Találatok a következő kifejezésre: Ugye mire kell addigra (3 db)

Csak semmi nyugalom! Õrizzük meg a pánikot!
De kell.
A kérdező hozzászólása: szóval szerintetek is kell tabi?
72 órán belül? Ki tudta venni mielõtt elment? (nem mindegy, hogy rád, vagy beléd jutott) A ciklus hányadik napján voltatok együtt?
Ha rád jutott, és nem beléd, akkor semmi gond.

Ugye mire szoptatnom kell addigra elmulik a mellfàjas?

Fèlek h nem fog elmulni ès ilyen fàjdalom mellett nem fogok tudni szoptatni.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseriteni, de a tejbelovelles esetenkent igen kellemetlen lehet, nem is beszelve arrol, h eleinte meg a bimbo is kirepedezhet, mert a baba megragcsalja. Ez mar sajnos csak ilyen, de a baba taplalasa meger mindent.

Nem akarlak elkeseriteni, de a tejbelovelles esetenkent igen kellemetlen lehet, nem is beszelve arrol, h eleinte meg a bimbo is kirepedezhet, mert a baba megragcsalja. Ez mar sajnos csak ilyen, de a baba taplalasa meger mindent.
Szia.Pedig ha szoptatni akarsz, akkor arra készülj, hogy fájni fog.Én csillagokat láttam.(nekem vérzett is)Elmúlik, ennyit megér.Csodálatos, mikor látod és érzed mikor szopizik a babád.
Szia.Nekem a ciciztetés elsõ 2 hónapjában olykor potyogtak a könnyein úgy fájt, de megérte.Én 2 évig ciciztettem, kívánom hogy te is legalább eddig tudd!!

Adóbevallás 2012 - Úgy tudom, hogy akinek van befizetendő adója, annak május 21-ig meg kell fizetnie. De pontosan mit jelent ez? Addig el kell indítanom az átutalást? Vagy addigra meg kell hogy érkezzen nekik a pénz?

Legjobb válasz: Törvényileg legkésõbb azon a napon a bankszámládról ki kell mennie a pénznek, ill. ha csekken fizeted, akkor a postai feladás dátuma ez lehet az utolsó.

Törvényileg legkésõbb azon a napon a bankszámládról ki kell mennie a pénznek, ill. ha csekken fizeted, akkor a postai feladás dátuma ez lehet az utolsó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!