Találatok a következő kifejezésre: Ugye nincs 28 hetes kismami (2 db)

Ugye nincs baj? 28 hetes kismami vagyok, és este nagyon erős pocakfájásom volt.

Tegnap este elmentem a wc-re, ér miután felálltam, iszonyú er?s görcsöt éreztem az egész hasamban, f?leg a pocak két oldalán. Nem tudtam kiegyenesedni. Nincs semmi vérzés, és gyorsan lepihentem, ami után kb. 5 perccel el is múlt. Mi lehetett ez? 28 hetes kismemi vagyok.

Legjobb válasz: Nem tudom mi lehetett, és szerintem senki sem fog tudni okos választ adni erre csak az orvosod! Hivd fel , mondd el neki és kérdezd meg. Ha azóta nincs semmi és vérzés sem volt, nem valószinû hogy baj lesz. Esetleg gondold át az elõzményeket. Ettél e vmit ami nehéz lehetett a pocidnak, vagy esetleg szexeltél e elõtte? vagy az is lehet hogy a baba csak úgy kényelmesedett el hogy neked az nagyon rossz helyen volt. De mindenképp az orvost ajánlom. Õ jobban ért hozzá.

Nem tudom mi lehetett, és szerintem senki sem fog tudni okos választ adni erre csak az orvosod! Hivd fel , mondd el neki és kérdezd meg. Ha azóta nincs semmi és vérzés sem volt, nem valószinû hogy baj lesz. Esetleg gondold át az elõzményeket. Ettél e vmit ami nehéz lehetett a pocidnak, vagy esetleg szexeltél e elõtte? vagy az is lehet hogy a baba csak úgy kényelmesedett el hogy neked az nagyon rossz helyen volt. De mindenképp az orvost ajánlom. Õ jobban ért hozzá.
Azt hiszem, a tartószalagok nyúlnak, és azt érezted, nekem többször volt ilyen a terhességem alatt. Csak görnyedve tudtam utána menni pár percig. Ha érzed a baba mozgását, akkor sztem nincs baj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat, mindenképp fogok beszélni a dokimmal, jelemleg sajnos szabin van. Azóta nem volt görcs, és hál istennek a baba is jelez hogy minden ok. Köszi mégegyszer!

Ugye nincs gond? 28 hetes kismama vagyok a múlt héten voltam ultrahangon ahol mindent rendben találtak!

A baba harántfekvéses, de egyre jobban úgy érzem mintha befordult volna nyomja a hólyagomat elég rendesen, és mintha a hüvelyemnél mozogna! Ugye ez normális ilyenkor?

Legjobb válasz: Köszi a gyors választ csak azért kérdeztem meg mert ma kezdte a drágám ,az nem érdekel hogy kellemetlen érzés csak neki ne legyen semmi baja!!!!

A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ csak azért kérdeztem meg mert ma kezdte a drágám , az nem érdekel hogy kellemetlen érzés csak neki ne legyen semmi baja!!!!
Teljesen normális:) Még fogja rendesen nyomni, meg rugdalni:) Boldog babavárást! 33 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!