Találatok a következő kifejezésre: Ugy néz a (1212 db)

Azok akik feljelentgetik az RTL Klubbon látható VV4-et, ugyan úgy nézik a műsort, mint akiket szórakoztat. Kérdezem én miért is nem kapcsolja el más csatornára, ha ennyire zavarja. Vagy talán csak kötekedni szeretne?

Feljelentések és tiltakozások? Ugyan már! Ha családbarát m?sorokat szeretne és a gyerekét megvédeni az ilyen m?soroktól, akkor olvasson neki vagy társasozzanak. Nekem így tettek a szüleim! Amelyik gyerekkel nem tör?dik a szül?, az nem a tv miatt lesz olyan, amilyen! Nem médiahatóság kell ide, hanem normális fizetés a melósnak, hogy több id? jusson a családra, és az emberi kapcsolatokra. Nekem is sajnos az a szórakozásom, hogy naponta 2-3 órát TV-zek.

Legjobb válasz: Maximálisan egyetértek veled!

Maximálisan egyetértek veled!
Mert az alatt az egy ora alatt lehetne mas musor is, peldaul esti mese gyerekeknek es nem baromsagok, aki nezi az olyan mint a sok elmebeteg villalako.
Nem kötelezõ nézni az RTLKLUB-ot, van még azon kívül min 60db csatorna. Vannak kifejezetten gyerekeknek szóló, és vannak természettudományos csatornák. Nézzék azt! Egyébként pedig tényleg vannak olyan emberek, akiknek az jelenti az örömöt, hogy feljelentenek embereket, csatornákat stb... A másik meg, hogy ezek a csatornák profitorientáltak, tehát ha az emberek nem néznék a "szar" VV4-et, akkor már nem adnák, vagy legalábbis eltették volna másik idõpontra. Tehát ebbõl az következik, hogy az emberek nézik a mûsort. Ha pedig nézik az emberek, akkor a kisebbség akinek nem tetszik, az tényleg válasszon inkább másik csatornát.
De en nem akarok mas csatornat nezni!Ennyi.
De csak a hulyek nezik azt ami zavarja oket ugyhogy hulyek vagytok
Az egész arcát nézem :D
Mindig csak a szemükbe nézek. Hmm...ez a száj nézés még nem jutott eszembe.
Én bizony megnézem. Alap :) de amúgy leginkább hogy herpeszes-e? :DD minden részletet, még azt is hogy hogy megy, hogy tartja a kezét :D

Aki közelről néz mindent, az rövid vagy távollátó? A férjem úgy nézi a monitort hogy teljesen belehajol. A tévében az írásokat sem nagyon látja, távolabbról.

Legjobb válasz: pont, hogy rövidlátó. (benne van a szóban is, "rövidre lát") ha távollátó lenne, akkor messzire tartaná magától a könyvet.

Rövidlátó, de lehet más problémája is, hogyha szemüveggel sem lát jól. Mindenképpen szemorvoshoz kell mennie, mert lehet szürkehályog, tompalátás, vagy még pár dolog.
pont, hogy rövidlátó. (benne van a szóban is, "rövidre lát") ha távollátó lenne, akkor messzire tartaná magától a könyvet.
Én rövidlátó vagyok és ez azt jelenti hogy csak közelre látok jól, távolra nem. (nem hiszem hogy 22 éven keresztûl rosszul mondták volna a dokik:D)
http://latte.hu/articles/anyuvagyok/szemunk-fenye de, igen: RÖVIDLÁTÓ "Rövidlátás (Miópia ) A rövidlátók közelre jól látnak, a távoli tárgyakat viszont elmosódottan érzékelik. " nála is ez a jelenség van
Távollátó. Ezt a kifejezést olyan jól találták, ki, hogy pont a fordítottját jelenti annak ami logikus lenne. A távollátó az aki távolra nem lát. A rövidlátó az, aki közelre nem lát.
A kérdező hozzászólása: Most jól összezavartatok. Neki már annyira rossz a szeme, hogy a monitort is kb 40-50 cm-rõl látja. A tv-ben az írást 3métertõl távolabb nem látja. Hord szemüveget, de már az sem az igazi.
10.29 megadta a választ, hogy az elnevezés miért alakult így. Erre eddig nem gondoltam de igaz lehet.
de bocs, hiszek az elsõnek. lehet, hogy tényleg úgy van. de akkor nagyon nem logikus
Távollátó.Távollátó szemüveg kell neki.Gondolom ezért alakult így a megnevezés. (Hasonló az autó bal és jobb oldalának meghatározásához.A tárgyak oldalát mindig a külsõ szemlélõ irányából határozzuk meg, az autót a benne ülõ szemszögébõl.Vagy említhetnénk a testrészeinket is.Bal kar, jobb szem stb.)
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Én a dolgokat szemüveg\kontaktlencse nélkül k.b. 15 centitõl távolabb már nem látom élesen, és rövidlátó vagyok.
:DDDDDD
Nekem bejön és ha õt nem zavarja, engem sem. :)
Bejön, bár olyan magasra nem kell néznie, 168 centi vagyok csak:D Ha eközben még ártatlanul is néz a bociszemeivel, na az már a vég:D
Zavarba jönnék ha csodálkozva nézne. Amúgy a pici lányok bejönnek :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, jöhetnek még:)

Ha a bal oldalamon fekszek, pl. úgy nézem a tv-t, miért érzem magam "nyomottul"?

Mindenkinek ilyen? Én úgy érzem tőle, mintha fáradnék. Lehet, hogy nem kéne így feküdni?

A kutyám lassan egy órája egyfolytában idegesen ugat és ugrál, miközben úgy néz a szomszéd ház falára mintha lenne ott valami. Zaklatott, és hívásra, csitításra sem csillapodik le. Ma állatorvosi javallatra Algopyrint kapott. Okozhatja a gyógyszer?

Ma állatorvosi javallatra kapta a gyógyszert.És attól félünk, hogy esetleg a gyógyszer váltja ezt ki nála(korábban sosem kapott még)

Legjobb válasz: nincs véletlen a szomszéd háza fala körül egy macska vagy egyéb amit megláthatott?

nincs véletlen a szomszéd háza fala körül egy macska vagy egyéb amit megláthatott?
az is lehet a gerince miatt.
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre az a gyanú, h. vhogyan eltörte a farkát. Folyamatosan behúzza, és a nem is bír rendesen leülni.De pontosat csak hnap reggel tudunk csak.
és mitõl vannak fájdalmai? lehet tudni már? mert az én kutyámnak akkor voltak ilyen fájdalmai mikor a gerincére esett.akkor kapott õ is algopyrint.
A kérdező hozzászólása: Az állatorvos azt mondta, hogy nyugodtan be lehet adni neki egy szemet, tekintve, hogy feküdni se nagyon bírt a fájdalomtól :( De most úgy tûnik sikerült lehiggadnia, fekszik nyugodtan és pihen. Reggel amint tud jön hozzá a doki és megnézi. Remélem minden rendbe jön majd.
én úgy tudom a kutyának csak egy fél szemet szabad adni. de lehet rosszul tudom.
Menj át a szomszédba, kérdezd meg, minden rendben van-e. A kutyák megérzik sokszor, ha történt valami, baleset ilyesmi. Fõleg ha idõsek laknak a szomszédban.
A kérdező hozzászólása: Egyébként macskára nem így reagál, azokra nyüszít, mintha egy másik kutya lenne amivel játszani akar. Nem lesz tõle ennyire ideges, és nyugtalan.
A kérdező hozzászólása: Még reggel 1-et és most este egyet. Mert szegénynek fájdalmai vannak. Mivel az állatorvos csak holnap tud hozzá eljönni, azt mondta, h. ennyit tehetünk addig.
ja és egyébként mennyi algopyrint adtatok neki?
A kérdező hozzászólása: Igen lehet, de bízom benne, hogy az orvos segít, és gyorsan rendbe jön majd. Sajnálom, hogy fájdalmai vannak és csak nézni tudom a szenvedését :(

Mennyi a normális amit egy 12 hetes béby eszik, mert van hogy 120 ml eszik de van hogy úgy nézem a 140 ml se elég neki, na most azt tudni kell hogy az én kisfiam ha 200 ml lenne a cicimben azt is megenné, nem tudja mi az hogy elég? Jucus

Legjobb válasz: Az én kisfiam 13 hetes, és néha (gondolom amikor van annyi tejem) megeszi õ is a 200-at, sõt olyan is volt hogy 210-et. Mivel nem jön neki vissza, így gondolom nem baj.

Az én kisfiam 13 hetes, és néha (gondolom amikor van annyi tejem) megeszi õ is a 200-at, sõt olyan is volt hogy 210-et. Mivel nem jön neki vissza, így gondolom nem baj.
Bár mennyi lehet normális. Amennyit szopik, annyi a normális. NEm kell minden szopit mérni, fõleg nem egy 3 hónaposnál. Ha az összfejlõdése jó, akkor nem kell egyáltalán méricskélni, hanem igény szerint szoptatni, és rendben lesz. Egyébként ha eddig kizárólag szoptattad és rendben gyarapodott, akkor ezután is elég lesz neki.
bármennyi normális ha nõ a súlya és jókedvû baba, akkor akármennyit eszik neki az a jó. Én elsõ babámat mértem egy hónapi minden evés elõtt és után jól bestresszeltem tõle, a most 11 hetes csak akkor mérem ha a védõnõ kérdezi a súlyát. Kb átlagban 130 ml-t eszik, ezt is csak onnan tudom, hogy néha kap cumisüvegbõl anyatejet, és abból láttam.
3 hónapos körül van egy növekedési ugrás, ezekben a hetekben simán eszik többet a szokottnál, utána majd visszaáll.

Miért van az, hogy a jóképü srácokra akkor is ugy néznek a CSINOS lányok is, mint valami fönyereményre, ha a csávoka fájdalmasan vontatott és béna szövegeket mond nekik?

Mert állandóan ilyen sztorikat hallok jóképû haverjaimtól, hogy nagyon gáz dumákat írnak a nõknek társkeresõn, és olyan nõknek, akik nekem már az elérhetetlen kategória És hót unottan viselkednek randin is, a csaj mégis csillogó szemekkel néz rájuk?! Én meg hiába járatom csúcsra a beszélõkémet és a humoromat, alig jönnek össze nõk, és általában nem valami szépek!

Legjobb válasz: Nem mondom,hogy a külsõ nem fontos,mert igenis az.Viszont azokat a csajokat ne sajnáld,akik annyira felszínesek,hogy a belsõig már el sem jutnak!Te legalább majd normálisat is kapsz,ha eljön az idõd.Nem sokat ér a cicababa,ha felszínes.

Nem mondom, hogy a külsõ nem fontos, mert igenis az.Viszont azokat a csajokat ne sajnáld, akik annyira felszínesek, hogy a belsõig már el sem jutnak!Te legalább majd normálisat is kapsz, ha eljön az idõd.Nem sokat ér a cicababa, ha felszínes.
Miért, egy molett nõnek talán nem járhat jó pasi? Õ nem ember, nincsen személyisége, nem lehet normális? Tudod, felnõttként az ember már nem elégszik meg a külsõvel...
Minek gáz dumákat írni, egy üres levél is elég
# 2: és akkor belelóg a bilibe a kezed. :3
"jóképü srácokra" ezzel a kitétellel együtt, min vagy meglepõdve? A pasik is csorgatják a nyálukat a dögös nõkre, akármilyen egyéb rossz tulajdonáguk legye is, ráadásul még az intellektuálisabb típus is. Szóval nem kell min meglepõdni, ez így mûködik, egy jó pasi bármikor talál nõt, ha nem is akármilyent, de valamilyent, bár lehet, hogy csak egy éjszakára, mert ha tényleg segghülye, akkor nem szívesen mutatkoznak vele.
Tudod, kérdezõ, teljesen igazad van. Mi nõk mindannyian felszínes és ostoba libák vagyunk, akik csak a pénzes és jóképû férfiakra, meg a nagy farokra bukunk, és igenis akkor kapunk szexet, amikor szeretnénk. Én például most lecsüccsenek szépen a jóképû és gazdag párom mellé - itt ül, és nézi a vállalkozás könyvelését -, aztán lassan végigsimítok a mellkasán, majd egyre lejjeb az izmos, kockás hasán, és finoman, naaaagyon finoman bedugom a kezem a nadrágjába, aztán megmarkolom a...... Te meg csak sírjál tovább otthon, vagy verd ki magadnak valami pornóra, legalább egyikünknek hadd legyen szép éjszakája ;)
A kérdező hozzászólása: am nem tudom miért gondolod azt, hogy én itt majd sirva fakadok, hogy te szexelni fogsz a szekrény méretü pasiddal... szexeltem már én is nem keveset, ugyhogy nem fogom magam összekakilni, hogy mindenki dug csak én nem.
A kérdező hozzászólása: na hát én simán megelégedek az átlag nökkel is, de még azok is csak ugy éppen hogy összejönnek nagy erölködések árán.
Ugyan ez van, a ronda pasik is a szép csajok után sírnak, csorgatják a nyálukat és rá se néznének már az átlagos csajokra se. Uuuugyan az. :D De ezek csak a felszínes alakok, nem kell velük foglalkozni, ennyi. (feltûnõbb jelenségek, ezért hisszük azt hogy többen vannak)
Kedves Kérdezõ, az én párom mackós típus, majdnem 100 kiló, és bizony egybõl benedvesedek, ha levetkõzik elõttem. Mondom, jobban teszük, ha megyünk szexelni a szerelmünkkel, ezek meg hadd depizzenek :D
Mert nem az számít, mit mondasz, hanem a mögöttes tartalom. De egy társkeresõn persze, hogy fontosabb a külsõ, mint a való életben, hiszen neten csak a profilképe látszik valakinek. Élõben meg ott a szemkontaktus, testbeszéd, illat, hang, érintés stb.
A kérdező hozzászólása: valoszinüleg szép a személyisége, ha tömi magát kajával ha kell ha nem és saját hibájából omcsány kövér? Sok az ellentmondás itt...mert egy vézna pasinak egyböl azt nyomják az arcába, hogy gyurni kéne, hogy emberformája legyen. Nem még hogy megajánlják neki a szép nõt!
A kérdező hozzászólása: 20on évesek vagyunk, és a célzott lányok is.
Gondolom nem vagy több 18-nál és a haverod sem, mert egy érett nõnek, már nem elég egy helyes pofi, ha a pasi unalmas a randin, sõt UNOTT (az sokkal rosszabb) akkor mehet a levesbe.
A kérdező hozzászólása: igen? Társkeresõn szinte csak ezt látom: undoritó hájas nõk irják, hogy nekik sportos pasi kell. Mert õk ugy gondolják, hogy nekik ez jár. És mondják ezt ugy, hogy a dekoltázsukról van felpakolva egy garnitura kép. Ami meg ugye az elhizásuk révén alakult ki. Azt hiszik a kockahas is a rossz életvitel miatt alakul ki. Vagy eleve ezzel születnek az emberek. Ugyhogy hagyjuk már...
szóval elvársz valamit a leendõ partneredtõl, amit te sem tudsz maxon nyújtani. ahhammm...
igy jartal, savanyu a szolo mi? majd te mondod meg a noknek, hogy kikkel alljanak ossze? :D ki vagy te istenem...:D

Miért van az hogy a skyrim-ban amikor a vízbe megyek a kép elkezd villogni és a viz minden villogás után úgy néz a víz ki mintha felülről nézném: a víz felszíne alatt lehet úszni de nincs ott víz. (? )

Legjobb válasz: Erre megoldást nem nagyon lehet találni, de a lehetséges ok az, hogy régi vagy rossz a videókártya. Ez még magában nem jelent gondot mert a netrõl simán le lehet szedni OpenGL és Direct3D drivereket.

Erre megoldást nem nagyon lehet találni, de a lehetséges ok az, hogy régi vagy rossz a videókártya. Ez még magában nem jelent gondot mert a netrõl simán le lehet szedni OpenGL és Direct3D drivereket.

Jó cigánynak lenni a mai világban? Unokatesóm magyar, de úgy néz ki, mint egy cigány. Nem tudja, hogy cigánynak mondja-e magát vagy nem.

Legjobb válasz: Ha valaki úgy néz ki, mint egy cigány, és ráadásul kiderül, hogy az élete bizonyos szakaszában cigánynak vallotta magát, akkor magyarázkodhat egy életen át, úgy sem fogják róla elhinni, hogy nem az.

Ha valaki úgy néz ki, mint egy cigány, és ráadásul kiderül, hogy az élete bizonyos szakaszában cigánynak vallotta magát, akkor magyarázkodhat egy életen át, úgy sem fogják róla elhinni, hogy nem az.
Elképzelhetetlen, hogy egy magyar azon gondolkozzon, hogy cigánynak vagy magyarnak mondja-e magát!
Ha nincs benne cigányvér, akkor miért mondaná magát annak?:) Bár az igaz, hogy valószínûleg mindenki azt gondolja róla, hogy az... A kérdésedre pedig elég nehéz válaszolni, nekem az anyukám cigány, egyetemre járok, normális munkám van, kreol bõröm, hosszú fekete hajam..nem beszélek orrhangon.. ÉN sosem éreztem annak hátrányát, hogy roma (is) vagyok.. DE ez egy elég kirívó példa.. Persze biztos lesz olyan, aki azt mondja, hogy Magyarországon mindenki magyar... szerintem inkább magyar állampolgár.. azt mondanám, hogy mindenki az aminek mondja magát.. vagy sajnos ahogy mások gondolják...lásd a rokonod példáját.
ha cigányul néz ki, mindenképp mondja magát cigánynak! akkor plusz ösztöndíjakat fog kapni, na meg az ingyen tankönyv, kaja sem elhanyagolható!
Sose tagad le hogy cigány vagy magyar.Cigányok kõzt is van rendes emberek.Szerinted a tanárok nem veszik észre rajtad a származásodat?
De utálom a kamukérdéseket...
lehet, hogy kamu..de a kérdés érdekes..
Utolsó voltam, a kérdésre a válaszom annyi, hogy ha nem cigány, akkor ne mondja magát annak.
Én még sosem hallottam, hogy valakinek ilyen célból bizonyítania kellett volna cigány származását. Láttatok már olyat, hogy valaki okiratot vitt arról az iskolába, hogy cigány felmenõi vannak?
Ez szép, ha cigánynak mondod magad nem bántanak, de ha magyar vagy, kapsz a cigányoktól... így lesznek inkább cigányok a magyarokból is... Nesze neked MAGYARország! Jobbikosok, csapjunk már oda könyörgöm!!!!!
Vannak rendes cigányok igen, sajnálatos dolog ez, hogy egyes emerek nem látnak a tv-n és interneten kersztül, nem is akarod a normálisakat megérteni, elfogadni, ne akarj felsõbbrendû lenni mert nem leszel több. A munkát nem keresõ, segélyen élõ cigányokat énis elítélem pedig bennem is van egy negyed vér. De én tanultam, dolgoztam és most 3000 km-re vagyok Magyarországtól. Hál Istennek.
Igen. Megéri ma ciganynak lenni. Mert azoknak csak jogaik vannak, kötelességük egy szálse. Nem kell dolgozniuk, mert úgyis megkapják a segélyt.
Igen, az elmúlt és az elkövetkezõ sok év Magyarországában cigánynak lenni fõnyeremény! Mindent megkapsz. A hátsódat is kinyalják, ha van egy kis gógyid hozzá. (Nagyon sajnálom, hogy túl "ária" vagyok hozzá, hogy cigánynak mondhassam magam!)
13:43 Én vagyok az üzeneted címzettje. 1 - Vesszõk alkalmazásával nagyban megkönnyíthetnéd a mondandód értelmezhetõségét (bár ilyen egyszerû gondolatmenetnél ki tudom venni, mit akarsz közölni). Továbbá elsajátíthatnád a ragok használatának módját is. Na meg a rövid és hosszú magánhangzók helyes leírása sem megy nagyon. 2 - Úgy látom, nemcsak a gondolataid megfogalmazásával és leírásával van gondod, hanem szövegértelmezési problémákkal is küszködsz. Én pusztán annyit mondtam, hogy szép az a népcsoport, amelyet azzal magasztalnak, hogy a tagjai között vannak rendesek is. Gondold át még egyszer, ha az után sem érted, jelezz. :)
12:32 szerinted minden cigány egy forma? Hát nem az én zenetanárom is cigány a zeneiskolába .Járok hozzájuk kûlõn orákra nagyon rendes tiszta család.
:-D Igen, mindenkinek van egy ilyen "én ismerek rendes cigányokat is" története. De hogy ez mit jelent, azt döntse el ki-ki maga.
ma 12:32 :DD
Milyen megható... A cigány ne szégyellje származását, mert a cigányság között is vannak rendes emberek? Hát szép az a népcsoport, amelyet azzal magasztalnak, hogy vannak közöttük rendesek is.
A kérdező hozzászólása: a tankönyv, ebéd stb. alapból ingyen jár neki
ha kisebbségi (roma=cigány), akkor még kedvezményt is kap, ingyen tankönyv stb, de azt bizonyítani is kell, hogy az. szóval szerintem magyarnak mondja magát ha az.
A kérdező hozzászólása: nem kamukérdés! azért gondolkozik ezen a kérdésen, mert holnaptól középsuliba megy, koleszba, és a cigányokat általában nem érik atrocitások a magyarok által!
Hát már nem azért hogy sajnáltassam magam, de anyám cigány(apám nem) és nem kaptam ingyen ebédet, sem ingyen tankönyvet, csak valami kedvezményt mert elváltak egymástól. Ezt a segély dolgot sem értem teljesen, mindenki ezeket írja, bejelentem a polgármesternek hogy cigány vagyok és adjanak havonta x ezer forintot és tényleg adnak? Nem azért írom mert nem hiszem el hogy ilyen van, hanem csak nem tudtam hogy az 'etnikumomban' ilyen potenciális lehetõségek vannak:D A kérdésre válaszolva, miért akarod ilyen feketén fehéren látni a világot? Mi az hogy JÓ? Ha a 1 cigánygettóban vagy és látszik rajtad hogy agyatlan balhés cigány vagy, talán jelent némi elõnyt, de ha egyszerû stílusosan öltözõ fehér ember, nos tudjuk milyen sors várna arra... Viszont ha 1 cigány megy rocker kocsmába, neki ott nincs garantálva a biztonsága, sõt egy igényesebb discoban látszik hogy 'kilóg a sorból'. Én nem szeretek cigánynak lenni, nem vagyok rá büszke. Nehogy cigánynak vallja magát attól hogy kreol a bõre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!