Találatok a következő kifejezésre: Ugy halottam vmi (2 db)

Ugy halottam létezik vmi tea amitől hamarabb megindul a szülés a várt időpontnál. Melyik ez?

Legjobb válasz: én nem hallottam róla de szerintem ez nem jó dolog majd a baba tudja hogy mikor kell megszületnie az senkinek se jó ha elõbb jön hacsak nincs vmi probléma,a természet godoskodik róla ha itt az idõ

én nem hallottam róla de szerintem ez nem jó dolog majd a baba tudja hogy mikor kell megszületnie az senkinek se jó ha elõbb jön hacsak nincs vmi probléma, a természet godoskodik róla ha itt az idõ
Málnalevél tea
Szia! Szerintem is a málnalevél teára gondolnak, de az nem a szülést indítja meg tudomásom szerint, hanem a vajúdást rövidíti le azzal, hogy ellazítja a medence izmait ezáltal megkönnyíti a szülést. A málnalevél teát a 36. héttõl lehet csak inni napi 2 bögrével! Én kipróbálom az biztos és megírom mire mentem vele!:) Boldog babavárás! (29. hetes kismami)
Utolsó, jól megírtad, mire mentél vele...
A kérdező hozzászólása: értem köszi
az iwiw nem elég, hogy a böngészõben is egy nagy rakás szar, de ki az a hülye, aki mobilon, mégszarabb felülettel is azt akarja használni?
ingyen üzenetre használom semmi másra. egyébként tényleg alpári a kezelõfelület.
utazáshoz tök felesleges használni, országszerte hol van, hol nincs térerõ, és már 2010-ben járunk...
Igen lehet iwiw-et is ingyen használni de csak vodafone-nál...A Facebook-ot pedig T-mobile-nál
remélem még azért nézed a kérdést mert az elsõ válaszadó hülyeséget irt. http://m.iwiw.hu az iwiw a t-mobilenál is. mint pl nekem is.
xDDDDDD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!