Találatok a következő kifejezésre: Ugy néz terhes vagyok egy nös (1 db)

Ugy néz ki terhes vagyok egy nös pasitól. Mit csináljak?

Rádásul márt nem tudom elvetetni!Mit csináljak adjatok tanácsot!köszönöm.

Legjobb válasz: Ha jól értem a kérdést, akkor az már biztosra vehetõ, hogy a gyerek meg fog születni. Ezek szerint az itt a dilemma, hogy meg kéne-e tudnia a pasi családjának az igazat. Ha megtudják, kitör a balhé. Ha eltitkolod, neked és a babának lesz rossz.

Ha jól értem a kérdést, akkor az már biztosra vehetõ, hogy a gyerek meg fog születni. Ezek szerint az itt a dilemma, hogy meg kéne-e tudnia a pasi családjának az igazat. Ha megtudják, kitör a balhé. Ha eltitkolod, neked és a babának lesz rossz.
Na már most is tönkreteheted azt a családot és a balhé sem baj, hiszen nyilvánvalóan nem jó a házastársi kapcsolatuk. Az a legjobb ha elmondod a kedves apának, hogy ez van és õ kíván-e lépni..erõltetni ne erõltesd, mert amilyen szemét az elsõ feleségével..olyan lesz veled is..az ilyeneket amputálni kellene ott! Persze a védekezés miatt te is hibás vagy, fõleg ha tudtad hogy nõs akkor nem is kellett volna kezdeni vele..ha pedig azt írod "egy nõs pasitól"-ezekszerint lehetett volna egy másik nõs pasi is..tehát gondolom érzelmeid nem nagyon vannak iránta. A baba sorsáról úgy kell döntened, hogy az független legyen a ti kapcsolatotok kimenetelétõl. Miért nem tudod elvetetni? Túl késõ??? Ha mégis abortusz lenne, vagy bármi is lesz SAJÁT MAGADNAK IGÉRD MEG, HOGY TÖBBÉ NEM FOGSZ ILYEN KAPCSOLATBA..ÉS KIZÁRÓLAG SZINGLIK UTÁN ÉRDEKLÕDSZ..AMÍG PEDIG NEM FORDUL KOMOLYABBÁ VALAMELYIK KACSOLATOD, ADDIG MEG SEM PRÓBÁLSZ VÉDEKEZÉS NÉLKÜL SZERETKEZNI! Arra gondoltál, hogy nem csak terhességet okoz a szex, hanem akár AIDS-et is???
Ha csak leszoptad volna, akkor az legalább csak szószerint lett volna szopás, azzal jobban jártál volna, mert abból nem lett volna gyerek, de így képletesen ez nagyobb szopás. Miért kellett felcsináltatnod magad egy nõs pasival? Védekezés nuku? Hát most lehet a pasid is szopik, de mint a borz, mely torkos.
Ezt nevezik szopásnak. Miért nem védekeztetek normálisan?
Erre mondják azt hogy a tetteideért vállalod a felelõséget. Te magad! Õ tõle már hiába követeled, õ nem vállalta. Te tudtad hogy nõs, bevállaltad, mert lefeküdtél vele, nem vártad meg hogy ne legyen nõs ( bár lehet hogy hiába vártál volna) de nem zavart téged igazán. Nem tudom mit vártál már akkor is, hogy majd elhagyja a családját? az ilyen férfiak csak menedéket keresnek. Bevállaltad azt is hogy teherbe eshetsz, mert nem védekeztél és neki sem szóltál hogy védekezni kellene. Gondolom nem erõszakolt meg. Ma már 7 hónapos vagy, tehát elvetetni sem akartad. nem igazán értem hogy mi itt a kérdés? Tudtad mit csinálsz! Bevállaltad! Vállad is fel! Egyedül akarsz nevelni egy gyereket. Õ nem szeret téged, és visszament a családjához. Hiába zaklatod csak mégjobban magadra haragitod. Fogadd el, hogy ez van. Nagy részt te tehetsz róla, ne sivalkodj, hiszen ezt akartad. Nem kellesz a Lalinak! De szegény gyereknek igen. És õ nem tehet semmirõl!
A kérdező hozzászólása: Kötelezhetik arra hogy látogassa a gyereket?A gyereknek szüksége van az apjára is !Nem?
Látogatásra nem tudják kötelezni. Gyerektartás fizetésére igen. Azt nem tudom, kötelezhetik-e, hogy a gyerek az õ vezetéknevét viselje, de arra biztosan, hogy õ szerepeljen apaként a születési anyakönyvi kivonatában. Elõször kapsz egy olyat majd, amiben ez a rubrika üres, aztán ahogy a gyámhivatal rendezte az apaságot, újat állítanak ki.
Szerintem is jó nagy baromságot csináltatok, de ez már nem változtat a helyzeten.Hiába irja mindeki, hogy mit kellett volna, attol még nem lesz másképp.Az apja egy tusko, hogy felcsinált, utánna meg feléd se néz.De inkább a pici érdekeit nézd, neki szüksége van anyára!!Remélem rendezõdnek a dolgok, ha meglátja átha megenyhül, bár egy ilyen tuskotol sok jot nem várnék.
Nekem az volt az elsõ reakcióm hogy csóró, szerencsétlen gyerek....
Szia! Én nem hagynám annyiban. Nem csak Te hibáztál. Te avval létesítesz szerelmi viszonyt, akivel akarsz, mert nincs senkid.Csak védekezned kellett volna. A Lali a fõ bûnös, mert megcsalta az asszonyt, és másnak csinált gyereket, de a védekezéssel nem is foglalkozott, mert ha érdekelte volna, legalább megkérdezi. Nem? De ha ennyire kihasznált, és nem tudod elérni, én biztos követelném a gyerektartást, ugyanis a gyereknek szüksége van rá, meg gondolom neked is, mert pár évig úgysem fogsz most dolgozni. Ne hagyd annyiban, járj utána és érvényesítsd a jogaidat, mert itt nem te, hanem a gyerek lesz a legfontosabb, õ ne szenvedjen anyagiak hiányában. De gondolj arra, hogy aki ilyen gerinctelen, hány nõvel csinálja, vagy csinálta meg....??? NE HAGYD MAGAD.Már csak bosszúból sem. Te csak áldozat vagy.
Ahogy olvasom a kommenteket, egyre az jár a fejemben, hogy milyen okos itt mindenki! Ha tudom, hogy elesek, elõtte leülök, nem? Mindenki olyan okosan el tudja mondani, hogy mit csinált rosszul.... Szerintem, már õ is tudja. Amúgy valaki mondja már meg nekem, hogy mi a különbség nõs és nõtlen férfi között???? Ha gusztustalan, teljesen mindegy, hogy nõs-e vagy sem. Ha nem akarja a gyermeket, akkor lényegtelen, hogy van-e párja vagy egyedülálló. Lelép és kész! Sõt, még akkor is lelép, ha elõtte megbeszéltük több éves kapcsolattal a hátunk mögött, hogy gyermeket szeretnénk. Meggondolja magát, és már ott sincs. Errõl ennyit! Szóval szerintem semmire sincs garancia. Az apaság vállalására kötelezhetik, a gyerektartás fizetésére is, de én személy szerint, mint érintett, úgy gondolom, hogyha õ közölte, hogy nem szeretné a gyermeket, mint nálunk is, én viszont úgy döntöttem, hogy nem vetetem el, nem követelek gyermektartást. Az én döntésem volt! Ha én nem szerettem volna megtartani, õ viszont igen, ha a feje tetejére áll, akkor sem született volna meg a kisfiam. Én ezt így látom fair-nek, bár míg meg nem fogant, akarta õ is.....
Mikor megtudtad, hogy nõs, meg családja van, meg amúgy is védekeznetek kellett volna.Teljesen mindegy, hogy megkérdezte e vagy sem, legalább neked gondolnod kellett volna erre.Ez felelõtlenség volt.Egy nõs pasi, aligha hagyta volna el a családját...De mivel így esett, a gyerekedre koncentrálj, mert neki csak te leszel, a pasit meg felejtsd el, mert õt csak te szereted, ahogy elnézem, õ nem.
xD Jaja. Ez félelmetes. xD
szerintem akaszd fel magad!hogy írhatsz ilyet, hogy "megdugott párszor kérdezés nélkül"!!!meg hogy "akkor vettem észre hogy terhes vagyok, mikor nõtt a hasam".baszott nagy szerelem lehet, ahol bumm bele, fog és telever!a fogalmazásodból ítélve, Lali egy cigány, te meg egy ringyó vagy!!!az egészben az a szerencsétlen gyerek a vesztes, akinek a szülei, egy tanulatlan idióták, akik állat módjára dugnak!de hiába is pofázok neked, mert annyira alpári vagy, hogy fel sem fogod, mit akarok mondani!szerintem add be a gyereket intézetbe, és dugj tovább a lalival!barom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudjátok hogy ha nem akarja a nevére venni kötelezhetik-e rá?
A kérdező hozzászólása: Ja és csak ö volt nekem a barátomat is kidobtam mikor megismertem rá 2 hónapra.Más nös pasival nem voltam soha!
A kérdező hozzászólása: Tudtam hogy nös meg azt is hogy vanak gyerekei elmonta nekem, nem tagadta le öket!Amikor velem volt azt mondta szeret , de a feleségét is.Majd mikor szakitotunk azt mondta változatoságra vágyott azért volt velem.Hiába hivom telefonon irok neki semmi.Ja és a lényeg HALÁLOSAN SZERELEMES VAGYOK BELÉ és nagyon szenvedek.Meg irtam neki smsben hogy végzek magammal, de nem reagál semmire.Nem birom nélküle tovább, csinálok valamit
A kérdező hozzászólása: Az a gond hogy a nös pasival azaz Lalival nem lehet beszélni a telefont kinyomja stb.kb.3 hónapig voltunk együtt amikor rájött a felesége a Lalinak dobott!De ekkor nem tudtam hogy terhes vagyok!Akor vettem észre mikor nöni kezdett a hasam!Lali megsem kérdezte szedek-e gyógyszert csak megdugott többször!Most mit tegyek 7 hónapos terhes vagyok.Lali megsem hallgat abszolult nem érdekelem.Kértem rá ismerje el a gyereket de nem akarja.Akkor minek volt velem?
Hát a balhé így már tuti kitörne mivel egy nõs férfirõl van szó aki nyilvánvalóan megcsalta a feleségét.Ha ezt a felesége megtudja hogy a drágalátos férjének egy másik nõtõl van gyereke nah akkor már egybõl kitörne a botrány.És hát ha a feleség agresszív féle akkor tuti nem hagyná abba a dolgot verekedés nélkül.Szerintem ezt azzal a pasival beszéld meg hogy gyereket vársz és hogy mi legyen.Azután intézzétek el a feleség ügyet.
A gyerektartás akkor is JÁR. Buta, aki nem használja ki. Sosem lehet tudni mi lesz pár év múlva, és ott maradsz a picivel pénz nélkül... Pedig van egy apja, aki megcsinálta. Elvileg, ha nem akarta, õ is védekezhetett volna. Nincs igazam? z elõzõ válaszadót is átvágták, hogy a gyereket akarta, de mikor megfogant már nem kellett. Én tuti, hogy bevasalnám rajta a gyerektartást! Ez nem úgy mûködik, hogy ma akarom, holnap meg nem...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Anyukák, mennyi idő jut magatokra?

Olyan idő,ami nem főzés,mosás.....stb.
Hanem pl: fodràsz,pihenés,torna... Kinek mi a kikapcsolódás!

6

Most megyek egy állásinterjúra, közölnöm kell, hogy van 3 kisgyerekem?

ha eltitkolom, és felvesznek, úgyis kiderül...

12

Melyik pelenka a jobb? Az Aldi-s Babylove vagy a Lidl-s Toujours?

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

8

Zugló: támogatás újszülött babáknak?

Anyósom olvasta a Zuglói lapokban, hogy az önkormányzat (a 18.évüket betöltők és a 62 év feletti nyugdíjasok mellett) az újszülötteknek is adna egyszeri pénzbeli támogatást. Tud erről valaki valamit? Mikortól adják? Mennyit? És mi a feltétele? (Mennyi ideje kell a kerületben élni? Férjem kb 26 éve zuglói lakos, én még csak 7 hónapja leszek szüléskor és nekem csak ideiglenes címem. Nekünk így járhatna?)

0

4 hetesen kimutatná a teszt a terhességet?

Ha nem, mikor èrdemes tesztelni?

2

9-36 kg autósülések közül melyik a legjobb biztonsági öves?

Pajzsosat nem akarok venni, és tisztában vagyok azzal is, hogy "túl sok kategóriát ölel fel".

2

Aki sok év babázás után tért vissza a munkába, hogy bírta az első hónapokat?

Én négy év babázás után fogok visszatérni nemsokára. A fiamat most szoktattam az oviba, a lányomat most szoktatom a bölcsibe, s már ez is nagyon megvisel lelkileg. Persze tudom, hogy örülhetek, hogy van hova visszamenni, de nagyon tartok tőle, hogy nem fogok tudni egyik téren sem 100%-ot teljesíteni. Nálatok hogy alakult?

5

Az apa akar kistesót, az anya nem. Mi a megoldás?

Fiunk 3 éves, én egyáltalán nem szeretnék még egy gyereket ( legalábbis mostanában tuti nem), ő pedig nagyon és szerinte eljött az idő.
Napi szinten előkerül a téma.

Van arany középút ebben a kérdésben is?

4

Mi az ami biztosan jár támogatás a szülés után és mi az aminek érdemes utána járni? Mennyi most az anyasági?

Mert mondták egy páran, hogy van olyan amiről lehet nem is tudunk?

2

Mi a helyzet a kormány nyáron felvetett terveivel?

Melyszerint az első gyermeket 228 ezer Ft-al támogatnák és megemlnék a szocpolt... Nagy a csönd ezen téma körül.
Vagy várnak még a választásokig?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!