Találatok a következő kifejezésre: Ugye nem azzal (9215 db)

Hogyan tudnám megváltoztatni a nászasszonyomat, aki hivatalosan ugyan nem az, de teljesen ugy, -még jobban'viselkedik?

Kerit?n? szerepében, teljesen behálózta a lányomat, mivel a fia saját magától nem talált magának egy valamire való n?társat, igy éldegélt közel 12 évig háziállataival, lucernásában, vájogházban lehajtva fejét. Eleinte az Anyja megpróbált jópofizni, mignem áldás hirére eszméltünk. Meg is van a szép kis fiu unokánk"", amit persze megintcsak magának tud be, és ugy mutogatja mindenkinek a fiával, mint a vásári lovat, mintha anyja sem lenne, nem beszélve rólam, aki természetesen els?k között vagyok lányom után, akinek igazán köze lenne hozzá.

Legjobb válasz: De mi a töknek foglalkozol vele? Nem a te anyósod, hanem alányodé,majd õ lerendezi, ha valami nem tetszik neki. Azért remélem érzed, hogy a lányodról úgy beszélsz mint egy kis hülyérõl, akivel mindent megcsinálhatnak. Ha én lennék a lányod rendesen elhajtanálak. Foglakozz a magad dolgával.

De mi a töknek foglalkozol vele? Nem a te anyósod, hanem alányodé, majd õ lerendezi, ha valami nem tetszik neki. Azért remélem érzed, hogy a lányodról úgy beszélsz mint egy kis hülyérõl, akivel mindent megcsinálhatnak. Ha én lennék a lányod rendesen elhajtanálak. Foglakozz a magad dolgával.
lehet, hogy a lánynak semmi baja se anyóssal, se a férjjel, csak mindenlében anyuka nincs megelégedve
Hát ezt "kicsit" túlspilázod...
Viola, kicsit dagályos a stílusod, talán túl sokat nótázol...
A lányod nagykorú, önmagát eltartó?
Nem anyóssal van a gond hanem a lányoddal ha ezt hagyja.
Picit álmodozós-csöpögõs a stílusod. Kicsit sok.
a másik anyós.
A nászasszony: az egyik fél szülei hívják így a gyermekük házastársának anyját.
Valaki fordítsa már le, mert mintha kínai nyelvet olvasnék. Lehet én vagyok a hülye de ki az a nászasszony? :D
A kérdező hozzászólása: Tudod-e egyáltalán ugy igazábul> ""mi volt a kérdés""?
Most azt hiszed, mondtál egy jó frappánsat. Gratulálok, tényleg, igazán, szívbõl azzal az összefogott nõstény hajammal:D
A kérdező hozzászólása: Én ennek ellenére sem vitatkoznék veled>
Mert vicces dolog hülyékkel vitatkozni.
A kérdező hozzászólása: HA volna! De nincs, mert az nagy kincs! Hagyjátok má Violát! Ha nem értitek, mit foglalkoztok vele!?----
Kedves kérdezõ! ne írogass nekem privátban hülyeségeket. az eszem megáll....
Kende Viola izent nekem, lehet nevetni: Hát bizony nagy paraszt válaszoló pont ez a baj, a "majmok bolygóján" élek én is! Csak akkor firkálj, ha van mire és mivel! Nöstény mivoltoddal máris helyben hagytad magad!
Akinek nem a füléig ér a haja, az idõnként óhatatlanul is összefogott hajú nõsténnyé válik... A stílusod kiborító, és nem is fórumra való. Élõben valószínûleg erõltetett és elviselhetetlen. Hisz nézd meg, nemcsak én írom ezt, mindenkinek égnek áll az összefogott haja tõle.
Te mekkora egy paraszt vagy, kérdezõ! Összefogott hajú nõstény, akik nem kellenek a pasiknak? Hol élsz te, a majmok bolygóján? Ha a lányod olyan szuperül normális, miért is nem noooormális pasival jött össze? Ha meg nem ítélkezhetünk az egész háttértörténet ismerete nélkül, miért is írtál ide, idegenek véleményét kérdezve?
A kérdező hozzászólása: Hû ezek nagyon hasznos referációk voltak! Igaz senkit nem bántottam meg, de adnék egy hasznos tanácsot; Véleményt csak akkor nyilvánits, ha igazából ismered, akirõl, és olyat amihöz érted a történetét. Ha most nem ismerem el, hogy én irtam, el sem hiszem, hogy nekem válaszoltak. De az biztos a 90% nöstény lehetett, mert mindig csak azokkal van a baj! Fõleg az összefogott hajuak, azokra normális pasik se indulnak be! Ami a lányomat illeti, teljesen normális, viszont a szóban forgó /nem anyós!/agyhurutos- ám én nem barokkos stilusu, inkább '''eklektikus hanyagelegancia''' a jellemzõ, a gyerekem pedig imád, mint én õt! Oszt ha még van kérdésed, majd meggondolom...
A kutya se néz rád...:D Vagy csak senki nem akarja hallgatni a mondandódat, ha élõben is ezt a stílust preferálod.
Oké, minden egyebet félretéve: beszéltél már a nászasszonyoddal errõl? Ha vele nem, a lányoddal? Õ mit szól ehhez?
Szerintem te rohadt fárasztó lehetsz a családodnek. A lányod elõled menekült ehhez a hapsihoz? És csináltatott magának gyorsan egy gyereket?
Asszonytárs! Ilyen barokkosan én szoktam írni, arra ügyelve közben, hogy a gyengébbek is értsék, ugye. Azt sajnálod, hogy a leányod egy gyüttment paraszthoz ment nõül? Sose sajnáld! Kacsalábon forgó palotából szalajtott herceget szerettél volna võduradnak szólítani? No, de akkor a nászasszonyodat õfelségének kellene nevezned nem pedig kerítõnõnek. Hiába a te angol hidegvéred, no meg a hasonló nációra hajazó humorod maradjunk meg a magyar igazságnál, mely szerint ki milyen rózsát szakajt, olyant szagol.
Inkább egyél még csokit. Mi a te gondod igazából? Hogy nászasszony büszke a gyerekre? Gondolom, nem kellett a lányodat megerõszakolni, benne volt õ is... "rólam, aki természetesen elsõk között vagyok lányom után, akinek igazán köze lenne hozzá. " Az unokához nincs több közöd, mint neki. Pont ugyanannyi közöd van hozzá.
Igen, kèpzeld, tudok olvasni. Válaszoltam is. Viola drága, kend vagy a legnagyobb paraszt a világon, vagy legnagyobb kamugèp. A nászasszonyhoz semmi köze, majd kend lyánya elintézi. Magácska meg húzzon vissza bagózni, nasizni vagy seggetvakarni.

Az ncore-on ugye nem azt jelenti a karbantartás szöveg, mint anno a beloadon?

Tehát hogy egy pár hétig ezt írják, aztán pedig megszűnik az oldal.

Legjobb válasz: Nem. Ncoren elõfordul,mert tényleg valamin ügyködnek.

Nem. Ncoren elõfordul, mert tényleg valamin ügyködnek.
meddig szokott karbantartás lenni?
Ez engem is Érdekelne

Ugye nem az amire gondolok? ! Ugye nem! :/

Hányinger,rosszullét,szédülés és a cicim is meg van duzzadva rettenetesen és fájnak is!! Utálom azt a kaját ami eddig a kedvencem volt!

Legjobb válasz: Akkor várj még 8-9 hónapot és akkor majd kiderül.

Akkor várj még 8-9 hónapot és akkor majd kiderül.
nem tudom mire gondolsz. Lehet az, lehet nem. Trabantnak biztos nem trabant. Terhesség az lehet.
Ebbol nem igazan derul ki mi is pontosan a kerdes..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) ! Aranyos vagy!
A kérdésedbõl azért az jön le, hogy nem volt tervezve ez a baba. Apuci hogy reagált? Vagy nem tudja még?
A kérdező hozzászólása: Hát igazából 18 éves vagyok még csak tehát elég fiatal! Viszont a barátommal szakítottunk 2 hete pontosan, és ugye kiderült tegnap hogy állapotos vagyok aminek rettenetesen örülök és boldog vagyok mert egy igazi szerelem baba:) Igen hibáztam, mivel én szakítottam vele, de remélem megért engem és lehetünk mi még együtt boldogak! Nagyon félek hogy mit fog reagálni ha közlöm vele a hírt, ugyanis még nem mondtam neki el! De ha megtörtént akkor szívesen leírom nektek hogy mi történt ha kíváncsiak vagytok rá:)
Engem érdekel. Rem normálisan reagál. Ha nem akk is megtartod? Majd írj.
A kérdező hozzászólása: Ha õ azt mondja hogy "köszönöm, de akkor én most elbúcsúzom" természetesen akkor is megtartom, biztosan nagyon fájna de kibírnám a pocakomban fejlõdõ kis csoda miatt:) !
Kíváncsian várom a fejleményeket. Addig is sok kitartást kívánok!
Oks, aztán tartsatok is ki így, együtt!:)
Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! És hát nem mertem erre gondolni de bebizonyosodott hogy bizony kisbabám lesz!!
Kérdés, hogy késik-e a menezeszed, mert ha igen, akkor terhes vagy.
Ezek könnyen lehetnek a terhesség jelei!!
Akár lehet az is, de nem is. Teszt nélkül senki nem tudja megmondani. Viszont, ha nem akarod, akkor ne húzd az idõt, mert kifutsz belõle! Legyen lelkierõd!
Ha nem csinálsz tesztet, akkor majd mi +modjuk.
A kérdező hozzászólása: 1, 1-5 talán 2 hete észlelem ezeket a tüneteket! De nincs lelki erõm terhességi tesztet vásárolni!
Ez egy-két óra alatt és teszt nélkül nem igazán derül ki. Lehet, hogy sok zöld dinnyét ettél...
A kérdező hozzászólása: Vajon babám lesz?..
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen:)

Ez a szituáció ugye nem az én részemről volt ugye 'ciki'?

Tegnap délután felszálltam a villamosra, csomóan álltak, megláttam, hogy egy néni mellett van egy szabad hely, csak épp a csomagjai(=2 db szinte üresnek tűnő szatyor) van az ülésem. Megkérdeztem tőle szépen, hogy Elnézést, leülhetek? Erre rámförmed, hogy máshol nincs hely? /Nyílván azért áll mindenki körülötte.../ Mondom nincs, nagynehezen elveszi a szatyrokat, hogy akkor üljön le ha nem képes hátramenni.. De inkább nem ültem le.. Szóval ezen csak azért akadtam ki, mert én mindig átadom a helyem az öregnek, sokszor meg sem köszönik, egyszer lenne az, hogy rosszul érzem magam és le szeretnék ülni, akkor is ezt kapom.

Legjobb válasz: New húzd fel magad, ez nem amiatt van, mert öreg. Aki öregen bunkó az fiatalon is az volt. Bárt nem tudom a szatyornak minek külön ülõhely?

New húzd fel magad, ez nem amiatt van, mert öreg. Aki öregen bunkó az fiatalon is az volt. Bárt nem tudom a szatyornak minek külön ülõhely?
A kérdező hozzászólása: hát majdnem beszóltam, hogy vett a nejlonszatyornak is külön jegyet?:D de eddig sem voltam bunkó, eztán sem leszek tiszteletlen az öregekkel, bár megérdemelte volna.. ok, hogy csak villamos, legtöbben csak 1-2 megállót mennek, de én pl végállomásig utaztam, meg szédültem a fejfájástól (migrén:S) na mindegy, még élek, csak kicsit felbosszantottam magam ezen és jól esett "kiírni" magamból:)
valószínûleg a nénikét nézték bunkónak, és hiába hogy tisztelni kell az öregeket, a legtöbb tényleg udvariatlanabb mint a fiatalok, nekünk buszon állandó probléma hogy tolakodnak, gyomorszájon könyöklik a másikat, vagy éppen kiakadnak hogy miért nem utazunk másik buszon mert nem látnak ki miattunk az ablakon, legközelebb tényleg szólj neki hogy vegyen a szatyroknak is jegyet
és amúgy pont az ilyen öregasszonyok szajkózzák az mindig, hogy milyen gyökerek a mai fiatalok...

Az airsoftnál ha azt írják hogy műanyag, az ugye nem az a vékony bucsu műanyag?

Gondolkozunk a barátaimmal hogy befektetünk. Mivel a környékünk nem zsong a szórakozási lehetőségektől. Annál jobban az elhagyatott, régi szőlőtanyáktól és a hatalmas erdőtől.

Legjobb válasz: Ha egy szaküzletben veszel jó pár ezerért vagy 10000 feletti fegyvereket annál a mûanyag az a vastag minõségi fajta. Airsoft boltokban azt a bucsus piaci utánzatot nem árulják. Egyébként azokra a tartós mûanyagokra sem kell úgy gondolni hogy bírjak ha hozzácsapod a fához de jobban bírják mint a bucsus fegyverek az tény.

Ha egy szaküzletben veszel jó pár ezerért vagy 10000 feletti fegyvereket annál a mûanyag az a vastag minõségi fajta. Airsoft boltokban azt a bucsus piaci utánzatot nem árulják. Egyébként azokra a tartós mûanyagokra sem kell úgy gondolni hogy bírjak ha hozzácsapod a fához de jobban bírják mint a bucsus fegyverek az tény.
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszönöm a válaszod. Sajnos nem tudom a közelben hol van szaküzlet. Talán Szekszárdon? És amúgy a kézifegyverbõl paraszti ésszel gondolom a gázos a jó, ahogy az árakat nézem roham fegyverbõl meg érdemes elektromosat venni. Vagy tévedek?
Szekszárd környéki vagy? Mert Baján van Airsoft szaküzlet. Amúgy gázos pisztolyt nem nagyon ajánlom. Pláne nem kezdésre. Elég drága az ami normális, is hidegben használhatatlanok (kb 7 fok alatt) Egy CM Glock 18c-t ajánlok másodlagos fegyvernek. (elektromos) Jól tippelted. Elsõdleges fegyverbõl elektromosat érdemes venni. Ezek közül a legolcsóbb amit szerintem érdemes is megvenni az a JG Mp5 SD5. 32000-35000 ft körül szoktak mozogni.
A kérdező hozzászólása: csak mert a társaság nagy része katona:D már aki benne lenne. és nem tudjuk mit rendeljünk. A terület megvan. Tökéletes elhagyatott tanyák, szép fákkal körül vett rész. Gondolkozunk egy védõ támadó harcon. Csak nem tudjuk a játékok menetét. Csak ellenfél legyen hozzá. És fegyverünk. A tippetek köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Igen. Páran Szekszárd környékiek vagyunk. A többiek távoliak. De a távolság (a saját szavuk szerint) nem jelent gondot.

Fogamzásgátló mellett csináltuk, de ezek a tünetek ugye nem azt jelentik, hogy terhes vagyok?

Szedek fogamzásgálót 3 hónapja, pár napja pedig együtt voltam a barátommal. Mindig bevettem nagyjából ugyanakkor , a 2. héten egyszer véletlen 12órán túl vettem be, de azt olvastam, h ilyenkor nem gyengül a hatás. El?ször volt az, hogy el is ment bennem, kicsit féltem is, hogy mi van ha nem véd a tabletta. Erre ma alhasi fájdalomra ébredtem, meg van azóta barnás folyásom és 2 nap múlva kell majd csak megjönnie, ezelött ilyen nem volt velem:S Ez ugye nem azt jelenti hogy terhes vagyok? wáááá

Legjobb válasz: Nem vagy terhes.Fõleg akkor nem, ha most ment el benned, és 2 hónappal ezelõtt volt a csúszás a gyógyszerrel. A vérzésben lehetnek eltolódások, még úgy is h gyógyszert szedsz... De a legbiztosabb módja h megtudd terhes vagy-e a terhességi teszt. Pár száz Ft-ért drogériában, vagy gyógyszertárban beszerezheted.

Nem vagy terhes.Fõleg akkor nem, ha most ment el benned, és 2 hónappal ezelõtt volt a csúszás a gyógyszerrel. A vérzésben lehetnek eltolódások, még úgy is h gyógyszert szedsz... De a legbiztosabb módja h megtudd terhes vagy-e a terhességi teszt. Pár száz Ft-ért drogériában, vagy gyógyszertárban beszerezheted.
A kérdező hozzászólása: nem 2 hónappal elõtte volt sajnos, hanem 6nappal azelõtt h csináltuk...csaka az nyugtat meg h ez a 2.héten volt a tájékoztatón is az áll h ilyenkor nem csökken a hatás és nem is kell kiegészítõ fog.gátlás....és mi a 3. héten csináltuk...áh, jaja asszem teszt tuti lesz ebbõl. Köszönöm a választ!!!
Ha 6 napja volt az incidens és valami oknál fogva terhess lennél akkor sem jelentkeznének még a tünetek. Amúgy hány éves vagy ?
A kérdező hozzászólása: na igen...lehet túlságosan ráparázok:S 20...
Ha 6nappal ezelõtt volt, akkor még nem lehetsz terhes. Az egy hosszabb folyamat. Elõször van az, hogy a sperma belédkerül, majd szépen utazgat erre arra, mire beágyazódik az olyan 2hét. Szóval szex utáni 14.napon mutatja ki a terhességi teszt a biztos pozitív, illetve a negatív eredményt. Szerintem nincs baj, nagyon pici az esélye.

Liz Lee - ben van kínai vér? És ugye nem megrendezett az élete, jó egy kicsit biztos, de ugye nem az egész?

Legjobb válasz: Részben megrendezett, de Liz személyisége, stílusa tényleg ilyen :). 18/f

Részben megrendezett, de Liz személyisége, stílusa tényleg ilyen :) . 18/f
A kérdező hozzászólása: Kicsit példaképként tekintek rá irtóra bírom : D
Elsõ válaszoló vagyok (hmm.. nincs is több :D).Várom már a 2. évadot, nagyon bejön Liz stílusa meg minden :D meg szerintem szép csajszi :) annyira bírom :D
A kérdező hozzászólása: detto ^^ :D
esetleg az indie zenét is szereted mint Liz? :) én nagyon :)
A kérdező hozzászólása: igaziból sokféle zenét bírok - és köztük azt is :D

Ha valaki tüdőrákos, és már kómában van az ugye nem azt jelenti hogy megfog halni ugye?

Legjobb válasz: Háát még történhetnek csodák de kevés rá az esély:S

Háát még történhetnek csodák de kevés rá az esély:S
Nem feltétlenül jelenti azt hogy meg fog hali. De lássuk be, hogy mivel (gépek lélegeztetik), csöveken kapja a számára szügséges gyógyszereket folyadékot, egyéb dolgokat, nem mozog, az izmai el sorvadnak.Vannak emberek akik rövid ideig és vannak olyan emberek akik órákig napokig hónapokig és évekig vannak kómában.Nos akad olyan is aki csodaszerûen fel ébred régóta tartó kómájábol.De aki már sok éve kómában van lehet hogy nem fog fel ébredni soha. Néha vannak csodák néha sajnos pedig vannak nehézségek.De ha ez van akkor sohase adjuk fel a reményt.
Sajnos a kemoterápia sem használ mindig, így fel kell készülni a legrosszabbra. kitartást és erõt kívánok!
a tüdõrákoknak ( tumoroknak ) is több fajtája van. A kimenetel és a gyógyíthatóság a tumor méretétõl, mire terjed rá a tüdõben, esetleg adott e már áttéteket ( agyban szokott lenni a (másodlagos tumor, áttétek). Függ attól is mennyire reagál a kemoterápiára a szervezet. Szóval nagyon nagyon sok mindentõl függ. A kemoterápia, amúgy is nagyon legyengíti, az amúgy beteg szervezetet. Én mint egészségügyis, úgy gondolom, hogy 7 széria kemoterápiá és annyi szenvedés után, amit most az az ember átél, megváltás lesz neki, ha végre "elmehet" és megszûnnek a kínjai. Sajnos nagyon sok embert láttam ebben a betegségben ( is ) meghalni. Ha már kómában van, gondolom lélegeztetik és nagyon erõs fájdalom csillapítókat is kap, nem valószinû, hogy kikerül. Nagyon sajnálom. De ez amit ilyenkor a betegek átélnek, már nem élet. Nekünk, akik hozzátartozók itt maradunk, nekünk a rossz, akinek megszûnnek a kínjai, annak már jobb. Amennyire lehet fel kell készülni erre, menj be hozzá a kórházba fogd a kezét, és próbálj meg magadban elbúcsúzni tõle.
A kérdező hozzászólása: de az nem lehet hisz szegény 7 kemon már túl van nem halhat meg!!!!!
Egyetértek az elõttem szólóval. Nekem hasonló körülmények között ment el nemrég az Anyukám áttétes végbélrák következtében. Nagyon szerettük, de tudom, hogy az volt a jó, hogy két hét alatt elment és nem szenvedett tovább szegény, mert nagy fájdalmai voltak. Sajnos a rák ilyen, nincs mit tenni. Együtt érzek veled kedves Kérdezõ és nagyon sok erõt és kitartást kívánok! Sajnos, tudom milyen érzés, amit most átélsz.
A kérdező hozzászólása: Ma délelõtt meghalt:'(:'(:'( És nem lehettem ott vele:'( istenem!!!!!
Õszinte részvétem! Ne hibáztasd magad, meghalni mindenkinek egyedül kell. Én az utolsó napon már nem is voltam bent Anyunál. Segíteni nem lehetett rajta és õ nem akarta volna, hogy abban a szörnyû állapotban lássam, amibe került. Próbálj arra gondolni, hogy ha már nem gyógyulhatott meg (és sajna a rákból többnyire nem lehet), akkor már legalább nem szenved tovább. El kell tudni õt engedni. Együtt érzek veled.
Szia! Ha az orvos nem mondta akkor minden oké. Attól, hogy nagy a hasad még nem biztos hogy nagy.
Sógornõmnek iszonyatosan nagy hasa volt, a baba meg 3400g és 50 cm (tehát átlagos méretû kislány) lett. Viszont õ súlyfelesleggel kezdte a terhességét, tehát a hasa alapból "kiállt", erre jött még rá a pocak, ami így persze nagyon nagynak tûnt. Ha a lepény a mellsõ falon tapad, akkor szintén nagyobb lehet a has mérete.
Szia! Nem jelent semmit a pocak mérete. Nekem kicsi a hasam, mégis egy kis óriás lakik benne, a szülésre 4 kg fölé várják. A barátnõmnek óriási hasa volt, úgy mutogatták a kórházban, egész bizottság járt hozzá, pedig a 3 kilót sem érte el a babája. Ne izgulj, majd az ultrahang vizsgálaton mondanak egy kb. értéket.
Nema azt jelenti, ne aggódj!
Szia, Nekem viszonylag kicsi a hasam, 32 hetes vagyok, köldöknél körbe 97 cm, ezzel szemben a bébit most 2 kilóra saccolták, ami viszonylag nagy, az ilyenkor átlagos súlyra 1600 grammot olvastam. Szerintem nincs összefüggés a baba és a has mérete között, viszont nem mindegy, hogy kinek mekkora hasa volt terhesség elõtt.
Nekem hatalmas hasm volt és most is az van :) Az elsõ babám 3400, a második 4400g volt, remélem most megállok a 2súly közt :)
Szia! A hasad mérete nem utal a baba méretére. Nekem akkora hasam volt, hogy már 6 hónaposan mindenki azt hitte, hogy a 9. hónapban vagyok. Amikor elmondtam, hogy csak a 6. hónap, akkor meg ráálltak arra, hogy biztos ikrek. Én már annyira untam, hogy úton útfélen idegeneknek kellett magyarázkodnom. Végül egy teljesen átlagos 3.550 g-os kisfiút szûltem. Nagyon fontos, hogy mindennap kenegesd babaolajjal a hasad, ez megvédi a bõrt a repedezéstõl.
Nekem is óriási pocakom volt és engem is mindig izélgettek, hogy ikrek, meg, hogy korábban jön majd stb... A babóm a 42, hétre született! 55 cm és 3140 gramm volt. Hozzátenném, hogy én összesen 156 cm vagyok...
Az ismerõsömnek is nagyon nagy volt a hasa, és teljesen normális babát szült(3300gr)csak neki azt mondták azért volt ilyen nagy a pocija, mert sok volta magzatvize.
Szia! Nekem is hatalmas a hasam mindenki azt kérdezi, hogy ikreket várok e, de persze nem! Ennek ellenére a babám teljesen átlagos! Szóval nincs összefüggés a kettõ között! Boldog baba várást! 30 hetes pocakos
Nekem végig nagy volt a hasam, egy jó darabig pedig egyáltalán nem volt nagy a babám. A végére azonban jól megnõtt, de amikor még teljesen átlagos méreteket hozott, akkor is mindenki azt kérdezgette, hogy nem e ikrek.
Mármint a baba.
Szia!!!Azért van valami abba , hogy nagy a pocak , mert nekem is nagyon nagy 34-35hétbe járok és nagy a babaám.Mindig kérdik , hogy ikreim lesznek.De nem.A baba nagy.Jo baba várást!!!
en 18 hetesen már hordó vagyok. utánaolvastam, en is arra jutottam, hogy semmi kapcsolat nincs a baba mérete meg a poci kozott. én (még) örülök a nagy pocaknak, legalább sok helye van :D
Nem jelenti, hogy "órisábabád" lesz... Sógornõmnek nagyon nagy pocija volt, és a kislánya 3400 g és 50 cm lett, tehát átlagos. Viszont õ súlyfelesleggel indult a terhesség elején is, így alapból "kiállt" kicsit a hasa, erre jött rá még pluszban a baba. Ha alepény a mellsõ falon tapad, akkor szintén nagyobbnak tûnik a poci. :)

Mi lehet ez? Ugye nem az amit sejtek

Több mint egy éve élek szexuális életet.

Legjobb válasz: Bizony, lehet mehszajseb! Nekem is volt nem is kicsi! Mûtöttek és utána jegelték is, mert kiújult! Addig menj, ameddig nem okoz a jelenleginél nagyobb bajt, hátha el lehet kerulni a mutetet! De reméljuk, nem mehszajsebed van!

Bizony, lehet mehszajseb! Nekem is volt nem is kicsi! Mûtöttek és utána jegelték is, mert kiújult! Addig menj, ameddig nem okoz a jelenleginél nagyobb bajt, hátha el lehet kerulni a mutetet! De reméljuk, nem mehszajsebed van!
Ujjazás közben nemigen érheti el a méhszájat. Az mindenesetre biztos, hogy valamilyen gyulladás. Méhszájsebe amúgy 10 nõ közül 8-nak van vagy volt már valaha, úgyhogy attól különösebben nem kell parázni, de a gyulladást, ha van, kezelni kell, mert abból rosszabb dolgok is lehetnek.
Igen, sajnos lehet méhszájseb. De még nem késõ az az idõpont. Én mikor legelõször mentem, akkor derült ki, hogy van. Addig azt hittem, hogy csak azért vérzek, mert erõsen csináltuk. Nekem kétszer fagyasztották, de végül inkább megmûtöttek. De természetesen bármi más is lehet, de hogyha az akkor sem kell megijedni. De a nyomásérzés, és az aktus után egy ideig tartó vérzés miatt nekem az lenne a tippem.
Amikor még csak az elsõ pár mondatot olvastam el, már méhszájsebre gondoltam. Nekem is volt, mûtöttek, de szerencsére nem volt semmi kellemetlenség, altattak, de utána sem fájt amikor felébredtem!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!