu után tudtam, hogy sikerült, zsibbadt a szám, fémes ízt éreztem és állandóan álmos voltam, szúrkált a petefészkem, belázasodtam stb, lehet lepontozni ..minden szervezet másként reagál egyes a szervezetükben lezajló folyamatokra.
Nincs semmi jele még, akkor még vándorol a megtermékenyített petesejt (ha...) a petevezetékben, lefelé a méh-hez.

Már 5 pozítiv tesztet végeztem, ugye nincs álpozítiv eredmény? Tegnap óta kevés barna folyásom van, de a színe nem olyan mint az alvadt véré, hanem sötétebb. Ugye nincs semmi baj?

Tegnap elmentem az SZTK-ba és mondanom sem kell, nagyon mérges lettem. Meg sem vizsgált az orvos, azt mondta, hogy a teszt biztos téved, és azért barnázok, mert meg fog jönni. Nem akartam hinni a fülemnek. Szerintetk mi lehet velem?Volt már valaki hasonló helyzetben.

Legjobb válasz: Nyugi, nekem is volt egy pici barnám, meg fájt is a hasam, mint mikor tényleg megjön. Aztán mikor hiába vártam a havim, akkor teszteltem. Engem is majdnem kiröhögött a doki, hogy egy hetet késik, mit akarok, de én éreztem...:)Rá egy hétre egy másik doki már petezsákot látott az uh-n, azóta pedig már 6 hetes kismama vagyok, élõ 7 mm-es embrióval! Szóval, ha te úgy érzed, hogy terhes vagy, akkor az úgy is van! Vagy ha meg akarod magad nyugtatni, menj el egy másik dokihoz!

Nyugi, nekem is volt egy pici barnám, meg fájt is a hasam, mint mikor tényleg megjön. Aztán mikor hiába vártam a havim, akkor teszteltem. Engem is majdnem kiröhögött a doki, hogy egy hetet késik, mit akarok, de én éreztem...:) Rá egy hétre egy másik doki már petezsákot látott az uh-n, azóta pedig már 6 hetes kismama vagyok, élõ 7 mm-es embrióval! Szóval, ha te úgy érzed, hogy terhes vagy, akkor az úgy is van! Vagy ha meg akarod magad nyugtatni, menj el egy másik dokihoz!
Szia! Nekem is volt a 8 hét körül, de a doki szerint semmi probléma csak a szervezet emlékezik a mensire.Nem késõ hidd el! Mit mondott a doki?? Utolsó voltam! pusz!
Menj el másik orvoshoz. S ha nem akar megvizsgálni harcold ki.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Nekem most szerdán kellett volna megjönnie, de nem jött, aminek örülök is. Lehet mér korán teszteltem?
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek magánra, remélem nincs semmi komoly.
Nem teszteltél korán, de ilyen korai terhességet még nem tud tapintani az orvos és az ultrahangon is csak megvastagodott nyálkahártyát látna. Az a sötét barna folyás azért nem normális dolog. Én elmennék a helyedben egy másik dokihoz, esetleg egy kórház ügyeletére.
5 teszt nem téved!!! Kis barnázás elõfordul, mert emlékszik a mensire a szervezet! Keress egy megbízható orvost, ha lehet ne a sintér sztk-ba! És pihenj sokat, és ne idegeskedj!! Sok sikert! És boldog babavárást!! :) Én is ilyen cipõben jártam!
A kérdező hozzászólása: Köszi. És neked is volt barnázás? Elmúlt? Nem késõ, hogy csak hétfõre tudott fogadni az orvos? Bocsi, hogy ilyen sokat kérdezek, de ez lenne az elsõ babánk, akit nagyon vártunk, és nem tudom mi lehet velem? Nem szeretném, ha elvetélnék! Görcseim nincsenek, ez az egy dolog ami bíztat.

Ma reggel úgy ébredtem, hogy kis alvatt vér volt a számban és fogalmam sincs, hogy került oda. Beteg vagyok, de csak köhögés, megfázás. Most nincs semmi gond. Ugye nincs gáz?

Legjobb válasz: Gáz nincs, de vér van. Ha nincs szájsebed, akkor talán a nátha miatt vérzett az orrod kicsit, lecsorgott a vér és megalvadt. (Ez a jobbik eset.) Rosszabb esetben az alsó légutakból került fel a vér, és ezt már nem nevezném megfázásnak.

Gáz nincs, de vér van. Ha nincs szájsebed, akkor talán a nátha miatt vérzett az orrod kicsit, lecsorgott a vér és megalvadt. (Ez a jobbik eset.) Rosszabb esetben az alsó légutakból került fel a vér, és ezt már nem nevezném megfázásnak.
azért mindenképpen fordulj orvoshoz ezzel.

Mi a véleményetek erről a monitorról? Megéri megvenni? Nincs rajta HDMI csatlakozás de úgy tudom a DVI-D is ugyan úgy átviszi a HD jelet.

http://www.elektrooutlet.eu/samsung-t220-lcd-monitor-p1256.h..

Legjobb válasz: Ha nincs szükséged HDMI csatlakozási lehetõségre, akkor most olcsón hozzájuthatsz egy ilyen monitorhoz. :) A DVI-n full HD-nél is nagyobb felbontást lehet átvinni.

Ha nincs szükséged HDMI csatlakozási lehetõségre, akkor most olcsón hozzájuthatsz egy ilyen monitorhoz. :) A DVI-n full HD-nél is nagyobb felbontást lehet átvinni.

A férjem külfödön dolgozik, itthon nincs bejelentve mivel magán úton ment ki. És ilyenkor ugyan úgy jár a lakásfenntartási és a gyermekvédelmi támogatás vagy be kell szólni az önkormányzathoz?

Legjobb válasz: Nem vagyok szakértõje a témának, de szerintem ha itthon nem fizet adót, járulékokat, akkor támogatásra sem jogosult. De ne legyen igazam. Járjatok utána! Legbiztosabb, ha közvetlenül az önkormányzathoz fordultok. Én munkanélküli vagyok az egyetem óta. És mivel nincs munkaviszonyom, ezért egy fillér támogatást sem kaphatok az államtól. (És még mielõtt valaki beszólna, nem, nem vagyok bölcsész vagy ilyesmi. Állítólag nagyon is keresett szakmám van, amibõl mindenhol azt hallom, hogy egyre nagyobb a hiány. Csak amíg nincs X év munkatapasztalatom, addig szóba sem állnak velem szinte sehol. Szó szerint.)

Nem vagyok szakértõje a témának, de szerintem ha itthon nem fizet adót, járulékokat, akkor támogatásra sem jogosult. De ne legyen igazam. Járjatok utána! Legbiztosabb, ha közvetlenül az önkormányzathoz fordultok. Én munkanélküli vagyok az egyetem óta. És mivel nincs munkaviszonyom, ezért egy fillér támogatást sem kaphatok az államtól. (És még mielõtt valaki beszólna, nem, nem vagyok bölcsész vagy ilyesmi. Állítólag nagyon is keresett szakmám van, amibõl mindenhol azt hallom, hogy egyre nagyobb a hiány. Csak amíg nincs X év munkatapasztalatom, addig szóba sem állnak velem szinte sehol. Szó szerint.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod, de épp az lenne a lényeg hogy az önkormányzathoz ne keljen bemenni :)

Ugye nincs baja a picinek?

Szilveszterkor még nem tudtam hogy terhes vagyok, fél éve próbálkozunk a párommal nem jött össze ez miatt szoktam le a cigizésr?l is hátha jobb esélyünk lesz, viszont szilveszterkor elszívtam 2 szál cigit és ittam 3 pohár pezsg?t, holnapra kaptam id?pontot a n?gyógyásznál,de félek t?le. Ugye nincs semmi baja?

Legjobb válasz: nyugi biztosan nincs baj ilyenkor még nincs köztetek szoros testi kapcsolat...33 h kismama

nyugi biztosan nincs baj ilyenkor még nincs köztetek szoros testi kapcsolat...33 h kismama
Mi baja lenne? :) Persze, hogy semmi baj nincs, ne idegeskedj feleslegesen!
Én is azt mondom, amit a többiek, 2 szál cigi és 3 pohár pezsgõ nem nagy mennyiség. Áldott babavárást kívánok Neked!
biztos, hogy nem ártottál semmit. Én a terhesség elején jagert ittam több pohárral is, akkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok. Gondolhattam volna, mert különösen jól esett:-))) Ne aggódj, nem lesz semmi gond. Én Szilveszterkor pezsgõt ittam, pedig 34. hetes vagyok. Ennyi szerintem belefér. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Most kicsit megnyugodtam. :)
Egy barátnõm nagy bulis volt, be is rúgott többször, amíg nem tudta, hogy terhes. Az õ kisfia is teljesen egészséges lett.
Annyira az elején voltál még, hogy nem volt kapcsolat köztetek, így Õ nem is kapott a cigibõl és pezsgõbõl sem, nyugi :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek! :) Voltam azóta orvosnál õ is megnyugtatott hogy biztos nincs semmi baja neki ! Köszönöm!

11+2 hetes kismama vagyok. Ugye nincs baj? Körülkbelül egy hete már nincs hányingerem, nem fáj úgy oldalt a mellem, csak a mellbimbóm érzékenyebb. Nincs baj, hogy kezdenek a tünetek csillapodni? Viszint a méhem környéke szúrkál, húzódik!

8 hetesen voltam utoljára ultrahangon, ott minden oké volt, de nem tudom csak nekem t?nik ilyen hosszú id?nek ez egy hónap a két vizsgálat között?Ha ez id? alatt ne adja a jó Isten nem lnne a babának szívhangja vagy meg ne állna a kis szíve, azt én tudnám valamib?l(testemen jelek)?Tudom nagyon buta kérdés, de pár ilyet már olvastam és annyira félek, hogy nehogy baj legyen!Csak én aggódom ennyire?

Legjobb válasz: Örülj neki hogy elmúlt a hányingered. Képzeld,elsõ gyerekemmel egy UH vizsgálaton se voltam(akkor még nem voltak gépek, csak azt vizsgálták akinél valami gebaszt gyanítottak), eszembe se jutott hogy baj lehet.

Örülj neki hogy elmúlt a hányingered. Képzeld, elsõ gyerekemmel egy UH vizsgálaton se voltam(akkor még nem voltak gépek, csak azt vizsgálták akinél valami gebaszt gyanítottak), eszembe se jutott hogy baj lehet.
Túlreagálod az egész terhességet. Örülj, és élvezd ki a terhesség minden pillanatát Ne agyalj ilyen hülyeségeken, hogy mi van ha... :S Ha leáll a szíve akkor az azért történik mert életképtelen, és az jobb is ha ilyen korán kiderül
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugtattatok!!!
én 12 hetes vagyok, de sajnos még mindig nem multak el a hányingerek, görcsök, gyomorfájások stb-k...jó neked, hogy ilyen hamar elmult.biztosan nincs semmi baja a babádnak.biztos, hogy észrevennéd ha valami baj lenne, de nyugodj meg, NINCS BAJ!!! boldog babavárást :)
Nekem 16 hetesen is egész napos rosszulléteim, hányingerem van. Irigyellek, hogy neked már elmúlt, hála Istennek. Örülj, neki, és ne izgulj!
egy bizonyos idõ után ezek az érzések elmulnak ! pl barátnõnek egy hétig tartott csak a rosszullét meg ilyesmi dolgok! de a lényeg hogy ez nem azt jelenti hogy akármi baj is lenne :) grat a babához :)
Szia! Én is 11.2 hetes vagyok, nekem a 8. héten megszûnt a hányinger a 9. héten vissza jött 3 napra, majd megint megszûnt, és most megint néha vissza jön, de már nem egész napra. A melleim már kb. a 8. hete nem fájnak, a dokim a 10. héten ezekre az aggodalmaimra azt mondta, hogy a méhlepény már átvette a szerepét, és ez természetes hogy elmúlik. Tudom hogy minden rendben van, mert tegnap voltam uh, és nagyon ficánkolt a baba, a méretei meg rendben voltak. Ne aggódj, szerintem ez normális!
Szia! Örülj neki, hogy almúlik.Az elsõ terhességemnél nem is volt.Most a másodiknál a 23. hétig napi 3x hánytam. Nyugi!Örülj, hogy jól vagy és élvezd a kismamaságot.
Én ugyanigy voltam, mint Te.Amikor rosszul voltam az volt a baj, ha jól voltam, akkor aggódtam..nyugi még 1-2hét és elmúlik az extra aggódós idõszak..na nem mondom, utána is lehet min, de az eleje nekem is iszonyú lassan ment.Ma már rohannak a hetek, majd meglátod, 14h.után csak úgy repül az idõ:-) élvezd az egészet, mindjárt vége! 19hetes km.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!