Találatok a következő kifejezésre: Ugye nem baja a babámnak (242 db)

12 hetes uh-on nem láttam mozogni a babát. Van baba, akinek már ezen az uh-on keze lába ján. Ugye nincs baja a babámnak?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy bármi baja van! Valószínûleg csak aludt! Ha a doki nem mondott semmit, hogy valami baj van, akkor nyugi!!

Nem hinném, hogy bármi baja van! Valószínûleg csak aludt! Ha a doki nem mondott semmit, hogy valami baj van, akkor nyugi!!
Az én babám már 9 hetesen rugdalózott. Ha szive dobog nincs baj meg biztos az orvos is mondta volna ha valami gond lenne. Nyugi élvezd a terhességet! 16 hetes kismama
Szia. Én se láttam, de szerintem még olyan kicsi azért. Én arra emlékszem, hogy a szívhangját és a pici szívét láttam, meg azt is mutatta a doki. Majd a 18 hetesen már látni fogsz mindent, meg mutatni is fognak mindent. Nyugi, üdv, 33 hetes kismama
Szerintem se izgulj, biztos minden rendben van, ha nem így lett volna az orvos mindenképpen mondta volna. És lehet, hogy lustább a babócád és akkor pont aludt. Amúgy 12 hetes korban az enyém is "megmerevedett" ha idegen ért hozzá, a mai napig nem rugdalózik másnak csak nekem és a páromnak. Nyugi és élvezd a terhességet!
Nekem a 12hetesen, annyira mozgott, hogy teljesen meglepõdtem.Azóta voltam három uh-on, de egyiken sem produkálta magát. Ez teljesen változó. Az a lényeg, hogy a doki megnyugtatott, hogy minden rendben van. 24 hetes kismami
Az é babóm a 12. heti UH-on felhúzta a miliméteres lábacskáit és békésen aludt. Azóta se!:) Boldog babavárást! 36 hetes kismami
Én sem láttam mozogni a 12 hetes UH-án ráadásul fejjel lefelé volt. Úgy h olyan képünk van róla amin csak a kis fejét látni és a testét. :-) Rá egy hétre sajnos bekellett mennünk mert véreztem és ott teljesen meglepõ módon járt keze lába mozgott nagyon jó volt! :-) Úgy h ne aggódj!!!

Vasárnap töltöm a 17hetet. Már alig várom a január 6-át akkor megyek uh-ra, tudni fogom már akkor a baba nemét? Nem baj ha még semmit nem érzek (mozgás)? Ugye nincs baja a babámnak?

Legjobb válasz: Van aki csak a 20. héten kezdi el érezni. A 17. héten meg már sokaknak megmondják a nemét, de vannak titkolódzós babák, akik nem mutatják mi van, vagy nincs nekik.

Van aki csak a 20. héten kezdi el érezni. A 17. héten meg már sokaknak megmondják a nemét, de vannak titkolódzós babák, akik nem mutatják mi van, vagy nincs nekik.
Mindenki más-más idõpontban érzi a baba mozgását elõször.Én elsõ babás vagyok, de már a 15.héttõl éreztem.Van aki csak a 20.héten érzi elõször ez változó, ne aggódj minden rendben van!Nekem a 18 heti uh-án mondta a doki hogy valószínû kisfiú, azóta minden ultrahangon ezt erõsíti meg a doki:) !Most vagyunk a 31.héten!Általában a fiúkat, elöbb és nagyobb biztonsággal állapítják meg.De hát biztos csak akkor lesz, ha kibújik:) ! Boldog babavárást!
14h voltam amikor megmutatta, hogy fütyis, de csak 19héten éreztem mozgását.Ha úgy mutatja magát szerintem tudni fogod!
hät ez jo!kepzeld, en is vasärnap leszek 17hetes, es 6.-än megyek uh-ra! :) nekem a pocim meg nem nagyon lätszik, de erezni mär en is a 15.heten ereztem, es nem bugyborekoläst vagy ilyesmit, hanem pici rugäsokat.ezek persze mostanra mär felerösödtek, es gyakoribbak is.hät en is remelem, hogy megmutatja magät a baba!minden jot neked!! :)
Sya! Én az elsö babámat várom és 17 hetesen elöször buborékolást éreztem de egész nap és utána pedig enyhe rugásokat! Mostanra pedig már este elég eröseket tud rugni a kisfiam:D! Nekem 16 hetesen nemtudta megmondani a nögyógyász mert nagyon szégyenlös volt végig:) ! De a 19 heti genetikai uh-n megmondták hogy kisfiu lesz:) ! Boldog babavárást! 20 hetes kismama
Szia én 16+2napos vagyok és ma azt mondta a doki, hogy nem lát kukit sehol, és a foltok alapján inkább kislány a tapasztalat szerint. De az õ gépe nem olyan spéci, majd a genetikain többet tud mondani! :) Persze, ha szégyenlõs, akkor akár végig takargathatja magát! :)
16hetesen mondták meg nekem a nemét.A mozgás miatt ne aggodj, én a 23.héten éreztem egyértelmûen.
Nekünk a 18.hetin mondták, hogy fiú lesz, bár nem nagyon akarta megmutatni, ráült, de aztán csak elmozdult! Hamarosan te is érezni fogod a mozgását. Elõször lehet, hogy egy kis bugyborékolást, vagy kaparászásfélét érzel csak. Próbáljátok meg pároddal egyik este, hogy ha már fekszel, hogy a párod a pocidra hajtja a fejét és figyel, lehet, hogy már érezni fogja az apró rúgásokat. Nálunk ez bejött! De türelem!

25hetes terhes vagyok. Szombat óta a babám nagyon lusta nem akar mocorogni. A jobb oldalam teljesen kivan türemkedve, ha simizem akkor 1 kicsit arrébbb megy. Ugye nincs baja a babámnak?

Legjobb válasz: Szerintem semmi baja nincs. Nekem sem mocorgott egész hétvégén, valószínûleg az idõjárás miatt, úgyhogy ne aggódj!

Szerintem semmi baja nincs. Nekem sem mocorgott egész hétvégén, valószínûleg az idõjárás miatt, úgyhogy ne aggódj!
Tipikus, mintha magamat látnám. Ha nem mozog úgy ahogy kellene, már teljesen be vagyok parázva, hogy baj van. De nekem is azt mondták, hogy vannak nyugodtabb idõszakaik, nem mindig egyformán aktívak. Csakhát én is egybõl arra gondolok hogy baj van. De nyugi nincs semmi baja, csak lusti. Gratulálok! 22 hetes kismama
Én ilyen esetben mindig megmozgattam a pocimat.. mintha egy kicsit megráznád. Tuti siker.. kérdés hogy õ hogy éli meg.. aztán felhagytam vele mikor belegondoltam.. én mit szólnék ha megráznának.. de amúgy meg ha nevetünk akkor is rázkódik, vagy ha futsz, sietsz. De feküdj le és akkor vízszintesbe próbáld meg. Nekem ius mondták a nyugodtabb napokat, de ez nem mindig nyugtatott meg engem. Bár az én fiacském elég focista alkat. Tegnap is bizti érezte hogy focimeccset nézünk, mert majd szétszakította a pocimat.. lesz még iylen is :) Gratula és kitartás! Sok örömet hozzá! 39 hetes 5 napos kismama
A kérdező hozzászólása: Ha hanyatt fekszek az ágyban akkor sem akar mocorogni:(, de a jobb oldalamat nagyon nyomja a kisfiam. Akkor ez a hülye idõjárás az oka szerintetek??

28hetes kismama vagyok. Miért van az, hogy a derekam majd leszakad, és nagyokú folyásom van? Ugye nincs baja a babónak? A folyásom fehér nyúlos, de nem viszket. Voltunk 4D-n a hétan akkor minden ok volt.

Legjobb válasz: Szia! Én is 28 hetes vagyok, és néha úgy érzem, nem bírok megtenni 2 métert sem. Alakul a szervezet, hisz már ez a 3. trimeszter! Szedd a vitaminokat, esetleg kalciumot, csökkenni fog a fájdalom. A folyás meg lehet valami kisebb fertõzés, de a babát nem érinti, a nõgyógy ír rá valamit ha úgy látja. Ilyenkor elkap az ember minden nyavalyát, amit egyébként sosem. Kitartás!

Szia! Én is 28 hetes vagyok, és néha úgy érzem, nem bírok megtenni 2 métert sem. Alakul a szervezet, hisz már ez a 3. trimeszter! Szedd a vitaminokat, esetleg kalciumot, csökkenni fog a fájdalom. A folyás meg lehet valami kisebb fertõzés, de a babát nem érinti, a nõgyógy ír rá valamit ha úgy látja. Ilyenkor elkap az ember minden nyavalyát, amit egyébként sosem. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat, megnyugodtam egy kicsit. Boldog babavárást neked!

26hét 4napos kimama vagyok. Tegnap óta a balnokám vizes. Mit csináljak, hogy ne legyen ennyire dagadt a lábam? Nem korai még a vizesedés? Ugye nincs baja a babámnak?

Legjobb válasz: én 20 hetes vagyok és már vizesedik a bokám. Sajnos ez a melegtõl is van. A babának nincs baja ettõl. egyél sok dinnyét az vizhajtó hatású, fehérjét, fehér húsokat ami megköti a vizet. Polcold fel a lábad amikor teheted. Ne állj és ne ülj sokat, inkább mászkálj, vagy feküdjél felpolcolt lábbal. Nekem ezt tanácsolta a doki.

én 20 hetes vagyok és már vizesedik a bokám. Sajnos ez a melegtõl is van. A babának nincs baja ettõl. egyél sok dinnyét az vizhajtó hatású, fehérjét, fehér húsokat ami megköti a vizet. Polcold fel a lábad amikor teheted. Ne állj és ne ülj sokat, inkább mászkálj, vagy feküdjél felpolcolt lábbal. Nekem ezt tanácsolta a doki.
A mászkálás sem tesz neki jót, csak ha felpocolod, a dinnye tényleg jó egy kicsit , meg sztem a folyadék bevitel is.Amúgy kipróbálhatod a hidegvizes borogatást nekem egy kicsit segített, bár csodát ne várj.Amúgy sajna ez van kinek hamarabb kinek késõb jön, nekem már fájnak is a lábaim , olyan mintha szét akarna pukkani néha sõt a kezem is.Alig bírom behajlítani az ujjaimat.37hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat. A hideg vizes borogatást kipróbálom. Boldog babavárást kivánok nektek!!
Ilyen melegben egyenesen mázlista, aki nem vizesedik. Az én lábaim is dagadnak, szintén 26 hetes vagyok.
De mennyi ideje nem érzed? Ha 1-2 nap, akkor az szerintem normális.
Szia nyugodj meg ha front van nem fogod annyira érezni a mocorgását.Meg még nagyon sok hely van neki mocorogni ezért sem érezheted.Simizd a pocid akkor moccanni fog vagy kérd meg a párodat.Nekem mindig a páromnak moccan hatalmasakat.Hidd el semmi baja nincs de ha nem vagy nyugodt menj elöbb vissza a dokidhoz.üdv 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 16.hét végén éreztem elõször, utána nem igazán:(. 18.heti UH-on a doki mindent rendben talált. Mostanában apró rebbenéseket érzek.
Nyugodj meg. Az apró rebbenés az õ.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Kicsit megnyugodtam. Boldog babavárást kívánok nektek!
Én a 21. hétig egyáltalán nem is éreztem, és ezek után is volt, hogy 1-2 napig éppen csak. Majd 24-25. hét körül már egész jól lehet érezni. Ne aggódj!! Üdv.: 29 hetes kismami
en is az elso babamat varom en 22 hetesen ereztem eloszor a mozgast a babamnak , ha este eszel es lefekszel a hatadra nekem ugy beszokott indulni de meg ne varj nagy rugdosasokat , hetrol hetre egyre jobban es tobbet fogod erezni e n most vagyok 25 hetes.boldog babavarast

24hét és 6napos vagyok. Ma van a 3. napja, hogy a babám nem olyan erőteljesen mocorog a hasamban. Ugye nincs baja a babámnak? Lehet, hogy ez a hülye idő zavarja be?

Ma reggel is csak apró rebegéseket éreztem: (.

Legjobb válasz: Lehet, hogy valóban csak az idõjárás van rá ilyen hatással, de ha úgy érzed, megnyugtatna, inkább kérj egy uh-t, abból tutira kitûnik, van-e gond. De biztos nincs, ne aggódj feleslegesen. Hívd fel a dokidat vagy a védõnõt, mit javasol. Minden jót!

Lehet, hogy valóban csak az idõjárás van rá ilyen hatással, de ha úgy érzed, megnyugtatna, inkább kérj egy uh-t, abból tutira kitûnik, van-e gond. De biztos nincs, ne aggódj feleslegesen. Hívd fel a dokidat vagy a védõnõt, mit javasol. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat. Hívom is a védõnõmet, mert a dokim a mûtõben van, így nem tudom elérni. Boldog babavárást kívánok neked!
szia! Én 34 hetes vagyok, és nekem sem akar néhány napja mocorogni olyan intenzíven. De már megfigyeltem, hogy az esõs, hidegfrontos idõ van rá ilyen hatással. Néha - jelzésszerûen - belémrúg, innen tudom, hogy minden oké, csak most "lustálkodik", hja, amilyen idõk voltak mostanában, nekem sincs kedvem semmihez. Persze azért nézesd meg, ha aggódsz, feleslegesen ne izgulj! Boldog babavárást!

Ugye nincs baja a babának attól hogy én nem igazán hízok?

Aggódom! A 22. hétig szépen rakódtak rám a kilók. Addig fel is szedtem 5 kg-ot, de most megállt. Két nap múlva leszek 25 hetes, 22. hétt?l semmit nem híztam. A 22. hétt?l nem ettem édességet, diétázgattam, mert vizes voltam egy kicsit. Most viszont elkezdtem normálisan enni, mert megijedtem.

Legjobb válasz: Ennyit teyz a nasizás..mármint a kilókat.Én a 22dik hétig nem híztam semmit,aztán jöttek a nasik és fel is pattant 6kiló.Most diétázgatok saját ütemben,2kiló ment így efl,de ha nagyon kívánom a csokit eszek 1-2kockát.Nyugi semmi baja a picinek,ráadásul most iszonyat meleg van az ember ennii sem nagyon bír.Ne aggódj a baba elveszi ami kell neki.34hetes kismama

Ennyit teyz a nasizás..mármint a kilókat.Én a 22dik hétig nem híztam semmit, aztán jöttek a nasik és fel is pattant 6kiló.Most diétázgatok saját ütemben, 2kiló ment így efl, de ha nagyon kívánom a csokit eszek 1-2kockát.Nyugi semmi baja a picinek, ráadásul most iszonyat meleg van az ember ennii sem nagyon bír.Ne aggódj a baba elveszi ami kell neki.34hetes kismama
Szerintem nem lehet baja. Az orvos mondaná, ha lenne! Barátnõm is kb. ennyit szedett fel, nem is igazán látszik még rajta a terhesség. Õ is aggódott, az orvosa mondta neki, h ne aggódjon semmi baj nincs a babóval.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató választ! Én is abban bízok, hogy elveszi ami neki kell. Reggelizek ebédelek vacsorázok normálisan, napközben pedig csak gyümölcs!
A kérdező hozzászólása: Jövõheten megyek orvoshoz, õ majd bitos megnyugtat!
Szia Leendõ anyuka! Én is így voltam ezzel egészen a hatodik hónapig, hogy nem híztam szinte semmit, mivel én sok gyümölcsöt és zöldséget kívánta. Attó meg ki hízik? Október 11-re voltam kiírva a szülésre, de a kis pocaklakó már szeptember 24-én kisietett a nagyvilágba. Így is 3, 5 kg, és 53 centivelszületett meg. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogyha sok vitamint eszel/gyümölcs-zöldség/ akkor semmi baj nem lehet. Nyugi!!
Most én is így vagyok vele mint te most vagyok 26 hetes de 1 hónapja inkább fogytam 1-2kilót mindt híztam. Mi az elején szedtük fel. Nekem nagyon jó étvágyam volt az elején, most már alig tudok enni, de vitamint szedek. Ami kell a babának azt elveszi, csak vigyázz a fogaidra meg a csontjaidra.
Vagy pl gondolj azokra akiknek kényszerbõl diétáznia kell(mondjuk cukrosak), õk sem híznak 1kg-ot sem pl:én.És a baba mégis rendben van.
A kérdező hozzászólása: Most már megnyugodtam, köszönöm nektek kedves válaszolók!
Én most vagyok 21 hetes, és eddig 3 kilót híztam. A doki meg i jegyezte múltkor, hogy ez nem elég, mert csak fél kiló jött rám az elmúlt négy hétben. De így 66 kiló vagyok. Ha 56-ról indultam volna, akkor tényleg kevés lenne, de nem vagyok nagyonvékony alkat. A baba pedig szépen fejlõdik, a víz is rendben, nem értem akkor miért kéne többet hízni! Ne aggódj, biztosan minden rendben!

27hetes kismama vagyok. Nem akar mozogni a babóm: holnap megyünk 4D-re. A hasam megcsak nő, ugye nincs baja a babómnak? A köldökömnél apró kis dudorok jelentkeznek, tudatositja a fiam mozgás hijján hogy itt van. Mitől lehet, hogy ilyen lusti?

Legjobb válasz: szia..anno a kislányom nekem sem rugdosott csak néha kinyomodott itt ott.meg csinált hullámzásokat kb 30-32 hetesen.nem kell aggodni..a hasad sem hiába nõ:D

szia..anno a kislányom nekem sem rugdosott csak néha kinyomodott itt ott.meg csinált hullámzásokat kb 30-32 hetesen.nem kell aggodni..a hasad sem hiába nõ:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat.
ja és apropo..reménykedj hogy ilyen nyugis baba lesz miután kibujt:D:D..én most várom a 2.-at és alig várom hogy dudorodjon:D
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem, hogy nyugis baba lesz akkor is amikor megszületik. Amúgy a 13.héten voltam 4D-n és akkor az én drágám csakúgy ficánkolt a pocakomban. Most meg kis lusta:) . Boldog babavárást kivánok neked.

19hét+2napos vagyok. A babám mozgását nem igazán érzem, de a derekam iszonyatosan fáj. Ugye nincs baja a babómnak? 16hetesen éreztem apró rebbenéséket azóta nem.

Az anyósommal lakunk ? igen aktív dohányos, és egyáltalán nem érdekli, hogy várandós vagyok. a bagó füstöt meg szívom, ugye nem lehet baja a babámnak? Ha párom szól az anyjának, akkor meg ? van felháborodva. Mit csináljak? Félek, hogy a bagó füst beszívása miatt nem mozog babám.

Legjobb válasz: Szia! Ne ijedj meg, sokan mondtak, hogy elso mozgas utan hetekig nem ereztek semmit, gondolom mindenkinel maskepp van.Sajnos a cigi fust karos a magzatra, de nem tudom, hogy karosithatja e annyira, hogy emiatt nem mozog. Fel kellene keressd a dokidat, vagy menj el uh-ra, ha mostanaban nem voltal, pedig esedekes lett volna. Remelem nem lesz semmi gond. Setallj sokat a friss levegon, ha megteheted. Az anyosodnak pedig uzenem, hogy nezzen magaba, hisz ois anya...nincs tisztaban ezekkel a dolgokkal?! Vigyazz magatokra! 19hetes kismama

Szia! Ne ijedj meg, sokan mondtak, hogy elso mozgas utan hetekig nem ereztek semmit, gondolom mindenkinel maskepp van.Sajnos a cigi fust karos a magzatra, de nem tudom, hogy karosithatja e annyira, hogy emiatt nem mozog. Fel kellene keressd a dokidat, vagy menj el uh-ra, ha mostanaban nem voltal, pedig esedekes lett volna. Remelem nem lesz semmi gond. Setallj sokat a friss levegon, ha megteheted. Az anyosodnak pedig uzenem, hogy nezzen magaba, hisz ois anya...nincs tisztaban ezekkel a dolgokkal?! Vigyazz magatokra! 19hetes kismama
hát a passzív dohányzás tényleg nagyon káros! az anyósodat nem érdekli az unokája egészsége? beszélj az orvossal vagy a védõnõvel!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mindennap amikor tehetem megyek friss levegõre. Jövõ héten kell mennem a dokihoz. Boldog babavárást nektek!
az én anyosómék is láncdohányosok, de szerencsére nem lakunk együtt. vannak olyan intelligensek, hogy az én jelenlétemben soha nem gyújtanak rá! nem tudsz v.hogy beszélni vele? felfogná egyáltalán a mondandódat? úgy értem, megértené, hogy nem ellene áskálódsz, hanem a baba egészségét félted?
A kérdező hozzászólása: Tudod az a baj, hogy az anyósomat nem érdekli az unokája, ami nem érdekel. Meg sajna nemcsak dohányzik, hanem iszogat is. Nem töményet, hanem csak sört. Hiába beszélünk vele, azt mondja, hogy már így is sokat alkalmazkodik.
A kérdező hozzászólása: Azért nem érdekel az anyósom, mert az én szüleim sokkel de okkal többet segítenek nekünk. Mire a kisbabám megszületik már nem fogunk itt lakni, és a párom még a közelébe se fogja engedni.
ezt jó hallani, hogy elköltöztök!:) addig próbálj minél kevesebb idõt tölteni anyósoddal! nagyon vigyázz a babádra! minden jót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!