Találatok a következő kifejezésre: Ugye nem semmi (1564 db)

Mit gondoltok erről a "lelkileg megrázó" videóról? Ugye nem semmi?

http://www.youtube.com/watch?v=RUki-07sp2E

Legjobb válasz: Nézzétek végig.

A kérdező hozzászólása: Nézzétek végig.
"And then they actually forced me to crossbreed with one seems to be a female."- es utana a sikitas...Itt azert mar felrohogtem, elkepzeltem, ahogy az elkepesztoen fejlett technikaju urlenyeknel nincs mesterseges megtermekenyites, hanem ufoneni meglovagolja a lefogott csavot.Na kb. itt veszitette el vegleg a hitelet az egesz. Az egesz tortenetben pont azt kapjuk, amit egy jo horrortortenetben vagy X-aktak epizodban elvarunk: sebezhetoseg, kiszolgaltatottsag erzese, folenk hajolo ronda lenyek, stb.Ezek a tortenetek meg erdekesek voltak eleinte, de ma mar pont a kliseszeruseguk az, ami elarulja oket.Raadasul meg mindig nem ertem, miert kellene egy fejlett civilizacionak folyamatosan emberek szazezreit elrabolni es kiserletezni rajtuk.
A kérdező hozzászólása: 18:34 A Szürkék (Zeta Reticuliak) azért rabolnak el és vesznek DNS-mintát sok embertõl, mert nekik már egyre hiányosabb (klónozással szaporodnak) a DNS-ük, ezen kívül kíváncsiak, bár nagyon sok mindent tudnak rólunk.
igazából nem értem azokat, akik elkezdik fikázni az kérdezõket..még mindig jobb mint a júj leköpött egy fiú terhes leszek kategória. És el kell fogadni, hogy egyeseknek ez okoz örömet, ha elmélkedhetnek az idegen fajokról és a többi. Még mindig értelmesebbnek tartom, mint a fanatikus istenhívõket. De õket sem ítélem el, elvégre mindenki azzal foglalja le az agyát amivel akarja :) És bármelyiket is választjátok még mindig jobb mintha csak elinnátok a kocsmába :D ja és még annyi, mégis mire számítanak azok milyen kérdések lesznek az ufó kategóriában?
1.Ha klonozassal szaporodnak, akkor hogyan tudtak kozosulni a csavoval? 2.Nem vagyok genetikus, se biologus, de nem ertem, hogy egy idegen fajnak miert kellenek a pont a mi genjeink a klonozashoz, es ezt miert ilyen stikaban vegzett horror elrablas-sztorikkal oldjak meg.
2:13ig bírtam :D neharagudj kérdezõ..
álmos vagyok :(
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Rémisztõ. 10 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szkeptikus vagy.
a videót nemnéztem meg csak a legtöbbet pontozott hozzászólást ami ez volt: röhejes 9 alien babája van. az is röhejes h van annyi eszed h megtanulj angolul annyi viszont nics h ne lásd ez kamu
Hát, ha értenék belõle valamit is..:S
10 perc sok, egyébként itt örök téma az Alien? Unalmas már...
te szívtál valamit tesó?:D
fosok megnézni xD amitó ezt a részleget nézem mindig félek XDDDD
jah persze... engem meg zámbo jimmy illetve elvis presley rabolt el és arra kértek röhögjem ki ezt a sok idiótát aki ilyen nyomorék kérdéseket rak ki.. Hiszek abban hogy nem csak mi élünk ebben a világmindenségben de azt eljönnek elrabolnak meg minden nah hogyne akkor én vagyok haszfelmetszõ jack.. az ilyeneknek komoly agyi betegsége van és képzelõdnek kell nekik egy jó pszihologus
uncsii.
és én is agybeteg lennék, csak azért mert az igazat mondom!!! én szexuális viszonyt folytatam egy orion övi szép nõvel
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat kérek. Aki hülyéskedni/piszkálódni akar, hagyja el az oldalt. Egyébként már rengeteg ufós videót láttam a neten, de ez a legjobb szerintem.
leszoptál tegnap! ne is tagadd
bocs de nem vagy normális:) )
Ezt inkább kérdezd meg Besenyõ AVMALT Pistabácsitól...azaz, Besenyõ A Világon Mindent A Legjobban Tudó Pista bácsitól
Ez ugyanaz, mint az esik az esõ! Mert ugye mi az esõ? Az esõ az, amikor az égbõl lehullik a csapadék víz formájában, tehát az esõ jelentése: esik a víz! Ebbõl következik, hogy az esik az esõ jelentése: esik az esik a víz! Nincs semmi is levezethetõ ugyanígy, de ezt már megtetted :D
én azt mondom metakommunikatíve, hogy a semmi az van!
Ez a besenyõ.s duma, de tényleg jó.
Uhh, ez egy fokkal még a 22-es csapdáján is túltesz;) Csak gratulálni tudok^^ De a kérdésre könnyû válaszolni: UGYE!:D
itt megutdahtod a választ:D http://www.youtube.com/watch?v=uqh_kWyj_iM
A semmi a valaminek a hiánya. Ha nincs valami, az a semmi. De ha nincs valami, akkor van semmi, ami már megint valami. Tehát ha úgy vesszük, a semmi nincsen, csak valami van. De ha én nem akarom, hogy valami legyen, akkor csinálok egy semmit, tehát akkor eltüntetem az összes valamit. Ha már nincs egy valami se... akkor van a semmi. De akkor már megint van valami: a semmi. Francba...
én ezt nem réem! rövid a memóriám :P
A kérdező hozzászólása: Megtettem... de még hogy? :D
I love L'art pour L'art!!!!!!

Mit tegyek, ha úgy érzem semmit nem ér az életem?

Kocka vagyok, nincsenek barátaim, gyűlölöm az iskolát mert egyfolytában cikiznek.Csendes vagyok, csak kihasználnak az osztálytársaim.. Senkinek nem kívánok ilyen rossz életet.Nincs kiút!

Legjobb válasz: Az élet mindig ér valamit, csak olyan társaságban vagy akik nem nagyon növelik az önbizalmad. Ettõl függetlenül nem vagy értéktelen ember és az életed sem az. Csak meg kell találnod a saját közegedet ahol megértenek. Én se vagyok manikûrözött plázacica pedig ilyenekkel voltam körülvéve. Engem is zrikáltak na akkor most nem érek semmit? Ugyan. Mindenki jó valamire. Ha másra nem hát elrettentésre:))))Ezt ne vedd komolyan. Figyelj ide kiskocka, az informatikában van a nagy lé. Majd a tíz éves osztálytalálkozón nézd meg hova jutottak a nagyszájúak. Az ilyeneket nem bírják egy igényes, komoly munkahelyen. Jah, kihasználni meg azt lehet aki hagyja. Ne akarj az ilyeneknél bevágódni. Egy rakás kamasz van aki úgy érzi, hogy az élete egy pokol és mindenkinek jobb. De aztán ezek az évek olyan hamar elszállnak észre sem veszed és már csak röhögni fogsz rajta pár év múlva.

Az élet mindig ér valamit, csak olyan társaságban vagy akik nem nagyon növelik az önbizalmad. Ettõl függetlenül nem vagy értéktelen ember és az életed sem az. Csak meg kell találnod a saját közegedet ahol megértenek. Én se vagyok manikûrözött plázacica pedig ilyenekkel voltam körülvéve. Engem is zrikáltak na akkor most nem érek semmit? Ugyan. Mindenki jó valamire. Ha másra nem hát elrettentésre:) )))Ezt ne vedd komolyan. Figyelj ide kiskocka, az informatikában van a nagy lé. Majd a tíz éves osztálytalálkozón nézd meg hova jutottak a nagyszájúak. Az ilyeneket nem bírják egy igényes, komoly munkahelyen. Jah, kihasználni meg azt lehet aki hagyja. Ne akarj az ilyeneknél bevágódni. Egy rakás kamasz van aki úgy érzi, hogy az élete egy pokol és mindenkinek jobb. De aztán ezek az évek olyan hamar elszállnak észre sem veszed és már csak röhögni fogsz rajta pár év múlva.

Ugye nem fog semmi baj történni?

Újév óta diétázom, ill. rendszeresen elkezdtem sportolni (futógép, kardiogépek, bicó) Az az igazság, hogy nagyon nehezen állom meg, hogy ha eszem valami édességet/bűnös kaját, utána ne egyek meg még 10 féle másik édességet... ezért egyszerűbb ha heti 1 bűnözést sem engedek meg magamnak. Csak nagyon ritkán vagyok éhes, mert napi 5-ször eszem, de pici adagokat, kb. 3-3,5 óránként (ebből van gyümölcsétkezés is). Teljes kiőrlésű kenyeret, barnarizst, rengeteg zöldséggel, zabpelyhet eszem, és nagyon ritkán(!) főtt krumplit is, de vaj nélkül. Szépen fogytam, de tegnap elszaladt velem a ló: mivel hétközben nem szoktam bűnözni (afféle maximalista vagyok, számomra úgy tökéletes egy fogyis nap, ha semmiféle cukor, bűnös-mekis kaja nem volt) viszont nagynénémék jöttek látogatóba, és vagy 10féle sütit hoztak... és nem bírtam ellenállni, végigkóstoltam mind a 10-et... meg ezen a héten az edzőterembe is csak 1-szer voltam, mert nem jutott rá több időm. (amúgy heti 2-3szor szoktam menni) És anya ebédjéből is ettem előtte, ami nem a legdiétásabb volt.. olyan tele éreztem magam tegnap, tényleg sokat ettem egy normális nem fogyizó emberhez képest is... Ha folytatom a diétám, ez a kilengés ugye nem vezet a fogyás leállásához?

Legjobb válasz: nem, 1 nap alatt nem tudsz annyit enni, hogy az érdemben változtasson egy pl. fogyási tendencián. de úgy kezdted, hogy "Ugye nem fog semmi baj történni?" mire gondoltál, mi lenne baj? vagy ennyi az egész, amit írtál?

nem, 1 nap alatt nem tudsz annyit enni, hogy az érdemben változtasson egy pl. fogyási tendencián. de úgy kezdted, hogy "Ugye nem fog semmi baj történni?" mire gondoltál, mi lenne baj? vagy ennyi az egész, amit írtál?
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hogy anya ebédjétõl (lángos volt... és ugye nem tk lisztbõl, de amúgy sosem ilyet szoktam enni, hanem mindig csinálok magamnak barnarizst, vagy zabpelyhet reggelire) meg a sok sütitõl leáll a fogyás... de mivel kb. heti 0, 7-8 kg-ot fogytam eddig, félek, hogy ez most megváltozik, és stagnálni fogok:S ugye nem? meg ugye semmi nem fog ebbõl rám rakódni?
Baj inkább a koplalástól szokott történni, te teljesen normálisan diétázol, úgyhogy biztos nem lesz bajod tõle. Egy normális diéta mellett nem gond, ha eszel édességet is (persze nem állandóan).
hülye kérdésed. úgy csinálsz, mintha ez lenne a legnagyobb veszély/probléma az életben. minden étkezéskor alakul valamennyi zsír tartalék, tehát de, rakódni fog (jó esetben minden étkezéskor, mert az azt jelenti hogy azért van mit enni). továbbá 1 nap érdemben nem befolyásolja a fogyásodat, továbbra sem. erre rákérdezhetsz még 625 milliószor, de már ennél az egynél is elküldhettek volna a pi.csába, mert elõtted már 200x (de lehet 2000x) feltették már ezen az oldalon ezt a kérdést, és neked elõbb keresned kellett volna a hasonló kérdések között :)

Ti is érzitek úgy néha, hogy elmegy a fiatalságotok úgy, hogy semmi érdekes nem történik? :S

Pl pár ismerősöm mindig meséli, hogy Miskolcon kezdte aztán felébredt Ózdon, megcsókolt 4-5 csajt, bulizott, piált. Sokat röhögnek az ilyen házibulikon suliba, hogy milyen volt, meg sok élményük van az ellenkező nemmel. Nekem meg nincs, mondjuk néha berúgok pár ismerőssel, de az nem ilyen. És van egy olyan érzésem, hogy lepereg a fiatalságom magányosan, és uncsin:S Most se merek odamenni egy nagyon cukker lányhoz, akiben kb 0 gonoszság van, de így se meg:/ F18

Legjobb válasz: Én egészen 21 éves koromig nem éreztem semmi ilyet. Meg volt a saját kis életem amiben piszkosul jól éreztem magam. Betöltöttem a 21-et és megváltozott minden -.-' Kb ugyan így vagyokv ele én is. Sokszor olyan dolgok hiányoznak, hogy én sem értem. Ilyen buli, ivászat meg hasonlók. De ugyanakkor nagyon jól tudom magamról, hogy elmennék egy buliba és rohadt [email protected] érezném magam. Volt már rá példa, nem is egy. Olyan légkörre vágyok, amiben nem is érezném magam jól. Van egy olyan érzésem, hogy média meg az amcsi filmek kezdik mosni az agyam... 21F

Én egészen 21 éves koromig nem éreztem semmi ilyet. Meg volt a saját kis életem amiben piszkosul jól éreztem magam. Betöltöttem a 21-et és megváltozott minden -.-' Kb ugyan így vagyokv ele én is. Sokszor olyan dolgok hiányoznak, hogy én sem értem. Ilyen buli, ivászat meg hasonlók. De ugyanakkor nagyon jól tudom magamról, hogy elmennék egy buliba és rohadt [email protected] érezném magam. Volt már rá példa, nem is egy. Olyan légkörre vágyok, amiben nem is érezném magam jól. Van egy olyan érzésem, hogy média meg az amcsi filmek kezdik mosni az agyam... 21F
Nekem nem hiányzik a bulizás, balhék meg hogy minél több lánnyal kavarjak. Én csak azt érzem, hogy fogy az idõm amit a barátnõmmel tölthetnék, akivel egyelõre még nem is találkoztam. Nem akarok tovább magányos lenni, mert úgy érzem így minden pillanat pazarlás... Azért nézz magadba. Biztos, hogy te is ilyen bulizós, kiélõs életre vágysz, vagy egyszerûen csak mivel a korosztályod nagy része ezt tartja jónak, ezért úgy gondolod, hogy akkor neked is kötelezõ? 21/F
05:16 "én inkább nyugodtabb életre vágyok, azért kezdtem el néha társasági életet élni hogy több mindenrõl tudjak beszélni egy lánnyal" Látom, érted, mirõl van szó, felfogod a dolog lényegét, szemben bizonyos válaszolókkal. "így megpróbálok kicsit elzülleni" Ezt az "elzüllés" dumát hagyd meg a nagymaminak. "a fûre is kíváncsi vagyok milyen" Ezt viszont nem javaslom semmiképpen. Sok mindent érdemes kipróbálni, a kábítószer azonban nincs köztük. "hátha az kiöli az érzelmeim kis részét mert talán túl sok van bennem!" Senkinek sincs "túl sok" érzelme, és az érzelmeket nem is lehet kiölni.
06:25 "Érdekes, hogy a drogozás, a piálás jelenti mindenkinek a baromijó kikapcsolódást." Mindenkinek? Baromijót? Hallucinálsz, drága.
Én nem akarok bulizni, lerészegedni, szétesni meg ilyenek, és nem fogom késõbb sem bánni, hogy ez kimaradt... Nagyon meg kéne változni hozzá a személyiségemnek, az meg nem valószínû, hogy meg fog történni. Engem más érdekel, nyugisabb, esetleg unalmasabb dolgok, én azzal foglalkozom. A fiatalságomat meg a jövõm építésére szentelem, persze nem végletesen, mellette kikapcsolódom is.
11/15 vagyok. Kedves 14/15! Látom, leszûrted a mondandóm lényegét és különben is a hozzászólókról volt szó, a mindenkit RÁJUK értettem :)
A kérdező hozzászólása: 11-es: Jah tudom ez a piálás nálam nem játszik nagy szerepet, de szeretek néha berúgni, de nem túlságosan csak kicsit:D Fûre meg egyszerûen csak kíváncsi vagyok, nem nagy szám. Nem reménytelen a helyzetem csak nem olyan sok társaságban érzem jól magam, meg kicsit hülye vagyok memóriailag meg koncentrációilag is sokszor de az fõleg suliba. és persze minél több hasznos információt próbálok bezsebelni az életben, hogy tájékozottabb legyek. 12-es: jah néha belegondolok milyen lenne ha én lennék a legnagyobb arc, én lennék a középpontban vagy híresség lennék... de ez csak álom persze:P Haveri társaságban elég nagy a szám de bárhol nem. Meg nem vagyok oylan nagyon beszédes se. Nah meg az emberek felét fárasztom aszem. 13-as: elzüllés sztem nem ratyi szó xD nem lényeg. Am jah rájöttem, hogy a kockulástól és az uncsi tevékenységektõl nem lesznek jó sztorijaim meg a kommunikációs készségeim sem fejlõdnek eléggé. Fûvel meg úgy vagyok hogy emelhetné az életminõséget, fizikai függõséget nem okoz mert nincs benne olyan anyag, mentális függõséget meg úgysem élném ki mivel nincs annyi zsém amit el tudnék tüntetni anyámék pénztárcájából :D, nah meg Hollandiába minden harmadik ember füves :) És kiöli az érzelmeket hosszútávon, azt olvastam vmi portálon.
Szerintem a legnagyobb hülyeség amit tehetsz, ha drogozni kezdesz.. lehet béna vagyok, de nekem nincsenek nemtudom milyen élményeim, de nem is vágyok ilyesfélére.Amúgy ha egy normális csajjal szeretnél összejönni, nem biztos hogy imponálna neki ha ilyen vagy, lehet nem is állna veled szóba emiatt, vagy pont ezért tartana tõled. Amúgy igen, szoktam így érezni magam, de hamar feltalálom magam. Keress egy hobbit, ismerkedj:) 16/l.
A kérdező hozzászólása: hobbi van és ismerkedést is ûzöm, bár nem minden nap új lánnyal... lásd: voltak randiaim csak elronthattam vmit:/
04:53 "Biztos, hogy te is ilyen bulizós, kiélõs életre vágysz" Ne gyere már ezzel a vénasszonyos dumával. Nem ugyanaz "bulizós életre vágyni", meg kipróbálni a bulizást azért, hogy késõbb eszébe se jusson amiatt bánkódni, hogy ez kimaradt az életébõl.
Érdekes, hogy a drogozás, a piálás jelenti mindenkinek a baromijó kikapcsolódást. Utálom a pia szagát, a bulizóhelyek értelmetlen, vonagló tagjait. Próbáltam, nekem nem jött be. Ne gondold, hogy csak a fûvel meg a piával fogsz magadhoz csalogatni csajokat, sõt...jobban eltaszítod a normálisabb fajtákat :) Én is animés vagyok, már több, mint 3, 5 éves kapcsolatom van, nem hiszem, hogy lehetetlen lenne a helyzeted. A 6. hozzászóló tetszett, kivéve ugye a piázást. Persze mindenki magánügye, hogy szeret bulizni vagy nem, de lehet én apámból indulok ki, aki több, mint 30 éve iszik és egy vadbarom olyankor. A lényeg az, hogy ne csak a bulikban, piálásban lásd a kikapcsolódást, hanem a barátaidban, a sokszínû japán kultúrában, olvasásban, ismerkedésben, új dolgok megtanulásában/megismerésében. Remélem tudtam valamit segíteni. 24L
A kérdező hozzászólása: nem, én inkább nyugodtabb életre vágyok, azért kezdtem el néha társasági életet élni hogy több mindenrõl tudjak beszélni egy lánnyal és hogy könnyebben bevonzzam a "világomba". Egyébként inkább itthon ülnék animéznék, néha átmennék haveromhoz ahogy eddig tettem és élném a nyugodt életem, de erre senki sem bukik, így megpróbálok kicsit elzülleni, piálás, kalandozás, és a fûre is kíváncsi vagyok milyen, hátha az kiöli az érzelmeim kis részét mert talán túl sok van bennem!
"Pl pár ismerõsöm mindig meséli, hogy Miskolcon kezdte aztán felébredt Ózdon, megcsókolt 4-5 csajt, bulizott, piált." Hát igen, az ilyesmiken ajánlott átesni 18 éves kor körül, mert különben késõbb bánni fogod, hogy "kimaradtál" ezekbõl, persze nem mintha olyan jelentõs dolgok lennének. Néhány efféle élménynél egyébként nem kell sokkal több. És kell egy bulizós korszak, mert különben késõbb azt is bánni fogod, hogy nem buliztál. Még akkor is, ha a bulizás amúgy nem túl érdekes dolog. "Egyszer smároltam részegen egy nem igazán tetszõ csajjal" Ilyesmit ezután se tilos csinálni. "jah és ki akarom gyúrni magam, ez lett egy célom" Jó ötlet.
A kérdező hozzászólása: már 1000x jobban állok mint egy éve igazából! De most megakadtam a fejlõdésbe aszem. Egy éve WoW függõ voltam, sose randiztam egyszer sem, lánnyal se beszéltem csak nagyon néha. Már azt éreztem hogy a WoW világában élek és az életem az álom, egy RÉMálom... Egyszer smároltam részegen egy nem igazán tetszõ csajjal de jól esett azért. Legalább a részeges csók miatt csak fele olyan frusztrált vagyok a józan csóktól. Sok pszicho könyvet olvastam meg több dolgot tanultam 1 év alatt az életrõl mint azelõtt 5 év alatt O.o De még így se nagy szám lettem, jah és ki akarom gyúrni magam, ez lett egy célom.
Ejjhh.... Hozd szépen elõre a kapuzárási pánikod. :D Egy ideig én is azt hittem semmi különös nincs.. S aztán... Megváltozott... De tenni kell érte. :) Korrekt helyen vagyok egyetemista. Imádom a kollégiummal együtt.. A bulikat, széteséseket, beszélgetéseket, jam sessionöket... Mindent... A szexuális életem is kellemes, van benne elég perverzitás és extrém dolog... Van mikor vágyom egy társra, de sokszor érzem, hogy most még éljem csak ki magam... :) Menni fog. :) Nekiállsz és csinálod. Nyiss a világra.. Ha kell vegyél fel populáris dolgokat... :D Mondjuk.. Tanulj kártyatrükköket... Vagy szájharmónikázz.. :D Vagy akármi.. Amivel jól be tudsz illeszkedni egy új és újabb társaságba.. S ennyi. Csak azt kell megtanulnod, hogyan légy közösségi ember. Utána szeretni fognak, hívnak õrült helyekre.. Csajok is akadnak.. ;) Nyiss a világra! :) 20/F
A félénkek nem dugnak, kivéve ha csajok és hagyják magukat! 27F
Igen, de már kezdem érdekesen eltölteni. 20/N
Én tök jól elvagyok magamban is, de azért vannak barátaim..Majd arra gondolj vissza, hogy azt csinálhattál amit akartál és amikor:) Amúgymeg mégcsak 18 vagy...ráérsz még...meg nemtudom h ettõl mindenki menõbbnek érzi magát...sztem te egy normális fiú vagy!! Énis ilyen lány vagyok:)
30 éves korodig (alsóhangon) fiatal vagy, hol van az még ?:D Van akinek így alakul az élete van akinek amúgy, ha valamit szeretnél ha valami változást szeretnél, ha valami konkrét dolgot szeretnél megélni akkor tegyél érte, ilyen egyszerû, hiszed vagy sem.
Én 15 éves voltam, mikor összejöttem az elsõ barátommal, 5 évig voltam vele. Ez idõ alatt nagyon sok koncertre jártunk, sokszor az ország másik felére. Voltak közös hobbijaink, nekem mindig voltak olyan korszakaim amikor valami lekötött (pl. én is animéztem, MMO-ztam, webdesignt tanulgattam, rajzoltam, írtam). Mellette voltak hétvégente a bulik, egyetemen is mondhatni sokat ittam. Most vagyok 23, és mérséklõdött ez elég rendesen. Nincs már kedvem másnap fájó fejjel ébredni, elkölteni a pénzemet piára, elég egy kisebb mennyiség, amitõl még éppen becsiccsenek. Sokkal jobban vágyok a tartalmasabb baráti beszélgetésekre, programokra. Nem tesznek már boldoggá a bulik. És ez nem azt jelenti, hogy nem élek, és unatkozok, vagy unalmas vagyok! A több, mint egy év füvezést is megbántam, és búcsút intettem azoknak is, akik csak így tudnak kikapcsolódni. Az a közösség lehúzott, motiválatlan fiatalok voltak akikkel toltam, és enélkül nem élveztek semmit. Sajnos az elõzõ barátom egy sétára sem jött el velem, mert anélkül minden unalmas volt számára. Engem sokkal jobban izgat már az, hogy a karrierem jó irányba halad, és olyan munkám lehet lassan, ami az önmegvalósítást jelenti számomra, és olyan emberek között dolgozhatok, akik hasonló érdeklõdésûek. Edzek rendszeresen mellette, folyamatosan vannak céljaim. Ha van célod, amiért küzdesz, és pozitív élmények érnek, akkor érzed hogy élsz, szerintem. Nagyon sok fiatalnak az az "élés", ha szétesik, meg sokat iszik, de ez egy rossz alternatíva szerintem, bár már én is átéltem. Én azt ajánlom, éld meg ezeket is, de nem ettõl lesz valaki nagyon tapasztalt, vagy menõ. Keress olyan érdeklõdési területet, amiben jó vagy, amiért élni akarsz, és dolgozz az életminõséged javításán, ebbõl lesznek új élményeid. Akik beleragadnak ebbe a csak bulizásba, és emellett semmi motivációjuk nincs, vagy elfoglaltságuk, unatkoznak, nem tudnak magukkal mit kezdeni, lehet hogy most nagyon menõk. De hosszútávon nem ez a boldogság és az "élés" titka. Amúgy nem okoskodásnak szántam, van egy húgom, aki szintén ennek a tizenéves generációnak a tagja, illetve van összeköttetésem ezzel a korosztállyal is, és nagyon elkeserítõ az értékrendjük, életszemléletük.

Fogtam a macskát az ölembe és nagyon megíjed valamitõl és ijedtben elkarmolta a mellem. Lemostam vizzel és ferõtlenitettem is. Enyhén vérzik és fáj ha hozzá érek. Most sebtapasz van rajta. Nagyon félek, hogy valami baj lesz. Ugye nem lesz semmi? 19/L

Legjobb válasz: Semmi baj nem lesz. Az én macskám állandóan a hasamon fekszik, és úgy nézek ki, mint egy háborús sebesült, mert állandóan kiengedett karmokkal gyúr maga alatt. Ha vérzik is, akkor Betadine-nal bekenem, amúgy mást nem szoktam csinálni vele.

Semmi baj nem lesz. Az én macskám állandóan a hasamon fekszik, és úgy nézek ki, mint egy háborús sebesült, mert állandóan kiengedett karmokkal gyúr maga alatt. Ha vérzik is, akkor Betadine-nal bekenem, amúgy mást nem szoktam csinálni vele.
Ha házban tartott macska kisebb a lehetõsége. Ha nem akkor viszont nem is olyan kicsi. Az esetek zömében nincs semmi gond, de akár lehet is. Nem akarlak orvoshoz "hajtani", de jó ha mindent tudsz ezzel kapcsolatban. Amúgy mindegy, hogy a melleden van-e vagy máshol a helyi kezelésnek jó a Betadine.
Az elõttem írónak 10 pont, szinte szóról szóra. Érdekes volna, hogy mennyire hatolt bõr alá a karom? Csak 1 mm, vagy azért mélyebben. Utóbbi esetben kéne a tetanus, bár már annyi óra eltelt, hogy gyakorlatilag mindegy is. Fertõtlenítetted, szerintem 19 éves szervezeted ellen tud állni és nem alakul ki semmi belõle. Jó egészséget!
remélhetõleg nem. De ilyenkor érdemes elmenni orvoshoz, mert Tetanus oltást kapnod kell! Sõt lehet, hogy veszettség ellenit is.
A kérdező hozzászólása: amúgy egész baba korom óta volt macskám és folyton lekaromlt és eddig nem volt semmi(be is voltak oltva) csak hát khmm...eddig még a mellemet egy se...
" Érdekes volna, hogy mennyire hatolt bõr alá a karom? " Ezt miért kérdezed? Nem tudsz netán írni? Akkor minek ez a nagy mellény, amivel osztogatod a dicsértet? Hiteles egy olyantól a dicséret, aki írástudatlan? ...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. :)

Ugye nem lesz semmi komoly bajom, ha koromlakk szagu szobaba aludtam?

Tegnap este festettem a kormom es ugy ereztem, hogy kiment a szag, ki se szelloztettem..de aztan ejszaka megis zavart es reggelre mar benne volt az orromba a szag. Azota is erzem es napkozben nagyon almos voltam, szedultem es fajt a fejem. De tobb ismerosom panaszkodott erre es nekem az idojarastol is szokotf ilyen lenni ezert nem tudom mire fogjam. Lehet valami komolyabb bajom a koromlakktol?

Legjobb válasz: én elég gyakran alszom úgy, hogy kifestem a körmöm, és utána ki sem szellõztetek, mondjuk engem nem zavar a körömlakk szaga, meg nem is volt még tõle soha semmi bajom

én elég gyakran alszom úgy, hogy kifestem a körmöm, és utána ki sem szellõztetek, mondjuk engem nem zavar a körömlakk szaga, meg nem is volt még tõle soha semmi bajom

6 hónaposom leesett tegnap az ágyról parkettára, nem láttam, hogy esett, hanyatt feküdt, eddig úgy látom meg tegnap is úgy láttam semmi baja, szerintetek nem is lesz már baj? Volt már más is így?

Legjobb válasz: Igen! Egyszer anyának köszönhetõen a szalagparkettára, egyszer apának köszönhetõen a járólapra:( Semmi baja nem lett!!!

Igen! Egyszer anyának köszönhetõen a szalagparkettára, egyszer apának köszönhetõen a járólapra:( Semmi baja nem lett!!!
bátyám annak idején majd két métert repült. Szegénynek kicsit belilult a lába, de egyébként semmi baja nem lett. Azt hiszem, akkor kell nagyon figyelni, ha a fejére esik. Valami olyasmit hallottam, hogy nem szabad, hogy utána rögtön elaludjon. De lehet, hogy ez hülyeség.
Persze, hogy volt más is így. Lányom 11 hónapos és már 3x is leesett innen-onnan, pedig ott voltunk mellette, csak valószínû pislogtunk. :) Egy pillanat alatt tudnak úgy forgolódni, hogy paff... Nagyon rugalmasak õk még, legtöbb esetben semmi, de semmi bajuk nem lesz. Ha nem látsz rajta semmi furcsa jelet, akkor nem hiszem, hogy történt volna bármi komoly.
Elsõ vagyok megint. Az jutott eszembe, hogy lányunk ilyenkor csak azért sírt, mert megijedt. ÉS mert látta rajtunk is az ijedséget:)
Orvoshoz kell vinni, ha esés után rövid ideig eszméletlen ezért nem sír fel azonnal, ha látható külsõ nyom nagyobb ütésre enged következtetni, ha hányni kezd, ha aluszékonnyá válik, ha a pupillái nem egyformák, vagy a fényre nem megfelelõen reagálnak. Ha eddig nem jelentkezett a babánál, hogy baja van, szerintem megnyugodhatsz, már nem is lesz semmi gond vele. Minden második baba leesik valahonnan vagy leejtik, bármennyire vigyáznak is rájuk az anyukák.
A fiam 8 hónaposan fejest ugrott a parkettára, fel sem sírt. Rohantam vele a kórházba, semmi baja nem lett. Kop-kop-kop

Ha úgy éreznétek semmit nem ér az, amit jelenleg tanultok/dolgoztok mit tennétek?

Sajnos bepánikoltam. Úgy érzem, hogy semmit nem ér az, amit csinálok. Félek, hogy nem fogok tudni vele elhelyezkedni, hogy körülbelül arra lesz elég a végzettségem, hogy elsétáljak vele a sarokig. Egyszer? megoldás lenne, ha azt mondanátok, hogy kezdjek új szakot következ? évt?l, de nem tehetem meg, hogy még egy évvel többet tanuljak:S

Legjobb válasz: Ilyen hozzaallassal nem fogsz elerni semmit! Feltetlen valtoztasd meg a gondolataidat es bizzal onmagadban, a Teremtodben, es arra gondolj, hogy amit most tanulsz, abbol megfogsz tudni elni, elfogsz tudni helyezkedni stb. Pozitivan kell az elethez hozzaallni, nem szabad felni, mert amikor ebben a szakmadban nem fogsz tudni elhelyezkedni, akkor meg mindig lesz lehetoseged arra, hogy kepezd magad es valtoztass! Te meg fiatal vagy es elotted az elet, s elj spontan, es csak a jelennel torodj. Tehat amikor tanulsz, akkor arra koncentralj, es ne a jovon agyalj, mivel a jelenedtol fugg az, hogy a jovod hogyan alakul! Nagyon sokan ugy folytatjak a tanulmanyukat, hogy dolgoznak, de meg tanulnak pl. Fel a fejjel es bizzal onmagadban!

Ilyen hozzaallassal nem fogsz elerni semmit! Feltetlen valtoztasd meg a gondolataidat es bizzal onmagadban, a Teremtodben, es arra gondolj, hogy amit most tanulsz, abbol megfogsz tudni elni, elfogsz tudni helyezkedni stb. Pozitivan kell az elethez hozzaallni, nem szabad felni, mert amikor ebben a szakmadban nem fogsz tudni elhelyezkedni, akkor meg mindig lesz lehetoseged arra, hogy kepezd magad es valtoztass! Te meg fiatal vagy es elotted az elet, s elj spontan, es csak a jelennel torodj. Tehat amikor tanulsz, akkor arra koncentralj, es ne a jovon agyalj, mivel a jelenedtol fugg az, hogy a jovod hogyan alakul! Nagyon sokan ugy folytatjak a tanulmanyukat, hogy dolgoznak, de meg tanulnak pl. Fel a fejjel es bizzal onmagadban!
nos megnyugtatlak, hogy ezzel úgy az emberek 95 %-a így vanm, szal semmi probléma, csak annyi a különbség, hogy ezt te be is látod és ki is mondod, de emiatt nem kell bepánikolni ... amellett, ha a realitást nézem, egyre inkább rengeteg olyan állás van, ahol egy egyetemi diploma a követelmény, de csak mint szintet várják el, aztán az tök mindegy, hogy éppen történész vagy építõmérnök végzettséget takar tudom, kicsit abszurd, de multiknál már most egyértelmûen így van, mert tapasztalom, és egyéb területeken is megyünk ebbe az irányba, igen erõsen lényeg, nincs okod parázni sztem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásokat, azért ezek most jól jöttek. Csinálom tovább, csak néha nagyon rám tör ez az érzés és olyankor teljesen kétségbe esek, hogy mit fogok én magammal kezdeni. Arra gondoltam, hogy megtanulok még egy nyelvet az angol meg a német mellé, ha valamivel, akkor ezzel tudom még segíteni a helyzetemet.. Nyelv az mindenhová kell.
Ilyen mindenkivel elõfordul, ne ijedj meg!! A nyelvtanulásban pedig nagyon igazad van! Egyébként mit tanulsz?
A kérdező hozzászólása: Magyart és ügyvitelt. Csak sajnos már megbántam, hogy erre a szakra jelentkeztem, de most már nem sok mindent tehetek. Azt hittem, hogy nekem túl sok lenne egy gazdasági kar, aztán most meg sokkal jobban érdekel, mint eddig valaha. De így jártam:)

Ugye nincs semmi baj? Május 20án volt az utolsó havim. Júni 28án pozitívat teszteltem. Másnap az orvos elküldött BHCGre 425, 2 nap múlva 848. , ekkor még nem lehetett látni semmit . SOS!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/985198c430cf95a6a429b8..

Legjobb válasz: Biztos nincs semmi baj, ennyi idõsen nekem is csak petezsák volt látható, embrió nem, de két hétre rá, már a szíve is dobogott. Tudom könnyû mondani (nekem is mondták 100-an), de nyugodj meg, tuti semmi baj.

Biztos nincs semmi baj, ennyi idõsen nekem is csak petezsák volt látható, embrió nem, de két hétre rá, már a szíve is dobogott. Tudom könnyû mondani (nekem is mondták 100-an), de nyugodj meg, tuti semmi baj.
Mitõl vagy megijedve? Nincsen semmi baj, csak még picike. A két napos vérfolt lehetett a beágyazódás, vagyis még tényleg kicsi. Ne izgulj. A hcg duplázódik, ez remek. Inkább örülj!
A kérdező hozzászólása: csak azért ijedtem meg mert, már az 57 napon vagyok és nagyon kicsi.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek!
orvos mit mond?
A dokim szerint általában 1500-as b-hcg érték felett látható már valami. Az eddigiek alapján szépen duplázódik. Ez jó helyen lévõ babának indul, úgyhogy inkább vigyázz magadra és pihenj, mint ezen idegeskedj. Jó babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!