Találatok a következő kifejezésre: Ugye nem ha sokat csuklik (2 db)

Ugye nem baj ha sokat csuklik a baba?

Legjobb válasz: Ja, 24 hetes vagyok.

A kérdező hozzászólása: Ja, 24 hetes vagyok.
Nekem az elsõ fiam rengeteget csuklott odabent. Szerencsére nem folytatta idekint :o) Semmi baja, nyugi! Boldog babavárást! :o)
szia! :) nekem is sokat csuklik babó, én is furáltam, de megkérdeztem a védõnõmet, mondta, hogy nem baj :) . pusza 25 hetes mami :)
Sõt, jó dolog, mert azt jelenti, próbálgatja a tüdejét, és fejleszti a levegõvételhez:) Nyugi, minden rendben, ez jó dolog:-)
olvastam hogy egyáltalán nem baj , sõt jó is és nagyon szeretnek a babák csuklani:) én is nagyon várom már h érezzem babócánk csuklását és mozgását!boldog babavárást! Üdv :14 hetes kismama
Nem egyáltalán nem :D Az én kis picim is nagyon csuklik:D nagyon édes:) Üdv: 15hetes kismama

Nem baj ha túl sokat csuklik a babám? Van úgy hogy egy óra alatt 3-4szer is de akar perceket! Mitől van? 37hetes vagyok

Legjobb válasz: mivel már kóstolgatja a magzatvizet, nyel a babád, ezért csuklik. ez teljesen normális.

mivel már kóstolgatja a magzatvizet, nyel a babád, ezért csuklik. ez teljesen normális.
Nem baj. majd ha megszületik jó sok fekete kakája lesz neki ami szintén normális. viszont biztos hogy pici babának is sokat fog csuklani, ami megint normál, nem kell vele semmit csinálni, ahogy elkezd szopni abba hagyja.
Ez mind igaz amit írtak anyit hozzá raknék a tûdejét is fejleszti a csuklás ( sírás ) :)
Én 32 hetes vagyok, nekem is nagyon sokat csuklik! Perceken keresztül, már 2-3 hete, de nekem max 2szer egy nap! És valamikor éjjel alvás közben arra ébredek, hogy csuklik, a kicsim! :D
Csatlakozom az elõzõhöz! Rengeteget csuklik, naponta akár kétszer is. Éjjel én is keltem már arra, hogy az egész hasam berándul, akkorákat csuklik. Nekem is azt mondták, hogy semmi baja nem lesz tõle, úh sztem nem kell izgulni! 35hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!