Találatok a következő kifejezésre: Ugy is a (8855 db)

Használ úgy is a lánc, hogy ha éjjel leveszem?

Valakinek a babája megfulladt, mert leszakította magáról álmából.

Legjobb válasz: Ez szerintem úgy mûködik, hogy ha hiszel benne használ, ha nem akkor nem.Én nem hiszek benne, ezért nincs is.Meg ki tudja eredeti-e?Inkább homeopátiás szereket használok,de ez is hit kérdése szerintem.Chamomilla 15Ch Vibrocol kúp.

Ez szerintem úgy mûködik, hogy ha hiszel benne használ, ha nem akkor nem.Én nem hiszek benne, ezért nincs is.Meg ki tudja eredeti-e?Inkább homeopátiás szereket használok, de ez is hit kérdése szerintem.Chamomilla 15Ch Vibrocol kúp.
Használ ha eredeti, sajna sok a hamisítvány, itt egy cikkbõl másoltam ki neked , érdemes elolvasni, hogy hogyan tudhatod meg, hogy nem -e hamisítvány.. . A borostyánkõ nagyon könnyû. Fajsúlya csak csekély mértékben nagyobb, mint az édesvízé (1, 05 - 1, 10 g/cm3). Ez alatt természetesen csapvíz és nem cukrozott víz értendõ. Így a valódi borostyánkõ a sima csapvíz aljára leszáll, míg a telített sóoldat tetején úszni fog (e két feltételnek egyszerre kell teljesülnie). Ha a két feltétel valamelyike nem teljesül (csapvíz tetején lebeg és/vagy a sós vízben is alámerül), akkor minden bizonnyal valamilyen utánzattal van dolgunk. Ön is ellenõrizheti, mert ilyen egyszerû: Vegyen 2 pohár egyenként kb. 2, 5 dl csapvizet. Az egyikbe tegyen két púpozott evõkanál sót, és keverje el alaposan, ameddig már több sót nem vesz fel a víz (az összes só nem fog feloldódni benne, mert ez már egy telített sóoldat lesz). Elõször tegye a láncot az édesvízbe, majd utána a telített sóoldatba, vagy ha elõbb a sósba tette, öblítse le, mielõtt a csapvízzel teli pohárba teszi. Bár mi ellenõrzött forrásból vásárolunk, ezt a próbát minden szín és minden szállítmány esetében elvégezzük.

A samsung galaxy minimen lehet e két virusirtó, ugyan is a slean, meg a Cm sekurity van rajta, és én ugy tudom hogy a clean master is egy virusirtó?

Legjobb válasz: Felesleges. Meg le is lassítja ezt a harmat gyenge telefont. Egy Samsung Galaxy mini tulajdonos :P

Felesleges. Meg le is lassítja ezt a harmat gyenge telefont. Egy Samsung Galaxy mini tulajdonos :P
samsung galaxy mini >>> kevés RAM maximum 1 -et érdemes felrakni, de sokkal biztosabb ha olyan forrásból telepítesz alkalmazást, és olyat amit ismersz. Hiába van 2-3 vírus kergetõ, ha felelõtlenül, telepítesz egy még nem katalogizált vírust tartalmazó alkalmazást. Javaslom google play áruházból telepíts, olvasd el a hozzászólásokat, és lehetõleg ne 0 day -es appokat. Clean master amúgy nem vírus kergetõ, de hasznos program havonta kb. 1× érdemes lefuttatni. (Ilyenkor telepíted WiFi -rõl, utána törölheted és nem foglalja a RAM -ot)
baromság egy ilyen gyenge telefonra vírusírtó, kivéve ha államtitkokat õrzöl :D

Megy úgy is a tévé, hogy nem nézed? Csak alapzajként?

Legjobb válasz: Nálam nem, de nõvérem csak úgy tud elaludni ha megy a TV. És mindig beállítja hogy magától kapcsoljon le... érdekes: a modern kor szokásai.

Nálam nem, de nõvérem csak úgy tud elaludni ha megy a TV. És mindig beállítja hogy magától kapcsoljon le... érdekes: a modern kor szokásai.
ja a Teleshopp jó! xD egyszer ment egy Teleshop átkapcsolom a másik csatornára és lám ugyan az megy xD na meg néhe Szakáll Miki is üvöltöz a TV-bõl :) amúgy én akkor szoktam bekapcsolni a tévét háttérbe amikor este gépezek. félek a sötétbe kicsit:)
Nálam nem. Magamtól eszembe sem jutna bekapcsolni, pedig itthon vagyok szinte egész nap (gyed). A párom viszont függõ, ha eszik, vagy aludni akar azonnal bekapcsolja. Én meg alig várom, hogy elaludjon és kikapcsolhassam. Ha nagyon el vagyok közben bambulva, pl. olvasok neten, vagy beszélgetek a nõvéremmel msnen, akkor nem állok föl kikapcsolni, de amint jön egy duplahangos reklámblokk, úgy ugrom fel a távirányítót kutatva, mint akit bolha csípett meg.
Nincs jobb háttérzene, mint a Teleshop !
Sajnos igen, fõleg hétvégén. A kávé mellé bekapcsolom, utána megyek fõzni, mosni, takarítani, a tévé meg megy a világba egész délelõtt.
igen, 21/f pl szintetizátorozok közben
Párom szokta mondani, (de még akkor is ha full mással van elfoglalva, mondjuk számitógép elõtt ül) hogy kapcsoljam be a tv-t had menjen valami. Én meg nem értem miért. Nálam max annyi szokott lenni, hogy már nem nézem de nem kapcsolom ki.
Szinte mindig.
Igen, szokott menni mert csak ugy tudok elaldni, de mindig beallitom, hogy kikapcsoljon.
Én akkor hagyom bekapcsolva háttérzajnak, ha egyedül maradok éjszakára/késõ estére a lakásban. Ilyenkor egy kicsit félek, de a TV zaja biztonságérzetet ad.
kiskoromba féltem ha nem volt bekapcsolva, aztán ez berögzült, és most is csak úgy megy, zenét is úgy hallgatok, hogy a tv is megy közben.
Sajnos sokszor ment alapzajként csak:D este gépezés közben jó volt, hogy szólt valami, ha éppen a zenét meguntam. De amióta elrontottam a tévémet, kénytelen voltam errõl leszokni:D ez jól jött, alig tv-zek, spórolok:D este úgyis csak addig nézem, amíg álmos nem leszek, mert nem tudok vele elaludni:)
Soha, nem fogyasztom feleslegesen az áramot.És nem szeretek zenét sem hallgatni háttérzeneként.Akkor szól a zene, ha azt akarom hallgatni.
Régen ment a világba, de hála a jó égnek 6 éve nincs tv-m, és egy cseppet sem hiányzik. Azóta zene megy a gépemen, és jobbnál jobb filmek, reklám nélkül.
Sajnos igen, de nem alapzaj, hanem csak úgy. Néha nem lehet választani, mert állandóan ismétlik a filmeket, régi mûsorokat, így addig kapcsolgatom, amíg elalszom, és megy éjjel is. Ha felébredek, akkor kikapcsolom, de sokszor csak reggel veszem észre, hogy jézusom: mennyi lesz a villanyszámlán:(
Nálam sosem. Addig volt ez, amíg nem vettünk számítógépet. Mostmár zene megy alapzajként :D
A kérdező hozzászólása: 11:03: nálam is mindig az megy hétvégén XDXDXD igaz, én ülök és röhögök... :'D köszi a válaszokat, írjatok mééég! :'D
4-5 éve csak ugy alszom el ha be van kapcsolva a tévé és beálliotom 30 percre.Gépezem folyamatosan 60-70 % nál szokott menni hogy legyen valami hang . Ha egyedül vagyok ugyszintén megy de akkor mindig szoval: többet megy ugy a tévé hogy nem nézem mint ahogy néznem XD


Fiúk! Ott aludnátok úgy is a barátnőtöknél, ha tudnátok, hogy tuti nem lesz szex?

még szűz vagyok, és nem érzem magam felkészültnek 17/L köszi a válaszokat:)

Legjobb válasz: Nem kell sex,ha szeretem,és odabújizhatok hozzá^^

Nem kell sex, ha szeretem, és odabújizhatok hozzá^^
petting még lehet? :D
én ott, miért, ebben mi olyan nagy szám?
Van szád nem??? Ne legyél már ilyen szívtelen.
még szép!
Persze. Bár azért a pettinggel bepróbálkoznék...:D
Semmiképp nem hagynám ott. F 30
igen, persze.. már az is nagyon jó lenne ha vele alhatnék.
Persze. Miért is ne csinálnám?

Ha úgy is a nők választanak férfit, akkor a férfiak dolga viszonylag egyszerűnek tűnik?

Úgy értem, elég eljárni egy-két helyre, mondani egy-két vicceset, és ha valakinek bejövök, úgy is lecsap majd rám.

Legjobb válasz: Olyan értelemben választ a nõ, hogy a nõ agyában az elsõ pillanatban eldõl, hogy az illetõ pasinak van esélye, vagy nincs. Ha van, akkor adja a jeleket, vagy legalábbis fogadja azokat. Ha nincs, akkor a pasi hozhatja a csillagokat is az égrõl. Pasiknál úgy tudom, hogy ez nem pont így megy, õk kóstolgatnak, mielõtt eldöntik, hogy van-e esély.

Olyan értelemben választ a nõ, hogy a nõ agyában az elsõ pillanatban eldõl, hogy az illetõ pasinak van esélye, vagy nincs. Ha van, akkor adja a jeleket, vagy legalábbis fogadja azokat. Ha nincs, akkor a pasi hozhatja a csillagokat is az égrõl. Pasiknál úgy tudom, hogy ez nem pont így megy, õk kóstolgatnak, mielõtt eldöntik, hogy van-e esély.
Na ke lányok komolyan ennyire szánalmas vagytok? Ennyire fájt az igazság? És meg h nektek van önkritikátok......
Elmondom, felém hogyan mûködik ez. Na nem mintha én nagyon komolyan tolnám, de azért ismerem a módját. Az elsõ lépés, hogy megmutatom milyen értékes gyerek vagyok. Ez az öltözködéssel kezdõdik, és a gesztusaimon, a szókincsemen át folytatódik korlátlanul, tehát végtére a teljes egészem a fontos. Ezután a legjobb formámban lemegyek egy szórakozóhelyre - hogy differenciáltan mutassam be - és eggyé válva a zenével elkezdek vonaglani - vagy táncolni, ahogy tetszik - egy idõ után pedig figyelem a gyûrût magam körül. Ne tévesszen meg, ez nem az amikor büdös vagy és védtávot tartanak, hanem mikor elkezd rendezõdni a tömeg, és a tekintetek elkezdenek rajtam összpontosulni, és a dj is bennfentesként tekint rám. Már a bejáratnál celeb testbeszéddel erõsítek rá a belépõre, tehát jó esetben azonnali a hatás, ugyanis ha egy irányba sokan néznek akkor a többi tekintet is oda terelõdik. Ha pedig már abba az irányba néz az ember, nem kérdés ki keltette fel a figyelmet. Tehát elkezdenek odajönni az elsõ emberek cigivel, sörrel kínálni, spanolni. Elfelejtettem mondani, de fontos hogy nincsenek ismerõsök a klubban! Csak bementem és kész. Ezután, ha kicsit járkálok a pulthoz, meg ide oda lesz olyan 5-6 lány akikbe folyamatosan belebotlok. Tág pupillával néznek de ez nem keverendõ össze az ittas leányzók nézésével, ez sokkal tisztább, ugyanakkor fátyolos tekintet. Ezután kiválasztom közülük azt akivel foglalkozni szeretnék, majd egy random lányt közülük akit megragadok és beviszem táncolni. Ha 20 perc után sem tûnik el a kiválasztottam, és látom csak rám vár egy pohár pezsgõvel leülök vele egy csendes részre, beszélgetek vele róla, kitalálom mi a kedvenc színe és hasonlók, aztán lekapom. Ha olyan kedvem van táncolni viszem, ha olyan akkor egybõl haza. Tehát a nõk maximum pályáznak, de a döntõt túl kell élniük. Szerintem ez így elég tiszta, érthetõ, és vitathatatlan mindkét nem számára.
??? Ez egy filmben volt? Vagy esetleg egy új film fõszereplõjének a bemutatása? Esetleg személyesen Tenk Turner? Amúgy pedig természetesen mindkét nem dönt. Nem vagyunk a kirakatban, hogy a lány válasszon, majd hazavigyen mint a nyereményt a célbalövésen. Az esetek nagy részében mi kezdeményezünk. Mi döntjük el, hogy kinél próbálkozunk. Tehát döntünk. Mi választunk, majd teszünk a dologért, a végén pedig a csaj különbözõ szempontok alapján dönt. De nem õ választ ki minket, hanem mi õket amikor odamegyünk. Abban az esetben igaz, hogy õk választanak, ha soha semmi nem jön össze és úgy vagyunk vele, hogy mindegy ki csak csaj legyen.
Ezt a sok pua-s mûmacsót......
Ha a fényképem is mellékelem a válaszom mellé elítélhetnének öngyilkosságban való közremûködésért, mert akik lepontoztak ki is nyírnák magukat. Üdv, Tenk Turner
A nõk mondják, hogy a nõk választanak... meg azok a pasik, akik nem tudnak férfiként viselkedni. Az elsõ kommentnél csak az utolsó bekezdésben lett világos, hogy nem lány írja... Általában a férfi választ, de mindkét nem dönt.
Nagyon jol leirtad! A no valaszt, vagyis inkabb csak bolint. Ha oda mesz, beszelgetsz vele egy kicsit 15 perc utan megerzi az ember hogy szimpatikus a masiknak vagy sem. De azt azert ne vard h a no menjen oda hozzad.. 27F
Ha jól nézel ki, tapasztalt, intelligens és magabiztos Vagy, akkor igen. Simán az összes nõ oda lesz érted és körbe fognak majd zsongani, aztán csak kiválasztasz egyet és kész. Viszont, ha a leírtak közül valamelyik hibádzik, akkor már bonyolódik a dolog. Nem nézel ki jól ----> többet kell dumálni Nem Vagy tapasztalt ----> a nõ észreveheti és behülyít, vagy többet kell kamuzni Nem Vagy intelligens ----> hamar kiderül és átvághatnak, vagy lehúzhatnak a nõk Nem Vagy magabiztos ----> nem fogsz a nõvel egyrõl a kettõre jutni és nem fogod tudni az eseményeket dominálni Nagyjából ennyi a lényeg dióhéjban.

Bölcsibe beveszik úgy is a kisfiam hogy csak később lesz munkahelyem?

Érdekelne hogy volt e már valaki ilyen helyzetbe? megsz?nt a munkahelyem gyed alatt. kezdenénk a bölcsit és oda kell munkáltatói. de most még nincs munkahelyem. igy is el lehet kezdeni a beszoktatás? mert ha most elmennék dolgozni akkor nem nagyon tudnánk megoldani a beszoktatás.

Legjobb válasz: azt hiszem, hogy egy hónap haladékot adnak.

azt hiszem, hogy egy hónap haladékot adnak.
Ezzel az a baj, hogy ha beadod bölcsibe a picit, onnantól nem jár a GYED. Tehát lehet, hogy beveszik (bár a munkáltatói igazolást nehéz lesz kijátszani), de attól a naptól kezdve, le kell mondani a GYED-rõl, és már csak GYES-t fogsz kapni. Mindenképpen menj szerintem a bölcsödébe, és kérdezd meg, hogy õk mit ajánlanak.

Használható ugy is a gumi ha félbe volt hajtva?

Vettem egy 12db-os Lifestyle gumit, egy darab félbehajtva volt benne(a hibás dobozolás miatt) használható még az ugy is, mert gumit pl azért nem ajánlatos pénztátrcába hordani mert mikro repedések jelennek meg rajta és könnyeben szakad

Legjobb válasz: Próba cseresznye:-))

Próba cseresznye:-))
Legrosszabb esetben lesz egy gyereked :D
Az attól függ, hogy melyik irányba...
B.szki 500 Ft 3 db gumi, Te meg orosz rulettet játszanál? Aztán ne sírj, ha betalálsz vele!
ugyan nem lesz semmi baja, nagy tûrõképsségûek azok.
Neki kell kifizetni, ahogy írtad is. Te miért lennél gondban?
Hát fizesse ki, ha az õ tartozása. Ha tudtok neki segíteni, és meg is érdemli, akkor persze segítsetek. A babához gratulálok, de jelen kérdéshez nem hiszem, hogy köze lenne.
Kinek van tartozása? Milyen összeg? Mi az, hogy mitévõ legyél 35 hetes terhesen? Annyira összefüggéstelen ez az egész, írd le normálisan!
Céget megkeres és részletfizetést lebeszél. Ennél többet nem lehet kihozni belõle. A tartozás , az tartozás. Nem fogják eltörölni semmi ok miatt.
miért olyan fontos leírni hogy hány hetes terhes vagy?mi köze van a problémához?miért a te problémád?együtt éltek vagy mi?ha nem akkor leszar.d mert anyósod problémája.
Fejtsd már ki bõvebben! Kinek a tartozása? Mi köze ennek ahhoz, hogy 35 hetes terhes vagy?
Ha jól értettem és a mama tartozása: elõször is adja el a mama a tv-jét, az biztos meglesz egy alapösszeg, és valószínûleg úgyse lesz egy ideig pénze elõfizetésre. (Helyette járhat könyvtárba, az ingyenes szórakozás.) Ha nem elég a tv ára, a fennmaradó összegre lehet kérni részletfizetést. Ezt is kérje mihamarabb, mert minnél tovább húzza, annál jobban halmozódnak majd a kamatok. Lehet egyezkedni, hogy akkora összeget fizessen havonta, amennyit tud, bár lehet kicsit tovább fog így tartani, de majd máskor elõre tervez.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy ha vannak félre értések, de csak 250 karaktert engedett a gép.Amúgy mikor a párom még ott lakot anyósomnál akkor az anyósom szeretett volna kábel tv, internetet és a párom a nevét adta hozzá , mert õ nem tehette meg, így most mi szívunk, mert az párom nevén van mind a kettõ és most babát várunk és inkább arra költöm a pénzt mert õ fontosabb nekem, de anyósom meg nem kérdezte volna hogy vagy mondta volna hogy mennyetek intézkedni és amennyit kell részletbe fizetni akkor felesbe megoldjuk. Ezért próbáltam volna ide írni.
Anyósotokkal egy ingatlanban laktok? Ha nem akkor az õ gondja, bírósági ítélet után végrehajtó lefoglalhat tulajdonában levõ ingóságokat vagy jelzálogot tehetnek a tulajdonát képezõ ingatlanra.
Így valóban a ti gondotok. Próbáljatok meg részletfizetést kérni. Általában belemennek.

Minek izgultok itt mikor úgy is a fidesz nyrr?

Legjobb válasz: Ez a nyrr valami ajtónyikorgás akar lenni? Igen, pontosan! Repülnek!

Ez a nyrr valami ajtónyikorgás akar lenni? Igen, pontosan! Repülnek!
nagyon remélem hogy nem :)
Itt már senki sem a választás miatt írogat, hanem a pontozások miatt! Ugye a jobbikosok felpontozzák a jobbikosok szövegeit! A fideszesek meg a fideszesek szövegeit pontozzák fel! Már teljesen értelmetlen kérdésekre teljesen értelmetlen válaszokat adnak. De figyeld meg, leírom az igazságot valaki vagy beleköt, vagy lepontozza, itt ma errõl szól minden!
Nem izgulok mert tudom hogy nem a Fidesz nyer.
az boztosnak tûnik hogy a fidesz nyer, az a kérdés hogy éppen-éppen vgay pedig simán, nem mindegy
En azert bizom benne hogy nem a fidesz nyer. Volt eselyuk... bebizonyitottak hogy sz.rok... remelem ez az ev uj esely egy uj partnak.
Ha ebbe az évbe a fidesz meg is nyeri az még nem azt jelenti, hogy 4 év múlva is megfogja.. Itt az a lényeg, hogy a gyõzelem elõtt ne add fel! Elnézést Orbánfanok! De Orbán mit csinált mikor vesztett legutóbb? Kilépett! Na ezt nem szabad meglépni!

Ki lehet mutatni ugy is a szerelmet ha valakivel bunkók vagyunk?

Legjobb válasz: A durvaság mindig taszító egy olyan embernek aki érez..

A durvaság mindig taszító egy olyan embernek aki érez..
Hát ha neked jól esne, mikor te vagy szerelmes valakibe, és az az illetõ bunkón bánik veled...Végül is...
Az oviban szokták a fiúk meghúzni a lányok haját, ha tetszik nekik a lány. Felnõve ezt már nem toleráljuk.
Persze! Mondjuk mondd azt a lánynak, hogy "nagyon szeretlek", de rögtön utána jegyezd is meg, hogy "egyébként milyen gusztustalan turcsi disznóorrod van"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!