Találatok a következő kifejezésre: Ugye nem én vagyok bolond (2 db)

Ugye nem csak én vagyok bolond? A terhesség alatti depresszió tényleg durva?

30 hetes kismama vagyok és kb a második trimesztert?l kezdve hihetetlen sírógörcsök és ordítozási rohamok jönnek rám, de ha nem is ilyen durván, de minden nap ki kell sírnom magam, hogy megnyugodjak. A párom elég jól bírja, de ?t is sajnálom, mert ugye f?ként ? az alany a kiabálásoknál, mert ? van ott... Ez már betegség? Kérlek segítsetek!!!

Legjobb válasz: Mindenki másképp reagál a hormonváltozásokra, ettõl még nem vagy dilis. De menj el pszichológushoz, nehogy még jobban depis legyél, ha a baba megszületik, és ezzel ártsál neki és magadnak is.

Mindenki másképp reagál a hormonváltozásokra, ettõl még nem vagy dilis. De menj el pszichológushoz, nehogy még jobban depis legyél, ha a baba megszületik, és ezzel ártsál neki és magadnak is.
Inkább a terhesség utáni depi a jellemzõ, de már ilyenrõl is hallottunk. Én azt gondolom, hogy mindennek lelki oka van, még ha benned ez nem is tudatos. BEszélj az orvossal, védõnõvel, járj terhescsoproba, de én egy pszicológust is felkeresnék párszor. TErmészetesen nem vagy õrült, egy normális folyamat, hogy a terhesség megborít dolgokat. De ha te sírsz, a baba is szomorú, ezt ne felejtsd, és ha kiabálsz, õ is hallja és megilyed. Próbálj megoldást találni, amelyik szimpi neked. Párodat meg pusziltatom, hogy ilyen türelmes veled:-) Jó hallani, hogy van ilyen:-) Jobb lesz, hidd el, ha eljársz terhestársaságba, vagy megbeszéled az orvossal.-)
Szia. Szerencsére nálunk ilyesmi nem fordul elö.próbáld magad csillapítani, mert ez a babának sem jó, meg a papának sem.Voltak nekem is síros napok, de kb.2-3*, mikor egyedül éreztem magam.Másért nem. Gondolj szép dolgokra, tervezgess, és ne kötekedj.Olyankor menj inkább egy jót séta´lni. 33hetes kismama.
Nem vagy dilis, ez tuti. Pszichológushoz sem kell járnod, ha a párod ilyenkor megölelget és mond néhány kedves szót. Csak az a baj, hogy általában a pasik erre nem jönnek rá maguktól, valakinek fel kell világosítani errõl õket. Tûrnek-tûrnek, mert azzal tisztában vannak, hogy a terhesség miatt van, de azt nem tudják, hogy ilyenkor sokkal nagyobb a nõ szeretetéhsége. Ha nem így van nálatok, akkor bocsi, csak magamból indultam ki. túl leszel rajta ne izgulj, mihelyst megszületik a baba. Kérd meg a párodat, hogy mindenben segítsen neked. Hidd el, ha meglesz a baba elmúlik minden szomorúság, mert nagyon-nagy szeretet, szerelem lesz úrrá rajtatok. (Nálunk így volt). Sok boldogságot kívánok a babához. Egy 15 hetes kicsilány anyukája.
Szia!Dehogy vagy bolond.Rám is néha rámtör a sírhatnék, általában akkor ha egyedül vagyok. Igazából nem igazán értem, hogy miért, de állítólag a hormonok miatt van :-)Van olyan barátnõm aki a hugával egy idõben volt terhes, és Tõle hallottam, hogy volt arra példa, hogy ketten ültek testvérek egy szobában, és csak sírtak :-) De az okát nem tudták... Tehát ilyen is elõfordul. Ígyhát ne ijedj meg, próbálj mindig társaságban lenni, elfoglalni magadat és hidd el, így könnyebb lesz. Sok boldogságot a pici pocaklakóhoz :-)

Hogy tegyem meg? A fiú 18 én 15, persze ez nem nagy korkülönbség, ám ő alapból is komoly, nekem pedig az alapfokozatom, hogy full bolond vagyok. Több, mint 7 hónapja vagyunk együtt, szeretem, de már nem úgy. Többi lent.

Viszont ? teljes szívéb?l szeret, egyszer szakítottam vele, olyan szinten kiborult, hogy nem bírtam nézni, ahogy szenvedett. Így aztán adtam neki és magamnak is egy újabb esélyt, ? most azt érzi, hogy minden jó...de nekem valahogy mégse jó..hogy tegyem meg a szakítást, üljek le vele megbeszélni? és utána hogy érjem el, hogy ne lássam, ne hívjon, mert nem akarom, hogy megint bef?zzön...???

Legjobb válasz: Szia! Fõ az hogy egyenes legyél, mond el neki mit érzel!Ebben a korban ez még nem életünk végéig tartó szerelem, jobb hamarabb túlesni a dolgon!

Szia! Fõ az hogy egyenes legyél, mond el neki mit érzel!Ebben a korban ez még nem életünk végéig tartó szerelem, jobb hamarabb túlesni a dolgon!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!