Találatok a következő kifejezésre: Ugye nem ha mindennap eszem (3 db)

Ugye nem baj, ha mindennap eszem gyümölcs levest?

Egy hete folyamatosan azt kívánom és jókat tudok belöle eszegetni,nem is kívánok más levest.Nagy gond ha nem eszem más levest egy hétig?reggeli-vacsora minig változatos,de ebédre csak gyümi leves esik jól a másodikféle elött.25 hetes vagyok

Legjobb válasz: ami jól esik. :D én hetekig csak zöldséglevest ettem. a lényeg hogy mindennap eszel levest, folyadék! boldog babavárást

ami jól esik. :D én hetekig csak zöldséglevest ettem. a lényeg hogy mindennap eszel levest, folyadék! boldog babavárást
Én a paradicsomlevessel vagyok ugyan így, nyugi, nem baj!
A kérdező hozzászólása: köszi, köszi:) :) :)
Nyugi én a 3ik hónapban, 3 hétig ettem vajas kenyeret retekkel, ezt kivántam vacsorára és reggelire is.Aztán elmult, azóta sem eszem. 19 hetes kismami
dehogy baj! egyed csak

Ha mindennap járok kocogni napi 20 percet, de viszont én nem figyelek oda, hogy mit eszek, úgy is fog lemenni a hasamról a zsír?

De viszzont ha ez segít én nem vagyok annyira kövér nem is voltam soem, és rengeteg édességet meg mindent ettem és így ilyen vagyok 160 cm magas és 48 kg, menne le a hasamról a zsír ha járnnék futni is meg ha minden másnap

Legjobb válasz: A kocka vagy lapos has összetétele 10% erõsítés, 20% kardió és 70% táplálkozás. Ahhoz, hogy fogyj kevesebb kalóriát kell bevinned a szervezetedbe mint felhasználsz, kalória deficitnek kell keletkezni. Van olyan, akinek mûködik, hogy össze eszik minden szart, de az rengeteg energiát használ fel (élsportoló, nehéz fizikai melós, stb). "Abs are made in the kitchen."

A kocka vagy lapos has összetétele 10% erõsítés, 20% kardió és 70% táplálkozás. Ahhoz, hogy fogyj kevesebb kalóriát kell bevinned a szervezetedbe mint felhasználsz, kalória deficitnek kell keletkezni. Van olyan, akinek mûködik, hogy össze eszik minden szart, de az rengeteg energiát használ fel (élsportoló, nehéz fizikai melós, stb). "Abs are made in the kitchen."
14
A kérdező hozzászólása: sok idõ :D
A kérdező hozzászólása: és így elérhetek egy kockáshasat? :)
A kérdező hozzászólása: 14 éves leszek most 24-én
Inkább elég heti 3-4 alkalommal 40-50 percet futni. Arra meg annyira nem nehéz odafigyelni az étkezésre :) Fiú vagy lány vagy? Csak fogyni akarsz vagy tömegelés után akarsz szálkásítani?
Most látom, hogy 48 kg vagy, bár nem vagy valami magas. Korod?
Szóval simán nõhet még! :) (bocsi a dupláért, valamiért elküldte)
Hallod jó törpe vagy. Amíg nem mondtad azt hittem lány vagy. :D
De hidd le, megéri és kezdõként jobban jön rád az izom!
A kérdező hozzászólása: majd késõbb szálkásítani, és amúgy fiú vagyok :)
Késõbb igen, de szerintem ne a kockahas legyen a cél :) Eddz szépen egy ideig és amikor felszedtél valamennyi kg-t( nem mind száraz izom, a zsírosodás elkerülhetetlen) akkor utána szálkásíthatsz és látszik az a drága hasizom, de most még ne, mert ha most szálkásítasz akkor nem leszel valami szép látvány :) Egy szó mint száz: elõbb szedj magadra egy kis izmot! :)
A kérdező hozzászólása: De majd kockáshasat szeretnék :)
Akkor kezdj el tömegelni és a saját testsúlyos edzést(szerintem) pl fegyencedzés. Étrend: Napi 2g fehérje/tskg és 5-6g ch/tskg. fehérje: sovány húsok, túró, tojás, halak és protein kieg. ch.: rizs, zab, teljes kiõrlésû kenyér és -tészta és sok zöldség
A kérdező hozzászólása: Már 170 cm vagyok és 55 kg :P
Ha kutyát sétáltatsz pénzért, akkor gondolom azért csinálod, mert szereted a kutyákat. Ha szereted a kutyákat, jót akarsz neki, és rendesen sétáltatod. Ha nem szereted a kutyákat, akkor keress más munkát, pl szórólapozz, menj el mekibe dolgozni. Mindenki jobban jár. Amúgy meg alapvetõen tisztességtelen, ha bevállalsz egy munkát és nem végzed el. Tudod, lelkiismeret, becsület, korrektség. Ezek pozitív tulajdonságok ám. Kizárólag rajtad múlik, milyen emberré akarsz válni.
Én csak azt nem értem, hogy akkor minek csinálod? Heti egy ezresért?
Uramatyám majd ha elkezdesz dolgozni rendes munkahelyen és csesztet a fõnököd, mit fogsz csinálni ?:D Jobb ha hozzászoksz, az élet nem habostorta. Egyébként nem tudom mennyi pénzt akarsz a sétáltatásért, még egy debil ember is képes rá ne hogy azt hidd hogy annyira nagy dolgot csinálsz...
:D
A kutyát sem kedveled? Akkor minek vállaltad el?
Ne a kutyán állj bosszút :) De elhiszem, hogy irritál az öregasszony, olyanok tudnak lenni, uh...
26-os vagyok. Hogy beszélhetsz így egy emberrõl, aki munkát ad neked? :O Hát milyen ember vagy te??? Én Minden nap 5-6 órát sétálok a kutyámmal és engem nem hogy nem fáraszt, hanem még fel is tölt a mozgás a friss levegõn. Ha találnék munkát nyilván ez a sétamennyiség valamennyit csökkenne, de nem sokat, mert tudom, hogy mik a kutyám igényei. És teljesen komolyan mondtam, hogy ha neked ez nyûg, én szívesen átvállalom!!!
A kérdező hozzászólása: De azt fogjátok már föl hogy 3 óra ülõmunkától nem fáradok el úgy mint 1óra sétáltatástól ezért minimum ezer forintot érdemelnék! A ti foglalkozásotokra is kíváncsi lennék, én mozgok eleget meg otthon is végzek elég fizikai munkát ezért nem sétáltatom annyit mint régen. A télen amikor ráértem 10km-et is sétáltattam, most nincs annyi szabadidõm van más dolgom is ez van. Amikor ez a vén k.rva nem volt otthon vittem magammal bicajozni le is fogyott, csak a vén g.ci hazajött elsõ dolga volt hogy ezt leállítsa.
Egyébként meg lehet nézni, hogy milyen órabérek vannak. http://www.minddiak.hu/aktualismunkaink.php?regio=1
Amúgy meg nem nyolc órát kóricálsz vele, hanem napi egyet.Érthetõ, hogy minden erõfeszítés nélkül akarsz pénzt keresni, de ilyen állás nincs.
Tudod milyen jó dolgod van? Nincs ott veled a munkaadód és nem figyeli minden lépésed. Igazából azt csinálsz amit akarsz, csak közben sétálnod kell húúúha. Használd ki, menj el fagyizni a kutyával, találkozhatsz barátokkal és séta közben beszélgettek, ha dohányzol bármikor rágyújthatsz és nem kell azon kattognod, hogy már majd becigizel de még vagy 1 órát ki kell bírnod, nem vagy bezárva egy helyre oda mehetsz ahová csak akarsz. Sokan örülnének ilyen lehetõségeknek és az 500 ft-os órabér ha kevésnek is hangzik, a legtöbb helyen ez már jónak számít...
Semmit nem kell csinálnod, csak egy órát sétálni.En a helyedben futni mennėk vele és akkor a sport is meglenne.Vagy csináld meg tisztességesen a melót, vagy kérj többet, de ne vágd át.
A kérdező hozzászólása: Aha persze sétáljatok 8óra hosszát folyamatosan majd meg tudjátok, ugyan is ha én ezt teljes munkaidõben csinálnám, akkor ennyit kéne sétálnom minden egyes nap 4000forintos napibérért. Az éjjeli õr meg a portás sem kap sokkal kevesebbet, és õk csak ülnek nem fárasztják ki magukat. Szóval sétáljatok egyszerre megállás nélkül 8 órát aztán leírhatjátok hogy mennyit érdemelnék ezért a munkáért. Nagyon könnyû belemártani magatokat minden dologba amirõl szinte semmit sem tudtok, de elõbb csináljátok meg amit mondtam aztán úgy fik_ztok ahogy akartok!
A kérdező hozzászólása: Hát igen akik ráérnek;)
A kérdező hozzászólása: Oké írd le hol laksz, lebuszozol mindennap vagy lesétálsz(úgyis nagyon ráérsz)
Már ne haragudj, de te egy igazi tiszteletlen, buta barom vagy! Hány éves is vagy? Hátha van remény.
Mit beszélsz ráérésrõl? 1 óra ülve is annyi mint sétálva! Ha nincs idõd akkor miért vállaltad el? Fáj, hogy ilyen buta vagy!
A kérdező hozzászólása: A pénz miatt. Más kutya megvan kötve, ez meg örüljön hogy ennyit is sétálhat...
Mért kéne neked leírnom, hol lakom? A történet szempontjából lényegtelen a címem. Inkább te írd meg, hol van a kutya, mert az a lényeges...
Ha valakinek ígértél valamit, akkor tartsd a szavad, ennyi gerincességet próbálj magadra erõltetni... Vagy mondd meg neki, hogy a továbbiakban 1000 forintért vállalod.
Te meg örülj, hogy ennyi ésszel lélegezni tudsz... És be ne szarjál már nekem volt olyan brigád munkám ahol napi 14 órában dolgoztam kávézóban szaros 5680ft-os (20euroos) napi fizetésért és a túlórát sem fizették, akkor tudod mennyire örültem volna, ha napi 8 órában sétálgathatok csak 4000 forintért? De nem panaszkodtam, mert a keresetemet jó célra adtam. Vagy vegyük példának azokat, akik nálunk a menhelyen napi 6órát foglalkoznak az 56 kutyával és emelgetik a 10L-es vizes kannát és meg sem nyikkanak és még fizetést sem kapnak. Hallod, ha ezt élõben hallom, nem érdekelne, hogy mennyire néznek primitívnek, de egy istenes pofont kaphattál volna. Utálom azokat az embereket, akik ennyire semmibe veszik az állatokat és mindennek tetejében még arrogánsak is. Na jöhetnek az aranyos kommentek :) (Nevemet nem írja, de tessék Patasi Rita)
Utolsó! Ennek aztán mondhatsz, felesleges. Egy igazi félresikerült (sajnos) gyerek a kérdezõ.
Szia! Szerintem simán észrevenné, mert biztosan eléggé ismeri a kutyáját, hogy megmondja, a szokásoshoz képest mennyire pörög. Tudom, furcsa, de én szívesen átvállalnám helyetted ezt a munkát, mert nekem nincs és régóta nem találok és lehet, hogy 500 Ft-ot fizet egy órára, ami nem túl sok, de legalább azzal foglalkozhatok, amit szeretek és kinn lehetnék a szabadban és még egy kevéske csurran-cseppen is érte...
Ha neked kevés a pénz, és nem akarod csinálni, ne a kutyával csessz ki.Ha otthagyod, keres az öreglány valaki mást, aki esetleg jobban végzi a dolgát.630ft-faiparban.Próbáld ki, visszasírod te még az 500ft-os sétáidat.
A kérdésedre a válaszom az, hogyha nem teljesíted, amit vállaltál, csaló és megbízhatatlan ember vagy, mert képes vagy sumákolni, amikor úgy érzed, nincs lebukás. És nagyon remélem, hogy az "öregasszony" észre fogja venni, hogy nem mozogta ki magát a kedvence.
sztem igen :D
és miért nem viszed sétálni? nem kell km-ereket, de azért 1 órát sétálhatnál vele, amúgy biztos észre veszi, hogy a kutya nem fáradt! minek válaltad, ha nem akarsz sétálni ? -.-
1 óra hamar eltelik kutyasétáltatás közben, ha normálisan gyalogoltok...mennyivel lenne jobb unatkozni egy padon? Egyébként simán észreveszi, ha a kutya nem lesz olyan fáradt, mint ahogy szokott.
én inkább azért aggódnék hogy valamelyik barátnõje meglát és árulkodik. Ha meg nincs kedved hozzá és nem fizet meg ne csináld
Ha kevesled a fizetett összeget, miért vállaltad el annyiért? Szégyen, ahogy gondolkodsz.
Miért nem viszed akkor egyszerre a két kutyát? Felveszed a néniét, aztán a sajátodat, majd séta után hazaviszed a sajátod, leadod a néniét, mindkét kutya jól jár, kevesebbet kell sétálnod ha játszanak, és a néninek sem feltétlen kell mondani, hogy nem egyedül sétáltatod a kutyáját. Amúgy én örülnék, ha kutyát sétáltathatnék, még akkor is ha 500 ft-ot fizetnek érte...
A kérdező hozzászólása: Utolsó jó ötletet adtál, csak az én kutyám dupla akkora, de majd megpróbálom.
Nézd, ha 500 forintért ezt vállaltad, csináld. Ha ennyiért nem akarod csinálni, mondd meg. Ne a kutyával csesszél ki...
Szerintem meghirdethetnéd ezt a munkát a barátaid között, nekem felnõtt ismerõsöm is van, aki ezt elvállalná, mert épp nincs munkája. De ha neked ez kevés és a fárasztó, tényleg hagyd abba, nem kötelezõ ezt csinálni.
A kérdező hozzászólása: A barátaim között??xd Mindnek elpanaszoltam, õk azt mondták igazam van, és elég hülye vagyok hogy eddig vittem rendesen.
Érdekes barátok...
most gazdag, vagy sóher??? mert a sóher cigány nyelven pénztelent jelent.
A legtöbb ember ennél kevesebb pénzért fárasztja magát napi 8 órában, szóval örülhetnél, hogy van egy kis pénzkereseti lehetõséged! Ha meg már egy nyamvadt kis séta is fárasztó neked, akkor mi lesz, ha valóban dolgoznod kell? Bár ezzel a hozzáállással kétlem, hogy bárki alkalmazna.
500ft egy óráért elég korrekt. Az átlag emberek ennél kevesebb munkabért kapnak, és hidd el hogy sokkal jobban megdolgoznak érte, és nem csak sétálnak. Ha nem tetszik ne csináld. Foglalkozz a saját kutyáddal, a néni meg keres majd valaki mást, akinek kell az a pénz is. Ha több pénzt akarsz menj el diákmunkára, ott kevesebbért valóban meg kell dolgoznod, nem csak sétálni egy kutyával, és ott aztán nem panaszkodhatsz hogy túl fárasztó.
A kérdező hozzászólása: A kérdésre válaszoljatok!
hat ha elengeded amig leulsz akkor nem de visszafele futtva menjetek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!