Találatok a következő kifejezésre: Ugye attól még (255 db)

Miért van olyan sokszor az a kérdés itt, hogy "Ugye attól még hogy itt sok Jobbikos van, attól még máshol nincsen sok, és ez nem reprezentatív? "

Savanyú a szőlő, vagy sok a "rettegő"?

Legjobb válasz: "Mitõl féljünk? A 16 éves, 40 kilós arcoskodó náciktól, akik ha meglátnak az utcán egy 12 éves cigánygyereket maguk alá rittyentenek? Ja, rögtön megijedek. Majd ha össze tudtok adni két egyjegyû számot számológép nélkül, akkor szóljál, hogy beszélgessünk. Ezt lehet várni kb. A tudatlanságod hatalmas. Ezt szeretnék bemesélni, mert másra már nem nagyon telik. Miközben az igazság az hogy ugyan olyan vegyes képet mutat a szavazóbázisa a Jobbiknak mint más pártnak. Igaz hogy a 35 évesnél fiatalabbak és az egyetemisták között a legnépszerûbb, de ez még nevetségesebbé teszi a hasonló embereket mit a válaszoló!

"ldal tele van jobbikos bértrollokkal." Ezen is:) Ahogy Szlovákia, Kanada meg a többi ország ahonnan szegény beltenyészetes cigányokat elzavarták;)
"Mitõl féljünk? A 16 éves, 40 kilós arcoskodó náciktól, akik ha meglátnak az utcán egy 12 éves cigánygyereket maguk alá rittyentenek? Ja, rögtön megijedek. Majd ha össze tudtok adni két egyjegyû számot számológép nélkül, akkor szóljál, hogy beszélgessünk. Ezt lehet várni kb. A tudatlanságod hatalmas. Ezt szeretnék bemesélni, mert másra már nem nagyon telik. Miközben az igazság az hogy ugyan olyan vegyes képet mutat a szavazóbázisa a Jobbiknak mint más pártnak. Igaz hogy a 35 évesnél fiatalabbak és az egyetemisták között a legnépszerûbb, de ez még nevetségesebbé teszi a hasonló embereket mit a válaszoló!
Ezen jót nevettem. Pont a cigányok azok, akiknek a 99%-a írni se tud:)
Mert sokak számára mumust fabrikált a kedvenc oldala a Jobbikból. Gyakorlatilag 23 éve mutyibanda minden kormány, hiszen a rendszervarázslás maga is egy hatalmas mutyi volt. Most meg remeg a belük hogy eljön az ideje annak hogy nem a velük egy akolból tollasodottak fognak olyan pozíciókba kerülni ami számukra enyhén szólva kellemetlen lehet. Így aztán elhallgatnak elhazudnak, megfélemlítenek, ijesztgetnek, stb ahogy egy demokráciában szokás.
Sok a lipótmezõi. Amikor egyetemen megtudták , hogy Jobbikos vagyok. Akkor egybõl: "Akkor te náci vagy?" "Ugye nem vagy náci?" "Egyre több náci" Wáááá és ezeket felvették ide.Szégyen. Szûk látókörû proletárok , akik mindig vizsga elõtt kapkodnak és idegbetegek elõtte , mert az utolsó 4 napban álltak neki tanulni. A TV2 és az RLT-en nõnek fel. Meglátszik.
Én még egy ilyen kérdést sem olvastam, az meg egy tény hogy az oldal tele van jobbikos bértrollokkal.
3-as, egyszerû vagy mint a bot, meg az egybites világképed.
"kikérem magamnak hogy így beszélj rólunk" Kérjed.
"8 XD Ez jó volt, nem hiszed azt, hogy mindenrõl õk tehetnek, csak nagyon sok mindenrõl és kimodhatatlanul gyûlölöd õket. Aha. Kösz. Nem értem miért kellene gyûlölnöm valakit mert meg merem nevezni hogy sok tekintetben hibás. Szerintem az a beteges hogy még a hibákat sem merik vállalni sokan, nehogy a mainstream nácinak nevezze. Tragikus.
Marian Cozma nem érdemelte meg akkor ezek szerint az életet? Azok az idõsek, akiket például cigányok öltek meg Pilisen, õk sem? Bándy Kata sem? És még a rengeteg magyar áldozat, akikkel cigányok végeztek? Szóval szerinted õk nem érdemelték meg az életet?
Így van, cigánybûnözésrõl beszélni az országházban megérne egy lemondatást. Veled ellentétben én minden engem körülvevõ életet tisztelek, nem úgy, mint te vagy a Jobbik. Na mégis melyik érdemli meg az életet, ha már így felhoztad?
A kérdező hozzászólása: 39-es én kimondhatatlanul gyûlölöm az olyan idiótákat, mint te. Mi az hogy cigányozás, elárulod?! Az, hogy kimondja a parlamentben hogy cigány, és hajlandó beszélni az ország egyik legnagyobb problémájáról, a cigánybûnözésrõl? Te minek élsz?
Még hogy nem rasszista.. kb 1 hónapja cigányozott a parlamentben az a barom Jobbikos "képviselõ"
Én rasszista vagyok. Utálom a cigányokat. De ettõl még leszek jobbik szavazó . Az hogy beszélnek egy kártevõ problémárol nem megoldáss senk nem tud ere éllet szinvonal csõkenés nélküli megolddást. És a kártevõ problémáná sulyosab a gazdaági. Rendbe vezesük visza õket a munka villágába csak kik hejt a pályakezdõk hejet vagy azok hejet akik keresik az állást mert nincs mindenkinek munka és ez a legnagyobb baj. Aztán az alacsony fizetés persze mért adnának tõbbet ha másik 10 ember anyiért elválalja szintén rõb munka hejel nõvelhetõ. A multi elleneség rontsa foglalkoztatást.
A Jobbikosok áltatják magukat, valójában azonban egy szélsõjobboldali párt sem képes 10-15%-nál sokkal többre Európában, és ez így van jól.
Sok a rettegõ, mert a jobbik a magyarok érdekében fog cselekedni :) Nem a magyarul beszélõ, idegen érdekeltségû ballibatolvajok, szemkilövetõk és híveik nevében. Másképp mondva, a sok rossz közül jelenleg õk tûnnek a legkisebb rossznak. Nincs sok félnivalója azoknak akik nem bûnözõk. Ha a rasszizmus azt jelenti, hogy ki merik mondani, hogy létezik cigánybûnözés és ez ellen fellépnek, akkor rasszisták. Az antiszemita kártya, meg olyan, mint a joker. Mindenre kijátszhatják és mindent üt. És mindig kijátsszák, ha valami az õ érdekükbe ütközik. Ha éppen a palesztinokat akarják irtani, azt teszik, mert aki ellenzi az antiszemita, vagy öngyûlölõ zsidó! E
Én csak abban vagyok biztos, hogy a "baloldal világjobbításából" nem kérek, eleget láttam! :) Fõleg nem hitelbõl fizetett hitelbõl.
Természetesen aki gyilkol, az börtönt érdemel. Ez viszont teljesen független attól, hogy éppen fehér a gyilkos vagy cigány.
Persze, hogy független. De attól még a cigánybûnözés egy létezõ dolog. És a porontybizniszt kellene megszüntetni.
A cigánybûnözés kifejezés pont ezt jelenti, hogy a cigányok bûnöznek. Nem, fehérek is. Mind a két "típusból" kikerülõ gyilkos börtönt érdemel, talán halálbüntetést is. Ezért nem szabad használni a kifejezést, odakever valamit, aminek semmi köze hozzá. A porontybizniszt meg kell szûntetni, abszolút így van. Hozzá kell tenni, hogy megkezdõdött. A 3 vagy annál több gyerek után járó adókedvezményt (SZJA) csak az veheti igénybe, aki sokat keres. Az a cigány, aki minimum 300 ezer Ft bruttót keres bejelentve, az meg is kaphatja a pénzt, aki meg nem keres ennyit, hát az így járt.
A kérdező hozzászólása: 52-es, sajnálom hogy ilyen helyzetek uralkodnak arra fele. Nekem az a szerencsém, hogy budapesti vagyok, és azért itt jobb a helyzet, de egyszer voltam BAZ megyében, és voltak olyan falvak, ahol a lakók többségének (azaz a cigányoknak) a legudvariasabb tette az volt, hogy nem ütöttek le és vertek meg minket (még gimiben osztálykiránduláson, szóval az volt a szerencsénk talán, hogy 30-an voltunk. Ma már lehet nem úsznánk meg....). Reméljük a Jobbik megnyeri a választásokat, mert akkor van csak esély a javulásra. Ahol mûködik a Szebb Jövõ polgárõrség, ott drasztikusan a közbiztonság is el kezdett javulni.
A cigányellenesség tapasztalatok alapján jön létre. Például így jött rá az ember , hogy a piranha hal veszélyes. Voltak akik megtapasztalták. Ha belemész 10 alkalommal a vízbe és 8 alkalommal leharapja egy lábujjadat akkor nem fogsz 9. alkalommal is belemenni. Veszélyesnek fogod találni azt a hal fajtát. És általánosítani fogsz. Nem fogod azt mondani , hogy "de lehet valamelyik vega , vagy szelíd halacska". Az ember tapasztalatok alapján tanul és fejlõdik.
Ó, Istenem..... Kezdjük akkor megint el: A cigányok elleni gyûlölet nem rasszizmus, hanem utóítélet!! És ezt csak az bírja igazán felfogni, aki nem a luxusnegyedben él. A cigány-bûnözés meg létezõ dolog, de ezt már leírta elõttem az egyik válaszoló. Antiszemitizmus... Nem antiszemita!! Anticionista lehet. Tudsz valamit a cionizmusról kedves nem tudom hányas válaszoló? Na, akkor ezeket meg is válaszoltuk. Megoldása a Jobbiknak a cigány-bûnözéssel szemben: - A cigányság helyzetének állapotfelmérése - A cigányság visszavezetése a törvények, a munka és az oktatás világába - A szociális segélyezés ösztönzõ jellegû átalakítása - A cigány fiatalok oktatásának erõsítése, ha kell integrációval, ha kell szegregációval - Az OCÖ feloszlatása és megreformálása, a cigány érdekképviselet teljes újragondolása - A cigánybûnözés felszámolása - Az egyházak és civil szervezetek erõteljesebb bevonása a cigányság felzárkóztatásába -csendõrség felállítása Volt más kivetnivalód a Jobbikban? Úristen nevén nevezi a dolgokat/embereket?? Hú!! Micsoda világrengetõ probléma. Egy gyors kérdés: A cigány nem cigány? A zsidó nem zsidó? De! Akkor miért probléma, ha úgy hívja a Jobbik? Szerintem nézz kevesebb RTL Klub-ot, meg TV2-öt és több parlamenti adást, meg olvasgass kicsit több történelmet a NETEN!
Szerinted huje vagyok igy mutasdbe mert nem vágtam le.
A kérdező hozzászólása: Az írásod alapján nézed te eleget az rtl-t, nem kell neked bemutatnom.
Mejik az az rtl es müsõr ? megnézném már ha ijen hires .
A kérdező hozzászólása: Így van, ez a definíciója a cigánybûnözésnek, nektek meg nem kell mindig kiforgatni mások szavát, attól függetlenül, hogy csak ehhez értetek. Aki szerint nincs cigánybûnözés, az nem tudom hol él, de hogy itt nem, az biztos. Vagy annyira értelmi fogyatékos, hogy nem képes gondolkodni, mert az rtl megmondja neki a frankót.
"A cigánybûnözés kifejezés pont ezt jelenti, hogy a cigányok bûnöznek." Nagy tévedés. A kifejezés azt jelenti, hogy vannak bizonyos bûnelkövetési formák, speciális formák, amelyek szinte csak a cigányokra jellemzõek, szinte csak cigányok követik el. Pl. uzsorázás, színesfémtolvajlás, "öregezés", fatolvajlás, késelés stb. Nem egy kollektív ítélet a cigánysággal szemben. Remélem, már érted.
A cigányok aránya a lakoágban 5-10% a bõrtõnõkben 50-60% . ez az adat anyit tesz hogy 5 szõr anyi büncselekményért itélik ell õket.
A kérdező hozzászólása: Miért beszélgetnék egy olyannal, akinek nincsenek saját gondolatai? És csak azt tudja mindenre mondani hogy náci, antiszemita meg stb..? Mindenbe belelátod a nácit, mert meg vagy vezetve.
Oksa, ha ennyire látványosan nincsenek érveitek és elképzelésetek a Jobbik világjobbító megoldásairól, akkor tényleg jobb ha csak egymás közt beszélgettek.
Látom , elég sokan szeretnének majd egy cigány többségû államban lakni , látom. A születendõ gyermekek 50 százaléka cigány. Kérdezzetek meg egy rendõrt a bûnözõk etnikai arányáról. Meg fogtok lepõdni. Akkor fogtok majd ajvékolni amikor már fájni fog , de akkor nagyon.
Éppen a Jobbikosok hagyják magukat az orruknál fogva vezetni. A mûveltebb és tanultabb, józanul gondolkodó emberek nem hívei a Jobbiknak. Nem rettegünk, és nem is savanyú a szõlõ. Tragédia lenne az országra nézve, ha nyernének. Nem vagyok mûveletlen, sem fiatal, sem MSZP-s. Ezen a fórumon valóban sok a Jobbikos, de ez nem tükrözi a valódi támogatottságukat. Azért nem reprezentatív, mert semmilyen közvélemény kutatási szabálynak nem felelnek meg az ide írogató kommentek.
A kérdező hozzászólása: Nem rasszista a Jobbik, és elég sajnálatos dolog, hogy olyan sok ostoba ember van ebben az országban, akit az orránál fogva lehet vezetni, és azt gondolja a dolgokról, amit a szájába rágnak, mint ahogy azt neked is csinálták. A bíróság kimondta hogy nem rasszista, de még csak nem is szélsõséges, csak hogy meggyõzzék a magadfajtát, de úgy látszik te okosabbnak hiszed magadat tõlük..
A kérdező hozzászólása: Milyen primitív világképet vázol fel a Jobbik, elárulnád nekünk, te mûvelt? Az mszp "világképe" biztos jobban bejön neked, mert akkor te is tudnál házasodni.
Azért sok az ilyen jellegû kérdés, mert a Jobbik rasszista, és döbbenetes lenne, ha valóban az emberek ilyen nagy százaléka lenne ostoba rasszista.
13 Na persze, a Jobbik szavazók többsége Fidesz meg MSZP szavazó volt régebben, mert õket annyira nem lehetett megvezetni, biztos azért. Igazából csak mindig arra szavaztok, aki aktuálisan a legprimitívebb világképet vázolja fel. Most a Jobbik a befutó.
Mert senki nem tudja valójában mejik pártna hány % a támogatása.
A kérdező hozzászólása: Ok, az ilyen mérhetetlenül ostobák ne írjanak
A kérdező hozzászólása: 6-os, melyik egyetemre jársz?
"3-as, egyszerû vagy mint a bot, meg az egybites világképed. A nemes egyszerûség sokkal elõnyösebb és praktikusabb, mint komplikáltan ostobának lenni!
Én is láttam már ilyesmi kérdéseket, de szerintem nem olyan sok a jobbos, a sok némely esetben retardált hungarofóbokkal szemben, mint akik itt is bemutatkoztak. Kb. nincs még egy éve, hogy "jelen vagyok" a polirikai témakörben, de nekem az jön le, hogy az ilyenek vannak többen itt (is)! (És nem vagyok jobbikos szögezzük le, de még nekem is gyomorfogató némely' hungarofób hányása itt-ott!)
A kérdező hozzászólása: 69%-os elég lesz most már, a társaid bevitték már a libákat az ólba és lefeküdtek aludni, rajtad a sor. Aludd ki magad, mert reggel korán kell kelni, azok a McReggelik nem sülnek meg maguktól
28 XD Ez jó volt, nem hiszed azt, hogy mindenrõl õk tehetnek, csak nagyon sok mindenrõl és kimodhatatlanul gyûlölöd õket. Aha. Kösz. Bírlak titeket. Gyûlölitek a cigányokat, de nem vagytok rasszisták, gyûlölitek a zsidókat, de nem vagytok antiszemiták. Nem éreztek némi logikai ellentmondást a dologban. De még az a jó, hogy a Jobbik mindnet megold, bár nektek fogalmatok sincs hogyan, de abban bizosak vagytok hogy megoldja, ha már egyszer olyan szépen megígérték, ugye.
" "Valahogy meg kell oldani." Igen és a Jobbik, hogy oldja meg, hogy a magyarok hirtelen megsokszorozódnak, a cigányok meg fogyni kezdenek? Várom a nagy megoldást. Soha nem beszélt a Jobbik "hirtelen" gyors változásról. Sõt!! Számtalanszor elmondta hogy ez egy lassú folyamat, de amíg nem a jó és kivitelezhetõ a lényeget érintõ megoldásokat kínáljuk, addig egy szem homok sem pereg le az órában. El sem kezdõdhet a megoldás megvalósulásáig tartó idõ egyetlen másodperce sem.
Kérdezõ te menthetetlen vagy, szektás lettél, már soha többet nem fogsz gondolkodni az életben. Beéred a propagandával.
A kérdező hozzászólása: Mi mindenrõl? Õk az elsõk, aki kimondják hogy milyen csalásokat és bûnöket követnek el. Ez neked problémát jelent? El kéne nézni a bûnöket akkor, ha azt zsidó követte el? Ez elég primitív világkép.
"Valahogy meg kell oldani." Igen és a Jobbik, hogy oldja meg, hogy a magyarok hirtelen megsokszorozódnak, a cigányok meg fogyni kezdenek? Várom a nagy megoldást.
Az nem elég primitív világkép, hogy mindenrõl a zsidók tehetnek meg az õ bérenceik?
21. Valahogy meg kell oldani. Ennek nagyon rossz vége lesz. És akkor már nem Magyarországnak fogják hívni ezt az országot. Szerinted tétlenül kellene nézni ezt? A Fidesz és az MSZP a problémát nem képes felismerni.
A kérdező hozzászólása: Elõször arra válaszolj, hogy milyen primitív világképet vázol a Jobbik, vagy csak üresen dobálózol hülye szavakkal?
A kérdező hozzászólása: #1 válaszoló ne magadból indulj ki, és kikérem magamnak hogy így beszélj rólunk. Biztos vagyok benne hogy tanultabb vagyok mint te, majd akkor járjon a szád, ha felnõsz egy olyan alap szintre, hogy szóba tudjunk veled állni, megértsük amit mondasz.

Kinek a nevén lesz? Még nem lesz kimondva a válásom hivatalosan, amikor megszületik a kisbabám az új páromtól. Ugye attól még lehet kaphatja az apukája vezetéknevét, és nem fogják a volt férjem nevére írni?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy még a válást követõ 1 éven belül születendõ gyerek is a volt férj nevét kapja.És mivel ti nem váltok el,így a férj nevét kapja.De lehet hülyeséget írok,egyszer ezt hallottam valami TV mûsorban,hasonló szitu volt.

Én úgy tudom, hogy még a válást követõ 1 éven belül születendõ gyerek is a volt férj nevét kapja.És mivel ti nem váltok el, így a férj nevét kapja.De lehet hülyeséget írok, egyszer ezt hallottam valami TV mûsorban, hasonló szitu volt.
7-es vagyok van már két gyerekem, sosem kértek ilyet:-) Nem is értem, miért kérik!
Viszont ha így van ahogy írjátok, akkor miért kell házassági anyakönyvi kivonatot vinnem a szülésre? Mégpedig három hónapnál nem régebbit? Ezt most csak kíváncsiságból kérdezem. Mert nekem ezt mondta a védõnõ. Ha azt akarjuk, hogy probléma nélkül a férjem nevére kerüljön, akkor vinni kell.
Ha ügyvéd segit és nyilatkozatot teszel hogy nem ö a gyerek apja és nem akarod hogy a volt férjed nevét viselje akkor utánna járással de megkaphatja a te lánykori nevedet vagy az új párod nevét is de ebben az esetben az új párod nyilatkozatot kell tegyen hogy az ö gyereke és a nevére veszi, szükség lesz DNS vizsgálatra is (de ez nem biztos)
Ha nem válsz el, és nem kötsz új házasságot a szülés idõpontjáig akkor a férj nevére fogják anyakönyvezni, függetlenül attól, hogy a ki tényleges apa. A tényleges apaságot a szülés után lehet és kell rendezni.
A volt férjed nevét fogja kapni. Csodás...
A volt férjed nevét fogja viselni, mert a baba fogantatásának pillanatában az õ felesége voltál! Tehet apasági nyilatkozatot és akkor utána jogi úton keresztül, majd a saját nevére veheti, de most szüléskor semmiképpen sem!
Az ötös nem jól tudja... Mi is így voltunk, direkt nem jött el a volt férjem-nem akart válni. Aztán levezettem neki ha nem válik el akkor az övé a gyerek amit pontosan tud, hogy semmi köze hozzá viszont fizessen gyerektartást és ha már így alakult van pár háza abból is ez a gyerek fog örökölni, na nem kellett tovább noszogatni, mindjárt el tudott jönni elválni, ez volt novemberben, decemberben összeházasodtunk és a januárban született gyerekünk természetesen a férjem nevét kapta. Ha nem házasodtunk volna össze akkor kapta volna az ex nevét és utána bíróság apaság megállapítása, név változtatás....na az macera, sztem menj be a bíróságra és kérj gyorsított ügyintézést az állapotod miatt aztán egy rendkívüli esküvõ és akkor minden oké lesz:-)
A hatos se jól tudja! Semmi ilyen lehetõség nincs! Tehet akármilyen nyilatkozatot semmit nem ér, aki a férjed azé a törvény szerint a gyerek. Elõzõ vagyok.
utolsó elõtti.Hiába fog most új házasságot kötni, az számít, hogy a fogantatás pillanatában kinek a felesége volt!
A 7-es válaszolónak van igaza. Alapesetben az apasági vélelem azt tekinti apának, akivel a fogantatás idején házasságban éltél. Ha nem volt ilyen, akkor azt, akivel azóta házasodtál. Ha ilyen sincs, akkor azt, aki teljes hatályú elismerõ nyilatkozattal a magának ismeri el a kicsit. Ha ilyen sincs, akkor a te nevedre kerül a kicsi. Ha terhesség alatt válsz el, akkor is a volt férjet tekintik apának, kivéve, ha újabb házasságot kötsz, mert abban az esetben akkor is az új férjet tekintik apának, ha a fogantatáskor a másiknak a felesége voltál. Jelen esetben valóban csak a kicsi születése után intézhetitek a nevét, és a volt párod nevére kerül majd a kicsi.
kedves kérdezõ, mondjuk én a helyedben az illetékes hatóságnál érdeklõdnék mielõbb minderrõl, gondolom ennyire azért fontos neked is mi fog történni. Ahelyett hogy itt tömegével teszed fel valakinek a kérdéseidet. Engem nem zavar csak nem értem miért nem az illetékestõl kérdezed ezeket...
Utolsónak: valóban nagyon jó ügyvéd kell ahhoz, hogy mindenkit meggyõzzön róla, hogy a jogszabályok ELLEN cselekedjen. Jó sok embert kellene hozzá lepénzelni... Nyugodj meg utolsó, utánanéztünk, és nincs rá más lehetõség, hogy ilyen helyzetben egybõl apa nevét kapja, minthogy apa elveszi. De nyilván a nõvéred lepénzelt mindenkit jó sok pénzzel, hogy sértsék meg a törvényt... Na persze, hihetõ. Inkább kérdezd meg a nõvéredet, hogy is volt ez valójában, mert halvány gõzöd nincs róla, mirõl is beszélsz.
a 6-os vagyok és nagyon jól tudom mert a növérem ugyan ebben a helyzetben volt és MEGOLDHATÓ PERSZE NEM TÚL OLCSÓ ES JÓ ÜGYVÉD KELL! aki meg nem tudja az nézzen utánna!
A kérdező hozzászólása: Utolsónak nagyon köszi! Lenne még kérdésem! :) Mire számítsak a tárgyaláson? Mennyi idõ telt el nektek a két tárgyalás között? Mármint a sima válós és a gyerekelhelyezõs között? Vagy nálatok nincs közös gyerek? Csekk mennyi volt nektek anno? Beadástól mennyi idõ volt mire kiírták az elsõ tárgyalást? Mennyi idõ egy tárgyalás? Mondjuk nálunk közös megegyezés van, szóval sokminden nincs amirõl tárgyalhatnánk... Mesélj kérlek bármit ezzel kapcs.! :)
Utolsó vagyok... Ahol laksz abban a városban-kerületben lévõ bíróságra kell menni, nálunk szerda a fogadó nap. Ezt érdeklõdd meg elõre. Igen, egyedül is simán beadhatod én is úgy csináltam, ugye az én exem nem akart válni...fizetni kell, adnak csekket és úgy emlékszem akkor tudod beadni ha be van fizetve, tehát érdemes akár már most a csekket elkérni és a befizetettel odamenni akkor már nincs idõhúzás. Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed írj:-)
Én vagyok aki végigment már ezen....miért vársz szept. végéig a papír beadással? Simán lemegy áprilisig és még össze is tudtok házasodni. Az elsõ tárgyaláson mond el a bírónak, hogy terhes vagy, másé a baba, szeretnétek összeházasodni és akkor gyorsítva lesz...én még el is sírtam magam mikor nem jött el az ex ott álltam nagy hassal és rendes volt 3 hétre rá kitûzte a következõ tárgyalást.
A kérdező hozzászólása: Wow, ezt a kavalkádot... köszi mindenkinek! Remélem annak van igaza, aki azt mondja h megúszhatjuk dns teszt meg miegyéb nélkül, ha lesz 2. esküvõ... esetleg abban van vkinek tapasztalata, hogy a gyorsított eljárást hogyan kell intézni? Szept. végén lesz beadva a papír a bíróságra, közös megegyezéses válás, ügyvéd nélkül, de min. 2 tárgyalás lesz, mert van egy közös gyerekünk az elsõ férjemmel... még csak 4 hetes terhes vagyok, április végén szülök majd... vajon fél év alatt el tudom intézni?
Nalunk is ez a helyzet volt, a volt ferjed nevet fogja kapni a baba :(, mi eppen ezert elvaltunk es a mostani parommal osszehazasodtunk, csak igy kaphatta az apukaja nevet a baba :/
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó, igazad van. Lelkesítõ unszolásodra felhívtam a kerületi bíróságot, és most már minden részletet tudok. Elmeséljem valakinek? :) Köszönöm a segítõ kezeket az elmúlt napokban, ezek nélkül a válaszok nélkül nehezebb lett volna nekiindulni...

Ha volt már bírósági ügyem, attól még mehetek rendőrnek?

Egy csíntevés volt, amikor a buszon bemutattunk egy kamionosnak és az leszállított és...! A vége az lett, hogy bíróságra ment az ügy! Sajnálom már, hülye voltam, meg minden! Nem várok lehülyézést, meg ilyeneket, csak annyit, hogy baj-e, szal befolyásolja-e a felvételimet, vagy nem és ha baj akkor miért? Egyébként 18 alatt voltam még akkor, ha ez számít!

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy a leirt esetnek lenne jelentõsége. Fiatalság: bolondság. Ha a biróágon is fejezõdött be, nem volt olyan jelentõs ügy. Szerintem jelentkezz nyugodtan, ha rendõr akarsz lenni. Lehet belõled egy nagyon jó, normális rendõr, ha a teszeteken megfelelsz. Talán nem is kérdeznek rá a multra.

Nem hiszem, hogy a leirt esetnek lenne jelentõsége. Fiatalság: bolondság. Ha a biróágon is fejezõdött be, nem volt olyan jelentõs ügy. Szerintem jelentkezz nyugodtan, ha rendõr akarsz lenni. Lehet belõled egy nagyon jó, normális rendõr, ha a teszeteken megfelelsz. Talán nem is kérdeznek rá a multra.
Mehetsz, gondolom nem ti voltatok a garázdák. Pl válóper az ist a bíróságon tárgyalják, aki elvált az is mehet rendõrnek
Ha nem végzõdött büntetéssel az ügy számodra, tehát büntetlen elõéletû vagy, akkor lehetsz rendõr.
Igazából a háta közepére kíván téged. Szerinted?
nyalja a buládot, úgy szeret lehozná a csillagokat is ha alubó lenné.
A kérdező hozzászólása: kerlek rendes valaszokat..:) fontos lenne
nem, nem szeret. imád!
A kérdező hozzászólása: szoval az h lefekszunk egymassal az csak jo ? mert azt jelenti hogy kivan ..?
Most akkor pontosan mi a probléma?
Igen, hogy kivan:) Meg gondolom, kíván is; most még mindig nem nagyon értem:)
A kérdező hozzászólása: hat mindent megtesz ertem ..nem szegyeli hogy en vagyok a baratnoje ...mindenhova magaval visz..ugy banik velem mint 1 hercegnovel..de minden adando alkalommal lefekszunk egymassal..s ezt szerintettek nem kihasznalas vagy egyszeruen csak kivan??
:D Ha mindig a kedvedben jár, valszeg igazán szeret, meg, inkább veled csinálja, mint mással, nem?:D Hát, most figy, ha te nem akarsz annyiszor, mert neked néha a kevesebb több lenne , és amikor éppen csinálnátok, ezáltal jobban élveznéd, akkor mondd meg neki, vagy írd le, hogy ritkábban szeretnéd, és meg van oldva:) Hát most én szóljak neki?:D

4 napja késik a menzim és pozítívat teszteltem. Ma elmentem nődokihoz megvizsgált és azt mondta hogy jövő hét csütörtökön menjek vissza ultrahangra, miért olyan soká, baj van? A sima vizsgálat szerint terhesség gyanuja van, ugye attol még van babó?

Két különböz? terhességi tesztet csináltam,tegnap és ma reggel!

Legjobb válasz: A baba meg csak 4 hetes es 4 napos, ilyenkor meg nem valoszinu h latja :) Nekem is egy hetre ra, 5 hetesen es 4 naposan latott petezsakot eloszor. Minden okes! 23 hetes kismama

A baba meg csak 4 hetes es 4 napos, ilyenkor meg nem valoszinu h latja :) Nekem is egy hetre ra, 5 hetesen es 4 naposan latott petezsakot eloszor. Minden okes! 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszod, megnyugtattál!olyan jó érzés tudni, hogy sikerült:) ))
Szia mikor elöször elmentem a dokimhoz pozitiv tesztel nekem is azt mondta hogy terhesség gyanuja áll fent két nap mulva voltam ultrahangon és már látszott a 3mm es babám igaz én kicsit késöbb voltam mint te most meg már a 22 hétben járok ne izgulj vigyázz magatokra gratulálok
szia nekem 4hetesen állapítottak meg terhességet és 10nap múlva kellett visszamennem. biztos minden rendben van. 30hetes kismama, sok boldogságot
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszaitokat!!!!!

Ha egyszer beleszippantok a cigibe, ugye attól még nem kaphatok szájrákot?

Egyszer próbáltam életemben, de akkor is csak egy szívás volt. Nem tüd?ztem le, de mióta próbáltam,azóta kapar a szájpadlásom ha valami szénsavasat iszok. Vajon ez ett?l van? :S 17/L

Legjobb válasz: Hát köszönöm a válaszokat, nem vagyok jártas ebben a dohányzás témában. De akkor megnyugodtam. :)

Hát persze hogy ne, de mi lassan agyfaszrákot kapunk az ilyen hülye kérdésektõl...
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a válaszokat, nem vagyok jártas ebben a dohányzás témában. De akkor megnyugodtam. :)
A szájrák még semmi, tüdõrákot, vesekövet, gyomorfekélyt, hepatitist is kaphatsz!De nálad valószínû, h agyrákot kaptál, ha ilyeneket kérdezel!:)
Múlt hétvégén megittam vagy 3 Dankót kólával meg vagy fél liter pálinkát és elszívtam majdnem 3 doboz cigit. Úgy, hogy egyáltalán nem vagyok nagy dohányos, sõt semennyire sem. ÉS! még mindig élek!! Istenem, hogy lehettek ilyen hipochonderek?
Finomítom az elsõt: már egy dohányos sem lenne az élõk sorában, ha a kérdésedre igen lenne a válasz.
Szájrákodvan. Hamarosan elkezd terjedni és lesz gége tüdõ és még sok ás rákod nem kellett volna kipróbálni. Most komolyan bzdmeg gondolkozz hogylenne ennyitõl? xd
jóh rendben elnézést, az elsõ vagyok...akkor picit moderáltabban: nem, nem ettõl van, hogy lenne egy szívástól? most õszintén...gondolkozz már:) felmész Budapestre, érzed azt a büdös levegõt, rossz lélegezni akkor nem félsz? vagy megeszel egy zacskó chipset, akkor nem aggaszt, hogy teli van rákkeltõ anyagokkal? vagy megiszol egy pohár kólát, hogy elrohad az összes fogad? de még sorolhatnám :)
A kérdező hozzászólása: Abban nincs semmi ha az ember egyszer kipróbálja. Csak gondoltam akad egy értelmes ember aki esetleg megnyugtat, hogy nem..b*zdmeg nem ettõl van -.-
Egy slukktól annyi esélyed van szájrákot kapni, mint lúdtalpat. Nyugi. :)
1 száltól nem lehet...
Attól van.Neked véged.

Ugye attól még nem lesz bajom?

Sziasztok! Tegnap megjött a menzeszem, ebbe a hónapba másodszorra! Ezzel nincs gondom, mert szokott igy lenni! Tegnap szexeltem a pasimmal ugy véresen és ma már rettenetesen folyik a vérem! Nem szabadott volna ugy szexelni, hogy vérzek? Ugye nem lesz semmi bajom? 14/L

Legjobb válasz: Szabadni szabad, bajod sem lesz, ha figyeltek a higiéniára és védekeztek.

Szabadni szabad, bajod sem lesz, ha figyeltek a higiéniára és védekeztek.
Menzesz közben nem nagyon szabadna szexelni amúgy. Ugyanis nyitottabb a méhszáj, és a hüvelyedben lévõ bacik feljuthatnak a méhedbe. De remélem legalább védekeztetek. Jah és 14 évesen tényleg korai.
En is egy 14 eves lany vagyok.Eszem agaba sincs senkivel elvesziteni a szuzessegem.Azert annyira benott mar a fejem lagyja hogy tudjam, hogy hol a hatar.Amugy mindennek megvan a maga ideje.Itt nem is az a baj, hogy menzesz kozebn szexeltel, hanem az hogy 14 eves kislany vagy.
Eszed semmi, gond pedig igenis van! Nõgyógyásznál jártál már? Lehet, hogy fiatal vagy és elõfordul, hogy a ciklusod szabálytalan (azaz egy hónapban kétszer megjön) és pont ezért szexelni sem igazán kellene még, de ha már ennyire okos vagy, nézesd meg magad egy orvossal, nem ártana, aztán meg ne ajd isten a ciklusod szabálytalansága miatt kimarad két hónap és jössz ide a terhes vagyok-e kérdéssel. Továbbá, ha menstruációkor szexeltek sokkal nagyobb a fertõzés veszélye. De szerintem ideje lenne anyukáddal is elbeszélgetned, ha már ahhoz nagylány vagy, hogy szexelj, akkor ehhez is legyél az!
abszolút egyetértek. felelõtlenség a köbön.
tényleg minek szexelsz 14 évesen??? te jó ég azt sem tudod mit csinálsz. ha bajod lesz csak magadnak köszönheted 23L
14 évesen hova szexelsz, cica? ráadásul menszesz alatt..ááhh..Sztem undorító, én sosem csinálnám így, bár van aki ezt szereti..Am bajod nem lesz tõle, sztem csak azért van, mert a második, harmadik nap alatt a legerõsebb a vérzés, magától, ez természetes és valszeg pont abban vagy.
tuggya a fene! ha 2 litert vesztettél akkor inkább fordulj orvoshoz!:D:D:D ha 3mat akkormár nem érdemes elindulnod!
használd ki.. adj vért.
Anyádék mire vannak?
Kedves Larkin! Tudom, ezért írtam azt, amit. Csak én éppen maszatolásnak hívtam. (Bocs a kamaszoktól.) És ezért tettem kérdõjelet azután, hogy "szeretkezni 14 évesen???"
A kérdező hozzászólása: Miért, akkor szerinted mi kell ahoz, hogy szeretkezésnek lehessen nevezni? Szerintem az pont elég hogy szeretjük egymást!
16:01-es "öreg róka" :) mint én annyit szólnék hozzá az írásodhoz, hogy "Szeretkezni 14 évesen?", 14 évesen max dugni, kefélni, és esetleg szexelni lehet, de szeretkezni nem, a szeretkezés szerintem teljesen másról szól. larkin larkin
15:21-re: hát ez jó, tényleg vicces! Larkinnal egyetértek. Mi tényleg nem voltunk 14-15 évesek, nem voltunk kamaszok és nem tomboltak a hormonjaink. A szex sem érdekelt minket, sõt, most, felnõttfejjel is zárdában élünk, és nem foglalkozunk ilyen csúnyaságokkal. :-DDD Amúgy kedves "14 évesen még nem szexelek, de majd 15 évesen már igen"-kérdezõ. Talán nem is a 15 éves kort kéne betölteni, hanem megtalálni azt az embert, ki szeretsz, és aki viszontszeret. Amúgy 15 évesen is korai. Tapasztalatlan vagy még, ne adj buta tanácsokat. Tudod, aki túl korán kezdi a nemi életet, annak nagyon nagy az esélye rá, hogy idõ elõtt kiégjen érzelmileg. Persze, persze, most ezt még nem hiszed/hiszitek el, de majd rájöttök, hogy így van. Vagyis az sem igaz feltétlenül, hogy az ennyi idõsen kezdett szexbõl nem lehetnek bajok. Igen, fizikailag nem, de lelkileg... Szeretkezni 14 évesen? Hát, majd felnõtt fejjel, éretten talán, de össze sem lehet hasonlítani a kíváncsi kiskamaszok "maszatolását" a felnõttek szeretkezésével. A szex ugyanis attól jó igazán, hogy tisztában vagy vele, neked mi esik jól, és a párodnak is, ehhez pedig kell érzelmi érettség is. Az idõ múlásával csak jobb és jobb lesz! Talán félreérthetõ vagyok a megfogalmazással, de szerintem az idõsebb korosztály érti, mire gondolok. ;-)
"a felnõttek meg a nagyszájúak ugysem értik mi megy véghez a testedben!!" na ez tetszett, még egy "nagyonokos", igazad van, mi már 20-30 évesen születtünk, nem voltunk fiatalok, gyerekek meg pláne, bennünk nem voltak hormonok, sõt még most sincsenek, és nem is tudjuk mi az a szex a mai napig. de ha ti már tudjátok, akkor csináljátok csak, és várjuk a következõ "lehetek terhes" kérdést larkin
Szija! Én is 14 éves lány vagyok és képzeld nekem is eszembe jutott a sex persze ez a fiataloknál normális dolog azmár egy külön dolog hogy én nem vesztettem el még!! Én várok 15 éves koromig! De attól mert vlaki 14 évesen SZERETKEZIK semmi baja nem lesz!Vérzés közben viszont tényleg nem jó bnõm igy lett beteg..szóval vigyázz és védekezz ha ezek megvannak akkor semmigond:) a felnõttek meg a nagyszájúak ugysem értik mi megy véghez a testedben!!
Haha ezen jót röhögtem! "nem tudjátok mióta vagyok együtt a sráccal"??? 1éves korod óta vagy mi??? szánalmas vagy!!! látod paraszt!!!! és még ti mondjátok hogy a büdös cigány!!!!
Kedves kérdezõ: elkanyarodtunk a témától, de a lényeg, hogy gyerekek vagytok még! Nem vitázni szeretnék, csupán tapasztaltabb vagyok, mint te. Ha majd felnõtt leszel, akkor megtudod, mi a különbség a szexelés és az igazi szeretkezés között. (Pont ezért írtam, hogy az idõsebb korosztály érteni fogja, miért írtam ezt.)
oké-oké azokat a kérdõjeleket nem úgy értettem ahogy te, de amúgy osztom a véleményed. larkin
A kérdező hozzászólása: A jó k.urva anyád a hülye meg te! Barom állat!
Istenem, de primitív vagy!Most miért nem lehet normálisan, értelmesen válaszolni a másiknak? Ugye nem gondolod, hogy egy felnõtt férfi téged komolyan vesz? Remélem, élvezed, hogy ürítésre használnak, kis hülye.
A kérdező hozzászólása: Mert mi közöd van hozzá? Büdös g.eci! Pf
Mert te olyan érett vagy, mi? Gratula neked és a korosztályodnak, de még inkább azoknak a felnõtteknek(?), akik kis csitrikkel kezdenek. Azért azt ugye vágod, hogy általában a te korosztályod nem azért kell egy felnõttnek, mert hû, de halálosan szerelmes belé? (Persze lehet a srác 18 éves, és akkor már ugye nagykorú, és négy év az nem sok.) De miért nem áruld el a kedves fiatalember életkorát?
A kérdező hozzászólása: Igen, nagykorú! És ebben a korban általában mindenkinek nagykorú pasija van! Mivel a velünk egyidõsek éretlen kis szarosok!
Kedves Larkin! Csatlakozok! Hány éves lehet a fiatalember, vajh? A kérdezõhöz szólva, amúgy meg ne a szavakon lovagolj; emellett pedig lehet, hogy õ felnõtt, de attól te még nem vagy az. Nagykorú az illetõ? Akkor gratulálok neki, hogy egy 14 éves kislánnyal jött össze....
tényleg hány éves? most már kíváncsi vagyok larkin
A kérdező hozzászólása: Na, de azt senki semérdezte meg hogy a pasi hány éves! Egyébként õ már nem kamasz, tehát már nem maszatolás!
most azért elküldtél minket a kva anyánkba mert megmondtuk a véleményünk? azt hogy 14 évesen inkább a felvételikkel kéne törödnöd és nem a szex-szel.. vagy ha már azzal foglalkozol legalább kicsit elõtte tájékozódnál és nem utána?? bocsánatodért esedezem...
Azért volt rá példa, lássuk be. (Csak mivel nem írja ki a nevemet, ezért nem tudhattad, hogy én voltam.) Nem állítom be magam tökéletesnek. Ha idõsebbek oltogatnak, akkor hidd el, hogy leginkább féltésbõl teszik. (Már a normálisabbja.) A menstruáció alatt szex önmagában nem tilos, csak nagyobb a fertõzésveszély. Erre figyelned kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, te legalább nem szidsz! :)
A kérdező hozzászólása: Szia angyalom, azért mert te nem szexelsz 14 évesen még nem kéne másokat leszolni, te kis szûz pi.csa! Talán téged senki nem akar megba.szni azért nem szexelsz! Ugyhogy te nekem itt ne osszad az észt! Ennyi! Pfff
Két lehetõség van... Egy kis szõke p*csa vagy, vagy egy cigány, akin körbe megy az egész csürhe. Ügyes vagy kislányom! 14évesen. Csak gratulálni tudok. Remélem nem védekeztetek, igaz, ha a második vagy az elõzõkbõl, amiket felsoroltam, akkor nincs rá pénz, ugye? Ha meg nem, akkor ezer bocsánat, akkor direkt csak k*rva vagy, aki már 20éves korára egy elhasznált rongy lesz, amin csak a srácok szüzességeik elvesztéséért kufircolnak meg. G.R.A.T.U.L.Á.L.O.K. !!! Ez a mai fiatalság!
falu bicikli:) ))xd
deszánalmasvagy:D csakígytovább....(Y)
Szia angyalom, azért mert te nem szexelsz 14 évesen még nem kéne másokat leszolni, te kis szûz pi.csa! Talán téged senki nem akar megba.szni azért nem szexelsz! Ugyhogy te nekem itt ne osszad az észt! Ennyi! Pfff errõl meg annyit mondanék.. h maga a stilus elárul rólad is egy két infot.. és az h vki 14 évesen még szüz nem azt jelenti h szüz pcsa... jobban becsülendõ h ha vki 17 évesen szüz mint az aki 14 évesen már elvesztette...gondolom pasid meg vmi 18-19 éves akinek csak arra kellettél hogy szex legyen? sacc per kb..
Szép oltások, és abszolút jogosak! :D Kösz, hogy leírtátok helyettem is a lényeget! A 17:36-os "két lehetõség van" a kedvencem, rögtön erre gondoltam én is. A kérdezõben az a legrosszabb, hogy még csak nem is érti, miért oltjuk le, és soha nem is fogja, mert már az I.Q. osztásnál is megszökött kefélni!! Mi pedig már csak annak drukkolhatunk, hogy legalább szaporodni nem fog, bár a realitás talaján megmaradva: szerintem erre nem sok esély van.
Ez mekkora gáz már! Úristen! Hogy valaki még büszke is legyen arra, hogy 14 évesen már nem szûz! Esze a leányzónak nem sok van, a szexhez nem ért, de azért kefélni már tud, mint a nyúl. Azért írtam direkt ilyen vulgárisan, mert a stílusából és a hozzáállásából azt a következtetést vontam le, hogy a valódi, igazi szeretkezéshez olyan kevés köze van, mint nekem az agysebészethez. Az ilyen kis lotyók még be sem töltik a 20-at, és már úgy szét lesznek k***va, hogy a pasiknak elmegy tõle a kedvük. Azért oltogat mást, mer az illetõ 14 évesen még szûz? Az eszem megáll! Hát, felhomályosítalak: az általad említett lány nem azért nem szexel - ez is milyen szó már - ennyi idõsen, mert nem akarja senki megfektetni, hanem mert nem egy olcsó k*, és tisztában van vele, hogy teljesen felesleges elsietnie. Ha eljön az ideje, õ majd szeretkezni fog, míg te csak szexelni. A kettõ ugyanis nem ugyanaz. A kérdésedre pedig annyit, hogy ha félsz attól, hogy valami bajod lesz, menj el orvoshoz! (Amúgy nem valószínû, hogy bajod lenne.) Ha a szexhez elég nagy vagy, akkor a nõgyógyász sem akadály, ugye, te nagyokos? Arról nem is beszélve, hogy ha már nemi életet élsz, akkor nem árt legalább évente szûrésre menned. Amúgy meg mielõtt azt hinnéd, nem tartozom a korosztályodhoz.
14 évesen???normális vagy ember?? menstruáció alatt.. gartulálok. el sem hiszem h a férfinak annyira izgató az a látvány... a nõ más, õ már látott párszor ilyet, de egy férfinak... áááá
szerintem büszke lehet rá h 14 évesen még szûz!!! biztos egy cigány vagy akin már végig ment egy egész csürhe. csak gartulálni tudok. ilyen korán kezded, soha nem fogod igazán élvezni a szexet de a te életed.
egyetértek a többiekkel 14/L
A kérdező hozzászólása: A K.URVA anyját mindenkinek aki itt oltogat! Ti rasszista gec.iládák! Jah és nem vagyok roma!
A kérdező hozzászólása: Meg ti azt sem tudjátok mióta vagyok együtt a sráccal! Szánalmas, lotyók!
A kérdező hozzászólása: Jah és még annyit, hogyha esetleg olvasnátok, a Ki hány évesen vesztette el kérdéseket, akkor rájönnétek, hogy a mai lányok 8%-a ennyiidõsen már bõven nem szûz! Idióták! CHHÖ
Bicskanyitogató a stílusod, "nagylány". Kikérem az itt jelenlévõ nõtársaim nevében, hogy lelotyózz minket! Mégis kinek képzeled te magad? Amúgy nem is azon buktak ki szerintem leginkább, hogy ennyi idõsen nem vagy szûz, hanem, hogy a negatív kritikákat ilyen mocskos hangnemben kommentálod. Intelligensen nem lehet? Te most komolyan úgy gondolod, hogy attól vagy nagylány, hogy 14 évesen szexelsz? Ja, és hogy a lányok 8%-a nem szûz ennyi idõsen? Ez elég szomorú, de még sok víznek kell lefolynia a Dunán, hogy erre egyszer rájöjj. Ez valamim verseny? Az meg végképp mindennek a teteje, hogy úgy beszélsz egy másik, veled egykorúról, hogy azért szûz, mert biztos nem akarják (sic!) "megb*ni". Hát, ha neked az okoz örömet, hogy téged meg akarnak b*ni, akkor tudlak sajnálni. Én sem akarnám, hogy valaki meg akarjon "b*ni". Pedig többet láttam, mint te, öcsisajt. Semmit nem tudsz a szexrõl és az érzelmekrõl. Ja, ha pedig nem tetszik az itt kommentelõk véleménye, még mindig ott a google. Milyen érdekes, én évekkel azelõtt, hogy elvesztettem volna a szüzességemet, elméletben tudtam majd' mindent a szexrõl, még a menstruáció alatt folytatott nemi aktusról is. Innentõl kezdve nem voltak hülye kérdéseim, amikor már élesben ment a dolog. Megkérdezhetem, hogy szerelmes vagy-e a barátodba? Vagy csupán k*a felnõttes, hogy téged már ennyi idõsen húzogatnak? Amúgy ennyi idõsen nemigen számít, hogy mennyi ideje vagy együtt a fiúval; a szexhez fiatal vagy, és ez leginkább a reakcióidon látszik. Amúgy hidd el, emiatt a tény miatt itt senki nem fog eret vágni magán. Idejöttél, hogy tanácsot kérj. A válaszaidból egy szexhez éretlen lány képe rajzolódott ki. Amikor ezt elmondták neked, és figyelmeztettek arra, hogy talán nem jó irányban haladsz, akkor meg lelotyózol mindenkit. Hogy is van ez?
A kérdező hozzászólása: Igen, szerelmes vagyok belé Õrülten!
A kérdező hozzászólása: A lotyózás pedig azoknak szól aki oltogat! Pff
Értelek én. Amúgy tudod, mit jelent maga a szó? Csak mert nem megfelelõ szövegkörnyezetben használod. Egyébként inkább megmosolyogtató, amit írsz, hiszen ennyi idõsen minden kamasz ilyen lázadozó, lobbanékony, és persze minden felnõtt hülye, ugye? Bár azért az ordenáré stílus nem hiszem, hogy kamaszkori sajátosság lenne. Szóval lotyó, aki nem ért azzal egyet, hogy ennyi idõs kislányoknak nem kellene szexelniük? Mert kislány vagy, még ha biológiailag nem is. :-) Szép dolog, ha szerelmes vagy, pláne, ha õrülten - ennyi idõsen én is az voltam -, de talán éppen ezért, ha már belekezdtél a szexbe, akkor ha mást nem, akkor ott a net, olvass utána a dolgoknak. Sõt, még a nõgyógyászt is megkérdezheted, ha valami nem tiszta.
A kérdező hozzászólása: Micsoda humoros emberek vannak itt! XD

Ha csak dopegit-tel jó a vérnyomásom, ugye attól még szülhetek rendesen?

Azt hallottam,hogy ilyenkor meg császároznak,nem engedik a sima szülést,mert az veszélyes lehet rám nézve is!

Legjobb válasz: Én toxikózissal feküdtem bent, már egy hónapja dopegytet szedtem ,amikor elindult a baba. Simán, természetes úton, annyi volt a plusz, hogy sokszor mérték közben a vérnyomásom. Az elsõ szülésnél nem is mérték, ha jól emlékszem. Szóval, ha nincs egyéb indikáció, akkor lehet természetes úton szülni.

Én toxikózissal feküdtem bent, már egy hónapja dopegytet szedtem , amikor elindult a baba. Simán, természetes úton, annyi volt a plusz, hogy sokszor mérték közben a vérnyomásom. Az elsõ szülésnél nem is mérték, ha jól emlékszem. Szóval, ha nincs egyéb indikáció, akkor lehet természetes úton szülni.
szia ez attól függ, h szülés közben milyen a vérnyomásod, gyakran mérik közben, a ctg-t figyelik, ha baj van azonnal császár én is dopegytet szedtem, (4x1), ezzel is kiugrott a vérnyomásom párszor, ezért a 37 héten beindították a szülést. simán ment minden
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!Kicsit ideges voltam e miatt, mert én meg szeretném szülni rendesen ha egy mód van rá! Most egy kicsit megnyugodtam! Még egyszer köszönöm! Szép napot!
A kérdező hozzászólása: Ennek örülök, hogy simán ment nálatok minden! Remélem nálunk is minden ok lesz! Nagyon bízok benne! És köszönöm neked is, hogy válaszoltál!
én 4x2 dopegytet és 2x1 betalocot szedtem, magas volt a vérnyomásom, így 1 hét kórházi tartózkodás után beindították a szülést.természetes szülésre készültünk, más miatt lett császár.
3x1 dobegytes voltam, császár lett, de más miatt, természetesnek indult.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
nyugi nem fogsz meghalni....
elöszó vagyok eltávolítják vagy valamit kezelést add..nyugi túléled
El kell hogy keserítselek... eddig nem volt senki, aki örökké élt volna.
Ha nagyon kicsi a folt, akkor meg rak eseteben sem lehet egy kesoi fazisban, tehat meg nem komoly a baj. Mindenkeppen menj el egy borgyogyaszhoz es nezesd meg vele, minnel hamarabb!!! A rakot a korai fazisokban meg viszonylag konnyen lehet kezelni, mivel meg nem terjed at mas szervekre! Minden jot!
ez miatt?hagyá má, fõlösleges pánik
ettõl a kis anyajegytõl akarsz meghalni? hát, nemfogsz. valszeg a naptól lett ilyen, vagy pedig kaparásztad.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy az a fekete az sebtetõ?
A kérdező hozzászólása: hát valószínû, hogy elkapartam véletlenül, vagy felhorzsolta valami, de attól tartok, nehogy melanomás legyen.. pár napja vettem észre, hogy ilyen pirosas, és remélem hogy még nem késõ elmenni
Mivel nem vagyok orvos nem tudom megmondani, hogy komoly-e. Meg egy orvos se tudna vizsgalat nelkul. En ugy tudom, hogy az ilyen dolgok akkor veszelyesek amikor mar 3-4 centisek, es vereznek, vagy hamlanak, esetleg furan (nem szimetrikusan) fejlodnek, vagy elszinezodnek. Lehet, hogy csak az immun rendszered reagal a napfenyre maskepp (ilyen embert ismerek). Ettol fuggetlenul menj el holnap borgyogyaszhoz es nezesd meg vele! Az ilyet (barmennyire valoszinutlen hogy komoly a baj) kar kockaztatni! Minden jot!
A kérdező hozzászólása: összesen majdnem 8mm de a kis dudor körül van egy kör ami bõrszínû és utána van kicsi pirosas folt
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/090830/437377512DSC00826_www.kep..
Mi volt az? Mit mondott a bõrgyógyász?

14 évesen vesztettem el a barátommal akivel együtt voltam 4 hónapja! De ugye attól még nem vagyok ribanc?

és azóta is együtt vok vele! Kerek fél évesek multunk... Nem használt ki! ribancvagyok hogy le feküdtem a b. tomal 14 évesen?

Legjobb válasz: Ribancnak érzed magad?

Ribancnak érzed magad?
dehogy vagy ribanc...a ribancok azok akik összefekszenek mindenkivel....te meg a barátoddal akivel mondhassuk h tartós a kapcsolatod..szal ezt tök normális.és nem vagy ribanc!:) a kor meg nemszámít h ha érettnek érezted magad a szexhez...
Velemenyt kert a vallasos valaszado is a velemenyet mondta el...nem tudom minek kell mocskoskodni... Amugy meg 14 evesen korai volt...szerintem...gondolj bele azert...en majdnem rateszem a nyakamat h nem vesz el felesegul ez a srac, es a majdani ferjednek majd elmeselheted h 14 evesen veszitetted el...s akkor majd talan szembe jon az utol a regi (a mostani) es meg csak koszonni sem fog! amugy meg ismerek olyan embert aki annyira megbant h nem a ferjenek adta oda a "legdragabb kincset", hogy hosszu eveken at bantotta...szerintem nagyon nagyon korai volt!!! ettol meg nem vagy ribanc, de ha minden felevben csinalsz egy ilyent akkor konnyen megeshet...nekem 14 evesen eszembe se jutott volna...
Ne hallgass ilyen idiótákra, elég nagy bunkók. Meg a vallási hülyeségeket sem ide kéne irkálni, nem tudom miért akartok benne büntudatot kelteni. Ettöl nem vagy ribanc, mert ha tényleg szeretitek egymást, akkor nem tudom miért lennél. A ribancok füvel-fával csinálják, te meg csak a barátoddal feküdtél le.Ha az életkorod miatt gondoltad, hogy az lennél, akkor sem vagy ribanc, max. meggondolatlan, vagy ilyesmi. De ha ezentúl sem fogsz lefeküdni akaárkivel, akkor egyáltalán nem kell miért aggódnod, nem leszel ribanc. Remélem a védekezésre gondoltatok, ezzel vigyázzatok. Ja, és az elsö válaszolónak üzenném, hogy baromság, amit irsz, azok a házasságok sem tartanak tovább, söt... Ha az egyik fél elötte már"bünbe esett"(állitásod szerint), a másik meg még szüz, akkor szerethetik egymást nagyon, de akkor is rossz lesz a szex egy jobarabig és ez elég rossz, mivel akárki akármit mondd, a bszex igenis fontos egy kapcsolatban.Vagy ha esetleg akkor derül ki, hogy a két embernek teljesen más még a szexhez való hozzáállása, hát az meg totál bukta.Na mindegy.
mi az, .hogy a nyakadat teszed rá, hogy nem a mostani pasija lesz a férje? persze, hogy nem(mármint elég valószinü), na és akkor mi van?????? nem lehet más pasival?már miért ne lehetne? élehet, hogy fiatal(mondjuk ennyi idösen nekem sem jutott volna eszembe, még rég babákkal játszottam), de ha szeretik egymást, akkor miért ne? ismerek olyat, aki korán érö és tényleg, lehet, hogy ö is ilyen. és akkor sem kell neki buziságokat irogatni, hogy miért nem a férjének adta elöször oda magát, nem az öskorban élünk ám már. és ott is csak az idióta férjhezmenéshez kellett. na és ha nem akar házasodni soha? akkor maradjon szüz? idiótaság
Re: Ribanc vagy, mert nem tudsz írni! Kezd el megtanulni, csak figyeld, ahogy én csinálom. "SziAsztok! 14 évesen vesztettem el a bARÁtomMal akivel együtt voltam 4 hónapja.(nem !) De ugye attól még nem vagyok ribanc? É(nagybetû)s azóta is együtt vAGYok vele! Kerek fél évesek múltunk... Nem használt ki! Ribanc (szóköz) vagyok hogy le(egybe)feküdtem a bARÁtomal 14 évesen?" Kedves válaszadó, rá semmiképp se halgass, hiszen aki ezt írta, az látja más szemében a szálkát, ám a sajátjában... Írni jobban tudsz, mint õ:)
nem a helyesiras a lenyeg itt, hanem, hogy ribanc-e vagy sem. de teny, ha az iras ennyire csapnivalo, elgondolkodtato mennyire lehet erett mas teren (es nem a fizikumara gondolok) szemelyes velemenyem, hogy irgalmatlan korai volt, de egyenlore meg nem vagy ribanc, hogy a kesobbiekben azza valsz-e az csak rajtad mulik.
* uton **megbanta
Nem, emiatt nem vagy ribanc. Más kérdés, hogy helyesen tetted-e? Sokan erre azt mondják, hogy ha szereted, és védekeztetek, és önként történt mindkét részrõl, és testileg-lelkileg érettek vagytok erre, akkor helyesen tetted. Én egy kisebbségi és ósdinak tûnõ álláspontot képviselek. A Biblia szerint a szexnek a házasságban a helye, és nem azon kívül, vagy az elõtt. Vannak emberek ma is, nem is kevesen, akik ezt komolyan veszik. Tartósabb a házasságuk, mint azoknak, akik tizenéves koruktól kezdve több partneren túl vannak, mire házasságra lépnek. Ezzel nem ítélkezni akarok, csak a véleményemet mondtam el.
Ribanc vagy, mert nem tudsz írni! Kezd el megtanulni, csak figyeld, ahogy én csinálom. "SziAsztok! 14 évesen vesztettem el a bARÁtomMal akivel együtt voltam 4 hónapja.(nem !) De ugye attól még nem vagyok ribanc? É(nagybetû)s azóta is együtt vAGYok vele! Kerek fél évesek múltunk... Nem használt ki! Ribanc (szóköz) vagyok hogy le(egybe)feküdtem a bARÁtomal 14 évesen?"
SZERINTEM SEM VAGY ETTÕL RIBI..MERT AKKOR VESZITED EL A SZÜZESSÉGED AMIKOR AKAROD EZ RAJTAD MÚLLIK...:)
ha nem bántad meg és ugy érzed jol dontottel és szereted a barátodat nincs miert ribancnak gondold magad...lehet hpogy 14 évesen korai még de ha egyutt vagytok azota szeretitek egymast akkor szerintem semmi okod fálni attol hogy valaki ribancnak nevez...
Mocskoskodni=ocsarolni a masikat, kb, nalunk ezt jelenti...es en erre is gondoltam. Velemenyt kerdeztek, velemenyt mondtak...ja es kedves kerdezo, nem MAR 15 vagy hanem MEG CSAK 15...es lelehet pontozni, nem fogom tele sirni a kicsi parnamat. Par ev mulva majd rajossz, hogy mit hibaztal...csak akkor keso lesz.
Hát ha azt nézzük hogy vannak nálad fiatalabb(12)éves csaj aki 2 hónap után feküdt le a pasijával aki 20 éves!!NEM!!ja csaj az ismim !!!
nemvagy ribanc...a ribanc az olyan no aki penzt kap a munkajaert...es te ezek szerint nemkaptal....jah es meg a ribancok nem szeretik az illetot es te igen:D szal megcafoltuk a sejtesed:D (bocs ha hibakkal irok de Szlovak vagyok bocs:()
nem vagy ribanc. akkor leszel az, ha 18 éves korodra már jópár emberrel voltál.ja, és a ribancok baszni szoktak, ti meg szerintem szeretkeztetek.
A kérdező hozzászólása: Jah és azóta is együtt vok a b.tomal de midn1!!és már 15 vok!!!!
A kérdező hozzászólása: DE miért lennék azért ribanc mert nem helyesen irtam!!tudod ki a ribanc az aki ezért le ribancoz egy csajt ennyííí
Szia! Egyenlõre még nem vagy ribanc, az más kérdés, hogy nagyon korai volt! (Általános iskolásan szexelni? Nekem ez nagyon meredek.) Én régi módi vagyok. Nem azt mondom, hogy ne legyen házasság elõtti szex, de a testi érintkezés nem a gyerekek játéka.
a mocskoskodás szó jelentésének meg nézz utána, mert szerintem az ide nem volt való.
egyébként meg egyáltalán nem biztos, hogy a szülö a hibás, inkább a média, meg az a sok baromság, ami mostanában a tv-ben, ujságokban megy. te meg általánosságban beszélsz a 14-15-16 éves csajokról, akik buliban veszitik el, meg azt sem nézik kivel fekszenek össze.ez a lány más, szerintem ezt látja mindenki, és attól, hogy korán feküdt le valakivel, egyáltalán nem biztos, hohgy ö is ugy végzi, mint a kortársai.
és miért, te nem hiszed el, hogy 14 évesen szerelmes lehet valakibe és öszinték az érzelmei?ha lefekszik vele és meg is marad jodarabig ez a pasija, vagy csak simán nem huzzák meg 17-18 éves korára 5-6-an, akkor miért lenne probléma, ha lefekszik vele?ráadásul akérdést nem véletlenül tette fel, aggodik, hogy mit gondolnának róla, ha mondjuk kiderülne, de gondolom ezt az együttlét alatt is tudta.tehát igenis szeretheti a fiut, ha ennek ellenére megtették.
nincs mit mocskoskodni...egyiknek ez a valasza a masiknak az, velemenyt erdeztek velemenyt mondtunk...amugy meg kepletesen erteni a dolgot a ferjjel, szerintem 14 evesen KICSI GYEREKrol van szo...aki meg lelkiekben abszolut nincsen kesz ra...es ne mondja senki h de mennyire h kesz van mert nem igaz...kiugrott a melle a mai 13-14 eves korosztalynak es baromira azt hiszik nagylanyok lettek...pedig nem! es a legnagyobb hibas a szulo...egyaltalan hol van ilyenkor anyuka apuka? neked annakidelyen ezt tanitottak? mert igen fontos a testiseg igen...majd mikor az eszed is arra erett...a szexualitas az erzelmekhez kell kotni...aki nem ahhoz koti az max szexel, de nem szeretkezik...sajnos a mai vilagban egyre kevesebben latjak ennek a valodi erteket...eleg szomoru
na és miért kéne majd szégyellnie magát? mert megmondja majd a férjének, hogy bocsi, drága, de 14 évesen veszitettem el, mert nagyon szerettük egynmást. huuu, na hát ezt aztán tényleg nagyon szégyellni kell majd...
Hû, h itt mik vannak :-) Figyelj... Sztem nem vagy ribanc. Én 14 vok és a barátom(15) már próbálkozott párszor de nem hagytam... Nem akadt ki meg semmi megértette, h én nem akarom. Azt mondtam neki várjunk még. Õ nagyon akarná és az az igazság, h én is mert 1szerûen IMÁDOM , de 14 évesen nem akarom elveszteni. 1részt mert én is tartok a ribancozástól másrészt pedig, mert szégyenlõs vagyok és úgy érzem, h amíg egy kicsi gátlásom is van vagy jobban érdekel más véleménye mint a sajátom (ribancozás) addig nem is vagyok rá teljessen kész. Vele szeretném elveszteni, de NEM MOST. 14 évesen am sztem is korai volt. Vagyis nekem az lenne. De te érzed, valszínûleg ha kb én is a te helyzetedben lennék akkor mást mondanék... Ribanc akkor lennél ha mindenkivel összefeküdnél... Nem tetted. A többi válaszadónak meg üzenem, h engem is lebasztak már a helyesírásért. Emlékszem helyett emléxemet írtam.... (rövidítettem) Am meg sztem nem a helyesírás a lényeg!! Ez a házasság elõtti szex nuku pfff..... Hát ez akkora baromság. Gondoljatok már bele. 21.sz-ban mittómén hány ezer kiscsaj van akinek már 12 évesen a második, harmadik babája születik. Na az ribancság.... Mind1 sikerült regényt írnom lepontozhattok xD De összefoglalva ------> Nem vagy ribanc te érzed, h mikor vagy kész a szexre. A helyesírást meg szard le arra csak a suliban/munkahelyen kell igazán figyelni :-D Jah és további sok sikert a pasidhoz ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!