Találatok a következő kifejezésre: Ugye azt hogy ne feküdjünk (2 db)

Ugye azt javasólják, hogy ne feküdjünk a hátunkon. akkor az ultrahang idején míg hanyatt fekszünk nem ártalmas?

Legjobb válasz: Azert az alatt a tiz perc alatt nem tortenik semmi... Ha egesz ejjel haton fekszel, elromolhat a te es a mehlepeny ver es oxigenellatottsaga, de ehhez tiz perc nem eleg.

Azert az alatt a tiz perc alatt nem tortenik semmi... Ha egesz ejjel haton fekszel, elromolhat a te es a mehlepeny ver es oxigenellatottsaga, de ehhez tiz perc nem eleg.
Igaza van az elõttem szólónak. Pár órás hátonfekvés sem ártalmas , legalábbis addig még jól érzed magad. A szülõszobán is háton kell feküdni jó pár órát, fõleg hogyha rádteszik a ctg-t.
Nyugi! Ennyi idõ alatt nem lesz baja!:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, csak úgy eszembe jutott.

Azt hallottam, hogy aki szoptat az ne feküdjön hasra, vagyis inkább ne aludjon úgy. Igaz ez?

Legjobb válasz: Nem igaz.Úgy fekszel ahogy jól esik.1.5 évet szoptattam elsõ babámat,másodikat 1 év és 8 hónapot.

Nem igaz.Úgy fekszel ahogy jól esik.1.5 évet szoptattam elsõ babámat, másodikat 1 év és 8 hónapot.
Ha technikailag meg tudod oldani, hogy hason aludj, szerintem tedd azt. Én meg csendben irigyellek, mert nekem még nem megy, túlságosan érzékenyek a melleim a szopi miatt.
Én ilyet nem hallottam. :) Azt igen, hogy ha nagy a melle valakinek, akkor kényelmetlen lehet. Én terhesség elõtt hason aludtam, így szülés után jólesõen fordultam hasra és végre aludtam ismét egy jót! Bár reggelente általában átázott a pólóm a tejtõl, mivel nyomódott, de ennyi. Nem fájt a hasonalvás. Igaz, nincs is nagy mellem. Szerintem aludj úgy, ahogy jól esik!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!