Találatok a következő kifejezésre: Ugye 26hetesen meg (2 db)

Ugye 26hetesen már meg tudják mondani, hogy milyen nemü a babóm?

mert eddig még nem sikerült:)nagyon kiváncsi vagyok már!

Legjobb válasz: 3D-s UH-on

A kérdező hozzászólása: 3D-s UH-on
Szerintem jó esélyed van rá, hogy megmondják! Bár hallottam már olyat, hogy valakinek csak a 36 hét körül derült ki, mert egészen addig nem mutatta meg, hogy mije van.
Nekem csak a 30.héten mutatta meg magát, addig nem.Megmondani, már a 18 hetinél is bõven megtudják, fõleg ha hagyja magát.
Volt, aki már a 12. héten tudta, bár ezzel fenntartásaim vannak. Az irodalom szerint ilyenkor még egyformák, ez után alakulnak ki fiú és lány nemi szervek. A 16. hét után már megmondják, általában a 18. hetes uhon ennek már nincs akadálya, feltéve, ha a baba úgy fekszik. Tehát minden esélyed megvan, azon múlik, a babád megmutatja -e magát. De én is egyre többet hallok olyat, aki csak az utolsó hetekben tudja meg, mert szégyellõn babája van:-) Drukkolunk:-)
de már biztosan meg tudják állapítani olyenkor, persze ha megfelelõen fekszik, s nem takarja el magát!Nekem már a 14.héten meg tudták mondani! Üdv:25 hetes kismama
Ha úgy fekszik akkor igen, de ha álcázza magát, akkor még a 39-40. hétben sem :-) Nekem a hugom így járt :-) Nekem a 4D-sen 22 hetesen már meg tudták mondani, hogy leányzó, de csak mert nem bújkált :-)

Mikor fordulnak be a babák? 26hetes vagyok, de medence végü a fekvése, ugye még befordulhat, nem akarok császárral szülni!

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, hogy a 28-32. hét között várható leginkább, hogy befordulnak. Aztán a 32. hetes uh-on még faros volt, meg is ijedtem, én is félek a császártól. Végül -elsõ baba létére- a 34 héten fordult be! Addig agyon izgultam magam. Szóval szerencsére van még idõd, hogy beforduljon a Picurid! 36 heteske

Nekem azt mondták, hogy a 28-32. hét között várható leginkább, hogy befordulnak. Aztán a 32. hetes uh-on még faros volt, meg is ijedtem, én is félek a császártól. Végül -elsõ baba létére- a 34 héten fordult be! Addig agyon izgultam magam. Szóval szerencsére van még idõd, hogy beforduljon a Picurid! 36 heteske
Nekem is a 34.hét körül fordult be a fiam. Olyan ügyes volt, hogy nem is éreztem.:) Pedig nagy súllyal született.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nekem azt mondta a dokim, hogy ha a 30-32.hétig nem fordul be, akkor valszeg már nem is fog. :( Remélem, hogy addig szépen beilleszkedik koponyafekvésbe :) Ugyan abban a pózban van, mint a 18hetes genetikai uh-n.
Ne izgulj, nekem a 36-37 héten fordult be. Nagy bukfenc volt.... Beszéld meg a babáddal, hogy forduljon meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!