Találatok a következő kifejezésre: Ugye azért lehet (126 db)

Cukorterheléses vizsgálat előtt reggel amikor felkelek fogat mosni ugye azért lehet?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet.Annak semmi köze a cukorvizsgálathoz.

Persze hogy lehet.Annak semmi köze a cukorvizsgálathoz.
Osztom a véleményt...lehet fogatmiosni ugyanis semmi köze h ozzá!!!!!!

Vajon milyen lenne a kapcsolatunk ha nemtudnánk az érzéseinket? Ugy altalossagban. Lehet hulye kerdes. De na remelem valaki azert erti.

Legjobb válasz: Ezt most úgy érted, hogy milyen lenne a társadalom, az emberek közötti viszony, ha nem volnánk tudatában az érzelmeinknek, ha nem tudnánk uralkodni felettük? Vagy... hát nemtom, szerintem ne reménykedj, hogy valaki azért érti ezt, de lehet, hogy csak én vagyok fullhülye. :D

Ezt most úgy érted, hogy milyen lenne a társadalom, az emberek közötti viszony, ha nem volnánk tudatában az érzelmeinknek, ha nem tudnánk uralkodni felettük? Vagy... hát nemtom, szerintem ne reménykedj, hogy valaki azért érti ezt, de lehet, hogy csak én vagyok fullhülye. :D
A kérdező hozzászólása: Pedig pont erre gondoltam..a fogalmazas sosem volt az erossegem bocsi:// Varom valaszokat.:)

Pozitiv lett a tesztem ma reggel nagy örömömre, de a mérleg sajna 96 kg mutat. Próbálok majd sok gyümit és zöldséget enni és kevesebb szénhidrátot de ugye a babának nem lehet baja a nagy súly miatt? Ugye azért rajtam is fog látszani a terhesség?

Legjobb válasz: Ne aggódj, a babának semmi baja nem lehet a nagy súly miatt. Én 100 kiló voltam amikor terhes lettem, terhesség alatt kb. 5 kiló jött rám (igaz, magas lett a terheléses cukrom és emiatt diétáznom kellett). Kicsit késõbb látszott rajtam mint másokon, de azért lehetett látni hogy ketten vagyunk.

Ne aggódj, a babának semmi baja nem lehet a nagy súly miatt. Én 100 kiló voltam amikor terhes lettem, terhesség alatt kb. 5 kiló jött rám (igaz, magas lett a terheléses cukrom és emiatt diétáznom kellett). Kicsit késõbb látszott rajtam mint másokon, de azért lehetett látni hogy ketten vagyunk.
én 86-tal kezdtem, most 97 korul vagyok, a baba egeszseges (23, 5 hetes vagyok) én majd szoptatas utan parázok a kiloim miatt, amig nincs gond a babaval amugy a termekenysegi szimbolumok nem veletlenul "husik", és a meddosegi centrumok sem köver nõcikkel van tele.. szóval nyugi.
Én 95 kg-al kezdtem és 12 +al mentem szülni.A babám egészségesen, 3800 gr-al és 56 cm-el született.Visszanézve a képeket baromi nagy, formás kerek hasam volt, ami inkább oldalról látszott nem pedig szembõl:)
A babának nem ártasz azzal, hogy errõl a kg-ról indulsz, a terhesség alatt elõre láthatólag nem is fogsz annyit hízni, mint pl. egy olyan kismama, aki jóval kisebb súlyról indul. A terhesség pedig biztos fog rajtad látszódni ettõl függetlenül. Diétába magadtól csak úgy ne kezdj, majd beszélj inkább errõl a védõnõddel, dokiddal.
Én sajna 82kg voltam, mikor megfogant a baba, fel is szedtem vagy 25 kg-t, de igaz, az elején nem volt semmi panaszom, csak óriási étvágyam és nem kontroláltam magam. Ne essél ebbe a hibába!·oriási teher volt, állandó szemrehányásokat kaptam az orvosomtól meg a novérektol, amiért nem vigyáztam magamra. Pocakom szépen volt, csak takarta a télikabát:) Elvileg nem kell hogy gond legyen a túlsúly miatt, vigyázz arra azért, hogy mit eszel és mennyit, illetve amíg bírsz, mozogj, sétálj minél tobbet. A magasabb súlynál sajna nagyobb a rizikó a magas vérnyomásra, toxémiára esetleg, terhességi cukor kialakulására és állítólag nehezebb lehet a szulés is. De ez nem torvényszeru. Minden jót:)
SZIA ÉN AZ ELSÕ BABÁNKNÁL 75 KG-VOLTAM MIKOR MEGFOGANT ÉS 90 LETTEM MIKOR MEGSZÜLETETT UTÉN A MARADTAM IS 90 KG ÉS MIKOR A MÁSODIK BABÁNK IS MEGFOGANT, AZ EGÉSZ VÁRANDÓSSÁG ALATT NEM HÍZTAM EGY DEKÁT SEM, ÉS MOST IS 90 KG VAGYOK, KICSIT ÉN IS ODAFIGYELTEM HGOY MIT ESZEK NEM NAGYON CSAK KICSIT ÉS NEM HIZTAM SEMMI ÉPPEN MOSTAKAROK NEKIVÁGNI A FOGYÓKÚRÁNAK DE MÁRA KICSI LÁNYOM KÉT ÉVES LESZ ÚGYHOGY ÉPPEN IDEJE MÁR FOGYIZNI GRATULÁLOK A BABÁHOZ ÉS NAGYON NAGYON SZÉP HÓNAPOKAT KÍVÁNOK
Persze, hogy fog!Nõvérem is kb ennyi kg volt ha nem több a 2-3 babájánál!Nagyon szép kemény feszes pocakja volt és a terhesség után könnyen lementek a kilók!Ne aggódj nem lesz baja a babádnak!
Szia, én is 96 kg voltam 1 hete, azóta másféllel kevesebb, ez még nem sok de a nõgyógyász nekem azt mondta hogy fogyjak mindenképpen mielõtt teherbe esek. Nem fogytam, de nem is estem teherbe eddig, 13 hónapja, lehet hogy a túlsúlyom miatt, vagy ki tudja. Amúgy a nõgyógyász még azt mondta, hogy ha netán teherbe esek ezzel a súllyal, rettenetesen kordában kell tartanom magam mert nagyon egészségtelen a gyereknek is, és nekem is egy ilyen terhesség. Szerintem nagyon figyelj oda magadra, magatokra!
Ne reménykedj, hogy a terhesség alatt sokat fogsz fogyni. Márpedig akkor 10 kg simán felmegy rád (minimum! Lehet 15 vagy 20 is, ha nem vigyázol). Úgyhogy tényleg ngyon figyelj oda, és mindig beszéld meg az orvossal is. Mert a szükséges tápanyagokat viszont be kell vinned - különben a baba kiveszi belõled (rámegy a fogad, pl.) - vagy hiányt szenved valamiben.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
Szia! Egyáltalán nem probléma, hogy 96 kg vagy, hiszen akiknek kicsit több a kezdõ súlyuk, azok mindig kevesebbet híznak a terhesség alatt mint az olyanok, akiken egy gramm felesleg sem volt. :)
Szia.Én 99 voltam mikor terhes lettem összesen 4kg szedtem fel.Mikor megszültem 12kg-mal lettem kevesebb.A babám 3.63kg-mal 57cm-rel született.Egy jó tanács szülés után figyelj én 7kg-ot szedtem fel 8hónap alatt most próbálok fogyizni.Jó egészséget.

Azt vettem észre, hogy csak az olyan lányok iránt érdeklődök, akik szerénynek tűnnek. Ez azért lehet, mert nincs önbizalmam ilyen téren, és úgy gondolom, hogy ha nincs elszállva magától, akkor talán beéri kevesebbel (velem) is? Ti hogy vagytok ezzel?

17F

Legjobb válasz: vagy lehet hogy azért, mert nem akarsz egoista/felvágós ribancokkal járni. és szerintem ez teljesen normális. mert nekik csak a nagy raj arcok jönnek be, a BMWjeikkel meg az ed hardy pólóikkal

vagy lehet hogy azért, mert nem akarsz egoista/felvágós ribancokkal járni. és szerintem ez teljesen normális. mert nekik csak a nagy raj arcok jönnek be, a BMWjeikkel meg az ed hardy pólóikkal
Ne kapkodj! Késõbb még nagyon örülnél egy szerény lánynak.
A kérdező hozzászólása: Hát ez is benne van az biztos.
A kérdező hozzászólása: Én most is olyannak örülnék.
Hello! Nekem nincs gondom az önbizalmammal, soha nem is volt.Jól nézek ki, jó a dumám és nekem is a szerény lányok jönnek be.Azok a cukik!
szia 17/L vagyok, és én is a szerényebb fiúkat szúrom ki magamnak...Csak mindig úgy járok hogy túl szerény és nem mer odajönni :S :D De én ezt tudatosan teszem, mert nekem nagyon nem jönnek be a mostani "divat" szerint öltözködõ, felvágós kisfiúk.. És ha egy ilyen néz ki magának már csak azért se figyelek rá..:D Szval szerintem semmi baj azzal hogy szerényebb lányokat keresel, sõt velük jársz csak igazán jól :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
Hehe a szerényebbek a legszebbek ezt tanuld meg...:P:P17/f

Testépítők! A gyomrom mióta van egy kemény étrendem azóta nől, tágul. Ez azért lehet mert ennyi tápanyagot előtte nem igazán ettem, és ugye nem hasra rakódik le a zsír?

Legjobb válasz: persze hogy nõ a gyomor,ez természetes hiszen sûrûn kell enni és nem épen kis mennyiséget. ha úgy veszed észre hogy kezdesz zsírosodni nagyon, akkor vegyél visszább kicsit a szénhidrátból. ki kell tapasztalni hogy mennyi ch kell ahhoz hogy szépen fejlõdj és ne zsírosodj nagyon.

persze hogy nõ a gyomor, ez természetes hiszen sûrûn kell enni és nem épen kis mennyiséget. ha úgy veszed észre hogy kezdesz zsírosodni nagyon, akkor vegyél visszább kicsit a szénhidrátból. ki kell tapasztalni hogy mennyi ch kell ahhoz hogy szépen fejlõdj és ne zsírosodj nagyon.
nõl?:D

Hogy lehet egy magyar élelmiszer dolgozó 90-100ezret keres míg Ausztriába ugyan azért a munkáért 1000-1500euro közt?

Legjobb válasz: a régióban - sõt az egész EU-ban, mint azt egy felmérés kimutatta - Magyarország viszonylag olcsó országnak számít, de Ausztriánál mindenképp olcsóbbnak. Ha nincs hiteled, 200 m2-es házad és nem autózol naponta 50 km-t, akkor itthon is meg tudsz élni 90-100.000 Ft-ból, ha kicsit szûkösen is. Ausztriában sem sokkal jobb a helyzet, ott is épp hogy kényelmesen meg lehet élni az ottani minimálbérbõl. Ez nagyjából minden országban így van, a problémák általában a magasabb szinteken kezdõdnek és a különbségek is itt mutatkoznak a leginkább (orvosok, tanárok, mentõk, tûzoltók fizetése).

a régióban - sõt az egész EU-ban, mint azt egy felmérés kimutatta - Magyarország viszonylag olcsó országnak számít, de Ausztriánál mindenképp olcsóbbnak. Ha nincs hiteled, 200 m2-es házad és nem autózol naponta 50 km-t, akkor itthon is meg tudsz élni 90-100.000 Ft-ból, ha kicsit szûkösen is. Ausztriában sem sokkal jobb a helyzet, ott is épp hogy kényelmesen meg lehet élni az ottani minimálbérbõl. Ez nagyjából minden országban így van, a problémák általában a magasabb szinteken kezdõdnek és a különbségek is itt mutatkoznak a leginkább (orvosok, tanárok, mentõk, tûzoltók fizetése).
Ausztriában 1000 euróból szûkösen élsz meg.Persze kicsit jobban mint 90-100 ezer forintból. Ausztria fejlett , gazdag ország.Jobban mûködnek ott a dolgok.
A kérdező hozzászólása: *élelmiszer láncba
"Ez hülyeség." jó ok akkor hülyeség
Elõször is mi a [email protected] az a "élelmiszer dolgozó"? Legfeljebb a kermultik árufeltöltõt, pénztárost , meg a kiszolgálókat (péksütik , felvágottak meg amúgy a nagyobb darab hús kiadásával törõdnek.) foglalkoztatnak. Mindkét országban a minimálbér felett keresnek valamivel, csak az osztrákoknak jobban megy a szekér ezért jóval magasabb összeg a minimálbér. Azért kapnak csak ennyit , mert a munka semmiféle végzettséget nem igényel, könnyen betanítható és rengeteg jelentkezõ van rá aki akár feleannyiért is vállalná.
"Ha nõne a minimálbér, minden termék ára fölmenne azonnal. Az alapvetõ szolgáltatások ára is változna. A pénzünk értéke tehát csökkenne, azaz gyengülne a forint." Nem feltétlenül. A cégek nem nullára játsszák ki a profitot, a bevételt nem költik el azonnal a cégnél, és ugye van az árverseny is. Ha el akarják adni az árukat akkor vagy kartellezniük kell, amit a törvény büntet, vagy be kell áldozni a bevétel egy részét.
Ha nõne a minimálbér, minden termék ára fölmenne azonnal. Az alapvetõ szolgáltatások ára is változna. A pénzünk értéke tehát csökkenne, azaz gyengülne a forint. Ez kinek jó, kinek rossz. De nekünk mindenképpen rossz lenne, mert tovább gyûrûzne a dolog a valuták relatív növekedése miatt (igazából a forint gyengülése miatt).
A kérdező hozzászólása: úgy hogy ennyit termel meg 8 óra alatt, te meg annyit ha 1000 eurót kapnál te meg többiek, csõdbe menne a cég igaz ha sokan ennyit kapnának, akkor lenne fizetõképes kereslet de ehhez az is kéne, hogy a cégek ne csaljanak adót, áfát, bejelentsék a dolgozóikat, mert jelenleg akik ezeket megteszik versenyhátrányba kerülnek a csalókkal szemben õk csõdbe mennek, az emberek meg fillérekért már elmennek dolgozni ez egy öngerjesztõ folyamat mindkét irányban Ez hülyeség. élelmiszer multik rengeteg profitot visznek ki az országból simán telne nekik nagyobb bérre való fizetés...
úgy hogy ennyit termel meg 8 óra alatt, te meg annyit ha 1000 eurót kapnál te meg többiek, csõdbe menne a cég igaz ha sokan ennyit kapnának, akkor lenne fizetõképes kereslet de ehhez az is kéne, hogy a cégek ne csaljanak adót, áfát, bejelentsék a dolgozóikat, mert jelenleg akik ezeket megteszik versenyhátrányba kerülnek a csalókkal szemben õk csõdbe mennek, az emberek meg fillérekért már elmennek dolgozni ez egy öngerjesztõ folyamat mindkét irányban
Ez ugyanannyi. A minimálbér felett kicsivel.
Aki azt írta, hogy ott 1000 euróból nem élsz meg, õ téved is meg nem is. Ha lakást bérelsz, akkor tényleg nehéz megélni. De ha van saját lakásod, akkor nagyon könnyen megélsz mert aránylag minden olcsóbb.

Fitymaszűkületem van, nem merev állapotban azért még fel tudom húzni a bőrt fájdalom nélkül. Menjek el vele orvoshoz, vagy úgy is lehet szexelni, hogy nem húzom rajta fel a bőrt?

Nagyon félek a m?tétt?l..

Legjobb válasz: Hát igen. Ez a helyzet csakis a szülõk felelõssége, hogy nekik a szemérmesség fontosabb, minthogy a te ilyen jellegû egészségügyi dolgaid figyelemmel kísérjék. Mindenesetre a mûtéttõl ne félj, mert azt érzéstelenítéssel, és néhány perces beavatkozással elvégzik. Mindenképpen menj dokihoz, mert szexelni így nem lehet,és a sérülésveszély nagy, beszakadhat, és hegesedik. Mondd meg szüleidnek(valamelyiknek) hogy problémát észlelsz és elmész orvoshoz. így talán el tudtok kezdeni beszélni róla.

Hát igen. Ez a helyzet csakis a szülõk felelõssége, hogy nekik a szemérmesség fontosabb, minthogy a te ilyen jellegû egészségügyi dolgaid figyelemmel kísérjék. Mindenesetre a mûtéttõl ne félj, mert azt érzéstelenítéssel, és néhány perces beavatkozással elvégzik. Mindenképpen menj dokihoz, mert szexelni így nem lehet, és a sérülésveszély nagy, beszakadhat, és hegesedik. Mondd meg szüleidnek(valamelyiknek) hogy problémát észlelsz és elmész orvoshoz. így talán el tudtok kezdeni beszélni róla.
A kérdező hozzászólása: Hát úgy látom akkor nincs más megoldás, csak a doki. :( Pedig olvastam 1-2 dolgot, hogy pisilésnél/akármikor sokszor hátra kell húzni a bõrt, és ez talán helyrehozza...
hát, inkább menj el orvoshoz, és legyen akár mûtét is, de sokkal jobb lesz akkor, nem kell tõle annyira félni. Inkább egészségesen jobb lesz a sexuális életed :)
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok amúgy, a szüleimmel sosem beszéltem ilyen dolgokról, sõt a szex teljesen tabu téma...éppen ezért még elmondani is nagyon nehéz lenne nekik...
Dehogy hozza, ill. nem 17 éves korban kell kezdeni "bejáratni". és ez a módszer egyébként is csak a letapadást gátolja meg, a fitymaszûkületen nem segít
Minden nap hátra kell húzni a bõrt zuhanyozáskor , különben nem lehet alatta higiénikusan tisztán tartani.

Ugye azért nem lehet baj, mert előbb kezdtem el vásárolni?

Ma voltam Tesco-ba nézel?dni, és nem is akartam semmit venni (talán a babona miatt) , de találtam multifunkciós babakocsit 19ért tök jót. Persze nem tudtam otthagyni, de ahogy hazahoztam elfeztem aggódni nehogy most legyen bármi baj. Még csak 16hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem lehet baj! Miért lenne? Nyugodj meg! Állj a dolgokhoz pozitívan! 18 hetes kismami

Nem lehet baj! Miért lenne? Nyugodj meg! Állj a dolgokhoz pozitívan! 18 hetes kismami
ez tényleg leginkább csak babona, de semmiképpen ne aggódj, azzal zaklatod csak fel magadat igazán "még csak 6 hetes kismama" :)
Az elõzõ vagyok még.:) Inkább abból lenne baj ha már a 40.hétben lennél és nem vettél volna semmit!:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, csak még annyira az elején vagyok, de nem tudtam otthagyni. Na jó megpróbálok megnyugodni.
Hát igen, elég nehéz megállni, hogy az ember ne vásároljon elõre a babona miatt. Én is annyi jó dolgot szoktam látni, meg az újságokban vannak jó kis kuponok, de még nem akarok elkezdeni vásárolni. Pedig jó lenne már ott tartani. 15 heteske
Szia! Azért annyira nem vagy már az elején ne aggód!!Akkor lenne rosszabb, ha ezen rágódnál, hogy mért nemvetted meg és tuti ha visszamégy akkor már nincsen.Nekem is mindenki azt mondta jaj babona ne vegyek semmit csak ha megszületik, persze.Én annyira örülök, hogy úgy mehetek el szülni, hogy mindenünk megvan és készen van.Gondolj bele, ki tudja , hogy alakul a szülésed-pl.nekem úgy néz ki császár lesz , mert faros a baba, és ha hazajössz, kezdheted azzal, hogy vásároltok meg mosol vasalsz-ááá neeem.nem szabad ennyire félni, meg mitõl.Az a pici lélek téged választott ha amúgy sincs semmi gond a terhesség alatt mitõl félnél.A manócska élni akar és fog is:) Én is ekkortájt kezdtem el vásárolgatni, igaz csak ruhákat-a párom nem örült neki, de engem megnyugtatott.Sõt rosszul voltam ha nem vehettem meg.28hetesen megvettük mi is a babkocsit , légzésfigyelõt stb..ezek az utolsó dolgok voltak már...és most végre úgy várhatom a manómat, hogy mindene megvan és nem kell aggódni-ráadásul hagy ne mondjam az anyagiakat.Iszonyat sok lenne egyszerre és pl.én is elég hülye helyzetbe kerültem így nem vet fel a jólét, most bizony gondba lennénk ha nem lennének meg a dolgai.Szval ez sem egy utolsó szempont szerintem.36hetes ksimama
Szia! Én 8 és fél hetesen az elsõ ultrahang vizsgálatról jövet (amikor megerõsítette a doki a tesztet hogy igen terhes vagyok) rohantam be az elsõ boltba és vettem meg az elsõ ruhácskát a babának! Azóta 25 hetesek vagyunk, a ruhácskák, játékok szaporodtak, mi pedig teljesen egészségesek vagyunk! Szóval no para!!!!
nos ezzel a legnagyobb probléma, hogy a tescoban vetted.:DDDD de ne izgulj baj nem lehet :D hacsak nem kiderül, hogy ikrek.:D
Szia!Tuti nem lehet bajod! A babona szerint csak ruhát venni nem szabad, de készíteni azt is lehet, meg ha kapod az se baj és minden mást megvehetsz elõre. Én 14hetes vagyok és már majdnem minden nagyobb dolog megvan. Jó, sokat úgy kaptam, de vettünk is sokat. Szóval nem lesz baj. Egyébként fontos, hogy azt sugalmazd magadnak, hogy a baba egészséges és soha ne hagyd hogy ijesztgessenek! Akkor minden rendben lesz! Jó babavárást! :)

Házkutatás - Simon ügy? Azért ez nem durva? Avagy mit is lehet találni egy házkutatáson? és mi ennek a kontrollja?

Tehát:

Legjobb válasz: Simon Gábor a választások áldozata. Nyilván a képviselõk túlnyomó többségének van néhány dugi százmilliója, mert erre számtalan csatorna kínálkozik az európai milliárdok felhasználása során, és azt is tudjuk, hogy a képviselõk többsége, pártállástól függtelenül mindig csak egy fél Wartburgot meg egy vidéki vályogház 16-od részét ismeri be a vagyonnyilatkozatában. Ezt mindenki tudja. Simon most egy kampány áldozata, ütik is a vasat amíg meleg, hogy mindenki másról elterelõdjön a gyanú, nem is csodálkoznék, ha elásott hullákat találnának a kertjében, lábszárcsontokat a hûtõben, meg még azt is bebizonyítják, hogy a felmenõi is pedofilok voltak. Ilyen ez a játszma.

Simon Gábor a választások áldozata. Nyilván a képviselõk túlnyomó többségének van néhány dugi százmilliója, mert erre számtalan csatorna kínálkozik az európai milliárdok felhasználása során, és azt is tudjuk, hogy a képviselõk többsége, pártállástól függtelenül mindig csak egy fél Wartburgot meg egy vidéki vályogház 16-od részét ismeri be a vagyonnyilatkozatában. Ezt mindenki tudja. Simon most egy kampány áldozata, ütik is a vasat amíg meleg, hogy mindenki másról elterelõdjön a gyanú, nem is csodálkoznék, ha elásott hullákat találnának a kertjében, lábszárcsontokat a hûtõben, meg még azt is bebizonyítják, hogy a felmenõi is pedofilok voltak. Ilyen ez a játszma.
A kérdező hozzászólása: igen, ezzel egyetértek, adót én is rengeteget fizetek. de feltételezem, nem arra szánod az adódat, hogy érdekkörök sérelmei miatt kreált, ügyekben elnyomozgasanak az amúgy nem létezõ ügyben. vagy igen? úgy alapból meg én is azt gondolom, viszont azt nem, hogy paranoid lennék, mert egy dolog képzelegni, na meg egy másik, ha vmit tényszerûen átél az ember.
Kedves kérdezõ, neked üldözési mániád van! De akihez kimegy a rendõrség annak van vaj a füle mögött. Én meg azért fizetem az adót, hogy menjenek is ki és a kell tüntessék el az emberek körébõl ahogy csak tudják. Egyáltalán nem fogja védeni senki sem a bûnözõket, csak a másik tolvaj.... Nagyon is jól csinálják azok a rendõrök.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); na ismét sikerül a naiv többséget félrevinni pár nem valós infóval. tehát, fussunk neki még egyszer: a magyar jogban abszolút nem kötelezõ a tanú alkalmazása egy házkutatáskor, erre ezeregy okból találhatnak kifogást, és tök simán megteszik tanú nélkül is, és utána aztán a jó isten döntse el, mit "találtak". és hogy képzelgek? na nem ... egyszer én magam is voltam szenvedõ alanya egy házkutatásnak (gyorsan hozzá teszem, kb 2 hét múlva kiderült h tök alaptalanul, és az ég világon semmit se találtak, pedig baromira akartak, mert nagyon rám voltak kattanva), és kérlek szépen éjjel 2-kor betrappolt 8 okos, szétcseszték a lakást úgy mintha bombát dobtak volna be, és amikor ügyvédet vagy tanút akartam volna hívni, csak finoman közölték h kuss van, nincs ügyvéd. Hát ennyit a gyönyörû magyar jogállamiságról. Ezek után elég nehéz ám velem elhitetni, h minden olyan szépen, szabályosan zajlik ... De igazad van, a naiv tömeg megeszi ezt is, ahogy sok egyebet is. (fokozzam még? a lefoglalt dolgok közül valamilyen oknál fogva aztán több is "eltûnt", amikor "mindent" visszaadtak, mert kiderült, h hatalmas baromság volt az egész kreált ügy ... na ez még hab a tortán az egészre, de szal ezt akarod még fokozni és még szélsõsíteni? -...ayayyyy)
MIELÕTT KIÍRSZ VALAMIT ÉS VÁDASKODSZ OLVASS EL ODA ILLÕ DOLGOKAT! "amivel biztosítani lehetne a házkutatás tisztaságát!" A házkutatáson részt vehet a védõd, illetve hatósági tanút kérhetsz. Az erre történõ nyilatkozatod megtétele után lesz házkutatás. Ha kérsz egy hatósági tanút akkor az utcáról behoznak egy ismeretlen és független embert, aki végig nézi az egész házkutatást!
:D mi más jöhet mint a személyeskedés. Persze fordítva már nem tetszene mi? Nagyon tetszik hogy itt mindenki annyira okos hogy megvédi saját tolvaját. Végül is ezért szeretnek itt befektetni.
Ezek szerint ez a "beszélgetés" is elment értelmetlenbe és folytathatatlanba. Nem kell más, csak egy ilyen vérmagyar "intelligencia" ide és vége. Mintha egy kazal szénával próbálnék megértetni valamit. Pffff..
11:34 :D szép látom piros a tenyered mert ez bûzlik
ma 11:31, te meg nyilván nem tudsz szöveget értelmezni. Itt senki nem védett tolvajt, a tolvaj az bûnözõ és bûnhõdjön is.
Azért jó látni hogy vannak még emberek akik a saját tolvajukat védik. Ezért jó a magyar nép:)
Szántóvetõ válaszoló, akarja a fene kimagyarázni. Nekem senkim Simon Gábor. Csak tárgyilagosnak képzelem magam. Ez a kampány része, egy minden eszközt bevetõ bosszúhadjárat, akármelyik politikai oldalról jön és szerintem akármelyik politikai oldal képes is erre.
A kérdező hozzászólása: te szántóvetõ, ha ennyiszer kiírod, még elhiszem .... és a Simicska-Közgép vagy MTK-Deutsh? az smafu? ezeket mennyire becsülnéd? ott miért nincs házkutatás?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A szomszédomnál , ég a szoci rendszerben volt házkutatás. Valaki feljelentette, hogy lõszert rejteget. Megjelent két civil ruhás rendõr. Igazolták magukat és felmutatták a házkutatási parancsot. Kérték a szomszédom, hogy nevezzen meg két szomszédot, ismerõst tanúnak. Én voltam az egyik. Átjöttek értem, igazolták magukat a rendõrök és közölték, hogy házkutatást fognak tartani a szomszédomnál. és menjek át tanúnak. Az okot nem mondták. Mielõtt elkezdtek kutatni, kérték hogy egyikünk az egyik, másikunk a másik rendõr mellett legyen az egész idõ alatt. Igy a rendõröknek nem volt lehetõségük "találni" olyan dolgot, ami nem volt ott. (Igaz, hogy nem is találtak semmit). Majd a jegyzõkönyvet is alá kellett írnunk. Ha Simonnál 10-12-en kutattak, akkor ott is kellett volna lenn ugyanennyi általa felkért civil tanúnak. A Rákosi idõkben volt szokás "találni" valamit. Az egyik osztálytársam apukájának az öccse nem jött haza a fogságból, hanem Amerikába ment. Onnan írt (1949-ben), az öccsének, aki válaszolt is neki. Pár nap múlva éjjel megjelent két feketeruhás, akik a lisztes dobozban "találtak" 5 dollárt. (A család még nem is látott dollárt). Elvitték az apukát, és soha többet nem látta a családja. Akkor most melyik rendszer gyakorlata szerint folyik a házkutatás?
a gyik nem engedi kiírni számmal ezt a sok nullát, olyan nagy szám :) talán így: 40 000 000 000 ft.
4000000 Ft
mszp-s kérdezõ és 1. válaszoló: ezt nem tudjátok kimagyarázni, 4000000 Ft negyvenezermillió Ft felfoghatatlanul sok, az a min. h felforgatják a házát. hogy tudott egy politikus ennyi pénzhez hozzájutni?talán nyomra bukkannak a házkutatás során.
A kérdező hozzászólása: igen, elsõ válaszoló jól összefoglalta azt, amit én is gondolok, és könyörgök, nem csak fantázia, továbbra se tud senki olyan megoldást mondani, amivel biztosítani lehetne a házkutatás tisztaságát! "nem fog oda tenni senki semmi, azért rendõrök"? uhaa, ez kemény érv, be kell látni, de még mindig nem érzem, hogy ezzel garantálva lenne a tisztaság. Ilyen alapon én is kikérem magamnak, hogy ugyan már mi a frászért jönnek, hát én azért vagyok becsületes állampolgár, h ne zaklassanak már. És akkor? Lényeg a lényeg: NEM lehet bizonyítani, hogy a "talált" dolgok valóban ott voltak, de ha valaki mégis tudja, hogyan, árulja már el nekem!!!
Nincs üldözési mániád? Nem fognak odatenni semmit, azért rendõrök. Másrészrõl meg lehet õk fognak felvételt készíteni a saját védelmük érdekében. Nem kell találni nekik semmit, így is úgy is jogos a házkutatás egy büntetõ ügyben. Ennyi erõvel ne menj orvoshoz, mert szándékosan megmérgezhet. Ne menj ki az utcára, mert bárki drogot tehet a zsebedbe és rád küldik a rendõröket.
A kérdező hozzászólása: na tessék, hát ez egyre jobb!!!!! most meg egy csomó biankó afrikai útlevelet "találtak" tökömtudja kinek a lakásán (nyilván Simon munkatársa lehet csak), így ez király módszer arra így a választási hadjáratban, hogy aki nagyon útban van, annak a nevére majd kitöltenek egyet, és máris mehet a letartóztatás és lejáratás. Csak mondjuk az is igaz, h egy kicsit is értelmesebb humán egyed, ilyeneknek sztem nem dõl be, és inkább erõsíti a fidesz elleni ellenszenvét.

Amikor megye az utcán sok lány elkezd velem szemezni ez azért lehet mert tetszek nekik vagy csak úgy bámulnak? 15/f

Legjobb válasz: biztos azt nézik, hogy egy 15 éves mit keres délelõtt már megint az utcán, az iskolában a helye ! -kivéve most, mert nyár van

biztos azt nézik, hogy egy 15 éves mit keres délelõtt már megint az utcán, az iskolában a helye ! -kivéve most, mert nyár van

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!