Találatok a következő kifejezésre: Ugye azt hogy (13711 db)

Ha gyes után a szabadság alatt esek teherbe akkor mi a helyzet? Menjek táppénzre, mert ügye az hogy jönne ki ha vissza mennék 2-3hónapra aztán megint el. Írjon az is aki már járt hasonlóan.

Legjobb válasz: Hát attól függ, hogy milyen a fõnököd. Ha meg tudod vele beszélni és jól viseled a terhességet, sztem érdemes lenne dolgozni - már ha számít, hogy mennyi tgyást kapsz. Ha nem... Így jártak. Egyébként barátnõm 2 héttel a szabi letelte elõtt tesztelt pozitívat, esze ágában sem volt dolgozni. Mondjuk õk tervezték a babát (tehát azon izgultak, hogy nehogy kicsússzanak az idõbõl) és nem élnek rosszul.

Hát attól függ, hogy milyen a fõnököd. Ha meg tudod vele beszélni és jól viseled a terhességet, sztem érdemes lenne dolgozni - már ha számít, hogy mennyi tgyást kapsz. Ha nem... Így jártak. Egyébként barátnõm 2 héttel a szabi letelte elõtt tesztelt pozitívat, esze ágában sem volt dolgozni. Mondjuk õk tervezték a babát (tehát azon izgultak, hogy nehogy kicsússzanak az idõbõl) és nem élnek rosszul.
Hát én pontosan így voltam/vagyok. Vissza akartam menni dolgozni, már a szabikat vettem ki, mikor kiderült, hogy babás vagyok. Rögtön táppénzre mentem, mert a munkakörülmények nem a legjobbak, és milyen jól is tettem, mert már elejétõl voltak gondok (véreztem, kórházba is kellett feküdnöm). Ha visszamentem volna, akkor közel másfél hétig tudtam volna aktívan dolgozni. aztán a doki közölte, hogy szigorú fekvés, különben baj lehet. Most, azóta, táppénzen vagyok. A fõnök próbált volna csalogatni, hogy legalább egy kicsit járjak be, de a baba fontosabb mindennél. Így is fogok tgyást, gyedet, gyest kapni rendesen. A táppénzem nem olyan vészes, mindenkit riogattak, hogy a kismamák maradjanak aktív állományba, mert csak ennyi meg annyi lesz a pénzük. hát annyit elárulhatok, hogy a jelenlegi családi pótlékkal kiegészítve annyit kapok, mintha bejárnék 11 órába gürizni.

Ne gúnyoljatok ki! Az SZTK és a kórházi járóbeteg ellátás ugyan az? Hogy működik ez? Nem szeretnék magán rendelésre járni, az egyik kórházba szeretném, hogy vizsgáljanak, illetve az uh-t megcsinálják.

Akkor én csak úgy,havi rendszerességgel,menjek be a n?gyógyászati rendelésre? Az esedékes uh-ra azonnal tovább küld?

Legjobb válasz: Kérdezd meg a védõnõdet. Mondd neki, hogy nem akarsz választott orvost, õ tudni fogja, mi a szokás ott nálatok. Nekem sincs fogadott dokim, mindent a védõnõ intéz. Minden hónap elsõ hétfõjén megyek vizsgálatra, amire õ is elkísér, illetve õ kéri az idõpontot is (a laborvizsgálatokra is). UH-ra viszont nekem kell lemennem az SzTK-ba idõpontot kérni (de mindig idõben szól elõtte pár héttel, hogy kb mikorra kérjem), mint ahogy az NST-t is magam intézem. Ha szerencséd van, Te is ilyen jó védõnõt kapsz ki. :) Egyedül azért macerás lehet mindent fejben tartani. ha magadnak kell megoldanod, akkor meg szerintem mindig a vizsgálatkor kérdezz rá a dokinál, mikor mit kell legközelebb intézned, hova kell menned.

Kérdezd meg a védõnõdet. Mondd neki, hogy nem akarsz választott orvost, õ tudni fogja, mi a szokás ott nálatok. Nekem sincs fogadott dokim, mindent a védõnõ intéz. Minden hónap elsõ hétfõjén megyek vizsgálatra, amire õ is elkísér, illetve õ kéri az idõpontot is (a laborvizsgálatokra is). UH-ra viszont nekem kell lemennem az SzTK-ba idõpontot kérni (de mindig idõben szól elõtte pár héttel, hogy kb mikorra kérjem), mint ahogy az NST-t is magam intézem. Ha szerencséd van, Te is ilyen jó védõnõt kapsz ki. :) Egyedül azért macerás lehet mindent fejben tartani. ha magadnak kell megoldanod, akkor meg szerintem mindig a vizsgálatkor kérdezz rá a dokinál, mikor mit kell legközelebb intézned, hova kell menned.
Az sztk és a kórházi járóbeteg rendelés nem ugyanaz. AZ egyik egy kihelyezett eü intézmény, a másik meg ugyanaz, csak nem kihelyezve, hanem a kórházban. Szerintem csináld úgy, hogy a kórházba mégy vizsgálatra mindig az éppen ügyeletes orvoshoz, így ismerkedsz a hellyel, a nõvérekkel, és a szülésznõkkel:)
A kérdező hozzászólása: 3.baba, eddig a helyi nõgyógyhoz jártam, nem fizetõs-de olyan a higiénia, hogy az már nem is higiénia, és a modora sem valami jó, ráadásul a gépek rettentõ öregek, az uh-n nem is látja, mi van! Kórház meg nem helyben lenne, de inkább utazok pár km-t, mint hogy még egyszer végigcsinljam ennél a .... Már az 1. után megfogadtam, hogy nem járok többet ehhez a .... de muszáj volt, így okulva az elsõ terhességnél tapasztaltakból, csak uh-ra és a végén a ctg-re jártam. Az utolsó uh-t.
A kérdező hozzászólása: az utosó uh-t meg sem csinálta, a lepény el volt öregedve, és kicsi súllyal született meg a kicsi.-a kórházban derült ki.

Ez nem jelenti ugye azt, hogy terhes vagyok? Mitöl lehet, hogy már második hónapja közepes mennyiségben barnázok? Nagyon meg vagyok ijedve.

8 és fél hós a kislányom.Múlt hónapban kezdödött,hogy barnáztam közepesen,azt hittem,hogy majd ebben a hónapban megjön rendesen,de nem,mert megint ugyan az van.A kislányom még szopik elég sokat(nsp közben legalább 3x,meg éjjel is min.2x)Mult hónapban a barnázás elött volt pár nap,hogy nem kérte a cicit.Ez nem jeleni ugye azt,hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: tök egyszerü holnap reggel írány a patika és a teszt már válaszol is.

tök egyszerü holnap reggel írány a patika és a teszt már válaszol is.
szerintem csak visszaáll a hormonháztartásod, de a teszt tényleg megmondja...

A dohányzás több okból is ártalmas a terhesség alatt, de a legfőbb ok az ugye az, hogy a méhlepény korai elöregedéség okozhatja? És ha valaki félidősen teszi le teljesen a cigit, utána is ugyanúgy öregszik a méhlepény?

Legjobb válasz: Anyukám dohányzott velem, nem tudom mennyit. Nem haragszom rá, de jobban tette volna ha nem teszi: 2150grammal és 43 cm-vel születtem, vérátömlesztést kaptam és két hétig inkubátorban voltam. Aszthmás lettem, szívbeteg és az általános állapotom: minden sz*r fertõzést elkapok, allergiám van és sajnos még sorolhatnám. Öcsémnél is dohányzott, Õ is hasonlóan beteges és 180 magasságához 60 kg sincs, nem tud hízni, a szervezete nem dolgozza fel rendesen a vitamint, ásványit, stb... Most várom a második babámat, de még csak füst közelébe sem megyek!!! SENKI NE DOHÁNYOZZON TERHESEN, DE SZERINTEM AMÚGY SEM KÉNE!!!

Anyukám dohányzott velem, nem tudom mennyit. Nem haragszom rá, de jobban tette volna ha nem teszi: 2150grammal és 43 cm-vel születtem, vérátömlesztést kaptam és két hétig inkubátorban voltam. Aszthmás lettem, szívbeteg és az általános állapotom: minden sz*r fertõzést elkapok, allergiám van és sajnos még sorolhatnám. Öcsémnél is dohányzott, Õ is hasonlóan beteges és 180 magasságához 60 kg sincs, nem tud hízni, a szervezete nem dolgozza fel rendesen a vitamint, ásványit, stb... Most várom a második babámat, de még csak füst közelébe sem megyek!!! SENKI NE DOHÁNYOZZON TERHESEN, DE SZERINTEM AMÚGY SEM KÉNE!!!
Nem a nikotin és a szén-monoxid a hibás, hanem a kátrány. hány egészségesen élõ anyuka szült sajnos nem egészséges gyermeket, és forditva.és akinek a munkája olyan, hogy nem kéne csinálnia?gondolok itt vegyszerek stb...pl.fodrász, vagy gyógyszergyári melós, vagy fotólabor?... a sok kocsi. mi egészséges ma már? magunkra zárni az ajtót, és várni, hogy szüljünk, utána ne vigyük utcára a gyereket, mert elmegy mellettünk egy busz, autó. nem szabad senkit elitélni.csúnya dolog, de berögzött:-fuj de undoritó.
Aki annyit nem tud megtenni a babájáért, hogy leteszi a cigit, az nem érdemli meg, hogy anya legyen...Nincs annál undoritóbb, mikor egy nõ terhes, és dohányzik....
Azért Anyunál jobb nem volt számunkra, mégha idõnként rágyújtott is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nyugodtan el lehet ítélni, egyébként mindenkinek joga van a saját vélemény nyilvánításra...de nekem akkorra sikerült letenni. Persze nem ugyanannyit cigiztem mint elõtte de kb. a 18. hétre sikerült letenni teljesen. Csak ezért kérdeztem a lepényöregedésrõl, hogy volt-e köztetek olyan aki hasonló helyzetben volt és nála hogy alakult a lepény állapota.
Azt nem tudom, hogy alakult anyumnál a lepény állapota, de az biztos, hogy végig tudott hordani minket. Még ha nem is vagyunk teljesen egészségesek, totál jól felnevelt minket, arról nem is beszélve, hogy ez 30 éve volt, sztem akkor még nem is igen voltak vele tisztában, milyen káros a cigi. A lepény amúgy sok mindentõl öregszik, barátnõm szinte karanténban élt terhesen, és már 32 hetesen 3as volt a lepény.

Csak én vagyok úgy, azzal, hogy éjszaka élénkülök, föl?

Nappal nagyon unatkozok legszívesebben csak pihennék, este pedig nem bírok elaludni. Most nem arról van szó hogy nem fáradok ki, mert kiszoktam, szoktam segíteni a ház körül, stb...

Legjobb válasz: Este én is pörgõsebb vagyok sokszor aludni se tudok... kb 1 másfél órát kell néznem a plafont mire elaszom. de édesanyám javasolt nekem citromfû teát nyugtató hatású lefekvés elõtt szoktam inni egy bögrével szépen bekortyolom lassan,fél óra után alszok azóta. sokszor altatót kellett beszednem szal nekem sokat segített próbáld ki bármelyik bioboltban betudod szerezni:)

Este én is pörgõsebb vagyok sokszor aludni se tudok... kb 1 másfél órát kell néznem a plafont mire elaszom. de édesanyám javasolt nekem citromfû teát nyugtató hatású lefekvés elõtt szoktam inni egy bögrével szépen bekortyolom lassan, fél óra után alszok azóta. sokszor altatót kellett beszednem szal nekem sokat segített próbáld ki bármelyik bioboltban betudod szerezni:)
A kérdező hozzászólása: Jaj bocsi 14L vagyok :D
Ezzel én is ugyanígy vagyok :D:D 15/L
A kérdező hozzászólása: Hát én speciel délután háromkor születtem XD De nem sokára suli ezért vissza kell szoknom :S nem tom h fogom bírni xD
Én is így vagyok, anyum szerint azért vagyok éjjeli bagoly mert éjjel születtem XD
Egyik lány barátom, ha nem tud aludni masztizik elõtte, azt mondja utána könnyebben elalszik. :) De amúgy a kamaszoknál természetes, hogy estefelé élénkebbek, nem emlékszem már mi az élettani háttere, de így van.
énis ilyen vagyok, bár én sokáig alszom, délig kb, és olyan 3-4 óra körül alszom el. hajnalban. nappal baromi unalmas, semmit nemlehet csinálni, énis csak mászkálok a lakásban, próbálom lekötni magam, mosok, takarítok, ilyesmik, csakhogy ne unatkozzak, majd amikor eljön az éjszaka, kb 11 óra, na akkor élénkülök fel. ha korán kell kelni, akkorviszont mosott szar vagyok, mer elalszom 3-4kor, és kelek 7kor, hátaz vicces :D
Szija, én is így vagyok vele! :D Nem tudom mi lesz, megint vissza kell szoknom majd a koránkelésre suli miatt! Vicces lesz! xD 16/L
Nem írtad mennyi idõs vagy. Ha sok energiád van este, tudod mit kell tenned :) Én is este élénkülök föl, amikor átesek a holt-ponton. Egy "kissé" úgy viselkedek, aki ivott. Szval pici nyelvbotlás, néha túl õszinteség és indokolatlan jókedv :D
Nekem is van ilyen gondom, délutántól kezdem elememben érezni magam. Ez nem is lenne baj, de reggelente olyan vagyok, mint a mosott sz. Mivel pici babám van, az alvásidõm idõpontilag és hosszilag extrémen változik nap, mint nap, de este mindig élénkebb vagyok még akkor is, ha fizikailag már hulla vagyok. Az unatkozás már más kérdés, a várótermi várakozásokon kívül (bár itt sem mindig) azt hiszem, még soha nem unatkoztam életemben.
Nem te vagy vele egyedül. Este kellene iskolába meg dolgozni járniXD
én is így vagyok vele és egy csomó bulizós haverommal eggyüt mert ezt szotkam meg és mindig így vok szinte.

Hogyan kell ugy szopni hogy azt a partner elvezze nagyon?

Legjobb válasz: Már többször idéztem nektek úgyhogy már fent van az oldalon "Sz*opás Lesz*opni egy férfi farkát, ez az életben megadatott egyik legtisztább élvezet. Szomorú azonban arra gondolni, hogy sok nõ nem értékeli, hogy ez milyen szórakoztató tud lenni. Ennek az az oka, hogy nem tudják, hogyan kell helyesen csinálni, így aztán tényleg nem lesz szórakoztató a dolog. Mert ha rosszul csinálják, akkor a férfi nem fogja élvezni, a nõ pedig kudarcként könyveli el magának. Van viszont egy jó hírem: Könnyen meg lehet tanulni, hogyan váljék belõlünk kitûnõ oboázó. A következõkben pontosan ezt fogom elmondani nektek. Nem számít, milyenek a körülmények, lehettek otthon az ágyban vagy egy parkoló kocsiban, csak az a lényeg, hogy a számotokra szükséges mértékben vonuljatok vissza, ahol nyugodtan játszadozhattok és szexisnek érezhetitek magatokat. A mostani leírás kedvéért tegyük fel, hogy egy heverõt választottatok. Egyedül vagy egy férfival, akit szeretsz és akirõl tudod, hogy jól esne neki most egy jó kis oboázás. Csússz a padlóra a lábai közé és nyisd ki a sliccét. Nyúlj be és érintsd meg a farkát. Ha odavan érted, már kemény lesz a szerszáma. Ha ideges, akkor esetleg még összekuporodva találod az alsónadrágjában. Fogd meg és tartsd a markodban a farkincát, majd hajolj fel az arcához és csókold meg! Figyeld, érzel-e valamilyen reakciót odalent. A legkisebb mozgás már jó jel. Most húzd elõ a farkát és nézd meg, hogyan áll. Ha egyenesen felfelé, akkor nagyszerûen csinálod, egyébként pedig ezt kell tenned: Fogd a golyóit a bal kezedbe, a farkat pedig a jobba. Gyengéden markold meg és vidd a kezed a rúd aljához, és készülj fel a szo*pásra. Körözz a nyelveddel az ajkaidon, hogy jó nedvessé váljanak és nézz a párod szemébe! Nézni akarja majd, amint franciázol neki. A férfiak szeretnek leskelõdni. Most nyisd ki egy picit a szádat, hogy evvel kínozd és hergeld a férfit, majd kerülj nagyon közel a farokhoz. Lélegezz rá, fújj rá forró levegõt! Megint dugd ki a nyelvedet és nyúlj vele a farok felé, kínozd! Gyõzõdj meg róla, hogy jó nedves a nyelved, ezután kezd bele a rúd aljánál és nyalj felfelé, szép lassan! Fordítsd oldalra a fejed, és tégy úgy, mintha ki akarnál belõle harapni egy darabot: óvatosan ereszd a fogaidat egy picit a húsába! Nedvesítsd meg a farkat megint a nyelveddel és, akár a kezeddel, terítsd szét a folyadékot. Egy nedves farok sokkal szexisebben néz ki és sokkal szexisebb hangokat produkál, mint egy száraz. Eközben a bal kezed a golyókat masszírozza, esetleg egy kissé meg is karmolhatod. Ha kedved tartja, a golyók alá, mögé is nyúlhatsz, hogy elérd a popónyílás elõtti rendkívül érzékeny területet, vagy akár a popónyílás felett is kalandozhatsz nagyon gyengéden az ujjaiddal. Ez, mivel a merevedést okozó izom innen ered, erekciót fog kiváltani párod farkában . Miután jó párszor végignyaltad a rudat és az már teljesen nedves és merev, a férfi csalódottságában elkezd izegni- mozogni, ha nem kezdesz komolyabb dolgokba. Egy gyors pillantás az arcára tudatni fogja veled, ha túl messze húzod a bevezetõt. A kínzás persze nagyszerû... egy bizonyos pontig. Egy kis franciázási gyakorlat meg fogja tanítani neked, hogy mikor is éred el ezt a pontot. Egyik alkalommal, amikor felfelé nyalsz a rúd aljától a makk pereméig, ne állj meg! Folytasd a hosszú, nedves nyalást a farok tetején keresztül, egy picit elidõzve a középen levõ lyuknál. Mártsd bele a nyelved hegyét, ha tudod, de még ne szop*jad be a makkot! Most futtasd körbe-körbe a nyelvedet a makk pereme körül, egészen körbe, gyors áthaladásokkal a veled pontosan szemben levõ puha bõrrésznél. Ez az a hely, ahol a legtöbb férfi a legérzékenyebb. De nem minden férfi! Ez egy olyan dolog, amit egy jó oboázónak meg kell tanulni, mihelyst kényelmesen érzi magát. Tegyél fel kérdéseket! Minden férfi egyedi, és egyedi az õ farka is! Préseld végig a rudat és nézd meg, elõbukkan-e valamilyen tiszta folyadék. Ha igen, mártsd bele a nyelved hegyét, majd húzd el lassan. Ki fog nyúlni, ahogyan a nyelved távolodik, és ez nagyon erotikus látvány a partnered számára. Mostantól csináld úgy tovább, ahogyan neked tetszik. Közelíts rá a makkra, mintha csokifagyiból lenne, és vedd a teljes makkot forró szádba! Tartsd ott pár másodpercig! Figyeld, ahogyan felnyög a partnered! Most gyorsan menj lefelé, és vegyél a farkából akkora darabot a szádba, amekkorát csak tudsz! Ne aggódj, nem fogsz megfulladni! Ha pont a megfelelõ módon hajlítod a nyakadat, akkor simán a torkodba csúsztathatod! Maradj így egy pillanatig, a farokkal lent a szádban. Érezd, hogy ott van benned! Ez majdnem olyan érzéki, mintha a pun*cidban volna. Meg fogod kedvelni ezt az érzést! Ezen a ponton sok lehetõséged van. Íme az egyik: Csússz vissza, fel a farok hegyéig és verdesd neki a nyelvedet. Szeretõd mostanra már nagyon felizgult, és azt akarja, hogy párszor még vedd a torkodba a szerszámát. De ne hagyd magad megfélemlíteni! Ha engedelmeskednél neki, akkor két perc alatt vége lenne az egésznek, és ez miért volna jó? Olyan gyors mozgással, ahogyan partnered bírja (ne engedd még elélvezni!), csússzál fel és le a farkán, mintha dugnátok! Ha partnered túl közel kerül az elélvezéshez, akkor állj meg, de legalábbis lassíts le. Ha nem érsz le egészen a rúd aljáig, a jobb kezeddel csalhatsz egy kicsit, hogy úgy nézzen ki a dolog, mintha a farok a torkodban volna. Így is olyannak látszik, mintha az egész szerszám a szádban volna, és még az érzés is olyan. Az O alakúra formált ujjaidat is csúsztathatod a rúdon, fel és le, a szo*pással megegyezõ ritmusban. És egy újabb dolog. Amellett, hogy csupán a szádban van a farok, szívhatod is, ami egészen más. Vannak mély szívások és pici szívások és mindkettõ marha jó érzés. Lehetséges persze, hogy partnered valamelyiket jobban szereti, ezért figyelj a reakcióira! Vedd csak a makkot a szádba, és szívd úgy, mintha az egy mellbimbó vagy szívószál volna. Ez annyira jó érzés a férfinak, hogy benedvesedik a puncim, ha csak rágondolok. A másik típus a hosszú, pásztázó szívás, amikor az egész farkat beveszed, és szívod felfelé menet egész végig, mint egy nyalókát, majd visszamész az aljához és újra ugyanígy teszel, és lefelé menet is mindvégig szívod. Egy fontos tudnivaló: Ezek közül a mozdulatok közül mindegyik nagyszerû érzés az elsõ néhány vagy több alkalommal, de egy idõ után ideje lesz a következõ játékodra továbblépni. Nem azt akarod, hogy ellustuljon a farkinca. Azt akarod, hogy állandóan ingerelve legyen, majdnem, de nem egészen az orgazmus pontjáig. És most éppen itt tartunk. Jobb kezedben ott a merev farok, a bal kezedben pedig feszes heregolyók. Hajolj hátrébb és vess rá egy pillantást! Gyönyörû, ugye? Vidd a jobb kezedet egészen a rúd aljához és szorítsd meg ott! Ettõl a rúd megtelik és megvastagodik, és mostanra már a makk sima és csillogó lesz. Folytasd a farokkal a játékot, vedd a szádba, szívjad, szo*pjad, próbáld ki a különféle mozzanatokat, amíg úgy nem érzed, hogy a férfi már nem bírja tovább és pillanatokon belül spriccelni fog. Hogy most mit teszel, az rajtad és a partnereden múlik. Én személy szerint szeretem látni a kilövellést. Képeket merítek belõle szexuális tartalmú álmaimhoz, és mellesleg, felvillanyoz a spriccelõ ge*ci látványa. Bámulatos, milyen sok kijön ebbõl a nedûbõl és milyen messze ellõ. Ha te is látni akarod, érezni fogod a közeledtét a jobb kezeddel, és ebbõl tudhatod, mikor kell elhátrálni. Meg is próbálhatsz elkapni belõle valamennyit a nyelveddel, ha elég gyors vagy. Nyugodtan le is nyelheted, vannak lányok, akik így tesznek, és rengeteg srác szereti, ha partnernõje lenyeli a spermáját. Ügyelj azonban arra, hogy ne felejts el visszahúzódni egy picit, amikor belespriccel a szádba, mert különben köhécselni fogsz tõle, az pedig nem túl romantikus. Vedd a spermát elõször a szádba és tartsd ott, aztán nyeld le! Egy másik, szintén izgalmas lehetõség (hacsak nem olyan helyen szeretkeztek, ahol nem maszatolhattok össze semmit), az, hogy a meleg, csodálatos nedût engeded a szádba spriccelni, majd lefolyni a már amúgy is nedves farok mentén. Ez a farkat nagyon csúszóssá teszi, és ilyenkor gyönyörûséges még megérinteni is! Futtasd végig a kezeidet a szerszámon, érezd a kemény farkat felfelé haladva, elsimítva a fénylõ ondót a makk felett. Ez is nagyszerû, buja látvány, számodra is és szeretõd számára is. Most egy olyan franciázást adtál elõ partnerednek, amit nem fog egyhamar elfelejteni. Hidd el nekem, ha követed a tanácsaimat, ez a fickó sokkal gyakrabban akar majd látni tégedet. Férfiaktól azt hallani, hogy ötven nõ közül egy tudja igazán, hogyan kell jól farkat szo*pni. A többi úgy tesz, mintha ez egy szívesség volna. És errõl is meg kell jegyeznem valamit: Ha nem szeretsz oboázni, pedig már megpróbáltad megszeretni, de még mindig nem megy, ne add fel! Lehet, hogy jobban fog tetszeni, amint egy kicsit idõsödsz. A férfiak szerint az idõsebb nõk sokkal jobbak a francia szexben. De figyelmeztetlek, hogy sok olyan nõ van, akik szeretnek farkat szo*pni, és mi igenis kemény versenytársaitok leszünk nektek, akik ehhez félénkek vagytok. Még olyan nõket is ismerek, akik el tudnak élvezni farokszopás közben. Egy végsõ megjegyzés, ezúttal a férfiak számára: Ne erõltessétek! Nincs annál szörnyûbb, ha a nõ fejét a férfi lenyomja oda. Nyugi! Ha a partnernõdnek kedve van hozzá, úgy is hozzá fog látni, bár lehet, hogy csak a második szeretkezésetek alkalmával. És ha elég idõt hagysz a számára, meg fogja tanulni szeretni. Ha a partnernõd nem élvezi a dolgot, talán több szerencséd lesz a következõ szeretõddel." Nem tudom ki írta, de tud valamit az orális szexrõl Remélem tudtam segíteni! A legtöbb férfi valami hasonló orális szexre vágyik! 34F

Már többször idéztem nektek úgyhogy már fent van az oldalon "Sz*opás Lesz*opni egy férfi farkát, ez az életben megadatott egyik legtisztább élvezet. Szomorú azonban arra gondolni, hogy sok nõ nem értékeli, hogy ez milyen szórakoztató tud lenni. Ennek az az oka, hogy nem tudják, hogyan kell helyesen csinálni, így aztán tényleg nem lesz szórakoztató a dolog. Mert ha rosszul csinálják, akkor a férfi nem fogja élvezni, a nõ pedig kudarcként könyveli el magának. Van viszont egy jó hírem: Könnyen meg lehet tanulni, hogyan váljék belõlünk kitûnõ oboázó. A következõkben pontosan ezt fogom elmondani nektek. Nem számít, milyenek a körülmények, lehettek otthon az ágyban vagy egy parkoló kocsiban, csak az a lényeg, hogy a számotokra szükséges mértékben vonuljatok vissza, ahol nyugodtan játszadozhattok és szexisnek érezhetitek magatokat. A mostani leírás kedvéért tegyük fel, hogy egy heverõt választottatok. Egyedül vagy egy férfival, akit szeretsz és akirõl tudod, hogy jól esne neki most egy jó kis oboázás. Csússz a padlóra a lábai közé és nyisd ki a sliccét. Nyúlj be és érintsd meg a farkát. Ha odavan érted, már kemény lesz a szerszáma. Ha ideges, akkor esetleg még összekuporodva találod az alsónadrágjában. Fogd meg és tartsd a markodban a farkincát, majd hajolj fel az arcához és csókold meg! Figyeld, érzel-e valamilyen reakciót odalent. A legkisebb mozgás már jó jel. Most húzd elõ a farkát és nézd meg, hogyan áll. Ha egyenesen felfelé, akkor nagyszerûen csinálod, egyébként pedig ezt kell tenned: Fogd a golyóit a bal kezedbe, a farkat pedig a jobba. Gyengéden markold meg és vidd a kezed a rúd aljához, és készülj fel a szo*pásra. Körözz a nyelveddel az ajkaidon, hogy jó nedvessé váljanak és nézz a párod szemébe! Nézni akarja majd, amint franciázol neki. A férfiak szeretnek leskelõdni. Most nyisd ki egy picit a szádat, hogy evvel kínozd és hergeld a férfit, majd kerülj nagyon közel a farokhoz. Lélegezz rá, fújj rá forró levegõt! Megint dugd ki a nyelvedet és nyúlj vele a farok felé, kínozd! Gyõzõdj meg róla, hogy jó nedves a nyelved, ezután kezd bele a rúd aljánál és nyalj felfelé, szép lassan! Fordítsd oldalra a fejed, és tégy úgy, mintha ki akarnál belõle harapni egy darabot: óvatosan ereszd a fogaidat egy picit a húsába! Nedvesítsd meg a farkat megint a nyelveddel és, akár a kezeddel, terítsd szét a folyadékot. Egy nedves farok sokkal szexisebben néz ki és sokkal szexisebb hangokat produkál, mint egy száraz. Eközben a bal kezed a golyókat masszírozza, esetleg egy kissé meg is karmolhatod. Ha kedved tartja, a golyók alá, mögé is nyúlhatsz, hogy elérd a popónyílás elõtti rendkívül érzékeny területet, vagy akár a popónyílás felett is kalandozhatsz nagyon gyengéden az ujjaiddal. Ez, mivel a merevedést okozó izom innen ered, erekciót fog kiváltani párod farkában . Miután jó párszor végignyaltad a rudat és az már teljesen nedves és merev, a férfi csalódottságában elkezd izegni- mozogni, ha nem kezdesz komolyabb dolgokba. Egy gyors pillantás az arcára tudatni fogja veled, ha túl messze húzod a bevezetõt. A kínzás persze nagyszerû... egy bizonyos pontig. Egy kis franciázási gyakorlat meg fogja tanítani neked, hogy mikor is éred el ezt a pontot. Egyik alkalommal, amikor felfelé nyalsz a rúd aljától a makk pereméig, ne állj meg! Folytasd a hosszú, nedves nyalást a farok tetején keresztül, egy picit elidõzve a középen levõ lyuknál. Mártsd bele a nyelved hegyét, ha tudod, de még ne szop*jad be a makkot! Most futtasd körbe-körbe a nyelvedet a makk pereme körül, egészen körbe, gyors áthaladásokkal a veled pontosan szemben levõ puha bõrrésznél. Ez az a hely, ahol a legtöbb férfi a legérzékenyebb. De nem minden férfi! Ez egy olyan dolog, amit egy jó oboázónak meg kell tanulni, mihelyst kényelmesen érzi magát. Tegyél fel kérdéseket! Minden férfi egyedi, és egyedi az õ farka is! Préseld végig a rudat és nézd meg, elõbukkan-e valamilyen tiszta folyadék. Ha igen, mártsd bele a nyelved hegyét, majd húzd el lassan. Ki fog nyúlni, ahogyan a nyelved távolodik, és ez nagyon erotikus látvány a partnered számára. Mostantól csináld úgy tovább, ahogyan neked tetszik. Közelíts rá a makkra, mintha csokifagyiból lenne, és vedd a teljes makkot forró szádba! Tartsd ott pár másodpercig! Figyeld, ahogyan felnyög a partnered! Most gyorsan menj lefelé, és vegyél a farkából akkora darabot a szádba, amekkorát csak tudsz! Ne aggódj, nem fogsz megfulladni! Ha pont a megfelelõ módon hajlítod a nyakadat, akkor simán a torkodba csúsztathatod! Maradj így egy pillanatig, a farokkal lent a szádban. Érezd, hogy ott van benned! Ez majdnem olyan érzéki, mintha a pun*cidban volna. Meg fogod kedvelni ezt az érzést! Ezen a ponton sok lehetõséged van. Íme az egyik: Csússz vissza, fel a farok hegyéig és verdesd neki a nyelvedet. Szeretõd mostanra már nagyon felizgult, és azt akarja, hogy párszor még vedd a torkodba a szerszámát. De ne hagyd magad megfélemlíteni! Ha engedelmeskednél neki, akkor két perc alatt vége lenne az egésznek, és ez miért volna jó? Olyan gyors mozgással, ahogyan partnered bírja (ne engedd még elélvezni!), csússzál fel és le a farkán, mintha dugnátok! Ha partnered túl közel kerül az elélvezéshez, akkor állj meg, de legalábbis lassíts le. Ha nem érsz le egészen a rúd aljáig, a jobb kezeddel csalhatsz egy kicsit, hogy úgy nézzen ki a dolog, mintha a farok a torkodban volna. Így is olyannak látszik, mintha az egész szerszám a szádban volna, és még az érzés is olyan. Az O alakúra formált ujjaidat is csúsztathatod a rúdon, fel és le, a szo*pással megegyezõ ritmusban. És egy újabb dolog. Amellett, hogy csupán a szádban van a farok, szívhatod is, ami egészen más. Vannak mély szívások és pici szívások és mindkettõ marha jó érzés. Lehetséges persze, hogy partnered valamelyiket jobban szereti, ezért figyelj a reakcióira! Vedd csak a makkot a szádba, és szívd úgy, mintha az egy mellbimbó vagy szívószál volna. Ez annyira jó érzés a férfinak, hogy benedvesedik a puncim, ha csak rágondolok. A másik típus a hosszú, pásztázó szívás, amikor az egész farkat beveszed, és szívod felfelé menet egész végig, mint egy nyalókát, majd visszamész az aljához és újra ugyanígy teszel, és lefelé menet is mindvégig szívod. Egy fontos tudnivaló: Ezek közül a mozdulatok közül mindegyik nagyszerû érzés az elsõ néhány vagy több alkalommal, de egy idõ után ideje lesz a következõ játékodra továbblépni. Nem azt akarod, hogy ellustuljon a farkinca. Azt akarod, hogy állandóan ingerelve legyen, majdnem, de nem egészen az orgazmus pontjáig. És most éppen itt tartunk. Jobb kezedben ott a merev farok, a bal kezedben pedig feszes heregolyók. Hajolj hátrébb és vess rá egy pillantást! Gyönyörû, ugye? Vidd a jobb kezedet egészen a rúd aljához és szorítsd meg ott! Ettõl a rúd megtelik és megvastagodik, és mostanra már a makk sima és csillogó lesz. Folytasd a farokkal a játékot, vedd a szádba, szívjad, szo*pjad, próbáld ki a különféle mozzanatokat, amíg úgy nem érzed, hogy a férfi már nem bírja tovább és pillanatokon belül spriccelni fog. Hogy most mit teszel, az rajtad és a partnereden múlik. Én személy szerint szeretem látni a kilövellést. Képeket merítek belõle szexuális tartalmú álmaimhoz, és mellesleg, felvillanyoz a spriccelõ ge*ci látványa. Bámulatos, milyen sok kijön ebbõl a nedûbõl és milyen messze ellõ. Ha te is látni akarod, érezni fogod a közeledtét a jobb kezeddel, és ebbõl tudhatod, mikor kell elhátrálni. Meg is próbálhatsz elkapni belõle valamennyit a nyelveddel, ha elég gyors vagy. Nyugodtan le is nyelheted, vannak lányok, akik így tesznek, és rengeteg srác szereti, ha partnernõje lenyeli a spermáját. Ügyelj azonban arra, hogy ne felejts el visszahúzódni egy picit, amikor belespriccel a szádba, mert különben köhécselni fogsz tõle, az pedig nem túl romantikus. Vedd a spermát elõször a szádba és tartsd ott, aztán nyeld le! Egy másik, szintén izgalmas lehetõség (hacsak nem olyan helyen szeretkeztek, ahol nem maszatolhattok össze semmit), az, hogy a meleg, csodálatos nedût engeded a szádba spriccelni, majd lefolyni a már amúgy is nedves farok mentén. Ez a farkat nagyon csúszóssá teszi, és ilyenkor gyönyörûséges még megérinteni is! Futtasd végig a kezeidet a szerszámon, érezd a kemény farkat felfelé haladva, elsimítva a fénylõ ondót a makk felett. Ez is nagyszerû, buja látvány, számodra is és szeretõd számára is. Most egy olyan franciázást adtál elõ partnerednek, amit nem fog egyhamar elfelejteni. Hidd el nekem, ha követed a tanácsaimat, ez a fickó sokkal gyakrabban akar majd látni tégedet. Férfiaktól azt hallani, hogy ötven nõ közül egy tudja igazán, hogyan kell jól farkat szo*pni. A többi úgy tesz, mintha ez egy szívesség volna. És errõl is meg kell jegyeznem valamit: Ha nem szeretsz oboázni, pedig már megpróbáltad megszeretni, de még mindig nem megy, ne add fel! Lehet, hogy jobban fog tetszeni, amint egy kicsit idõsödsz. A férfiak szerint az idõsebb nõk sokkal jobbak a francia szexben. De figyelmeztetlek, hogy sok olyan nõ van, akik szeretnek farkat szo*pni, és mi igenis kemény versenytársaitok leszünk nektek, akik ehhez félénkek vagytok. Még olyan nõket is ismerek, akik el tudnak élvezni farokszopás közben. Egy végsõ megjegyzés, ezúttal a férfiak számára: Ne erõltessétek! Nincs annál szörnyûbb, ha a nõ fejét a férfi lenyomja oda. Nyugi! Ha a partnernõdnek kedve van hozzá, úgy is hozzá fog látni, bár lehet, hogy csak a második szeretkezésetek alkalmával. És ha elég idõt hagysz a számára, meg fogja tanulni szeretni. Ha a partnernõd nem élvezi a dolgot, talán több szerencséd lesz a következõ szeretõddel." Nem tudom ki írta, de tud valamit az orális szexrõl Remélem tudtam segíteni! A legtöbb férfi valami hasonló orális szexre vágyik! 34F
Meg kell találni a gyenge pontját, ahol ha simogatod közben megkétszerezi az élvezetet.
A kérdező hozzászólása: ez altalaban hol szokott lenni?
Hát elõször lefetyelj mint egy bébifóka, aztán bukj rá a lõcsre keményen és gargalizálj mint a tv maci
Mindenkinél máshol.. herék, hasa esetleg, mellbimbó, nekem a láb:)
JA igen ahogy az utsó is írta: próbálj minnél mélyebbre menni.
Ne fogazz, nyalogasd, bõ nyállal csináld és szuper lesz
hú ez az utolsó! kezdem is memorizálni :D

Van egy játék az a neve hogy paper jamz és azt akarom tudni hogy ugy hallotam hogy lehet velle ugyan ugy játszani mint egy igazi gitáron és az a kérdés hogy tényleg lehet ugyan ugy játszani vele vagy csak kamu?

Legjobb válasz: az kicsit túlzás hogy úgy lehet, mert nincsenek rajta húrok, de ha még nem volt kezedben igazi gitár akkor nem fog feltûnni :)

az kicsit túlzás hogy úgy lehet, mert nincsenek rajta húrok, de ha még nem volt kezedben igazi gitár akkor nem fog feltûnni :)
A kérdező hozzászólása: Azt tudom hogy nincsenek hurok de ugyan ugy szol mint egy rendes gitár vagy nem?
nem

Akik úgy érzik, hogy megtalálták a nagy Õ-t, azok egy idő után már nem is lesznek szerelmesek belé?

Olvastam itt, hogy valaki azt írta, hogy házasodni akkor kéne, amikor elmúlik a rózsaszín köd. De akkor már nem is szerelmesek? Akkor miért házasodnak össze? Ezt nem értem... :S

Legjobb válasz: Az attól függ. Én a rózsaszín köd elmúlását úgy értelmezem, legalábbis a saját életembe, hogy másképp vagyok szerelmes. Más úgy értelmezi, hogy maga a rózsaszín köd a szerelem és az elmúlik. Hogy ha tényleg elmúlik akkor minek marad 2 ember együtt, azt nem tudom. Ezt jól megfogalmazni én úgy tudnám, hogy akkor kell házasodni amikor ismered a másikat mint a tenyered, nem látod jobban annál amilyen, és pont úgy szereted ahogy van, a hibáival együtt.

Az attól függ. Én a rózsaszín köd elmúlását úgy értelmezem, legalábbis a saját életembe, hogy másképp vagyok szerelmes. Más úgy értelmezi, hogy maga a rózsaszín köd a szerelem és az elmúlik. Hogy ha tényleg elmúlik akkor minek marad 2 ember együtt, azt nem tudom. Ezt jól megfogalmazni én úgy tudnám, hogy akkor kell házasodni amikor ismered a másikat mint a tenyered, nem látod jobban annál amilyen, és pont úgy szereted ahogy van, a hibáival együtt.
Hozzám 4 éve 2 hónapja és 11 napja jött a nagy Õ, nem akartam vele járni, de beadtam a derekam és nem bántam meg. tegnap volt 2 hónapja, hogy összeházasodtunk. Volt, hogy nem volt rózsaszin köd, csak szerettem, de aztán újra szerelmes lettem belé, ez mindössze 3x történt meg eddig és most újra szerelmesnek érzem magam. Minden kapcsolatban eljön az az idõ, mikor már nem szerelmes az ember csak szereti a párját, én is voltam igy, de én tudok belé újra és újra szerelmes lenni. A házasságot meg az ember megérzi.
Nagyon el vagy tévedve. A rózsaszín köd az amikor mindent szépnek látsz, a párodat tökéletesnek.... stb. Amikor ez elszáll akkor meglátod a hibáít is DE ezekkel együtt is szereted. És sztem az sokkal mélyebb szeretet amit a kezdeti nagy hév után érez az ember. Jah és ezért is mondják h utána kell házasodni mert a szerelem ugyan úgy megvan csak már tisztában vagyunk a másik hibáival. Most aki a nagy rúzsaszín ködbe házasodik bele az hamar el is válhat. Rájön a párja hibáira és lehet h nem tudja elviselni. Így elválik
A szerelem nem múlik el, csak átalakul. És nem szeretetté, ahogy mondják, mert ez nem szeretet, nem úgy fogod szeretni a párodat, mint a barátaidat, vagy anyukádat, hanem marad szerelem, csak már tisztán fogod látni, és nem "ködben", és nem remeg majd a gyomrod a találkozáskor, mert bízol benne, és biztonságban érzed magad. De ez attól még szerelem, mert megmarad a szexuális vonzalom és a vágy is, csak ez már egy mélyebb szerelem, amikor "ismerve szereted" és nem "vakon szereted".
Szeretve lenni nem természetes dolog. Minden nap hálát kell adni érte, mert sokaknak nem vagy csak nagyon késõn adatik meg. Ha minden napot áldásnak és csodának tekintesz és így is érzed, sosem múlik el a szerelem. 7 éve vagyunk együtt és napról napra jobban szeretem...de úgy igazán...belülrõl fakadóan...mindent odaadóan....feltétel nélkül...többet jelent nekem, mint a levegõ. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, így már értem. :D
A rózsaszín köd nem egyenlõ a szerelemmel. A rózsaszín köd a pillangókkal egyenlõ, amik akkor repkednek a gyomrodban, mikor a kapcsolatotok elején meglátod a randikon, vagy mikor megcsörren a telefonod, és õ hív. Ez a köd természetesen felszáll, hiszen ha már 2-3-4-x éve vagytok együtt, és tudod elõre, hogy azért hív, hogy hozzál a boltból tejet, akkor már nincs miért izgulni. Ennyi idõ alatt az emberek összeszoknak, megismerik egymást, minden érzésüket, szokásukat, összecsiszolódnak. A rózsaszín ködbõl (ami szerintem nem szerelem, csak a kezdeti rajongás) tiszta és õszinte szeretet, szerelem és tisztelet alakul ki. Tegyük fel, hogy 2 hónap járás után megkérte volna a párom a kezem. A szívem az igen felé hajlott volna, hiszen imádtam, minden pillanatot vele akartam tölteni, és el sem tudtam képzelni, hogy mással legyek. Az eszem viszont nemet mondott volna, hisz ennyi idõ alatt nem lehet kiismerni egymást, és a rossz tulajdonságokat elnyomja a rózsaszín köd, csak a jó oldalát látod a párodnak. Évek múltán már tudod mérlegelni, hogy vele akarod-e leélni az életed, és el tudnád-e viselni õt akár 50 éven át a jó és a rossz tulajdonságaival együtt is. Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de ez az én meglátásom és ezt most nem tudtam rövidebben összefoglalni.
tegnap 18:43 tökéletes megfogalmazás!!!!!!
#8: Ez a rózsaszín köd is szerintem egyénenként változik. Van akinél csak rózsaszín szemüveg, másnál meg totál függõség. A depibõl ítélve nálad is, és pl. nálam is. Nagyon kiborító tud lenni! :) De azért kezelhetõ ez is.

Megtudnatok mondani, hogy az ugynevezett puliszkat, ahogy Erdelyben mondjak, hogy kell ugy megkavarni hogy ne legyen csomos?

Legjobb válasz: Itt, Erdelybe foleg falun regebb nem voltak teflonos edenyek s megis tokeletesen sikerult a puliszkat elkesziteni, puliszka kavaroval. Talan azert csomosodott meg mert nem volt elegge felfove a viz. Meg kell varni mig a viz teteje gyongyozik, kell arra is figyelni h mennyi darat adagolunk a vizhez mert ha sok viz es keves dara van akkor igen lagy lesz, ha meg forditva akkor igen kemeny s ebben az esetben is megcsomosodhat. Emlekszem h nagytatam sosem kavarta meg amikor a darat toltotte a vizbe, mindig ugy keszitette h mikor mar fott a viz beletoltotte a vizhez mert darat, hagyta h egy fel percet ugy fojjon majd levette a tuzhelyrol, egy edenybe letoltott valamennyit a vizbol s kavargatni kezdte s ha szukseg volt meg vizre abbol az edenybol adagolt kicsidenkent, majd mikor ugy latta h jo egy evokanalat belemartott a vizes edenybe es azzal kezdte formalni a puliszkat, idokozben megmartotta meg a kanalat mikor szaradott meg, mert ha nem akkor ragadott ra a puliszka. Manapsag viszont mar ugy keszitik h amikor fo a viz lassan adagoljak a darat s kavarjak. Fondos h gyorsabban kavard, mint adagolod a darat.

Itt, Erdelybe foleg falun regebb nem voltak teflonos edenyek s megis tokeletesen sikerult a puliszkat elkesziteni, puliszka kavaroval. Talan azert csomosodott meg mert nem volt elegge felfove a viz. Meg kell varni mig a viz teteje gyongyozik, kell arra is figyelni h mennyi darat adagolunk a vizhez mert ha sok viz es keves dara van akkor igen lagy lesz, ha meg forditva akkor igen kemeny s ebben az esetben is megcsomosodhat. Emlekszem h nagytatam sosem kavarta meg amikor a darat toltotte a vizbe, mindig ugy keszitette h mikor mar fott a viz beletoltotte a vizhez mert darat, hagyta h egy fel percet ugy fojjon majd levette a tuzhelyrol, egy edenybe letoltott valamennyit a vizbol s kavargatni kezdte s ha szukseg volt meg vizre abbol az edenybol adagolt kicsidenkent, majd mikor ugy latta h jo egy evokanalat belemartott a vizes edenybe es azzal kezdte formalni a puliszkat, idokozben megmartotta meg a kanalat mikor szaradott meg, mert ha nem akkor ragadott ra a puliszka. Manapsag viszont mar ugy keszitik h amikor fo a viz lassan adagoljak a darat s kavarjak. Fondos h gyorsabban kavard, mint adagolod a darat.
Ha nem teflonos edényben készíted, akkor a legbiztosabb módszer, ha habverõvel kavarod. De a legfontosabb az, hogy fokozatosan adagold a kukorica darát! Kevergetés közben az egyik kezeddel fokozatosan csorgatod a fazékba a darát! Jó étvágyat kívánok!
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a tanacsokat.

Fiúk, feküdtetek le úgy lánnyal, hogy tudtátok, hogy szűz, de még is belementetek úgy, hogy ennyi az egész?

Ha egy lány "nektek adja" a szüzességét annak ellenére,hogy nem vagytok együtt,jelent nektek valamit? Mennyire ismertétek a lányt és mikor,hol,hogy történt ?

Legjobb válasz: Hiába pontoztok le fiúk, tudom nem tetszik az igazság, de a lányok ugyan úgy alig várják hogy végre keféljenek, mint ti. Az elsõ fiú meg csak arra kell hogy ez megtörténjen, mert egy fiúval nem fogja kiélni magát annyira hogy házasságra kész legyen. Ki kell magát élnie, ha tetszik ha nem, ez az igazság.

Hiába pontoztok le fiúk, tudom nem tetszik az igazság, de a lányok ugyan úgy alig várják hogy végre keféljenek, mint ti. Az elsõ fiú meg csak arra kell hogy ez megtörténjen, mert egy fiúval nem fogja kiélni magát annyira hogy házasságra kész legyen. Ki kell magát élnie, ha tetszik ha nem, ez az igazság.
A lány örül hogy megszabadul a szüzességétõl. Ne hogy azt hidd hogy egy 16-18 éves lány komolyat akar az elsõ fiútól aki csak arra kellett neki hogy dugjon végre.
Igen.A legjobb lánybarátommal.Nála történt.A barátja rendkívül megbántotta, mert nem akart vele lefeküdni, én meg mellette álltam mindenben.Segítettem neki talpra állni.Teljesen belém esett, de én sosem éreztem iránta semmit.Ügye ez elõfordul fiú-lány barátságnál.
A kérdező hozzászólása: Nagy többségben nem maradnak az elsõ barátjukkal örökre, bár én ismerek nem egy ilyen párt, akik már családot is alapítottak. Nem értek veled egyet, attól hogy egyszer véget ér a kapcsolat, nem azért jön vele össze, hogy végre megdugassa magát.Problémák vannak a gondolkodásoddal kedves Ágnes.
Ágit nem kéne leszólni azért mert a nõi ösztöneit felvállalja. A nõk úgy vannak beprogramozva hogy minél több hímet cserkésszenek be így az utódok génállománya frissül.
A kérdező hozzászólása: Én is felvállalom az ösztöneimet, nyilván nekem is vannak igényeim. De akkor is hülyeség, amiket összehordott. én személy szerint nem azért feküdtem le elõször valakivel, hogy túl legyek az elsõn, megszabaduljak a szüzességemtõl, mintha valami kín lenne, nem, nem volt az, büszke is voltam rá, hogy annyi idõsen még nem ment át rajtam a fél város és ez még mindig így van. És környezetemben, baráti köreimben is ez így van, nem azért feküdtek le az elsõ barátjukkal, hogy túl legyenek az elsõ szexen.
Aki velem így feküdt le az csak el akarta veszteni és kitaníttatni magát. Ezen nemes feladatnak eleget is tettem pár hónap alatt nagyon ügyesen megtanult mindent. A kis padavan :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!