Találatok a következő kifejezésre: Ugye nincs Ha ülök, (3 db)

Ugye nincs baj? Ha ülök, és ráfeszítek a hasamra, akkor olyan érzésem van, mintha izomláza lenne a hasdamnak, mind két oldalon, de van, hogy csak az egyiken! Ezt még csak ma tapasztaltam!

Nem görcsöl, nem szúr, nem fáj, és csak akkor érzem, ha ráfaszítek! A doki azt mondta, hogy ráérek menni 3 hét múlva, most vagyok 5 hetes! Félek, hogy nehogy méhen kívüli legyen a baba! Volt már terhességem, és akkor jó helyen volt!

Legjobb válasz: vagy ahhoz is tudom hasonlítani,mint amikor az ember tele van széllel! most például nem érzem,de egész délután éreztem!

A kérdező hozzászólása: vagy ahhoz is tudom hasonlítani, mint amikor az ember tele van széllel! most például nem érzem, de egész délután éreztem!
Szia. Nem lehet, hogy szimplán lelassult az emésztésed, és fel vagy fújodva? Illetve az elején fájhatnak a petefészkeid is, az is teljesen normális. Mikor én 5 hetesen voltam dokinál, a vizsgálatnál mondta, hogy lehet, hogy méhen kívûli így tapintásra. Szerencsére az uh-on kiderült, hogy csak egy cisztát érzett. Szerintem ha aggódsz, nyugodtan menj orvoshoz, azért van.
Ne feszits ra a hasadra, koraterhes pocakot tessek bekenhagyni! Mindenfele huzodas, szurkalas, enyhe nyomas, amig nincs gorcs v. eles fajdalom, verzes, addig teljesen normalis.
Elozo vagyok: a progeszteron szint valtozasa a belekben is okozhat puffadt, nyomo erzest.

A lassan 18-éves fiam nagyon zárkózott, úgy látom fél udvarolni a lányoknak, ha társaságban vagyunk csak ül meg sem szólal, igazából barátai sincsenek. Nem jár bulizni mint a normális vele egykorú fiatalok. Én úgy látom nincs önbizalma. Mit tehetnék?

Pedig jóképű,sportol(vizipólózik)De sajnos versenyre még egyszer sem vitték.Állítólag múltkor mondta neki az edző,hogy menjen ő is versenyre de visszautasította,nekem elárulta,hogy azért mert nem érzi magát olyan jónak mint a többiek.Egyszer sikerült őt rábeszélnem,hogy menjünk psichológushoz,de töbször már hallani sem akart róla.Sokan azt mondják nekem ,hogy örüljek annak,hogy nem csavarog meg nem drogozik mint sok más gyerek a mai világban.Igen ez igaz és örülök is ennek,de tudom,hogy ez sem jó és aggódom érte.

Legjobb válasz: Pszichológus..tapasztalatból mondom, Agyilag én is tudom mi a baj velem, de még a pszichológushoz sem megyek el, mert addig ugye nincs is bajom... Nem merek vozsgázn, csak ha kényszerhelyzetbe kerülök...stbmert nem hiszem hogy képes vagyok rá, aztán amikor meg muszáj, akkor 4-5 re teljesítek... De ez ne elég a következõ alkalomra, hogy simán menjek vizsgára...

Pszichológus..tapasztalatból mondom, Agyilag én is tudom mi a baj velem, de még a pszichológushoz sem megyek el, mert addig ugye nincs is bajom... Nem merek vozsgázn, csak ha kényszerhelyzetbe kerülök...stbmert nem hiszem hogy képes vagyok rá, aztán amikor meg muszáj, akkor 4-5 re teljesítek... De ez ne elég a következõ alkalomra, hogy simán menjek vizsgára...
Ja és még annyit, hogy a vizipólós haverok nem járnak buliba? Velük elmehetne nyugodtan. Milyen a kapcsolata a társaival? A másik meg, hogy mondd neki gyakran, hogy ne foglalkozzon a hibáival annyit, mert azok mindenkinek vannak. A menõ srácok is tele vannak hibákkal, csak õket annyira nem érdeklik a saját hibáik, hogy mások apró hiányosságaiba kötnek bele. Szóval amolyan "másokban a szálkát is, önmagukban még a gerendát sem" típusok és attól olyan sikeresek. A fiad abban hisz, hogy õ nem érhet fel a korosztályában lévõ többi sráccal. Lehet, hogy ezt még õ maga sem veszi észre, de tudat alatt ez van nála, ezért nem mer megszólalni sem.
Én gondolom, hogy pszichiáterrel kellene kezdeni, de ha õ nem motivált, akkor úgyysem megy, illetve ha elcipeled (egy 18 évest nemigen lehet), akkor betart a terápiának és elõbb-utóbb kidobják. Tanács: elõször is vonulj minél messzebb és hátrább a fiad életénbõl és vedd észre, hogy már felnõtt. Elég komoly problémái vannak, és azok nagy része onnan ered, hogy túl szorosan fogod (valószínûleg a férjed is), illetve onnan, hogy nagyon rá vagy tekeredve lelkileg. Ha emellé esetleg még apja és testvére sincsen, akkor tényleg csak egy jó pszichiáter tud neki segíteni - ha õ is akarja.
Próbáld meg elvinni õt agykontrollra (Domján Lacihoz) http://www.agykontroll.hu/tanfolyamok-felnotteknek. Én épp most ülök ismétlõként most lesz a második két nap hétvégén és a lányom is velem van. Nem ez az ok, amiért elvittem õt, de még engem is meglepett mennyire élvezi. Alig várja a most hétvégét :-) Nem utolsó sorban rengeteg fiatal csinos lány ül a tanfolyamon, sokan vannak egyedül de könnyû barátságokat kötni! :-) Igazad van ez sem jó, amit a fiad csinál. Egy próbát megér szerintem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ és a linket is!
A kérdező hozzászólása: Igen, muszály lesz elvinnem Õt, tudom.Bár azt is tudom, hogy ez nem lesz olyan könnyû feladat, mert már nem kisfiú.
A kérdező hozzászólása: Még egy lényeges dolgot nem írtam meg.Sikerült rábeszélnem a fiamat arra, hogy menjen valami nyári brigádra, mert féltem attól, hogy az egész nyara abból fog majd állni, hogy ithon unatkozik meg számítógépezik.Végül sikerült strandon szerezni brigádot mint úszómester, de csak azért vették fel mert vizipólózik már lassan három éve.Szóval elvégezte a úszómester tanfolyamot és most dolgozik.Hozzáteszem nagyon félt, de mostmár nyugodt.Bízok benne hogy talán ez kicsit segít neki kizökkenni ebbõl az állapotból.
A kérdező hozzászólása: Igen van benne némi igazság, hogy néha lehurrogolom Õt, de azt csak pl.a sulival kapcsolatban mint most is a tanév vége felé mert intõt kapott, vagy amikor látom hogy nagyon lazán veszi a tanulást.Egyébként szokom neki mondogatni, hogy büszke vagyok rá és hogy szeretem.A vizipólós társai gondolom eljárnak bulizni, de sosem említette, hogy hívták volna Õt is, pedig tudja nagyon jól, hogy elengedném, sõt örülnék neki ha haverkodna.Néha nagyon nehéz és tanácstalan vagyok mert egyedül vagyok a két gyerekre, ugyanis van egy 5-éves kislányom is.A fiam az elsõ házasságomból született amikor 11 volt elváltunk, az apja egyre kevesebbet van a fiammal.Lányom a mostani páromtól született, de Õ külföldön dolgozik ezért mondhatni magam vagyok a gyerekekkel.
Szerintem gyerekes az ilyen dolog...
Én a """legyõzött ellenfél""" szemével csak annyit látnék, hogy szegény pasi, milyen nyálas és rossz modorú kislányt fogott ki magának. Egyébként meg hiába pontozod le a válaszadókat, ez az igazság. Ha nem tetszik, akkor ne kérdezz. Nem vagy hülye, csak fel kell nõnöd, szivem. Szerintem hagyd a másik lány szadizását a kis történeteiddel. Te is járhatsz még így :)
szerintem inkább kicsinyes. Te nyertél, nem kell még taposni is az ellenfelet. Legyen már benned egy kis büszkeség, meg tartás.
Igen?! Ez szerintem nem egyenes dolog!!! Mért nem mondod a szemébe!! Meg egyébként is minek kellene ezzel foglalkoznod, nézni még csak lehet! Különben meg nem lehet ki sajátitani senkit! Elég buta dolog ez töled ne is haragudj...
Ne tedd, mert nagyon nagyon gyerekes és hülyét fogsz magadból csinálni, ahogyan ezt elõttem is sokan leírták.
Már ne is haragudj, de sztem ez irtó szánalmas viselkedés, ilyet a hülye libák csinálnak, amit te...
A kérdező hozzászólása: oksa..megfogadom...azért köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: csak olyankor olyan nehéz..vagy nemtudom, de akkor "levegõnek nézem majd"...ugy jó???
A kérdező hozzászólása: Amugy meg nem vagyok nyálas és rossz modorú meg ez 1szer fordult elõ akkor meg ott volt a barátom és õt nem érdekelte....mert szerinte is olyan amilyennek elmondom..
A kérdező hozzászólása: de igazatok van, felesleges játszadoznom mert a csaj nem érdekli h mit mondok és én meg nem is akarok vele foglalkozni.....köszi az elgondolkodtatást...tanulok belõle


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!