Találatok a következő kifejezésre: Ugye nincs Ha (841 db)

Ha valaki azt mondja öngyilkos lesz, az nem lesz az? Ez biztos? Nincs kivétel? Ugye nincs?

Legjobb válasz: párkapcsolati gondok ? ugye nem veled és ezzel fenyeget ? mindenesetre ha nem , akkor fontos hogy komolyan vedd és ne csinálj viccet belõle , legyél mellette sokat , emlékeztesd a jó dolgokra az életében ,hallgasd meg , próbáld meg rávenni hogy beszéljen neked róla és bíztasd , mondd hogy mindenben mellette állsz de azért túlzásba se vidd. Az a lényeg hogy lássa hogy törõdsz vele és bármikor fordulhat hozzád Lehet hogy ezek sablon szövegek , de azért jó érzés ha ezt tõled hallja és sajnos te magadban nem is igazán tehetsz sokkal többet (ha csak figyelemfelkeltés akkor nem is kell több mondjuk) ha pedig úgy érzed hogy tényleg komolyan gondolja próbáld meg rávenni egy pszichológusra ami elég nehéz lesz de tényleg ezt egyedül nem könnyû (szokták mondani hogy szólj pár barátjának is esetleg szüleinek hogy figyeljenek oda rá , de azért utálni fog egy darabig meg nem is biztos hogy mindig jó ötlet) Ez egy elég érzékeny téma , sajnos nincs semmi biztosíték , de ha van mellette valaki aki szereti is és ezt tudatja vele az már fél siker

párkapcsolati gondok ? ugye nem veled és ezzel fenyeget ? mindenesetre ha nem , akkor fontos hogy komolyan vedd és ne csinálj viccet belõle , legyél mellette sokat , emlékeztesd a jó dolgokra az életében , hallgasd meg , próbáld meg rávenni hogy beszéljen neked róla és bíztasd , mondd hogy mindenben mellette állsz de azért túlzásba se vidd. Az a lényeg hogy lássa hogy törõdsz vele és bármikor fordulhat hozzád Lehet hogy ezek sablon szövegek , de azért jó érzés ha ezt tõled hallja és sajnos te magadban nem is igazán tehetsz sokkal többet (ha csak figyelemfelkeltés akkor nem is kell több mondjuk) ha pedig úgy érzed hogy tényleg komolyan gondolja próbáld meg rávenni egy pszichológusra ami elég nehéz lesz de tényleg ezt egyedül nem könnyû (szokták mondani hogy szólj pár barátjának is esetleg szüleinek hogy figyeljenek oda rá , de azért utálni fog egy darabig meg nem is biztos hogy mindig jó ötlet) Ez egy elég érzékeny téma , sajnos nincs semmi biztosíték , de ha van mellette valaki aki szereti is és ezt tudatja vele az már fél siker
sajnálatból szerintem se , azok nagyon önpusztítóak tudnak lenni egy idõ után viszont akkor lehet tényleg szólnod kéne valakinek hogy más is odafigyeljen rá
Ne maradj vele. tegyél meg mindent a baj elkerülésére, de az életed ne áldozd be ez miatt, pláne, ha csak szórakozik. Ezt sajnos csak õ tudhatja, hogy komoly-e vagy nem.
A kérdező hozzászólása: sajnálatól vele maradni nem sok értelme van, ugye...?
A kérdező hozzászólása: lelkibeteg volt mindig... furcsa ember. tudja hogy tudom, szerintem akarja is hogy tudjam de ez nem biztos... célozgatott nekem is rá az ilyen "te votlál az egyeteln értelme az életemnek, de elvesztettem" dolgokkal... de nem gondoltam hoyg ekkora a baj... próálok mellette állni, de nehéz hoyg ne higyje azt, van még esélye...
na ez fura , olyanról hallottam nagyon sokat hogy fenyeget ha elhagyod akkor megöli magát , de így hm nehéz helyzet nem is tudja hogy te hallottál errõl ? szerintem akkor ne is mondd el neki mert azt gondolhatja hogy a barátai (vagy akinek õ mondta ) "becsapták" viszont így azért érvényesek nagyjából amiket az elõbb írtam , csak azt a problémát kellene valahogy megoldani (tudom tudom én könnyen beszélek) Azt esetleg megkérdezhetném hogy mire akart pontosan utalni a "kicsit beteg volt mindig a srác" ?
A kérdező hozzászólása: de velem de nem fenyeget... nem nekem modnta, csak továbbították a dolgot, emrt nem tuda milyen kapcsoaltaim vannak. próbálok mellette állni, de nehéz ugy hoyg ne értse félre.
van kivétel persze, de a legtöbben csak fenyegetõznek vele / figyelem felkeltés
A kérdező hozzászólása: az a baj... kicsit beteg volt mindig a srác és én simán kinézem belõle...
A kérdező hozzászólása: nem tudom hogy csak engem akar vele bosszantani vagy tényleg komolyan gondolja, de nagyon ráparáztam.
A kérdező hozzászólása: 20 éves, párkapcsolati gondok...
semmit, 98%uk csak hülyéskedik
hát hány éves és szerinted mennyire gondolja komolyan ? milyen elõzménye van ennek ?
A kérdező hozzászólása: és mit csináljak a figyelemfelkeltéssel, hogy ne váltsa be?
figyelemfelkeltés*
A kérdező hozzászólása: szóltam már midnenkinek aki esetleg tud tenni valamit az ügy érdekében... remélem nem lesz baj..

Ha 7 napos szünetben megy valalkinek a hasa, attól ugyan úgy véd a fogamzásgátló? Ugye nincs tabi abban a 7 napban nincs minek felszívódni. Tudom. De mégis? Lehet baj ha a 7 napos szünetben hasmenés van?

Legjobb válasz: nem lehet. de ha tabiszedés közben van hasmenésed, és pl. elmulik a 2 dolog között 3-4 ora, akkor sincs baj. ha meg nem, akkor 1 hét ovszer és kesz.

nem lehet. de ha tabiszedés közben van hasmenésed, és pl. elmulik a 2 dolog között 3-4 ora, akkor sincs baj. ha meg nem, akkor 1 hét ovszer és kesz.
Hamvas doki szerint a 7napos szünetben nem is véd a tabletta rendesen -.-
nyugi, akkor nem jó, ha van hasmenésed, ha a 21napos szedés alatt vagy. Méghozzá azért, mert akkor nem szívódik fel a hatóanyag. szünetben nincs hatóanyag, nem gáz, ha hasmenésed van, v pl.hánysz

Miért elvárás manapság hogy szőrtelenítsük a hónaljunk meg a puncink? Nekem úgy nincs kedvem hozzá de a hónalj az látszik furán néznének ha meghagynam ugye mondjuk csőtopban?

Legjobb válasz: Furán nézne az akit ez érdekel, de én mondjuk nem szoktam másokat bámulni sehol semmikor semmiért, szóval engem nem érdekelne ha szõrös valaki. Szerintem semmi jelentõsége nincs is, nem ettõl lesz szép vagy ápolt vagy nõies valaki. A puncit meg nem elvárás szõrteleníteni, úgysem látja senki rajtad és párodon kívül.

Furán nézne az akit ez érdekel, de én mondjuk nem szoktam másokat bámulni sehol semmikor semmiért, szóval engem nem érdekelne ha szõrös valaki. Szerintem semmi jelentõsége nincs is, nem ettõl lesz szép vagy ápolt vagy nõies valaki. A puncit meg nem elvárás szõrteleníteni, úgysem látja senki rajtad és párodon kívül.
Hidd el, nem vagyok az a nyávogós divatbúza fajta, de egy lánynak undorító ha van hónaljszõre. Az ágyékodon visszanyírva szerintem senkit nem zavar, de a hónaljat azért 50 éves kor alatt intézd el. 20F
A hónaljat azt szerintem kell egy nõnek szõrteleníteni..fõleg nyáron!
Az intim területek nem tartoznak senkire. A hónalj azért szerintem alap, nem vagyok híve a homokosnak tûnõ, csupaszított férfiaknak, de ennyit még náluk is elvárok. Egyrészt tényleg nem túl szép látvány, de ez ízlés kérdése, legyen. Ha nem zavar, hogy az emberek 70%-a undorodva méreget, mikor kapaszkodsz a buszon, legyen. Ha zavar, akkor bevállalhatod ezt a kb 2 perces procedúrát, amíg leszõrteleníted magad. Amúgy haszna annyi, hogy nem a szõrt kenegeted dezodorral, vagyis használni is fog. Másrészt lehet, hogy a szõr felfogja az izzadtságot, de ezzel együtt kiválóan szagosodik is. És ha szerinted a testszag nem igénytelenség, akkor azért gondolkodj el azon, hogy tetszik vagy sem, de a 21. században élsz.
A kérdező hozzászólása: Dezodort nem használok és nem is vagyok tul izzadékony de mikor leszedem a szórt érzékenyebb a hónaljam ezért nem szeretem meg a szór se zavar sõt higiénikusnak érzem
Én pl. bizony kevésbé izzadok, ha teljesen szõrtelen a hónaljam, mint ha szõrös. Mivel epilálom a hónaljam, meg kell várnom, hogy egy kicsit megnõjön a szõr, így idõnként kicsit szõrös is szokott lenni a hónaljam. És azt tapasztalom, hogy nagyjából ugyanolyan hõmérsékleten, ugyanolyan aktivitás mellett, ugyanazzal a dezodorral jobban izzadok, ha szõrös a hónaljam. Meg kényelmesebb is, ha szõrtelen vagyok. A hónalj szõrtelenítése szerintem természetes dolog, fõleg a nõknél, de ma már a férfiaknál is egyre inkább elterjedt dolog. Az intim tájék szõrtelenítése pedig egyéni döntés, nem elvárás, azt mindenki úgy csinálja, ahogy kényelmes neki. Én sem szõrtelenítem rendszeresen teljesen az intim részt, mert én jobban szeretem, ha van egy pici szõr, ezért általában csak rövidre nyírom és a bikinivonalat epilálom vagy borotválom.
pont ma láttam a metrón egy szõrös hónaljú nõt és szó szerint a hányinger kapott el! El is húztam onnan a metró másik felébe. Az intim terület a saját dolgod, én azért szõrtelenítem, mert nekem így jobb, higénikusabb - de biztosan mások is ezért.
Tényleg nem néz ki valami jól, már ha ilyen 5 centi hosszú szõr van egy nõn. Engem viszont pasiban zavarna ha szõrtelenítené magát. Persze ha õt zavarja és mindenképp szõrteleníteni akar akkor nem gond, de alapvetõen jobban tetszik ha egy férfi férfiasabb. De nõn az 5 vagy sok centi hosszú az max csak esztétikailag lehet rossz, amúgy valóban higiénikusabb mint a teljesen csupasz. De én továbbra is úgy gondolom hogy ha nem zavar téged az emberek véleménye akkor nem kell gyantáznod vagy borotválnod. De amúgy ha pl havonta vagy 2 havonta legyantázod akkor még esztétikus is lesz, plusz valamennyire szõrös is. Tehát az szerintem jó megoldás lenne. Ráadásul a cukorgyanta nem is fáj, jóval enyhébb mint más módszer. Amúgy nõn engem inkább a lábszõrzet zavar, ha a lábszára úgy néz ki mint egy férfinak. De olyan nõt is ismerek akinek alig nõ a lábán szóval nincs szüksége szõrtelenítésre. De ha túl szõrõs akkor azt én is igénytelennek tartom egy nõnél. A hónaljszõrnek pedig természetesen van funkciója, de elhanyagolható, fõleg annál aki alig izzad.
ennyi erõvel mi értelme fürdeni? mi értelme fogat vagy hajat mosni? vannak a mai világban alapvetõ elvárások, a nõi hónaljborotválás például az. elég illúzió romboló tud lenni. az intim szõrzeted senki sem látja, az nem is elvárás, azt mindenki kedvére nyírbálhatja.
A dezodort a szõrszálakra kened nem a bõrre, így a verejtékmirigyeket nem tudja összehúzni.A szálak nem szívják be a dezodort!
Szerintem kifejezetten taszító látvány a hónaljszõr és igénytelen hatást kelt, de ahogy érzed...
Értelme? Talán csak esztétikailag jobban néz ki, de ha te nem akarod leszedni akkor ne tedd. Mondjuk a gyantázást kipróbálhatnád, mert elég lenne csak havonta gyantázni és lassan nõne vissza, viszont borotválástól meg napról napra csak erõsödik. Az emberek többsége valóban nem szereti, de vannak olyan pasik is (csupán páran), akik meg nem szeretik a szõrtelenített nõket. Talán azért nem szeretik mert férfiasnak gondolják, és valóban esztétikusabb legalább a fazont eltávolítani, ez azt jelenti hogy bikinivonalon leszedni a szõrt, nem feltétlenül kell az egészet.
Értelme? Hogy mást ne kelljen példának felhoznom, minimum annyi az én szempontomból, hogy nem lógnak rajta a szétizzadt, majd összeállt dezodorcsomók. Nem büdösödik be a hónaljad olyan hamar. De felõlem járkálj nyugodtan hónaljkutyával, engem nem zavarsz vele.
A kérdező hozzászólása: De miért?mi az értelme?
A kérdező hozzászólása: De miért kell mi az értelme? Mert a szõr pont hogy legalább felszivja a nedvességet
Nyilván nem leszel túl szexi csõtopban, a hónod alatt egy-egy csubakkával.
Ha van partnered és annak tetszik, hagyd meg.Részemrõl gusztustalannak tartom.Én is borotválom minkét helyen.Higiénikusabb is.

Elakkarok kezdeni tömegelni de nincsenek nagy súlyaim ugy jó ha pl van 30 kg kétkezes bicepszre és tudom hogy maximum 10 ismétlés ugy jó ha megcsinálok 10-et nem csinálnánk többet pedig birnám (20at) ugy jó?

Legjobb válasz: Menj le egy terembe ha lehet és akkor nem kell ilyeneken agyalni. Elõbb utóbb úgyis növelni kell majd a súlyt, ha fejlõdni akarsz.

Menj le egy terembe ha lehet és akkor nem kell ilyeneken agyalni. Elõbb utóbb úgyis növelni kell majd a súlyt, ha fejlõdni akarsz.
Ha korlátolt vagy súlyzók terén. Akkor nagyobb ismétlésszámmal kell dolgozz. Miután a súlyt nem tudod növelni az ismétlésekbõl kell többet csinálj. Ez is egy formája a progresszívitásnak.
De végezhetsz izoláló gyakorlatokat is! Pl mellre: tolódzkodás, fekvõtámasz majd pedig tárogatás és áthúzás! Vagy ott a bicepsz. Elõször kezdhetsz szûkfogású (tenyered is befele néz) húzódszkodással, majd koncentrált bicepsz, néha a végére pedig mehet 21és. Légy kreatív!
mármint súlyzóval csak izolálókat és testsúllyal pedig alapgyakorlatokat.

Vajon miért nincs internetem? Van egy asus netbookom, amin eredetileg win starter volt én telepítettem rá win7-et azóta semmilyen netem nincs (wifi se és úgy se, ha modemet csatlakoztatok). Valakinek ötlet?

Legjobb válasz: Menj be az Eszközkezelõbe. Nézd meg az megjelenõ ablakban nincs-e valamelyik hálózati eszközöd elõtt sárga kérdõjel vagy felkiáltójel. https://www.google.hu/search?q=eszk%C3%B6zkezel%C5%91&espv=2..

Menj be az Eszközkezelõbe. Nézd meg az megjelenõ ablakban nincs-e valamelyik hálózati eszközöd elõtt sárga kérdõjel vagy felkiáltójel. https://www.google.hu/search?q=eszk%C3%B6zkezel%C5%91&espv=2..
A kérdező hozzászólása: nincs
A méhen kívüli terhességnek ha jól tudom, nincs tünete.
Minden terhesség más!Sok egészséget a babahoz!
Nem muszály, hogy legyen hányingered, ha babát vársz.Ez nem utal problémára, esetleg méhenkívüli terhességre.Gratulálok!
Gratula!Nekem is így kezdõdött, aztán apró tompa, szúrás szerû görcsökké alakult, nagyon aggódtam, de kiderült hogy a terhesség kezdetén a méhbe ágyazódás miatt éreztem ezt.
Nekem csak egy napja késik, pozitív teszt! :) Nekem sincs semmi más tünetem, a hasam fájdogál, ennyi. A hányinger nem mindig van, de én tuti nem úszom meg.

Ha epidurális érzéstelenítést szeretnék, azt ugye nem tagadhatják meg a kórházban? Éjszaka sem, ugye? Meg ha nincs fogadott orvosom, akkor sem, ugye?

Legjobb válasz: Ahova én járok, ott 24 órában rendelkezésre áll, nem tudom, hogy ez a többi kórházban hogy van, szerintem kérdezd meg.

Ahova én járok, ott 24 órában rendelkezésre áll, nem tudom, hogy ez a többi kórházban hogy van, szerintem kérdezd meg.
Elvileg kérheted bármikor, bárkitõl. Nem kell hozzá fogadott orvos, ez jár neked, ha kéred. De hozzátennék valamit: nagyon veszélyes, csúnya szövõdményei lehetnek.
20.14 es! Mit értesz az alatt, hogy szövõdmény? Csak mert én pár hét múlva szülök és "beletettem a pakliba" az eda-t. Én eddig csak jót olvastam róla. Érdekelne.
Nekem adott a dokim, az segített kitágulni, és már úgy éreztem, hogy nem bírom tovább. Nekem jó volt. De a dokim is profi ebben. Azt mondta a dokim, hogy az esetek 2%-ban adja be. Úgyhogy szerintem csak úgy szíre-szóra nem adják be, pláne, ha nincs fogadott orvosod. Szerintem ha nekem nem lett volna dokim, akkor nem adtak volna nekem. Terhesgondozásra én sem fogadott dokihoz jártam, szerintem felesleges, de szülésre nem árt megfogadni valakit.
Ha nem sikerül tökéletesen beadni, akkor le lehet tõle bénulni.Elõfordult már, hogy a nõ soha többé nem tudott járni! Érdemes végiggondolni az elõnyt és a kockázatot!
Nem fájdalmas, és nem voltak szövõdményei sem. elsõ
Szia! Két esetben nem adnak epidurális érzéstelenítést. Az elsö, ha belépsz a szülöszoba ajtaján, s még a "küszöbön" szólsz, hogy megkezdödtek a fájások, s kérek egy EDA-t. Ilyenkor elöször megvizsgálnak, illetve várnak, mert ha leállnak a fájások, akkor csak vaklárma volt. A másik, ha bemégy és már kb. 8 cm-re ki vagy tágulva. Ilyenkor sem adnak, mert akkor a kitolási szakaszban nem tudnál aktívan tolni. Ja és akkor sem, ha már volt egy császáros szülésed, kb. egy-két éve. De minden egyéb esetben kaphatsz!

7 honaposom ma leesett az agybol. Latszolag nincs baja de mire figyeljek, ma ugye unnep ha nem muszaj nem mennek az ugyeletre vele. Hanyas vagy tul hosszas alvas? Mi a jele hogy baj van?

Legjobb válasz: A leeses is lehet veszelyes, persze altlaban nincs semmi gond. Ha abban pillanatban elkezd sirni, ahogy megutotte vagat, vagyis nem volt eszmeletvesztese, az a jo, de figyeld, nem aluszekonyabb- e, nem hány-e illetve fajdalmat jelez- e. Mindig azt mondjak, az a jo, ha pukli van mert akkor az csak külsérelem. Ha bármilyen viselkedésváltozást látsz, vagy ha tényleg magasról esett le akkor azonnal orvoshoz kell fordulni, mert inkább fölöslegesen, mint késõn.....

A leeses is lehet veszelyes, persze altlaban nincs semmi gond. Ha abban pillanatban elkezd sirni, ahogy megutotte vagat, vagyis nem volt eszmeletvesztese, az a jo, de figyeld, nem aluszekonyabb- e, nem hány-e illetve fajdalmat jelez- e. Mindig azt mondjak, az a jo, ha pukli van mert akkor az csak külsérelem. Ha bármilyen viselkedésváltozást látsz, vagy ha tényleg magasról esett le akkor azonnal orvoshoz kell fordulni, mert inkább fölöslegesen, mint késõn.....
Állandóan alszik, hányás jelezhet bajt. Vagy esetleg fáj a feje. De általában a leesésnek nincs semmi következménye.
Zörgess neki játékot, hogy követi-e a szemével. Felnõtteknél ugye ujjat szoktak végig vinni a szem elõtt, hogy tudod-e követni. Mindkét oldalt, lent , fent. Agyrázkódás miatt kell, ha nem követi, akkor lehet baj. Nézd meg, nem keményedett-e be a hasa, vagy nem kakil-e véreset, ezek belsõ vérzésre utalhatnak. Ha rögtön felsírt, az már jó jel. Nézd meg, nem huplis-e a feje valahol. Nyomogasd a testét óvatosan meg, persze ne fájjon neki, mert ha érintésre valahol fáj neki, akkor ott ütötte be. De általában nem szokott baj lenni.

Minden vágyam hogy gyerekem legyen, de sajnos anyagilag nem ugy állok hogy szüljek, bejelentett munkám nincs, ha esetleg szülnék gyest kapnék?

Legjobb válasz: Menj el a hivatalhoz es kerdezd meg milyen jutattasokat kaphatsz vagy nezd meg a neten ;) De ha van parod akkor o csak dolgozik nem>>???? Mert ha egyikotok sem dolgozik akkor meg varni kene ...vagy talalj barmilyen melot majd ess teherbe es akkor hatha kapsz valami segelyt mert dolgoztal valamennyit....amugy meg sajna olyan vilagban elunk ,hogy ha arra varnank,hogy legyen penzunk akkor senkinek sem lenne gyereke.... ha etiopiaban es mas szegeny orszagokban mernek szulni es valahogy felnonek akkor te is megtudod oldani:) Amugy nem tartom egy szintunek a ket orszagot csak osszehasonlitaskepp mondtam ,mert olyan orszagokba is szulnek ahol vegkepp nincs semmi segely etel penz...

Menj el a hivatalhoz es kerdezd meg milyen jutattasokat kaphatsz vagy nezd meg a neten ;) De ha van parod akkor o csak dolgozik nem>>???? Mert ha egyikotok sem dolgozik akkor meg varni kene ...vagy talalj barmilyen melot majd ess teherbe es akkor hatha kapsz valami segelyt mert dolgoztal valamennyit....amugy meg sajna olyan vilagban elunk , hogy ha arra varnank, hogy legyen penzunk akkor senkinek sem lenne gyereke.... ha etiopiaban es mas szegeny orszagokban mernek szulni es valahogy felnonek akkor te is megtudod oldani:) Amugy nem tartom egy szintunek a ket orszagot csak osszehasonlitaskepp mondtam , mert olyan orszagokba is szulnek ahol vegkepp nincs semmi segely etel penz...
Igen, gyest kapnál, meg családi pótlékot. 25650 + 12200. Elég kevés, érdemes lenne legalább 4-5 hónapot dolgoznod, hogy a terhességgel együtt meglegyen az idõd a normális összegû ellátásokra.
Gyest igen, ami semmire sem elég! Próbálj meg munkát keresni és egy évet dolgozni, hogy kapjál többet! Hidd el, a mai világban még a TGYÁS-s, GYED-s sem sok segítség, nem hogy annál kevesebb!
Szia! Én is pont így vagyok, mint te! Mostmár nagyon szeretnénk gyereket, de mindig ott van, hogy DE! Mert nincs bejelentett munkám tavaly óta, most már lassan engem sem fog érdekelni a pénz, mert ahogy elnézem, várhatunk 40 éves korunkig, addig sem lesz sokkal több... Bár lehetséges, hogy én megtudnám oldani, hogy bejelentsenek valamennyi hónapra, de az 1 évet már nem bírom megvárni..

Forralt bort lehet inni? Úgy értem, ha kihűlt. Elvileg abban már nincs alkohol, mert elpárolgott a forralással, ugye?

Csak egy kis pohárral innék meg, mert iszonyat náthás vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én nagyon szeretem a forraltbort, télen szoktam inni, de nem hinném, hogy az alkohol elpárolog, mert már egy bögre után úgy vigyorgok, mint egy tejbetök :o) Szóval én még nem vagyok babás, de sokhelyen azt olvasom, hogy 2 dl bor még nem árt / sok helyen meg azt, hogy egy kortyot sem. De errõl inkább írjanak a babások.

Szia! Én nagyon szeretem a forraltbort, télen szoktam inni, de nem hinném, hogy az alkohol elpárolog, mert már egy bögre után úgy vigyorgok, mint egy tejbetök :o) Szóval én még nem vagyok babás, de sokhelyen azt olvasom, hogy 2 dl bor még nem árt / sok helyen meg azt, hogy egy kortyot sem. De errõl inkább írjanak a babások.
Én karácsony táján ittam, és nagyon jól esett. Az eljegyzésünk elõtt meg a nõdokit kérdeztem hogy ihatok e egy pohár bort, azt mondta akár kettõt is. A vörösbor kifejezetten jótékony hatású is lehet, persze nem szabad túlzásba vinni. Egy bögre forraltbortól sztem semmi gond sem lehet. Amúgy a náthára jó a borsmenta tea, meg a homeos bogyók. És lehet kapni olyan orrspray-t, amiben valami tengervíz oldat van, és használhatják kismamák is.
Nekem kifejezetten a gyógyszerész ajánlotta, amikor náthás voltam. Én mosolyogtam rajta, erre õ meg rájött, hogy nem hiszek neki. Pedig állította, hogy akkor kimegy belõle az alkohol. De engem is fejbe vág, úgyhogy nem tudom hogy van ez. 1 pohárral meg lehet inni, de szerintem fél liter fölött hat. Annyit már nem mernék.
Simán lehet egy pohár bort inni. Ne izgulj. Semmi probléma nem lesz, nagyon ritkán én is iszok egy pohárral pedig szoptatok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!