Találatok a következő kifejezésre: Ugy vettem h a fiu (2 db)

Ugy vettem eszre h a fiu aki elvette a szuzesegem buszke ra', mert mindig azt hallom h en voltam az elso meg minden. Lehet ilyen?

Legjobb válasz: Igen, van ilyen. Büszke arra hogy neki adatott meg az a megtiszteltetés hogy elsõnek neki adtad oda magad. Teljesen normális dolog.

Igen, van ilyen. Büszke arra hogy neki adatott meg az a megtiszteltetés hogy elsõnek neki adtad oda magad. Teljesen normális dolog.
Az én párom is büszke, hogy neki adtam a szüzességem. Végülis nekik ez egyfajta megtiszteltetés. És nincs is azzal semmi gond, ha örül, hogy õ volt neked az elsõ :-)
mert valószínûleg még suliba jársz
mert eléggé fiatal lehetsz még
A kérdező hozzászólása: ilyet se hallllotttam meg...:|:|

Ugy vettem ki anyam szavabol h tudja h lefekudtem egy fiuval. Nem mondta csak vonatkoztatot ra meg kerdezek rola h mikor szeretnem elveszteni a szuzesegemet de nem mondtam semmit. Mit csinaljak?

Legjobb válasz: Mit csinálj? Beszélj Anyuddal :) Egy lánynak az Édesanyja a legjobb barátnõje! Ha elvesztetted azt is megmondhatod Neki, hogy na Anya ez volt, így volt, de védekeztünk nem volt semmi baj... stb.. Ha meg nem, azt is, hogy még nem, de van barátom és szeretem, õ is engem, szóval szeretnék vele lefeküdni.. ennyi az egész :) Tudod.. aki beszél, azt mindig megértik! :) Ui: írhatnál értelmesebben is, de még éppen ki tudtam olvasni :P

Mit csinálj? Beszélj Anyuddal :) Egy lánynak az Édesanyja a legjobb barátnõje! Ha elvesztetted azt is megmondhatod Neki, hogy na Anya ez volt, így volt, de védekeztünk nem volt semmi baj... stb.. Ha meg nem, azt is, hogy még nem, de van barátom és szeretem, õ is engem, szóval szeretnék vele lefeküdni.. ennyi az egész :) Tudod.. aki beszél, azt mindig megértik! :) Ui: írhatnál értelmesebben is, de még éppen ki tudtam olvasni :P
Szüzességbõl nem kell státuszszimbólumot csinálni... ha már elvesztetted, akkor már úgysem tehet semmit ellene :)
A kérdező hozzászólása: koszi, hat megprobalom elmondani lehet nehez lesz de megkell egyszer mondani
Ha elmondod neki akkor a jövõben engedékenyebb lesz szerintem. Jobb ha megbeszéled az ilyesmiket anyáddal, így mindig lesz kihez fordulni tanácsokhoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!