Találatok a következő kifejezésre: Ugye nem semmi baj (205 db)

Ugye nincs semmi baj? Május 20án volt az utolsó havim. Júni 28án pozitívat teszteltem. Másnap az orvos elküldött BHCGre 425, 2 nap múlva 848. , ekkor még nem lehetett látni semmit . SOS!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/985198c430cf95a6a429b8..

Legjobb válasz: Biztos nincs semmi baj, ennyi idõsen nekem is csak petezsák volt látható, embrió nem, de két hétre rá, már a szíve is dobogott. Tudom könnyû mondani (nekem is mondták 100-an), de nyugodj meg, tuti semmi baj.

Biztos nincs semmi baj, ennyi idõsen nekem is csak petezsák volt látható, embrió nem, de két hétre rá, már a szíve is dobogott. Tudom könnyû mondani (nekem is mondták 100-an), de nyugodj meg, tuti semmi baj.
Mitõl vagy megijedve? Nincsen semmi baj, csak még picike. A két napos vérfolt lehetett a beágyazódás, vagyis még tényleg kicsi. Ne izgulj. A hcg duplázódik, ez remek. Inkább örülj!
A kérdező hozzászólása: csak azért ijedtem meg mert, már az 57 napon vagyok és nagyon kicsi.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek!
orvos mit mond?
A dokim szerint általában 1500-as b-hcg érték felett látható már valami. Az eddigiek alapján szépen duplázódik. Ez jó helyen lévõ babának indul, úgyhogy inkább vigyázz magadra és pihenj, mint ezen idegeskedj. Jó babavárást!

Már 5 pozítiv tesztet végeztem, ugye nincs álpozítiv eredmény? Tegnap óta kevés barna folyásom van, de a színe nem olyan mint az alvadt véré, hanem sötétebb. Ugye nincs semmi baj?

Tegnap elmentem az SZTK-ba és mondanom sem kell, nagyon mérges lettem. Meg sem vizsgált az orvos, azt mondta, hogy a teszt biztos téved, és azért barnázok, mert meg fog jönni. Nem akartam hinni a fülemnek. Szerintetk mi lehet velem?Volt már valaki hasonló helyzetben.

Legjobb válasz: Nyugi, nekem is volt egy pici barnám, meg fájt is a hasam, mint mikor tényleg megjön. Aztán mikor hiába vártam a havim, akkor teszteltem. Engem is majdnem kiröhögött a doki, hogy egy hetet késik, mit akarok, de én éreztem...:)Rá egy hétre egy másik doki már petezsákot látott az uh-n, azóta pedig már 6 hetes kismama vagyok, élõ 7 mm-es embrióval! Szóval, ha te úgy érzed, hogy terhes vagy, akkor az úgy is van! Vagy ha meg akarod magad nyugtatni, menj el egy másik dokihoz!

Nyugi, nekem is volt egy pici barnám, meg fájt is a hasam, mint mikor tényleg megjön. Aztán mikor hiába vártam a havim, akkor teszteltem. Engem is majdnem kiröhögött a doki, hogy egy hetet késik, mit akarok, de én éreztem...:) Rá egy hétre egy másik doki már petezsákot látott az uh-n, azóta pedig már 6 hetes kismama vagyok, élõ 7 mm-es embrióval! Szóval, ha te úgy érzed, hogy terhes vagy, akkor az úgy is van! Vagy ha meg akarod magad nyugtatni, menj el egy másik dokihoz!
Szia! Nekem is volt a 8 hét körül, de a doki szerint semmi probléma csak a szervezet emlékezik a mensire.Nem késõ hidd el! Mit mondott a doki?? Utolsó voltam! pusz!
Menj el másik orvoshoz. S ha nem akar megvizsgálni harcold ki.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Nekem most szerdán kellett volna megjönnie, de nem jött, aminek örülök is. Lehet mér korán teszteltem?
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek magánra, remélem nincs semmi komoly.
Nem teszteltél korán, de ilyen korai terhességet még nem tud tapintani az orvos és az ultrahangon is csak megvastagodott nyálkahártyát látna. Az a sötét barna folyás azért nem normális dolog. Én elmennék a helyedben egy másik dokihoz, esetleg egy kórház ügyeletére.
5 teszt nem téved!!! Kis barnázás elõfordul, mert emlékszik a mensire a szervezet! Keress egy megbízható orvost, ha lehet ne a sintér sztk-ba! És pihenj sokat, és ne idegeskedj!! Sok sikert! És boldog babavárást!! :) Én is ilyen cipõben jártam!
A kérdező hozzászólása: Köszi. És neked is volt barnázás? Elmúlt? Nem késõ, hogy csak hétfõre tudott fogadni az orvos? Bocsi, hogy ilyen sokat kérdezek, de ez lenne az elsõ babánk, akit nagyon vártunk, és nem tudom mi lehet velem? Nem szeretném, ha elvetélnék! Görcseim nincsenek, ez az egy dolog ami bíztat.

16 hetes múltam, és semmi tünetem nincs, semmit nem érzek, csak néha-néha szurkál a hasam alja! Ugye nincs semmi baj?

nagyon félek,hogy valami baj van a babával! vagy azt megérezném?

Legjobb válasz: Örülj neki, hogy megkímél a tested! Ennyi idõs terhességnél már nincsenek olyan domináns tünetek mint pl. a mellfeszülés. De lehet: székrekedésed, hasszurkálásod, színváltozás a bimbóudvaron, gyakori vizelési ingered, gyomorégésed, striad, alkalmanként fejfájásod. Melyiket hiányolod? :)

Örülj neki, hogy megkímél a tested! Ennyi idõs terhességnél már nincsenek olyan domináns tünetek mint pl. a mellfeszülés. De lehet: székrekedésed, hasszurkálásod, színváltozás a bimbóudvaron, gyakori vizelési ingered, gyomorégésed, striad, alkalmanként fejfájásod. Melyiket hiányolod? :)
A kérdező hozzászólása: hát ebbõl 3 keményen megvan, az állandó pisi, a hasszurka, ésa fejfájás! de nekem már volt egy rosszul végzõdött terhességem, és nagyon félek! ja de köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: még annyit, hogy már nehezemre esik lehajolni is a cipõmet becsatolni, mert nyomódik a hasam! nem tudom mi lesz késõbb?:)
Szia. Nekem sem volt semmi tünetem, míg el nem kezdett mozogni a babám, meg nõlni a pocakom. Ne aggódj késõbb még rosszabb lesz a lehajolás, de még a szimpla levegõvétel is. Nekem most 31 hetesen kezd nehéz lenni a hajolgatás, borotválkozás, cipõbekötés. Kitartás. Minden jót!
Szia! Én a 12-13. hétig nagyon émelygõs, hányós voltam, és utána mint ahogy a nagykönyvek írják, elmúlt minden tünetem. Én örültem neki. 16 hetesen semmi más nem tûnt fel, mint hogy elkezdett növögetni a pocim. Aztán rá 1 hétre megmozdult, és most már abból tudom hogy kismami vagyok, hogy idõnként jelentkezik a pocilakóm :) Szóval nyugi, élvezd a pocakos hónapokat!
Mi baj lenne? Én a 22. hétben vagyok, és soha semmi tünetem nem volt. Nyugi!
Nekem is volt sajnos rosszul sikerült terhességem, de nincs baj ha nincs zöldes bûzös folyásod.Én ezzel nyugtatom magam, és már alig várom hogy megmozduljon a pici.Nekem sincs panaszom a gyomorégésen, a méhszalag feszülésén kívül.Állítólag a 2. trimeszter a legkellemesebb szakasza a terhességnek! Boldog babavárást neked! 15 hetes kismama

Konkrétan a kérdésem az az lenne, hogy mely országokban engedélyezik azt, hogy teherbe essek úgy, hogy *semmi bajom, illetve ilyen módon melyik országban engedélyezik azt, hogy megválaszthassam a gyerekem nemét? Nekem ez is fontos!

Lenne egy kérdésem: 32 éves egyedülálló n? vagyok, nincs pasi a láthatáron, de nekem nem is kell, nem tudnék szerelmes lenni egy férfiba se!

Legjobb válasz: Szia! Elõször is ha megvan a megfelelõ anyagi háttered akkor jó! Nem tudom Mo.n lehet-e,de szerintem sperma bankhoz kellene fordulnod! Nincs ebben semmi különös ha te egyedûl szeretnél gyereket!!! Nézz utána itt a neten a lehetõségeknek! Sok sikert!

Szia! Elõször is ha megvan a megfelelõ anyagi háttered akkor jó! Nem tudom Mo.n lehet-e, de szerintem sperma bankhoz kellene fordulnod! Nincs ebben semmi különös ha te egyedûl szeretnél gyereket!!! Nézz utána itt a neten a lehetõségeknek! Sok sikert!
Szia, amit hallottam nemrég az, hogy Spanyolországban lehet megválasztani a gyermek nemét, ezen kívül még 1-2 országban de azokra nem emlékszem, Czeizel Endre foglalkozik ilyesmivel, õ biztos tudna neked segíteni, de hogy hogy lehet õt elérni, azt nem tudom.
Magyarországon a gyermek nemét nem lehet megválasztani, sõt az ilyen irányú beavatkozásokat a törvény szabadságvesztéssel bünteti.Csak akkor lehet, ha valamilyen öröklõdõ betegséget lehetne így elkerülni. Wikipédián vagy Goggle-ben sztem keress rá, milyen országokban lehet nemet választani + mesterséges megtermékenyítést.
Pontozz le nyugodtan! Lehet, hogy pénzed van, hogy felneveld, de egy gyermek egészséges mentális fejlõdéséhez igenis kell egy apa!
Szia itthon is simán lehet gyereked egyedülállóként, bár a nemét nem választhatod meg. A fõnöknõm is így babásodott le, azóta majdnem fél éves a kisfia. A Kaáliban csinálták neki az inszemet, a spermát pedig a Cryo-ban vette. A törvény azt mondja ki, hogy akkor veheted ezt igénybe, ha korodból és családi állapotodból kifolyólag máshogy nincs esélyed gyerekre. Bár ha ezt nézzük, lehet, hogy téged túl fiatalnak mondanak majd...
Na mizujs?

Ma szinte egész nap mensihez hasonló görcsöm volt, és néha egy egy szúrkálás, és elég sok folyásom így estére! Ugye nincs semmi baj? Még nem voltam dokinál, mert még korai! Olyan 5 hetes lehetek!

Legjobb válasz: Szia! Megértem az aggodalmadat! Én 5 hetes elmúltam, amikor elõször mentem dokihoz, mert "kicsit" aggódós vagyok!!!! Engem a dokin kívül senki nem tud megnyugtatni. Az a helyzet, hogy saját szememmel akartam látni, hogy jó helyen van a pici. Még csak a petezsák látszott, ezért visszahívtak egy héttel késõbb, de nem bántam. Akkor már szépen hallatszott a szíve. Ezt csak azért írom Neked, hogy fõleg ha úgy érzed görcsölgetsz, akkor inkább menj el egy vizsgálatra, mint késõ legyen! Ezek lehetnek teljesen természetes jelek is , de Én azt mondom, fõ az óvatosság! A vizsgálat úgyis csak egy UH, nem piszkál meg! Vigyázz magatokra, gratulálok a babához!

Szia! Megértem az aggodalmadat! Én 5 hetes elmúltam, amikor elõször mentem dokihoz, mert "kicsit" aggódós vagyok!!!! Engem a dokin kívül senki nem tud megnyugtatni. Az a helyzet, hogy saját szememmel akartam látni, hogy jó helyen van a pici. Még csak a petezsák látszott, ezért visszahívtak egy héttel késõbb, de nem bántam. Akkor már szépen hallatszott a szíve. Ezt csak azért írom Neked, hogy fõleg ha úgy érzed görcsölgetsz, akkor inkább menj el egy vizsgálatra, mint késõ legyen! Ezek lehetnek teljesen természetes jelek is , de Én azt mondom, fõ az óvatosság! A vizsgálat úgyis csak egy UH, nem piszkál meg! Vigyázz magatokra, gratulálok a babához!

6-dik hónapja próbálkozunk a babával de még sajnos nem jött össze. Befolyásolhatja ha folyásom van (többször voltam dokinál ez ügyben nincs semmi baj)?

Végülis logikusnak tűnik hogy kifolyik vele együtt minden nem? Szeretkezés után 30 perc pihi elvileg az elég de még sehol semmi sajnos. Rosszul gondolom?

Legjobb válasz: Igen, logikus hogy kifolyik a sperma :D Amúgy mi 2 évig próbálkoztunk. Van akinek eslõre sikerült, van akinek több hónap... Ha rágörcsölsz, még úgy sem fog menni! Ha nem jön össze, menj orvoshoz. Ad peteérés serkentõt, meg megvizsgál h minden rendben van-e odabent. Én 1 év után mentem el, kiderült hogy cisztáim lettek a gyógyszer abbahagyása után, kaptam gyógyszer stb... Aztán +1 év és babás lettem! Sok sikert!

Igen, logikus hogy kifolyik a sperma :D Amúgy mi 2 évig próbálkoztunk. Van akinek eslõre sikerült, van akinek több hónap... Ha rágörcsölsz, még úgy sem fog menni! Ha nem jön össze, menj orvoshoz. Ad peteérés serkentõt, meg megvizsgál h minden rendben van-e odabent. Én 1 év után mentem el, kiderült hogy cisztáim lettek a gyógyszer abbahagyása után, kaptam gyógyszer stb... Aztán +1 év és babás lettem! Sok sikert!
Én is ettõl a kifolyástól féltem, de aztán rákérdeztem a dokinál. Azt mondta egy nagy butaság, mert aminek be kell mennie az szeretkezés közben be is megy. Az hogy utána még pihizel az esetleg a már bejutott katonáknak segít, de se a pihi se a gyertya állásnak nincs túl nagy jelentõsége. ( a mi babánk esti házaséletbõl, gyertyaállásból, és többórás pihi után sikerült)
Egy teljesen egészséges párnak is 1 év az átlagos siker.
A kérdező hozzászólása: köszike
Próbáld meg az egy óra pihit egy nagyobb párnával a feneked alatt!
2-es vagyok: Már több helyen írtam, mert látok benne igazságot, de mindenki döntsön a maga belátása alapján. Egy idõs doki mondta, hogy nem tudja mi lehet az oka, (háziorvos) de munkája során megfigyelte, hogy azok a nõk akik sokáig próbálkoznak, semmi sikerrel, majd elkapnak egy hasmenéses nyavalyát és széntablettával kezelik magukat, azoknak a következõ hónapban össze jön a baba. Én két dologra tudok gondolni: 1 hasmenéskor ki tisztul a szervezet, 2 a széntabletta megköti a szervezetben felgyülemlett méreganyagokat. (én a babámnál peteérés elõtt vettem be egyet)
de lehet. fõleg ha nem védekeztetek!
ja és egyébként nekem az elsõ után ki is maradt egy mensim.. ha ez egy kicsit megnyugtat..:D
na aggódj! az életed eldobásáról meg egy ilyen dolog miatt meg se próbálj ítélkezni! azt majd az élet eldönti. létezik "esemény utáni tabletta" meg abortusz is...ha elment beléd, ha nem, lehetsz terhes....ha az elsõ volt és nem jön meg akkor lehet hogy csak simán késik....ilyen az emberi természet.... vegyél egy tesztet, ki fog derülni.
De legközelebb védekezzetek! :) ha nem akarsz megint így parázni, ugye milyen szar? Én is jártam úgy, hogy azt vártam mikor jön már meg. Nah azóta bogyót szedek. 21/l
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok
dehogy leszel:D egyébként hány éves vagy? lehet még be sem állt rendesen a ciklusod
A kérdező hozzászólása: Nem védekeztünk
A kérdező hozzászólása: Jó, majd veszek tesztet. Hátha mégse..
De most akkor védekeztetek vagy sem? Mert nem mind1
A kérdező hozzászólása: O.O köszi a válaszokat amúgy. De sztem akkor ennyi.. öngyilkos leszek..atyaúristen..
ha benn volt, akkor benn volt... egyébként nagyon kicsi az esélye annak, hogy ennyitõl teherbe essél, de azért legközelebb inkább védekezzetek és akkor nem kell aggódni. várj még pár napot, aztán ha nem jön meg akkor vegyél egy tesztet.
nem nem szamit szeritem tehes vagy és ...
A kérdező hozzászólása: Úristen.. de nem volt benn teljesen, az számít valamit?
Azonban ha védekeztetek, akkor nem lehet. Az elsõ szex után kicsit megzavarodik a szervezet, nekem 2 hetet késett, de volt olyan ismerõsöm, akinek kimaradt. Szóval ha védekeztetek tutira, akkor nem kell aggódni.
A kérdező hozzászólása: Hú, kicsit nyugodtabb vagyok. Köszönöm a tanácsokat!
Nem gond. Nálam ugyanígy volt.
ez normális.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Persze, hogy nem baj. Az sem lenne gond, ha semmilyen tünet nem lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszi!4+3 hetes vagyok, tegnap, tegnapelõtt fájt a cicim, a hasam alja, ma meg semmi, és megijedtem.Elsõ baba, én meg elég aggódós vagyok most.
Nekem az összes tünetemmel az volt, hogy egy ideig érezgettem, aztán az egyik napról a másikra elmúltak szépen sorjában...szóval normális, hogy egyszer érzed, egyszer nem.

15*8mm es petezsák, benne szikhólyag bal oldali ovariumban corpus luteum A uh. Nő azt mondta embrió nem látható. Gratuláltak a terhességhez és 3 hét múlva kell visszamenni. Normális ez így? Ugye nincs semmi baj.

Legjobb válasz: szia.dehogy van...szikholyagbol lesz a baba:Dmax 2 hét és már a szivecskéjét is látni lehet,,gratulálok.a 3 hét pont jo.akkor már minden ott lesz ahol kell..vidd a párod.élvezni fogja.

szia.dehogy van...szikholyagbol lesz a baba:Dmax 2 hét és már a szivecskéjét is látni lehet, , gratulálok.a 3 hét pont jo.akkor már minden ott lesz ahol kell..vidd a párod.élvezni fogja.
Normális, csak még nagyon az elején vagy. 3 hét múlva már bizti fog látszani az embrió is. Most még csak a petezsák van. Vigyázz magadra, már most sem szabad semmi megerõltetõt csinálnod. Egyél sok gyümit, zöldséget és élvezd, hogy egy új élet van kibontakozóban! :o) Üdv. 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod. Tudod az is aggasztott hogy nincs semmi bajom egykis gyomorégésen túl.
az elsövel nekem sem volt.most meg ki vagyok készülve...:Dlégy boldog és pihenj sokat
Szia! És most hányadik héten vagy? Én két hete pénteken voltam, szintén csak petezsák 5+3 naposan, és jövõ héten szerdán kell visszamennem. Sok sikert, és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Szia! 5hét+5 napos voltam. Ez volt múlt hét csütörtökön. De jó neked hogy már letelt és nem sokára mehetsz. Már én alig várom. Minden jót nektek!!!

Ugye nem fog semmi baj történni?

Újév óta diétázom, ill. rendszeresen elkezdtem sportolni (futógép, kardiogépek, bicó) Az az igazság, hogy nagyon nehezen állom meg, hogy ha eszem valami édességet/bűnös kaját, utána ne egyek meg még 10 féle másik édességet... ezért egyszerűbb ha heti 1 bűnözést sem engedek meg magamnak. Csak nagyon ritkán vagyok éhes, mert napi 5-ször eszem, de pici adagokat, kb. 3-3,5 óránként (ebből van gyümölcsétkezés is). Teljes kiőrlésű kenyeret, barnarizst, rengeteg zöldséggel, zabpelyhet eszem, és nagyon ritkán(!) főtt krumplit is, de vaj nélkül. Szépen fogytam, de tegnap elszaladt velem a ló: mivel hétközben nem szoktam bűnözni (afféle maximalista vagyok, számomra úgy tökéletes egy fogyis nap, ha semmiféle cukor, bűnös-mekis kaja nem volt) viszont nagynénémék jöttek látogatóba, és vagy 10féle sütit hoztak... és nem bírtam ellenállni, végigkóstoltam mind a 10-et... meg ezen a héten az edzőterembe is csak 1-szer voltam, mert nem jutott rá több időm. (amúgy heti 2-3szor szoktam menni) És anya ebédjéből is ettem előtte, ami nem a legdiétásabb volt.. olyan tele éreztem magam tegnap, tényleg sokat ettem egy normális nem fogyizó emberhez képest is... Ha folytatom a diétám, ez a kilengés ugye nem vezet a fogyás leállásához?

Legjobb válasz: nem, 1 nap alatt nem tudsz annyit enni, hogy az érdemben változtasson egy pl. fogyási tendencián. de úgy kezdted, hogy "Ugye nem fog semmi baj történni?" mire gondoltál, mi lenne baj? vagy ennyi az egész, amit írtál?

nem, 1 nap alatt nem tudsz annyit enni, hogy az érdemben változtasson egy pl. fogyási tendencián. de úgy kezdted, hogy "Ugye nem fog semmi baj történni?" mire gondoltál, mi lenne baj? vagy ennyi az egész, amit írtál?
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hogy anya ebédjétõl (lángos volt... és ugye nem tk lisztbõl, de amúgy sosem ilyet szoktam enni, hanem mindig csinálok magamnak barnarizst, vagy zabpelyhet reggelire) meg a sok sütitõl leáll a fogyás... de mivel kb. heti 0, 7-8 kg-ot fogytam eddig, félek, hogy ez most megváltozik, és stagnálni fogok:S ugye nem? meg ugye semmi nem fog ebbõl rám rakódni?
Baj inkább a koplalástól szokott történni, te teljesen normálisan diétázol, úgyhogy biztos nem lesz bajod tõle. Egy normális diéta mellett nem gond, ha eszel édességet is (persze nem állandóan).
hülye kérdésed. úgy csinálsz, mintha ez lenne a legnagyobb veszély/probléma az életben. minden étkezéskor alakul valamennyi zsír tartalék, tehát de, rakódni fog (jó esetben minden étkezéskor, mert az azt jelenti hogy azért van mit enni). továbbá 1 nap érdemben nem befolyásolja a fogyásodat, továbbra sem. erre rákérdezhetsz még 625 milliószor, de már ennél az egynél is elküldhettek volna a pi.csába, mert elõtted már 200x (de lehet 2000x) feltették már ezen az oldalon ezt a kérdést, és neked elõbb keresned kellett volna a hasonló kérdések között :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!