Találatok a következő kifejezésre: Ugye nem babás (57 db)

12 hetes babás vagyok. Az előbb nagyon sokat sírtam és kiabáltam is. Ugye ettől nem lesz baja a babámnak? Ugye nem állhat le ettől a kis szíve?

Legjobb válasz: nemhinnem hogy baja lenne, de most ha teheted, pihenj le az agyra, nyugodj meg, ha tudsz alujd, vagy szundits egy kicsit.

nemhinnem hogy baja lenne, de most ha teheted, pihenj le az agyra, nyugodj meg, ha tudsz alujd, vagy szundits egy kicsit.
Dehogy is.Nyugodj meg nem lesz semmi baja ettõl.
Nyugi, nem lesz baj. Ha kiborulsz, veszekszel és sírsz, akkor utána nyugodj meg, és beszélj a babáddal, hogy nincs semmi baj. És azért megpróbálhatsz tojni mindenre, ne hagyd, hogy bárki kiborítson (engem a párom borított ki rendszeresen, idõnként akkorákat veszekedtünk, hogy napokig kértem a pocaklakótól a bocsánatot) A babának jobb, ha kijön belõled a feszültség, mintha elfojtod! Jó babavárást! ҝ
Szia! Ha a kiabálástól vagy sírástól elhalna egy magzat akkor az enyém nem lenen most már a pocakomba, mert én az elsõ 10 hétben napi szinten ordítoztam a fõnökömmel, bõgtem minden kis hülyeségen, egyenesen hárpia voltam... De sokkal jobb volt kiadnom magamból mindent, mintha elfojtottam volna, aztán ez a második trimeszterben elmúlt:) azóta nagyon jól érzem magam:) 33 hetes km
Szia! Én a harmadik babámat várom, és a koraterhességben mindig nagyon lelkis és érzékeny voltam, mindenen kiborultam. Kiabáltam, sírtam, hisztis voltam. Ez a hormonok miatt van most így, általában a nõk ilyenkor sokkal hamarabb ki tudnak akadni. Szóval ne aggódj, ez most "természetes". Nem lesz tõle baja a babádnak. Szép babavárást! 23 hetes kismama
Ha van ideged keresgélj itt a kérdéseim között, nagyon sokszor kiborultam terhességem elején, volt tányércsapkodás, üvöltés, aztán persze pánikban kérdeztem itt, hogy nem ártottam-e a babának. Jött ilyen-olyan válasz is, a legtöbbje az volt, hogy kihalna az emberiség, ha ezen múlna. 31+4 hetesek vagyunk, úgy néz ki nem ártottam, illetve egész nap mocorog, 2 óra megállása van csak a babámnak, ha hiperaktív, én tehetek róla. :)

Lehet babás vagyok de nem szedek vitamint mert nem terveztük ugymond. Lehet valami baja ugye nem?

Ne értsetek félre első babánkat terveztük vitamin stb már 3 éves. De most ugymond eltévesztettem a peteérésemet és lehet most becsuszott a teso!Ugye nem lesz semmi baja?Kezdjem el szedni a vitamint gyorsan? Jövöre terveztük a tesot de ha most jön nagyon örülünk..)

Legjobb válasz: Ez az üzlet. Ezt nyomatják. Ha semmilyen vitamint nem szedsz, akkor is egészséges babád lesz. A vitamint nem a babának szeded, hanem magadnak. A baba a fejlõdéséhez szükséges MINDEN tápanyagot elszipkáz magának (kis parazita :o), a vitamin a Te szervezetednek segít, hogy ne legyen hiányod semmilyen nyomelemben/vitaminban, ha a táplálkozással nem jutna be elég. Boldog babavárást!

Részvétem a nyitott gerincû baba miatt, de semmi bizonyíték nincs rá, hogy vitamin szedése mellett ugyanez nem történik meg, mint ahogy arra sem, hogy a "nem szedett vitamin" okozta ezt. Az meg egy másik dolog, hogy ha valakinek nem jön össze a baba, és hónapokon/éveken át szedi a vitaminokat, az még káros is lehet, hiszen a vitamint túl lehet adagolni.
Ez az üzlet. Ezt nyomatják. Ha semmilyen vitamint nem szedsz, akkor is egészséges babád lesz. A vitamint nem a babának szeded, hanem magadnak. A baba a fejlõdéséhez szükséges MINDEN tápanyagot elszipkáz magának (kis parazita :o), a vitamin a Te szervezetednek segít, hogy ne legyen hiányod semmilyen nyomelemben/vitaminban, ha a táplálkozással nem jutna be elég. Boldog babavárást!
ott a pont! szóval, a lényeg, a baba nem szenved semmiben, max. Te, mert õ mindent "elszed":) ne aggódj, nõk ezrei, milliói nem szedik teherbe esés elõtt egyik vitamint se, ez tök normális is. emiatt senkinek semmi baja nem lesz:) menj, vegyél egy doboz folsavat, kezd el szedni és boldog babavárást, ha bebizonyosodott, hogy jön:)
Most ugye csak viccelsz? Ha azt kérdezed, hogy elszívtam néhány jointot, de lehet becsúszott a baba, ugye nem lesz baja, akkor megértem, de hogy a vitamin hiánya miatt? Ezt fõleg azért nem értem, mert már van gyereked, tapasztalt vagy. Szerinted nagyanyáink mennyi vitamint szedtek? Ették a szalonnát kolbásszal meg töpörtyûvel és mégis születtek egészséges gyerekek. Szóval, bocs, de efellett a kérdés mellett nehezen lehet szó nélkül elmenni....
"Ha semmilyen vitamint nem szedsz, akkor is egészséges babád lesz." Persze, kivéve ha benned nicns meg, ami kell, pl. folsav és úgy jársz, mint a barátnõm, akinek nyitott gerinccel született babája. Én nem reklámnak tartom a terhesvitamint, hanem ésszerû lépésnek. Aki ezzel soha nem nézett szembe, nem tudhatja. Ha van esély arra hogy baba lesz, én elkezdeném szedni azonnal a vitaminokat. Ez nem játék, és sjanos nem is csak reklámfogás!
A génhiba nem védhetõ ki folsavval sem, és mint írod, nagyrészt ezen múlik...
A kérdező hozzászólása: Jelentem kismama lettem + tesztem van)))Jol éreztem!
Szívbõl gratulálok :) 11-es vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hasznost választ. Elmentem vettem egy doboz elevitet biztos ami biztos alapon) Ártani nem árt az biztos.) De ugy érzem baba van ez egy megérzés a lányomnál is ezt éreztem..) Majd megirom mi lett izgatottan várom.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Ebbe úgyse lesz SOHA egyetértés van aki szedi és van aki nem. Mindenki döntse el saját magának és kész. DE h most nem szedted elõtt tuti h nem lesz semmi gond. Ha nagyon aggódsz és szedni akarod kezd el most nem késtél le semmirõl. Nagyon sokat leírták már elõttem azt a véleményt amit én is gondolok így nem kezdem el még egyszer :) 3hós kislány anyukája :)
nem lesz ettõl baja nyugi. Sokakanak becsúszik és természetesen azok sem szednek elötte. Ha kiderül hogy teherbeestél akkor majd úgyis elkezded szedni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Csak azt ajánlják hogy fogantatás elõtt már kezdjük el. Bocsi hogy aggodom a babámért ....
Én a tervezett babákkal is csak + teszt után kezdtem el szedni. 3 egészséges gyerekem van.
Nyugi, semmi baja nem lesz. kisfiamnál én is akkor kezdtem el szedni amikor kiderült, hogy terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi csak ez elsõ elõtt már elkezdtem szedni 1 honapja...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm..))))))

Ma reggeli első vizeletből negatív teszt (tesztkazettás), múlt hónapban 24-31-ig volt meg a menszeszem, akkor ugye nem valószínű h babás vagyok?

Van egy négy hónapos kislányunk. 1-én megszakítással voltunk együtt, azóta mindig óvszerrel védekezünk. Különösebb tünetem nincs, csak gyakori pisilés ill. sokszor ha eszem utána még mindig éhesnek érzem magam. Nem szeretnénk még kistesót, megbízhatok a tesztben? Elég jó minőségű (1000 ft-os teszt.) Azért kértem egy időpontot a nőgyógyra, de csak két hét múlva megyek, addig meg szeretnék megnyugodni. :)

Legjobb válasz: Mennyi nappal vagy a menstruáció után? Vagy még nem kell, hogy megjöjjön? Csak mert a másodikomnál még a kimaradt vérzés után sem mutatta meg a reggeli elsõ pisibõl a teszt, hogy terhes vagyok. Az is jó drága volt az a cerazette vagy mi. Ha kimaradt és nem jött meg 2-3 nap múlva ismételd meg szerintem.

Mennyi nappal vagy a menstruáció után? Vagy még nem kell, hogy megjöjjön? Csak mert a másodikomnál még a kimaradt vérzés után sem mutatta meg a reggeli elsõ pisibõl a teszt, hogy terhes vagyok. Az is jó drága volt az a cerazette vagy mi. Ha kimaradt és nem jött meg 2-3 nap múlva ismételd meg szerintem.
A kérdező hozzászólása: Szoptatok tehát rendszertelen a menszeszem. Októberben volt meg meg utána decemberben. 24-én jött meg decemberben és mivel rendszertelen teljesen, nem tudom mikorra várhatom. :) de már eltel az utolsó menszeszem óta több mint egy hónap!
Ha csak kicsit vizes, az nem. Észreveszed ha a magzatvíz lesz, mert akkor nem csak kicsit lesz vizes, elhiheted...
Szia! Én is 37 hetes vagyok az arcom nekem is minden reggelre igen torz puffadt a szám duzzadt a szemem karikás. A bokám is dagad egész nap, pedig felpóckolom, reggelre azért valamennyire lelohad. Szerintem már biztos a végefelé járunk és ez természetes. Kitartást !!!

Ártottam a babának? Ma összevesztem a férjemmel de annyira hogy mindent hozzávágtam és meg is vertem, mert valami nő folyton hívogatja. Nagyon ideges voltam, ugye nem lett baja a babának? 6 hetes 4 napos babás vagyok.

Ráadásul utrogestant és femibiolt kell szednem mert már 2 babámat elvesztettem.Félek,ugye nem lett baj?

Legjobb válasz: Akkor meg nem lesz semmi gond, de a "zavaró" tényezõket szûrjétek ki minél elõbb (a nõre gondolok), és akkor emiatt ne nyugtalankodj, nem lesz baj. De koncentrálj, és próbáld magad tûrtöztetni, mert a stressz is vezethet vetéléshez. A babád felé próbálj meg boldogságot, jókedvet sugározni. Mert azért egy pár hét múlva ezt már megérzi!

Akkor meg nem lesz semmi gond, de a "zavaró" tényezõket szûrjétek ki minél elõbb (a nõre gondolok), és akkor emiatt ne nyugtalankodj, nem lesz baj. De koncentrálj, és próbáld magad tûrtöztetni, mert a stressz is vezethet vetéléshez. A babád felé próbálj meg boldogságot, jókedvet sugározni. Mert azért egy pár hét múlva ezt már megérzi!
végülis most még olyan mint egy bab... :D
Szia! Ártani a babának még biztosan nem ártottál ne izgulj. Bocsi, h megkérdezem és nem lecseszésként kérdem, de miért verted meg?Mármint engem is feldühítene, ha idegen nõcik hivogatnák a férjem nem terhesen is, terhesen pláne.De ugye hagytad, hogy elmondja az álláspontját?Õ mit mondott?Bocsánatot kért vagy megmagyarázta legalább? Ne vedd bántásnak, de akármennyire is igaz, h most te és a baba vagytok a legfontosabbak, a férfiak fura állatfajták és ha verik õket lefarcolnak...Sok nõ esik abba a hibáva, h túl agresszívvé válik és a férfi egy idõ után besokall és otthagyja.Remélem nálatok nem ennyire durva még a szitu, de semmilyen kapcsolatban nem jó jel a verekedés.Ezt próbáljátok leredukálni, m tényleg, ha meg lesz a bébi és a férjed lelép, az már ártani fog neki is.Türelmesnek kell lenni, mégha olykor nehéz is. Természetesen, ha a férjednek van vmi "kapcsolata" az idegen nõvel, akkor jogosan tetted, amit tettél és szégyellje el magát, hogy nem te vagy azelsõ most neki.Csak arra akarlak figyelmezttni, h azért vigyázz, mert akár beismerjük, akárnem a nõk tudnak kemények lenni és jól elbaltázni kapcsolatokat.Remélem veletek nem ez lesz és boldog babázást!!
Próbálj meg megnyugodni, ez a bab és a Te érdeked is! Most, hogy anyuka leszel a bab az elsõ, ne feled! Remélem a férjed is magába száll, mert neki kellene most a legjobban vigyázni rátok! Boldog és nyugottabb babavárást kívánok neked!
Te komolyan elkalapáltad a férjedet? - Nagyon jól tetted!! Igaza van az elõttem szólónak, hogy nem érdemli meg a szeretetedet, ha téged nem hordoz a tenyerén. Ne törõdj senkivel, csak a pici fiadra és a icipici babádra figyelj. A férjed meg hadd rágja csak a küszöböt. Tiszta szívbõl kívánom neked hogy minden rendben legyen és boldog babavárást és szép szülést kívánok. Azért küldök egy nagy bátorító és együttérzõ ölelést is !
Meg is verted? :DDD Hát ha ilyen családba fog kerülni a gyerek.... Már bocsi, tudom, hogy nem ezt kérdezted, de erre csak annyit tudok válaszolni, hogy lehet most még ettõl semmi baja, mert az idegrendszere sem alakult még ki, és még azért ezeket nem érzi meg, de ha a késõbbiekben is számíthattok ilyen helyzetekre, akkor az már biztosan ártani fog neki. Vagy a férjed, vagy a babád, vagy ha meg te vagy túlságosan féltékeny, akkor azon próbálj meg változtatni.
Egyik férfi sem érdemli meg a szeretetedet, ha ilyenkor nem te vagy a legfontosabb egy benned fejlõdõ pici szívecskével. Késõbb sem lesz jobb. Jól fogod fel a dolgokat, de ne feledkezz meg magadról sem! Most te vagy a legfontosabb!!! Ha neked jó vmi, a babádnak is!
Lett baja a picinek? Ugye nem? Én ma vesztem össze a húgommal, még a vérnyomásom is az egekbe szökött. 5+0 hetes vagyok...
én is verem néha a párom, amikor kihoz a sodromból!pedig ö 145-kg tiszta izom, :-)sajnos ez a terhességgel jár, én sem voltam ilyen.Nem tudok mit csinálni, türtöztetni kellene magam de nem megy.26-hetes
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!Engem nem érdekel a férjem egyenlõre csak a baba.És már anyuka vagyok mert õ a második babám, van egy kisfiam!!!
Bab= baba bocsika :)
A kérdező hozzászólása: igen megvertem.nem szoktunk veszekedni de mióta terhes vagyok nem bírom a stresszt.nem a féltékenység a gond, hanem más oka van ennek az egésznek.nem fog a baba rossz családba érkezni.köszi a választ
A kérdező hozzászólása: SZIA.HÁL ISTENNEK SEMMI BAJA NINCS, MOST VAGYUNK 34 HETESEK, DE APA MÁR NINCS VELÜNK !!!!:( AZÓTA VISZONT VOLT NÕJE ÉS MOST H EGYEDÜL MARADT MÁR JÖTT VOLNA VISSZA, DE NEKEM NEM KELL TÖBBET AKI TERHESEN EGYEDÜL HAGYOTT!!!VIGYÁZZ MAGADRA!!!!BOLDOG POCAKOSODÁST!!!

Ugye nem vagyok babás?

Nemrég szeretkeztünk a barátommal menstruáciom után egy nappal..elment kicsit belém is került valoszinü sajno sutána gyors tusoltam elméletileg ienkor nem lehetett peteérésem ha jol tudom. de igazán attol félek mert mi megszakitásos modszerrel szeretkezünk mert kicsatog a guitola nögyogyászom nem képes addig felirni a gyogyszert még megne érkezik a vérvétel..eredménye és a ivizelet mert ma voltame löször nögyogyásznál tesomnak röögtön felirta na de midn 1. szoval és félek h a z elöváladéktole setleg terhes vagyok de ö azt mondja h érzi ha jön neki mert tegnap elötrt is kihuzta mikor jött neki elö váladék de peteérérsem után is szeretkeztünke gy nappal de kihuzta sokkal mielött elembt volna szex után mindig tusolok..ö kihuzza sokkal hamarbb 2 nap mulva kéne megjönnie ugye nem vagyok babás nyugtasatok meg ha lehet:S

Legjobb válasz: Szerintem addig amíg nem írja fel a doki a tabit, védekezzetek óvszerrel vagy tablettával. A párod nem érezheti mindig, hogy mikor jön neki elõváladék, így lehet, hogy valamikor beléd kerül. Ha nem jön meg, akkor csinálj egy tesztet. Nem akarlak lebaszni, semmi értelme... inkább a következõ ciklusodban védekezzetek rendesen és ne megszakításos módszerrel, mert a követlezõ mensid elõtt úgysem kezdheted el a fogamzásgátló tabit szedni.

Szerintem addig amíg nem írja fel a doki a tabit, védekezzetek óvszerrel vagy tablettával. A párod nem érezheti mindig, hogy mikor jön neki elõváladék, így lehet, hogy valamikor beléd kerül. Ha nem jön meg, akkor csinálj egy tesztet. Nem akarlak lebaszni, semmi értelme... inkább a következõ ciklusodban védekezzetek rendesen és ne megszakításos módszerrel, mert a követlezõ mensid elõtt úgysem kezdheted el a fogamzásgátló tabit szedni.
Szia! Nem akarlak melkeseríteni, de mi úgy hoztunk össze gyereket, hogy közben megvolt.Ritkán, de ez is megesik!
A kérdező hozzászólása: ö de akkor lett volna valmi "tünet" ha peteérésem lett volna sztem mert mikor peteérésem volt oan folyásom is volt..13-v 14 napomnál volt.remélem pénteken már felirja a gyogyszert és ha akkor jönne meg akkor még betudnám szedni mert azt mondta a doki h menszi elsö vagy ötödik napján kell beszednem elöször:S ha nem jön meg akkor teszetelk . védekezni akrok de ö nagyon kicatog a gumitol márcsak a tabletára várunk:( de nagyon félek nem akrok terhes lenniH:(menni az esély h terhes vagyok?:( köszönöm amuyg a válaszokat
Szia! Hát szerintem nem tud neked itt senki megnyugtató választ adni.Ahogy szexuális életet éltek a barátoddal, az egyszerûen felelõtlen ha nem akartok gyereket.Természetesen van rá esély, hogy terhes vagy, hisz az elõváladéktól is lehetsz az.És nem biztos, hogy lesznek tüneteid, nem mindenkinél vannak.Vagy lehetnek mensiszerû tünetek is koraterhességben. Nem lehet ám annyira vicces abortuszra menni. De ha elkezded szedni a gyógyszert, annak is van hatóideje, ami alatt más hatásos védekezési módot kell találni.Miért nem veszel hüvelykúpot addig ha nem bírja a barátod a gumit?Vagy bármi más módszert ki lehet találni, de kockáztatni nem hiszem, hogy érdemes.Szerintem kissé gyerekesek és komolytalanok vagytok még.Nagyon meg lehet bánni a felelõtlenséget, és esetlegesen egy életre szóló komoly következményei lehetnek.Erre nem gondolsz?
A kérdező hozzászólása: de és mihelyjts elkezedem szedni a gyogyszert akkor használunk majd gumit is! ajd valami drágább fajtát joval habár nem tom hisz igy is drágát használtunkd e inkább kibirja azt ondta h kicstog töle..de most nagyon félek most voltama fogamzásgátlo miatt..vérvétel + vizelet vizsgálaton" abban a leleten irna ha terhes vok( vérvétel+ vizelet ) a fogamzásgátlo miatt kelett szoval rajta lenneh a papairon ha terhes voK?:Oköszönöma válaszod
A leleten csak akkor van rajta, hogy terhes vagy ha kifejezetten ezt vizsgálják.Vegyél patikában vagy drogériában tesztet nem olyan drága és megbízható , és azonnal választ kapsz.

8 hetes babás vagyok és mindennap fáj a hasam kicsit mitől lehet ez? Ugye nem lesz baj?

Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Ha olyan megjönérzéses enyhe fájdalomra gondolsz, amit igazából érez az ember, az normális. Ha görcs van vagy nagyon fáj, akkor irány a doki. De ha csak tompa érzés akkor ne aggódj. Esetleg szedj Magne B6-ot. Sok boldogságot!

Ha olyan megjönérzéses enyhe fájdalomra gondolsz, amit igazából érez az ember, az normális. Ha görcs van vagy nagyon fáj, akkor irány a doki. De ha csak tompa érzés akkor ne aggódj. Esetleg szedj Magne B6-ot. Sok boldogságot!
Én is 8 hetes vagyok:-) Néha nekem is enyhén fáj és ez rendben van. Még milyen tüneteid vannak? Ne aggódj már sokan írták h ez így normális.Bár nem mindenkinek van. Valószínübb az elsõ terhességnél.
Nekem is van fehér folyás és derék nyillalás. Álmos nem vagy és fáradékony?
nekem is szokott fájni a hasam, általában estére, amikor a 3 évesemet fürdetem, játszunk, vacsi, pakolás, mosogatás...szóval amikor elfáradok. álmosság a terhesség egyik egyértelmû vele járója, aludnék egész nap állandóan :) enni mondjuk nem sokat eszem. minden rendben lesz, szerintem pihenj sokat, és szedj magnéziumot. 9hkm
A kérdező hozzászólása: A derekam szokott fájni kicsit és fehér folyásom is van!Remélem nincs nagy gond!Köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: De igen!Folyton aludnék és annyit eszek mint egy elefánt!Mindegy mit csak egyek!:D
A kérdező hozzászólása: Ma reggel begörcsölt a hasam és a derekam is!Vérezni kezdtem!Bementünk az ügyeletre :S ;( holnap mennem kell vissza vérvételre és uh-ra!ELVETÉLTEM!!!:(((((
Nagyon sajnálom :((((((

5 hetes babas vagyok, ugye nem baj?

orvonal meg nem jartam,mert korainak tartom.minden nap faj a hasam alja,olyan mensi szeruen,de ma kulonosen nagyon!A parommal voltunk setalni,de alig vartam,hogy hazaerjunk mert ugy ereztem mintha tisztara be lenne kemenyedve.Tudom,hogy nagyon korai de olyan nagy pufadtnak latom a hasam,ez nem baj szerintetek?Es ez az allando pisiles,mas is igy van ezzel?

Legjobb válasz: Szia! Jövõ héten látogasd meg a dokid nyugodtan:)! Ne aggódj mindenkinek így kezdõdik általában a mensi szerû has fájás. Ja és a pisilés..az lesz még eztán is.Én már 25 hetes vagyok de még mindig van mikor óránként 3szor is mennem kell! Boldog babavárást! :)

Szia! Jövõ héten látogasd meg a dokid nyugodtan:) ! Ne aggódj mindenkinek így kezdõdik általában a mensi szerû has fájás. Ja és a pisilés..az lesz még eztán is.Én már 25 hetes vagyok de még mindig van mikor óránként 3szor is mennem kell! Boldog babavárást! :)
Ne aggódj, ezzel jár.Én a 11.hétig alig aludtam éjjelente, mert állandóan pisilni kellett.Most már jobb, persze csk akkor, ha nem kispárnának nézi a baba a hólyagom. 18hetes pocis
Már most elkezdheted szedni a magnéziumot, hogy ne görcsölj. Jövõhéten menj el a dokidhoz, már a hasfájás miatt is. nekem is minden nap fájt az elején, de ugye a leírás alapján nem lehet összehasonlítani mekkora a fájdalmunk közti különbség. A puffadtság a terhességgel együtt jár, én most a 8. hétben vagyok és nagyon fel vagyok még mindig puffadva. Borzasztó, fõleg így este. A sok pisilésrõl pedig jobb nem is beszélni...egy nyugodt éjjelem sincs...már azon gondolkodtam honnan jön belõlem ennyi, mert nem is iszok olyan sokat, ami indokolná ezt a mennyiséget.
Szia!Akkor én a helyedben elmennék a dokihoz feltétlenül.Addig is feküdj amennyit csak tudsz!!!
Szia! Ha volt ilyen gondod, akkor javaslom, hogy az elsõ 3 hónapot mindenképpen feküdd végig, csak W.c-zés.Szedjél MagneB6-ot.Jó egészséget!
Nekem is volt már vetélésem tavaly õsszel. A haspuffadásnak a terhességhez mint állapothoz van köze és nem a vetélés elõjele. Persze, hogy akkor is puffadt voltál, hiszen terhes voltál. Nagyon sajnálom a vetéléseket. Az orvoshoz ilyen háttérrel mihamarabb menj el, hogy tudjon gyógyszert felírni a terhesség támogatására. harmadik válaszadó, 8 hetes km
A kérdező hozzászólása: volt 2missed ab. azert felek ennyire, mar annyira akartuk ezt a babat es nagyon felek, nehogy bekovetkezzen megint, akkor is pufadt volt a hasam mindig!ugye nincs baj?

Valaki meg tudja mondani, hogy két napja miért csak reggel amikor felébredek úgy érzem, hogy leszakad a derekam és fáj a hasam alja. Holnapra nem várom. Ugye lehet menszi és babás tünet is, de miért csak reggel? Mi okozza?

Legjobb válasz: Lehet azét mert este lefekszel, nyugalmi állapotban vagy, reggel felkeléskor indul be a szervezeted a nyugalmi állapotból és ezért fájhat. de én valószinû babás vagyok és nekem is fáj reggelente meg néha napközben is .

Lehet azét mert este lefekszel, nyugalmi állapotban vagy, reggel felkeléskor indul be a szervezeted a nyugalmi állapotból és ezért fájhat. de én valószinû babás vagyok és nekem is fáj reggelente meg néha napközben is .

Szeretnék választ kapni arról hogy nem rég keztem el gyógyszert szedni és a második levelet szedtem be két nappal ezelõtt de még mindig nem jött meg. Peddig a hasam is fájdogál? Általában abban az idõben szedembe. Ugy-e nem lehetek babás?

Véd annyira a gyógyszer második levél után? Mit csináljak ha nem jönne meg?

Legjobb válasz: Ha a menstruációd elsõ napján kezdted szedni, akkor onnantól véd. A világért sem akarnálak hülyének nézni, nehogy annak vedd. Babás biztos nem vagy, max terhes. Mit csinálj? Terhességi teszt? Így elsõ körben.

Ha a menstruációd elsõ napján kezdted szedni, akkor onnantól véd. A világért sem akarnálak hülyének nézni, nehogy annak vedd. Babás biztos nem vagy, max terhes. Mit csinálj? Terhességi teszt? Így elsõ körben.
De most miért vagy ideges? Mitõl lennél terhes? Szedted a gyógyszert, nem? Amúgy az orvos dolga lett volna elmondani néhány dolgot, de tudjuk már, h milyenek......
A kérdező hozzászólása: És nagyon idegess vagyok
A kérdező hozzászólása: A lindynettét szedem
A kérdező hozzászólása: Akkor nem kell félnem hogy terhes lehetek
Úgy látom nem értetted. Nem a gyógyszerbevétel idõpontja számít. Vannak gyógyszerek, amik csak az elsõ 4-5-6-7 szem után hatnak. De ez csak az elsõ levélnél van. A második levélnél már nincs ilyen idõszak, a hatás folyamatos.
A kérdező hozzászólása: De szeretkeztem. Max pár perces csuszások voltak néha a bevételnél de óvszert is használtunk általában.
Olvasd el a betegtájékoztatót és ha a megadott intervallumon (az elsõ levélnél számít) belül nem szeretkeztél, valamint rendesen szedted, akkor nagyon kicsi a valószínûsége, hogy terhes lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi remélem
annyi h legyél türelmes.. irja is a tájékoztatóban, hogyha nem is jön meg a szünetben, tovább kell szedned, és majd megjön a köv.levél elsõ néhány napjában..
A kérdező hozzászólása: tegnap megjött köszi a biztatást

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!