Találatok a következő kifejezésre: Ugy vettem h a (36 db)

Mi a vélemény az európai hajról? Nekem eddig indiai hajam volt, amit úgy vettem h alapból szőke volt, de fél év alatt az 55 cm haj letörött 30 cm-re. Én cseszhettem el valamit vagy csak szar minőségű indiai hajat vettem?

Nekem sokan mondják hogy indiai hajból csak olyat érdemes venni, ami copf és a fodrász festi be sz?kére, az jóval többet is kibír? Mi a véleményetek??

Legjobb válasz: az a véleményem, hogy növessz saját hajat

az a véleményem, hogy növessz saját hajat
én nem értek hozzá, de olvasd el ezt. :) http://styleanddirt.com/2011/08/1123tips/
az európai haj a legjobb, nekem nagyon bevált, bár nagyon drága, szóval most nincs fent..szóval ha komolyan gondolod, akkor mindenképpen európait vegyél, gondolom nem szeretnéd tönkretenni a sajátodat 18/L

Aki úgy vette fel a férje nevét, h férj családnév + saját keresztnév, megbánta? Kap megjegyzéseket miatta? Szereti? Meg tudta szokni?

köszi!

Legjobb válasz: Szerintem az egyik legjobb megoldás. Azt nem értem, miért kell foglalkozni az esetleges megjegyzésekkel ? Mindenki úgy dönt, ahogy neki tetszik. Én azért figyelnék arra, hogy illik-e a vezetéknév az én keresztnevemhez.

Szerintem az egyik legjobb megoldás. Azt nem értem, miért kell foglalkozni az esetleges megjegyzésekkel ? Mindenki úgy dönt, ahogy neki tetszik. Én azért figyelnék arra, hogy illik-e a vezetéknév az én keresztnevemhez.
Ha választani kellene én tuti meghagynám a saját nevemet. 1, mert szeretem, 2, mert ne a nevemet vegye el, hanem engem. :) Anyukám is Kovács Jánosné formátumban használja a nevét és azt mondja nem szereti, mert senki sem tudja a nevét. Abban az idõben sokan vették fel úgy a nevüket, hogy pl.: Kovácsné Kis Ilona....Mondjuk ez egy fokkal jobb, mert legalább a saját neved is benne van és jelzi, hogy férjnél vagy..de szerintem hosszú. Én tuti, hogy kiharcolom, hogy a saját nevemet megtarthassam, az meg nem érdekel ha más azt hiszi, hogy nem vagyok férjnél. :)
Én elõször felvettem -néként, aztán külföldre mentünk, nem értették, nem tudták kimondani stb. akkor felvettem csak a férjem családnevét. Most úgy hívnak, de otthon a lánykorimat használom. A szivemben valahogy ragaszkodok hozzá. Nem is tudom miért akartam a férjemét, hiszen õ sem sértõdött volna meg, ha maradok lánykorin. Valahol úgy éreztem valahol azért szerepeljen a nevemben is (pedig mennyire nem fontos) ja, meg talán külföldön ezt szebben ejtik.
Nem vettem fel a férjem nevét sehogyan. És semmi gond nincs, és nem is volt. Én jól elvagyok az én nevemmel:) ) Az mindig az marad, akármi történik.
2. vagyok. Az asszonynevem: a férjem vezetékneve+ a keresztnevem. Egyesek pl. ezt azért nem szeretik, mert ennyi erõvel akár tesók is lehetnénk, semmi nem mutatja, hogy a férjem. A gyerekek természetesen a férjem vezetéknevét kapták, ami ezáltal az enyém is.
Én így vettem fel, mert 28 évesen még úgy gondoltam, hogy nem akarok senkinek a -néje lenni. Most, 35 évesen, 2 gyerekkel megbántam, igen. Pl. a szomszédasszony megkérdezte, hogy miért nem a férjem vezetéknevét kapták a gyerekek. Sokan azt hiszik férjnél sem vagyok 2 gyerekkel. (Bár ezt nem értem, van, aki egyáltalán nem változtatja meg a leánynevét.) A házasság után tudtam meg, hogy a családom vérig sértõdött. Mert ha már nem akarok -né lenni, akkor miért nem hagytam meg a leánynevemet. Mellesleg, ha -né+leánykori nevedet használod, akkor elõbb-utóbb úgyis úgy fognak hívni, hogy a férjed neve, plusz a te keresztneved.
Több mint 1 éve volt az esküvõ, férjem vezetékneve+né meg a lánykori nevem, de így sem szoktam még meg. Olyan furcsa még 1 év után is, sokszor azt veszem észre, bemutatkozás után, hogy már megint lehagytam. És méga névsorban is köéprõl hátra kerültem...
A kérdező hozzászólása: 2. ha te így vetted fel, akkor hogyhogy nem kapták a gyerekek is ugyanezt? nekem csak azt hiszik h ez a leánykori nevem, de hivatalos helyen úgyis megkérdezik a leánykorit is és tisztázódik. Szerintem is a legoptimálisabb megoldás, amit tehettem, kíváncsi vagyok még válaszokra, elõre is köszönöm, meg az eddigieket is!
Szia! Én így vettem fel. Nem bántam meg. Soha nem akartam né lenni. Eredetileg a két vezetéknév összekapcsolásán gondolkodtam, de túl hosszú lett volna, így maradt a férj vezetékneve, mert szerettem/szerettünk volna közös nevet. Szeretem is. Már mondták többen, hogy szép nevem van, ilyenkor a férjem nevében is megköszönöm. :)
En a férjem csalàdi nevét vettem fel és az utónevem maradt. Elõször nekem is né-vel lett anyakönyvezve (teljes névvél), de ez külföldön nem megy ahol élek.Mindig azt hitték, hogy a férjem neve szerepel, pl.ùtlevélben is. Aztàn névvàltoztatàst kértem.A férjem csalàdi neve elõtt a Mme. (né)szerepel a nevemben.
Én is így. Nem akartam "Kovácsné Tóth Gizi" lenni, mert hosszú lenne, a kötõjeles megoldás hülyén hangzana, ha meg Kovács Ödönné lennék, akkor nem lenne keresztnevem, így maradt ez.

Cypromix fogamzásgátló. Ma jött meg és este 9 körül vettem be. Ha végig szedtem az első levelet akkor kell tartani 7 napot, azt nem értem hogy úgy írják h a következő mensi 8. napjától kell szedni, most ez hogy van?

Még soha nem szedtem tablettát ez az els?.azoktól szeretném kérdezni akik már szedik vagy szedték h hízlal e? valamint hogy mennyire jó?köszönöm

Legjobb válasz: Végigszeded a levelet, tartasz szünetet, ami 7 nap, majd a 8. napon elkezded szedni a köv. levéllel. Az teljesen egyénfüggõ, hogy fogsz e tõle hízni.

Végigszeded a levelet, tartasz szünetet, ami 7 nap, majd a 8. napon elkezded szedni a köv. levéllel. Az teljesen egyénfüggõ, hogy fogsz e tõle hízni.

Az a helyzet h én úgy emlékszem h este nem vettem ki a tampont! Viszont reggel mikor fel kelltem már nem volt sehol a madzag! De a barátom megnézett belülről de nem talállt semmit! Lehet h kivettem csak nem emlékszek rá!?

Szerintetek most mit csinálljak??Segítsetek légyszi!!El?re is köszi!

Legjobb válasz: Ha leguggolsz és erõteljesen nyomsz mintha székelnél, akkor kicsúszik annyira, hogy érezd. Ha nem vetted ki és nem is érzed, akkor egy pár napon belül bûzõs folyásod lesz, akkor irány a doki!

Ha leguggolsz és erõteljesen nyomsz mintha székelnél, akkor kicsúszik annyira, hogy érezd. Ha nem vetted ki és nem is érzed, akkor egy pár napon belül bûzõs folyásod lesz, akkor irány a doki!
Ha mégis bennt maradt, akkor, ha megtelik magától kicsúszik, pl ha wc-re mész. Azért biztos nem tûnt el, max elfelejtetted, hogy kivetted. Éjjel nem véreztél? és azóta?
Amennyiben nem érzel bent semmit (magadnak kellene megnézed) akkor nincs is ott semmi. Kivetted, csak fáradt voltál és nem emlékszel rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!Nem nem véreztem azóta!!Annyi a baj h nagyon sokat fáj a hasam!!Megpróbálltam már magamnak megnézni de semmi!!!Remélem tényleg csak fáradt voltam..

Ugy vettem ki anyam szavabol h tudja h lefekudtem egy fiuval. Nem mondta csak vonatkoztatot ra meg kerdezek rola h mikor szeretnem elveszteni a szuzesegemet de nem mondtam semmit. Mit csinaljak?

Legjobb válasz: Mit csinálj? Beszélj Anyuddal :) Egy lánynak az Édesanyja a legjobb barátnõje! Ha elvesztetted azt is megmondhatod Neki, hogy na Anya ez volt, így volt, de védekeztünk nem volt semmi baj... stb.. Ha meg nem, azt is, hogy még nem, de van barátom és szeretem, õ is engem, szóval szeretnék vele lefeküdni.. ennyi az egész :) Tudod.. aki beszél, azt mindig megértik! :) Ui: írhatnál értelmesebben is, de még éppen ki tudtam olvasni :P

Mit csinálj? Beszélj Anyuddal :) Egy lánynak az Édesanyja a legjobb barátnõje! Ha elvesztetted azt is megmondhatod Neki, hogy na Anya ez volt, így volt, de védekeztünk nem volt semmi baj... stb.. Ha meg nem, azt is, hogy még nem, de van barátom és szeretem, õ is engem, szóval szeretnék vele lefeküdni.. ennyi az egész :) Tudod.. aki beszél, azt mindig megértik! :) Ui: írhatnál értelmesebben is, de még éppen ki tudtam olvasni :P
Szüzességbõl nem kell státuszszimbólumot csinálni... ha már elvesztetted, akkor már úgysem tehet semmit ellene :)
A kérdező hozzászólása: koszi, hat megprobalom elmondani lehet nehez lesz de megkell egyszer mondani
Ha elmondod neki akkor a jövõben engedékenyebb lesz szerintem. Jobb ha megbeszéled az ilyesmiket anyáddal, így mindig lesz kihez fordulni tanácsokhoz.
A le tudnád írni, hogy hányat pittyeg, és milyen hosszan az sokat segítene.
A kérdező hozzászólása: Kettõt pittyeg röviden, egymás után, majd kb.30 másodperc elteltével újra kettõt.Azután megpróbálja újraindítani magát, de valami ellenõrzésbe kezd(gondolom én)...és megint a boot-ról ír valamit angolul...
AMI BIOS: ------ 2 rövid. Probléma van a RAM-memóriával. Indítsa újra a gépet! Ellenõrizze a memória moduljait! AWARD BIOS: ------ 2 rövid hangjelzés. Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenõrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelõ csatlakozásait! Nem tudom neked melyik van. Úgy emlékszem az ASRocK az AMI -t használja.
A kérdező hozzászólása: De már a múltkor újraindítással sem jött be semmi.Akkor szétszedtem, megmozgattam a kábelokat.és azután helyre jött.
Nos igen, ezért nem veszek én soha se magamnak, se másnak ASRock -ot. ;)
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ gépemben ASUS volt, de az meghalt...:S:S
szerintem csak akkor pisil:) )
pisil a drága :) és kirázza a hideg :)
Bizony. Pisil. :D
Pisil! Az enyém is ezt csinálja.:)
Pisil! Nekem lányom van, és õ is megrázza magát ilyenkor. :) ))
pisil, kislányom is ezt csinálja
pisiii:)
A kérdező hozzászólása: de amikor nincsrajta pelus pár percet akkor is csinálja akkor mi van?

Ugy vettem eszre h a fiu aki elvette a szuzesegem buszke ra', mert mindig azt hallom h en voltam az elso meg minden. Lehet ilyen?

Legjobb válasz: Igen, van ilyen. Büszke arra hogy neki adatott meg az a megtiszteltetés hogy elsõnek neki adtad oda magad. Teljesen normális dolog.

Igen, van ilyen. Büszke arra hogy neki adatott meg az a megtiszteltetés hogy elsõnek neki adtad oda magad. Teljesen normális dolog.
Az én párom is büszke, hogy neki adtam a szüzességem. Végülis nekik ez egyfajta megtiszteltetés. És nincs is azzal semmi gond, ha örül, hogy õ volt neked az elsõ :-)
mert valószínûleg még suliba jársz
mert eléggé fiatal lehetsz még
A kérdező hozzászólása: ilyet se hallllotttam meg...:|:|

Hogy lehet gyakorolni a szexet, úgy vettem észre h egy kapcsolathoz már gyakorlottnak kell lenni h ne kerüljön kellemetlen helyzetbe az ember?

20-on éves fiú vagyok és nem szexeltem még eddig csak párszor, viszont ahhoz hogy az ismeretségi körömben összejöjjek vkivel tudni kell teljesíteni.

Legjobb válasz: Nem értem hogy ez miért akkora probléma hogy ne merj kapcsolatba kezdeni. Nem a szex teszi ki a 100%-át egy kapcsolatnak. Írod hogy lennének "jelentkezõk" akkor mégis mire vársz? Mitõl lesz jobb hogy egy helyben toporogsz mert félsz a lefikázástól? Ha tudnád hányan vannak akik szûzként is összejöttek egy hölggyel és azóta is együtt vannak. Gyakorolni, tanulni a kapcsolatban is lehet. Persze ehhez olyan partner is kell aki türelmes és nem azt várja hogy szétteszi a lábát és 5 perc után már nyújts neki sikítós orgazmust. Bár vannak akiknek sikerül elsõre is, nem ritka ez sem.

Nem értem hogy ez miért akkora probléma hogy ne merj kapcsolatba kezdeni. Nem a szex teszi ki a 100%-át egy kapcsolatnak. Írod hogy lennének "jelentkezõk" akkor mégis mire vársz? Mitõl lesz jobb hogy egy helyben toporogsz mert félsz a lefikázástól? Ha tudnád hányan vannak akik szûzként is összejöttek egy hölggyel és azóta is együtt vannak. Gyakorolni, tanulni a kapcsolatban is lehet. Persze ehhez olyan partner is kell aki türelmes és nem azt várja hogy szétteszi a lábát és 5 perc után már nyújts neki sikítós orgazmust. Bár vannak akiknek sikerül elsõre is, nem ritka ez sem.
A kérdező hozzászólása: Gondolom :) 17 évesen volt utoljára olyan fix bnõm akivel párszor sikerült összehozni, h együtt lehessünk és hát elég sokat bénáztunk.. de sajna lehetõség se volt nagyon gyakorolni meg nyugis helyzet se.. így aztán ez is kicsit olyan rossz emlék, emiatt is félek.. De azis simán lehet, h nem is akarnék szexelni már v nem is tudnék és akkor meg felesleges csajozni.. szóval ezért is jó lenne kipróbálni h egyátalán mi lenne ha.. :)
De honnan veszed egyáltalán hogy szar vagy az ágyban?
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Tényleg kedves vagy h ennyit segítesz :) Arról nem tudok nyilatkozni, h mennyire vagyok jó pasi, biztos vannak jópáran akiknek bejövök és olyanok is akiknek semmi esetre se.. nehéz megítélni mert akik ismernek õk többnyire jófejnek tartanak és szivesen vannak velem, szóval nem biztos h azért mert kívülrõl jól nézek ki... bár szoktak bókolni de lehet csak haverságból teszik :D Egyébként igazad van mert én is észrevettem, h ha "elõadom" magam akkor az bejön a csajoknak.. a kezdeti lépést ugyan nehéz megtenni de utánna tudok dumálni akármennyit, egészen addig amig nem alakul úgy a helyzet h eljutunk addig a pontig h akár szex is lehet, mert akkor megijedek és próbálom "megúszni" a dolgot, mert ugye ezekután biztos arra következtetnek, hogy milyen jó lehetek az ágyban.. közbe meg nem. Ha meg nem így csinálom és az elejétõl kezdve "félénknek" mutatom magam akkor észre se vesznek.. És azért 1 szórakozóhelyen "felszedett" pasitól jogos elvárás lehet, h jól teljesítsen.. Persze lehetne munkahelyen is ismerkedni ahol sok a jófej , kedves, aranyos lány, de ott meg az tart vissza h mivan ha elterjed a pletyka h balek vagyok.. hiszen a többiekrõl is mindig mindent tudni :D
Hehe :) köszi a végét, aranyos vagy :) igen, nadjábol én is ilyennek gondollak. Bár itt két verzió van, vagy tényleg ennyire nem bízol saját magadban, és közbe jó pasi vagy, csak "besz*ri" aki nincs tisztában az adottságaival :P bocsi.. vagy pedig nem igazán vagy jó pasi, és így érthetõ az önbizalom hiány.. kedves kérdezõ.. egyet szögezünk le minden féle képen. Ugyan úgy ahogy te sem, úgy a csajok sem az alapján ítélik meg az embert, hogy milyen az ágyban, hogy tud csókolni, stb.. persze, vannak ilyenek, nem is kevés, ugyan úgy ahogy pasiban is van olyan aki ha nem bír valakit megd*gni, akkor az a csaj egybõl egy gyámoltalan szûz kurv*.. de most már tudjuk, hogy létezel te, mint kivétel, így létezik csajban is kivétel..hisz tudod, a kivétel erõsíti a szabályt. Személy szerint én is ilyen vagyok, van 5 éve egy kapcsolatom, a páromnak nincs 20 centis f*rk*, nem egy ki gyúrt állat, még is imádom, amellett hogy én mondjuk nagy mellekkel, arányos testalkattal, és véleményem szerintem sem csúnya arcal rendelkezem. Egy kapcsolat mindig bénázással kezdõdik, de nem a tudatlanság miatt, hanem a kezdeti feszültség miatt. Ami egy idõ után elmúlik! Mindenkinél.. nálad is!! Legyen önbizalmad, ha így bele kezdesz egy kapcsolatba, lehet tényleg hamar vége lesz.. de nem az miatt hogy béna vagy vagy nem vagy béna, hanem a csajok egyáltalán nem szeretik az ilyen pasikat.. legyen önbizalmad, nincs mire? annál inkább! Fogadd el magad, és fogadd el hogy ugyan úgy ahogy te sem, más sem tökéletes! Nekem mondjuk nagy a mellem.. a pasiknak ez bejön.. én már hülyét kapok tõle!! 100%-os ember nincs, de mindenkinek el kell fogadni a saját testét, a saját adotságait. És ha ez neked nem megy, akkor addig foglak itt nyaggatni amíg végre be nem látod hogy igen is vagy te is olyan jó, mint azok akik minden este mással hemperegnek!! Sõtt.. nekem elõbb kellene olyan pasi akit kicsit tanítani kell, mint olyan aki már átment fél városon..köpp köpp.. :)
A kérdező hozzászólása: :) Valószínûleg jól tudod és tényleg "olyan" vagyok, de csak részben, mert pl bulizni eljárok, részegen egész bátor is vagyok, de h hazavigyek vkit az kizárt.. Eleve odamenni se merek senkihez, pedig totál egyértelmû amikor már mindketten ott mosolygunk egymásra.. ha néha mégis megesik, akkor is azért mert a lány jött oda végül.. persze ilyen esetben se lesz sokminden belõle max haverság. A barátság eddig még mindenkivel kivétel nélkül kialakult, de h továbbvigyem az kizárt.. és azért mert félek h nem jól fogom megcsókolni v elbénázok vmit és az elég gáz lenne. Pedig utólag visszanézve a dolgokat rájövök h mindegyik lány többet akart volna mint barátság és annyira várták volna h történjen vmi :/ És így tuti h nem csak nekem szar h nem kaphatom meg hanem fordítva is , ezért aztán már inkább úgy vagyok vele h amig nem fog menni a szex addig nem is kezdek senkivel mert csak megszivatom õt is. :/ És igen, egy jó nõbe belezúgnék de nem attól lenne jó nõ mert dugna velem hanem ha összeillünk stílusra, érdeklõdésre, jól eltudunk hülyéskedni, stb.. Pl te is jó esélyekkel indulnál mert aranyos vagy, segítõkész, jófej és ennyi már elég is.. és még nem is szexeltünk :)
:) szintén én.. szerintem fogalmazd meg magadba újra a kérdést, és írd ki újra. Nem a szex miatt?.. ezt írtad:Pedig lenne sok jelentkezõ akivel szivesen összejönnék meg õk is velem, de ez a szex dolog miatt inkább kerülöm a témát. Szóval még is csak a szex miatt.. akkor is az miatt van ha csak kurogatni akarod, és akkor is az miatt van ha a szex teljesítményed miatt hanyagolod. Nem kötekedni akarok, de elég nehéz így segíteni, hogy nem is igazán tudjuk mi a probléma mert egyszer ezt máskor azt írsz. Az pedig hogy egy jó nõbe nem zúgnál bele, számomra hihetetlen, mert bár nem vagyok és nem is voltam soha hú de nagy pasi faló, de nadjábol tudom milyen stílusú srác vagy. Már csak azért is, mert a vagány pasik nem ide irkálnak ki kérdéseket, hanem eljárnak bulizni, és ha azt akarják akkor haza hordanak bulinként egy nõt akit meg is fektetnek. Ha pedig nem a szex lényeg, akkor miért ez miatt hanyagolod a csajozást? Miért nem lépsz ez miatt? Nem lehet mindenki profi az ágyban, lehet kifogsz egy olyan csajt aki még tõled is kezdõbb, és gyakorolhattok együtt..
A kérdező hozzászólása: Jó ez oké, inkább úgy mondom akkor, hogy lenne olyan akivel "összejönnék" de ez nem a szexen múlik, az nekem sokadik a sorban.. szóval hidd el, hiába feküdne le velem bármilyen jó nõ nem zúgnék bele, viszont egy jó beszélgetés után már sokkal inkább ;)
2-4-es vagyok.. na most egyik szavad ütöd a másikkal.. a kérdésedben azt írtad hogy téged is szomorúsággal tölt el hogy vissza kell utasítanod a csajokat, pedig szívesen össze jönnél valakivel.. most meg azt írod hogy nem akarod lekötni magad, csak dugni akarsz és gyakorolni, hátha egyszer szükség lesz rá.. már bocs haver, de herotot kapok az ilyen paliktól.. ha nem kell kapcsolat és kötötség, akkor nem kell dugni. Ahogy elnézem, nálad úgy sem menne a csak szex elmélet, mert lefeküdnél egy jó nõvel, egybõl halálosan bele zúgnál..
A kérdező hozzászólása: Hivatásoshoz soha, pedig volt bennem régebben olyan, hogy 1x miért ne, csak kiváncsiságból, ha nem jön be max lelépek, de aztán elvetettem. Viszont 1x valaki annyira ajánlgatta nekem, h õt befizettem 1 körre aztán az lett a vége h megbánta :D Én viszont azt szeretném ha egy nagyon jófej, laza csajjal lehetne így ezt kivitelezni, mondhatnám úgy is h szexpartnert keresek de az se lenne teljesen igaz. Igazából nem szeretném lekötni magam senkivel de mégiscsak szeretnék megtanulni szexelni hátha 1x szükség lesz rá. Ennek ellenére nem mennék bele akárkivel, csak aki szimpi és akinek én is az vagyok, h akkor már jó legyen, meg h a lazaság is meglegyen elõtte azért legalább 1 hétig csak haverkodnánk.
2-es vagyok, viszont azt nem árt tudni, hogy egy tisztességes igazi nõ, értékeli ha nem feküdtél már le fél várossal, fõleg nem kurv*ákkal. Ha ilyen az a lány, akivel össze szeretnél jönni, akkor sokkal többe fogja nézni azt hogyha leültök megbeszélni hogy kicsit még tapasztalatlan vagy, mint hogy egyszer neadj isten kiderüljön hogy csak a "gyakorlás" miatt akartál lefeküdni lányokkal. Ez egyáltalán nem tiszteletre méltó, sõtt számomra nagyon is kiábrándító. 21L
szerintem próbáld meg a hivatásosakat. kicsit költséges lesz, de tanulhatsz tõlük, és még nem is fogod õket érdekelni.
Ha egy pasi ilyenen ki akad, ott komoly önértékelési problémák lehetnek.. téged így láttattlanban az amerikai pitébe lévõ hapihoz tudnálak hasonlitani :) esetleg almás pitével próbáltad már?
Mért kell ilyen aberáltan gondolkodni? El van cseszve az egész. Mi ez a felfogás? Ez komoly? Ha szeretek vkit akkor megy a sex. Ha nem szeretem nem izzgat fel akkor meg nem megY. Gyakorlás? AtyA világ!!! Milyen világ ez.
Teli almot alszik. Nezz utana
A kérdező hozzászólása: igen arra gondoltam de azt is mondtak h a házi ékszerteknõsök nem szoktak
Hát az úgy van , hogy ha nem adsz neki enni és szépen lasan hozzászoktatod a hideghez , akkor alszik téli álmot , van lámpája , ha nincs szerezz be egyet , és ha megengedheted vegyél a kisállatboltban ott olyan d-vitaminosak vannak meg foszforeszkáló kupolával :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!