Találatok a következő kifejezésre: Ugye nem terhes (1180 db)

Barátnőmmel is védekezés nélkül szeretkeztünk, úgy hogy a végén nem bele, de ugye nem terhes?

Barátn?m nagyon beparázott és most késik neki. Ez a stresszt?l is lehet, ugye..?!

Legjobb válasz: de van rá esély hogy terhes, vegyen tesztet és máskor ésszel kéne csinálni.

de van rá esély hogy terhes, vegyen tesztet és máskor ésszel kéne csinálni.
Vele is?
Szerinted hogy születik a gyerek? Made in China?
Már miért ne lehetne terhes ha nem védekeztetek?
Nem védekeztetek --> lehet terhes. Nem tudom ezen mi olyan k.va bonyolult, hogy képtelenek az emberek megtanulni.
Használj gumit. Szex végén nézd meg hogy nem szakadt ki véletlen(elõfordul).

Nyugtasson meg valaki. Ugye nem terhes?

Múlt héten szombaton pettingeltünk , aznap egyszer se mentem el elõtte se és utána se.Betettem neki nagyon rövid ideig épp , hogy csak érezze , utána rögtön ki is húztam.Viszont Dec. közepén jött meg neki utoljára , azóta még nem , de stresszes az élete és a fogamzásgátló tablettát is abbahagyta a múlthónapban. Semmi más tünete nincs így 8 nap után csak ez a késéses dolog.Valaki nyugtasson meg , tudom hogy felelõtlenek voltunk.

Legjobb válasz: De, terhes, méghozzá hármasikrekkel!

De, terhes, méghozzá hármasikrekkel!
Szerintem se csináljon semmiképpen sem tesztet, mert abból még véletlenül kiderülne, hogy terhes-e vagy sem... Biztos jó neki, hogy ezen idegeskedik. És szerintem is, minimum hatosikrekkel terhes a hölgy. Lehetek keresztszülõ? :D :D
A kérdező hozzászólása: Nyílván attól fél hogy kimutatja hogy terhes e vagy sem ezért fél , de igy meg ezen idegeskedik
egy teszttõl parázik??? Mi??? 27N
szerintem meg negyes ikrek!fiuk!!!!!!
Az elõváladéktól is teherbe lehet esni.
A kérdező hozzászólása: Parázik tõle és nehéz rábírni de most már az lesz a vége
Miért nem vesztek egy tesztet? Akkor mindenki megnyugszik!
Lesz ott 6 is...
nem hinném, de meddig tart venni egy nyüves tesztet?
ne vegyetek tesztet inkább idegeskedjen 16évesen ráfér hogy 10 múlva ideg roncs legyen, vagy addigra már kiderül ?! :O hát sose lehet tudni ;)

Ugye nem terhes?

A párommal nem rég óta élünk nemi életet, óvszerrel védekezünk. A minap szeretkezés után, miután bebizsergett(ő így hívja) kocsonyaszerű, fehéres váladék jött belőle, a nemi szervem felett figyeltem fel erre. Az óvszer nem volt kiszakadva egy alkalommal sem. Semmi szokatlan nem történt vele, nem tapasztalt semmi furcsát. Ez előtt még soha nem jött belőle ilyen, de a bizsergés mindig ugyan az. Volt már rá példa hogy úgymond pettingként a szeretkezés elején óvszer nélkül voltam benne kb 30 másodpercig, de utána rögtön védekeztünk is és csak úgy folytattuk. Megijedt mikor utána néztünk a neten hogy a terheseknek szokott lenni fehér folyadék. De ahogy én értelmeztem, az folyékony, nem kocsonyás és nem ilyen hamar van. ( 1 hete szeretkeztünk először, akkor végig gumiban. )Nincs hányingere, nem érzi magát gyengének, semmi más jel nincs. Ugye nem lehet terhes!?

Legjobb válasz: Barátnõmnek is szokott. Fa..ért dugtok, ha ezt nem tudjátok! ( vedd "apai" dorgálásnak :D ).

Barátnõmnek is szokott. Fa..ért dugtok, ha ezt nem tudjátok! ( vedd "apai" dorgálásnak :D ).
terhes! õ is , te is az vagy, én is így lettem az!..meg a barátnõm is!..
nem, az az õ nedve volt....
Az õ leve volt, ha nem szakadt ki a gumi...
peteérése volt a barátnõdnek.
Egyeseknél fehér, másoknál színtelen, és van akinél nem csak kifolyik, hanem ki spriccel... Nyugi van... :D

Ugye nem terhes?

A barátnőmmel április 12-én és 26-án feküdtünk le április 2.-án jött meg neki és tegnap kellett volna de nem jött még meg ma sem. Használtunk óvszert és 1x se élveztem bele. ugye így nem lehet terhes? először márciusba feküdtünk le akkor rendesen jött meg neki Normális válaszokat szeretnék! 18/L 18/F

Legjobb válasz: 1 nap késés még semmit nem jelent majd ha heteket késik

1 nap késés még semmit nem jelent majd ha heteket késik
Basszus, csak akkor mutatná ki, ha 12-én esett volna teherbe. Ha 26-án, akkor még nem. 2 hét kell a teszthez és nem csak "középidõben" lehet teherbe esni.
Basszus, csináljatok egy tesztet, ha ennyire idegesít.
"h nem állt be neki rendesen de mindig egy nappal elõtte vagy aznap szokott!" Hmm? Ha tegnap kellett volna megjönnie neki... ezek szerint mindig 27-28 napra szokott? MI NEM ÁLLT BE EZEN? NEM napra pontosnak kell lennie! Akkor tekinthetõ "beálltnak egy ciklus", ha ÁTLAGOSAN, KB. ugyanannyi napra jön meg mindig! Egyszer 27-re, következõ alkalommal 29-re, máskor 30-ra... ez így teljesen normális! HA mindig idõben felkerült az óvszer (oda sem dörgölted nélküle; nem raktad be egy pillanatra sem csupaszon), nem volt "olyan" kézzel semmi veszélyes nyulkapiszka..., nem szakadt ki, nem csúszott le... akkor nyugodj meg, nem terhes!
Akkor lehet hogy mástól terhes :D
A kérdező hozzászólása: hát semmitõl csak nagyon idegesít h nem jön meg neki...
Ha óvszert is használtál meg még bele se élveztél akkor mitõl lenne már terhes?
Akkor nem terhes. Vagy legalábbis nem tõled.
esély bizony mindig van rá...
A kérdező hozzászólása: oda húztam ahova kell!!
Ha nem a fejedre húztad az óvszert, akkor nem lesz terhes.
A kérdező hozzászólása: az biztos h nem állt be neki rendesen de mindig egy nappal elõtte vagy aznap szokott! de így ugye nem lehet nem élveztem bele :$
de
illetve lehet, hogy még be sem állt neki rendesen
biztos nem

53 éves az anyum, válás után most lett uj elettarsa. Egyszer elhangzott, hogy már 2-3 éve befejezödött a menzesze-és már nem védekeznek. Ugye nem terhes?

nem akarok 23 évesen testvért!segitsetek kérlek!

Legjobb válasz: Szia! Hogyha valaki már nem menstruál akkor nem eshet teherbe.Nyugi nem lesz kistestvéred!

Szia! Hogyha valaki már nem menstruál akkor nem eshet teherbe.Nyugi nem lesz kistestvéred!
Hát ha már nem menstruál akkor nem lesz gyerek, de azért ez sem 100%-os.Hallottam már olyat hogy valaki 60 évesen szûlt meg az egyik barátnõm anyukája 58 éves volt mikor a barátnõm megszületett.
Bocsánat, de kicsit offolni fogok. Szerintem nem szép dolog, hogy a saját önzõségedet helyezed elõtérbe. Az, hogy te nem akarsz testvért, az egy dolog. De ha az édesanyád szeretne, ahhoz minden joga megvan.
A kérdező hozzászólása: jó ég, 58 évesen?...de mesterséges megtermékenyitessel mondjuk lehet...
nem hiszem hogy teherbe eshet, ha már nincs mensije.

Segítség! Most ugye nem terhes?

Egy párszor lefeküdtem a barátn?mmel... és volt olyan mikor nem használtunk gumit. Igaz sose ment bele, mert mindig a hasára élveztem el de nagyon félünk. Már kb egy hetet késik a menszije. Pedig vagy 4 napja is görcsölt a hasa meg ma is fájt neki ott lentébb. + hányingere volt... meg elvileg a melle is kicsit érzékeny de az sokszor van nála, még akk is mikor nem feküdtünk le.

Legjobb válasz: Jah bocsi.. kihagytam h sokat idegeskedünk rajta.. meg h "mikor jön már meg" akk annál késõbb fog... és mi azért parázunk.:/

A kérdező hozzászólása: Jah bocsi.. kihagytam h sokat idegeskedünk rajta.. meg h "mikor jön már meg" akk annál késõbb fog... és mi azért parázunk.:/
Szia! Ezt így nem lehet megállapítani , neten keresztül. Valószínû nem terhes, csak az idegeskedés. Tanácsolnám, ha ennyire para van miatta, akk használjatok inkább gumit.
Tenyleg vegyetek egy tesztet. Lehet hogy csak az idegesseg miatt nem jon meg neki, de lehet hogy terhes. Nem foglak kioktatni, hogy maskor vedekezzetek, meg bla bla bla, ezt ti is nagyon jol tudjatok. Szoval elso lepeskent vgyetek egy tesztet, nem annyira draga, es csinalja meg. Aztan eredmenytol fuggetlenul jo lenne ha latna egy nogyogyasz, mert az azert nem nem teljesen normalis ha kesik 1 hetet csak ugy. Nyugi:)
Nem kell ahhoz belemenni, hogy összejöjjön a baba, elég az elõváladék is hozzá. Peteérése a nõnek a mensi elsõ napjától számítva kb 10-15 nap körül van, de ez egyénenként változhat, lehet terhesség , és igen mondják, hogy a stressz is befolyásolhatja, hogy késik de saját példám az, hogy bármilyen stresszes is voltam életemben sosem késett amiatt.Ha terhesség miatt lenne hányingere akkor a teszt már szépen mutatná, nincs más megoldás, tesztet kell vennetek és megcsinálni, hogy annak tudatában lépjetek tovább.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Jogos.:) De am még nem állt be neki teljesen.:) Azért késik.:)
En megszakitasos modszerrel estem teherbe, meglepodtem mikor pozitiv lett a teszt, mert en is ugy gondoltam, hogy kicsi az eselye. Nem biztonsagos, megtanultam sajnos...
Teszt! 300 ft, és a dmben is megtudjátok venni(ugyanúgy, ahogy a gumit is)... Amúgy én baromira idegeskedõs típus vagyok, stresszes életet élek, és eddig kétszer késett életemben, elõször mikor abbahagytam a fogigátlót(gondolom ez nálatok nem áll fenn), másodszor pedig most, a pozitív teszt után:) Bár nekem ez öröm! Vegyetek egy tesztet, irány a nõdoki, és irassatok fel fogigátlót (az a ciklusát is rendezi, plusz szabad lesz a szerelem;) ) 25/l
Azt hiszem ezeket a parákat mindenki átéli egyszer... Minél elõbb legyen ez a tanulópénz. Én is csináltam butaságokat, szerencsére mindig megúsztam, de nem biztos, hogy azért, mert nem jött össze a gyerek, hanem mondjuk, mert nem tudott megmaradni. Mindenképp védekezzetek, de ne így. Tényleg teherbe lehet esni akkor is, ha nem mész el benne. Pl. sógornõm is így 25 hetes. De a személyes véleményem az, hogy fogigátlót ne szedjen, mert nagyon felborítja a hormonháztartását. Igaz, hogy a vérzése rendszeresen jön meg tõle, de ha utánaolvasol, ez nem rendes menstruációs vérzés. Ha meg abbahagyja ugyanúgy össze-vissza lehet egy darabig. Nekem így volt és a kedvem is csökkent tõle sajnos. Most már nem szedem fél éve, van, amikor jobban kívánom, de nem vagyok a régi. Nagyon kellemetlen az érzés mindkettõnknek, de talán inkább csak lelkileg, de gumit használunk. Próbálunk ezzel kapcsolatban kreatívak és változatosak lenni, hogy ne legyen olyan kényelmetlen.
A kérdező hozzászólása: Aham.:) Értem.. köszönöm.

Fogy a magyarság és mégis rengetegen nap mint nap abban reménykednek hogy ugye nem terhesek. Miért kell ezt?

Tudom hogy megfelel? háttér nélkül nem célszer? még gyereket vállalni de ezekben az esetekben aggódjanak halkan.A mezei felhasználó netez? ha csak a kérdéseket látja meg már az is rossz hatással lehet rá lelkileg.Nem a dolgok mögé látva ugyanis lehet csak annyi jön le neki mennyire nem szeretnek szülni a magyar lányok.

Legjobb válasz: Mert a 90%-a a terheses kérdések feltevõinek 18 év alatt van.

Mert a 90%-a a terheses kérdések feltevõinek 18 év alatt van.
"Tudom hogy megfelelõ háttér nélkül nem célszerû még gyereket vállalni" meg is válaszoltad a kérdésedet.
És nem hinném, hogy megfelelõ adat lenne az, amit a gyakori kérdések nyújt. Ugyanis nem minden lány jön ide kérdést feltenni. Plusz, akik szeretnének gyereket elve nem is tesznek fel kérdést, mert nincs miért. Tehát te csak azt látod, hogy mennyien nem akarnak gyereket, azt meg nem, hogy mennyien akarnak.
és sajnos mindig olyanoknak jut a gyerek legtöbbször, akik elvetetnék vagy tul fiatalok hozzá. Akik meg nagyon szeretnék, évekig sem jön össze. És, amugy itt nem csak a magyarság fogy! Fogy itt már mindenhol, szerintem.Meg a jók meghalnak, a gyilkosok meg élnek.Valyon minek?!
sajnos megint úgy nézek ki mint egy rasszista de az igazság az hogy az a sok, sok? RENGETEG pénz amit a romák igénybe vesznek segélyek meg minden, azt simán lehetne adni rászoruló magyar családoknak is, de mivel a romák kapnak 3x-os segélyeket ezért õket buzdítják szaporodásra, magyarokat félrenyomva, úgyhogy nem kell csodálkozni 100 év múlva hogy kivágnak a romák minket ebbõl az országból, nemám segélyeket fognak osztani, úgy elhajtanak mint a sicc.
Mert a saját életem elõbbre való, mint hogy fogy-e a magyarság vagy sem... Nem fogok hazafiasságból gyereket szülni amíg nincsen hozzá egy megfelelõ párom, lakásom, egzisztenciám.
"Szóval a lényeg, hogy az ország simán el tudna tartani 12-15 millió embert, ha a mezõgazdasági termelõképességünket nézzük" Persze, ha a területet nézzük, akkor akár 100 120 millióan is elférünk. A 12-15 millió Magyar ellátására alkalmas a mezõgazdaság, csak hogy ezt a mennyiséget könnyen megtermelik gépekkel (hiszen jelenlleg is exportálunk), de azoknak az embereknek is dolgozniuk kéne akik majd vélhetõleg megvásárolnák ezeket a termékeket. A rendszer váltás után, szépen leépítették a nehéziparunkat, és a könnyûipart is. Az európai szintû gépgyártásunk felszámolásából kiskirályok keletkeztek (Széles) közben megszünt 1- 1, 2 millió munkahely, ha ezt megnézzük úgy hogy Magyarország munkaképes lakossága 5-5, 5 millió (többi, gyermek, nyugdíjas, stb), ebbõl a közigazgatásban (nem termelõ ágazat) dolgozik 1, 2 millió, akkor könnyû kiszámolni, hogy milyen jelentõs a kiesés a nem termelõ dolgozók miatt. Mostanra érte el a hatása ennek a leépítésnek a gazdaságot. A szolgáltató iparban dolgozók létszáma felduzzadt (rengeteg kisközért, presszó, butik), késõbb ezeknek a bevétele lecsökkent, hiszen nem volt aki vásároljon náluk, mert kiesett 1, 5 millió termelésbõl élõ bevételi forrás!!!! Erre rájött a multik elkerülhetetlen térhódyítása, elszegényedtek a szolgáltató iparban élõk is, már egymást sem tartják el. A közértes nem jár annyit fodrászhoz, nem butikban vásárol, hanem a "kínain"!!! Egyre kevesebb pénz forog vissza a Magyar gazdaságba!!!! Ide akartok még több gyermeket?????? Kérdezzetek meg olyan szakembereket, akik nem az iskolában tanultak, hanem az élet már igazolta õket! A nagy már nem mûködõ cégeknél, az elsõ megszorító intézkedés a leépítés!!!! Ez egy hosszútávú rendezési folyamat, lehet hogy nem a legszimpatikusabb, de ez az egyetlen logikus megoldás (megjegyzem Kínának egész jól sikerült!!). Persze lehet durrogtatni frázisokat, hogy csökken a Magyarság, meg nem lesz majd aki eltartson bennünket, ha mi leszünk nyugdíjasok, meg nem is meri felvállalni ezt a megoldást egyetlen látszat politikus sem. Aztán majd lesz jó sok csóró magyar, aki rabszolga lesz a saját hazájában és Kínaiaknak fog kulizni ( ma már nem is járnak BMW-nél szarabb autóval és a piacokon is ukránokkal, románokkal, vagy magyarokkal árultatnak), vagy csináljunk sok gyereket, hogy ha nyugdíjasok leszünk akkor majd legyen aki eltartson, õk majd csinálnak mégtöbbet, mert õket mégtöbbnek kell majd eltartani, aztán el is indítottunk egy klassz populációs piramis játékot!!! (persze azt senki nem tudja, hogy az egyre több magyar mit fog majd dolgozni)
Az a baj, hogy körülöttünk minden ország népessége az utóbbi 50-60 évben megduplázódott, míg mi éppen csak stagnálni tudtunk. Szlovákia szlovák lakossága is 2 millió volt 1945-ben, Romániáé is csak 11-12 millió, mi pedig nem hogy tartjuk a háború környéki szintet, de mindjárt 10 millió alatt vagyunk. Szóval a lényeg, hogy az ország simán el tudna tartani 12-15 millió embert, ha a mezõgazdasági termelõképességünket nézzük, legrosszabb esetben pedig a túlnépesedett ország lakóinak egy része kivándorolhatna a környezõ országokba, hogy újra feltöltsük magyarokkal a Kárpát-medencét. Szerintem szeretnek szülni a nõk, de a lányok még természetesen nem.
A kapcsolatok felborulása is okozza ezt. A sok kényszer egyedülélõ nõ még ha jár is valakivel... minek szüljön gyereket? hogy a pasija 3 hónap múlva elhagyja és egyedül kelljen a meló és az anyagi gondok mellett felnevelnie? A pasik akkor csalják meg legjobb eséllyel a feleségüket, élettársukat, amikor az terhes vagy éppen 0-2 éves korú gyerekkel bajlódik. és miért? mert nem olyan az alakja, mert idõ kell a testének amig regenerálódik a szülés után és kész újra a szexre, vagy csak mert nincs kedve éjjel-nappal a szexhez. Amúgy meg a nõket általában nem veszik vissza GYES-GYED után, és alig találnak munkát éveken át. Hát kell ez egy épeszû embernek? Nem.
A fehér ember fogy, nem csak a magyarság. De egy ilyen világban nem is csoda. Na mindegy, majd jön a különbözõ alja népek uralma. Good bye white pride.
Ki találta ki azt a baromságot, hogy 15 millióan kell lennünk. Magyarország 6 millió embert képes eltartani. Lehet ez ellen ideológiákat gyártani, ez akkor is tény! Ha úgy érzed, hogy kevesen vagyunk, én nagyon szívesen vállalok akár három gyereket is. Kérlek biztosíts számomra olyan munkát, hogy tudjak venni megfelelõ méretû lakást, eltarthassam a három gyermekemet és méltósággal élhessek, emberi körülmények között. Jelenleg egyedül élek, a mindennapjaimat az teszi ki, hogy dolgozom (keményen) azért, hogy éljek. Gyakorlatilag ez a tevékenység fel is emészti az összes keresetemet. Hivatalosan munkanélküli vagyok (természetesen nem kapok munkanélküli segélyt és más segélyt sem). Szívesen élnék olyan országban ahol nem csak nekem, de mindenki másnak is van munkája, ezáltal boldogan élnek az emberek, kiegyensúlyozottak és nem csak a melóért élnek. Engem az sem zavarna, hogy ez egy 6 milliós országban történik!!!! Szoktam nézegetni, hogy szerintem mennyivel vagyunk többen mint kellene. Egyszer próbáld ki, rengeteg embert fogsz feleslegesnek találni nap, mint nap:D!!!!!
Mit gondolsz kérdezõ? Szerinted a lányok nem szerenének szülni? hiszen nõiességük kiteljesülése akkor van, mikor világra hoznak egy gyereket. De ilyen világban csak a hülyék és a ci...-ányok merik csak bevállalni. Ilyen keresetek mellet jó, ha saját magát eltudja tartani szegény ember, nem hogy még egy porontyot is.
A kérdező hozzászólása: de azok a saját levükben fõjjenek.Nem raknak fel magukról környezettanulmányt úgyhogy csak reménykedhetünk abban hogy egy meggondolatlan 16 éves aki most még nem de 10év múlva rengeteg gyereket akar szülni.Nem lehetünk biztosak abban hogy nem egy szinglirõl van szó aki gyerek nélkül akar élni.
Nem értem miért fontos az egzisztencia ennyire a jelenben. Régen a legszegényebb családoknak volt a legtöbb gyereke és most nem a brazil kisebbségrõl beszélek. A mamámnak is hat tesója van és nagyon szegények voltak, de senki nem halt éhen közülük. Talán az a baj, hogy az alapvetõ fogyasztási cikkek közé belevesznek egy csomó hülyeséget, és amíg nincs plazma TV, egy kocsi, meg nem lehet a legjobb márkás cuccokat megvenni, addig nincs megfelelõ egzisztencia. És nem is nyolc gyerekrõl beszélek, hanem akár 1-2-rõl.

Fogamzásgátló mellett csináltuk, de ezek a tünetek ugye nem azt jelentik, hogy terhes vagyok?

Szedek fogamzásgálót 3 hónapja, pár napja pedig együtt voltam a barátommal. Mindig bevettem nagyjából ugyanakkor , a 2. héten egyszer véletlen 12órán túl vettem be, de azt olvastam, h ilyenkor nem gyengül a hatás. El?ször volt az, hogy el is ment bennem, kicsit féltem is, hogy mi van ha nem véd a tabletta. Erre ma alhasi fájdalomra ébredtem, meg van azóta barnás folyásom és 2 nap múlva kell majd csak megjönnie, ezelött ilyen nem volt velem:S Ez ugye nem azt jelenti hogy terhes vagyok? wáááá

Legjobb válasz: Nem vagy terhes.Fõleg akkor nem, ha most ment el benned, és 2 hónappal ezelõtt volt a csúszás a gyógyszerrel. A vérzésben lehetnek eltolódások, még úgy is h gyógyszert szedsz... De a legbiztosabb módja h megtudd terhes vagy-e a terhességi teszt. Pár száz Ft-ért drogériában, vagy gyógyszertárban beszerezheted.

Nem vagy terhes.Fõleg akkor nem, ha most ment el benned, és 2 hónappal ezelõtt volt a csúszás a gyógyszerrel. A vérzésben lehetnek eltolódások, még úgy is h gyógyszert szedsz... De a legbiztosabb módja h megtudd terhes vagy-e a terhességi teszt. Pár száz Ft-ért drogériában, vagy gyógyszertárban beszerezheted.
A kérdező hozzászólása: nem 2 hónappal elõtte volt sajnos, hanem 6nappal azelõtt h csináltuk...csaka az nyugtat meg h ez a 2.héten volt a tájékoztatón is az áll h ilyenkor nem csökken a hatás és nem is kell kiegészítõ fog.gátlás....és mi a 3. héten csináltuk...áh, jaja asszem teszt tuti lesz ebbõl. Köszönöm a választ!!!
Ha 6 napja volt az incidens és valami oknál fogva terhess lennél akkor sem jelentkeznének még a tünetek. Amúgy hány éves vagy ?
A kérdező hozzászólása: na igen...lehet túlságosan ráparázok:S 20...
Ha 6nappal ezelõtt volt, akkor még nem lehetsz terhes. Az egy hosszabb folyamat. Elõször van az, hogy a sperma belédkerül, majd szépen utazgat erre arra, mire beágyazódik az olyan 2hét. Szóval szex utáni 14.napon mutatja ki a terhességi teszt a biztos pozitív, illetve a negatív eredményt. Szerintem nincs baj, nagyon pici az esélye.

Ugye nem lehetek terhes?

3 napja késik a menstruációm és egyel?re semmi hajlandóságot nem mutat arra, hogy megjöjjön. Ma volt egy kis barnázás délel?tt, de ezek után semmi. A folyásom is olyan furcsa áttetsz?. A szokásos mellfeszülés is megvan. Párommal óvszerrel védekezünk, sosem szakadt ki, bár elképzelhet?, hogy egyszer el?nedv került a külsejére. Azt tudni kell, hogy a menstruációmmal mindig voltak gondok, orvos is látott már emiatt. Lehetek terhes? Tesztet mikor érdmes vennem. ami már kimutatná?

Legjobb válasz: A teszt már most is kimutatja ha megcsinálod. Akkor is lehetsz terhes ha nem szakad ki! Nincs 100 %-os védekezési módszer!!!!!!Mindegyik mellett teherbe lehet esni! Úgy gondolom kicsi a valószínûsége annak hogy terhes vagy. Hogy megnyugodj vegyél,csinálj egy tesztet, már 600 ft körül lehet kapni! Ennyit megér a nyugalom nem?

A teszt már most is kimutatja ha megcsinálod. Akkor is lehetsz terhes ha nem szakad ki! Nincs 100 %-os védekezési módszer!!!!!!Mindegyik mellett teherbe lehet esni! Úgy gondolom kicsi a valószínûsége annak hogy terhes vagy. Hogy megnyugodj vegyél, csinálj egy tesztet, már 600 ft körül lehet kapni! Ennyit megér a nyugalom nem?
A kérdező hozzászólása: Én is úgy gondolom. Ha már most kimutatná, jó lenne tekintve, hogy nem tudom, mikor történhetett a baleset (ha történt)

Ugye nem lehetek terhes? Ez tuti valami más, ugye? ! Hogy deríthetném ki mihamarabb h terhes vagyok-e?

?szinte leszek..nem védekeztünk, ezt a hibát többször is elkövettük ebben a hónapban.. szóval van rá esély... sajnos:(..napokig szokatlanul szurkált a hasam, és a folyásom is megváltozott, ezel?tt meg soha nm tapasztaltam hasonlókat, meg vagyok ijedve h mi lehet ez?! lehet h csak felfáztam?? cista? vagy mi?? 30.-a és 1.-e környékén kéne megjönnie, ha nem jönne meg elgondolkodnék azon h megtartsam-e babát, de ott a szilveszter, nem tudom h ihatok-e vagy sem, hatalmas buli lenne... mit tanácsoltok? szerintetek? hogy deríthetném ki mihamarabb h terhes vagyok-e?

Legjobb válasz: Nem védekeztél, tehát lehetsz terhes. Két hétre az aktus után teszteljél reggeli vizeletbõl.

Nem védekeztél, tehát lehetsz terhes. Két hétre az aktus után teszteljél reggeli vizeletbõl.
Szilveszter reggeli elsõ pisibõl tesztelsz, és megtudod ihatsz-e. Egyébként ha nem védekezel, mindig lehetsz terhes. Gratulálok.
Miert ne lehetnel terhes? En eletemben egyszer kovettem el ezt a hibat, attol fuggetlenul hogy belem sem elvezett es mensim volt 4 honapos terhes vagyok. Pedig nem vagyok egy tizeneves.. Reggeli vizeletbol tesztelj.
31.-én reggel elsö pisiböl tesztelj, és megtudod mi a helyzet...sztem nem az a legfontosabb most hogy ihatsz -e majd vagy sem???Amugy hány éves vagy??
A kérdező hozzászólása: 26 éves vagyok van hátterem is a babának, 5 éve vagyok együtt a párommal(aki29éves), de még nem látom elérkezettnek az idõt... szerintem 26 évesen az ember még túl fiatal... de majd 31.-én reggel meglátjuk!
Nem a korod, a gondolkodásmódod miatt vagy túúúúúúl fiatal (azon aggódsz, ihatsz-e...).
A kérdező hozzászólása: tudom h az vagyok efelõl semmi kétségem!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!