Találatok a következő kifejezésre: Ugye nem nekem van (608 db)

Anyám nem hiszi le hogy a fóka az a vörös delfin ugye hogy nekem van igazam?

Legjobb válasz: Igen neked van. A foka az a voros delfin. A siraly meg a sarga elefant.

Igen neked van. A foka az a voros delfin. A siraly meg a sarga elefant.

Felvállaljam-e a konfliktust, ha úgy érzem, nekem van igazam, még akkor is, ha senki nem állna ki mellettem?

Van egy kollégám, aki nem hagyja, hogy mások a saját szisztémájuk szerint dolgozzanak - csakis az a jó, ahogy ő csinálja, ahogy ő mondja. Ha nem, akkor kiabál veled, hülye helyzetbe hoz. Ha úgy gondolom, hogy az én rendszereben is van logika (ő ezt plusz munkának mondja-én meg szükséges elővigyázatosságnak), kiálljak-e az igazamért, ha tudom, hogy ebből kemény konfliktus lesz, és nem biztos, hogy mások is mellém állnának?

Legjobb válasz: Ha ez az illetõ nem a fõnököd, akkor miért kéne konflikusba keverednetek? Õ dolgozzon így, te meg úgy.

Ha ez az illetõ nem a fõnököd, akkor miért kéne konflikusba keverednetek? Õ dolgozzon így, te meg úgy.
fasza egy cég lehet, ha nincs egységes menete az azonos munkának...talán rendszer szinten kéne megoldani a dolgokat és standardizálni közösen a munkát
Hát a konfliktus adott, a kérdés nem ennek felvállalása, hanem hogy Magadban, belsõ konfliktusként akarod-e megélni vagy kívül. Én nem tudnám lenyomni magamba.
Keresd meg a legkisebb veszteséget, a legkisebb áldozatot. Lehet, hogy az állásod is veszélybe kerül, de te döntöd el, hogy az állásod esetleges elvesztése kisebb áldozat-e, mint csendben maradni.
Ha a fõnököd, akkor fogadd el amit mond, mert a fõnöknek mindig "igaza" van. Ha nem, akkor meg mondd meg neki a véleményedet, és állj ki a magad igazáért. Ha valakinek nem tetszik, akkor az meg lesz*phat keresztben. Az a lényeg hogy meg tudd csinálni eredményesen a feladatodat. Az ember nem barátkozni megy a munkahelyre hanem dolgozni.
Még mindig az 5-ös vagyok, a 4-esnek igaza van. Ha mindez az állásod meglétét fenyegeti akkor inkább fogadd el amit az a debil kolléga mond.

Elég egyértelműen kikezdett velem egy lány, és mikor finoman visszautasítottam, rögtön mondta, hogy nem úgy gondolta, neki van pasija, ez igaz?

Buszmegállóban odajött hozzám egy csaj, látszott rajta, hogy nagyon izgul, és nagyon vékony, remegő hangon megkérdezte, nem tudom-e, mikor jön a busz. Aranyos kislány volt, pár évvel fiatalabb nálam. Mondtam, hogy nem tudom, erre mondta, hogy neki nem okostelója van, viszont mivel nekem igen, megadja nekem a számát, hogy elküldhessem neki a menetrendet sms-ben, mert rajta van a telefonomon. Addig erősködött, míg elmentettem a számát, majd ezek után (szintén remegő hangon)előadott egy áltelefonbeszélgetést, aminek az volt a lényege, hogy "Nem, azt hiszem, rossz számot hívtam, én XY vagyok, és Annát keresem...", hogy tudjam a nevét. Elég egyértelmű volt. Aznap este megírtam neki sms-ben, hogy nagyon aranyos próbálkozás volt, jól esett, de nekem van barátnőm, akivel lassan négy éve vagyunk együtt. Erre választ írt, hogy úristen, nem, ő nem úgy gondolta, neki is van valakije, jövő szombaton lesznek két hónaposak, ne haragudjak, puszi. Akkor tényleg félreértettem? Mit gondoljak a lányról? 22/F

Legjobb válasz: Baromság amit mondott. Azért mondta hogy mentse a veszett fejsze nyelét.

Baromság amit mondott. Azért mondta hogy mentse a veszett fejsze nyelét.
Utolsó, ez hatalmas volt :D Fõleg az utolsó mondat :D:D:D
Az egyértelmû kikezdés az lett volna ha megkérdezi hogy akarsz -e randizni vele.Arról már csak te tehetsz hogy ilyen fatökû balfék vagy.Hozzám minden nap legalább húsz csaj jön oda a buszmegállóban hogy le akar velem feküdni, de meg is dugom õket, pedig 10 éve nös vagyok.Most egy ideje kocsival kell járnom mert kirojtosodott a bráner.De az ablakot így sem merem letekerni, mert piros lámpánál beugrálnak a hátsó ülésre.:)
ez akis mûsztori jólesett az egódnak ugye?
Hát ez az, a 8-as kérdésére én is várom a választ! :-)
Mit érdekel, hogy kikezdett-e veled, vagy sem, ha nem érdekel a csaj???
Nyilván csak kitalálta ezt a barátos sztorit. Aranyos próbálkozás, nem vitás :) Azzal innentõl kezdve nem kell törõdnöd, hogy kínosan érzi-e magát. Beálltok a buszmegállóba, felszálltok a buszra és kész. Nyilván nem fogod vele keresni sem a szem-, sem a beszédkontaktust, szóval visszatér az élet a régi kerékvágásba: idegenként egy buszon utaztok, és kész :)
Tutira védeni akarta magát közben azt hizte h megkab
"Nem lesz ciki neki?" Dehogy lesz. Aki probalkozik az hibazik is, azert mondta, hogy van pasija, hogy ne egesse le megjobban magat. Mindketten el kell felejtsetek es kesz.
Szerintem nem igaz, hogy barátja van, valószínûleg cikisnek érezte a helyzet aztán így próbálta magát kimenti a helyzetbõl és így volt a legkönnyebb.
Nem értem, hogy miért kéne bármit is gondolnod róla, ha négy éve kapcsolatban élsz? Úgy tûnik, azért egy picit legyezgeti a hiúságodat, hogy meg akart téged ismerni, még ha ennyire béna módon is tette szegény.
A kérdező hozzászólása: És mi lesz, ha találkozom vele még (ez elõtt az eset elõtt már láttam a megállóban õt többször is)? Nem lesz ciki neki?
Köszi!Jópofa vagyok, mi?:) ))

Anyám nem hiszi el hogy a fóka az a szörös delfin! Ugye hogy nekem van igazam?

Legjobb válasz: Nem kéne ennyit inni és el kéne olvasni a biológia könyvedet.

Nem kéne ennyit inni és el kéne olvasni a biológia könyvedet.
Esetleg ha a pingvinek felétek repülnek, majd kérdezz meg egyet.
NEM! Nagyon nem, felejtõs.
Hát NEM! Én simán félre érteném... Ergó felhívás keringõre! :D 22/F
Elég félreérthetõ :D
elég félreérthetõ
szerintem utálja, a pasik utálják.
Háát... Vicces lenne ha félreértené. :D
Amúgy van 2 felesleges csomagom 5db, 56-os, akinek kéne írhat. Várom az árajánlatokat! :D
A kérdező hozzászólása: amúgy köszönöm a válaszokat. lebeszéltetek róla :D
A kérdező hozzászólása: hejj :D dobhatod :D a szállítást kifizetem 10. :D xd
én rögtön meg is kérdezném tõled hogy kipróbáljuk e;)
Vehetsz, de akkor teszteljétek is. :D
egyáltalán nem jó ötlet... akkor már inkább egy bögre valami vicces felirattal. (fiú barátnak/ lány barátnak nem jó szexre utaló ajándék tárgyat venni mert félre értheti)
max lesz egy jo gruppen :D
?
azt hogy még hisz a mesékben
Mire gondoltál, mit kéne tenned? Semmit.
szerintem egyél inkább sütit
Férjemnek van egy lány barátja és ugy szokta hívni angyalom.És akkor mi van?Bizalom a lényeg!!!!
nem.régi ismerõst barátot, rokont is hívhat így...
ez biztosan jel arra, hogy õ a Szõke Herceg és visszamegy az idõbe, ellátja a Sárkány baját, levágja mind a 20 fejét, oszt megcsal egy 13 éves királylánnyal. ^^
ha nem rokon az illetõ, akkor ez nem normális. beszéljétek meg. még egy nagyon régi és jó barátot se nevez királylánynak olyan pasi, akinek kapcsolata van .... mindenképp nyomozd ki, vagy kérdezz rá !!
A kérdező hozzászólása: Az utóbbi idõben sajnos családi problémáim vannak ami miatt nem annyit kerestem õt mint amennyit szoktuk , az apám iszik elég keményen és ez mindenemet megkeseríti, de nem akarom a páromat sem elveszíteni amiatt, mert most ez túlságosan leköti a gondolataim
Szerintem ha megcsalás lenne a dologban, vagy a másik lányba lenne szerelmes, akkor nem írta volna ki nyilvánosan arra az oldalra, ahol mindenki (te is) láthatja, hanem ír neki egy privát üzenetet... Bátyámnak van 2 éve barátnõje, imádják egymást, de õ is pl. egyik csaj haverját (akinek szintén van pasija :D), úgy hívja, hogy hercegnõm... Csak viccbõl, ezt mindenki tudja. Biztos neki is valami jó haver a lány, akit szokott így kedvesen becézni. Mondom, nem hiszem hogy ha a lány jobban érdekelné, mint te, akkor ország-világ elõtt írogatna neki...
A kérdező hozzászólása: Már mindegy mert szakítottunk , eldobott ráadásul telefonon nem tudom mit tegyek
Sajnálom. Próbálj meg emelt fõvel járni és nem letörni, ha szakított veled annak ellenére hogy most nehéz helyzetben vagy, akkor meg sem érdemel... Higgy nekem, ne pazarold rá az idõdet, keress inkább olyan partnert akit TE érdekelsz egyedül, megbecsül és szeret. Amilyen helyzetben pedig most vagy egyszer véget ér, csak fel a fejjel :) ) És ne csinálj hülyeséget. Jó legyél !!
A kérdező hozzászólása: Igyekszem uralkodni az érzéseimen, nem sírni , de a feszültséget ki kell valahogy engedni, jobb lesz idõvel bízom benne én is és köszönöm :(:)
Sírni nem szégyen, az a legjobb feszültséglevezetõ (legalábbis számomra), szóval ha jól esne sírj nyugodtan, csak ne mélyedjen ez a negatív érzelem (pl depresszióba) am mennyi idõs vagy ?
kérdezd meg tõle, kinek írta?
A kérdező hozzászólása: De én is kedves vagyok hozzá! Mindig is az voltam
Vágyik a másikra, ezért a megkülönböztetett kedvesség az irányába!
A kérdező hozzászólása: De van okom féltékenynek lenni ? nem tett még soha ilyet
tartsd nyitva a szemed, füled ha megbízhatatlan lesz még 1000 jel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
És ha az unokahugát becézik így?
Nálunk ilyen nem férne bele, de nektek kell tudni, hogy mit beszéltetek meg.
Érzelmileg tuti csal!!!
A kérdező hozzászólása: Lehet valóban akkor csak én reagálom túl az egészet
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted, hogy érzelmileg tuti csal?
A kérdező hozzászólása: 23 éves vagyok

Van egy Dalmata hát még nem olyan nagy mondhatni ugy hogy kölyök, de ugye nem sok szőrzete van, hol tudok neki valami ruhát venni? Vagy ez hülyeség?

Gy?r-Moson-Sopron megyében lakom.

Legjobb válasz: Miért akarsz emberi tulajdonságokkal,dolgokkal felruházni egy kutyát? Nem kell neki semmi ruha.A kutyák nem is nagyon szeretik az idegen öltözéket több okból is.. 1.a szõrzetük nem levegõzik rendesen 2. sokszor allergiát vált ki náluk 3.az öblítõvel mosott kisruhák megzavarjál a kutya szaglását..(a kutyáknak sokkal kifinomultabbak a szaglása mint az embernek,és egy ilyen illatos ruhácska csak zavaró neki.. A dalmata úgy szép ahogy van.A fekete pöttyei adják a szépséget neki..Ne öltöztesd fel.. <kutyakozmetikus>

Miért akarsz emberi tulajdonságokkal, dolgokkal felruházni egy kutyát? Nem kell neki semmi ruha.A kutyák nem is nagyon szeretik az idegen öltözéket több okból is.. 1.a szõrzetük nem levegõzik rendesen 2. sokszor allergiát vált ki náluk 3.az öblítõvel mosott kisruhák megzavarjál a kutya szaglását..(a kutyáknak sokkal kifinomultabbak a szaglása mint az embernek, és egy ilyen illatos ruhácska csak zavaró neki.. A dalmata úgy szép ahogy van.A fekete pöttyei adják a szépséget neki..Ne öltöztesd fel.. <kutyakozmetikus>

Mit kellene tennem, ha a szüleim úgy érzik, hogy mindig csak nekik van igazuk, és nem hallgatnak meg?

Ma itthon maradtam, mert megjött a tudjátok mi, és faterom egyszer csak betoppant a szobába és ordibálni kezdett velem, hogy "Mi az, hogy én nem megyek suliba, mert megjött a bajom? Ha mindenki ezt csinálná, üres lenne az iskola". De aztán anyám jött és rákontrázott, hogy hány hiányzásom van, meg hogy hol van az osztályfőnököm, meg mittomén. A röhej az hogy itt vagyok lassan 20 éves, és még mindig ilyen szarokkal esnek nekem. A másik cirkusz abból volt - szintén anyám részéről - hogy nekem ezen a héten hétfőn volt a pótérettségim. Én pedig szinte mindenhonnan kések. Az egyik volt osztálytásam felajánlotta, hogy odajön hozzánk 6:30-ra, és eljön velem (mert ugye ő is érettségizett). Másnap volt a kiosztás. Szerencsére mindketten átmentünk. Ahogy kijöttünk a suliból, felhívtam a mutert, mert gondoltam, hogy örülni fog, de erre elkezdi nekem, hogy: "És ezért hívtál?". [email protected] kedvem volt egész nap, de srác, akivel voltam, ragaszkodott hozzá, hogy ünnepeljük meg az érettségit. Vettünk két sört, meg rágcsálni valót, aztán elindultunk hozzánk. Amikor hazaértünk, láttam én anyámon hogy valami nem tetszik neki (mint mindig).

Legjobb válasz:
És van még amit hozzátennék! A barátommal már több mint egy éve együtt vagyunk. Ugyanabba a suliba járt, ahova most én. Amikor összejöttünk, még koleszos volt, de néhány hónappal késõbb kirakták - lényegtelen, hogy miért - és nem volt hová mennie. Megbeszéltük, hogy (ugye nálunk is ilyen A, meg B hét van) amikor elméletis hete van, akkor nálunk lesz. B héten meg otthon. Ez még nem is volt baj. Aztán nyáron szerzett munkát, eszméletlen idióta beosztással, és sokkal kevesebbet találkoztunk. És most, hogy csak hétvégén vagy hétköznap tud lejönni hozzám, anyámék azon hisztiznek, hogy "otthon nem hiányolják?". Ez szerintem pofátlan. És tegnap telefonálás közben mondta nekem a barátom, hogy ha nem baj, akkor most egy ideig inkább én menjek hozzá, Kalocsára. Nem értem, mi a baj velem , hogy ennyire utálnak itthon. Elüldöznek tõlem mindenkit, aztán egyedül hagynak. A barátaim, és a szerelmem sem mer eljönni hozzám, mert anyámék - mondjuk ki! - bunkók. De ha netán azt mondanátok nekem, hogy beszéljem meg ezt velük, akkor erre azt mondom, hogy nem lehet, mert már megpróbáltam. Erre elkezdtek velem ordibálni, meg fenyegetõzni. Nem lehet velük egy légtérben megmaradni, mert nem csak az ismerõsöket, hanem a tulajdon gyereküket kinézik onnan.

A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); És van még amit hozzátennék! A barátommal már több mint egy éve együtt vagyunk. Ugyanabba a suliba járt, ahova most én. Amikor összejöttünk, még koleszos volt, de néhány hónappal késõbb kirakták - lényegtelen, hogy miért - és nem volt hová mennie. Megbeszéltük, hogy (ugye nálunk is ilyen A, meg B hét van) amikor elméletis hete van, akkor nálunk lesz. B héten meg otthon. Ez még nem is volt baj. Aztán nyáron szerzett munkát, eszméletlen idióta beosztással, és sokkal kevesebbet találkoztunk. És most, hogy csak hétvégén vagy hétköznap tud lejönni hozzám, anyámék azon hisztiznek, hogy "otthon nem hiányolják?". Ez szerintem pofátlan. És tegnap telefonálás közben mondta nekem a barátom, hogy ha nem baj, akkor most egy ideig inkább én menjek hozzá, Kalocsára. Nem értem, mi a baj velem , hogy ennyire utálnak itthon. Elüldöznek tõlem mindenkit, aztán egyedül hagynak. A barátaim, és a szerelmem sem mer eljönni hozzám, mert anyámék - mondjuk ki! - bunkók. De ha netán azt mondanátok nekem, hogy beszéljem meg ezt velük, akkor erre azt mondom, hogy nem lehet, mert már megpróbáltam. Erre elkezdtek velem ordibálni, meg fenyegetõzni. Nem lehet velük egy légtérben megmaradni, mert nem csak az ismerõsöket, hanem a tulajdon gyereküket kinézik onnan.
Én sosem hiányoztam ez miatt, mert megjött volna, maximum testnevelésbõl kaptam felmentést. Gondolj bele, pótérettségiztél mert gondolom nem jók az eredményeid? (csak feltételezem, ha nem így van sajnálom) és te még pláne "lógsz" is. Majd ha neked lesz gyermeked, te sem örülnél ha hanyag, nem törõdöm rossz tanuló lenne. Persze ezeket te még máshogy fogod fel, mert fiatal vagy, de ez az élet rendje, bizonyos dolgokat csak késõbb ért meg az ember, ha benõtt a feje lágya. "Örülj neki hogy még taulhatsz, késõbb megbánod hogy nem tanultál" "Ha majd felnõsz sokkal nehezebb lesz az élet" stb, ezeket nem értjük, mert nem éltük meg. A szüleid csak jót akarnak neked, még ha a módszereik nem is tökéletesek, biztos nekik is vannak gondjaik, amik miatt pluszba feszültek lehetnek, nincs tökéletes szülõ. Ha túllépnél a sértettségeden és felnõtt módjára próbálnád velük megbeszélni a dolgot, (elvégre már nem vagy tini) hogy te hogy látod a dolgokat, mit érzel, mit miért csinálsz sokkal jobb lenne minden, és nem kell elvonulni, ajtótcsapkodni, haragot tartani. Ha nem beszélsz, a szüleid nem fognak megérteni, néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Nem lenne jobb, ha a szüleid egyben a legjobb barátaid is lennének? Ez rajtad is múlik.
A kérdező hozzászólása: Lehet, mondani, hogy nem nõtt be fejem lágya, de most nem errõl van szó. Hanem arról, hogy még csak meg sem tudom velük beszélni a dolgokat, mert ordítoznak, nem engednek hozzám senkit, még a barátomat is elüldöznék, ha tehetnék, de nem fogom hagyni. Anyám, meg szeret mindenkibe belekötni. És ez nem vicc. Olyan is mondta, aki mindössze pár hónapja ismeri, hogy "Tényleg, csak kötözködni akar".
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hát tudod egy kicsit nehéz eset vagy. Elõször is 20 évesen már nem vagy gyerek! Gondolom, hogy nem is érzed magad annak. Akkor meg miért viselkedsz úgy! Igaz én is lázadtam annó de ki ne lázadna. Tombol az adrenalin a felnõtté válás kerülhet jó lenne egy kis szabadság önnálóság. Mind azt hisszük mindent tudunk de nem így van. És most ezzel nem akarlak megbántani meg én is papolni nem. De hidd el még ha most nem is látod át a szüleid jót akarnak. Nehéz elhinni , mert én sem hittem amíg a magam lábára nem kellett állnom. Óriási tévedés minden és erre csak akkor jöttem én is rá amikor már elszúrtam! De van megoldás mindenre. Elõször is ne pipulj be ha valamiért szólnak és nem sírni kell, hanem megfogadni a tanácsot. Egyszer próbáld ki te mit tennél ha egy ilyen korú lányod lenne bizony te is féltenéd és te is irányítanád hidd el. Nem könnyû szülõnek lenni . Aztán te sem tettél meg mindent gondold csak végig? Mi a fenének kellett pótvizsgázni miért nem ment ez egybõl? A szobádat mindig ha van rendbe rakod? Segítesz a házimunkában? Szoktál bevásárolni? Ezekkel mind jobban fognak tisztelni a szüleid és szeretni. Tartsd be a játékszabályokat rögtön figyelmet kapsz és meglátod meg lesz az eredménye jönnek a kiváltságok! Tudom nehéz ezt megemésztened de én már öreg róka vagyok és sok sok csínytevésen vagyok én is túl de a szüleimet mindig tiszteltem és segítettem ahogy tudtam. Ha meg nem tudod elfogadni tessék szabad a pálya menj albérletbe menj el dolgozni és tartsd el magad! majd meglátjuk hogyan boldogulsz egyedül. Nem könnyû el hiheted lavírozni a csekkek tengerében. amikor kong a hûtõ. Hidd el lázadozni lehet de! minek ha van segítség. Ülj le velük és beszéljétek meg de higgadtan. Kérdezd meg õk mit várnak el tõled de õk is hallgassanak meg téged mit szeretnél te! Kívánom neked hogy sikerüljön a beszélgetés!
A kérdező hozzászólása: Nem lehet velük beszélni, mert én már megpróbáltam! Nyugodt voltam, és szépen kértem amit szerettem volna, de õk meg olyanok, hogy ha nem tetszik nekik valami, egybõl visítanak, mint aki beszorult. És komolyan így volt: mondtam, amit szerettem volna, és erre minden elõjel nélkül jött az ordítozás, hogy én mit képzelek magamról. Ez például a fater volt. A muterom meg olyan, hogy szószerint, egy mondatot sem hagy befejezni, mert kiragadja azt ami idegesíti, hozzáteszi a maga verzióját, és õ is ordít. Nesze neked beszélgetés. Semmi nem tudok nekik elmondani, mert hisztiznek, de mindenért.
Olvasom mennyire ki vagy megint nem szabad így beszélni a szüleidrõl. Igen nekik is van hibájuk miért ne lenne. Ha mindenki tökéletes lenne sosem lenne baj. De gondolj bele veled minden rendben van te mindent megteszel? Nem hinném mert ha nem így lenne nem ordibálnának veled. Egy kicsit muszáj alkalmazkodnod másként ez nem megy. Örök törvény valamit valamiért.Ne feledd a harag nem megoldás. Majd mikor neked is ilyen problémáid lesz a gyerekeddel gondolj ezekre vissza és meglátod nem is olyan könnyû ez .
A kérdező hozzászólása: Ez szép, és jó, és megértem. De az nem mûködik, ha az embert semmibe veszik, nem engednek hozzá senkit, és 20 évesen még mindig ott tartanak, hogy nem hajlandóak semmiben kompromisszumot kötni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Több dolgot is tehetsz. Elõször is fogadd el szüleid hozzáállását.Nekik is megvan a saját életük, problémáik, ( beidegzõdéseik(veled kapcsolatban is)), és önmaguk problémáit is gyakran kivetítik.Tiszteletben kell tartanod az õ világukat is, hisz valószínû õk tartanak el, és van hol laknod is, ( mint ahogyan párodnak is megengedték, hogy ott legyen néha) Ne vedd így magadra.Inkább értsd meg hogyan is mûködnek, és sok minden letisztul elõtted. Szüleidnek is mint manapság szinte minden embernek, vannak bizonyos beidegzõdései.Ezek a beidegzõdések, szép lassan kialakultak õbennük is mind veled, mind más dolgokkal kapcsolatban is.Lehet, hogy holnap rugalmasabb leszel, és megértõbb szüleiddel kapcsolatban, de a beidegzõdéseiktõl, nem biztos, hogy mindezt észreveszik.Ezért nem kell, hogy rosszul érezd magad.És nem kell, hogy hibáztasd õket.Egyszerûen csak értsd meg, hogy õk is emberek!Gondoltál már édesanyádra úgy mint emberre?Õbenne is kialakult egy világ, õ is vágyik valahol szabadságra és szeretetre.Arra nincs szükség, hogy bármilyen viselkedéssel, vagy hozzáállással beazonosítsd szüleidet, mert akkor képtelen leszel velük beszélni.Mert mindig a benned kialakult képhez mérten fogsz reagálni rájuk.És nem velük fogsz beszélgetni.Mert mielõtt meghallanád mit mondanak, már alig várod, hogy a megszokott módon törj ki. A megoldás csak az lehet, hogy egyszerûen megérted õket. A megoldás az, hogy megadod a tiszteletet nekik amíg ott vagy, még ha vannak hibáik is. És ha türelmes vagy önmagaddal, türelmes leszel õvelük is. A problémák gyökere, mindig önmagunkban keresendõ. Ha arra törekszel, hogy szeresd, megértsd és elfogadd önmagadat, akkor képes leszel egyre több mindent elfogadni, megérteni, és szeretni magad körül!
elõször is megvédeni szeretném a kérdezõt! nem tekintem lázadozásnak, amit õ érez, vagy tesz... menzesz miatti hiányzás kapcsán : lehetséges hogy olyan fájdalmai voltak, amiért nem tudott iskolába menni. nem kell ezt mindjárt lógásnak tekinteni, nem ti érzitek, amit õ. kérdezõnek ezzel kapcsolatban: azért próbálj arra törekedni hogy azokon a napokon is használható legyél, igyál gyógyteákat, vagy gyógyszert, ha nõgyógyászati probléma, akkor keress fel orvost, ha annyira rosszul vagy, saját érdekedben. pótérettségivel kapcsolatban : felmerülhet persze hogy hanyagság miatt halasztott, de elõfordulhat az is hogy egy negatív élethelyzet sodorta ide a kérdezõt, ami kész megtörtént, bármikor lehet érettségizni. a szülõk magatartása pedig ebben az esetben tényleg nagyon negatív, amit így MÁR nem lehet ráfogni a féltésre, meg a jó tanácsokra. baráttól eltiltás, meg rosszindulatú megjegyzések...ez mind nem való egy szülõtõl, akkor sem ha stresszes. néha elõfordulhat, de ha ez alapállapot, akkor ott a szülõ a vétkes. azt javaslom a kérdezõnek, hogy próbáljon találni diákmunkát, vagy teljes állást, és különválni a szülõktõl minnél hamarabb. kollégium akár, baráttal összeköltözés. ameddig pedig a szülõknél kell élni, addig kerülni a konfliktust. megváltoztatni úgyse lehet õket már, nem is kell.

4 hónapos kislányom óránként ébred, és állandóan a cicimen lógna, már úgy fáj, hogy megőrülök. Mást nem fogad el. Ha nem adomk neki, úgy sír, hogy nem vesz levegőt. Ugye csak front van? Vagy más is küzd ilyen problémával?

Legjobb válasz: lehet hogy jön a fogacskája méz meg hogy megvan -e duzzadva az inye lehet viszket neki és azért log a cicin aventis cumit probáltad már vagy nem akarsz neki adni akkor lehet venni a patikába az inyére jo gélt ami segit neki

lehet hogy jön a fogacskája méz meg hogy megvan -e duzzadva az inye lehet viszket neki és azért log a cicin aventis cumit probáltad már vagy nem akarsz neki adni akkor lehet venni a patikába az inyére jo gélt ami segit neki
A kérdező hozzászólása: Néztem már neki, (mert elõsször én is arra gyanakodtam)de nincs megduzzadva. Bár a kezecskéit már 1 hónapja nem lehet kivenni a szájából, annyira eszi, de fognak még semmi nyoma.
Az én kisfiam is pont ugyan ezt csinálja. Mi is 4 hós. vagyunk.
Detto.Nálink két hete tart.Ínyén semmi...Várunk, háthajobb lesz.
nálunk és hátha jobb.bocs, csak az ölemben van:)
Foga lesz... Nálunk még 1, 5 hónap volt, mire kibújt az elsõ fogacska. Most szívunk a következõvel:-)

Van Párom 3 éve. Ugy ahogy megvagyunk, de a munkahelyen van egy srác aki nagyon tetszik és mindig incselkedik velem. Nem tudom hogy szivat vagy komoly. ő neki van párja és gyereke is. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Van párod. Neki van párja és gyereke. Itt már tudnod kéne, hogy mi a helyes döntés. De segítek kicsit: ha kapcsolatban vagy, te és a párod tisztelitek és szeretitek egymást, õszinték vagytok egymáshoz, kitartotok egymás mellett. Na meg kérdem én, mivel jobb a másik? -Ugye? ;) Egy idõ után mindenkivel kezdõdnek a szürke hétköznapok. Mocskos dolog valakinek tönkretenni a családi életét, a saját párod porba tiporni. Itt általában 2-en jól járnak, a többi szenvedõ alany. És lássuk be, ha valami jól mûködik, azt ugyebár nem rontjuk el szándékosan...

Van párod. Neki van párja és gyereke. Itt már tudnod kéne, hogy mi a helyes döntés. De segítek kicsit: ha kapcsolatban vagy, te és a párod tisztelitek és szeretitek egymást, õszinték vagytok egymáshoz, kitartotok egymás mellett. Na meg kérdem én, mivel jobb a másik? -Ugye? ;) Egy idõ után mindenkivel kezdõdnek a szürke hétköznapok. Mocskos dolog valakinek tönkretenni a családi életét, a saját párod porba tiporni. Itt általában 2-en jól járnak, a többi szenvedõ alany. És lássuk be, ha valami jól mûködik, azt ugyebár nem rontjuk el szándékosan...
ezek szerint bár van párod, de ha lépne az illetõ, akkor belemennél? és még ha így is van, jegyezd meg: családos pasi SOSEM lépne ki a biztosból, max szeretõnek kellenél. túl kényelmes neki, megkap mindent. otthon vacsi, vasalt ruha, béke, veled a jó szex... barátnõm 10 éve vergõdik egy ilyen kapcsolatban, és a pasi az elején azzal áltatta, hogy majd elhagyja a nõt, ha a gyerekek elég nagyok lesznek... most a legkisebb is fõsulis...:S
Lehet hogy a kisgyerekes csávó megdug, de a tiéd nem lesz. Nõs gyerekes pasik sokszor félredugnak, de nem hagyják ott a családjukat... te tudod. F
Úúúú ez a helyzet kísértetiesen hasonlít az enyémre! Több mint három évig voltam együtt a párommal, de az utolsó egy évben már fûzögetett a nõs, gyerekes kollégám. Én dobtam a pasimat (nem csak ezért, ért a döntés már egy ideje), és a szeretõje lettem a kollégának. Mi szenvedünk, tudjuk, h nem kéne, de nem tudunk lemondani egymásról. Szerintem hagyd a kollégádat, könnyû modnai, meg pont én beszélek, tudom, de ha nem mentünk volna bele "komolyabban" a dolgokba, most nem szenvednénk itt mind a ketten. Viszont ha már megfordult a fejedben, hogy mással, akkor dobd a pasit is, mert ez nem tisztességes (megint én beszélek, tudom...) vele szemben sem, meg magadat is becsapod. Ha nekem lett volna eszem, így csináltam volna.
szavazás?
Rossz a kérdés. Azért mert nem ezt kell kérdezned. Ha már nem tudod mit tegyél akkor gond van. Azt mi úgy se tudjuk, hogy szívat vagy sem. De azt igen, hogy te elbizonytalanodtálXD Na ez gáz:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!Azt hiszem már toum mit tegyek.
Szóba ne állj vele!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!