Találatok a következő kifejezésre: Ugye nem terhes ha (325 db)

Az elõváladéktól is lehetsz, de annak az esélye naggggggyon kevés. Megszakítással védekeztetek? Volt egyáltalán nemi aktus? :D
Nagyon minimális rá az esély, kb 0, 2%...
8as. akk ezért nem szabad olyan szõnyegre ülni amire vki ráreccsetett elõtte ? :D
Akkor is terhes lehetsz, ha szexre gondolsz.
Nem vákuum, hanem kis manók viszik be bárhonnan. Zsepibõl is.
ha a puncidra élvez akkor is lehetsz terhes mert mint tudjuk a nõi nemi szervben van 1 kis vákum ami a beleélvezésnél beszívja a spermát h bizt megtermékenyülj. na ha a puncidra élvez és a lukba kicsi befolyik akkor ez a szívóerõ beszív 1 keveset és ez épp elég. azonnal menj fürdeni v dugjatok a zuhany alatt ha már gumi nincs :)
közelébe?:DD hol? wc-n? :D
Szeretem ezeket a kb 13 éves kislányokat, akiknek közük nincsen szexhez, de már b****. Olyanok mint az éretlen gyümölcs, meg sem értek de már a kukac furkálja õket.:) ))
Szûz Mária például szeretkezés nélkül esett teherbe, úgyhogy bizony ne is gondolj a szexre, mert úgy jársz, mint õ.
szõnyeg? :o szobába se kellene menni!!!

Az ugye nem baj, ha a terhes vitamin melle magnesiumot szedek napjaban egyszer; bar az orvos nem mondta?

Legjobb válasz: Szia Nem baj egy kicsit se ha görcsölget a lábad keményedik a hasad akkor kicsivel több magnéziumot is szedhetsz

Szia Nem baj egy kicsit se ha görcsölget a lábad keményedik a hasad akkor kicsivel több magnéziumot is szedhetsz
nem baj, szedd nyugodtan
szia!nem hiszem hogy baj, de en azert tudatnäm a dokimmal!nekem is ö irta fel, es mondta mikor kezdjem el szedni!Most viszont mondta hogy kb.jövöhettöl hagyam abba a szedeset! 35 hetes kismama

Ugye nem normális, ha valaki szülés után egy héttel újra terhes szeretne lenni?

Legjobb válasz: Hát neked valami marha jó szülésed lehetett:) Normálisnak normális, én örültem hogy vége:)

Hát neked valami marha jó szülésed lehetett:) Normálisnak normális, én örültem hogy vége:)
Igen, könnyû szülésed lehetett:-) Az szokott még lenni az anyukáknál, hogy hiányzik a hasuk, és benne a mocorgás, mert az olyan jó dolog.
Szerintem normalis. Nekem rovid volt a szulesem, szerencses is voltam, mert gatvedelemmel szuletem meg egy negy kg-os kisfiut. Konnyu nem volt, de rovid. Akkor meg nem akartam egybol terhes lenni, de nem is ment el a kedvem a tovabbi szulestol, de azt is nagyon elveztem, hogy az azt koveto honapokban egyedul vagyok a boromben, a regi alakommal, a regi ruhaimban, konnyeden. A fiammal is szerencsenk van, mert jo etvagyu, nem volt hasfajos, hamar ataludta az ejszakat es nagyon vidam gyerek, alig sir, annal tobbet vigyorog. Igy o ot honapos volt, amikor eldontottuk, hogy johet a kisteso, legyen kis korkulonbseg. Most 8 honapos, en pedig a 12. hetben vagyok. Kevesebb idom van a terhesseggel foglalkozni, de sokkal konnyedebben elem meg, mint tavaly, nem aggodom annyit es varom mar, hogy babapocakom legyen ismet.
Normális, én is szeretnék minél hamarabb teherbe esni. 2 hónapja szültem.
Amikor terhes voltam nem szerettem annak lenni.Miután megszültem azt mondtam soha többet.Eltelt pár hónap és visszagondolva mégis csak szerettem terhesnek lenni, sõt igy 11 hónap után szülnék is még egy babát. De hogy szülés után 1héttel???áááh még ha könnyû szülésem lett volna akkor sem..
Õszintén megmondva én nem szerettem várandós lenni, viszont anyukának lenni csodálatos!
Nem tudom mennyire normális, de én imádtam terhesnek lenni! Szüléskor azt mondta a dokim, hogy nagy a fájdalomküszöböm, mert ami lehet, minden szakadt, a fiam szalutálva jött világra. Így könnyûnek nem mondanám a szülésem... :) De fél-1 óra múlva, mikor anyukám kérdezte, hogy "Na, akarsz még gyereket?", már azt mondtam neki, hogy simán, jöhet a következõ! :D Persze várunk vele, míg a fiam 2 éves lesz, majd utána próbálkozunk, de már alig várom!
Valaki nem akarja, mégis terhes lesz szinte azonnal.Van egy ismerõsöm, akinek nincs 1 év a két gyerek között, de a másodiknál már azt kiabálta, 'szedjék ki belõlem ezt a gyereket"! Nem irigyeltem!!!Nekünk 4 év lesz a korkülönbség, és ez nekünk tökéletesen megfelel.El sem tudtam volna képzelni, hogy mint az orgonasíp, jöttek volna a gyerekek.Az, hogy normális-e az érzés, döntse el mindenki maga.De én biztos nem vállalkoznék ilyenre, nagy hassal gondozni egy viszonylag kisbabát, aki még abszolút önállótlan...
Én is azonnal terhes akartam lenni újra. Szerintem normális :)
Én ugyanezt szerettem volna. Azóta eltelt 7 hónap és a babám nem a könnyû eset kategória, ezért most úgy gondolom, hogy valószínû, hogy nem lesz kistesója. Egyébként 2 napig szültem, természetes úton, könnyûnek nem nevezném.
Ez igen! Annak könnyû szülése lehetett, aki ilyet szeretne. Hogy normális e?-Miért ne lenne az.Mindenki szeretett várandós lenni szerintem.
Én 8 hete szültem. Ahogy a hasamra tették e kislányunkat mondtam a férjemnek nagy vigyorogva, hogy jöhet a következõ. Szerintem teljesen normális :-)
Nekem most 2 hónapos a kisfiam. Problémamentes terhességem volt, de a végén már nagyon " nyûgös " voltam, már nagyon vágytam rá hogy a pici fiamat a kezembe tarthassam. Császárral szültem, iszonyú fájdalmaim voltak utána 1-2 napig, de ennek ellenére már 2 nap után azt mondtam hogy jöhet a következõ. Már nagyon várom, hogy elteljen a 2 év (császármetszés miatt tanácsos kivárni) és újból kismama lehessek, mert ezek voltak életem legszebb hónapjai. :-)

Két mensi kimaradás után megcsináltam a tesztet végre, pozitív lett, boldog vagyok hogy terhes lettem nem kell rosszra gondolnom. Ugye nem gond ha jövöre tudok orvoshoz menni?

Legjobb válasz: még nem voltál orvosnál már rég el kellett volna menned, hogy minden rendben van. Én még idén elmennék hogy biztos hogy minden rendben van!!!

még nem voltál orvosnál már rég el kellett volna menned, hogy minden rendben van. Én még idén elmennék hogy biztos hogy minden rendben van!!!
Szia, nem csak a mindenrendbenvan miatt kellett volna menned. Így a 12hetes uhra hogy jutsz el !az Kötelezõ!? Jó hogy egy hónapod van saccra, de kiesik minimum két hét, rohanva fogsz elintézni nagyon sok mindent... Ejnye. Amúgy gratulálok a babádhoz Kellemes Ünnepeket
Szerintem menj el még idén orvoshoz, holnap még egészen nyugodtan mehetsz Sztk-s rendelés is van még. Minél hamarabb menj orvoshoz. Késõ lesz már jövõre menni! Gratulálok én is a kicsihez!Sok boldogságot!
Azért szoktak dokihoz menni kb 6-7 hetesen, mert az elsõ amit a doki megnéz hogy méhen belül van-e a terhesség, te igencsak felelõtlen vagy ha ezt idáig húztad, és most az ünnepek miatt elég necces lesz dokihoz menni, így valószínû marad a január. De nem értem hogy tudtál 2 hónapot várni a teszttel??? Nem gondoltad hogy ha terhes vagy dokinak látnia kellene??
Laza csaj! Cseppet sem szívbajos! Most már elég lesz, ha csak akkor mész, ha már jönnek a jóslók... De a 12. hétig egy csomó mindent el kell intézni (pl terheskiskönyv, vérvétel, vizelet, fogorvos, nõdokinál UH, ami kimutatja az esetleges méhen kívüli terhességet stb).
Ennyit várni? Ez teljesen felelõtlenség! Szerintem holnap spurizz dokihoz! Én az 5. héten dokihoz rohantam, hogy minden rendben legyen! Azóta, vérvétel, UH, házi orvos stb... Karácsony után megyünk a 12. hetes UH-ra! Már nagyon várjuk!
Szerintem nem kéne lehordani azért mert eddig nem csinált tesztet, mert úgy gondolta hogy nem terhes hanem más miatt nem jött meg neki! Kérdezõ! Azért ha tudsz menj el dokihoz holnap, hisz fontos lenne! Azért gratulálok és sok boldogságot, reméljük minden rendben lesz!
Én ugyanugy vagyok mint te.A második menszim maradt ki de csak jan.5-én megyek dokihoz.Megbesztéltem vele.Akkor leszek a 9.hétbe.Nyugodj meg nem késel el semmirõl.Azokat sem értem meg akik 4-5 hetesen orvoshoz rohangálnak és utána itt aggodalmaskodnak hogy a doki a terhesség tényén kivül nem tudott semmi mást megállapitani és miért kell hogy 2 hét múlva vissza menjenek?!Így már mindent jól fog a dokid látni ha nincs panaszod élvezd a karácsonyt és ne izgul.Gondolom ebben most sokan nem értenek egyet de a túl korai vizsgálatnak is megvan a hátránya.Egy két gyerekes anyuka+7 hetes terhes

Ha foggátló mellett leszek terhes, a megvonásos vérzés ugye nem jelentkezik?

Ha igen, akkor honnan kéne tudnom, hogy teherbe estem-e?

Legjobb válasz: mondjuk onnan hogy ha rendesen szeded akkor nem eshetsz teherbe, mivel ezért szeded. ennyi. ha ennyire parázol akkor 3 havonta csinálj egy tesztet. amúgy csak a tünetekbõl jöhetsz rá mert a vérzésed az meglesz az elsõ pár hónapban, nem fog elmaradni, ugyanúgy mint ahogy tabi nélkül is megvan sok nõnek hónapokig hiába terhesek, több ilyet is ismerek. de ismétlem ha rendesen szeded betartod a szabályokat, figyelsz a hányásra hasmenésre egyéb gyógyszerekre akkor nem lehetsz terhes!

mondjuk onnan hogy ha rendesen szeded akkor nem eshetsz teherbe, mivel ezért szeded. ennyi. ha ennyire parázol akkor 3 havonta csinálj egy tesztet. amúgy csak a tünetekbõl jöhetsz rá mert a vérzésed az meglesz az elsõ pár hónapban, nem fog elmaradni, ugyanúgy mint ahogy tabi nélkül is megvan sok nõnek hónapokig hiába terhesek, több ilyet is ismerek. de ismétlem ha rendesen szeded betartod a szabályokat, figyelsz a hányásra hasmenésre egyéb gyógyszerekre akkor nem lehetsz terhes!
Már mint fogalmazásgátló avagy fogsorgátló?
A kérdező hozzászólása: elsõ: sztem te neked nemkéne ezt az oldalt látnod, 18 még nemnagyon vagy, ha ilyeneket kérdezel :D második: neked köszi, rendesen szedem, de néha ráparázok...
sehonnan. ez nem igy müködik. ha rendszeresen szedted a gyóyszert nem hánytál v nem volt hasmenésed bevételt követö 3-4 órában akkor elvileg lehetetlen h terhes légy. az megeshet h kimarad a menzeszed, viszont én ienkor tesztet csinálnék. a betegtájékoztatóban s benne van h kimaradhat, de jobb 100% ra menni. ha kimaradt csinálj egy tesztet, legalább megnyugszol:) de ha tényleg rendszeresen szedted nemhiszem h terhes lennél:) remélem tudtam segiteni!! szia! L ja am mit szedsz? :)
A kérdező hozzászólása: köszi. tri-regolt szedek. nemvagyok hányós hasmenéses, nemszoktak ilyen gondjaim lenni, és antibiotikumot sem szedek sose. a rendesen szedem az nálam 2-3-4 órás eltéréseket jelent :D, de ez úgytudom nemprobléma az én gyógyszeremnél.
akkor fogamzásgátlót irj, ne foggátlót XD
A kérdező hozzászólása: csak direkt neked nemfogok, mások megértették...

Tudom, hogy buta kerdes de ha a baratom a peniszet a puncimhoz dorgoli petting kozben de nem teszi be akkor ugye nem lehetek terhes?

Ha nem elvezett el,hanem kesobb.tudom elovaladek stb de az nem igen juthat belem.nem?

Legjobb válasz: nem valószínû hogy terhes leszel tõle, mert nem nagyon tud a sprema úgy feljutni a petesejtedhez. hány éves is vagy?

nem valószínû hogy terhes leszel tõle, mert nem nagyon tud a sprema úgy feljutni a petesejtedhez. hány éves is vagy?
Szerintem, nagyon kell ezzel vigyázzni, mert, igy is könnyen terhes lehetsz. F.
A kérdező hozzászólása: 18:D de ezért kérdezem, hogy ha valakit teherbe ejtenek az egész dolog belemegy a hüvelyébe, viszont ígymax pár besodródik
Ha csak pár besodródik, attól is teherbe lehet esni. F.

Ugye nem lehet semi baj? Ha menstruacio utan szeretkezel, csak vagy 5 percig (vagy meg addiig se), a kivancsisag kedveert? Ugye nem lehetek terhes?

Nem is akartuk sokaig csinalni,csak vagy par percig csinaltuk,de a baratombol meg nedvesseg sem jot ezalatt az ido alatt,szoval ugye jol gondolom,hogy nem lehet baj?Tudom,hogy jobb az elovigyazatossag meg a vedekezes,de bennunk volt a kivancsisag..ovszerrel nem sokaig birom,nagyon keveset,mert valoszinuleg allergias vagyok ra,el is fogok menni a nogyogyaszhoz a napokban emiatt.

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy terhes lettél ennyitõl. De azért legközelebb védekezzetek és akkor nem kell idegeskedni!

Nem hiszem hogy terhes lettél ennyitõl. De azért legközelebb védekezzetek és akkor nem kell idegeskedni!
Gratulálok.
télleg naon okos nõvérem van :O csak szerintem kicsit óvatlan, énis mindig mondom hogy védekezzenek állandóan, meg azt is mondja, hogy úgy szokták csinálni, hogy eleinte gumi nélkül, aztán gumival... nah ezen totál kiakadtam, mondom és az elõváladék? Aztmondja, hogy akármit csinál a fiúval, soha nincs elõváladéka... De énmég ígyis féltem :/ Most vettem nekik 12db-os DUREX et ajándékba, majd oda is adom nekik, hogy ink használják...
Ha ennyire biztos vagy benne, mit izgulsz? Mellesleg honnan tudod, hogy még elõváladék sem jött?
A kérdező hozzászólása: de hogyha meg elovaladek se jott a parombol, es csak 2-3 percig csinaltuk.. igy keptelenseg hogy teherbe essek, nem?
"Nõvérem nagyon okos, biológiából emeltezett érettségin, " ...."ilyenkor minek költsenek óvszerre, mikor ilyenkor úgysem eshet teherbe." Tényleg nagyon okos lehet..
Minek csináltátok, amikor nem vagytok tisztában a dolgokkal? Amúgy: de, lehetsz terhes, csak marha kicsi a valószínûsége. Oké, megértem, hogy csak fél % vagy annyi sem, de mondd, megéri, hogy utána izgulj, rettegj? Vagy ha neadjisten mégis az a fél% jön be, akkor mit szólsz? Megérte 5 perc kíváncsiságért? Tudod, én mindig kíváncsi voltam rá, hogy milyen, ha megvág az áram. De egyszer sem jutott eszembe, hogy ráfogjak a 220-ra, csak mert kíváncsi vagyok.
Nõvérem nagyon okos, biológiából emeltezett érettségin, és tudja a nemi betegségek veszélyét, és a terhesség veszélyeit is, de õkis szokták ezt csinálni, azt mondja, hogy ilyenkor minek költsenek óvszerre, mikor ilyenkor úgysem eshet teherbe. Én nagyon féltem továbbra is, de teherbe nem eshetsz.
Akkor most kíváncsian várjátok, hogy terhes lettél-e vagy nem.
A védõnõm szerint még ha menstruálás közben szeretkezek akkor is lehetek terhes. De ha utána még menstruálsz akkor nem vagy az. Hány éves vagy?
Attól, mert valaki okos, még lehet felelõtlen. ;)

Most volt az első, hogy lefeküdtem egy fiúval. És ha vki szũz és kap 3 nagy löketet és utána a srác kiveszi és akkor jön ki neki, a csaj ugye nem lehet terhes? A fiúnak nem én vagyok az első és azt mondta, h nincs semmi baj.

Legjobb válasz: hogyne lehetnél terhes, hiszen az elõváladék az jöhetett, és abban lehetnek spermiumok. már, ha nem védekeztetek. ha a fiún volt óvszer vagy te szeded a fog.gátlót, akkor nincs miért aggódnod. a löketek száma mindegy egyébként :))

hogyne lehetnél terhes, hiszen az elõváladék az jöhetett, és abban lehetnek spermiumok. már, ha nem védekeztetek. ha a fiún volt óvszer vagy te szeded a fog.gátlót, akkor nincs miért aggódnod. a löketek száma mindegy egyébként :) )
Középiskolában tanítok, de nem ismerek olyan 14 év feletti gyereket, aki ennyire sötét a témában! Tehát három lehetõség van: 1. nem vagy még középiskolai korosztály, akkor meg a löket igazán várhat pár évet. 2. nagyon tájékozatlan vagy és örülök, hogy nem vagyok az ofõd (anyukád meg pláne) 3. baromira unatkozol, akkor pedig hívd fel valamelyik értelmesebb osztálytársadat, aki lediktálja a kötelezõ olvasmányok listáját. Azzal együtt vonulj a könyvtárba, és OLVASS!!!!
Nem bírta sokáig a srác... De most te lefeküdtél valakivel akkor melyik csaj kapott 3 löketet?
Ha csak két löketet kaptál volna...és nem nagyot akkor nem.Így viszont igen. Na jó remélem ez nem komoly kérdés volt...
3 nagy löketet... Ez nagyon tetszik!
Ez egy olyan színvonalú kérdés minthogy a gólya hozza-e a babát?! Úgy csinálni valamit hogy elképzelésed sincs mi az félelmetes!!
Hogyan lehet, hogy a XXI. században ilyen kérdést feltesznek olyan lányok akik (megkezdték/élnek) szexuális életet. Ahogyan elõttem is megírták az elõváladéktól is lehetsz terhes. De könyörgöm védekezzetek!!!!!! (Persze elõfordulhat, hogy akárhogy is védekezik az ember becsúszik a baba, de legalább mindent megtesznek a védekezés érdekében, esetedben errõl szó sincs) Ha van eszed a szexhez a védekezéshez miért nincs?! Lassan 10 éve élek szexuális életet és sosem született úgy gyerekem, hogy nem akartam. Kérlek, hogy ülj le és beszélgess az édesanyáddal és a partnerednek is ajánlom, mert a kérdésedbõl tisztán látszik, hogy tudatlan õ is. Mennyi idõs vagy? Az iskolában is tartanak felvilágosító órákat vagy rosszabb esetben néz körül a neten. Személytelenebb, de legalább elkerülhetsz nemi betegségeket és nem kívánt terhességet is.
Nem feltétlen vagy terhes, de az sem biztos, hogy nem. Peteéréstõl függ, a fiú elõváladékától. Máskor védekezzetek! A megszakítás azoknak való, akik amúgy nem lennének annyira ki, ha esetleg becsúszna a gyerek.
A barátod tahó, te meg naiv vagy.. Védekezni kell nem pedig hülyeségeket csinálni. Ha nem szeretnél gyereket, akkor ne hidd el mit mond neked a pasid (kiveszem, nem lesz baj), mert te fogod megszívni nem õ! Legközelebb használajtok gumit vagy kérj nõgyógyásztól gyógyszert. Plusz kerüld a három löketes együttléteket.. Kérdésedre válaszolva, azért mert szûz voltál még teherbe eshetsz, még akkor is ha kivette a végén. Esemény utáni tablettát még bevehetsz.
Figyelj csak! Ha nagyon unatkozol, menj el a könyvtárba olvasgatni, vagy bringázni, kirándulni a barátaiddal, esetleg látogasd meg a nagyszüleidet. Ez egy nagyon cuki kamu kérdés, és ha mégis igaz lenne, úgyis tudnád rá a választ, hiszen tudsz már olvasni, és tájékozódtál a teherbeesés mikéntjérõl. Ha igaz a kérdés, akkor csak annyit mondok: gratulálok kismama!
Te tényleg hittél neki?? SImán lehetsz terhes... pluszban csudajó nemi betegségeket is elkaphattál.
így készül a kisbaba :) Sajnos, ha elhiszed a fiúnak, hogy nincs semmi baj, illetve ennyire felkészületlen vagy akkor valószínûleg elkapkodtad a dolgot. Ha 72 órán belül vagy vegyél be esemény utáni tablettát, ha már túllépted reméljük nem lesz gond és legközelebb ne hidd el egy fiúnak se hogy nincs baj..mert neki nincs is...
Ez kamu kérdés, mert ha naiv kisliba lenne, már régen reagált volna...ez a kérdés simán kikerül a Kommentvitézre, és egyéb facebookos baromságokra..:) Remélem jól szórakozol kérdezõ..:)
Jó lehetett az elsõ alkalom, mindenki 3 löketrõl álmodik...megérte?
#11 vagyok: ezzel én is így vagyok. Egyébként már meg sem merem kérdezni a Natuskát, hogy hány éves...
7-es vagyok, igen igazad van kedves utolsó válaszoló biológia órán is tanították "az én idõmben" 7. osztályos korunkban, de már 6-ban az osztályfõnök is tartott o.fõ óra keretében felvilágosítást. Natuska nektek ilyen nem volt? Remélem azért 6-on már túl vagy. Amúgy mi a túrót tanultok ha ilyen kérdést teszel fel? Vagy még rosszabbat kérdezek édesanyád nem beszélgetett el veled errõl? Ha gondolod privátban szívesen válaszolok az esetleg felmerülõ kérdéseidre, mert borzasztó belegondolni, hogy senki sem segít neked (a kérdés alapján) a VÁLASZOLÓKON kívül. Kis OFF és ne haragudjatok meg érte: szívbõl remélem és keményen küzdeni fogok azért, hogy a lányomnak és a fiamnak ne kelljen soha senkinek ilyen kérdést feltennie.
Az ilyen kérdések hallatán mondom én, hogy nem számítástechnikát kell a mai fiataloknak tanítani, mert azt úgyis megtanulják maguktól, hanem a szexuális felvilágosításról kellen többet beszelni! A kérdésedre csak az elõttem válaszolókat tudom ismételni: igen, lehetsz terhes, hiszen valóban, az elõváladékban is lehetnek/vannak spermiumok. De szerintem ezt még egy sima bioszórán is tanították...
Butuska Natuska!

Ugye ha valakinek megjön a havi, akkor biztos hogy nem terhes? Viszont ha 72 órás tablettát beveszek, és ezután 5 napon belül megjön akkor terhes vagyok? - (20-23 nap múlva kellett volna amúgy megjönnie)

Tudom,sok ilyen kérdés van de én arra vagyok kiváncsi,hogy így van e esély hogy terhes vagyok,vagy nincs.

Legjobb válasz: Utána és elõtte a legkisebb.Amúgy bocs most megint lehurroglak de mióta ismerem az autókat,motorokat vezetek,ha nem ismerném õket nem vezetnék és míg nem voltam tisztában velük és a KRESZ-szel nem is tettem - gondolom érted az összefüggést ..

Utána és elõtte a legkisebb.Amúgy bocs most megint lehurroglak de mióta ismerem az autókat, motorokat vezetek, ha nem ismerném õket nem vezetnék és míg nem voltam tisztában velük és a KRESZ-szel nem is tettem - gondolom érted az összefüggést ..
nem olvastad el az elsõ kérdést??? az esemény utáni tabitól vérezni fogsz...kell vérezned. megtörtént. örülj. istenemilyen buta embereket...
Ja sok ilyen kérdés van aha.Amúgy akkor bevetted vagy mi?Ja egyébként az esemény utáninak ez a dolga, pár napra rá megjön - de egyébként szerintem gyógyszert nem vennék be úgy hogy nem is tudom hogyan hat.
A kérdező hozzászólása: + a havim után történt a "baleset" és ha jól tudom a havi után a legkisebb az esély annak hogy theres vagyok. Vagy pont fordítva?:S
A kérdező hozzászólása: A 72 órás tablettát idõben bevettem, kb az esemény után 18 órával így idõben. Csak az a furcsa, hogy 5 napon belül jött meg, amikor normális esetben lett volna még 20 nap. Így nem tudom, hogy ez jelentheti e azt hogy nem vagyok terhes.
attól h megjön még lehetsz terhes, van aki végig menstruál a terhesség alatt, de ez nagyon ritka, a 72 órás sem 100%-os védelem, attól még beágyazódhat, viszont olyan magas a hormontartalma pont e miatt h ne ágyazódjon be, h összevissza fog megjönni1-2 hónapig lehet köztivérzésed
nem hiszem h terhes vagy de a 72 órás akkor sem segit 100%-osan ha idõben veszed be, ezért ajánlják amegelõzõ védekezést, h ne kelljen ezen parázni
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) Igen értem. Amúgy fiú vagyok, a barátnõm nevében írtam ezeket hogy 1000%ban biztos legyek. Kiszakadt a gumi sajnos, én meg a fejem már szétstresszelem rajta.Amiben biztos vagyok azt is 100szor megkérdezem ilyenkor. Még egyszer köszi:)
A 72 órásnak elvileg minden esetben 5-6 napon belül meg kell hoznia egy rövid megvonásos vérzést, ami NEM menstruáció. nekem is így volt, utána csak 2 hónap múlva jött meg igaziból. nem tudom, mennyire normális ez, hogy nem jelentkezett a vérzés a bnõdnél. az aktustól számítva 2 hét múlva végezzen el egy terhességi tesztet, jobbat nem tudok. vagy orvosnál érdeklõdni. Hamvas Ferenc doktornak van neten egy kérdezz-felelek rovata, de szerintem õ is azt fogja írni, hogy tesztelni kell 2 hét múlva.
Bocs félreérettem... korán van. most olvasom, hogy 5 nap múlva volt vérzés. akkor szerintem nincsen baj.

Ha megjott a mensim. Es vagy 3 hetig semmi jele nem volt a terhesegnek. Akkor ugye nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Ha megjött a mensid, nem vagy terhes. De ha bizonytalan vagy, csinálj egy tesztet, már kimutatná.

Ha megjött a mensid, nem vagy terhes. De ha bizonytalan vagy, csinálj egy tesztet, már kimutatná.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a valaszt:* pux

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!