Találatok a következő kifejezésre: Ugye lehetséges (717 db)

Az úgy lehetséges, hogy a legjobb barátom a pasim? Vagyis lehetséges, hogy amellett, hogy együtt vagyunk még a legmegbízhatóbb ismerősöm is, akinek bármit elmondhatok? A barátság megmaradhat olyannak amilyen volt?

Legjobb válasz: Miért ne?! Az a legjobb érzés, ha a párunk egyben a legjobb barátunk is. Szerelem elvész, de a barátság örökre összeköt.

Miért ne?! Az a legjobb érzés, ha a párunk egyben a legjobb barátunk is. Szerelem elvész, de a barátság örökre összeköt.
Rajtatok múlik. Nem látom akadályát, miért ne lehetne.
lehetséges de mi ezzel megjártuk...szétmentünk, de mivel legjobb barátok voltunk most csak szenvedünk. Szükségünk van a másikra és hiába van exemnek új barátnõje 1: õ nem képes elviselni, hogy tartjuk a kapcsolatot.Érthetõ. 2:nem bírjuk ki, hogy ne beszéljünk. Ha 1 hétig nem beszélünk egymással szabályosan belebetegszünk a másik hiányába. Mindketten.
15:44 - szerintem amit belinkeltél az arra vonatkozik, hogy a barátság átalakulhat-e szerelemmé, nem pedig arra, amit a kérdezõ vetett fel. :) Nekem is Õ a legjobb barátom, így sokkal kötetlenebb az egész, megvan az õsbizalom, így nincs féltékenykedés sem. Mindent nyugodt hangnemben tárgyalunk meg, mert tudjuk, hogy úgyis megértjük, mit akar mondani a másik. Imádom ezt az érzést!
ma 17:44 amit belinkeltem, az arra vonatkozik, hogy a nagy bölcs elsõ válaszadó honnan nyúlta a szövegét :) :)
19:05 - ja, értem, bocsi!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Fogszabályzás csak úgy lehetséges hogy az a vaskeret vagy mi van a fogakon, vagy máshogy is lehet?

Legjobb válasz: Én ugyan nem voltam fogszabályzós, de úgy láttam/hallottam hogy lehet belülre is rakatni a fog túlsó oldalára. Meg van olyan is, hogy sima drót és nincsenek olyan foglalatok a fogadra ragasztva, vagy átlátszóra is lehet kérni, DE ezek elég drágák.

Én ugyan nem voltam fogszabályzós, de úgy láttam/hallottam hogy lehet belülre is rakatni a fog túlsó oldalára. Meg van olyan is, hogy sima drót és nincsenek olyan foglalatok a fogadra ragasztva, vagy átlátszóra is lehet kérni, DE ezek elég drágák.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

13. hetet már betöltöttem. Tegnap előtt este jó ideig nem bírtam elaludni, és úgy éreztem, hogy érzem a baba mozgását! Ugye, lehetséges ez, pláne ha a másodikról van szó?

Legjobb válasz: Ha második babát várod akkor elképzelhetõ,hogy már érzed a baba mozgását.Egy ismerösõm is második babónál úgyanígy érezte a baba mozgását.Jó baba várást! 24hetes kismama

Ha második babát várod akkor elképzelhetõ, hogy már érzed a baba mozgását.Egy ismerösõm is második babónál úgyanígy érezte a baba mozgását.Jó baba várást! 24hetes kismama
szerintem is a babát érzed én is a másodikat várom és már 14 héttöl érzem a mozgást de a védönö men hitte el

Válófélben vagyok.2 évvel ezelőtt elmentem kezesnek férjem családjának (20évre) . Most szeretném, ha a kezességem megszűnne, ez tényleg csak úgy lehetséges, ha megvannak a válási papírok? A bank csak úgy veszi le a kezességemet?

Legjobb válasz: A férjem anno az elsõ esküvõjére vett fel hitelt,aminek a kezese az exneje volt.A nõ szeretett volna hitelt felvenni,de ahhoz meg kellett szûntetni a kezességet.A férjemnek,a hitel felvevõjének kellett bemenni a bankba,és lemondani mindent.Nem kellettek hozzá válási papírok,legalábbis nálunk.Nagyjából 2 hét alatt el is intézték,csak kellett egy kis átfutási idõ.

A férjem anno az elsõ esküvõjére vett fel hitelt, aminek a kezese az exneje volt.A nõ szeretett volna hitelt felvenni, de ahhoz meg kellett szûntetni a kezességet.A férjemnek, a hitel felvevõjének kellett bemenni a bankba, és lemondani mindent.Nem kellettek hozzá válási papírok, legalábbis nálunk.Nagyjából 2 hét alatt el is intézték, csak kellett egy kis átfutási idõ.
A kezességi kötelezettségvállalásból sem válási papírokkal, sem nyilatkozatokkal nem lehet szabadulni. Ráadásul a kérdezõ 20 éves kezességvállalásról beszél, így valószínûleg ingatlanfedezetes hitelrõl van szó, közjegyzõi okiratban foglalva. Tehát ha a bank még bele is megy, az is csak újabb szerzõdéssel lehetséges (közjegyzõi díj, stb.) A kezességvállalás az kb. olyan, mint az adós-pozíció. Tehát az nem úgy van, hogy én már "nem akarok kezes lenni". Hiszen ha pl. egy adós elveszíti a munkahelyét, akkor nem mehet csak úgy be, hogy mostmár nem akar adós lenni, mert nincs munkahelye - ahhoz meg kell fizetnie a tartozását. Mint mondtam, a bank átdolgozhatja a hitelszerzõdést, tehát "menekülni" lehet a szerzõdésbõl, de ez CSAK KÉTOLDALÚ nyilatkozattal, a felek (a bank és az eredeti adósok, kezesek) közös akaratával együtt történhet. Az, hogy te már nem akarsz a volt férjed családjában kezeskedni, az tulajdonképpen jogi értelemben irreleváns. Amikor aláírtál húsz évre vonatkozó kezességvállalást, akkor tudtad, hogy a pakilban benne van az, hogy elválhatsz. A házasság és a kezességed nem koherens. A bank pedig nem igazán enged el egy kezest. Pláne ha a kezes dolgozik, van ingatlanja, és fedezetként szükség van rá. Ha a (volt) férjeddel a viszony nem romlott meg nagyon, esetleg mondani lehet nekik, hogy keressenek más kezest, akit a bank befogad helyetted (ez is szerzõdésmódosítással jár.) Harmadrészt, mint (készfizetõ) kezes, a kezességi kötelembõl szabadulhatsz, ha az adós helyébe lépve teljesítesz... De a válási papír ehhez nem igazán lesz elégséges. A férjed adós/kezes ebben a hitelügyletben? Mert lehet, hogy "szépíteni" lehet a helyzetet, ha a válóper még nem zajlott le.

Voltam az orvosomnál és azt mondta, hogy a bal oldalon van most peteérésem, és hogy oda koncentráljunk. Ez úgy lehetséges, hogy aktus után a bal oldalamra fekszem és párnát rakok a fenekem alá? így könnyebben sikerülhet a baba?

egyébként 2 éve próbálkozunk a baba projektben a férjemmel, de még nem jött össze.. kedden megyek vissza az orvosomhoz, hogy megreped e a tüsző..

Legjobb válasz: Szerintem igen. Sok sikert nektek!

Szerintem igen. Sok sikert nektek!
A kérdező hozzászólása: köszönjük! Gondolom ilyen módon lehet csak oda "koncentrálni" mert ugye ha csak szimplán oda koncentrálunk az kevés.. :) bár elõször nem értettem amikor az orvosom ezt mondta.. :D nem tudtam mire vélni.. :DD
egyszer nekem valaki azt írta, hogy a testünk "tudja", hogy melyik oldalon van peteérés, és az a vezeték szippantja be jobban a spermiumokat. Ki tudja? Lehet, hogy így van. :)
Szia mi eloszor 1 utana 2 evet probalkoztunk. Nekem azt mindtak higy szex utan egy csepp se menjen karba parom segitsen gyertya allasba feltartani a labaimat es 5 percig minimum ne engedjem le. Mind a ketszer bejott amint megvolt az elso peteeres :) most 9-10 hetes vagyok.. A gyertya utan nekem is arra az oldalra kellett fekudni ahol a tuszo volt. Tovabbi 1 ora fekves.
A kérdező hozzászólása: Ó hát mi már ezen túl vagyunk, pár hónapot én is csináltam a gyertyaállást úgy, hogy a férjem is segített benne, de nem jött be ez se sajnos.. volt amikor minden aktus után vagy 2 órát fekve maradtam, párna a fenekem alá stb. ez se jött be. Nem tudom mi lehet a baj, de voltam az orvosomnál, és ugye azt mondta, hogy van peteérésem a bal oldalon, utána vissza mentem, hogy megreped e a tüszõ, és azt mondta , hogy igen, nézte a monitort miközben ultrahangozott és megkérdezte, hogy "volt otthon akció?" a válaszom az volt, hogy igen, akkor azt mondta, hogy ha szerencséjük van sikerült... mert ugye ahogy megtudtam, hogy bal oldalon van a peteérésem akkor minden aktus után a bal oldalamra feküdtem. és az orvos ezt írta a papíromra: " B.o. ov-ban szabálytalan corpus hemorrhagicumak imponáló képlet." pontosan nem tudom ez mit jelenthet, de próbáltunk utána járni a neten és valami olyasmit olvastunk, hogy amikor peteérés van és oda megy a spermium tehát pont a jó helyre akkor valami elkezdõdik ott benne és ha szerencsénk van megtermékenyül ha nem akkor távozik a menstruációkor.. lehet, hogy kicsit érthetetlenül írtam le.. :D szóval valaki esetleg tudja, hogy mit jelenthet ez konkrétabban?

üdv sogoromtol szeretnek venni 1 kocsit es ez oszträk auto bmw magyarba akarom ätiratni es kivonatni is es eredet vizsga stb megcsinälni rä ez ügye lehetseges?

mert kint kivonatni es eredet vizsga drägäbb mint magyarba de a rendszämra szüksegem van mert itt kint 3auto megy rajta kivül meg mit tok csinälni?

Batoritsatok legyszi! Ugye lehetseges, hogy babas vagyok?

27-en vasarnap kellett volna megjonnie, elotte van hogy tobb mint egy hettel mar szokott fajni a hasam meg feszul a mellem, de most nem volt semmi. Csak tegnap ota fajdogal parszor kb 10-20 percekre a hasam.

Legjobb válasz: A méhszájadat ha lehet saját magad ne vizsgáld, ez csak jótanács. Amúgy ne éld még bele magad, de simán lehetsz terhes!! A nemvárt elõtt 3 nappal túl korai volt a teszt.

A méhszájadat ha lehet saját magad ne vizsgáld, ez csak jótanács. Amúgy ne éld még bele magad, de simán lehetsz terhes!! A nemvárt elõtt 3 nappal túl korai volt a teszt.
A kérdező hozzászólása: Tudom, nem szoktam es nem is fogom piszkalni magam, de nagyon nagyon kivancsi voltam. Koszonom a valaszodat! Nagyon szeretnem hogy igazad legyen! De igyekszem nem beleelni magam , igerem :)
Vasárnapra vártad akkor ma szerda van csinálj egy tesztet, mutatnia kellene legalább egy nagyon halvány csíkot ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok ugymond egy tesztet "elpocsekolni", szeretnem ha a valos eredmenyt mutatna egybol, ezert inkabb varok, ha hetvegeig nem jon meg csak akkor akarok csinalni. Addig legalabb van remeny :)
Jól van , te tudod.:) Hát szorítok hogy pozitív legyen!:)
Nem értelek...3 nappal mensi elõtt elpocsékoltál egy tesztet, de ma amikor már elvileg ki is mutatná, nem csinálsz..:) ) csak a teszt után fog kiderülni hogy van e baba.
szerintem várj mensi után legalább egy hetet! Én mensi napján teszteltem pozit, meg elõtte is 2 nappal, rá egy hétre megjött. Na megfogadtam, hogy legalább 1 hetet várok legközelebb, mert a pozitív teszt sem jelent semmit, ha az a kis sejt nem fog tudni megmaradni.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Hat sajnos tegnap megjott. De uj honap, uj esely! Amugy az elso tesztet azert csinaltam mert mar eleg ido telt el amiota eloszor egyutt voltunk es kivancsi voltam hogy abbol lett e baba. De mivel az negativ lett, mar a masikat ami a csomagban volt, mar tenyleg csak okosan akartam elhasznalni.:) Igy most megmarad a kovetkezo nem vart utanra, hatha szukseg lesz ra:) Megegyszer koszi mindenkinek! :)
Átjelentkezhetsz.
A kérdező hozzászólása: És ilyenkor mennyit kell fizetnem? Mert amikor én felvételiztem ide 2 éve akkor 130 ezer volt a tandíj és most pedig 150 ezer. Valamint medig van erre lehetõség, ha jövõ héten hétfõn kezdõdik a félév?

Megbízható szakit keresek MISKOLCON aki xbox 360 slim-et flashel? Vidéki vagyok és csak úgy lehetséges, hogy viszem és megvárom amíg kész.

Legjobb válasz: a bató házban(Centrummal szebben) van egy bolt,ami ezzel foglalozik itt:a honlapja:www.mkonzol.hu

a bató házban(Centrummal szebben) van egy bolt, ami ezzel foglalozik itt:a honlapja:www.mkonzol.hu
Az oldalukon az van hogy nem flashelnek boxot. Am tudok egy helyet a vörösmarty utcán csak a bérház számát nem tudom.
Megoldható.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!