Találatok a következő kifejezésre: Ugye megnyugodhatok, nem (2 db)

Lefeküdtem a barátommal elöször, védekeztünk és közben mindig ellenöriztük h a gumi nem szakadt e el, és nem és nem is bennem ment el. Megnyugodhatok ugye h nem leszek terhes?

Csak a biztonságért kérdezem

Legjobb válasz: Persze, hogy nem. Mégha el is megy benned gumi nélkül akkor se tuti, hogy terhes lettél.

Persze, hogy nem. Mégha el is megy benned gumi nélkül akkor se tuti, hogy terhes lettél.
Nyugodj csak meg!:) Nagyon nagyon nagyon rettentõen nagyon kevés rá az esély h terhes lehetsz:)
100% hogy nem lehetsz terhes.Megnyugodhatsz.Amúgy sztem naon sok nõ az elsõ után parázik, de ez természetes.Legalábbis én is naon féltem:)
Biztos, hogy nem vagy terhes. Nem kell idegeskedned!
Biztos hogy nem leszel terhes, még ha gumi nélkül beléd élvez akkor se biztos h terhes leszel fõleg h védekeztetek nem szakadt ki a gumi, nyugodj meg nem leszel az, ha ez volt az elsõ értem miért félsz miis az elsõnél gumival védekeztünk de úgy paráztam h akartam terhességi tesztet venni mire bnõm elmagyarázta h 99, 999..% h nem vagyok terhes...
A kérdező hozzászólása: 3 napja nem jön meg és nagyon félek. ez lehet az miatt h ideges vagyok v az miatt h az elsõ együtlétem volt?nyugodjak meg vagy mit tehetnék?

Ugye megnyugodhatok, hogy nem vagyok terhes?

Féltem hogy lehet becsúszott a baba..mert védekezés nélkül voltunk együtt...igaz nem engedte belém, ez a menstruációm el?tt egy héttel volt, szal ma egy hete! 28 naposak a ciklusaim! Ma hál istennek megjött! Ugy ahogy szokott, nagyon görcsölt a hasam mint mindig..meg meg is jött rendesen! Ugye megnyugodhatok?

Legjobb válasz: Megnyugodhatsz! De legközelebb védekezzetek, ha nem szeretnél babázni még.

Megnyugodhatsz! De legközelebb védekezzetek, ha nem szeretnél babázni még.
Igen!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tanultam az estbõl, legközelebb nem leszek felelõtlen!!
Persze, megnyugodhatsz, viszont legközelebb semmiképp se kockáztassatok! Védekezzetek mindenképp, ha nem akartok babát! Ha az óvszer nem jön be, akkor kipróbálhatod a tabit, vagy vannak nagyon jó fogamzásgátló hüvelykúpok, hüvelytabletták is (Pharmatex). Megéri valamelyik használni, hogy ne kellejen folyton emiatt idegeskedni! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!