Találatok a következő kifejezésre: Ugy vettem h a (34 db)

Mi a vélemény az európai hajról? Nekem eddig indiai hajam volt, amit úgy vettem h alapból szőke volt, de fél év alatt az 55 cm haj letörött 30 cm-re. Én cseszhettem el valamit vagy csak szar minőségű indiai hajat vettem?

Nekem sokan mondják hogy indiai hajból csak olyat érdemes venni, ami copf és a fodrász festi be sz?kére, az jóval többet is kibír? Mi a véleményetek??

Legjobb válasz: az a véleményem, hogy növessz saját hajat

az a véleményem, hogy növessz saját hajat
én nem értek hozzá, de olvasd el ezt. :) http://styleanddirt.com/2011/08/1123tips/
az európai haj a legjobb, nekem nagyon bevált, bár nagyon drága, szóval most nincs fent..szóval ha komolyan gondolod, akkor mindenképpen európait vegyél, gondolom nem szeretnéd tönkretenni a sajátodat 18/L

Aki úgy vette fel a férje nevét, h férj családnév + saját keresztnév, megbánta? Kap megjegyzéseket miatta? Szereti? Meg tudta szokni?

köszi!

Legjobb válasz: Szerintem az egyik legjobb megoldás. Azt nem értem, miért kell foglalkozni az esetleges megjegyzésekkel ? Mindenki úgy dönt, ahogy neki tetszik. Én azért figyelnék arra, hogy illik-e a vezetéknév az én keresztnevemhez.

Szerintem az egyik legjobb megoldás. Azt nem értem, miért kell foglalkozni az esetleges megjegyzésekkel ? Mindenki úgy dönt, ahogy neki tetszik. Én azért figyelnék arra, hogy illik-e a vezetéknév az én keresztnevemhez.
Ha választani kellene én tuti meghagynám a saját nevemet. 1, mert szeretem, 2, mert ne a nevemet vegye el, hanem engem. :) Anyukám is Kovács Jánosné formátumban használja a nevét és azt mondja nem szereti, mert senki sem tudja a nevét. Abban az idõben sokan vették fel úgy a nevüket, hogy pl.: Kovácsné Kis Ilona....Mondjuk ez egy fokkal jobb, mert legalább a saját neved is benne van és jelzi, hogy férjnél vagy..de szerintem hosszú. Én tuti, hogy kiharcolom, hogy a saját nevemet megtarthassam, az meg nem érdekel ha más azt hiszi, hogy nem vagyok férjnél. :)
Én elõször felvettem -néként, aztán külföldre mentünk, nem értették, nem tudták kimondani stb. akkor felvettem csak a férjem családnevét. Most úgy hívnak, de otthon a lánykorimat használom. A szivemben valahogy ragaszkodok hozzá. Nem is tudom miért akartam a férjemét, hiszen õ sem sértõdött volna meg, ha maradok lánykorin. Valahol úgy éreztem valahol azért szerepeljen a nevemben is (pedig mennyire nem fontos) ja, meg talán külföldön ezt szebben ejtik.
Nem vettem fel a férjem nevét sehogyan. És semmi gond nincs, és nem is volt. Én jól elvagyok az én nevemmel:) ) Az mindig az marad, akármi történik.
2. vagyok. Az asszonynevem: a férjem vezetékneve+ a keresztnevem. Egyesek pl. ezt azért nem szeretik, mert ennyi erõvel akár tesók is lehetnénk, semmi nem mutatja, hogy a férjem. A gyerekek természetesen a férjem vezetéknevét kapták, ami ezáltal az enyém is.
Én így vettem fel, mert 28 évesen még úgy gondoltam, hogy nem akarok senkinek a -néje lenni. Most, 35 évesen, 2 gyerekkel megbántam, igen. Pl. a szomszédasszony megkérdezte, hogy miért nem a férjem vezetéknevét kapták a gyerekek. Sokan azt hiszik férjnél sem vagyok 2 gyerekkel. (Bár ezt nem értem, van, aki egyáltalán nem változtatja meg a leánynevét.) A házasság után tudtam meg, hogy a családom vérig sértõdött. Mert ha már nem akarok -né lenni, akkor miért nem hagytam meg a leánynevemet. Mellesleg, ha -né+leánykori nevedet használod, akkor elõbb-utóbb úgyis úgy fognak hívni, hogy a férjed neve, plusz a te keresztneved.
Több mint 1 éve volt az esküvõ, férjem vezetékneve+né meg a lánykori nevem, de így sem szoktam még meg. Olyan furcsa még 1 év után is, sokszor azt veszem észre, bemutatkozás után, hogy már megint lehagytam. És méga névsorban is köéprõl hátra kerültem...
A kérdező hozzászólása: 2. ha te így vetted fel, akkor hogyhogy nem kapták a gyerekek is ugyanezt? nekem csak azt hiszik h ez a leánykori nevem, de hivatalos helyen úgyis megkérdezik a leánykorit is és tisztázódik. Szerintem is a legoptimálisabb megoldás, amit tehettem, kíváncsi vagyok még válaszokra, elõre is köszönöm, meg az eddigieket is!
Szia! Én így vettem fel. Nem bántam meg. Soha nem akartam né lenni. Eredetileg a két vezetéknév összekapcsolásán gondolkodtam, de túl hosszú lett volna, így maradt a férj vezetékneve, mert szerettem/szerettünk volna közös nevet. Szeretem is. Már mondták többen, hogy szép nevem van, ilyenkor a férjem nevében is megköszönöm. :)
En a férjem csalàdi nevét vettem fel és az utónevem maradt. Elõször nekem is né-vel lett anyakönyvezve (teljes névvél), de ez külföldön nem megy ahol élek.Mindig azt hitték, hogy a férjem neve szerepel, pl.ùtlevélben is. Aztàn névvàltoztatàst kértem.A férjem csalàdi neve elõtt a Mme. (né)szerepel a nevemben.
Én is így. Nem akartam "Kovácsné Tóth Gizi" lenni, mert hosszú lenne, a kötõjeles megoldás hülyén hangzana, ha meg Kovács Ödönné lennék, akkor nem lenne keresztnevem, így maradt ez.

Cypromix fogamzásgátló. Ma jött meg és este 9 körül vettem be. Ha végig szedtem az első levelet akkor kell tartani 7 napot, azt nem értem hogy úgy írják h a következő mensi 8. napjától kell szedni, most ez hogy van?

Még soha nem szedtem tablettát ez az els?.azoktól szeretném kérdezni akik már szedik vagy szedték h hízlal e? valamint hogy mennyire jó?köszönöm

Legjobb válasz: Végigszeded a levelet, tartasz szünetet, ami 7 nap, majd a 8. napon elkezded szedni a köv. levéllel. Az teljesen egyénfüggõ, hogy fogsz e tõle hízni.

Végigszeded a levelet, tartasz szünetet, ami 7 nap, majd a 8. napon elkezded szedni a köv. levéllel. Az teljesen egyénfüggõ, hogy fogsz e tõle hízni.

Az a helyzet h én úgy emlékszem h este nem vettem ki a tampont! Viszont reggel mikor fel kelltem már nem volt sehol a madzag! De a barátom megnézett belülről de nem talállt semmit! Lehet h kivettem csak nem emlékszek rá!?

Szerintetek most mit csinálljak??Segítsetek légyszi!!El?re is köszi!

Legjobb válasz: Ha leguggolsz és erõteljesen nyomsz mintha székelnél, akkor kicsúszik annyira, hogy érezd. Ha nem vetted ki és nem is érzed, akkor egy pár napon belül bûzõs folyásod lesz, akkor irány a doki!

Ha leguggolsz és erõteljesen nyomsz mintha székelnél, akkor kicsúszik annyira, hogy érezd. Ha nem vetted ki és nem is érzed, akkor egy pár napon belül bûzõs folyásod lesz, akkor irány a doki!
Ha mégis bennt maradt, akkor, ha megtelik magától kicsúszik, pl ha wc-re mész. Azért biztos nem tûnt el, max elfelejtetted, hogy kivetted. Éjjel nem véreztél? és azóta?
Amennyiben nem érzel bent semmit (magadnak kellene megnézed) akkor nincs is ott semmi. Kivetted, csak fáradt voltál és nem emlékszel rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!Nem nem véreztem azóta!!Annyi a baj h nagyon sokat fáj a hasam!!Megpróbálltam már magamnak megnézni de semmi!!!Remélem tényleg csak fáradt voltam..

Ugy vettem ki anyam szavabol h tudja h lefekudtem egy fiuval. Nem mondta csak vonatkoztatot ra meg kerdezek rola h mikor szeretnem elveszteni a szuzesegemet de nem mondtam semmit. Mit csinaljak?

Legjobb válasz: Mit csinálj? Beszélj Anyuddal :) Egy lánynak az Édesanyja a legjobb barátnõje! Ha elvesztetted azt is megmondhatod Neki, hogy na Anya ez volt, így volt, de védekeztünk nem volt semmi baj... stb.. Ha meg nem, azt is, hogy még nem, de van barátom és szeretem, õ is engem, szóval szeretnék vele lefeküdni.. ennyi az egész :) Tudod.. aki beszél, azt mindig megértik! :) Ui: írhatnál értelmesebben is, de még éppen ki tudtam olvasni :P

Mit csinálj? Beszélj Anyuddal :) Egy lánynak az Édesanyja a legjobb barátnõje! Ha elvesztetted azt is megmondhatod Neki, hogy na Anya ez volt, így volt, de védekeztünk nem volt semmi baj... stb.. Ha meg nem, azt is, hogy még nem, de van barátom és szeretem, õ is engem, szóval szeretnék vele lefeküdni.. ennyi az egész :) Tudod.. aki beszél, azt mindig megértik! :) Ui: írhatnál értelmesebben is, de még éppen ki tudtam olvasni :P
Szüzességbõl nem kell státuszszimbólumot csinálni... ha már elvesztetted, akkor már úgysem tehet semmit ellene :)
A kérdező hozzászólása: koszi, hat megprobalom elmondani lehet nehez lesz de megkell egyszer mondani
Ha elmondod neki akkor a jövõben engedékenyebb lesz szerintem. Jobb ha megbeszéled az ilyesmiket anyáddal, így mindig lesz kihez fordulni tanácsokhoz.
A le tudnád írni, hogy hányat pittyeg, és milyen hosszan az sokat segítene.
A kérdező hozzászólása: Kettõt pittyeg röviden, egymás után, majd kb.30 másodperc elteltével újra kettõt.Azután megpróbálja újraindítani magát, de valami ellenõrzésbe kezd(gondolom én)...és megint a boot-ról ír valamit angolul...
AMI BIOS: ------ 2 rövid. Probléma van a RAM-memóriával. Indítsa újra a gépet! Ellenõrizze a memória moduljait! AWARD BIOS: ------ 2 rövid hangjelzés. Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenõrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelõ csatlakozásait! Nem tudom neked melyik van. Úgy emlékszem az ASRocK az AMI -t használja.
A kérdező hozzászólása: De már a múltkor újraindítással sem jött be semmi.Akkor szétszedtem, megmozgattam a kábelokat.és azután helyre jött.
Nos igen, ezért nem veszek én soha se magamnak, se másnak ASRock -ot. ;)
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ gépemben ASUS volt, de az meghalt...:S:S
szerintem csak akkor pisil:) )
pisil a drága :) és kirázza a hideg :)
Bizony. Pisil. :D
Pisil! Az enyém is ezt csinálja.:)
Pisil! Nekem lányom van, és õ is megrázza magát ilyenkor. :) ))
pisil, kislányom is ezt csinálja
pisiii:)
A kérdező hozzászólása: de amikor nincsrajta pelus pár percet akkor is csinálja akkor mi van?

Ugy vettem eszre h a fiu aki elvette a szuzesegem buszke ra', mert mindig azt hallom h en voltam az elso meg minden. Lehet ilyen?

Legjobb válasz: Igen, van ilyen. Büszke arra hogy neki adatott meg az a megtiszteltetés hogy elsõnek neki adtad oda magad. Teljesen normális dolog.

Igen, van ilyen. Büszke arra hogy neki adatott meg az a megtiszteltetés hogy elsõnek neki adtad oda magad. Teljesen normális dolog.
Az én párom is büszke, hogy neki adtam a szüzességem. Végülis nekik ez egyfajta megtiszteltetés. És nincs is azzal semmi gond, ha örül, hogy õ volt neked az elsõ :-)
mert valószínûleg még suliba jársz
mert eléggé fiatal lehetsz még
A kérdező hozzászólása: ilyet se hallllotttam meg...:|:|
Teli almot alszik. Nezz utana
A kérdező hozzászólása: igen arra gondoltam de azt is mondtak h a házi ékszerteknõsök nem szoktak
Hát az úgy van , hogy ha nem adsz neki enni és szépen lasan hozzászoktatod a hideghez , akkor alszik téli álmot , van lámpája , ha nincs szerezz be egyet , és ha megengedheted vegyél a kisállatboltban ott olyan d-vitaminosak vannak meg foszforeszkáló kupolával :D
dehogy ment el!!!!! nyugalom
Nem csinált hüvelyi uh.-ot?Meg kellett volna néznie!Hisz akkor honnan tudja hogy van szívhang.Én a helyedben keresnék egy másik dokit.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, elég furcsa...pénteken kell visszamennem hozzá...
Én elhiszem hogy izgulsz de tényleg ne izgasd fel magad ilyen butaságokon:) Minden rendben lesz:) <3
Ha elvetéltél volna, véreztél volna... menj orvoshoz vagy csinálj tesztet, ha nem vagy biztos magadban! sok boldogságot nektek!
4.vagyok De ha az megnyugtat akkor csinálj tesztet.
Akkor véreztél volna!
Ne idegeld magad feleslegesen:) Boldog babavárást.
Szia! Ha elvetélnél akkor véreznél. Normális dolog, ha egy idõ után a reggeli rosszulétek elmaradnak. Nyugi ne idegeskedj minden rendben lesz.
pénteken el ne gyere mig nem csinal hüvely UH sok sikert
Nem ünneprontó akarok lenni, csak nekem bántja a szemem, amikor olvasom, hogy vérzés nélkül nincs vetélés. Sajnos van! Barátnõm most 11 hetes, és úgy néz ki, hogy 8 hetes kora óta nem él a magzat! De kérdezõ! Ilyenekre nem is gondolunk! Anno nekem is elmúltak a rosszulléteim egy pillanatról a másikra!
Ez azért durva. 9 hetes vagy, és még egyszersem néztek meg UH-on? Én ilyenkor már a 2-on is túl voltam, pedig nem magándokim volt, hanem sztk-ba jártam. Szerintem menj el egy másikhoz, ideje lenne már, hogy rendesen megnézzenek.
A kérdező hozzászólása: Nem csinált hüvelyi ultahangot.
Elvetélni tuti nem vetélhettél el, mert akkor véreztél volna. Viszont sajnos elhalni elhalhat úgy az embrió, hogy észre sem veszed. Persze ilyenkor mûszeres befejezés szükséges. De tényleg ne gondolj ilyenre, minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: 6. héten voltam akkor nem nézte a szívhangot, csak kézzel megvizsgált.
Volt már szívhang mikor utoljára voltál?Miért szívódna fel?Ilyenekre ne is gondolj!Mert ha az egész terhességedet így végig parázod akkor az a babának se tesz jót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Csak azért kérdeztem mert azt mondta az orvos, h. fel is szívódhat. De akkor meg kellett volna jönnie a köv. mensimnek nem?
A kérdező hozzászólása: Jajj úgy izgulok ám! :) Az elsõ babám lesz.
Kedves Utolsó válaszoló! A magzat elhalás és a vetélés két külön dolog. Igen a magzat elhalást nem veszed észre. De egy vetélés amikor már a szervezet kilöki a magzatot azt igen is vérzéssel jár. Barátnõdnek elhalt a magzata de nem indult be a vetélése.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!