Találatok a következő kifejezésre: Ugye nem baja a (1007 db)

5 hetes terhes vagyok. Ugye nem probléma a a párommal közösülök? Nem lesz semmi baja a "babának" ugye?

Legjobb válasz: Én 13 hetes vagyok, és minden másnap szexelünk. Függ ez az édesanya állapotától is. Ha minden rendben, akkor természetesen lehet. Ha valami egészségügyi baja van,akkor a doki letilthatja.

Én 13 hetes vagyok, és minden másnap szexelünk. Függ ez az édesanya állapotától is. Ha minden rendben, akkor természetesen lehet. Ha valami egészségügyi baja van, akkor a doki letilthatja.
Ha veled minden ok, akkor semmi baja nem lesz a babának. Védve van, és fel sem foghat semmit sem az egészbõl.

12 hetes uh-on nem láttam mozogni a babát. Van baba, akinek már ezen az uh-on keze lába ján. Ugye nincs baja a babámnak?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy bármi baja van! Valószínûleg csak aludt! Ha a doki nem mondott semmit, hogy valami baj van, akkor nyugi!!

Nem hinném, hogy bármi baja van! Valószínûleg csak aludt! Ha a doki nem mondott semmit, hogy valami baj van, akkor nyugi!!
Az én babám már 9 hetesen rugdalózott. Ha szive dobog nincs baj meg biztos az orvos is mondta volna ha valami gond lenne. Nyugi élvezd a terhességet! 16 hetes kismama
Szia. Én se láttam, de szerintem még olyan kicsi azért. Én arra emlékszem, hogy a szívhangját és a pici szívét láttam, meg azt is mutatta a doki. Majd a 18 hetesen már látni fogsz mindent, meg mutatni is fognak mindent. Nyugi, üdv, 33 hetes kismama
Szerintem se izgulj, biztos minden rendben van, ha nem így lett volna az orvos mindenképpen mondta volna. És lehet, hogy lustább a babócád és akkor pont aludt. Amúgy 12 hetes korban az enyém is "megmerevedett" ha idegen ért hozzá, a mai napig nem rugdalózik másnak csak nekem és a páromnak. Nyugi és élvezd a terhességet!
Nekem a 12hetesen, annyira mozgott, hogy teljesen meglepõdtem.Azóta voltam három uh-on, de egyiken sem produkálta magát. Ez teljesen változó. Az a lényeg, hogy a doki megnyugtatott, hogy minden rendben van. 24 hetes kismami
Az é babóm a 12. heti UH-on felhúzta a miliméteres lábacskáit és békésen aludt. Azóta se!:) Boldog babavárást! 36 hetes kismami
Én sem láttam mozogni a 12 hetes UH-án ráadásul fejjel lefelé volt. Úgy h olyan képünk van róla amin csak a kis fejét látni és a testét. :-) Rá egy hétre sajnos bekellett mennünk mert véreztem és ott teljesen meglepõ módon járt keze lába mozgott nagyon jó volt! :-) Úgy h ne aggódj!!!

Ugye nincs baja a babának attól hogy én nem igazán hízok?

Aggódom! A 22. hétig szépen rakódtak rám a kilók. Addig fel is szedtem 5 kg-ot, de most megállt. Két nap múlva leszek 25 hetes, 22. hétt?l semmit nem híztam. A 22. hétt?l nem ettem édességet, diétázgattam, mert vizes voltam egy kicsit. Most viszont elkezdtem normálisan enni, mert megijedtem.

Legjobb válasz: Ennyit teyz a nasizás..mármint a kilókat.Én a 22dik hétig nem híztam semmit,aztán jöttek a nasik és fel is pattant 6kiló.Most diétázgatok saját ütemben,2kiló ment így efl,de ha nagyon kívánom a csokit eszek 1-2kockát.Nyugi semmi baja a picinek,ráadásul most iszonyat meleg van az ember ennii sem nagyon bír.Ne aggódj a baba elveszi ami kell neki.34hetes kismama

Ennyit teyz a nasizás..mármint a kilókat.Én a 22dik hétig nem híztam semmit, aztán jöttek a nasik és fel is pattant 6kiló.Most diétázgatok saját ütemben, 2kiló ment így efl, de ha nagyon kívánom a csokit eszek 1-2kockát.Nyugi semmi baja a picinek, ráadásul most iszonyat meleg van az ember ennii sem nagyon bír.Ne aggódj a baba elveszi ami kell neki.34hetes kismama
Szerintem nem lehet baja. Az orvos mondaná, ha lenne! Barátnõm is kb. ennyit szedett fel, nem is igazán látszik még rajta a terhesség. Õ is aggódott, az orvosa mondta neki, h ne aggódjon semmi baj nincs a babóval.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató választ! Én is abban bízok, hogy elveszi ami neki kell. Reggelizek ebédelek vacsorázok normálisan, napközben pedig csak gyümölcs!
A kérdező hozzászólása: Jövõheten megyek orvoshoz, õ majd bitos megnyugtat!
Szia Leendõ anyuka! Én is így voltam ezzel egészen a hatodik hónapig, hogy nem híztam szinte semmit, mivel én sok gyümölcsöt és zöldséget kívánta. Attó meg ki hízik? Október 11-re voltam kiírva a szülésre, de a kis pocaklakó már szeptember 24-én kisietett a nagyvilágba. Így is 3, 5 kg, és 53 centivelszületett meg. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogyha sok vitamint eszel/gyümölcs-zöldség/ akkor semmi baj nem lehet. Nyugi!!
Most én is így vagyok vele mint te most vagyok 26 hetes de 1 hónapja inkább fogytam 1-2kilót mindt híztam. Mi az elején szedtük fel. Nekem nagyon jó étvágyam volt az elején, most már alig tudok enni, de vitamint szedek. Ami kell a babának azt elveszi, csak vigyázz a fogaidra meg a csontjaidra.
Vagy pl gondolj azokra akiknek kényszerbõl diétáznia kell(mondjuk cukrosak), õk sem híznak 1kg-ot sem pl:én.És a baba mégis rendben van.
A kérdező hozzászólása: Most már megnyugodtam, köszönöm nektek kedves válaszolók!
Én most vagyok 21 hetes, és eddig 3 kilót híztam. A doki meg i jegyezte múltkor, hogy ez nem elég, mert csak fél kiló jött rám az elmúlt négy hétben. De így 66 kiló vagyok. Ha 56-ról indultam volna, akkor tényleg kevés lenne, de nem vagyok nagyonvékony alkat. A baba pedig szépen fejlõdik, a víz is rendben, nem értem akkor miért kéne többet hízni! Ne aggódj, biztosan minden rendben!

25hetes terhes vagyok. Szombat óta a babám nagyon lusta nem akar mocorogni. A jobb oldalam teljesen kivan türemkedve, ha simizem akkor 1 kicsit arrébbb megy. Ugye nincs baja a babámnak?

Legjobb válasz: Szerintem semmi baja nincs. Nekem sem mocorgott egész hétvégén, valószínûleg az idõjárás miatt, úgyhogy ne aggódj!

Szerintem semmi baja nincs. Nekem sem mocorgott egész hétvégén, valószínûleg az idõjárás miatt, úgyhogy ne aggódj!
Tipikus, mintha magamat látnám. Ha nem mozog úgy ahogy kellene, már teljesen be vagyok parázva, hogy baj van. De nekem is azt mondták, hogy vannak nyugodtabb idõszakaik, nem mindig egyformán aktívak. Csakhát én is egybõl arra gondolok hogy baj van. De nyugi nincs semmi baja, csak lusti. Gratulálok! 22 hetes kismama
Én ilyen esetben mindig megmozgattam a pocimat.. mintha egy kicsit megráznád. Tuti siker.. kérdés hogy õ hogy éli meg.. aztán felhagytam vele mikor belegondoltam.. én mit szólnék ha megráznának.. de amúgy meg ha nevetünk akkor is rázkódik, vagy ha futsz, sietsz. De feküdj le és akkor vízszintesbe próbáld meg. Nekem ius mondták a nyugodtabb napokat, de ez nem mindig nyugtatott meg engem. Bár az én fiacském elég focista alkat. Tegnap is bizti érezte hogy focimeccset nézünk, mert majd szétszakította a pocimat.. lesz még iylen is :) Gratula és kitartás! Sok örömet hozzá! 39 hetes 5 napos kismama
A kérdező hozzászólása: Ha hanyatt fekszek az ágyban akkor sem akar mocorogni:(, de a jobb oldalamat nagyon nyomja a kisfiam. Akkor ez a hülye idõjárás az oka szerintetek??

SÜRGÕS! A NYUSZIM véletlenül megevett egy fél szárított chili paprikát. Mivel a nyulak ugye nem érzik a csípős ízt. Mi baja lehet, illetve mit tudnék vele csinálni?

Azt olvastam, h az er?s paprika a nyálkahártyájának nem tesz jót...de mivel ez csak egyszer fordult el? és nagyon kis mennyiség? paprikával... az ugyanolyan káros?

Legjobb válasz: Látsz rajta valamilyen furcsa tünetet? mondjuk hogy ha sokszor köhög azóta vagy nehezen veszi a levegõt? Ha igen akkor sztem vigyétek el állatorvoshoz. Viszont ha semmi változást nem látsz rajta akkor nem ártott neki az a kis kóstoló :) amúgy nekem is van nyuszim és nem hiszem h mondjuk egy falattól baja lenne

Látsz rajta valamilyen furcsa tünetet? mondjuk hogy ha sokszor köhög azóta vagy nehezen veszi a levegõt? Ha igen akkor sztem vigyétek el állatorvoshoz. Viszont ha semmi változást nem látsz rajta akkor nem ártott neki az a kis kóstoló :) amúgy nekem is van nyuszim és nem hiszem h mondjuk egy falattól baja lenne

Vasárnap töltöm a 17hetet. Már alig várom a január 6-át akkor megyek uh-ra, tudni fogom már akkor a baba nemét? Nem baj ha még semmit nem érzek (mozgás)? Ugye nincs baja a babámnak?

Legjobb válasz: Van aki csak a 20. héten kezdi el érezni. A 17. héten meg már sokaknak megmondják a nemét, de vannak titkolódzós babák, akik nem mutatják mi van, vagy nincs nekik.

Van aki csak a 20. héten kezdi el érezni. A 17. héten meg már sokaknak megmondják a nemét, de vannak titkolódzós babák, akik nem mutatják mi van, vagy nincs nekik.
Mindenki más-más idõpontban érzi a baba mozgását elõször.Én elsõ babás vagyok, de már a 15.héttõl éreztem.Van aki csak a 20.héten érzi elõször ez változó, ne aggódj minden rendben van!Nekem a 18 heti uh-án mondta a doki hogy valószínû kisfiú, azóta minden ultrahangon ezt erõsíti meg a doki:) !Most vagyunk a 31.héten!Általában a fiúkat, elöbb és nagyobb biztonsággal állapítják meg.De hát biztos csak akkor lesz, ha kibújik:) ! Boldog babavárást!
14h voltam amikor megmutatta, hogy fütyis, de csak 19héten éreztem mozgását.Ha úgy mutatja magát szerintem tudni fogod!
hät ez jo!kepzeld, en is vasärnap leszek 17hetes, es 6.-än megyek uh-ra! :) nekem a pocim meg nem nagyon lätszik, de erezni mär en is a 15.heten ereztem, es nem bugyborekoläst vagy ilyesmit, hanem pici rugäsokat.ezek persze mostanra mär felerösödtek, es gyakoribbak is.hät en is remelem, hogy megmutatja magät a baba!minden jot neked!! :)
Sya! Én az elsö babámat várom és 17 hetesen elöször buborékolást éreztem de egész nap és utána pedig enyhe rugásokat! Mostanra pedig már este elég eröseket tud rugni a kisfiam:D! Nekem 16 hetesen nemtudta megmondani a nögyógyász mert nagyon szégyenlös volt végig:) ! De a 19 heti genetikai uh-n megmondták hogy kisfiu lesz:) ! Boldog babavárást! 20 hetes kismama
Szia én 16+2napos vagyok és ma azt mondta a doki, hogy nem lát kukit sehol, és a foltok alapján inkább kislány a tapasztalat szerint. De az õ gépe nem olyan spéci, majd a genetikain többet tud mondani! :) Persze, ha szégyenlõs, akkor akár végig takargathatja magát! :)
16hetesen mondták meg nekem a nemét.A mozgás miatt ne aggodj, én a 23.héten éreztem egyértelmûen.
Nekünk a 18.hetin mondták, hogy fiú lesz, bár nem nagyon akarta megmutatni, ráült, de aztán csak elmozdult! Hamarosan te is érezni fogod a mozgását. Elõször lehet, hogy egy kis bugyborékolást, vagy kaparászásfélét érzel csak. Próbáljátok meg pároddal egyik este, hogy ha már fekszel, hogy a párod a pocidra hajtja a fejét és figyel, lehet, hogy már érezni fogja az apró rúgásokat. Nálunk ez bejött! De türelem!

28hetes kismama vagyok. Miért van az, hogy a derekam majd leszakad, és nagyokú folyásom van? Ugye nincs baja a babónak? A folyásom fehér nyúlos, de nem viszket. Voltunk 4D-n a hétan akkor minden ok volt.

Legjobb válasz: Szia! Én is 28 hetes vagyok, és néha úgy érzem, nem bírok megtenni 2 métert sem. Alakul a szervezet, hisz már ez a 3. trimeszter! Szedd a vitaminokat, esetleg kalciumot, csökkenni fog a fájdalom. A folyás meg lehet valami kisebb fertõzés, de a babát nem érinti, a nõgyógy ír rá valamit ha úgy látja. Ilyenkor elkap az ember minden nyavalyát, amit egyébként sosem. Kitartás!

Szia! Én is 28 hetes vagyok, és néha úgy érzem, nem bírok megtenni 2 métert sem. Alakul a szervezet, hisz már ez a 3. trimeszter! Szedd a vitaminokat, esetleg kalciumot, csökkenni fog a fájdalom. A folyás meg lehet valami kisebb fertõzés, de a babát nem érinti, a nõgyógy ír rá valamit ha úgy látja. Ilyenkor elkap az ember minden nyavalyát, amit egyébként sosem. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat, megnyugodtam egy kicsit. Boldog babavárást neked!

27hetes 3napos terhes vagyok. Normális hogy nem nagyon érzem a baba mocorgását? Helyezkedni helyezkedik a jobb oldalamon, mert érzem a kis dudort ami nem tudom, hogy mely testrésze lehet. Ugye nincs baja a kisfiamnak?

Holnap megyünk 4D-re . Ma reggel a köldkömnél volt valamilye, de nagyon szúrt a köldökömnél. Biztosan valami ideget érhetett. Lehet hogy túl aggódós vagyok, de az els? babát várjuk.

Legjobb válasz: Szia! Én most vagyok a 27. hétben, és néhány napja alíg érzem a babát. Szerintem fordult is, így másképp helyezkedik el, és gondolom az idõjárás is befolyásolja. Eddig egyre erõsebben rugdosott, most pedig éppen csak érezni. Én is nagyon aggódom, de gondoltam hátha kicsit megnyugtat, hogy nem vagy egyedül.

Szia! Én most vagyok a 27. hétben, és néhány napja alíg érzem a babát. Szerintem fordult is, így másképp helyezkedik el, és gondolom az idõjárás is befolyásolja. Eddig egyre erõsebben rugdosott, most pedig éppen csak érezni. Én is nagyon aggódom, de gondoltam hátha kicsit megnyugtat, hogy nem vagy egyedül.
Szia!Szerinte nyugodj meg, semmi baja nincs a babódnak, csak lehet, hogy nehezen viseli ezt az õrült idõjárást.Nekem is nagyon szokta nyomni a köldökömnél, de én tudom, hogy a buksija van ott.Nyugodj meg, beszél hozzá, és készítsd fel a 4d-re.Hatalmas élményben lesz részetek.Legalábbis nekünk az volt. 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, kicsit megnyugodtam. Abban kedves 2.válaszoló igazad lehet, hogy nincs semmi baja, hiszen akkor nem forgolódna a pocimban, gondolom én, de ezt anyukám is mondta. Nagyon remélem hogy a holnapi 4D-s Uh egy élmény lesz. Nagyon boldog babavárást kivánok nektek!
Szia! (elsõ vagyok) Mi is nemrég voltunk 4d-n. Hihetetlen volt, a párom teljesen oda volt, elõször igyekezett beazonosítani a dolgokat, aztán mikor sikerült kontroll nélkül kommentálta az eseményeket. ("nyitogatja a száját", "mozgatja a kezét", "nyitva van a szeme"). Már az is élmény volt, hogy neki mennyire tetszett. Ja, és képzeld, közben végig mocorgott a pici, amikor a buksiját néztük, eltakarta az arcát, ha lentebb vitte a szonográfus a fejet, akkor õ is vitte a kezét. Az volt a durva, hogy ezekbõl a kis mozdulatokból, én alíg éreztem valamit, pedig közben végig mocorgott.
A kérdező hozzászólása: Már én is nagyon kiváncsi leszek, hogy holnap milyen lesz a 4D. Mit fog megmutatni magából a kicsi fiacskám. A 20. hetiUh-n végig mocorgott, amibõl persze én nem éreztem semmi, de a párom és én is láttuk a monitoron a mocorgásait:) . Most is helyezkedik a kis fiam, már a köldökömnél van megint feszit be:) . Ha gondolod szivesen priviben is tarthatjuk a kapcsolatot.
Szia! Én is örülnék neki. átállítottam, elvileg most láthatod az e-mail címem.
A kérdező hozzászólása: Most küldtem egy mailt neked. Remélem célba ért.

EZ már tuti, hogy baba ugye? NEm tévedhet a teszt? CSak ezt az egyet csinaltam, és már 8. napja vagyok mensi után. Semmi vérzés nemjelentkezett!

http://kepfeltoltes.hu/view/121121/DSC01733_www.kepfeltoltes... Jpg

Legjobb válasz: Hát ez elég egyértelmûnek látszik! Gratulálok!

Hát ez elég egyértelmûnek látszik! Gratulálok!
Gratulálok.
Ugyanilyet teszteltem én is ma délelõtt. Szerintem elég határozott a vonal, és mivel menszi se jelentkezik, jó esélyünk van arra, hogy nem téves az eredmény.
Jöttél dicsekedni, mi? :) Viccelek csak:) Ez már 1értelmû, gratulákok!!!:)
4-es vagyok, aki ma tesztelt ugyanilyet. Én hétfõre nem vártam, tehát 2-3 napja maradt csak ki a menszi, de rögtön kijött a 2 erõs vonal. Éreztem fura dolgokat, pl mellem lüktetgetett, hasam belsejében tompa érzés, szagokat éreztem, ennék állandóan, kívánok dolgokat. 2.babánk lenne, tehát gyanús volt az egész, ez a sok tünet. Ja, és ami a leggyanúsabb volt, hogy nemvárt elõtt nem voltak a megszokott petefészek szurkák, menszi görcsök. Te mikor mész orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Bocsi:http://kepfeltoltes.hu/view/121121/DSC01733_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: nem-nem, én csak ezt az egyet csinaltam, mensi után pár nappal....
ne aggódj, a cisztától nem lesz ennyire erõs pozi teszt
A kérdező hozzászólása: Köszi!:-)
Gratulálok neked!!!! :) A legjobbakat kívánom mindkettõtöknek (és apukának is, naná :D)
ez baba! A cisztától nem késik 8 napot. tökéletes pozitív tesz! Nem te voltál az, aki 7.nap is tesztelt? És 3 tesztet is mutatott?
Szerintem is egyértelmû. 8. nap a menzi után, nagy valószínûséggel az ultrahangon is látszódni fog, nyugodtan jelentkezz be, ott ki fog derülni. De szerintem is tuti terhesség. Halkan, de gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: Egyebkent köszönöm a gratulációkat, de azért még parázok!
A kérdező hozzászólása: Hát csak háziorvoshoz megyek, holnap! De az nem fog megultrahangozni, beutalot csak vagy 3hét mulvára kapok...mert külföldön élek itt más a rendszer..:S Viszont nekem voltak hasszurkák meg minden...mára már nem érzem ugy õket mint az elmult 2hétben!De azt olvastam ez a méhnek a húzódásától van meg ilyesmik...és ne aggodjak... Csak az a ciszta, ami volt.... de lehet hogy csak ráparázok, mert semmi vérzésem sincs. mint annak idején. És ezt a teszt jóval erõssebb pozi lett mint az.
A kérdező hozzászólása: Mivan, ha megint csak a ciszta "játszik velem"?
A kérdező hozzászólása: És te hány nappal csinaltad mensi után? Nekem elég hihetetlen ez az egész!Fél éve volt egy cisztám, és okozott fájdalmakat...meg lett tõle egy pozi halvany tesztem, bár akkor össze vissza pecsételtem és barnáztam. vagy 3hétig. De most semmi ilyesmi nincs, de félek nehogy csalódás érjen!
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen!:-)

Hova menjünk a párommal? El szerettünk volna menni egy hosszú hétvégére wellnessel összekötve, mielött decemberben megszületik a baba, de ugye nem tanácsos a melegvizes fürdőzés (pláne úgy hogy most kecmeregtem ki egy enyhébb lefolyású fertőzésből).

Szóval hova mennétek?Zala megyeiek vagyunk.Vagy hol tudok utánanézni hol milyen progik vannak? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Hát mi most jöttünk haza a wellnessbõl! 32 hetes vagyok. Engem nem tiltott a dokim, egész nap pancsoltam. Nem is lett bajom!

Hát mi most jöttünk haza a wellnessbõl! 32 hetes vagyok. Engem nem tiltott a dokim, egész nap pancsoltam. Nem is lett bajom!
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy könnyen összeszedek egy fertõzést és az elõzõrõl még nem jött meg az eredmény hogy minden rendben van-e.Nem eltiltottak csak nem javasolják.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!